thoralf

Alla inlägg under maj 2013

Av Thoralf Alfsson - 13 maj 2013 10:13

 


"Spelarna kommer att representera Somalia - men kommer att bo i Borlänge. Träningen kommer att ske i samarbete med Borlänge Bandy. En viktig aspekt är att skapa kommunikation mellan svenskar och invandrare.


Bandy-VM 2014 kommer att äga rum i Irkutsk, Sibirien. Förbundskapten för Somalia blir Per Fosshaug, en av världens genom tiderna mest framstående bandyspelare. Per är född och uppväxt i Borlänge. Han är dessutom fostrad som bandyspelare i just Borlänge Bandy.


- Det här är verkligen ett annorlunda och spännande och roligt projekt som vi kommer att följa med stort intresse, säger kommunstyrelsens ordförande i Borlänge Jan Bohman (S)."


Läs artikel på SVT


Hur många tror att det är al-shabab eller vem det nu är som styr Somalia som kommer betala för detta "roliga projekt"? Jag gissar att spelarna redan bor i Borlänge och inte i Somalia! Om nu inte Sverige och Migrationsverket tänkt hämta in "bandyspelare" från Somalia som kvotflyktingar.


Att åka till Irkutsk i Sibirien kan knappast vara särskilt billigt men det lär säkert hamna som ett integrationsprojekt som får välsignelse och pengar från Erik Ullenhag. Ungdomsstyrelsen och Allmänna arvsfonden vill säkert också vara med i ett så intressant projekt.


Som vanligt lär det bli de svenska skattebetalarna som får stå för notan.


Synd att det inte är första april!

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 12 maj 2013 11:06

 


Såg en repris på senaste avsnittet av Korrespondenterna om Vietnam och den ”klimatkatastrof” som pågår där eller rättare sagt den marginella förändringen av vattenstånd och temperatur som SVT:s Erika Bjerström tar som intäkt för alla ”klimatförändringar”.


Det är minst sagt skrämmande att höra en journalist på public service vara så obalanserad. Erika Bjerström framstår som allt annat än seriös när hon förmedlar den ena domedagsprofetian efter den andra. Inte bara en gång utan det upprepas ett antal gånger. Hela byar har blivit tvungna att flytta flera gånger under de senaste 60 åren. Det hela illustreras med domedagsbilder på ödelagda kyrkor.


Vattennivån har stigit med hela 11 cm under 30 år och det har ödelagt enorma ytor av jordbruksmark. Jag säger det en gång till 11 cm! Var och en som har lite att tänka med inser att det måste finnas andra ”förklaringar” till denna ”klimatkatastrof” än att vattennivån har stigit med ynka 11 cm. Var det kanske dåligt underhåll av vallarna mot havet? Har det förändrats några andra faktorer inom detta deltaområde? Hade Vietnamkriget något att göra med förändringarna och underhållet av vallarna mot havet på 60- o 70-talet? Eller är det en naturlig process som alltid pågått i dessa områden?


Det blir rent patetiskt när Erika Bjerström använder det faktum att flera restauranger installerat air-condition som ett argument för pågående klimatförändringar. Hur naiv får man vara som SVT-journalist? Kan det möjligen också eller helt enkelt bero på ökad levnadsstandard. Eller bättre tillgång till el? Eller helt enkelt mer pengar i plånboken hos kunderna? Eller så enkelt som kundservice eller en konkurrensutsatt marknad? Jag tar mig för pannan!


Att använda detta som ett argument för klimatförändingarna är minst sagt pinsamt. Hade det varit hos någon i kvällspressen hade jag inte reagerat men nu är det public service som skall vara objektiva.

En som reagerat är Åke Ortmark! Han twittrade följande.


 


Till och med Barometern citerar Åke Ortmarks twitter. Man talar dock inte om vad som orsakat Ortmarks twitter.


Läs även artikeln ”Havet slukade vår by”. Jag gissar att rubriken skall ge associationer till så kallade slukhål som varit aktuellt i kvällspressen de senaste veckorna.


TCM skriver även om programmet.

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 11 maj 2013 20:18

 


Idag har vi haft en grundutbildning för kommande kommunfullmäktigeledamöter inför våra framgångar i valet 2014 ;-)


Vi kommer sannolikt behöva många nya kandidater till valsedlarna i våra 12 kommuner i länet.


