thoralf

Direktlänk till inlägg 11 april 2013

JAG VILL INTE ARBETA!

Av Thoralf Alfsson - 11 april 2013 14:21

 


På Barometern pågår en debatt efter att en Sofia Lentini fått en insändare publicerad där hon menar att hon inte vill arbeta utan istället få en medborgarlön så att hon kan utveckla sin konstnärliga ådra. I varje fall så tolkar jag det på detta sätt.


Barometern har stoppat alla möjligheter att kommentera insändaren men även alla efterföljande artiklar.


Därför lägger jag upp en länk till denna mycket verklighetsfrånvända insändare och dess skribent. Man blir minst sagt bekymrad om det är detta som man lär sig i skolan om hur ett välfärdssamhälle fungerar. Missa inte hennes senaste förklaring till sin insändare.


På min blogg har alla en möjlighet att kommentera. Läs insändarna på följande länkar.


Jag är nitton år.  Jag vill inte arbeta.


Slutreplik från Sofia Lentini


Tidningen Östran har nu kommit med en artikel om det fotomotage som gjorts av mig. Några personer har skrivit totalt lögnaktiga kommentarer på artikeln som Östran har godkännt och de böhöver bemötas.

Läs artikel i Östran.


UPPDATERING!


Pinsamt Kalmar FF! Henrik Rydström lockar ingen till Guldfågeln arena, möjligen hans frånvaro.




 
 
Lassekolja

Lassekolja

11 april 2013 14:47

Denna artikel utgör ytterligare en bekräftelse på att ett växande Miljöparti är Välfärdssverige´s farligaste fiende!
Sverigedemokraterna och för all del, i viss utsträckning, d.v.s bortsett från den extrema massinvandringspolitiken, Allianspartierna och sossarna har som syfte att möjliggöra skapande av tillgångar och värden att omsätta i välfärd.
Miljöpartiet och Vänsterpartiet har som enda mål att spendera och leva av de resurser, som andra flitiga och arbetande människor åstadkommer! Jag ser framför allt Miljöpartister som samhällets parasiter. Ett praktexempel på detta är Sofia Lentini!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Medborgaren

11 april 2013 14:55

Jättebra idé!
Total valfrihet, jag vill inte betala skatt. Vill hellre disponera mina surt förvärvade stålar själv istället för att slösa bort på lata oduglingar!
Annars kan vi ju bara tycka synd om såna stollar som hon.

 
Ingen bild

degen

11 april 2013 15:01

hon säger: "Jag går inte på socialbidrag och jag parasiterar inte på någon, utan studerar på universitet, har spelningar ibland och därav en egen inkomst. Ta-dah!"

men det hon inte tänker på är att hon inte behöver betala sina universitetsstudier själv. det gör vi åt henne, därav "parasiterar" hon på samhället, iom att hon inte bidrar med någonting.

 
Ingen bild

Kalle

11 april 2013 15:09

Fittja moskens böneutrop har blivit godkända av polismyndigheten. Nu är det fritt fram för böneutropen.

Visst är klockan "Fem över tolv"???

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

11 april 2013 15:14

Inte bara universitetsstudierna utan allt annat som hör infrastrukturen och väldfärdssamhället till. Förmodligen får hon studiebidrag, rabatterat pris mm. Deklarerar hon sina inkomster från spelningarna?

Nu när mycket redan är serverat och uppbyggt vill hon bara lata sig och leva av det andra har samlat ihop. Istället för att som tack till tidigare generationer för denna ynnest som är långt ifrån självklar i stora delar av världen då bidra till att nästa genration får det minst lika bra.

Men framförallt, vem skall betala? Som alltid är det denna "någon annan" som tycks ha en outsinlig skattkista, sk Midas-touch. Förmodligen den samme som skall betala mellanskillnaden som filmskaparna går med förlust när allt skall vara gratis på nätet?

Såg föresten Thoralf på Tv nyss i direktsänding. Sakligt och insatt men tala gärna lite högre och titta upp mer.

