thoralf

Direktlänk till inlägg 2 maj 2013

SVAMMELTANTEN MAZETTI

Av Thoralf Alfsson - 2 maj 2013 07:02

Efter att jag lyssnat på Katarina Mazetti i Borgholm kan jag konstatera att det är svårt att hitta något mer ostrukturerat första majtal. Jag har svårt att tro att socialdemokraterna är speciellt nöjda med Katarina Mazettis insats och det svammel hon presterade. Det lär inte ha varit bättre i Kalmar men där kallade hon mig inte för "glappkäftad".


Vi dokumenterade även talet i Kalmar och jag kommer lägga upp även det. I Kalmar ägnade hon hela 12 minuter åt Sverigedemokraterna, vilket i stort sett var en tredjedel av talartiden. Anders Blank skriver dock att Mazetti endast använde "bara en liten del av talet" till att prata om Sverigedemokraterna. 12 minuter av närmare 40 minuter anser jag vara en stor del av talet.


Notera hur Mazetti får en lapp framlämnad i slutet av klippet. Jag är helt övertygad om att hon på lappen blev upplyst om min närvaro ;-)

Notera även de uttråkade socialdemokraterna i bakgrunden.


Jag hade för ovanlighetens skull både keps och solglasögon. Barometern journalist Anders Blank kände inte ens igen mig på 1 meters avstånd, åtminstone hälsade han inte. Men jag gissar att Nasim Malik förstod vem det var som började filma när Mazetti började prata Sverigedemokraterna.


Anders Blank uppskattade antalet åskådare till 200 i Borgholm. Jag räknade det till mellan 90-100 personer. Det är så märkligt att när S har något då överskattas antalet besökare men när SD har något arrangemang så underskattas det alltid som t.ex Jimmies vårtal i Stockholm. Media skrev då några hundra medan SD räknade till mellan 600-800 personer. Visst är det märkligt.


UPPDATERING!


Här kommer även Mazettis "prestation" i Kalmar. Jag upplever det som hon håller en något lägre profil i Kalmar då hon är medveten om att det dokumenteras.


Notera att när hon skall lägga fram lite fakta blir det till och med fel när hon påstår av var 18 män och 2 kvinnor som kom in i riksdagen. Det sanna var 17 män och 3 kvinnor. Inte ens det hade "svammeltanten" koll på!
För den som vill köra "överkurs" finns övriga delar av Mazettis svammel i Kalmar på följande länk.

http://youtu.be/XzJqIVRM9AY?t=30s


 
ANNONS
 
Ingen bild

Medborgaren

2 maj 2013 07:40

Såssarna skjuter sig i foten, igen!
Att anlita svenskhataren Mazzetti är rena blysänket för såssarna, men det begriper dom troligen först på valdagen 2014!
SD borde skicka en blomma till Löfven..........
Tantens taffliga utspel mot SD kan man bara skratta gott åt, snacka om att göra bort sig själv rejält!

 
Ingen bild

En annan tant

2 maj 2013 07:41

Så pinsamt! Även herrarna i solglasögon verkar skämmas.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

2 maj 2013 07:53

"Svammeltanten" var verkligen rätt ord!

Pinsamt att hon inte förstår hur hon återigen gör bort sig totalt!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Fia

2 maj 2013 08:18

Jag blir mycket mörkrädd när denna hatiska kvinna visar sig. Att hon får köra sitt race utan att någon säger stopp är ju märkligt. Hade en SD varit i närheten av hennes beteende hade det varit stora nyheter på tv. Det är mycket olyckligt vad vårt land är på väg. Dessa extremister som är fyllda av hat,, stort hat vilket man kan kalla rasism. Det märkliga är att dom anklagar andra för rasism när dom väldigt tydligt visar att dom själva är det och förespråkar andra att vara som dom. Men vi urholkar väl oss själva snart när vi snart är bankrutt pga en alltför stor invandring. Oj... Nu är jag med rasist ,,,,jag vill minska invandringen. Jag vill att dom som väl kommit hit får chansen att leva ett normalt liv, få ett jobb, lära sig språket och inte fylla halva städer och småsamhällen utan en plan på nästa steg. Det blir som att ha för stor hög med kläder och bara en liten garderob. Eller den högsta nivån på tvspelet. Utan att du lärt dig spelreglerna eller har möjligheterna och rätt redskap går det åt skogen.

 
Ingen bild

Sverigevän

2 maj 2013 08:29

Mycket bra tal av KM där hon klart och tydligt förde fram antifascismen.

 
Ingen bild

Mattias

2 maj 2013 08:34

Pinsamt, ja verkligen! Att sossarna anlitar någon som uppenbart lider av ett grandiost ego och som njuter att höra sin egen röst, vad ska man säga? Suck.

Och hon raljerar och manipulerar utan den minsta skam i kroppen. Men alla som har läst hennes "krönika" i ICA-kuriren vet! Till slut kommer lögnen i kapp den som ljuger, vänta bara...

Och sossarna som lyfter upp Mazaretti på en piedestal, som ett föredöme...grattis sossar, där gjorde ni ett förstklassigt självmål

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 maj 2013 08:36

Jag är övertygad att Mazetti kommer att skicka blommor till Thoralf som tack för den enorma publicitet denna dam har fått.

Och troligen stiger hennes marknadsvärde och snart kommer hon i Lets Dance

 
Ingen bild

UncleBob

2 maj 2013 08:46

Det går inte att beteckna Mazzettis förstamajtal som annat än förvirrat och rörigt. Hon saknar ju totalt förmågan att framföra ett sammanhållet budskap, förutom då hon poängterade att hon onekligen var "politiskt korrekt".

Som sådan är hon naturligtvis tvungen att ta den Islamistiska doktrinen i försvar eftersom "det ju finns både Shia och Sunnimuslimer".
Att dessa båda tolkningar har det gemensamt att de förespråkar Sharilagar med samma kvinnoförtryck och totalitära ideologi har ingen betydelse för Mazzetti. En saklig debatt är totalt främmande i hennes begränsade lilla PK-bubbla.

