thoralf

Direktlänk till inlägg 13 april 2013

OKRÄNKBART

Av Thoralf Alfsson - 13 april 2013 20:54

”Det går inte att vara förtroendevald i Socialdemokraterna om man inte fullt upp kan stå upp för partiets värderingar om människors lika värde och jämställdhet mellan kvinnor och män. Det är värderingar som vi bygger hela vår politik på. Det är okränkbart.”


Stefan Löfven i Dagens Nyheter.


Detta uttalande från socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven kan bara innebära en sak och det är att Omar Mustafa för lämna partistyrelsen. Han ändrar ju inte sina värderingar för att han lämnar ordförandeposten i Islamiska förbundet. Så det alternativet finns inte efter Löfvens uttalande.


Kommer Omar Mustafa lämna ordförandeposten på islamiska förbundet? Där kan han lätt ersättas av någon annan. En plats i socialdemokraternas partistyrelse är däremot väldigt viktigt för de muslimska grupperna som vill införa särrättigheter för muslimer i Sverige. T.ex sharialagar och omskärelse (könsstympning)


Men Stefan Löfvens uttalande är större än så! I praktiken innebär det att det inte är möjligt för rätttrogna muslimer att representera socialdemokraterna. Oavsett om det är i partistyrelsen eller om det är i stadsdelsnämnden i Rosengård! Nu kan media starta drevet och leta upp nya möjliga socialdemokrater som gillar islamister.


Det borde också innebära att LO-facken nu måste börja avsätta alla rättrogna muslimer som innehar en förtroende post inom facket. Transportarbetarförbundet borde vara först ute!


"Islam är inte en religion, inte heller är det en kult. Det är ett fullständigt, totalt, 100 %-igt system för livet.  Islam har religiösa, legala, politiska, ekonomiska, sociala och militära komponenter. Den religiösa komponenten är ett kamouflage för alla de andra komponenterna. Islamiseringen börjar när det finns tillräckligt många muslimer i ett land som kan agitera för sina religiösa privilegier. När politiskt korrekta, toleranta och kulturellt diversifierade samhällen går med på muslimernas krav på sina religiösa privilegier slinker också några av de andra komponenterna med.”


UPPDATERING


Omar Mustafa lämnar alla uppdrag inom socialdemokraterna enligt TT.


Avslöjad ;-)


 


Vad Twittrar Cherin Awad när Omar Mustafa nu fått lämna sina uppdrag?



Nu är frågan vad som skiljer Abderizak Waberi ifrån Omar Mustafa. Eller är det skillnad på hur Löfven och Reinfeldt ser på islam.

 
 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 21:46

Expressen.se meddelar nu att Omar Mustafa lämnar samtliga S-uppdrag! Sossarna gick på en rejäl mina!
Deras tänkta "Vallokomotiv" till Muslimska röster blev en katastrof...
Nästa politiker som bör granskas på samma sätt, är Moderaten Waberi.

Nu blir det några kalla....

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 april 2013 21:52

Opinionsbloggen i Expressen har just satt tänderna i Waberi......
Miljöpartiet kanske skall se över kvinnosynen i partiet hos en del också?

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 april 2013 21:57

När måste senast ett nytt parti registreras för att få vara med i valet 2014.

Jag är övertygad och har varit det länge att mycket snart får vi se ett "renrasigt" Muslimskt parti.

Och som direkt kommer att få minst 10 % vid ett val och kommer att köra över samtliga partier på Västerländsk demokratisk väg.

Om det är någon som undrar, så har jag inte "foliehatt" bara ren slutledningsförmåga

 
Ingen bild

Essendon

13 april 2013 22:03

PK-Gänget har förvirrat bort sig totalt och är nu på
väg mot stupet!

 
Ingen bild

Thomas

13 april 2013 22:06

Om man nu gör det enda rätta och tar ifrån Omar Mustafa sina uppgifter så måste man också byta ut de som lyft fram honom. Vilka gav Omar ett förtroende som han inte bör han? Dessa omdömeslösa människor borde kastas ut ur riksdagshuset genast.
Vet du vilka dessa människor är Thoralf?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 april 2013 22:07

Sven Dacke : Det sänker S totalt samt ger SD nya röster i det långa loppet

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 april 2013 22:09

Thomas : En brud från S stod och stammade i TV nyss Veronica hette hon visst...., är det avgångsvakt på henne nu ?