 
Ingen bild

VargMan

11 april 2013 15:21

Vilken vilsen liten flicka som tror att världen är så som extremisterna beskriver den, att det finns en skattkista med massor av pengar som alla kan bara kan ösa ur utan att det drabbar någon annan negativt.
Är så otroligt glad över att min egen dotter som är i samma ålder är helt tvärtom. En rättrådig tös som vill göra rätt för sig och betala för sina saker med eget tjänade pengar. Hon kommer även rösta på SD :):)

 
Lassekolja

Lassekolja

11 april 2013 15:32

@VargMan, det räcker att Din dotter röstar SD! All övrig info är överflödig! Fantastiskt klok tjej med en klok far, konstigare än så är det inte!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

11 april 2013 16:16

Kvinnan ifråga ska naturligtvis inte ha studielån med sådana uttalanden.En mer uttalad osäker fordran kan väl knappast CSN ha.Visst kan det vara kul att göra ingenting eller att syssla med verksamhet som inte inbringar ett endaste öre.Men att man med den "samhällsinsatsen" ska ha studier, lägenhet,kontanta medel,sjukvård m.m betalda av skattebetalarna tyder på en oerhört dålig kunskap om hur ett samhälle fungerar och är uppbyggt.Till råga på allt så är personen studerande vid ett universitet.Säger egentligen allt om den kris den högre utbildningen genomgår idag och kvaliteten på dagens studenter på sina håll.Samhällsparasiter som sofia L. är och förblir parasiter oavsett vilken politisk åskådning de har.

 
Ingen bild

Högländare

11 april 2013 16:16

Hade det varit för att vara hemma och bygga på den svenska folkstammen och skippa dagis så hade jag köpt argumentet. Kvinnor ska inte behöva arbeta under den period man bildar familj. Så sent som 1980 så fanns det fortfarande 200 000 hemmafruar i Sverige, men idag knappt en enda! Men med tanke på alla vilda djur som springer omkring överallt numera så blir väl morgondagens barnfamiljer tvungna att bo som i Syd -Afrika, i s k "gate communities"

 
Ingen bild

Thoralf A

11 april 2013 16:17

Observer

Kunde inte sagt det bättre själv ;-)

 
Ingen bild

Fredde

11 april 2013 16:21

Thoralf!

Hur kommer det sig att varken Åkesson eller ngn annan från SD syns mer i TV och tidningar? Inte så långt till valet! Är det så enkelt som att media stoppar detta med full kraft???

 
Ingen bild

Kalle

11 april 2013 16:40


Vaddå islamisering i Sverige!!! Nu har det kommit ut i media under eftermiddagen.

""Polisen tillåter böneutrop från minareten i Fittja/.../
Ismail Okur, ordförande i Botkyrka Islamiska förening, som la medborgarförslaget är lycklig idag."" skriver Radio Stockholm.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=103

Fortfarande Pappskallar som inte begriper att Sverige islamisifieras!!!

Visst är klockan "fem över Tolv"

 
Ingen bild

Skånepåg

11 april 2013 16:48

@ Fredde

"Är det så enkelt som att media stoppar detta med full kraft???"

Är övertygad om att du har rätt och att det är på detta viset. Har säkert varit någon form av "möte" inom massmedia, där man kommit överens om detta och vilka riktlinjer som i första hand gäller fram till valet 2014.


 
Ingen bild

Skånepåg

11 april 2013 16:51

@ Observer

Om hon lyckas åstadkomma ett visst studieresultat (räknat i poäng) har hon dessutom varje månad ett icke återbetalningsskyldigt bidrag.

 
Ingen bild

von Moltke

11 april 2013 17:01

Flickebarnet borde lära sig att "there is no such thing as a free palestinasjal". Vill hon inte arbeta så ska hon inte heller äta. F ö så tror jag att vi kan utesluta att hon studerar till civilingenjör.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

11 april 2013 17:06

@Kalle
Det är väl självklart att Muslimerna ska få chansen att kalla till gudstjänst på samma premisser som vi Kristna ringer till gudstjänst varje söndag. Är det inte precis _det_ som är en stor del av det vi kallar för religionsfrihet?