Som innehavare av ett etniskt helsvenskt boende i det kulturskyddade centrala Lund drabbas hon föga av mångkulturens välsignelser.
Kort sagt är Sosseriets val av Mazetti som talare ett bevis på att "rörelsen" är invaderad av Politiskt Korrekta Dumskallar.
Så detta var Mazettis angrepp på Sverigedemokraterna och Thoralf Alfsson?
Att som Mazetti gör, stapla floskler på hög, skapar bara ett pinsamt monument över sin egen brist på argument.

 
Ingen bild

Funtaren

2 maj 2013 08:54

Bra att det är dokumenterat. Jag orkar dock inte titta på det - blir trött så in i själen vid blotta tanken på att höra denna virrpanna.

 
Ingen bild

Stefan A.

2 maj 2013 09:02

Det kunde ha varit värre, hon kunde ha varit Sverigedemokrat..och då hade partiet utraderats på ett ögonblick, samma låtsas expertis om allting från tanten, precis som i debatten med Dagerlind på publicistklubben, någon borde tala om för henne att det inte är hur fort man talar utan vad man säger som gäller.

 
Ingen bild

Tobbe S

2 maj 2013 09:04

@Sverigevän
Vilket kansli eller vilken redaktion sitter du på?

 
Ingen bild

SM811

2 maj 2013 09:05

Skall denna förvirrade ostrukturerade kvinna representera Socialdemokraterna förstår man att det är mycket illa. Obildad så till den milda grad och kan inte skilja på olika ords betydelse.
Tack "svammeltanten" för att du sänker S och värvar lite fler SD.
SD 2014

 
Ingen bild

Ludvig

2 maj 2013 09:11

Jag är glad att jag slapp höra svamlet som jag förstår att det var.

 
Ingen bild

Qvinna

2 maj 2013 09:23

@ Fia
Bra inlägg!!
Efter att ha varit i Kalmar och lyssnat på Mazettis tal fascineras jag av hur man kan utge sig för att vara tolerant och samtidigt visa en enorm intolerans. Att genom generalisering och förakt rättfärdiga sig själv talar sitt egna språk.

 
Ingen bild

Mahmoud Z

2 maj 2013 09:26

@Tobbe S
"Sverigevän" = Mazskvätti

 
Ingen bild

Skånepåg

2 maj 2013 09:30

@ allmänt

Om tanten kommer hem till Lund efter dagens äventyr och ställer sig framför spegeln och utbrister med beundran i rösten: "Är jag verkligen inte så bra som jag tror". Garanterat kommer spegeln då att spricka inför den oerhörda ansträngning som det innebär då den försöker återge sanningen och som speglar brukar göra. Vi har nu inom fysiken fått ett nytt fenomen den s.k Mazettieffekten!

 
Ingen bild

Lena

2 maj 2013 09:34

Vad är det för fel på kärringen? pinsamt!!

 
Ingen bild

Freja

2 maj 2013 09:39

Skall detta föreställa ett 1:a Maj tal? Det låter mer som ett "gråta-ut-inför-allmänheten-för att Mazetti har blivit kränkt"
Patetiskt!

 
Ingen bild

Jimmy

2 maj 2013 09:51

Mazetti verkar leva i någonslags oupplyst värld eftersom hon tydligen tror att dyslektiker är tröga och inte fattar något.

 
Svensson

Svensson

2 maj 2013 09:55

Hon har inte talets gåva,sossarna kommer nog akta sig för såna här populistiska ideer framöver.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

2 maj 2013 09:58

Hur tänkte sossarna här?
Har dom inte tillräckligt med problem inom rörelsen?
Rena crescendot när hon halkade omkring i jämförelserna inom islam. Kul att detta magplask finns finns dokumenterat liksom hennes självskapade ryggsäck till krönika som hon nu har mer eller mindre heltidsjobb med att försöka dölja och manipulera innehållet i.
Aldrig har väl talesättet "tala är silver tiga är guld" passat bättre än på denna virrpanna.

 
Ingen bild

folk_hemmet

2 maj 2013 10:16

Först Mustafa sedan Mazetti. Hur tänkte sossarna där?
Sossarna vill tydligen förlora valet.

Mazetti ägnade sig inte politik, hon spydde ut sitt personliga och neurotiska hat.
Mazetti skämde ut sig, både politiskt, så även personligt.

 
Ingen bild

Blir tvungen att köpa antacida nu

2 maj 2013 10:34

Mazettis SD-hat och historiska gärning kan nu förpassas där den hör hemma,lämpligen sex alnar ner hos "Grabben i graven bredvid "

Ni som orkade lyssna på svamlet i sin helhet får ha en eloge då detta var det mest irriterande och osammanhängande tal jag nånsin sett och hört,magsårs och mardrömsvarning utfärdas härmed.
Mats B

 
Ingen bild

robban

2 maj 2013 10:44

du tar tanten på fel sett toralf, tänk på att både hon och journalisterna har ett politiskt intellekt som småbarn och ska behandlas som sånt. ergo omvänd psykologi funkar, dvs säg hur bra talet var och vilken fantastisk människa hon är på ett välformulerat sett och våra journalister börjar kolla på vad hon sa som var så bra och upptäcker att hon producerar smörja på löpande band. för det som SD tycker är bra är ju per default dåligt.

 
Ingen bild

Freja

2 maj 2013 10:46

Vilken Sosse i Kalmar skalll man maila för att uttrycka sina åsikter gentemot detta katastrofala 1: maj tal?

 
Ingen bild

Skånepåg

2 maj 2013 11:03

@ Freja

@ Freja

Skicka till Malin Almkvist/Petersson och Johan Persson, så får du två flugor på smällen. Vill inte gå ut med adress, men de lär ha hittat en liten fin stuga i södra delarna av Kalmar, lämpade för konstellationen av tämligen nyförälskad f.d moderat och aktiv socialdemokrat. Eller som Reinfeldt (M?) skulle ha uttryckt det, en vit etnisk svensk man mitt i livet lika sällsynt som en vit älg.

 
Ingen bild

Magentan

2 maj 2013 11:20

Mazetti påstår följande om SD i sitt tal (citat): "... men vad man inte säger, det är att muslim, det är ju inte en sort. Det är som om dom har missat att till exempel Shia- och Sunnimuslimer har olika uppfattning om saker ..."

Nej Katarina Mazetti, vi har sannerligen inte missat att "Shia- och Sunnimuslimer har olika uppfattningar om saker", som du uttrycker det. Det är nämligen just dessa "olika uppfattningar" hos olika muslimska grupperingar i MENA-länderna som är orsak till de allvarliga konflikterna och tragiska inbördeskrigen i dessa länder (t ex i Irak, Libyen, Egypten, Mali, Sudan-Sydsudan osv). Det gäller även det pågående inbördeskriget i Syrien, som du kanske har hört talas om.

Sådana "olika uppfattningar om saker" existerar också bland de olika muslimska grupperna här i Sverige, vilket det socialdemokratiska partiet plötsligt tvingades bli medvetna om i samband med den pinsamma Omar-Mustafa-affären nyligen, som med största säkerhet kommer att bjuda på ytterligare "uppfattningsproblem" bland de olika muslimerna i sossepartiet.

 
Ingen bild

Dansk skalle

2 maj 2013 11:35

Så det du menar är att du inte vill ha folk från mellanöstern till Sverige?
Eller menar du att du inte vill ha hit muslimer?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

2 maj 2013 11:35

Suck, orkade lyssna fram till att hon hävdade att folk blev friskade och längre pga järnvägarna samband människorna här i landet. Underförstått att genpolen utökades.

Längd påverkas uteslutande av gener och tillgång på föda under uppväxtperioden. Råder svält så når man inte sin fulla potential. Man kan också se det som att hon förespråkar en slags avel, para långa med långa osv. Eller är då kortväxta folkslag inavlade?

Friskheten kommer som grädde på moset med bättre och mer föda, då man klarar av sjukdomar bättre eller slipper få just bristsjukdomar.

 
Ingen bild

Anders K G

2 maj 2013 11:53


Undrar vem som fortsätter i gammal god stil och nu kör med alias "Dansk skalle" och givetvis fråga på fråga?

 
Ingen bild

Dansk skalle

2 maj 2013 11:55

Jag är politisk obunden och har surfat runt på olika politiska bloggar.
Fick tipset på Avpixlat att den här sidan skulle vara lite mer sansad?
Jag är nyfiken på ngr saker.
Bortsett från invandringspolitiken, som jag har en klar bild vart ni står, så undrar jag vilken väg ni vill Sverige ska ta?
Mot en mer frihetligt/privat utveckling el mot en starkare stat med regleringar av marknaden osv?

 
Ingen bild

Trollfar

2 maj 2013 12:23

Svara inte Dansk skalle utan sluta och mata trollen. Samma tjat, samma trams.

Svar på dina frågor finns på SD:s hemsida.

 
Ingen bild

Trollfar

2 maj 2013 12:27

Glädjande nyheter:

Östran ska spara 10-12 miljoner
"Kom som en chock för många". Cirka 15 av redaktionens 36 tjänster hotas när tidningen Östran lägger ner sina lokalredaktioner. I dag presenterades ett stort sparpaket för redaktionen.

 
Ingen bild

Greg

2 maj 2013 12:36


På tal om Spaghetti-Mazetti,
ett par sicilianska maffia-dogmer:

- Den som är döv, stum och blind lever 100 år i frid.

- Det bästa ordet är det som aldrig blir sagt.

 
Ingen bild

Banna token

2 maj 2013 13:03

@Dansk skalle alias Henrik O ta din medicin och gå och lägg dig igen,du är inte välkommen här heller.

 
Ingen bild

Magentan

2 maj 2013 13:05

@ "Dansk skalle", som skrev:
"Så det du menar är att du inte vill ha folk från mellanöstern till Sverige? Eller menar du att du inte vill ha hit muslimer?"

Om det är mig du ställer dina frågor till så kan jag till att börja med upplysa dig om att jag har flera välutbildade, sekulariserade och relativt välassimilerade etniska muslimer bland mina "nysvenska" vänner. De oroar sig också över den okontrollerade massinvandringen till Sverige.

"Folk från mellanöstern", som du uttrycker det, har jag generellt inget emot. Till exempel finns det flera skickliga läkare från Mellanöstern här, som vi har all anledning att vara tacksamma över, men som samtidigt naturligtvis har bidragit till en allvarlig kompetensflykt från sina hemländer.

Mina åsikter är att i ett land med en homogen befolkning är riskerna för inbördeskrig och andra stora konflikter med omfattande tragiska följder i stort sett obefintliga, och jag kan definitivt inte se att den våldsamma multikulti-hysterin, som en övervägande del av politikerna i Sverige och övriga EU har drabbats av, kommer att föra något gott med sig, varken för Sverige eller något annat EU-land - tvärtom!

Jag gillar olika! Därför inser jag den stora och obotliga skadan i att försöka tränga ihop och föra samman världens olika etniciteter, religioner och kulturer till Europas länder i en slags smältdegel där multikulti-ivrarna ska försöka smälta ihop de färggranna olikheterna till någon slags grå, ensidig massa. Det är ju genom att varje nation i världen har utvecklat sina olikheter som det har varit så givande att resa runt i t.ex Europas olika länder och lära känna dessa och deras människor. Tyvärr finns det också flera länder i världen där människor lider nöd av olika anledningar, främst på grund av inbördeskrig och konflikter och ... ja, varför ska vi nu jobba på att bygga upp liknande konflikter i Sverige och övriga EU-länder?


 
Ingen bild

Dansk skalle

2 maj 2013 13:12

Till magentan

Tack för ditt utförliga svar :).
Jag var mest nyfiken på vad din definition var.

Har även jag välutbildade vänner från Iran.
Inne på Avpixlat verkade manxdra alla över en kam, skönt att läsa att det finns folk med lite mer nyanserad verklighetsuppfattning.

 
Ingen bild

Dansk skalle

2 maj 2013 13:24

Till er övriga
Jag vet inte vem Henrik O är???
Jag har varit inne på olika politiska falangers bloggar för att bilda mig en uppfattning om hur de som röstar påolika partier är, inte vad som står i partiprogramm, de har jag rredan läst.

 
Ingen bild

Mattias

2 maj 2013 13:42

Vilket patos och vilken utstrålning och sylvassa, klockrena & övertygande argument! Stackars Thoralf, slagen till marken på grund av övermäktigt motstånd...Katarina Mazetti = min idol, min ledstjärna, min fyr på ett stormigt hav, våran motor.

KM är utan tvekan socialdemokraternas nya stjärnskott, kanske rentav ett ämne för partistyrelsen, eller en blivande partiledare!! Go for it Katarina!!!

Thoralf Alfsson

2 maj 2013 13:59

Stor ironi!

 
Ingen bild

Wimarg

2 maj 2013 13:56

Men herrejösses! Hur orkar någon lyssna till detta svammel, jag gjorde det i alla fall inte? Var det värsta jag någonsin hört. Hon är absolut ingen talare bara en svamlare.

 
Lassekolja

Lassekolja

2 maj 2013 14:01

Tant Mazetti´s tal var inte i närheten av "alla människors lika värde", iofs en verklighetsanknytning. Att hon "skattar" i Sverige hedrar henne men med tanke på vad våra skattepengar finansierar så gör hennes pengar varken till eller från. Dom hamnar ändå i det svarta mångkulturella hålet.
Jag har svårt att tänka mig att Erik Almqvist´s flytt hade något som helst med skatteflykt att göra.
När man såg Expressen-klippet med Erik i Budapest undrar man hur den Ex.-utsände kunde förvänta sig att Erik skulle svara på frågor från en, som för några månader sedan för-störde/-ändrade hela Eriks tillvaro?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Jenny K

2 maj 2013 15:51

Hur många diagnoser har tanten? Räcker alfabetet till månntro?

 
Lassekolja

Lassekolja

2 maj 2013 16:05

@Pär Green, rök inte på inom 10 timmar innan Du skriver här!
TACK på förhand!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stefan K

2 maj 2013 16:20

Apropå 1:a maj så är det nog många riktiga sossar och inte minst äkta arbetare som är missnöjda med utvecklingen i partiet och firandet.
Lyssna gärna vad den äldre damen har att säga.
http://petterssonsblogg.se/2013/05/02/1a-maj-for-vilka/
Det säger nog en hel del.

 
Oleg Datsishin

Oleg Datsishin

2 maj 2013 16:31

Måste erkänna att jag aldrig hört ordet Mazetti innan ICA-skandalen. Sen såg jag henne i video fr Publicistklubben och skrattade varje gång när hon hade ordet. Att personen var dessutom "fortfattare" blev ännu större överaskning för min del...Men men vi kommer säkert att höra mer av denna stå-upp komiker i framtiden...

http://sdolegs.blogspot.se

 
Ingen bild

Lotta

2 maj 2013 16:55

@Dansk skalle

Vad är det du vill med dina tramsinlägg?

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2013 16:56

Pär Green

Det språket accepterar jag inte i kommentarerna!

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2013 16:58

Dansk skalle bekände färg och visade att han hittat på ett nytt alias att lägga till alla tidigare.

 
Ingen bild

Skånsk skalle

2 maj 2013 17:03

@ Allmänt
Om Sveriges riksdags högtidliga öppnande skulle ske på korrekt plats, med hänsyn till alla typer av domar, bör detta ske i något av krimnalvårdstyrelsens låsta lokaler. Varje riksdagsman skulle inledningsvis presenteras med vilka eskapader han hittat på inom brottets bana av en opartisk jury under sin livstid som t.ex fylleri, trafikbrott, hustrumisshandel, ofredande, skadegörlse, förtal m.m Efter obligatorisk presentation i massmedia hade förvåningen nog blivit minst sagt stor bland den svenska allmänheten vilka personer som finns i riksdagen.

 
Ingen bild

Ronny

2 maj 2013 17:04

Enligt Amnesty International lever uppemot 10 000 krigsförbrytare i högönsklig välmåga i Sverige. Våldsverkare, terrorister, mördare, som skyddas och försvaras av media och Alliansen. OBS, 3 st har gripits!!!

 
Ingen bild

Andreas H

2 maj 2013 17:16

Ungefär 7 st av 700 kommentarer gick överstyr i Ica kuriren men hur vet hon att det var Sverigedemokrater?

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

2 maj 2013 17:25

Haha - hon är så dålig. Och vilken otroligt dålig känsla att på för sossarnas första-maj-event dra sitt gamla trams om sin krönika osv, dessutom kryddat med könsord, som borde fått de tämligen ålderstigna sossarna att vända sig bort.

Men absolut roligast med Mazetti är hennes totala brist på självkritik; hon varken tänker till eller förbereder sig, utan matar bara på....

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Observer

2 maj 2013 17:27

Enligt kalmartidningen Barometerns förstasida eldade Mazetti "massorna" i staden i sitt majtal.Ordet massor har därmed givits en ny semantisk betydelse i nämnda tidning.Inte ens Östran, (s)-tidningen i staden,beskriver antalet åhörare på detta sätt.Som sakupplysning meddelas att Barometern är en s.k borgerlig tidning.

 
Ingen bild

Skånepåg

2 maj 2013 17:36

@ Observer

Finns fritidsodlare som sparat eller av sina grannar fått tillgång till Barometern. Males sedan ner i en kompostkvarn och får förmultna i komposten. Helt outstanding i de tester som har gjorts vid Jordbrukshögskolan i Alnarp för tidningar i Kalmar län är Barometern. Det finns så mycket "skit" i tidningen att det slår vanligt handelsgödsel med flera hästlängder. För såväl Expressen som Aftonbladet räcker inte ens mätinstrumenten till vilket säger allt om dessa verkliga "sk-blaskor".