 
Ingen bild

Micke

13 april 2013 22:13

Vad ska man säga, sanningen kommer fram till slut:)det kommer säkert mera.Det är helt tyst från övriga partier...

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 april 2013 22:18

Gubben o Gumman...
Ja, hon såg inte speciellt glad ut...
Denna dag kommer att gå till den Svenska politiska historien. Sossarna som så intensivt gullat med Muslimer har nu fått ta konsekvensen.
De har nu retat upp och blivit osams med Sveriges Muslimer som jobbat länge på att infiltrera partiet.
Nu måste SD ut och jobba. Nya väljare och medlemmar väntar!

 
Ingen bild

Observer

13 april 2013 22:18

Som man bädddar,får man ligga.Vad lär sig socialdemokraterna av detta?Skarpt läge,nu tvingas man bekänna färg, fjärran från retoriken, men in i realiteterna.Under galgen tvingas man acceptera de senare.När gör Reinfeldt detta med Waberi?Tystnad som vanligt och nu ryker nya röster iväg till SD.Heja Fredrik barbar!!!!

 
Ingen bild

Malin r.

13 april 2013 22:24

@observer.
Dom ryker till sossarna också.De känner av folkopinionen.Väljarna är realistiska.Moderaterna tyvärr orealistiska.

 
Ingen bild

Kent

13 april 2013 22:40

Svenska journalister.Vilket j-a anppassligt ock pk-korrekt pack.Så rasar allt med det som händer i den socialdemokratiska partistyelsen.I natt äts och fikas det på¨svart duk på en mängd tidnigsredaktioner runt om i landet.Det är naturligtvis traumatiskt när sanningen slår igenom.Den stora frågan på redaktionerna blir:Hur ska vi förvandla aossarna till rasister?Det ska bli riktigt roligt och se den förklaringen.

 
Ingen bild

Tobbe S

13 april 2013 22:55

Så här skrev jag tidigare ikväll. på avpixlat, innan nyheten om att han får foten.
"Snacka om att sossarna målat in sig i ett hörn där färgen verkar vara sådan att den nog aldrig torkar. De har alltså valt in en andra generationens invandrare och islamist, homofob, antifeminist, antisemit och antidemokrat i sin styrelse. Bäst av allt är att alltsamman finns offentligt och dokumenterat hos Islamiska Förbundet och hos media. Hur göra?
Ger de honom kicken blir muslimerna ilskna och kommer att börja hojta om främlingsfientlighet och islamofobi. Låter de honom sitta kvar kommer feminister, demokratianhängare och media att börja hojta om pariarkat, inskränkt yttrandefrihet och judehat. Ha ha ha....
Rätt åt dem och rätt åt den där Jämt*n. Fast vad gäller Jämt*n, så tror jag inte att hon kommer att fatta något, oavsett utgången."
Redan börjar det oreras på twittwr om islamfobi hos sossarna.

 
Ingen bild

Essendon

13 april 2013 23:00

Om Stefan Löfven hade haft lite råg i ryggen kunde han
stoppat Omar Mustafa långt tidigare.
Stefan Löfven känns inte som en stark ledare för Socialdemokraterna!

 
Ingen bild

Kålle

13 april 2013 23:08

Fanns det nå´t klipp i göteborgsmoderaterna så skulle dom be Wabweri lämna sitt riksdagsuppdrag.Sossarnas Omar Mustafa har ju inte hälften av Waderis(m) t.ex könsfientliga uppfattningart.Men Mustafa lämnar (s) med en uppseende muslimvänlig kommentar.Skicka ut de här uppfattnigarna ur den politiska debatten.Dom hör inte hemmma i ett civiliserat samhälle,

 
Ingen bild

Malin R.

13 april 2013 23:14

@
Tobbe S.
Det finns inte utrymme i ett demokratiskt samhällssystem för de islamistiska uppfattningarna.Det fattar tyvärr inte Ullenhag & Co. i den s.k.alliansregeringen.Som kvinna blir jag rejält förbannad.

