thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juni 2013

KOMMER SNART

Av Thoralf Alfsson - 7 juni 2013 12:09



 

Detta är framsidan på vår fyrsidiga informationsblad om det heltokiga beslutet om vård för personer som befinner sig illegalt i Sverige.


Jag kommer lägga upp även sida 2-4 på bloggen.


    

 
 
Ingen bild

Essendon

7 juni 2013 12:53

Här visas Björn Söders bästa tal hittills i Riksdagen angående fri sjukvård till alla illegala som finns (och kommer in i landet).
Lite stuk av UKIP:s Nigel Farage som sällan sparar på krutet i sin argumentation!

http://www.youtube.com/watch?v=xqB0FMRSC5M

 
Ingen bild

SM811

7 juni 2013 12:59

Var med Sverigevänner och firade nationaldagen och politikprat blev det också. Hörde flera exempel på där invandrare kommer till vårdcentraler och kräver sin rätt att inte betala. De påtalar att de får gå på alla ställen utan att betala. Även på apoteken sker samma. 7klövern förnedrar det svenska folket som byggt landet och dessa röstar svenskarna på. Helt otroligt. Folket måste få den upplysning som behövs så de vaknar.

 
Ingen bild

Magentan

7 juni 2013 13:37

@ SM811
Åtminstone tycks invånarna i Kalmar bli ordentligt upplysta om denna oerhörda skandal mot alla skattebetalande svenskar (pursvenskar som nysvenskar). Vi får verkligen hoppas att detta också sprids ordentligt i hela övriga Sverige, och måste naturligtvis var och en göra så gott vi kan för att alla ska få veta.

 
Ingen bild

Magentan

7 juni 2013 13:47

Lite Off Topic:

VAD HÄNDER I TURKIET?
Per O skrev i sin kommentar i Thoralfs förra inlägg: "Nu har media samlats runt Turkiet så då gäller tydligen bara det. Men man är ganska tystlåten vad det egentligen gäller."

Just det! Göteborgs-Posten hade emellertid en lovade rubrik om om detta den 5 juni.
"Turkiet - inte bara en kamp om några träd" lyder rubriken. Men sedan kommer följande underrubrik som gör mig lika konfunderad och frustrerad igen: "Gatuupproret protest mot att människor trängts undan för vräkiga köpcentrum och lyxbostäder".

Njae, ska man tro på detta som den verkliga orsaken? Det vill GP tydligen att man ska, för i texten upplyser de om följande: "... det finns massor av exempel i Istanbul där kommunal mark har sålts och sedan har stadsplanen ändrats så att det blivit tillåtet att bygga skyskrapor. - Människor vet vad som pågår och de reagerar riktigt starkt på det. Folk i Istanbul vill ha tillbaka sin stad."

(Folket i Istanbul vill alltså ha tillbaka sin stad. Många människor i Sverige VILL HA TILLBAKA SITT LAND! Vad händer med oss om vi demonstrerar om detta på våra torg? Och hur många vågar demonstrera?)

Som en liten kort extraupplysning slängde GP emellertid också in följande info i sin artikel (läs och häpna): "Kritiken mot Erdogan gäller också att han försöker smygislamisera landet med allt större ingrepp i människors privatliv. ..."

Jaså minsann ... Kan det vara detta som är pudelns kärna kanske?

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1715014-turkiet-inte-bara-en-kamp-om-nagra-trad?m=print

PS
Apropå "pudelns kärna". Idag hörde jag FÖR ALLRA FÖRSTA GÅNGEN att någon i radion nämnde den VERKLIGA orsaken till Syriens inbördeskrig! I en intervju med Cecilia Udden i Radio P1:s nyheter. uttalar Anna Härnek följande sensationella ord: "Kriget handlar ju om Shia och Sunni, och spänningen ökar också mellan ...."

 
Ingen bild

Länk

7 juni 2013 14:27

Varför ingen länk till din blogg och SD:s hemsida?