 
Ingen bild

kattila

2 maj 2013 17:59

Jag blir faktiskt rädd, när det tycks helt normalt i samhället att såna här galningar som Mazetti kan komma till tals utan att bli ifrågasatta (nästan). Maken till rasistisk och diskriminerande människa får man leta efter (Kalmar-talet: "de flesta av ICA-Kurirens läsare är inte dyslektiker och brukar fatta vad jag skriver" samt "det var så synd om den lilla svarta lucian som råkade ut för ett drev" - Vilket drev? Det fanns inget drev mot lucian, åtminstone inte på sverigevänliga bloggar. Det märktes tydligt att hon ljög och hetsade i var och varannan kommentar. Men, frågan är om man ens ska ge henne någon uppmärksamhet? Jag ångrar iaf att jag såg dessa videoklipp. Maken till svammel får man leta efter. Jag tror socialdemokraterna i Kalmar skäms nu..

 
Ingen bild

Lotta

2 maj 2013 18:05

OT/
Allt som oftast får man höra om den kärleksfulla religionen islam. Om den är så fantastiskt kärleksfull och underbar borde väl länder med fullt införd sharialagstiftning vara himmelriket på jorden. Varför flyr då muslimer utomlands, om det nu är det de gör? Ser man på videon jag länkar till kan man ju undra i vilket syfte de är här?

http://snaphanen.dk/2013/05/02/muslim-patrols-hit-london-streets-again/

 
Ingen bild

Trollfar

2 maj 2013 18:22

"Thoralf A
Torsdag 2 maj 16:58
Dansk skalle bekände färg och visade att han hittat på ett nytt alias att lägga till alla tidigare."

Därför bad jag att inte mata trollet. Vissa kunde inte låta bli. Det enda som händer är att era svar sparas för att senare utgöra typexempel på SD diskussioner på ett negativt sätt.

Var smarta och låt bli att svara dessa enstaviga insändare hur provocerande de än är.

 
Ingen bild

Helene

2 maj 2013 18:24

Om denna människa, med "italienskt" påbrå (vad nu italienskt är för något), hade ägnat lite tid åt sitt "tal "i stället för att i besatthet följa Thoralfs blogg, så kanske det hade blivit just ett tal.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

2 maj 2013 18:42

Det finns ingen fara med att bemöta dessa troll så länge man är sakligt och håller god ton.

Det dom är ute efter är att de som är här ofta skall tappa humöret och skriva något som de senare kan använda för att angripa sina meningsmotståndare. Så håll bara huvudet kallt, bemöt om ni orkar, men gör det sakligt och enligt civiliserade former.

Tänk på att det i slutändan kan tänkas vara Thoralf som får skit för hur ni uttrycker er. Det är därför vissa troll försöker provocera fram sådana reaktioner och att vissa troll uppträder i sken av supportrar som skriver märkliga saker.

Det är mycket fult spel nu för tiden. Det är så att man kan bli paranoid för mindre.

 
Ingen bild

Arne

2 maj 2013 19:03


.....DET ÄR JU BARA ATT KONSTATERA ATT SOCIALDEMOKRATERNA NU HAR FÅTT IN SÅ MÅNGA SLÖA KNIVAR I LÅDAN ATT DE OHJÄLPLIGT ÄR FÖRLORADE -FÖR ALLTID.


.............De går aldrig att rädda, Nästa clown finns redo att direkt rusa ut på sceen för en snar ny fadäs.

 
Ingen bild

Skånepåg

2 maj 2013 19:05

@ Trollfar
Med hänsyn till att vissa av kommentarerna är utomordentligt dåligt stavade, satsbyggnaden erbarmlig o.s.v., så tror jag mer på att det är ett gäng tillhörande någon politisk "långt till vänster om" eller alternativt ett gäng misslyckade journalister som ligger bak det hele och som samarbetar på ett eller annat vis.

Det känns så otrevligt att nya läsare av bloggen skall mötas av dessa lögnaktiga påståenden som är deras signum, och därigenom få en felaktig bild av bloggen och Sd. Därför skulle jag vilja att Thoralf införde Disqus eller någon form av (automatisk) förhandsmoderering. Men vi får försöka t.v att följa det som du skriver och som har varit uppe till diskussion här på bloggen åtskilliga gånger. Men visst kliar det i fingrarna ibland, men det finns annat vettigt att göra än sitta och tjafsa med dårfinkar.

@ Nemo saltat sobrius
"Det är mycket fult spel nu för tiden."
Helt rätt och blir antagligen bara värre!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 maj 2013 19:06

OT : Situationen i svenska skolan ser mörk ut proklamerar TV4 ja jo det stämmer, så tillåts LuUalleman Bajland skälla på Björklund i TV.
Katta skäller som resten av arkitekterna till dagens dampskola dvs övriga sossar på Janne .
Större delen av svenska folket vet exakt vad detta beror på

Case closed

 
Ingen bild

Trollfar

2 maj 2013 19:30

@Skånepåg, oavsett vad nakenbadaren ovan tycker så är det bästa att bara låta bli att gå in i diskussion med trollen.

 
Ingen bild

Skånepåg

2 maj 2013 19:38

@ Trollfar

?
Nemo saltat sobrius betyder vad jag kan förstå: "att ingen dansar nykter". Eller är Gubben och Gumman nakenbadare? Ovsett vilket så är vi på samma sida.


 
Ingen bild

Magentan

2 maj 2013 19:46


@ Thoralf
Jag kanske har missat någon siffra, men jag skulle gärna vilja veta hur många åhörare du beräknar fanns på plats i Kalmar?

 
Ingen bild

Thoralf A

2 maj 2013 19:55

Magentan

Jag var inte personligen på Larmtorget i Kalmar

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 maj 2013 19:59

Som sosse tyckte man säkert att Kattas tal var splendid
Det finns som vanligt en del frågetecken, invandringen berördes från flera vinklar, bla kvinnor på arbetsmarknaden .
(Kvinnor för övrigt uttvingade på arbetsmarknaden av 68 vänstern)

-50 % av pensionsräddarna kommer aldrig i arbete så var den dagen förstörd, blundar för detta fakta är man dum i huvudet el bla aktiv sosse
Hela affärsiden för dagens politiker är ju att multikulta plånboken full med svenska arbetares skattepengar, usch.

Lite synd att journalisterna inte undrar lite om detta 40-åriga faktum, här är ju bla en orsak till SD samt deras växande
Fst då måste ju sanningen upp på bordet och sprattla
Fast journalisterna kanske är behäftademed IQ 70 och hängande hakor? (Stowe von Trötter kanske inte e ensam i den branschen?)

Kattis har även en del funderingar om nazism som följs upp med ett inavelsutlägg,man får hoppas att aldrig ett Liljeholmens går upp för Kattis där, hon har ju trots allt lite funderingar om skolan.
Sveriges läkarkår kanske kan hjälpa henne lite på traven ?
Tut tut sa tåget tjofaderittan

Kattis gillar inte att bli kallad för saker ,och är bergsäker på att det är Sverigedemokrater som varit stygga mot henne , hur hon vet att det är så är oklart.

Kalla Thor-alf för glappkäft går däremot bra i Kattis värd, märkligt
Fast tro man att man tillhör Sveriges elit så gör man
Lite tänker nog Gubben o Gumman på ordet dumskalle

Vi noterar att Kattis kompisar får packa ihop på Östran, tja så går det när man multikultar lite för mycket
Just i Kalmar så spelar det inte så stor roll för där har vi Stalinistiska "Nöffometern", så tycker vi iallafall.

Östrans nedläggning klar inom 1-3 år enligt Gotaplan.
Tänk så många utlänska språk dessa journalister kan lära sej i a-kassekön, extremt välförtjänt, lycka till.
Varför i helvete skall man bygga ett tidningshus när Internet finns, samt att den svenskvänliga rörelsen bojkottar bla Barometern?
"Tidningen i graven bredvid" ?

I Kalmar kan man för övrigt visuellt konstatera att sossarnas migrationspolitik slår igenom för fullt , vi mötte idag en förskoleklass med ca 40% med Mena bakgrund
Så pensionerna är i hamn i stan.

Hoppas alla Kalmarborna kommer ihåg detta om 30 år, dvs vem som är högst ansvarig för detta och skickar många rosor till den socialmoderata parningsholken

Betyget för Kattis blir BBS (Blåst Burgen Sosse)

Gubben o Gumman skriver som Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson SD eller Inte rasist men.... alltid hopplöst sist i alla köer

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

2 maj 2013 20:28

Det är fortfarande inget problem så länge man kan uttrycka sig städat.

Vad i våra bemötande kan vi belackas för?
Tycker att Skånepågs inlägg håller mycket bra kvalitet och han har en bra poäng i sitt senaste.

Då finns det andra som är mer pinsamma och borde veta bättre.

 
Ingen bild

Håkan

2 maj 2013 20:29

Lämna Mazettan nu. Det finns ett ordspråk som går att tillämpa på bl.a Sossarna, som säger:
Stör inte fienden när han gör misstag.
Apropå det, Thoralf. Du och SD har fel :-)
Jag var på Långholmen. Det satt folk på alla rader på teatern och det rörde sej folk runt sittplatserna. Ok, det var inte trångt men inga tomma rader och teatern har 3500 sittplatser, så jag gissar på mer än halvfullt. Nästa år är nog sista gången man kan anlita teatern, men det finns en stor gräsplan som brukar användas till större konserter, ganska nära.

 
Ingen bild

Morningstar

2 maj 2013 20:51

Helt apropå nättroll så tröttnade jag på dem för minst 2-3 år sedan på Kent Ekeroths blogg. Dom tjatar om att få svar på vissa frågor men besvarar aldrig eller sällan några från er. Dom kan när det bränner under fötterna försvinna några veckor eller månader för att återvända och köra samma spel en runda till. Dom tjatar om länkar och källor som dom förmodligen ändå aldrig läser. Det är bara till för att få er att ödsla tid helt i onödan. Min rekommendation är att bara ignorera dem helt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 maj 2013 21:32

Partiledardebatt på söndag i Agenda. Vad bör Jimmie Åkesson trycka på?
Först och främst att Miljöpartiet verkar styra Alliansen. Man kan tro att Maria Ferm är Statsminister...
Sedan har vi skillnaden i kostnad mellan pensionären och den "papperslöse" i sjukvården och tandvården.
Arbetskraftsinvandring till enkla jobb. Våra unga blir arbetslösa, dålig ekonomi, kan inte skaffa eget boende och familj...

 
Ingen bild

Trollfar

2 maj 2013 21:48

@nakenbadaren, om du inte svarar så fortsätter inte trollen att skriva. Ganska enkelt och man behöver inte vara speciellt intelligent för att begripa det.

 
Ingen bild

UncleBob

2 maj 2013 22:21

Topic: Nättroll.

Jag instämmer i bedömningen att här har halkat in något (eller några) nättroll som uppenbarligen försöker provocera fram ett irriterat tonfall i debatten. Denna konfrontationstaktik används bevisligen även av Scientologikyrkan och går ut på attkonstant avbryta den som skall svara på frågan som knappt hunnit ställas.
Som enda mål är att spamma forumnet med nonsensargument. Upprepar samma fråga hela tiden och målet är inte att föra en dialog utan "att få motståndaren ur balans". Jmfr med "rövskallen Ulf Christoffersson" intervju med Jimmie Åkesson.

Det är sådana smutsiga metoder som döljs i PK-kretsarna. När sådan sabotagetaktik uppdagas skall alla uppmärksammas på detta och nonsenpersonen avstängas. IP-adressen kan i de flesta fallen knytas till de "stödnick" som då bevisligen inte förmår föra en vettig diskussion/ dialog.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

2 maj 2013 22:23

Du har fel, Trollfar. Och det behövs inte mycket intelligens för att förstå det.

Vissa troll vill ha chaffset och vara tidstjuvar. Ofta påstår de saker som det tar tid för andra debattörer att motbevisa. För att sen förkasta beviset på diffusa grunder och börja om från början lite senare eller under annat namn.

Andra vill att det bara skall stå nonsens och hatinlägg för att fördömma eller skrämma folk från att läsa.

Dessutom blir en del väldigt ivriga att skrika troll hela tiden.

 
Ingen bild

Lotta

2 maj 2013 22:54

Två ämnen som diskuterats på TV ikväll, skolan och vården. Man konstaterade att 7 av 10 saknar gymnasiebehörighet i Malmös Rosengårdsskolan. Det innebär att högstadieskolan stängs och eleverna flyttas till andra skolor. Sverige har här sämst resultat i Europa. När det gäller vårdplatser ligger Sverige även även här i botten. I Sverige har vi 2,7 vårdplatser per 1000 invånare mot exempelvis 8,3 i Tyskland. Hur många vårdplatser det blir efter den 1 juli i år kan man undra. Men ingen vågar nämna den stora rosa elefanten i rummet.

 
Ingen bild

Ronny

2 maj 2013 23:51

Ang. demonstration i Jönköping. Det är uppenbart att vänsterpöbeln får fortsätta sitt våld mot oliktänkande, då man tydligen skyddas av både polis och media. I alla offentliga uttalanden, bl.a Radio Kronoberg, nämner man bara ordet motdemonstranter ! Inte ens på Jönköpings polis sida, står orden AFA,Syndikalister, SSU, KU, VP. Helt klart är denna vänsterböpel skyddad av statsmakten. Allmännheten skall inte få reda på vilka dessa s.k.motdemonstranter är. Men skriva om nazism, rasism, och SD i samma andetag man nämner Jönköpingsdemonstrationen går bra. Ynkligt......

 
Ingen bild

SDare till slut!

3 maj 2013 00:17

Var på en "brasafton" på valborg i Habo Hembygdsgård.
Kommunens representant var Malin Karlsson från Kultur-föreningen.
Hon började med att tala om att hon inte visste hur man börjar ett tal. Alla vi som stod där, kanske 200 personer, önskade att hon visste vad hon sade!
Hon började med att "det är livet" att de stackars journalisterna som så lagvidrigt häktades och fängslades i Etiopien äntligen var hemma. Sedan fortsatte hon med kommunist inspirerade exempel "det är livet".
Däremellan kom det hat-utfall mot SverigeDemokraterna med jämna mellanrum. Hörde en gammal FPare som jag känner säga till en annan man"att hon inte skäms för sitt Stalinhyllande"!
Många människor böjde ned huvudet och såg mycket besvärade ut.
Den mycket diskreta applåden när hennes tirader var över var nog mest för, att det var över!
Så fort någon sager "kultur" så poppar det upp en Stalinist, en mångmördar-hyllare som var rasistisk så till den grad att folkförflyttningarna av folkstammar skedde till fots för att så många som möjligt skulle avlida.
Detta hyllar "sjuklövern" i regeringen under ledning av en person som jag har ett foto på i en nazistmössa från hans skolår!

Sverige av idag, inte ens ett välkomnande till våren på Valborgmässo afton kan vi få utan kommunistpropaganda!

 
Magnus S

Magnus S

3 maj 2013 02:11

Är hon nöjd själv över sina tal i Kalmar och Borgholm kan man undra? Andfådd och sinnesförvirrad. Närmast hysterisk. Jag orkade inte se hela. Sverigedemokraterna får heta Socialdemokraterna bl a. Har hon inte förberett sig på talet? Är hästarna i stallet? Nä de är och springer ohejdat på ängar och skogar. Huller om buller.

Kvinnan må va helt hysterisk och som förmodad sossé kan man inte vara annat än besviken antar jag. Eller?

Jag är Sverigevän och demokrat. Självklart är jag smått besviken på Jimmie och andra representanter i mellanåt. Sossar borde vara funtade lika dant. Men man vet aldrig. Detta idag kan inte varit någon succe för sossarna.., Snarare ösregn.

Här kommer en sång från vår djupa folksjäl som hysteriska Mazetti föraktar;

http://www.youtube.com/watch?v=BmctbOf6cTE

http://www.youtube.com/watch?v=RmDs3YeTH40

 
Magnus S

Magnus S

3 maj 2013 02:46

Det var ju denna sången jag från början ville länka till. Men tog miste. Håll till godo svenskfientliga Mazzetti och andra Sverigevänliga kämpar;

http://www.youtube.com/watch?v=O9cnir-C-yM

http://www.youtube.com/watch?v=RmDs3YeTH40

 
Ingen bild

Stefan A.

3 maj 2013 06:18

Verkar vara fel på kontakten mellan regeringen och verkligheten, här går läkarna mf. på knä pga. överbelastning, korridoren,tvättrum och städskrubbar har blivit den vanligaste vårdsalen, då föreslår regeringen fri vård till alla som råkar sätta sin fot på Svensk mark,vård "som inte kan anstå" vad det nu betyder, ett uttryck som man förväntar sig från MP som aldrig har något med verkligheten att göra, men att M har sjunkit så djupt är förvånande, men man klarar helt enkelt inte två regeringsperioder man viker sig för extremister på den djuprödgröna kanten.

 
Ingen bild

OH

3 maj 2013 07:23

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet. Jag ser fram emot nästa underhållning av tant Falzetti. Vilken prestation av de båda livvakterna att kunna se så allvarliga ut.

 
Ingen bild

BirgerZorro

3 maj 2013 10:09

Stackars lilla tanten! Ostrukturerad är väl bara förnamnet.... :)
(S)äpo som håller i fanorna ser ju seriösa ut i jämförelse.

 
Ingen bild

Big Pete

3 maj 2013 12:10

Oh, herreguuud! Jag stod inte ut att lyssna i två minuter ens! Maken till svammel har jag sällan hört.

 
Ingen bild

Karlsson

3 maj 2013 12:11

Ha ha ha...... Och detta skall föreställa en politiker? Vad är då åhörarna? Får?

 
Ingen bild

Kent

3 maj 2013 14:22

Oj va hon talade otydligt, det skulle behövas en tolk till detta, å det lär det väl finnas tusentals av i detta land.

 
Ingen bild

Eva

3 maj 2013 15:28

Herre Gud så pinsam hon är, hon är ju helt osammanhängande.

 
Ingen bild

Tino Johannesson

3 maj 2013 15:50

Det här var ju en sällsynt tråkig pladderkärring... Gäsp...

 
Ingen bild

Dansk skalle

3 maj 2013 15:54

Som om den lilla lönnfeta, Viagraknaprande, halvalkohliserade Thoralf skulle föreställa en politiker????
Skrattretande! ;)

 
Ingen bild

Tino Johannesson

3 maj 2013 16:26

@Dansk skalle: Vilken intelligent kommentar, har fredagsfyllan redan slagit till?

 
Ingen bild

Frans Olsson

3 maj 2013 16:35

Stackars tanten som är vilse inte bara i huvudet utan i hela kroppen.
Och vilken tur att tanten bara tycker om flickor för stackars den som måste leva tillsammans med denna bitterf..ta!
Jag tycker faktiskt synd om tanten!

 
Ingen bild

searchlight1

3 maj 2013 18:24

Är hon släkt med Mazettiburken, den vaniljsockerburken med en dalkulla.
Den som etnologer säger, att det är ett bevis på hur storkapitalismen försöker få köpare genom att förena sig med nationalromantiken.

 
Ingen bild

Searchlight1

3 maj 2013 18:29

Mazetti har ändå flyttat på sig. Hon säger, att inget parti vill ha fri invandring och att hon förstår, att folk är oroliga för en för stor invandring. Men det skall diskuteras i partiet och inte med SD.

 
Ingen bild

Skånepåg

3 maj 2013 19:14

@ Dansk skalle

"Som om den lilla lönnfeta, Viagraknaprande, halvalkohliserade Thoralf skulle föreställa en politiker???? Skrattretande! ;)

Fullständigt befängt, men visar din enfald i all sin glans då du framför dessa påståenden. Men att det var en sådan enorm brist på förmåga till tankeverksamhet efter allt vad du har skrivit, slår även mig med häpnad. Förstår nu, varför du under alla olika pseudonymer endast ställt frågor och kommit med bisarra påståenden, eftersom det är det enda som du överhuvud taget har förmågan att klara av.

Att du nu även påstår att Thoralf Alfsson ordinerats Viagra, vilket är således fullt möjligt, kan du endast ha fått uppgifter genom ett olagligt intrång i sjukvårdens alternativt apotekens datasystem eller att någon dig närstående inte förstått allvaret i tystnadsplikten.

En anmälan till polismyndigheten om misstanke beträffande dataintrång är därför i allra högsta grad berättigad och då Thoralf har IP och ditt eget påstående här på bloggen, hoppas jag verkligen att detta kommer att ske. Vad du däremot troligen inte känner till, är att Viagra ursprungligen utvecklades som en medicin inom det kardiovaskulära området och har därför, förutom att användas som ett potensmedel, ett begränsat användningsområde inom ”hjärtmedicin".

Ditt påstående om Thoralfs aloholvanor faller på sin egen orimlighet och hans ”flängande och farande” för att klara av jobbet med sådan enastående bravur, och förstärker intrycket av att du nu sitter inmålad i ett golvhörn och med en felblandad 2-komponentsfärg som tar mycket lång tid att torka och där biverkningarna inte är att "leka med".

Thoralf Alfsson

4 maj 2013 00:02

Tack Skånepåg!

 
Ingen bild

Skånepåg

3 maj 2013 19:17

@ Karlsson

"Karlsson

Fredag 3 maj 12:11

Ha ha ha...... Och detta skall föreställa en politiker? Vad är då åhörarna? Får?

Är detta någon form av självbekännelse?

 
Ingen bild

Hallandstös

4 maj 2013 00:02

Jag tycker att denna stackars tant skall få vila i frid, hon har fått sin tid i invandrardebatten nu. Det är inte mycket mer att varken se eller höra angående henne mer. Stäng dörren.

 
Ingen bild

Torbjörn Jansson

4 maj 2013 01:09

Som socialdemokrat blir jag orolig av man man släpper fram ett sånt jävla stolpskott. Är det ett måste att hata svenskar nu för att vara sosse, eller?

 
Ingen bild

Erik

4 maj 2013 02:05

Ganska så glappkäftad... men i förhållande till mästaren själv så ligger alla i hela Sverige i lä?

 
Ingen bild

S.Dalsland

4 maj 2013 11:05

" Dansk Skalle " : är du dum eller är du född sån ?

 
Ingen bild

Skånepåg

4 maj 2013 11:26

@ Karlsson

F´låt jag missförstod din fråga. Jag trodde du avsåg att den avsedda politikern var Thoralf Alfsson. Mig veterligt är Mazetti inte politiker uta enbart journalist och därav mitt misstag.

 
Ingen bild

Jonatan

4 maj 2013 12:48

Den kvinnan är hopplöst efter oss andra vad gäller samhällspolitisk mognad. Det blir lite av en s k freak show att se hennes brist på insikt om de egna begränsningarna. Dock är hon ett lokomotiv i processen att vända folkopinionen. Det tackar vi för.

 
Ingen bild

Svennis

5 maj 2013 11:46

Jag har aldrig sett maken till ordpladder på en spalt tidigare. Ni som kallar er svenskar, har ni inte ens fått lära er svenska i skolan eller slutade ni i förtid.

 
Ingen bild

WOW

8 maj 2013 16:05


Katarina Mazetti, tidigare känd krönikör på Avpixlat, vill inte ha sharia-lagar i Sverige,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se