 
Ingen bild

Kålle

13 april 2013 23:25

@ Tobbe S.
Ja,så blir det.Vi kommer att se en uppvisning i dubbelmoral som är i princip omätbar.Som någon här skrev.Journalistpartiet kommer att se till det.

 
Ingen bild

Förbjud islam!

13 april 2013 23:54


Omar Mustafa sparkas ut ur (S),
men är kvar i Sverige!

Ta ifrån babianen hans svenska medborgarskap och ge honom istället one-way-ticket till Mecka!

 
Ingen bild

Stundtahl

14 april 2013 00:08

-I sin nöd visar socialdemokrater ständigt sitt begränsade omdöme.

 
Ingen bild

Magentan

14 april 2013 00:19

Det var nyheter med tyngd i! Jag tycker att man får sätta en liten fjäder i hatten på Löfven och sossarna trots allt. Det blev diskussioner och det blev protester bland medlemmarna, och efter endast ett par dagar gav detta resultat.

Jämför med Reinfeldts diktatoriska fasoner och tydligt strykrädda underlydande M-representanter och medlemmar. Inte ett knäpp har hörts under de snart 3 år som moderaternas islamist, Waberi, har suttit i riksdagen och dessutom är med i försvarsutskottet. Inte ett endaste litet pip till protester, trots TV-dokumentär där Waberi tydligt uttryckte sin stora längtan efter ett sharia-styrt svenskt samhälle och att han anser bland annat månggifte och hustru-aga som självklarheter. Att han dessutom var rektor för en skandalskola i Göteborg har inte heller legat honom i fatet.

REINFELDTS OCH ÖVRIGA MODERATERS AGERANDE ÄR INGENTING MINDRE ÄN EN STOR, FET SKANDAL!

Det här kommer sossarna att få flera moderatröster på, och det tycker jag de är värda! Kanske till och med en och annan sosse som gått över till SD nu hoppar tillbaka till sossarna igen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 april 2013 05:58

Tja, vad händer nu? En intressant tid är att vänta.
Sossarna ligger pyrt till hos landets Muslimer. Vart går nu Muslimernas röster nu? Troligen till Miljöpartiet.
SD, vinner på detta, men måste ut i media nu. Annars kan SD-väljare som är "svaga i tron", välja Sossarna.
Moderaterna kommer att granskas och hur det går med Waberi ska bli intressant.
Ser vi ett Muslimskt parti snart?
Hur kommer Allah,s fotfolk att reagera? Det kan bli en besvärlig tid i våra förortsgetton med stenkastning och bilbränder.

Några amatörfunderingar i arla morgonstund...

 
Ingen bild

biran

14 april 2013 07:26

Glöm aldrig att det är 7-klövern och slöddret i media som sett till att vi har ca: 600 000 muslimer i Sverige. Det finns ingen grupp i samhället som är mer kostsam än dessa muslimer. Nyligen publicerade den norska statiska centralbyrån SSB att varje utomeuropeisk invandrare koster 4,1 miljon NOK årligen. Översätter vi dessa siffror till svenska förhållanden så hamnar vi i trakten av 400 miljarder årligen, dvs 10 ggr försvarsbudgetten.

 
Ingen bild

Syster

14 april 2013 07:40

Kanske växer befrielsepartiet Hizb ut tahrir i Sverge efter denna händelse, för partiet FINNS redan här!!!

http://hizb-ut-tahrir.se/

 
Ingen bild

Observer

14 april 2013 08:00

Politiskt sett inte minst, ett mkt skickligt hanterande av Mustafaaffären från (s) sida.Moderaterna står nu totalt avklädda runt hanteringen av sin alldeles egen islamist, Waberi ,och detta ställer naturligtvis ett antal följdfrågor t.ex denna.Bereder Reinfeldt måhända en comeback för Omar Mustafa i moderaterna?

 
Ingen bild

Rune

14 april 2013 08:46

Frågan är tycker jag. Varför skall utlänningar överhuvudtaget få bedriva politisk verksamhet i vårt land? Personer som kommer från andra länder borde ju vara förbjudna att hålla på med politisk verksamhet. Det borde vara villkoret för bosättning.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

14 april 2013 08:52

Hulda: Ja hon var riktigt skakad snacka om att hon fått pisk av Lövet

 
Ingen bild

Funtaren

14 april 2013 08:57

Löfvéns förtroendekapital har stigit rejält. Men det viktiga är hur de agerar politiskt, hur de utformar Sveriges politik. Det är det som avgör om de kan tas på allvar. Där har vi hittills inte sett något sunt förnuft.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 april 2013 09:04

Gubben o Gumman...
Ja, det blir säkert en jobbig vecka för Sossetoppen. Mycket kommer säkert ut i media, men inte allt.
För oss som intresserade åskådare blir det säkert intressant;)

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 april 2013 09:14

Mer funderingar.
Det vore intressant att få veta hur denne Omar Mustafa och hans likar i Islamiska förbundet lever sina liv. Får deras fruar jobba, vilken frihet har deras döttrar, skolgång, slöja, niqab eller annat, osv.

Bra att Sossarna efter säkerligen stor vånda satte ned foten, men stoppar det den Muslimska tsunamin i vårt land..?

 
Ingen bild

Ludvig

14 april 2013 09:26

Jag hoppas verkligen det stämmer att han kommer bort från partistyrelsen, otroligt korkat att välja in en sådan.

 
Ingen bild

Hacke

14 april 2013 09:34

Bildar detta vattendelare också hos andra partier? Det är många som ligger väldigt lågt idag inte minst inom den nykära konstellationen m-mp. Är det i denna skumraskmiljö islamisterna har sin framtida hemvist? Gudrun Schyman brukar ju heller vara så nogräknad.
Har vi äntligen nått den oundvikliga punkten då det är dags att bekänna färg eller går det att mörka ett varv till?
Dags för Löfvén att städa upp i partiets stockholmska feministmaffia. Verkar vara samma klientel som fört fram denne Mustafa som ligger bakom den stinkande Assangeaffären.

 
Ingen bild

biran

14 april 2013 09:43

Vi tar emot 6 ggr fler utomeuropeiska parasiter än Norge. Därför hamnar kostnaden för det svenska samhället på runt 400 miljarder SEK årligen.

 
Svensson

Svensson

14 april 2013 10:09

Sverigedemokraternas nolltolerans,sätter höjda krav på Socialdemokraterna och Moderaterna.För ingen vill rösta på ett parti som inte har nolltolerans.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

J

14 april 2013 11:02

Nu rasar ni i opionen igen. Tappar 11 procent enligt SIFO och er vågmästarroll efter nästa val känns väldigt avlägsen. Var länge sen ni hade en stor skandal också. Ni får ge er ut på en ny järnrörsturné igen helt enkelt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 april 2013 11:11

J...
Efter denna helgs dramatik och skriverier, har svenskarna fått mer kunskap om hur ondskan tar sig in överallt.
Denna gången satte Sossarna ned foten efter ett folkligt och internt uppror.
SD komer att öka av detta.
Så ditt hånflin kommer att försvinna inom en snar framtid!

 
Ingen bild

Stefan A.

14 april 2013 12:47

I september nästa år kommer J,s hånflin att stelna till en grimas när SD som tredje största parti i riksdagen kan styra och ställa vilka som skall bilda regering....

 
Ingen bild

Stig-Arne

14 april 2013 18:31

Thoralf har missat att skriva vem som ligger bakom citatet om islam: Dr Peter Hammond

http://osvuret.wordpress.com/2013/04/13/slaveri-terrorism-och-islam-en-bok-av-dr-peter-hammond/

 
Ingen bild

Stig-Arne

14 april 2013 18:41

Seriöst förslag till valaffisch 2014:

M - Abderizak Waberi
S - Omar Mustafa
MP - Mehmet Kaplan

SD - Jimmie Åkesson

SVERIGEDEMOKRATERNA

 
Ingen bild

Obeveklig

15 april 2013 20:28

Sossarna har avsatt 1 person som inte delade deras filosofi.
hur många har inte fått avgå inom SD pga nazism, rasism, sexuellatrakasserier eller krimminalitet????
Det är ju ett skämt när ni raljerar över andra partier när ni haft.....kommer inte ens ihår hur många längre men 20 stycken pga av att de är avvikande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards