thoralf

Direktlänk till inlägg 7 maj 2013

SVARTA DAGAR

Av Thoralf Alfsson - 7 maj 2013 23:03

 


Hade egentligen tänkt skriva ett blogginlägg om islamiseringen av Kalmar idag men det får jag återkomma till imorgon. Istället kommer det handla om den horribla domen från hovrätten för det bestialiska knivmordet i Landskrona.


När tingsrätten dömde knivmördaren till 8 års fängelse blev jag positivt överraskad. Idag har den politiska korrektheten och det svenska rättsväsendet visat sitt rätta jag och omvandlat straffet till 4 års sluten ungdomsvård.


Målsägarens advokat Elisabeth Massi Fritz är nöjd med domen enligt en artikel i Aftonbladet. I mina ögon har hon där med skämt ut sig fullständigt och accepterar därmed en låg straffsats för hedersmord. Jag trodde faktiskt att hon hade helt andra värderingar. Jag mår illa!


Det är en svart dag för det svenska rättsväsendet!


Mördaren bör dömas till minst 10 års fängelse och livstids utvisning från Sverige. Frågan är om inte delar av familjen även skulle utvisas från Sverige.


Hur många kommer ihåg det fruktansvärda mordet på Abbas Rezzai i Högsby och det efterspel som varit med farsartade rättegångar och ändrade vittnesmål. Där den så kallade 17-åringen till slut pekade ut sin far som mördaren.


Dessa hedersmördare användar Sveriges ”humana” rättssystem för att utföra bestialiska mord i hederns namn. Jag mår illa!


Det värsta är dock att 7-klövern med justitieminister Beatrice Ask i spetsen inte ser eller blundar för hur verkligheten ser ut. När man sedan hör Maria Ferm och andra Miljöpartister i riksdagen prata rättsväsende mår jag riktigt illa. Mer naiva och rent ut sagt korkade personer får man leta efter.


Miljöpartiet föreslog nyligen i riksdagen att personer under 21 år inte skall kunna dömas till frihetsberövande straff. Jag undrar vad Miljöpartiet vill göra med 20-åriga mördare?

Skall de få jobba på dagis? Eller skall de anställas som politiska sekreterare hos Miljöpartiet i riksdagen. Jag tror knappt någon annan vill ha med dessa kriminella element att göra!


Jag mår tusenfalt illa!

 
 
Ingen bild

Jonas Nordh

7 maj 2013 23:26

Jag håller med, dessa flickor är övergiva av Sverige!

Bedrövligt!

 
Stefan K

Stefan K

7 maj 2013 23:41

Det är givetvis en skam för svenskt rättsväsende med ett sådant lågt straff för ett sådant bestialiskt mord.

Har man nått åldern som denne mördare gjort är man tillräckligt vuxen för att ta ansvar för sina handlingar och tillräckligt vuxen för att ta det straff ett sådant bestialiskt brott förtjänar.

Jag vet inte vad som är på väg att hända i Sverige, men när man tappar tron på rättsväsendet är mycket förlorat.
Demokratin som vi vant oss vid verkar dessutom föra en alltmer tynande tillvaro.

Nej, det här duger inte.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

räven

7 maj 2013 23:51

Igår visades första videon från defense distributed med en pistol i plast som vem som helst kan skriva ut med en 3D-skrivare (en 3D-skrivare kostar ca 20 000 i dagsläget och är tillgängliga för allmänheten).

https://www.youtube.com/watch?v=drPz6n6UXQY&feature=youtube_gdata_player

Det kan komma en tid snart där vi tvingas frångå i lagen för att säkerställa våran egna hälsa.

 
Ingen bild

Humanist

8 maj 2013 00:15

Jag håller givetvis med om att det är fullständigt vansinne att påföljden för ett oerhört brutalt mord är 4 års ungdomsvård.

Dock är jag inte säker på att man kan lita på Aftonbladets uppgift om att Elisabeth Massi Fritz är nöjd med domen. I någon annan artikel på nätet (minns tyvärr ej var jag läste det) citerades Massi Fritz, och hon menade i det citerade uttalandet att domen var fullständigt uppåt väggarna. Om jag minns rätt sade hon något i stil med "denna dom får svenskt rättsväsende att framstå som farsartat".

Alltså är det oklart hur Massi Fritz egentligen ställer sig, och det är nog för tidigt att fördöma henne. Dessutom ska man nog rent allmänt vara skeptisk till allt som står i Aftonbladet. Den publikationen har väl med råge kvalificerat sig som Sveriges mest oseriösa tidning.

 
Ingen bild

svensken

8 maj 2013 00:48

Massa pajaser och idioter som sitter på höga poster här i sverige,
och chefsclownen stoppar huvudet i sanden som vanligt

 
Ingen bild

Magentan

8 maj 2013 01:04

Denna dom är en mycket tydlig signal till alla rättroende
muslimska nysvenskar att det allra bästa de kan göra är att fortsätta som hittills, dvs låta de yngsta sönerna i familjerna bli bödlar och mörda sina tonåriga systrar om dessa inte vill bli bortgifta. På så sätt ordnar man största möjliga heder till minsta möjliga straff!

De kommer alltså att se detta sänkta straff som en belöning för att de har gjort rätt på alla sätt.

 
Ingen bild

Sven Dacke

8 maj 2013 06:22

Är det här en början på¨Sharia lagstiftning där det som i bakvända världen benämnes som "hedersmord" och något positivt?

Det är den enda förklaring jag kan förstå, om inte samtliga i rätten fått solsting

 
Svensson

Svensson

8 maj 2013 06:41

Det kostar pengar att ha brottslingar inlåsta,regeringen vill spara in pengar på kortare straff.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

8 maj 2013 06:55

Denna dom är ett hån mot laglydiga medborgare.

 
Ingen bild

OH

8 maj 2013 07:19

Det är dags att inse att rättsväsendet i landet till stora delar är korrumperat. Det gäller utredare,åklagare, domare och advokater.
Totalt är dom en liten skara som därmed kan hålla ihop.

 
Ingen bild

Observer

8 maj 2013 07:41

Elefanten har nu kommit in i rättsväsendets rum.

 
Ingen bild

Åke M

8 maj 2013 08:16

...Håller med dig till 1000% Thoralf....man mår inte bara illa, man får dessutom bestående men av dessa traumatiska upplevelser av dagens misshandlade och förstörda samhälle, utfört av PK-milisen!

 
Ingen bild

Essendon

8 maj 2013 08:42

Feminister var är ni? Som vanligt när det gäller "känsliga frågor", så springer ni och gömmer er!

 
Ingen bild

Mattias

8 maj 2013 08:45

Det svenska rättsväsendet vill lulla med ligister, småbrottslingar, mobbare, tjuvar och brutala mördare. Undras på att samhällsutvecklingen i Sverige ser ut som den gör. Och att utländska kriminella söker sig till Sverige som flugor till en sockerbit.

Om du dödar din syster med 100 knivhugg kan ingen väl hävda att a) det var en olyckshändelse, hon ramlade på kniven b) dådet skedde i affekt, du hade ingen kontroll över vad du gjorde (1 eller 3 knivhugg kanske, knappast 100)

 
Ingen bild

Fia

8 maj 2013 08:52

Godegud!! Vad är detta? Ja dessa flickor är övergivena och inte värda nått i Sverige tydligen. Bara ensamkomnande barn med skägg.. Det gör ont i hjärtat att det går till på detta viset. Tänk om det var deras dotter det handlade om.

 
Ingen bild

Rune

8 maj 2013 09:00

Svensson skrev:
"Det kostar pengar att ha brottslingar inlåsta,regeringen vill spara in pengar på kortare straff."
-----------------------
Helt riktigt kostar det pengar att ha brottslingar inlåsta. Men det kostar ju ännu mer pengar att ha dem ute i frihet.
Så vad behöver man göra då?

 
Ingen bild

Hacke

8 maj 2013 09:05

Ett land är mycket illa ute när medborgarna inte längre har förtroende för dess rättsväsende. Vi måste vara väldigt nära den gränsen nu.

 
Ingen bild

Morningstar

8 maj 2013 09:30

Det värsta är kanske ändå att dom använder yngre manliga familjemedlemmar att utföra smutsjobbet därför att dom VET stt dom kommer få lägre straff än om någon av dom vuxna hade utfört det. Denna fakta drar dessutom den oerhörda cynismen i det hela ytterligare ännu ett varv.

 
Ingen bild

Lundabo58

8 maj 2013 09:32

Jag läste tvärtom i en annan artikel nätet, Massi-Fritz ansåg där att domen var "snudd på tjänstefel".

 
Ingen bild

Fiona1177

8 maj 2013 09:37

Jag tycker mig kunna urskilja en viss skillnad mellan svenska och invandrade mördare. Både i mediarapportering och vad gäller straffet. Hade han varit svensk så hade tidningarna fyllts sida upp och sida ner, naturligtvis med foto, och straffet blivit omkring 6-10 års fängelse. Svensk rättssäkerhet går tyvärr inte längre att lita på.

 
Ingen bild

Zigge

8 maj 2013 09:43

7klövern, media,lagmän,hovrättspresidenter, är dom som bestämmer,inte folket som en del tror. För att dämpa den ökande rasismen i Sverige anser dom sig ha företräde i straffbesluten. En mycket farlig väg.
Vi har sett det i det kända Kortedalafallet,där förhandlingarna gick helt emot svenska folkets uppfattning. Hur kan allvarlig grov misshandel, hundra knivhugg med döden som resultat ,ge samhällstjänst respektive ungdomsvård?

 
Ingen bild

Zigge

8 maj 2013 09:49

Jag glömde nämna orsaken till domarna!

De icke blåögda och blonda !

 
Ingen bild

Lärare

8 maj 2013 09:50

Reagerade starkt på domen när jag hörde den. Rena rama vansinnet är vad det är.

Hela familjen ska utvisas omedelbart! Pojken har fått sin uppfostran och värderingar av familjen, så det är dom som är grundorsaken till det hela, lika överallt där hedersmord förekommer. Ut med hela packet!

Nu hoppas jag SD slår på stora trumman vad gäller kriminalitet och hedersmord i landet. Det händer gång på gång, slutar inte här, alla minns vi Fadime, det var den tragiska händelsen som blev en väckarklocka men inget har ju hänt sen dess.
Man blir så förb... detta kommer fortsätta, det är islam i sin rätta bemärkelse.

Tiden som vi lever i kommer gynna SD!
- Invandringen
- All kriminalitet
- Hedersmord
- EU
- Landsbygden
- Skolans förstatligande igen. Alla lärare blir glada.
- Försvaret
m m...-
-

 
Ingen bild

OH

8 maj 2013 10:13

Reinfelt ser minskad tolerans gentemot sina islamistkompisar.
Man undrar,har herr Statsministern inte några av hönsen hemma?

 
Ingen bild

Inge Sandén

8 maj 2013 10:55

Så här läser jag domen.
Sedan den förste imamen landsteg på svensk kristen mark kom den uråldriga ondskan tillbaka till vårt land.
Detta är grundorsaken tiil att vi varje dag numera inte kan öppna en tidning utan att få kastat i våra ansikten mord,rån,inbrott,våldtäkter och domar mot dessa brott döms ut av en feg,rädd och högavlönad elit,som bor i dom fina kvartern med gallerförsedda fönster och dörrar.

Hoppet står nu till folkflertalet,då det är lite märkligt,att domen inte är mörkad utan står att läsa i all sorts media och inte endast på sverigevänliga sajter.

Domen har alltså lästs av en till två miljoner rättsmedvetna sverigevänliga medborgare,som måste fått sig en tankeställare.

Endast med en röst på den sverigevänliga folkrörelsen Sverigedemokraterna kan dylika domar förhindras,om vårt land i framtiden skall kunna räknas som en rättsstat.
SD 2014 och folkflertalet tar tillbaka vårt Sverige från de starka och farliga vänsterkrafterna,som genom denna dom bevisat sina syften med att gå islamisternas ärenden och nu även infiltrerat våra domstolar.

 
Ingen bild

Kalle

8 maj 2013 12:17

Vilket gnäll om domen. Vi det svenska folket har utsett våra riksdagsmän att skriva lagar. Våra statligt avlönade dommare har satt straffen. Gnäll inte över domen. Gnäll över vår riksdag istället som tillåter och stiftat svenska lagar. Nu ser vi resultatet!!!

Gnäll inte så mycket!!!

Gör något istället. Tänk på det vid nästa val.

 
Ingen bild

Skånepåg

8 maj 2013 12:49

118 SVT Text Onsdag 08 maj 2013
INRIKES PUBLICERAD 8 MAJ

Tiotusentals unga utanför arbetslivet

77.000 unga i åldrarna 16-29 år har
varken arbetat eller studerat tre år
i rad. Drygt 20.000 av dem har aldrig
varit inskrivna på Arbetsförmedlingen
eller haft kontakt med sin hemkommun.

Det visar en ny rapport från Arbets-
förmedlingen, AF. Dess chef Angeles
Bermudez-Svankvist anser att det är
"alarmerande siffror".

-De befinner sig i samhällets ytter-
kant och riskerar att permanent hamna
utanför arbetslivet, säger Marwin
Nilsson på AF. Bermudez-Svankvist
betonar att problemet finns i hela
landet.

Och massinvandringen fortsätter och ökar som om ingenting händer. Massinvandringen har tagit begreppet idioti till nya höjder! Varför i h-e gör inte "gammelmoderaterna" något inom sitt parti. Jag har talat med flera av dessa och alla inser att "något måste göras" för att få bort Reinfeldt och hans samarbete med det röda Mp.

 
Lassekolja

Lassekolja

8 maj 2013 13:25

Thoralf, ett av Dina mest träffsäkra inlägg! Om jag inte visste bättre skulle jag trott att Du, som jag, är 40-talist!!!(ha-ha)
Jag reagerade exakt som Dig! Trodde jag fattat fel när en ovanligt brutal mördare får SÄNKT(!) "straff" till 4år när redan 8 år var åt h-e för lågt. Att systern inte tilläts leva svenskt, borde ju rasism av högsta graden ingå i domen och höja den istället!
När Jimmie i partiledardebatten berättade att MP vill ha ett "icke-vålds-försvar" då undrar iaf jag om MP väljarna borde omyndigförklaras (om det fortfarande var möjligt)!
Jag har aldrig varit i närheten att rösta på sossarna men jag saknar 50-talet med Tage Erlanders känsla för Sveriges och svenskarnas bästa och Göran Johanssons(i Göteborg) "raka rör"!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Zigge

8 maj 2013 13:50

"Göran Johanssons" raka rör?, dom hade han bara när dottern blev till,
Göteborgsandan, den kända mutandan är samma sak, det är i Göteborg sossarna lagt grunden till Sveriges kaos,och dottern är en av de värsta förespråkarna till fortsatt invandring.
Det finns inte ett enda kommunalt företag som har rent mjöl i påsen.

 
Nalli

Nalli

8 maj 2013 14:19

Invandringen börja sätta sina tydliga spår i Sveriges ekonomin

Oväntat underskott i statens betalningar.

Statens betalningar resulterade i ett underskott på 0,8 miljarder kronor i april.

Riksgäldens prognos pekade mot ett överskott på 17,8 miljarder kronor.

Statsskulden var 1.212 miljarder kronor i slutet av april

http://www.di.se/artiklar/2013/5/8/ovantat-undersk

 
Ingen bild

Skånepåg

8 maj 2013 15:23

@ Nalli

Vilka skatter kommer då nu att höjas och kommer man att konfiskera delar av hus/lägenheter där pesionärer bor ensamma för att härbärgera fler bidragssnyltare nu när bostadssituatonen är på väg att totalkollapsa?

Du är långtifrån ensam Thoralf att må illa. Varje människa med en gnutta sunt förnuft inser de förödande konsekvenserna av vad som pågår och far fruktansvärt illa i sin maktlöshet. Någont gråter, andra mår illa och andra är så f-b förtvivlade att det med stor sannolikhet påverkar hälsan.

 
Ingen bild

Magentan

8 maj 2013 15:59

Skånepåg skrev: "Du är långtifrån ensam Thoralf att må illa. Varje människa med en gnutta sunt förnuft inser de förödande konsekvenserna av vad som pågår och far fruktansvärt illa".

Men, då är det alltså, enligt opinionssiffrorna, endast ca 10% av de röstberättigade människorna i hela Sverige som har en gnutta sunt förnuft.

Det var illa, mycket illa. :(

 
Ingen bild

WOW

8 maj 2013 16:08


Katarina Mazetti, tidigare känd krönikör på Avpixlat, vill inte ha sharia-lagar i Sverige,

Se hennes förstamajtal 2013, under denna blogg.

 
Ingen bild

Lotta

8 maj 2013 16:28

OT/Markus Wiechel debatterar subventionerad vård för illegala med Göran Hägglund. Tidskod: 15:53.

http://www.svtplay.se/klipp/1195970?type=embed&external=true'

 
Ingen bild

Lotta

8 maj 2013 16:41

Kommentar till länken jag lade in ovan. Göran Hägglund står och blåljuger i debatten. För det första påstår han att den sinnessjuka överenskommelsen med MP rör vård som inte kan anstå och att vi inte kan låta människor dö för de inte får vård. Akut vård har vad jag känner till alltid getts till illegala. Sedan påstår han att kalaset kommer kosta oss skattebetalare 3,50 i månaden. Hur vet Hägglund det när ingen ens vet hur många illegala det finns som uppehåller sig i landet?

 
Ingen bild

Skånepåg

8 maj 2013 16:47

@ Magentan

Borde ha formulerat mig lite annorlunda där det även framgick att detta orsakas av brist, beroende framförallt på att massmedia helt ignorerar sin roll som 3:e statsmakten, på att "folk i allmänhet" därför godtroget (dina 90 %) tror att massmedia är en opartisk och sann nyhetskälla. Tror dessutom att "folk i allmänhet" inte är speciellt roade av politik, lever i nuet och bekymrar sig inte speciellt till vardags om konsekvenserna av det som sker i det ”politiska rävspelet” förrän det berör en själv.

Vi är nu tillbaka på det som berörts många många gånger här på bloggen, nämligen hur vi når ut till "Svensson" med korrekt information om sådant som gammelmedia medvetet vinklar, fabulerar om och undanhåller?

 
Ingen bild

JohannaV

8 maj 2013 16:54

Det är bra att SD är det enda parti som arbetar aktivt mot hedersproblematiken men jag tycker nog vi kunde vara än mer aktivare i frågan

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

8 maj 2013 17:00

Göran Hägglund drar ner det till månadskostnad per person. 3:50:-. Ja då blir det inte så mycket extra, men så kan man göra med alla kostnader. Tar man tex och multiplicerar den kostnaden med de 9,5 miljoner invånare vi har så har vi en årskostnad på 400 miljoner kronor?

Vidare påstår Hägglund att varje svensk betalar genomsnittligt 46.500:- till sjukvården via skattsedeln? Närmare 3.800:- av det man betalar i skatt i månade går enkom till sjukvården? Det låter som en oerhört stor post?

Hägglund frågar sig vilket ansvar man har för sina medmänniskor. I hans politiska roll, inget alls, däremot har han ansvar för alla medborgare i Sverige. Han borde skämmas över att han så lättvindigt viftar bort Markus fråga där Markus jämför kostnaderna för en illegal invandrare och en svensk pensionär.

Hägglund säger sig till och med vara stolt över detta. När man skär ner i stort sett överallt så är Hägglund skenhelig att han ger förmåner till brottslingar, underlättar för svartjobb, illegal invandring, trafficing på bekostnad av svenska skattebetalare.

 
Ingen bild

Läckan

8 maj 2013 17:33

@Lotta, om Hägglund blåljuger varför säger inte Åkesson något under debatten?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 maj 2013 18:03

Läckan : Varför kan inte grisar flyga

 
Lassekolja

Lassekolja

8 maj 2013 18:52

@Läckan
Godmorgon! Välkommen till jorden!
Lottas länkade inte till någon debatt utan till Riksdagens "frågestund". Där gäller helt andra regler.
Om man(=Riksdagen) vill ge vård till illegala för 50:-kr borde man självklart, som ett första steg, avskaffa patientavgiften för vanliga svenskar, särskilt till pensionärer, som "byggde landet" (Välfärdssverige)!

http://www.status.st

 
Ingen bild

A.Andreasson

8 maj 2013 20:10

Man borde outsourca omhändertagandet av långtids dömda. Finns säkert länder som kan förvara långtidsdömda mer effektiv och för en billigare penning. Om fångarna ändå är frihetsberövade så ska det inte spela någon roll var det är, så länge dom håller en viss standard och kan garantera säkerhet etc. Då är kostnaderna med längre och hårdare straff lösta.

/A.Andreasson

 
Ingen bild

Lärare

8 maj 2013 20:38

SD ökar i Demoskops majmätning till 9,9, +0,7

 
Ingen bild

Thoralf A

8 maj 2013 21:03

Det är dessutom det näst högsta resultatet någonsin i Demoskop!

 
Ingen bild

von Moltke

8 maj 2013 21:05

Är detta så uppseendeväckande? Vi lever ju i "the nanny state", i en sådan sitter inte brottslingar inne, illegala utvisas inte, skolan får inte vara för bra för då blir medborgarna mindre beroende av överheten, inga krav ställs utan allt är ett enda lullull och myspys.

 
Ingen bild

Lundabo58

8 maj 2013 21:07

9,9% satt som en smäck, just nu när media precis har kissat på sig av upphetsning med rubriker som att "SD har nu tappat var tredje väljare" osv :-)

 
Ingen bild

von Moltke

8 maj 2013 21:13

3,50 per person? Är inte det lika mycket det skulle kosta att ge Bert Milton skatteamnesti?
Ja va fan, ska det vara tolerans och aningslöshet så måste väl det gälla alla.

 
Ingen bild

Senaste Demoskop SD 9,9%

8 maj 2013 22:00

Undersökningen

Målgrupp: Den röstberättigade allmänheten

Fråga: Vilket parti skulle du rösta på om det var riksdagsval i dag? (Om ej svar ställs även de uppföljande frågorna: Vilket parti lutar det mest mot för dig?/ Vilket parti tycker du är minst dåligt?)

Undersökningsperiod: 29 april – 7 maj 2013.

Metod och urval: Telefonintervjuer i enlighet med standard för slumpmässiga befolkningsurval baserat på telefonnummer. För att tillförsäkra god representativitet kompletteras fasta med mobila telefonnummer. Utvald person i ett hushåll ersätts inte av annan person i samma hushåll.

Antal genomförda intervjuer: 1 250.

Vägning: För att justera för eventuella skevheter i urvalet vägs resultaten på kön, ålder, parti i senaste riksdagsval samt hushållsstorlek.

Beställare: Expressen.

Mätinstitut: Demoskop.

Statistisk säkerhet: Ingen av förändringarna är statistiskt säkerställd

Sverigedemokraterna ökar i mätningen med 0,7 procentenheter efter ett tydligt tapp i april och ligger nu på 9,9 procent.

– Det beror på att invandringsfrågan har ökat i betydelse för väljare och kommit in i samhällsdebatten som vi inte har sett tidigare. Och var femte väljare tycker att SD har den bästa invandringspolitiken, säger Per Nilsson.

 
Ingen bild

Observant

8 maj 2013 22:22

Thoralf!
Utträde ur EU? I länken nedan har du en frågeställning som förtjänar en egen bloggpostning om du så vill.

http://www.friatider.se/barrosos-ultimatum-till-medlemslanderna-sag-upp-er-sjalvstandighet-eller-hoppa-av-unionen

Tycker att det nu är upp till bevis för SD att sätta tyngd bakom kravet på EU-utträde och kräva folkomröstning, som man har lovat väljarna. Inte minst av anledningen att då kunna återupprätta partiets renomé. För inte har väl SD plötsligt ändrat sin inställning till EU efter 2010?

9,9% för SD:s del är småpotatis i sammanhanget, vilket inte borde föranleda några som helst glädjeyttringar. Det kan lätt bli mindre än så om SD inte har tänkt göra sitt yttersta i EU-frågan! 
Ingen bild

Nils DK

8 maj 2013 22:46

Demoskop bygger säkert upp till ett "ras" lite längre fram. Tycker det är allt för många opinionsmätningar och för få val i Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 maj 2013 22:55

Positivt att SD ökar till 9,9% i en mätning. Men bakom dessa siffror ligger mycket elände.
Många drabbas av "Mångkulturen" på ett sätt som inte media tar upp.

EU som var en genialisk ide i början, är nu en koloss på lerfötter som vållar Sverige stora problem. Ingen koll på varken varor eller människor som passerar gränsen in i landet är förödande.
EU-Byråkrater som lägger sig i det mesta i vårt land.
Svenska byråkrater och politiker som alltid vill vara "bäst i klassen".
Div. tveksamma länder där maffia styr över det mesta..
Nej, bildandet av EU har gått alldeles för fort och alldeles fel.

 
Lassekolja

Lassekolja

9 maj 2013 12:04

Betr. förh. EU / SD:
SD bör absolut propagera för en ny folkomröstning om EU-medlemskapet, inte minst av följande skäl,
1) De flesta "goda" löften/förhoppningar, som delgavs oss före omröstningen 1994 har inte infriats/övergivits till förmån för ibland rena stolligheter, som ingen svensk/europé har bett om!
2) Det har snart gått 20 år, lek med tanken att vi i Riksdagsvalet hade en enda folkomröstning, vars resultat skulle gälla för all framtid, otänkbart tycker förmodligen de flesta väljare (utom möjligen segrarna i enda valet?).
2:b) Världen/Europa är föränderlig, d.v.s nya förutsättningar för framtiden uppstår.

Jag är övertygad om att SD skulle vinna nya sympatier om vi hävdar att DET ÄR HÖG TID FÖR EN NY FOLKOMRÖSTNING OM EU-MEDLEMSKAPET! Vem skulle våga vara däremot???

http://www.status.st

 
Ingen bild

En som Tröttnat

9 maj 2013 13:35

Helt horribelt att politikerna inte bryr sig längre. Vet faktiskt inte om dom inte vågar annat på grund av massa hot eller att slippa kallas rasist. Precis som om dom och deras släkt har blivit lovade att inget kommer hända om dom gör sitt jobb genom att fortskynda islamiseringen av landet.

I så fall är det värre en jag befarat, men det skulle inte förvåna mig. Finns bara en sak att göra, och det är inte speciellt svårt. Till och med en Iransk mamma som sagt det. Om det begås ett kraftigt brott SKALL hela familjen oavsett vad med omedelbar verkan utvisas inom 48 timmar. Har ingen betydelse att dom blivit svenska medborgare, för då upphävs medborgarskapet.

Om man gör detta kommer ingen överhuvudtaget att våga sig på brott igen, för då åker hela familjen ut som sagt. Angående allt annat ska dom följa svenska lagar till 100% och anpassa sig som alla andra får göra, annars infaller samma lag att dom utvisas. Ska inte finnas något med hedersbrott eller sharia, eller att mannen står över kvinnan med mera, alla har lika värde och alla har samma regler och lagar punkt slut. Sen om vi kommer till den ekonomiska biten, så ska alla oavsett vem, svensk som invandrare göra något 8 timmar om dagen för att få bidrag. Och ingen ska ha mer en någon annan, ska vara lika för alla. Det kan vara kratta löv eller hjälpa gamla eller städa företagslokaler. Då kan dom söka jobb under tiden precis som alla andra får göra om man inte trivs.

Sen angående invandringen om den ska fortsätta så kan vi rikta in oss på att släppa in dom kristna som behöver hjälp, som systematiskt utraderas av muslimska bödlar i deras hemland. Vi har ingen invandringen längre vi har en öppen gräns där vi tar emot alla och ger dom allt gratis, för att vi andra ska betala det. Sen ska vi sluta med att ta in allas föräldrar och ge dom en extremt hög pension utan att ha behövt sätta sin fot i arbetslivet i Sverige. Våra pensionärer går under nästan, fast dom jobbat hela sitt liv. Om dom överhuvudtaget ska få vara här så ska dom ha existens minimum som alla andra i så fall. I dagens läge är det så sjukt att en arbetslös invandrarfamilj som vägrar jobba och som har några barn får i princip 10 - 15 000 över till rent nöje när allt är betalt. Sen fri bil fri bostad, till och med utlandsresor. Allt för att dom inte ska vara känna sig diskriminerade och ha samma rätt som alla andra. Vet inte hur många som har 15 000 över till rent nöje plus allt annat, men vi har det inte i alla fall. Sen jobbar vi häcken av oss och har till och med gått in i väggen innan för att klara av allt.

Börjar bli väldigt trött på detta nu, och tyvärr måste jag säga att ett inbördeskrig är snart det enda alternativet där vi åter får tillbaka vårat land, för annars dröjer det max 10-20 år innan Sverige är Islamiserat och övertaget, och då finns ingen väg tillbaks längre. Förstår inte alla politiker helst kvinnorna att alla kvinnor i Sverige oavsett vad eller hur mycket pengar dom har, kommer att vara totalt förnedrade och tvingade att konvertera och lyda muslimsk lag till 100%. Hennes egna barn om pojkar, kommer ha mer att säga till om en hon själv. Hon kommer ha samma rättighet som en hund. Hur vi en vänder och vrider på att det var roligt och bra med ett kulturellt samhälle, så har det nog inte gått in riktigt i deras förstånd att om man tar in ett folkslag med en viss religion och ger dom allt dom vill ha, så säger det sig själv att dom vill ha sina egna lagar och seder för då är det deras land också. Vill vi ha det som i arabländerna där lagarna är flera 1000 år gamla med extrema fundatilister. Alla som inte följer koranen då till 100% kommer att avrättas, feminismen, gaykulturen, kvinnor och män, underhållningsindustrin, kommer sluta att existera dag 1.

Vet inte men ville bara säga att jag inte har något emot invandrare som som jobbar och sköter sig som alla andra. Dom är människor precis som vi. Män när det kommer till att införa gamla 1000-åriga seder i vårat land då är det inga människor längre utan politiska och religiösa redskap. som enbart bryr sig om en sak och inget annat. Eller hela Västvärlden vill ha det som i deras länder för det är det som gäller knappast.... Jaja ville bara förmedla mina tankar och hoppas att det kommer växa en stor skara jag menar stor ett par miljoner människor som ställer sig bakom till slut och tar tag i detta så vi kan börja leva igen och vara ett samhälle oavsett konsekvenserna.

Kommer vara många som går bort i en sådan kamp, men för våra barn och alla andra som ska leva här i 1000-tals år till så måste något göras. Tack från mig och ha en härlig söndag.

 
Lassekolja

Lassekolja

9 maj 2013 16:06

Tack detsamma "En som tröttnat"!
Jag instämmer i allt! Jag undrar ibland själv varför svenska folket är så ointresserade av att 7 partier av 8 tävlar om att förstyöra Sverige på kortast tid.
Alla gnäller över besparingar inom välfärdens alla områden men röstar på lika förb. på ännu fler nedskärningar. Fullständigt obegripligt! Reportrar frågar "mannen på gatan" om han är beredd på skattehöjningar för att "rädda välfärden". Han ser ut som en fågelholk när han glatt svarar JAVISST! Man undrar vad svaret hade blivit om reportern hade frågat "är Du villig att betala mer skatt så att vi kan fortsätta västvärldens mest omfattande och vidlyftiga invandring?".
Om den svenska PK-journalistkåren hade gjort sitt jobb hade destruktionen av Välfärdssverige naturligtvis inte varit möjlig!!!

http://www.status.st

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 18 nov 23:56

I början av veckan skrev jag ett blogginlägg om fotboll och Kalmar FF. Som fotbollsälskare och hängiven supporter till KFF var jag besviken på det som laget presterat under de senaste åren och speciellt det man presterat under hösten. Min slutsats va...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 16 nov 23:34


  Annie Lööf på Almedalens scen.             Foto Thoralf Alfsson   Att Annie Lööf som kan bli statsminister eller minister i Sveriges regering är med i en internationell organisation vars möten är slutna är problematiskt, menar Birger Schlaug...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 18:03

Lokaltidningarna Barometern och Östra Småland skriver idag om vad en person tjuvlyssnat till på en bilfirma i Kalmar. Jag måste säga att det är pinsamt för dessa tidningar att de använder sig av tjuvlyssning som källa till artikeln. Där tydligen Kalm...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:55

Jag är lite förvånad över att ingen har tittat lite djupare på den rapport som kom från Institutet för framtidsstudier med rubriken ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige”.       I synnerhet den del som...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 139 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se