 
Ingen bild

Hacke

7 juni 2013 15:08

Perfekt med denna kampanj. Ingen ska, trots fulmedias mörkning, kunna undgå fakta i detta ultimata svek mot svenska skattebetalare. Ett beslut som dessutom ger öppet mål för fiffel från båda håll.
En liten detalj bara; varför inte använda den korrekta benämningen Illegala istället för Papperslösa. Jag tror inte alla uppmärksammar finessen med citationstecknet om etablissemangets orwellska omskrivning av fenomenet.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

7 juni 2013 15:38

Det skulle vara bra om det framgick att det finns akutvård redan idag och Sd är för det!

 
Ingen bild

SM811

7 juni 2013 15:48

@Magentan
Helt rätt. Jag pratar med så många jag kan utan att nämna vare sig politik eller annat. När sedan debatten gått ett tag så frågar jag om de är SD för de pratar precis så som det står i partiprogrammet. Många blir förvånande och några blir helt klart intresserade av SD politik.

 
Ingen bild

Thoralf A

7 juni 2013 16:46

Detta är bara framsidan på ett 4-sidigt informationsblad som vi tar fram i Kalmar län.

 
Lassekolja

Lassekolja

7 juni 2013 17:09

Om SD skulle lyckas förmedla denna fruktansvärda orättvisa mot de, som byggt Välfärdssverige till den slumrande svenska valmanskåren så borde 15-20% 2014 vara säkrade! Men hur detta skall ske har jag ingen patentlösning till men varje hushåll måste göras medvetna om bl.a denna galenskap!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Håkan

7 juni 2013 17:13

Bra initiativ, Thoralf.
Får man komma med kritik?
Det är väl klart så länge den är konstruktiv, eller hur?
Gratis sjukvård, dom orden ska vara stora för att fånga uppmärksamhet.
Under skriver man:
För alla som uppehåller sej illegalt i Sverige.

Naturligtvis kommer det här utnyttjas, stenhårt, av många med påbrå i ett arabland, Afrika eller öststaterna, men jag vet inte hur eller om, man ska skriva in det också.

Är inte heller så förtjust i 7-klöver beteckningen, även om den är inarbetad i sverigevänliga forum ( men inte hos människor på gatan ).
Den korrekta benämningen är väl, 7 parti blocket, som korrekt associerar till blockpolitiken som "folk" har blivit hjärntvättade om men där vi idag bara har ett block i alla väsentliga frågor ( inte bara invandringsfrågan ).

 
Ingen bild

SDare

7 juni 2013 18:06

Kan bli en tung bomb i postlådan, ifall det nu är tänkt att informationen ska delas ut. Lägg gärna till att vården trots de 50 kronorna, faktiskt är helt gratis. Om någon inte kan betala kontant, så finns det ju inget namn eller adress dit fakturan kan skickas. Så därför, helt gratis.

 
Ingen bild

Mona

7 juni 2013 18:09

Dagens sista sida i Barometern idag ... det finns inga ord kvar. Idiotin i artikeln är fullständig... En idiot kan förstå att inte ett ord av vad som påstås håller. Något är allvarligt fel, riktigt skrämmande.

 
Ingen bild

Qvinna

7 juni 2013 18:50

För ngr dagar sedan var jag på min vårdcentral för provtagning och framför mig i anmälningskön står en invandrakvinna som inte kan svenska. Efter div gester anmodas kvinnan att betala xx kr. Det forstod hon och säger " inga pengar" varpå kvinnan i anmälningsluckan säger - Då skickar vi fakturan till socialen.! Även detta förstod kvinnan och nickar.??
Att stå och höra detta är som ett slag under bältet. Själv är ensamstående, arbetslös och har sedan 4,5 år haft en sjukdom som jag behandlats för. Hur mycket det har kostat mig vill jag inte veta . Har jag fått någon hjälp som betalat skatt i hela mitt liv? NEJ!

Mao är det inte bara " illegala " som har gratis sjukvård. Alla "bidragsmaskiner" får vi också räkna med i gratis gräddfilen.

Självklart påtalade tydligt mitt missnöje över detta vansinne för berörd personal. Allt för att sprida SD politik : )

 
Ingen bild

Fia

7 juni 2013 21:24

Jag säger bara att detta är sä jäkla idiotiskt. Dock kan man ju uppmana alla fattiga svenskar att skaffa sig en burka gå till doktorn och bli fixad gratis..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards