thoralf

Direktlänk till inlägg 8 april 2013

MOTORMÄNNEN SVARAR

Av Thoralf Alfsson - 8 april 2013 22:43

Det tog lite tid innan Motormännen reagerade. På mina mejl under förra veckan fick jag ingen reaktion men efter mitt blogginlägg och säkert ett antal mejl till tidningen vaknade man uppenbarligen till. Det verkar som alla som kontaktat tidningen fått samma svar, enligt nedan.


”Hej Thoralf,

Motormännens Riksförbund är en politiskt obunden organisation. I de formella kontakterna vi har med riksdagens partier behandlar vi alla partier likadant. Vid de tillfällen som vi ex. inbjudit Trafikutskottets ledamöter till samtal med oss har det varit otänkbart att särbehandla ett parti. 

Vi har fortlöpande bevakning av de motioner som rör Motormännens verksamhet.

Tidningen Motor har relativt lång pressläggningstid eftersom det är en månadstidning.

Vid pressläggningstillfället hade Motormännen endast fått kännedom om motionerna från V, KD och S, eftersom de informerat oss i särskild ordning, och ett fall, redan innan motionen lades, direkt till vårt kansli.

Detta är förklaringen till att SD´s motion inte omnämndes.

 

Vänliga hälsningar
Maria Spetz
VD
Motormännens Riksförbund
The Swedish Automobile Association”

 

Maria Spetz vet uppenbarligen inte hur riksdagen och utskottsarbetet fungerar. Hon har tydligen även problem med att hålla isär MP och KD.


De motioner som behandlades lämnades in under den allmänna motionstiden som varade fram till den 5 oktober 2012. Maria Spetz skriver ”vi har fortlöpande bevakning av de motioner som rör Motormännens verksamhet”. Motormännen har haft ca 6 månader på sig att bevaka motionerna i detta fall men ändå inte lyckats att få med Sverigedemokraternas motion. Det blir nästan lite komiskt när hon påstår att de i ett fall fick information från ett parti innan motionen lades i oktober.


Jag är övertygad om att Motormännen har haft tillgång till betänkandet 2012/13:TU7 ända sedan det justerades den 7 mars 2013 eller kanske till och med innan justeringen och därmed också kunnat läsa alla motioner som ligger till grund för betänkandet.


Med andra ord finns det ingen godtagbar förklaring till att Sverigedemokraterna utelämnades i tidningen. Svaret är att det handlar om politisk korrekthet från Motormännens sida. Något de trodde sig komma undan med men efter mitt blogginlägg kom sanningen ifatt även Motormännen och jag hoppas att de nu lärt sig en läxa.


Jag får tacka alla ”fotsoldater” för er insats för ett rättvisare och demokratiskt samhälle.


UPPDATERING!


Efter att jag idag pratat med vår ledamot i Trafikutskottet Tony Viklander framgår det att han varit i kontakt med Motormännen efter deras besök i Trafikutskottet i januari och mejlat dem information om vad som var på gång i utskottet angående mobiltelefoner och bilkörning. Därmed faller Motormännens "ursäkt" definitivt platt till marken. Den framstår endast som en illa vald undanflykt från deras pk-agerande.

 
 
Ingen bild

Magentan

9 april 2013 01:32

Jag tror också att det handlar om politiskt korrekthet, men frågan är varför. För att de inte vågar något annat, eller för att de inte vill något annat?

 
Ingen bild

Magentan

9 april 2013 01:56

Nu måste jag lägga in en kommentar här som är lite OT, men den handlar i alla fall till viss del om bilar, nämligen TAXIBILAR. Den otrevliga sannsaga om vår ruttna svenska PK-journalistik, som Fria Tider relaterar i ett avslöjande reportage får absolut inte missas!

Måste en nyopererad och svårt astmasjuk kvinna, som dessutom lider av MCS (multipel kemisk känslighet) tvingas utsätta sig för en livsfarlig allergichock enbart för att slippa bli utpekad, förföljd och hetsad som rasist av svenska mediakåren?

Aftonbladet, GT/Expressen, Göteborgs-Posten, SvD Nyheter, Skånska Dagbladet, Norran, Metro och (givetvis) SVT, vilka Fria Tider har lyckats få med på sitt stora fotomontage i artikeln, är antagligen bara ett axplock av alla de fula svenska PK-medier som deltagit i denna hemska häxjakt på en oskyldig privatperson. Naturligtvis har (som vanligt) den av Thoralf tidigare avslöjade Tidningarnas Telegrambyrå (TT) också stor del i detta falska rasisthetsande som Fria Tider presenterar i nedanstående länk. LÄS DEN!
http://www.friatider.se/sa-hetsade-media-mot-en-funktionshindrad-kvinna-i-goteborg

 
Ingen bild

Stefan

9 april 2013 06:43

Bra där Thoralf!
Vill ge dig cred för den utmärkta bloggen du skriver. Du har ett språk som är lättförstått och roligt. Du tar upp orättvisor och märkliga händelser om SD som få andra skriver om. Jag tittar in till dig nästan dagligen för att checka av det senaste. Fortsätt så!!

 
Svensson

Svensson

9 april 2013 07:01

Maria vill tydligen vara politiskt korrekt, det var därför hon kom med ett så flummigt svar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

9 april 2013 07:12

Var väl en för frestande och smaskig historia, att få utpeka en svenne som rasist för att man skulle utöva någon form av källkontroll,och någon rättelse lär vi heller aldrig se, tur att nätet finns så lögnarna kläs av inpå bara kroppen.MR,konsum, pro och liknande org. brukar vara fulla av gamla avdankade kommunala sossepolitiker i toppen,därför ser det ut som det gör,och de gör som de gör.....

 
Ingen bild

Hacke

9 april 2013 08:11

Det är vi som ska tacka dig Thoralf för att du gräver i skiten och förmedlar allmänheten om hur illa det är ställt hos maktetablisssmanget inom såväl politik som media.
Vi sd-sympatisörer måste dra vårt strå till stacken på olika sätt mot ett kompakt motstånd från pk-eliten vilket också visar på en styrka och djupt engagemang som de andra saknar och sannolikt avundas.
Det är väl det som är kännetecknet för en folkrörelse. Tillsammans är vi starka.

 
Ingen bild

Magentan

9 april 2013 08:33

Här kommer lite mer information om vårt svenska (och europeiska) vansinne:
I en nyutkommen svensk rap-video på YouTube (länken nedan) skildras en våldsam hämndaktion av ett invandrargäng, som brutalt tränger sig in till ett pågående svenskt kommunsammanträde och misshandlar alla de deltagande politikerna.

Videoklippet, som ingår i ett rap-album med titeln "Maktskiftet" presenteras av upphovsmännen enligt följande: (Citat) "Handlingen i videon visar vad som pågår i huvudet hos människor som levt alltför länge i utanförskap. Vi visar vilka tankar som föds när en människa gång på gång blir sviken av sitt samhälle och lämnas i utanförskap. Denna text och video är ingen debattartikel; det är tankar som banar vägen för agerande och handling." (Slut på citatet.)

Jag tycker det videon vill få fram visar verkligheten. Detta är följderna av EU:s och speciellt Sveriges vansinnespolitik med en sedan decennier pågående ansvarslös, okontrollerad massinvandring hit till arbetslöshet, bidragsberoende och utanförskap. Jobben utlokaliseras, medan massorna väller in genom våra obevakade gränser. Dessutom kommer nästan alla de människor som strömmat in i Sverige under de senaste 1-2 decennierna från länder med kultur och religion som är helt olika den svenska ursprungsbefolkningens, vilket i sig utgör stora risker för ett tragiskt och ohyggligt inbördeskrig så småningom.

Det faktum att en stor del av de senast hitflyttade dessutom är helt outbildade analfabeter som är fullständigt oanställbara i vårt högteknologiska svenska samhälle borde självklart göra allt ännu mer alarmerande FÖR VARJE POLITIKER OCH FÖR VARJE RÖSTBERÄTTIGAD VÄLJARE som känner minsta ansvar för sitt land och dess befolkning.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Juowx8Cmws

(PS Jag såg att Fria Tider också har lagt in en artikel om denna video nu på morgonen.)

 
Ingen bild

Magentan

9 april 2013 08:56


PS igen: I Fria Tiders artikel om våldsvideon meddelas att denna är finansierad med skattepengar!

http://www.friatider.se/valdsvideo-finansierades-med-skattepengar

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

9 april 2013 10:17

Läste om funktionshindrade Johanna. Så jävla ful journalistik, inte minsta tillstymmelse till nyans eller att delge hennes upplevelse av det hela. Alla de som har kontakt med färdtjänsten regelbundet,kan vittna om oacceptabelt beteende från många chaufförer. En stor majoritet av dessa har även problem med svenska språket. Förr kunde i alla fall droskförarna hitta i stan, nu trots GPS hittar man inte? Orsak, man kan inte stava och får därför inte heller upp adresserna.

I fallet med Motormännen så behöver det inte vara så att de är PK-medvetna som organisation. Det kan ju också vara den bevakande journalisten, som själv har lagt på sina axlar att vara godhetsapostel?

 
Ingen bild

Magentan

9 april 2013 10:48

Veckans twitter:
"PKcensuren, 20% av alla svenska äldreboendeplatser har försvunnit - de äldre 26% fler - varför sker detta samtidigt med invandringen?"

En twitterfråga som det kanske finns flera svar på. Ett förslag är att äldreboendena behövs till 7-klöverns hitlockade massor av nya asylsökande och "ensamkommande barn".
Alltså: ut med alla värdelösa gamla pursvenskar och in med alla värdefulla "nysvenskar"!

 
Ingen bild

Falköga

9 april 2013 10:50

Avviker från bloggämnet. Läs denna högst intressanta insändare i Höglandsnytt.

"LRF säger ja till genmodifierat - Jordbrukare försäljare för giftindustrin."

http://www.hoglandsnytt.se/opinion/debatt/
http://www.lrf.se/Miljo/Genmodifiering/

Nu ser vi följderna av det nedmonterade Centerpartiet med ett LRF där nyliberala krafter vinner allt större mark.

 
Ingen bild

Pär Green

9 april 2013 11:37

Hörde idag på nyheterna att svenskar misstror lokalpolitiker och anser att det är opålitliga, håller på med jäv och bedrägeri!
Är där för tacksam för det som förmedlas via thoralf:s hemsida!

Häls

Pär Green

 
Ingen bild

Morningstar

9 april 2013 11:55

Jag vill också varna för GMO. Monsanto är företaget för helvetet självt och nu finns dom etablerade i Sverige också, givetvis med politikernas goda minne. GMO är direkt livsfarlig mat. Deras Roundup är giftigare än det ökända och totalförbjudna DDT! Småbönder drabbas hårt av Monsanto som är helt skrupelfria. Dom tar patent på våra gener. Ibland vänder vinden och blåser in deras skit på andras mark. Småbönder får sin gröda kors.pollinerad med GMO. Monsantos taktik är då att stämma småbonden för motsvarigheten till copyright infringement! Det stora multinationella bolaget med dom bästa och dyraste advokaterna mot den lille lantbrukaren. I Indien har det lett till tusentals självmord bland bönder som drivits i konkurs av bolaget från helvetet.

 
Ingen bild

SM811

9 april 2013 12:36

Kommer hädanefter inte köpa denna PK blaska. Hennes undanflykter är rent patetiskt. Komma med rena dravel måste tyda på att Maria Spetz
handlat i panik. Inte bara tidningens förtroende vad som skrivs utan även Maria Spetz faller platt till marken.

 
Stefan K

Stefan K

9 april 2013 13:01

Lite OT, men ändå intressant.

Efter rådande debatt om socialdemokraternas val av islamisten Omar Mustafa till partistyrelsen, där han förövrigt gör sällskap av en annan person med tvivelaktig bakgrund, Yilmaz Kerimo http://lt.se/nyheter/1.768648-han-anklagas-ha-forskingrat-miljonbelopp

Samt Vänsterpartiets val att behålla Daniel Riazat på sin post och att Simon Fors har fortsatt förtroende...

...kan nu SD:s partitopp andas ut och sluta med sin nolltolerans. Det finns inga andra partiet som har denna och inte lär övriga partier och media undvika att attackera SD trots uteslutningar och avstängningar.

Lite mer OT.
Regeringens utredare har idag presenterat sin utredning om våra framtida pensioner. De som förväntar sig att tillbringa sina år som pensionär medan man är någorlunda frisk, lär bli besvikna.
Vi ska jobba längre, punkt slut och man ämnar försvåra för folk att ta ut förtidspension och använda de pengar man avsatt i förtid.
Här har SD en chans att påtala det orimliga i att 420 000 medborgare är arbetslösa och att de som nu anländer möter ett berg av bidrag, samtidigt som vi med jobb ska tvingas jobba längre.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan A.

9 april 2013 13:10

Ja mycket har väl inte förändrats sedan..."Jag skulle bara ha en enkel måltid" Stenungsunds kommunchef efter ett besök på porrklubben "Crazy love" i Bryssel med en nota på 25 000 kr 1994......

 
Ingen bild

Fredde

9 april 2013 13:59

#Stefan K

Här finns många röster att vinna. Men hur ska SD få ut sitt budskap så att Svensson vaknar? SD får varken skriva debattartiklar eller debattera på Nyheterna eller i ngn morgonsoffa.

( skrämmande att SD nästan aldrig får uttala sig i allmänna frågor på TV )

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 april 2013 14:02

Denna dag 1940 drabbades Danmark och Norge av en Tysk invansion. Då kom fienden i fallskärm och med fartyg. Quissling hade förarbetat i Norge , men blev avrättad efter befrielsen av Norge.
Vi i Sverige invaderas lågintensivt idag, inte med båtar och fallskärmar. De invanderande får gratis mat och logi. De får bygga tempel för att hylla sina Gudar och deras traditioner och kultur hyllas.
Så jobbar dagens Quisslingar i Sverige.
Dödsstraff finns inte i Sverige som tur är, men i historieböckerna får de garanterat sin dom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se