thoralf

Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

MILJÖPARTIET I RIKSDAGEN

Av Thoralf Alfsson - 14 mars 2013 23:49

Idag vill jag inte undanhålla mina läsare vilka huvudlösa förslag som Miljöpartiet lägger i riksdagen. Det är svårt att ha koll på alla reservationer och alla voteringar men idag reagerade jag på rubriken på en punkt i ett betänkande från Justitieutskottet, JuU13. Innan jag går in på denna punkt så vill jag nämna den punkt som voterades innan miljöpartiets tokigheter.


Det gällde ett förslag från SD att sänka straffmyndighetsåldern från 15 år till 13 år. Det handlar inte om att sätta 13 åringar i fängelse men att dessa skall vara straffmyndiga och därmed riskera andra kraftfulla åtgärder från samhället. Givetvis inget stöd från något annat parti.


Efterföljande votering var en reservation från Miljöpartiet med rubriken ”Påföljder för unga” av Maria Ferm (MP) med följande inledande text.


”För unga som döms för brott är utgångspunkten att de så långt som möjligt ska få andra påföljder än fängelse eller särskild ungdomsvård. Jag anser att varje ungdom som döms till dessa påföljder är ett misslyckande för samhället. Personer under 21 år ska därför så långt som möjligt inte dömas till frihetsberövande påföljder.”

 

Det Maria Ferm och Miljöpartiet föreslår är attpersoner under 21 år inte skall kunna dömas till fängelse. Ett fullständigt horribelt förslag i mina ögon. Miljöpartister är inte bara miljötalibaner, de är även talibaner när det gäller vårt rättssystem. Nu röstades givetvis förslaget ner, till och med vänsterpartiet röstade nej.


Snacka om att skapa ett incitament för t.ex hedersmord begångna av bröder i familjen. Skulle det bli fotboja i hemmet enligt Miljöpartiet så det kan hålla koll på kvarvarande familjemedlemmar?


Tankeväckande debatt artikel om vindkraft.


"Vindkraftverk är jättar som gör dvärgars jobb; fast mycket sämre och till ett mycket högre pris."


Läs artikel.

 
 
Ingen bild

Skånepåg

15 mars 2013 00:32

Kalmar kommuns 2 egna vindkraftverk på 1800 kW (Rockneby 1 och 2), har under de senaste småblåsiga dygnen producerat cirka 8-9 % av sin maxkapacitet per verk.

Verkar som rena rama Ebberöds bank.
Max kapacitet 1800 x 24 = 43200 kWh
Har levererat cirka 4000 kWh

http://www.vindstat.nu/stat/index.htm

 
Ingen bild

Andreas H

15 mars 2013 01:28

Jag kan inte förstå hur nån kan rösta på MP! Dom begriper ju ingenting om miljöpolitik och redan där borde dom falla platt, dessutom vill dom ha ett laglöst samhälle med bakbunden polis och vidöppna gränser! Men men.... 52% av SVTs anställda är miljötalibaner och samma virus har angripit nästan all gammelmedia som givetvis vinklar nyheter till MPs fördel!
Utan hälften av journalistkåren på sin sida så skulle dom nog inte sitta i riksdagen!

 
Ingen bild

VargMan

15 mars 2013 01:40

@ Andreas H
Det är där vi "gräsrötter" kommer in i bilden. Visa på de extrema galenskaper som MP m.fl vill genomföra, och har genomfört.
Jag lovar, det kommer bota flera stycken.

 
Ingen bild

Putte

15 mars 2013 05:32

Det vore mer rakryggat om den Gröna khmererna gick ut och sa att de vill ha helt fri och okontrollerad invandring, fast det är väl för mycket begärt. I ett läge där ca 95%, av de som får PUT, saknar asylskäl, tycker man att asylreglerna är för hårda! i de Gröna khmerernas värld är inget "asylskäl" för litet. Nageltrång, dålig andedräkt, acne är fullgoda asylskäl i khmerernas värld. Det vet väl alla att folk med nageltrång blir hotade till livet i hemlandet. Med PUT i handen är det sedan helt ofarligt att åka på semester till hemlandet för att hälsa på släkt och vänner. semesterresan betald av svenska löntagare via socialförvaltningen.

 
Svensson

Svensson

15 mars 2013 06:58

Jag börjar tro att Miljöpartiet larvar sig, ingen vettig människa kan komma med så här dumma utspel.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OH

15 mars 2013 07:24

Det vore intressant om den gode lektorn ville redovisa kostnaden för att producera biogas även miljöpåverkan.
De Svenska kärnkraftsverken bygger på 1960-tals teknik,exakt samma som reaktorerna i Fukushima. Utredarna i Japan har konstaterat att katastrofen där ej berodde på Tsunamin utan på alldeles för dålig säkerhet vid denna typ av reaktorer.
Enbart i Fukushima prefektur har man hittills hittat 55.592 barn med cystor i knotor och sköldkörtlar , vilket bedöms vara förstadie tillcanser. Redan har ett 60-tal fall av sköldkörtelcanserkonstaterats.

 
Ingen bild

Leif

15 mars 2013 07:41

OH, fascinerande! Hade du vetenskapliga länkar till det eller leder dom till någon sida från Green Piss??
Om detta var läget och utsläppen från Fukushima faktiskt var lägre än vissa orter i Sverige har latent som bakgrundsstrålning, kanske vi ska förbereda utrymningsplaner för dessa stackars svenska människor, som måste leva med extrema besvär, eller hur...

 
Ingen bild

Danne

15 mars 2013 07:42

SD borde i motion kräva att svenska pensionärer får betala samma pris för vård, medicin och tandläkare som illegala invandrare nu ska få göra.

Även om det kommer att anses rasistiskt.

 
Ingen bild

Lotta

15 mars 2013 07:49

@Danne

Ett mycket bra förslag. Kan inte heller låta bli att kommentera de "förtryckta stackarna" som tvingas uppvisa legitimation för polisen i REVA-projektet. Jag tycker de kan ta upp det med sina illegala landsmän som vägrar lyda svensk lag. Hade de illegala lämnat landet så hade aldrig REVA-projektet behövts och ingen "stackars" oskyldig invandrare hade behövt känna sig kränkt.

 
HM

HM

15 mars 2013 08:19

Undrar hur många kåkfarare man sett intevjuas som sagt: Hade någon sagt ifrån bestämt när jag gick in på den här banan hade kanske mitt liv blivit bättre?

Själv bor jag i ett samhälle som blivit dominerat av droger och kriminalitet på grund av tafatt bemötande av ungdomar som behandlas på ett HVB-hem för just droger och kriminalitet och där dessa i stort sett kan fortsätta bäst de vill.

Våra, SD´s, motståndare sköter numera propagandan för SD´s asylpolitik på egen hand. Vi kan ägna oss åt att sprida våra åsikter om tex kriminalitet och EU och ägna våra krafter åt det. :-)

http://mulleriklinte.blogplasen.se

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

15 mars 2013 08:27

Det är just såna här tokigheter som vi vanliga svenskar måste hjälpas åt att sprida till släkt, vänner och bekanta för de kommer aldrig att få höra det på radio eller TV eller ens i tidningar.

Jag känner tyvärr många som är politiskt ointresserade som röstar på Miljöpartiet med motiveringen "- De är väl bra som tänker på miljön." utan att överhuvudtaget ha satt sig in i vad Miljöpartiet står för i verkligheten.

Otroligt viktigt att vi alla hjälps åt att sprida information om t ex Avpixlat och Fria Tider samt givetvis Thoralfs blogg så människor kan läsa ocensurerat och sedan bilda sig en egen uppfattning och inte bara lita på de genomcensurerade och tillrättalagda politiskt korrekta "nyheter" som presenteras i gammelmedierna.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2013 08:43

Danne 07.42
Bra förslag! Det är pensionärerna som byggt upp det land som Mp nu förstör.
Fö. borde nog Miljöpartiet byta namn. Ip vore mera passande.
Invandrarpartiet. Eller Islampartiet.
Eller dNp, De Naivas parti...
För miljön, den har de glömt bort.

 
Ingen bild

Uncle Bob

15 mars 2013 08:52

Tidigt i morse cyklade jag förbi en miljöpartist jag känner, som stod och skrapade rutorna på sin bil. Hoppas verkligen att han har vett att skämmas, men jag tvivlar.

Jag förstår ärligt talat inte klimatalarmisternas snack om "växthuseffekten".
Idag kunde det behövas lite "växthuseffekt" i Sverige. Enligt almanackan är det snart vår för helvete!
Alla istider genom historien, har försvunnit genom temperaturökningar, som skedde utan människors påverkan.

Människorna var inte ens påtänkta då. Det är faktiskt löjligt att tro, att bara för att vi finns nu, så är vi orsak till allt som händer med jorden, tex ev temperaturhöjning. Orsakerna är istället helt normala variationer i solens magnetfält (solfläckar) Men eftersom det inte går att lägga skatt på solen så försöker man att utpeka människan som boven i dramat. Så dumt. Men typiskt tänk från en Miljötaliban.

 
Ingen bild

Stefan A.

15 mars 2013 08:57

Maria Ferm är beviset på att det inte räcker med stora blå ögon för att bli politiker, inte heller blåögdhet borde räcka.Fick en förfrågan från novus vem jag röstade på och varför jag röstade på SD, har aldrig sett samma intresse över vilka som röstar på MP, det vore högintressant tycker jag, tror man hittar en hel del väljare liknande Maria Ferm där.

 
Ingen bild

Rune

15 mars 2013 09:00

Miljöpartisterna är anarkister. Att omvandla Sverige till en konstitutionell anarki är förmodligen deras mål. Hittills under denna mandatperiod har de ju lyckats med en del.

 
Ingen bild

Tony

15 mars 2013 09:18

I dag gnäller den lille lotsaskomikern Soran Ismail
ut i Aftonbladet,att han känner sig hatad och hotad?
Men om han hade varit lite mindre stor i käften, så
hade han kanske varit mera omtyckt!Att komma till ett
land och börja skälla invånarna för rasister ger väl
knappast någon popularitetbonus!

 
Stefan K

Stefan K

15 mars 2013 09:45

Både S&M slåss om Miljöpartiets gunst för att kunna bilda regering efter 2014. Frågan är om de egentligen vill, eller om de innerst inne förstår att det finns bättre alternativ.
Hur långt är S&M beredda att gå i sin strävan efter makt?
Vi såg igår hur Reinfeldt krökte rygg inför hoten från Mp och detta rörde bara en fråga. Vilken ministerpost Maria Ferm får i en eventuell regering vore intressant att få veta...om man ens vill veta.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan A.

15 mars 2013 10:01

Hörde soffmadamen från svt i morse dra upp det här med reva-projektet "som väckt stooor uppmärksamhet" och vem har väckt denna uppmärksamhet om inte svt själva, Sveriges största opinionsbildare, hade man letat efter illegala invandrare på veckobussen mellan korpilombilo och vittangi hade det inte väckt någon uppmärksamhet, men nu var det i stockholms tunnelbana. Har försvarat den statliga televisionen mest för att den är reklamfri, men blir mer och mer tveksam ju mera stockholmsfixerad svt blir, och varför man skall betala en avgift på innehav av apparat för mottagning av deras utsändningar, de är inte längre hela svenska folkets svt och då förvinner underlaget för en obligatorisk avgift,gör svt till en betalkanal och se hur länge de överlever.

 
Ingen bild

OH

15 mars 2013 10:29

Leif
Rapporten kommer från den Japanska parlamentariska kommittén The Fukushima Nuclear Accident Independent Investigation Commission.
Detta är svaret på din undran.
Jag förutsätter att du har belägg för det du skriver och ämnar ej bemöta det.
Jag röstar på SD, men .

 
Ingen bild

max o´flyt

15 mars 2013 10:35

Miljöpartister är så blåsta så de borde kunna driva ett vindkraftverk.

 
Ingen bild

Ludvig

15 mars 2013 10:39

Att de flesta journalisterna har sympatier för Miljöpartiet har förundrat mej. Men det kanske inte är så konstigt med sådana skygglappar som denna yrkeskår har.

 
Ingen bild

Maja Dacke

15 mars 2013 10:42

Stefan A

Stockholmsfixeringen har pågått länge nu - övriga Sverige ligger utanför Sveriges gränser, anser de. Stockholm - det är Sverige numera, resten är Spenat. Detta gäller i både SVT och SR. Utom kanske i matprogram, sport och nyheter.

Jag som inte ser teve sedan urminnes tider lyssnar på radio emellanåt, men det blir mindre och mindre. Fjärrkontrollen är den bästa uppfinningen här!

Nu bor jag i Skåne som definitivt inte räknas till Sverige! Inte i väderrapporterna. Vid ett tillfälle undrade jag varför de började med 'Norrland' som nämndes flera gånger ... Hörde jag rätt? Nästa gång ... jovisst ... felläsning flera ggr. Det skulle vara Götaland. Och det är länge sedan jag började kolla skånevädret via Danmark - SMHI är sämre än den danska motsvarigheten på att pricka rätt.

OK, att Stockholm ligger i den södra halvan av landet, men nog tusan är Skåne sydligare och med sin befolkningsmängd värt att ta med i noggrannare väderstudier.

Måste jag säga att jag så urbota t-r-ö-t-t på den insjöstad (och dess inkrökta befolkning) som påstår sig vara Sveriges fönster ut i världen!?! (Med ursäkter till de intelligenta stockholmare som finns kvar och inte har flyttat ifrån ännu!)

Stackars dig, Thoralf, som bara måste befinna dig där för att göra din plikt! När du istället kunde stanna i det verkliga Sverige ...

 
Ingen bild

Judas

15 mars 2013 11:12

Jag håller med dig Maja Dacke om Stockholmsfixeringen. Kom ihåg stockholmskan Anna Kinberg Batra som kallade oss utanför tullarna för Lantisar. Hon är nu gruppledare i Riksdagen för Moderaterna.

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

15 mars 2013 11:46

Min bild av Miljöpartister bekräftas gång på gång:
De kan både låta och se trevliga ut men så fort dom öppnar munnen visar det sig blixtsnabbt att dom egentligen är verklighetsfrånvända stollar vars kompetens enbart inskränker sig till att göra slut på våra skattepengar. Att alstra resurser finns inte på kartan! Det enda partiet i Sveriges Riksdag, som gläds över nedlagd industriverksamhet!
Jag har ända sedan deras Riksdagsinträde förundrats över att så många ens kan tänka sig att ev. rösta på dom.

http://www.yougov.se

 
Ingen bild

Leif

15 mars 2013 12:03

OH, Jag är visserligen hyfsat övertygad om att du är just ett av dom miljötroll som får Miljöpartiet att ligga på dom procent dom helt otroligt har. Avstå gärna att smeta ner SD genom att påstå att du är SD, med dina rapporter och påståenden.
Hur som. Du skriver, "Rapporten kommer från den Japanska parlamentariska kommittén The Fukushima Nuclear Accident Independent Investigation Commission" och hänvisar troligen, jag säger, troligen( The website of the Secretariat of the National Diet of Japan Fukushima Nuclear Accident Independent Investigation Commission was closed down on 30 October, 2012 ), till en 500 sidig rapport där jag slutligen inte kommer få det svar som du påstår.
Rapportens AVSIKT var att se vem man kunde skuldbelägga, vilket är det man ochså hittar på nätet.

Så här har miljötroll ALLTID arbetat och det är därför CO2 hotet är så långlivat.
Som du kan se så slog dom igen butiken i okt. förra året, så åter till den verklighet som vi andra lever i....
.
WHO ( World Health Organization ) och The United Nations Scientific Committee on the Effects of Atomic Radiation (UNSCEAR) konstaterar däremot, att "Preliminary dose-estimation reports on the Effects of Atomic Radiation indicate that future health effects due to the accident may not be statistically detectable" d.v.s strålningen är så låg att risken för denna strålning inte, statistiskt går att bedöma.
Man säger: The highest detection of radiation outside of Fukushima peaked at 40 mSv. Högsta uppmätta värdet utanför Fukushima var 40 mSv.
Tillåt mej att ge ett lite mer jordnära exempel på vad 40 mSv är.
När du äntrar en fullsatt innerstadsbuss, kommer dina medpassagerare ge dej 40 mSv i strålning. Det här visste du ju redan, för när du utvecklade din fobi för Atomstrålning :-) så läste du på och lärde dej att alla föremål strålar radioaktivitet. Även våra människokroppar.
Du bara glömde att du tagit reda på fakta, eller hur?
Den här kanske du ochså glömt. Varje natt när du ligger i din säng och sover, träffas din kropp av miljoner solpartiklar. Dom har gått tvärs genom jorden och sedan tvärs genom dej. Hemskt va. Kallas partikelfysik, som ämne, om du vill surfa vidare.
Men snälla, påstå INTE att 60.000 barn i Japan kommer få cancer för att dom hade en kärnkraftsolycka fast du har ju förstås en agenda och den är inte vacker utan handlar om att stänga ner svensk energiförsörjning och ge vanliga människor ett helvete i vardagen. Lycka till med det. Jag kommer ALLTID bekämpa det, med kunskap.

 
Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja("fotsoldat"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

15 mars 2013 12:04

@OH, "Reaktorhaveriet berodde inte på tsunamin!"
OH, visste Du att det är storken, som kommer med de små bebisarna? Att Tomten kommer med släde på himlen kände Du väl redan till?

http://www.yougov.se

 
Ingen bild

Åke M

15 mars 2013 12:50

...kan inte låta bli att kommentera "Miljömupparna", som troligvis serverades besprutade grönsaker som barn, därav denna åkomma som ständigt visar sig i märkliga uttalanden utan någon som helst eftertanke på vad de säger...:)

Valframgångarna för SD 2014 styrs numera av Moderaternas interna tvister ang. asylpolitiken, samt MP:s tokigheter och teateruppträdanden dagligen mm påhejade av de flesta övriga inom 7-klövern :)

 
Ingen bild

Skånepåg

15 mars 2013 12:54

@ Judas

Det var värre än så, eftersom hon påstod att stockholmare var smartare än lantisar!

http://www.youtube.com/watch?v=nM-ByPAD48w

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

15 mars 2013 12:55

Var det inte en folkpartist som uttalat sig om att de ville förbjuda vissa partier,naturligtvis SD! MP borde förbjudas eftersom de är en uppenbar samhällsfara med alla sina tokiga förslag, de har redan försatt Sverige i en situation som på sikt kommer att leda till ännu värre problem än vad som sker idag,vilket alla förstår som inte är förblindade av godhetsnojan. Sd är det enda parti som står med bägge fötterna på jorden.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2013 13:26

Vi får innerligt hoppas att väljarna ger Miljöpartiet de siffror de har gjort sig förtjänta av i nästa val.
1 - 2%...max...

 
Ingen bild

Bertil

15 mars 2013 14:02

Klart att stackars 20-åringar inte ska dömmas till fängelse, de kan väl få någon viktig sysselsättning t.ex flytta bort de statyer som MP inte ville ha i våra städer. =)

 
Ingen bild

intemeranu

15 mars 2013 14:33

Tack Leif!!

 
Ingen bild

OH

15 mars 2013 14:56

Leif och Lassekolja.
Ni får tycka och tro vad Ni vill. Vad tror Ni barnen i Japan tycker ?
Jag förstår attNi vet mer om reaktorhaverierna och följderna därav än Japanerna.Beträffande stadsbussar har jag aldrig haft förmånen att färdas i sådant fordon. Där har säkerligen Ni större kunskaper än jag.
Om Era åsikter gäller flertalet av Sverigedemokraterna är det nog fler än jag som vid nästa val funderar på att återgå till Moderaterna. Nu tror jag inte det är så utan hoppas på att även nästa gång rösta SD. Det där med Miljöpartiet blev jag först heligt förbannad, men man ska tänka först och tala sedan, så jag tog det som ett skämt, dock ej roligt.

 
Ingen bild

Tony

15 mars 2013 15:06

Stockholm Sveriges fönster ut? Hm, om vi ställer Sverige
på högkant så har vi längst ner , det som Sverige vilar på
nämligen Skåne Halland Blekinge till vänster Sveriges framsida Göterborg och Bohuslän, sen en lång reslig överkropp bestående av
hela stora Norrland, och då behöver man väl inte nämna namnet
på plutröven nere till höger, där merparten av all skit strömmar
ut ur.

 
Ingen bild

Eric

15 mars 2013 15:29

@Svensson
"Jag börjar tro att Miljöpartiet larvar sig, ingen vettig människa kan komma med så här dumma utspel"
Vem påstod att det var vettiga människor? Det är (mp)-politiker!

 
Lassekolja(\\\"fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

Lassekolja(\\\"fotsoldat\\\"enl.fru Mazetti&ÅsaL.)

15 mars 2013 17:34

@DuGamlaDuFria, Folkpartisten som Du syftar på är Jasenko Selimovic. Han uttryckte sig inte så konkret om "SD-förbud", bara indirekt. Du kan läsa själv här:

http://debatt.svt.se/2013/03/10/nar-folket-rostar-fel-ar-forfattningsdomstolen-sista-utposten/

(Debattartikeln går inte längre att kommentera!)

http://www.yougov.se

 
Ingen bild

J B Doe

15 mars 2013 18:18

Off Topic: Läste i en ledare i Barometern idag att kvinnlig könsstympning i Sverige kan bestraffas med upp till 10 års fängelse. Bra! Men samtidigt förundras jag av att manlig könsstympning inte ger något straff alls och att våra läkare till och med uppmanas att hjälpa till med operationen. Hur motivrar man denna enorma skillnad i påföljd?

 
Ingen bild

PKhaveriet

15 mars 2013 19:07

13-15 åringar idag har utvecklats mer än när vi var i samma ålder för 20-30-40 år sen

Ska man få 50 timmars samhällstjänst när man kastat in en katt i en tvättmaskin och 90grader?

Ska man få 250 timmars samhällstjänst när man misshandlat en 61 årig man till koma?

Här ska det knappast gälla samhällstjänst utan något betydligt hårdare straff!

 
Ingen bild

räven

15 mars 2013 19:20

Jag anser att straffmyndighetsåldern bör vara kvar där den är fast fängelsestraff (läs sluten ungdomsvård) bör vara mer frekvent.

Anledningen till att jag tycker att femtonårsgränsen är lagom är för att den korrelerar med den s.k byxmyndighetsåldern som också är 15. Där förväntas man kunna ta ansvar för sig själv i mån om brott och sex.

Om brottsmyndighetsåldern sänks så finns det inget som säger att byxmyndighetsåldern inte också kan sänkas till samma nivå, vilket jag tycker låter ganska fel. Femton anser jag redan nu vara ganska lågt i vissa fall när det kommer till sexuell mognad.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2013 19:45

Björn Schareström (m) skriver på Newsmill om invandringen. Mycket läsvärt!
"Farbror" Ferdrik blir nog inte glad...

 
Ingen bild

Jenny

15 mars 2013 20:01

@Hulda

Här är den. Jätte bra!! Ord och inga visor...
http://www.newsmill.se/artikel/2013/03/13/moderat-kommunpolitiker-kommunala-ekonomin-dr-neras-av-flyktingpolitiken

 
Ingen bild

S-E.

15 mars 2013 20:08

Hulda ! IP kan också översättas till Idiotpartiet .

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2013 20:17

Den nu berömda varghonan har nu för fjärde gången sövts och flyttats söderut. Enligt uppgifter till skogarna runt Norrtälje.
Samerna får nu en frist tills hon troligen återvänder igen och river/dödar fler renar.
Denna varghona har kostat oss skattebetalare mångmiljonbelopp och vargcirkusen med hundratals vargar fortsätter med oförminskad hastighet.

Hos de drabbade djurägarna, jägare och andra drabbade som bor i vargtäta områden finns nu en djup frustration över hur myndigheterna beter sig i vargfrågan.
Där kan SD med lätthet värva många röster och säkert också kompetenta fritidspolitiker, om folket där får stöd från SD.
Tar partiet den chansen/möjligheten?

 
Ingen bild

Pär Green

15 mars 2013 20:30

#Hulda mk1

Tror att jag hörde på nyheterna att "rödluvan" som hon kallas, redan börjat gå norrut igen.
Hon bär en GPS:sändare.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2013 20:42

Ja, då innebär det problem för husdjursägare längs den väg hon väljer tillbaka till hennes gamla jaktmsrker.
Desvärre finns det många hundra andra vargar som skrämmer ryttare, barn, mammor med barnvagn mm. och som dödar människornas husdjur.

 
Ingen bild

Falköga

15 mars 2013 21:49

@Rune "Miljöpartister är anarkister."

- Alla partier i riksdagen består i grunden av anarkister. SD är inget undantag. Partiet plockar röster genom att bara stå och se på hur förfallet breder ut sig, vilket inte är värdigt ett parti som gör anspråk på att veta och kunna bättre än de andra partierna. SD:s internpolitik á la Wachtmeister visar också att man långt ifrån är något demokratiskt föredöme för svenska folket.

@Maja Dacke

"Nu bor jag i Skåne som definitivt inte räknas till Sverige. Inte i väderrapporterna."

- Du har möjligtvis inte missat SVT-Text, sidorna 400-408. Har svårt att se att Skåne skulle vara sämre lottat än andra landsdelar ifråga om väderbevakning. Munvädret i Skåne kan man ju också ha skilda uppfattningar om.

 
Ingen bild

Falköga

15 mars 2013 22:54

@Hulda mk1

"Den nu berömda varghonan har nu för fjärde gången sövts och flyttats söderut"

- Statens socialingenjörer har i vargen hittat ytterligare en födkrok för sina suspekta experiment. Det verkar mest också vara socialister från skilda härkomster som stöder den nuvarande vargpolitiken, som NS:are, bolsjeviker och socialliberaler. De partier med ursprung i dessa ideologier är att beteckna som landsbygdsfientliga, då man som vargtillskyndare struntar i de människor som bor och livnär sig där.

Vargdebatten som pågår just nu i Fria Tider visar väl med all tydlighet skillnaden mellan socialistiska nationalister (SvP) och mer moderata nationalister i fråga om synen på rovdjur. Tror faktiskt att vikingarna nog hade velat skjuta bort vargen ifall de hade haft de resurserna på sin tid.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 11 dec 22:54

Talmannen Andreas Norlén överraskade idag med att han kommer föra fram Stefan Löfven som statsministerkandidat redan imorgon och med en omröstning på fredag. Men vad kommer hända sedan?   Kommer Andreas Norlén våga gå på en ny statsministerkandid...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 13:07

    Ledarsidorna skriver idag om Mehmet Kaplan. Man kan väl lugnt säga att Mehmet Kaplan hållit sig under radarn sedan han fick avgå som bostadsminister i Stefan Löfvens regering 2016, efter alla hans resor till Turkiet.   https://ledarsido...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se