 
Ingen bild

Kalle

11 april 2013 17:22

>Nyhetspojken

Delar absolut inte din uppfattning. Punkt slut.

 
Ingen bild

Maja Dacke

11 april 2013 17:24

Vadå ringer? Här i stan är det ingen som ringer. Nej, prästen står i körktornet och galer gutturalt sådär fem minuter. Ingen begriper vad han vrålar om, men vi förstår att det handlar om körkvinet. Kanske säkrast att ta med sig en pava sherry, tänker många - det verkar ju som om han själv gjort slut på det körkliga ...

 
Ingen bild

Nyhetspojken

11 april 2013 17:29

@Kalle
Då är du nog inte för religionsfrihet, eller ska även våra Kristna kyrkor sluta ringa till gudstjänst, eller?

 
Ingen bild

Magnus S

11 april 2013 17:36

Nyhetspojken@

Religionsfrihet handlar också om att slippa denna verbala uppmaning. Detta är förstås bara första steget. Detta borde även du begripa eller? Hur många gånger tycker du att religionsfriheten skall tillåta detta skrikande i fortsättningen? Är fem gånger om dagen sju dagar i veckan OK för dig?
Blockering av trafikstråk likt Paris där tusentals muslimer lägger sig ner på knä på gatan för att be varje dag medans trafiken snällt får vänta i religionsfrihetens namn. Shariazoner som i England, Frankrike mm kommer även snart till Sverige i religionsfrihetens namn. Du är en fin och god människa du nyhetspojken. Mycket finare och tolerantare än jag. Det ser mörkt ut för demokratin och kvinnofriden i Sverige.

 
Ingen bild

Kalle

11 april 2013 17:45

Moskeutropen skall ske på arabiska. Varför inte på svenska i landet Sverige???

Vaddå religionsfrihet. Kvinnorna skall sitta på en läktare för sig själva. Vaddå jämlikt. Inte i Islam i vrje fall. Islam är ingen frihetens relegion och skall inte finnas i sverige under täckmanteln religionsfrihet.

Till och ned de kvinnliga poliserna vid ett möte med islam i Fittjamosken fick gå och sätta sig på kvinnoläktaren. De manliga fick vara på golvet.

Många Pappskallar i sverige fattar tydligen inte islamiseringen av Sverige.

För mig är religonsfrihet att slippa böneutrop och islam i sverige.

OK???

 
Ingen bild

Lingon

11 april 2013 17:48

Ja men det var väl en rätt trevlig idé tycker jag. Jobba kan dom väl göra i pipgs-länderna, jag har hört att arbetslösheten är enorm där. Eller varför inte tredje värdlden fast då kanske produktkvaliteten inte blir så blir så hög. Fast om vi skickar ner lite produktionsanläggingar med gps-styrda luftskepp så landar prylarna där man vill ha dom så kan man skicka ner en en styrka kombinerad av säkerhgetspersonal och ingengörer så dom kan få igång skiten. Sedan är saben biff och vi kan lägga oss i solstolen med en gin & tonic och bara se degen glida in på kontot. Erkänn, det låter inte helt fel, eller hur.

 
Ingen bild

Thomas

11 april 2013 17:51

Nyhetspojken: Böneutrop kan inte jämställas med kyrkklockor som påminner om att det är gudtsjänst. Böneutropare ropar ut en bekännelse om att Islam är enda vägen och Allah enda guden.Kyrkklockorna låter bara, likt glassbilen hur störande det än må vara.
Men vill man höra att Allah är störst och samtycker så finns det länder som har kommit "längre" i den frågan som man kan flytta till.

 
Ingen bild

Pär Green

11 april 2013 17:51

Sofia Lentiniär en kommande riksdagsledamot,som har har tillgång till låååååång hög pension och övriga förmåner!
När skall ansvariga föregå med gott exempel?

Minska knapptryckar-gänget till 101 personer!

 
Ingen bild

Kalle

11 april 2013 18:26

>Nyhetspojken.

Vilka andra religioner i sverige har något liknande böneutrop på sitt eget språk??? Är det bara islam???

Islam kan skaffa sig kyrklockor istället för bönetrop via högtalare. De måste tydligen ha högtalare som stör så många som möjligt.

Mitt förslag är nu att mosker skall ha kyrklockor som ringer till deras fredagsbön.
En klockringning som påminner islam om att i sverige vill vi inte ha några böneutrop på arabiska.

SD var det enda partiet i Botkyrka där fittjamosken ligger som motsatte sig böneutrop.

Tack för det Botkyrka SD.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 april 2013 19:26

Ja, nu har dammluckorna till hel-etet öppnats på vid gavel. Böneutrop i Fittja.
En gång i veckan, men vad kommer att hända? Jo, snart kommer nästa och nästa Moske att vilja störa oss. Först en gång i veckan, sedan två, sedan tre, sedan tre varje dag...
Kämpa på Botkyrka SD! Vi är många som tänker på er!

Striden går också het om Omar Mustafa och hans inträde i Sossetoppen. Även Moderaterna får nu kritik över deras Waberi som har samma dunkla åsikter.
Att S och M vill ha dessa mörkermän, är självklart för att dra till sig deras trosfränders röster. Snacka om att "fiska i grumliga vatten"...

 
Ingen bild

Henrik

11 april 2013 19:32

Inte för att jag är religiös av mig, men det finns några fina visdomsord i bibeln:

Nya Testamentet, 2 Thessalonikerbrevet 3:10

"... om någon icke vill arbeta, så skall han icke heller äta."

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

11 april 2013 19:48

Många kyrkor har fått sluta att ringa i kyrkklockorna då det stör allmänheten. Andra har fått strikt fastställda tider.

Förmodligen mer orättvist eftersom kyrkorna var där långt före att bostäderna kom till.

Är det inga som bor i närheten av mosken i Tumba?

 
Ingen bild

Läckan

11 april 2013 20:00

@Nemo saltat sobrius, du menar moskén i Fittja antar jag, långt till Tumba. Det intressanta är att det bor nästan bara nissar som grannar. Så är det några som blir störda är det bara de själva.

Däremot kanske inte Hornbach och dess kunder är så glada som ligger i skriklinjen.

 
Svensson

Svensson

11 april 2013 20:31

Regeringen försöker få ner massarbetslösheten, med massinvandring,hur räknar dom ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

räven

11 april 2013 20:34

Jag håller med Sofia Lentiniär!

I viss mån tycker även jag att man ska kunna leva på existensminimum om man inte vill jobba. I ett modernt samhälle där mer och mer automatiseras; där fler och fler jobb försvinner till fördel av ny teknik som ersätter mänskliga tjänster; där nya jobb inte skapas i samma takt som gamla försvinner, samt när dessa oftast är försäljararbeten eller yrken där knappt högskoleutbildningar är nog meriterande.

Jag vill inte heller betala skatt till allehanda projekt och onödiga vägar. Jag har inga planer på att skaffa barn och därav ingen direkt lust att betala till förskolor eller barnbidrag, föräldraledighet osv. Men det måste jag likväl, så sluta gnäll som ett gäng småbarnsmorsor som läser "50 nyanser av grått".

Någon annan måste betala det mesta i vårat samhälle oavsett om dom vill det eller inte; det är inget speciellt med det. Men det helt ologiskt att tro att alla ska kunna jobba (eller ens behöva jobba) när vi får fler och fler robotdamsugare och ABB-robotar.

Jag säger inte att vi är där riktigt än, men vi är på god väg.

 
Ingen bild

Kalle

11 april 2013 22:06

Dags för ALLA SD-avdelningar att lägga in medborgarförslag med målet att förhindra flera muslimska böneutrop.

Bäst att ställa det på sin spets INNAN valet så att folk får ta ställning till böneutrop.

Just nu verkar allt som förhindrar ett muslimskt utbredande i sverige svaja ordentligt utan styrning från något håll.

 
Ingen bild

Funtaren

11 april 2013 22:19

Den där lilla snärtan påminner mig om en kille i 25-årsåldern som sagt upp sig från jobbet och gick på A-kassa för att få spela World of Warcraft. Helt utan samvetsbetänkligheter.

Snärtan säger att vi inte har ett välfärdssamhälle. Flicka lilla, ta och prata med en amerikan, en thailändare, en ... du kommer att se att vi har ett av de mest kompletta välfärdssamhällena som finns. Lite för mycket till och med eftersom det tydligen förstör folks (bl a dina) insikter om att välfärd är ett komplement till individens ansvar för den egna försörjningen.

 
Ingen bild

Louise

11 april 2013 23:10

Har kommenterat artikeln om fotomontaget i Barometern, väntar på att den ska bli publicerad.

Gå gärna in ni andra och kommentera, ni också!

 
Ingen bild

Lousie

11 april 2013 23:18

Kommenterade i ÖSTRAN menade jag förstås, inget annat!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

11 april 2013 23:59

Möjligheten att kommentera denna dumdryga miljöpartist togs bort illa kvickt, inte heller Malin-Johans nya jobb får kommenteras
När Gubben o Gumman skrev att dumdryga studenter skall ge fan i att kasta ut samt stjäla livbojarna så försvann kommentarsmöjligheten
Barometern vinner väl kanske inte Freedom of speak priset i år heller

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

12 april 2013 00:05

Östran sprider "förtalet" i en vidare krets om än pixlat, är väl en hämnd för att deras förra sossepolare åkte på däng i tingsrätten

 
Magnus S

Magnus S

12 april 2013 00:37

Jag mår innerligt och uppriktigt sagt illa varje gång jag tvingas betala Pravdalicensen. Vad anser lilla ärtan Sofia om den? Skall den vara frivillig? I så fall håller jag med som det ser ut just nu. Men skall vi kalla oss för demokrati så bör den avskaffas i dess nuvarande vidriga form/tryne.

Lika kan man tycka att massinvandringen kunde bekostas av de som hejar på genom att kryssa i detta i deklarationen. Ja (om man tycker så) jag är berädd att skänka 20 000 t ex av min årslön till Islamisering av mitt demokratiska fosterland.

Annars vore det sunt att bevara den svenska framgångsrika vägen (sunt förnuft och framåtsträvan) som lett landet till framgång och respekt genom århundranden med sund imigration och att hjälpa genom bistånd i närområden.

Fri media skulle hjälpa denna sunda framtidsopinion. Men vägen dit är snårig, ofantligt lång och demokratisk motsträvlig/bångstyrig. Jag gör min del genom flygblad och tidningsutdelning.

OT/nostalgi. Hittade det här på tuben; http://www.youtube.com/watch?v=jBpbLLczNNY

http://www.sdarkivet.se

 
Ingen bild

Kalle

12 april 2013 01:16

På tåget i EU får man inte diskutera religion, yttrandefrihet eller koruption enligt en fejkparagraf.

Skulle vara en av EU:s reklamfilmer för yttrandefrihet som visst blev stoppad.

http://www.youtube.com/watch?v=3Dc3fwvNOM8

 
Ingen bild

Urban Jakobson

12 april 2013 01:21

Frågan är hur kan Barometern ta in denna skitartikel,retoriken är som tagen från en barnunge.Denna imbecill behöver ett och annat förklarat för sig.Vem betalar skola och sjukvård ex? Men det är V idioternas retorik som jag blir tokig på.

 
Ingen bild

Putte

12 april 2013 05:33

Det är väl de gröna Khmererna som hittat på "medborgarlön". Det verkar nu för tiden att de gröna Khmererna åter har blivit ett enfrågeparti. Nu är det bara ohejdad massinvandring som står på schemat.

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 april 2013 08:47

Undrar varför en del Moderater jobbar för Rainfelt regim, kanske det är för "köttgrytorna"

------------------------------
Bo Franks dagbok
Bo Frank (M) är kommunstyrelsens ordförande i Växjö kommun. I denna dagbok skriver han om politik och livet i stort.

torsdagen den 11:e april 2013

Usch!
Sossarna har medvetet valt in en muslim som hetsar mot judar i sitt högsta beslutande organ! Vad händer i Sverige?

Och Sverige utestänger personer som kan få jobb i Sverige eller som driver företag som leder till tillväxt och nya jobb. Har skrivit om detta tidigare. Och tänker trappa upp detta. Däremot ökar antalet personer som kommer till Sverige och som lever på bidrag. Har träffat stormrika kineser ikväll som driver företag och som vill bosätta sig i Sverige. Byråkrati och bekymmer. Inget visum! Har tagit upp detta med Anders Borg! Sverige är på fel väg!

Min kollega i Jönköping har misshandlats. För en vecka sedan slutade kommunen att ge bidrag till en kommunistisk bokhandel som hatar Israel! Vi är många politiker som råkar ut för hot och liknande. Som vet att det är meningslöst att gå till polisen eller ta upp det i kommunen. Vart är Sverige på väg. Och vissa media har som affärsidé att misstänkliggöra politiker.

Bo Frank
Växjö 20130411

onsdagen den 10:e april 2013

Ny uppgörelse om flyktingpolitiken
Ingenting förvånar. Och jag avstår från kommentarer. Begriper inte varför regeringen inte gör upp med s om flyktingpolitiken i stället för mp! Moderata väljare kommer inte att jubla!


Bo Frank
Växjö 20130410

http://bofranksdagbok.blogspot.se/

 
Ingen bild

Fanny... snart Fatima

12 april 2013 09:22

Ja du, jag vill inte heller jobba längre! Varför ska jag jobba för en lön jag knappt kan klara mig på när andra... dvs från andra länder inkommande... får mer än mig i bidrag och dessutom, även om de är här illegalt, får i stort sett gratis läkar/tandläkarvård och läkemedel?

Själv har jag slitit i ett låglöneyrke, i ett sådant de påstår att bara invandrare tar. Indragningar = inget jobb. Nu funderar jag på om jag kanske ska stämpla så länge jag kan, sen skriva ur mig ur Arbetsförmedlingens rullor, färga hår och ögonbryn mörka, köpa mörka linser, ta båten till annat land och sen ta mig tillbaka till Sverige och säga "no papper" i tullen.

Det blir fint det. Bo på slott man aldrig haft råd att bo i förr, få mat och vård gratis mm, se till att tillskansa mig alla bidrag man kan få, och en lägenhet. Leva dubbelliv, dvs flytta hem till gubben igen, hyra ut lägenheten svart och bara vara invandrare när det passar... när nya bidragsansökningarna ska fyllas i och det är dags för mer vård och medicin.

Tänk sen vad fint när man blir pensionär om några år. Få den intjänade pensionen i sitt verkliga namn och samtidigt inkassera den mer lönande pensionen (Äfs) i den andres namn! Borde ju funka med tanke på hur dålig kontrollen är på alla plan!

Så nej! Varför slita för en skitlön där jag måste skatta och betala för alla som inte gjort ett handtag i Sverige, när jag kan leva bättre som invandrare?

 
Ingen bild

Stefan A.

12 april 2013 10:09

Så ska du göra Fanny, att göra rätt för sig och försöka klara sig själv betraktas som en skamlig sjukdom i dagens Sverige, och det är inte konstigt med världens högst beskattade låginkomsttagare.

 
Ingen bild

Kalle

12 april 2013 11:40

SD i Botkyrka ger inte upp, gudskelov. Turerna om böneutropet från fittja mosken i Botkyrka fortsätter. Stöds SD Botkyrka på något av SD-styrelsen??? Eller kämpar de vidare utan stöd centralt av SD???

""Sverigedemokraterna i Botkyrka kommun anser fortfarande att detaljplanen gäller, partiet har överklagat Samhällsbyggnads­nämndens beslut till förvaltningsrätten. De anser inte att en detaljplan utan vidare kan rivas upp på de premisser den gjort då förbud mot böneutrop i detaljplanen var ett villkor för att bevilja moskébygget. Fittja moské stod klar 2007./.../Stenkvist vill inte gå så långt som att anklaga polisstyrelsen för jäv, men utesluter heller inte att så skulle kunna vara fallet."" skriver Fria Tider.

http://www.friatider.se/nu-halls-forsta-boneutropet

Ägaren till Röda Cafeet sålde sitt populära utflyktsmål vindsnabbt som ligger 275 över Mälarviken. Han anade tydligen att politikerna skulle vika sig för det muslimska trycket i Sverige!!!