 


Ca 25 personer hade mött upp i Oskarshamn för att lyssna till Joakim Larsson som tillvardags jobbar som politisk sekreterare i riksdagen.  Den första lärdomen som deltagarna fick ta del av var att kommunfullmäktiges ordförande inte är någon ”kompis” utan en politisk motståndare. Något som säkert alla Sverigedemokrater i kommunfullmäktige fått känna på i någon form.


Sedan blev det motioner, interpellationer, frågor och kommunallagen.


Har just du funderingar på att jobba för ett bättre Sverige! Då är du välkommen att kontakta oss Sverigedemokrater. Vi ger dig utbildning!Den film jag la upp i förra blogginlägget har väckt en del uppmärksamhet. Det skulle vara väldigt bra om den fanns med svensk text då den även har anknytning till Stockholmsbombaren. Någon "därute" som kan ordna det?


Det tog inte många timmar innan en av mina läsare ordnade ett klipp med översättning till svenska så att alla framförallt äldre läsare med mindre erfarenhet av engelskan också kan ta del av budskapet i filmen. För svensk text använd denna länk.


Tack för hjälpen!
Av Thoralf Alfsson - 10 maj 2013 14:45
Blogginlägget är uppdaterat med nya foton och text.


Islamiseringen av vårt samhälle fortgår i oförminskad styrka. För någon vecka sedan var det dags för det första böneutropet från en minaret i vårt land. Jag undrar vad Gustav Vasa hade gjort på sin tid med dessa böneutropare?


 

KLS i Kalmar                                        Foto Thoralf Alfsson


I Kalmar har vi fått ett halalslakteri enligt en artikel i Barometern (finns ej på nätet).  KLS Ugglarps produktionsdirektör Brian Pedersen berättar stolt att man halalslaktar så mycket som 900 lamm vissa veckor i Kalmar och att efterfrågan är stor, särskilt på hösten. Jag gissar att han syftar på fastemånaden Ramadan, som infallit under sensommaren eller hösten de senaste åren. Lite märkligt att det är under fastemånaden som man äter mest.


Enligt artikeln har man ägnat sig åt halalslakt i Kalmar under ca ett år.


I mitt stilla sinne undrar jag hur många som kände till detta? Att det anrika Kalmar Läns Slakteri numera ägnar sig åt muslimsk halalslakt gör nog att många inom speciellt jordbruket undrar vad som pågår i vårt land. Jag kan berätta att det kallas islamisering! Det pågår dessutom dagligen i vårt samhälle. Jag mår illa av det!

"Tack Allah som har gjort dig lovlig som föda. I Allahs namn! Allah är stor!"


Versen läses tre gånger medan halspulsådern skärs av.


Undrar varför inte en gris kan bli "lovlig som föda"?


Som kund av lammkött bör du lägga företagets logga på minnet annars riskerar du att få halalslaktat kött när du handlar på ICA, COOP eller City-Gross.


 


Såg ni vad som finns i loggan?  En halvmåne som vridit 90 grader! Någon som känner igen den?


Titta och läs här!


 


En förtäckt muslimsk symbol i loggan. Det kan man utan tvekan kalla för en flört med den muslimska befolkningen i Sverige och ett steg i smygislamiseringen av vårt land.


Vill du handla produkter från detta företag? Jag vill det inte!


KLS Ugglarp ägs av Danish Crown men använder sig dock av ännu flera loggor på sina produkter.


 


Något att tänka på när du står vid köttdisken och väljer produkt.Kalmar kommuns näringslivschef Thomas Davidsson är glad över utvecklingen och gratulerade nyligen ägaren till Kalmars första halalbutik, Prishtina livs. På vilka grunder han gratulerade framgår inte av Barometerns artikel. Det som däremot framgår är att det inte är närproducerade varor som säljs i butiken. 70 procent av varorna kommer från balkan enligt ägaren. Var övriga varor kommer ifrån kan man ju bara gissa. Bönder och livsmedelsproducenter i närområdet kan nog knappast räkna med att få några varor sålda i denna butik. Men näringslivschefenThomas Davidsson tycks vara tillfreds med utvecklingen av halalprodukter i Kalmar.


 

Prishtina livs Norrliden i Kalmar          Foto Thoralf Alfsson


Det ligger helt i linje med Kalmar kommuns integrationsprojekt. Något som jag mer liknar vid ett segregationsprojekt. Om nu inte alla etniska svenskar mitt i livet skall tvingas äta halalslaktat kött i detta integrationsarbete. Undra om det redan är på det sättet i skolbespisningen och inom äldreomsorgen.


Grattis Kalmar till islamiseringen! Som man bäddar får man ligga! Men om drygt ett år kan alla som vill se ett stopp för islamiseringen rösta för en förändring av samhället genom att rösta på Sverigedemokraterna!


Annars kommer vi samma demonstrationer som i engelska Luton även i Kalmar. Enligt filmen demonstrerar de för att polisen häktat kvinnan till Stockholmsbombaren.


Av Thoralf Alfsson - 9 maj 2013 23:19

 


http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/var-femte-minut-dodas-en-kristen-for-sin-tro_6541085.svd


En artikel som är ca 18 månader gammal men lika aktuell idag eller snarare än mer aktuell.


"Diskrimineringen mot kristna har ökat i Mellanöstern och Nordafrika. Den arabiska våren är en faktor som bidragit till att göra det svårare för de kristna, både gällande staternas politik och lagstiftning och gällande attacker och trakasserier från andra grupper. Vi kunde se en ökning redan innan revolutionerna startade, och sedan en ökning för varje år, säger Brian Grim."


http://www.dagen.se/dokument/100-kristna-dodas-varje-manad/


"Helgens våldsamma demonstrationer i Bangladeshs huvudstad Dhaka krävde minst 28 dödsoffer, när hundratusentals islamister gick ut på gatorna för att kräva striktare muslimska lagar.

När militär och polis gick till motoffensiv mot de 200 000 demonstranterna skadades flera hundra personer. Hittills har 28 dödsoffer rapporterats.

Trots att de radikala islamisterna under de senaste veckorna krävt bland annat dödsstraff för blasfemi, könssegregation i skola och arbetsliv och striktare muslimska lagar, tror han inte att det behöver vara ett tecken på en radikalisering av samhället eller politiken i landet."


http://www.dagen.se/nyheter/islamister-i-fortsatta-upplopp-i-bangladesh/

http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/05/06/-Manga-doda-vid-islamistdemonstration/


"En kvinna dödades och ett 40-tal personer skadades när en bomb briserade i en katolsk kyrka i Arusha i Tanzania. Attacken innebär att våldet mellan muslimer och kristna ökar."


http://www.dagen.se/nyheter/dodlig-bomb-mot-kyrka-i-tanzania/


"10 personer sköts till döds i nordöstra Nigeria på söndagen, varav fyra vid en attack mot en kyrka."


http://www.varldenidag.se/nyhet/2013/05/06/-Flera-doda-vid-attack-mot-kyrka/


Hur kan man vara så naiv i vårt land att man inte ser vad som håller på att ske med vårt land.


Varför blundar all media! Utan den som står på kristen grund! Innebär det att DN, SvD, Expressen och Aftonbladet inte längre står på kristen grund. Är rädslan och respekten för islam så stor att man inte vågar stå upp för de kristna värderingarna längre. Är det därför som dessa tidningars redaktioner blundar för förföljelsen av kristna i de muslimska länderna.

Jag har inget förtroende för dessa tidningsredaktioner utan jag snarare föraktar dessa journalister.

Av Thoralf Alfsson - 7 maj 2013 23:03

 


Hade egentligen tänkt skriva ett blogginlägg om islamiseringen av Kalmar idag men det får jag återkomma till imorgon. Istället kommer det handla om den horribla domen från hovrätten för det bestialiska knivmordet i Landskrona.


När tingsrätten dömde knivmördaren till 8 års fängelse blev jag positivt överraskad. Idag har den politiska korrektheten och det svenska rättsväsendet visat sitt rätta jag och omvandlat straffet till 4 års sluten ungdomsvård.


Målsägarens advokat Elisabeth Massi Fritz är nöjd med domen enligt en artikel i Aftonbladet. I mina ögon har hon där med skämt ut sig fullständigt och accepterar därmed en låg straffsats för hedersmord. Jag trodde faktiskt att hon hade helt andra värderingar. Jag mår illa!


Det är en svart dag för det svenska rättsväsendet!


Mördaren bör dömas till minst 10 års fängelse och livstids utvisning från Sverige. Frågan är om inte delar av familjen även skulle utvisas från Sverige.


Hur många kommer ihåg det fruktansvärda mordet på Abbas Rezzai i Högsby och det efterspel som varit med farsartade rättegångar och ändrade vittnesmål. Där den så kallade 17-åringen till slut pekade ut sin far som mördaren.


Dessa hedersmördare användar Sveriges ”humana” rättssystem för att utföra bestialiska mord i hederns namn. Jag mår illa!


Det värsta är dock att 7-klövern med justitieminister Beatrice Ask i spetsen inte ser eller blundar för hur verkligheten ser ut. När man sedan hör Maria Ferm och andra Miljöpartister i riksdagen prata rättsväsende mår jag riktigt illa. Mer naiva och rent ut sagt korkade personer får man leta efter.


Miljöpartiet föreslog nyligen i riksdagen att personer under 21 år inte skall kunna dömas till frihetsberövande straff. Jag undrar vad Miljöpartiet vill göra med 20-åriga mördare?

Skall de få jobba på dagis? Eller skall de anställas som politiska sekreterare hos Miljöpartiet i riksdagen. Jag tror knappt någon annan vill ha med dessa kriminella element att göra!


Jag mår tusenfalt illa!

Av Thoralf Alfsson - 6 maj 2013 23:01

 


Jag har idag blivit uppmärksammad av Tanja Bergkvist på Fredrik Reinfeldts stora groda under partiledardebatten. Hon har skrivit en kommentar på mitt blogginlägg om partiledardebatten som jag nu lyfter till ett eget blogginlägg.


För varje gång jag läser det eller lyssnar på Fredrik Reinfeldt så blir bara hyckleriet större och större. Han är ju ändå statsminister och här visar han att han både kan tänka och räkna när han på följande fråga angående klimatåtgärder svarar enligt nedan.


Här kommer Tanja Bergkvists kommentar.


Fråga: Men är det viktigare att göra de här insatserna då utomlands än i Sverige och Europa?


Reinfeldt: Nja, det hänger ihop tycker jag därför att det som man ofta får betala fem kronor för i Sverige att åstadkomma i klimatreduktion det kan man göra med fem öre i fattiga delar av världen. Och det är för mig en gåta – att rödgröna partier inte vill använda resurserna på det sättet, därför att vi har inte oändligt med resurser, vi måste rädda klimatet på ett resurseffektivt sätt.


Ser ni den uppenbara humorn här? När SD säger att man kan hjälpa hundratals fler flyktingar på plats i närområdet för en viss summa som bara kan komma en enda flykting till del i Sverige – då börjar Reinfeldt rabbla floskler och tappar helt förmågan att tänka. Men när det gäller klimatet – ja då kan man plötsligt resonera om kostnadseffektivitet. Ha ha ha tillåt mig att gapskratta åt den logiska förmågan hos den som är statsminister i Sverige! :-)


Jag kan bara instämma i hur fullständigt ologiskt logisk statsminister Fredrik Reinfeldt är. Ska man skratta eller gråta.


För mig är det en gåta att Reinfeldt inte tänker på samma sätt när det gäller flyktingar och invandringspolitiken men då kanske det helt plötsligt finns ”oändligt med resurser”.
EXTRA EXTRA !


Ni får dessutom inte missa Tanja Bergkvists senaste blogginlägg där hon tar upp ovanstående men mycket mer. Det är mycket läsvärt och underhållande ;-)


http://tanjabergkvist.wordpress.com/2013/05/06/freedomfest-2013-och-tillat-mig-att-saga-nagra-sanningens-ord-som-alltid/

Av Thoralf Alfsson - 6 maj 2013 22:13

 Just nu bedriver vi en medlemsvärvningskampanj i Kalmar län med utdelning av av flygblad. I helgen var det Västerviks tur att få sin del. Ca 5000 hushåll fick lite information i sina brevlådor. Förra helgen var det Nybro som fick besök. Närmast på tur tror jag blir Mönsterås.


Vi satsar även på att köpa annonsplats i de gratistidningar och annonsblad som finns i länet.


Vi har även köpt annonsplats på plats i webbtidningarna enligt ovan eller se vår annons live på http://www.vimmerbytidning.se/


Det har gått bra att boka in annonser på alla ställen utom på en tidning. Gissa vilken?

Den tidning som i fredags tillkännagav att man kommer sparka halva personalstyrkan! Nämligen Östran.

För mig är det en gåta att man säger nej till annonsintäkter. Östran är den enda aktören i hela länet som sagt nej och det efter att annonsavdelningen sagt ja till vår nätannons men sedan gick chefredaktör Gunilla Persson in och stoppade vår annons. Är det så man bedriver sin verksamhet förstår jag att det går utför med tidningen och tyvärr även för de anställda.


UPPDATERING!


Gunilla Persson på Östran har hört av sig under dagen och meddelat att man inte tillåter politisk reklam på sin toppbanér på webbsidan men det går bra på övriga platser på webben. Jag hoppas att detta var ett misstag på annonsavdelningen som nu rättas till och att vi därmed får in vår annons på Östrans webbsida.Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se