Som en kuriositet så ligger Drottningholm endast 8 km fågelvägen över vattnet från fittja mosken.

 
Ingen bild

S. Småland

12 april 2013 12:15

Inte konstigt om hon inte vill arbeta, vi har ju sägs det 600000 invandrare som inte går till jobbet varje dag, varför ska hon behöva arbeta då ?

 
Ingen bild

Fredde

12 april 2013 12:26

Aftonlögnen visar upp Svenske knarkamugglaren Ferry med bild och namn. Hade det skett med en med utländskt utseende?

 
Ingen bild

Flarrparn

12 april 2013 12:33

Jasså. Lite kränkt av en satirbild? Fotsoldater framåt marsch!!!!

 
Ingen bild

Inge

12 april 2013 12:52

@ Flarrparn

Jag har svårt att förstå den eventuella satiren i bilden samt vilket konsekvenstänkande som skaparen av alstret har. Du tycks ha fattat "vinken", så förklara gärna?

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 april 2013 13:09

Kalle...
Ja, SD i Botkyrka behöver allt stöd de kan få. Jag är övertygad att det finns många som jobbar i det tysta för att hjälpa dem.

Frontlinjen mellan Islam och vår demokrati går nu utanför Mosken i Fittja.
Men i den kampen hjälper även media till nu. Omar Mustafa väcker mångas ilska och Sossetoppen konfronteras med besvärliga frågor.

Tom. Reinfeldt får i dessa svallvågor kritik över M,s riksdagsman Waberi och hans mycket märkliga och oroväckande uttalanden.

Man funderar över hur både M och S kan sjnka så låågt att dessa mörkermän får plats på höga positioner. Men även Muslimers röster räknas, och då får man bortse från deras medeltida åsikter och uppseendeväckande kontakter...

 
Ingen bild

Gånge denna kalk ifrån mig

12 april 2013 14:54


Vem vill bo granne med Allah?

Beslutet att tillåta böneutrop på Fittja Moské väcker oro hos de som bor i närheten av den stora sunnimuslimska moskén vid Björns Trädgård på Södermalm.
Böneutrop på Södermalmsmoskén kan leda till att fastighetspriserna i kringliggande område faller, befarar många av grannarna.

 
Ingen bild

Funtaren

12 april 2013 16:27

Fredde: han är iranier enligt AP, men det syns inte så väl. Undrar hur AB agerar när de får klart för sig att han inte är svensk.

 
Ingen bild

Pär Green

12 april 2013 16:43

Böneutrop och kyrklockor, Nej tack!

Religion is like a penis
It’s okay to have one
It’s okay to be proud of it
HOWEVER
Do not pull it out in public
Do not push it on children
Do not write laws with it
Do not THINK with it

 
Ingen bild

Fredde

12 april 2013 16:59

#Funtaren

Var det en vikarie på AB som råkat visa bilden:)

Trevlig helg alla där ute!

 
Ingen bild

Pär Green

12 april 2013 17:58

Svenska kyrkan och deras lokala tidning från resp församling!

Hur ända in i ett varmare ställe, kan det betraktas som samhällsinformation?
Jag har aldrig set någon samhällsinformation från Djurö församling!
Enbart en reklam för en förening som jag inte deltar i, bryr mig om!
Har en upplysning på brevlådan, "EJ REKLAM", likförbannat hamnar denna skittidning i brevlådan! Jag tar på plasthandskar och bär den med en armslängd och förpassar skiten till det runda arkivet, som kommunen tar betalt för att tömma!


Religion is like a penis

It’s okay to have one

It’s okay to be proud of it

HOWEVER

Do not pull it out in public

Do not push it on children

Do not write laws with it

Do not THINK with it

Hoppas på slippa denna fantasipropagandan, men icke.
Varför skall jag betala för dessa fantasier?
Varför skall jag som icke medlem i någon religiös församling påtvingas en begravningskatt, som jag aldrig kommer att utnyttja?
1: Donation av det som går att använda av liket!
2: Forskning och utbildning av resten!
3: Sedan en sjösättning så det bara går ifrån en plusgård!
Och det utan inblandning av religiös inblandning!

Religion is like a penis
It’s okay to have one
It’s okay to be proud of it
HOWEVER
Do not pull it out in public
Do not push it on children
Do not write laws with it
Do not THINK with it

 
Ingen bild

Kalle

12 april 2013 19:08

""Botkyrka. Fria Tiders utsände reporter fick inte höra något böneutrop från Fittjamoskén under fredagen som planerat. Den 32 meter höga minareten saknar nämligen lämpliga högtalare.En liten publik, bland annat riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD), hade samlats utanför Fittjamoskén i Stockholm i väntan på det första böneutroppet sedan polisstyrelsen givit sitt tillstånd."" källa Fria Tider

Riksdagledamoten Kent Ekeroth SD var på plats med Fria Tider. Åkesson ville ju utsluta Ekeroth SD. Helt otroligt!!! Vart var den numer osynlige Åksson. Upptagen med ännu fler uteslutningsärenden???

Heder åt Ekeroth SD som ställer upp för för oss medlemmar i ett sådant viktigt ärende.
Böneutrop känns som den sista utposten i islamisering av sverige.

Hoppas verkligen att Ekeroth INTE får en massa klagomål och uteslutningsärende på sig för att han var på plats vid Mosken för att kolla läget!!!

 
Ingen bild

Inge

12 april 2013 19:51

@ Kalle

Skulle vara intressant att veta om det finns några villkor beträffande vilken effekt man tillåter på förstärkare och högtalare i minareten. Man skulle i princip kunna sätta upp högtalare och förstärkare med en sådan effekt, att det hörs över mycket stora områden.

 
Ingen bild

Pär Green

12 april 2013 20:29

Hej,

Jag och många fler saknar daglig redovisning i nyheterna och media av el-priser, el-produktion från vindfjollor, produktion från kärnkraft, nivåer i vattenmagasinen!
Samt prisuppgifter på bensin och diesel, gärna med fullständig redovisning av skatte-uttag!

När skall vi få denna information?
El och bränsle tillsammans med hyror är förmodligen största kostnaden för fot o löskefolk!


Häls

Pär

 
Ingen bild

OH

12 april 2013 23:15

Jag håller med Per Green. Till att börja med vore det intressant att få uppgifter om produktionen under 2012 i de tre kärnkraftsvärken!! i Oskarshamn.Redovisat var för sig.

 
Ingen bild

Inge

12 april 2013 23:25

Avpixlat har också en artikel om fittjamosken. Där finns även en PDF på polisstyrelsens beslut med juridik och teknikaliteter. Det du söker finns nog där.

http://avpixlat.info/2013/04/12/dessa-godkande-boneutropen/

 
Ingen bild

Kalle

12 april 2013 23:27

Inlägget ovan var från mig, Kalle till Inge.

 
Ingen bild

Observantus

14 april 2013 10:42

Förstår inte varför alla blir så upprörda över Sofia Lentinis insändare?
Det är ju det samhället vi redan har, de som inte vill, skiter ju bara i att jobba, och låta oss som jobbar försörja dem. Vi importerar ju dagligen tusentals arbetsovilliga, så jag antar att det är regeringen mål att så många som möjligt skall ha "medborgarlön"?
Och för att få ekvationen att gå ihop så höjer man pensionsåldern för de som jobbar, eller varför inte avskaffa pensionen överhuvudtaget?! Jobba hela vägen tills du dör så att staten kan försörja alla bidragstagare...

 
Ingen bild

Gert B.

19 april 2013 23:15

Rättigheter, rättigheter, rättigheter, rättigheter, rättigheter och rättigheter!
Skyldigheter? Någon?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards