thoralf

Direktlänk till inlägg 6 februari 2013

INVANDRINGEN BERIKAR, ÄVEN PÅ NÄTET

Av Thoralf Alfsson - 6 februari 2013 19:59

Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt upprepar ännu en gång sitt mantra i kvällens Rapport!


Invandringen berikar!


Statsministern har ingen tanke på att minska invandringen till vårt land. Snarare tycks han vilja öka invandringen till Sverige så att vi svenskar blir än mer berikade. Något annat kan han knappast mena med sitt mantra.


Undrar hur många bland Sveriges befolkning som delar statsministerns åsikter. Jag uppfattar det snarare som ett hån mot vår svenska befolkning. Men egentligen är det bara sorgligt att vi har en så verklighetsfrånvänd statsminister.


Fredrik Reinfeldt vill uppenbarligen inte sitta kvar som statsminister, inte mej emot!


Angående Uppdrag granskning och allt hat. Vilka är det som blir kränkta av en kommentar om en Tupac-tröja hos HM? Först måste man fråga sig vilka Tupac fansen är? Är det samma lättkränkta grupp som brukar skrika ”Knolla din morsa” på blattesvenska? Jag gissar att det finns väldigt många Tupac-fans i Rosengård, Tensta, Bergsjön och andra enklaver i vårt land.


Det märkliga var att ändå skulle Sverigedemokraterna nämnas vid ett par tillfällen i programmet. Det var inte svårt att räkna ut vad redaktionen på UG hade för syfte med det. Nu tror jag att många tittare redan räknat ut det innan programmet började.


Kanske är det berikningen på nätet som statsminister Fredrik Reinfeldt syftar på i sitt ständigt återkommand mantra eller är det "knolla din morsa" som berikar det svenska språket!


Nyhetsklippet som borde få många moderater att undra över tillståndet i partiledningen. 

 
 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 20:19

Kanske en liten testballong med Billström som "frivillig" pilot. Ett test som inte gick enligt planen.
Oavsett så har SD utan tvekan tjänat på detta.
Tryckkokaren med kritik över massinvandringen är uppe i högre tryck än vad Reinfeldt insett....

 
Ingen bild

Desillusionerade Moderater är välkomna till SD

6 februari 2013 20:22

Det är en tidsfråga så står avhoppen som spö i backen till förmån för SD.Despoten Reinfeldt alienerar sig ytterligare i invandringsfrågan.

SD 25år,grattis

 
Ingen bild

Stig-Arne

6 februari 2013 20:38

"Jag uppfattar det snarare som ett hån mot vår svenska befolkning."

Som moderat kan jag bara hålla med.

 
Ingen bild

Nalli

6 februari 2013 21:10

@Stig-Arne
Onsdag 6 feb 20:38

” Som moderat kan jag bara hålla med.”

Menar Du inte fördetta moderat????

 
Ingen bild

Funtaren

6 februari 2013 21:16

Att inte Billström sjunker ihop med huvudet i händerna och ger ifrån sig en djup suck när han får höra flintgrisen än en gång sabotera moderat politik. Tänk vad han måste vara frustrerad. Jag har dock svårt att förlåta honom att han låter det ske. En hederskarl hade sagt nog - jag avgår om inte detta upphör.

 
Ingen bild

Fd kollega

6 februari 2013 21:22

Kommunalpolitiker som Bo Frank är nöjda med att vara representanter i det statsbärande partiet (M) och andra är nöjda med att basa över sin nämnd. De lämnar inte (M) för de tror att de kommer ha makt efter 2014.
Företrädare för (S) vill inte hoppa över för de är övertygade om att deras hövding blir statsminister så de klamrar sig fast för att få uppleva en valseger...
Och vi andra som lever i verkligheten undrar hur de kan försvara sina partiledningar...

 
Ingen bild

Dumle

6 februari 2013 21:26

Både jag och frugan studsade till i soffan när Reinfeldt upprepar sitt mantra "Invandringen berikar". Denne man ser inga nyanser mellan högutbildade holländare och anafabeter från Tredje världen, utan ALLA berikar vårt samhälle. Snacka om att bara kunna se världen i färgerna vitt eller svart!

Denna intervju borde dock kunna ge alla datakunniga ett gyllene tillfälle att skapa korta klipp där man lyfter fram sekvenser med all misär massinvandringen skapar med rån, våldtäkter, hedersmord, försämrad välfärd, bidragsberoende m.m och efter varje bildsekvens klippa in Reinfeldts "invandringen berikar".

 
Ingen bild

Ronny

6 februari 2013 21:30

Inte konstigt alls, att Fredrik R vill öka invandringen, för det är precis det EU handlar om , billig arbetskraft, från länder utanför EU området. Man skiter fullständigt i svenska löntagare, då man med olika statliga bidrag ,uppmuntrar företag att anställa, speciellt nyanlända invandrare. 7 av 10 nyanställda har inv.bakgrund, och det borde ju räcka som bevis, om diskriminering på arbetsmarknaden. Och visst tvår företagen sina händer...........

 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 21:32

Nu har jag sett Uppdrag Granskning och förfärats över sjuka människors gärningar.
Det man bla. kan fundera över, är hur så många kan försvara den sedan länge döde artisten "Tupac".
Efter lite sökande på nätet om denne för mig helt okände artist inser jag vilken grupp av män som stödjer hans minne och deras kvinnosyn. Man anar också en hel del när bla. mannen med ett lakan svept runt sig intervjuas...

För övrigt så bör man självklart skriva med ett vårdat till alla kvinnor (och män)som man anser ska kritiseras.

 
Ingen bild

Sven G

6 februari 2013 21:33

http://www.economist.com/news/special-report/21570836-immigration-and-growing-inequality-are-making-nordics-less-homogeneous-ins-and?fsrc=scn/tw_ec/the_ins_and_the_outs

The Economist har en artikel om den svenska invandringspolitiken i länken ovan...

Detta borde Jimmie Åkesson ta upp i invandringsdebatten nästa vecka...

Sven G

 
Ingen bild

Kalleman

6 februari 2013 22:08

Efter att sett programmet UG om det sk näthatet känner jag en viss skepsis. Det är naturligtvis helt åt skogen när oskyldiga naiva bloggare drabbas av det sk näthatet.
Men när utbildade journalister beklagar sig över att människor har en annan uppfattning om deras politiska agenda då får de vara beredda på mothugg. Visst finns det frustrerade idioter på nätet, men trots detta anser jag att i en demokrati så utvecklad som vår måste de (den 3:e statsmakten) vara lite mer opolitiska än att prata om SD när de blir hotade.

Jag ser detta program som ett inlägg i debatten om att stoppa oss vanliga PK-hatare från att framföra våra synpunkter, dessutom vill de absolut inte att SD skall få mera makt.
Med andra ord, valrörelsen har startat!

 
Ingen bild

Odalbonde

6 februari 2013 22:19


Grattis SD 25 år!

Synd bara att ett parti som SD ska behövas. Men läget i landet är synnerligen allvarligt och det krävs att budskapet sprids:

- Rid i natt!

 
Ingen bild

Lärare

6 februari 2013 22:24

Reinfeldt hur tänkte du nu då?

Efter kvällens uttalande om att invandringen berikar, kom jag plötsligt tänka på när han för ngt år sedan i en debatt med Lars Ohly sa följande:- "Om vi ska tala om varför kostnaderna för socialbidragen ökar, så vet jag varför"! Just det Reinfeldt! Du visste det då och du vet förmodligen det nu också.

Detta kommer generera massor av röster över till SD från M och förmodligen även från andra Alliansare som nu har tröttnat på alla lögnerna om invandringen.

SD är det enda VETTIGA OCH TROVÄRDIGA partiet i Sverige, det har ännu en gång bevisats. TACK REINFELDT!

 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 22:31

Kalleman...
Håller inte med dig. Det finns många knäpphjärnor där ute. Det är tur att man inte vet vad dessa knäppgökar gör framför dumburken....
Mothugg är en sak, men dessa brev som de läste upp, har med råge passerat det lämpliga.
Givetvis blir också jag förb. när nyheter vinklas och förvrängs av vänsterjournalister. Men att skriva sexuellt kränkande och tom. rena mordhot, gör bara värre.
Nu väntar vi på att hatet mot politiker (givetvis också mot SD-politiker) tas upp i Uppdrag Granskning...

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

6 februari 2013 22:54

Som kommentar till rännstensmedias dösnack skickar jag 2500 kronor till partiets valfond, hundra kronor för vart och ett av de 25 åren. Den som skickar minst 250 kronor får ett personligt tackkort från Jimmie Åkesson. Bankgiro 5308-3218.

 
Ingen bild

Hm

6 februari 2013 23:26

@Hulda
Du bör ha i åtanke att ett av fulmedias favorittrick är att skriva något helt förgripligt och sedan snabbt ta en skärmdump innan det hinner bli anmält och raderat. Så de inlägg som programmet tog upp kan mycket väl vara egenproducerade!

 
Ingen bild

8 av 10 kommuner vill inte ha fler flyktingar

6 februari 2013 23:30

Endast var femte kommun är villig att ta emot fler flyktingar. Om antalet platser inte ökar kan Sverige inte hantera den stora flyktingvågen från Syrien.

Brist på bostäder. Problem i skolan. För låga ersättningar. Krockar med Migrationsverkets asylboenden.

Så kan hindren för ett utökat flyktingmottagande i kommunerna sammanfattas. Och därmed klarar inte Sverige att hantera den stora flyktingvåg som Migrationsverket väntar under 2013 från framför allt det sargade Syrien.

Samtidigt säger fler än 8 av 10 av de ledande politikerna i Dagens Samhälles enkät att deras kommun klarar en bra kvalitet i dagens flyktingmottagande.
Enkäten ger klart besked om klyftan mellan utbud och efterfrågan på flyktingplatser: Endast 22 procent är öppna för att öka sin kommuns flyktingmottagande.

http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/8-av-10-kommuner-vill-brinte-ha-fler-flyktingar-4594

 
Ingen bild

Kurtan

6 februari 2013 23:32

EUREKA!¨

Nu vet jag vad Ruinfeldt menar när han säger att invandringen "berikar"....

Den berikar:
Honom själv!
Sina "medbrottslingar" i 7-klövern i regering, riksdag, kommuner.
Sin kompisar som täljer guld vad gäller accomodering av "flyktingar" och i privatiseringen av våra gemensamma resurser.

Samt invandrare som får livtids försörjning av oss!

Men en sak är säker, invandringen "berikar" absoulut inte Sverige och svenskarna! Invandringen drar Sverige ner i avgrunden med en katastrof i slutändan!

Utan att vara professionell på detta område tycker jag mig se starka symptom på en som är PSYKOPAT!

Men bra att han är TYDLIG med att vilja ÖKA "berikningen".
Snälla SD: STOPPA DETTA VANSINNE!!!
MVH


 
Ingen bild

oveg

6 februari 2013 23:44

Vad kan de göra, de är väl desperata. Jag tror det är stora skälvan i alla sjuklöverns partier nu - de har målat in sig i ett hörn genom sina aningslösa utfästelser om invandringens välsignelser för Sverige. Verkligheten har hunnit ikapp dem - de kan genom fönstret se hur väljarna föredrar den enda oppositionen.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 februari 2013 02:15

"Invandringen berikar Sverige!"(It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.) Det är ett mantra som man upprepar, det kunde lika gärna vara Namn, Nummer och Grad?

Men man försitter alltid chansen att bevisa det hela, de gånger man försöker så visar sig inte argumenten eller den fint förpackade statistiken att hålla vid närmare granskning?

Angående "näthatet" som har varit uppe så undrar jag hur man kan vara så säkra på avsändaren som vissa tycks vara? Skall någon anklagas så bör bevis presenteras. Tror själv att väldigt lite är politiskt motiverat utan snarare de vanliga galenpannorna.

De sexuella anspelningar som Lindborg uppger sig ha fått tyder snarare på någon inom bekantskapskretsen vilket faktiskt är det vanligaste när det rör sig om trakasserier. Läste senast idag att hon skrev att såfort hon flyttade tillbaka till sin lägenhet efter att ha flytt(?) från den så började sms´n att komma igen. Som om inte sms´n skulle komma oavsett var hon befann sig?

Nuförtiden är det inte bara direkta hot som anses vara hat utan dit tycks även förolämpningar, kritik, förlöjligande osv höra?
Ingen skall på något sätt känna sig hotad men mothugg, ibland hårda sådana, får man faktiskt räkna med.

 
Ingen bild

Filip

7 februari 2013 02:41

Hur stor del har denna blogg som ironiserar över att "fotsoldaterna" ska "rycka ut"? Hur stor del har inte avpixlat som lagt ut hemadresser till journalister? Hur stor del har inte Andra forum (som en del säkerligen vill kalla vänsterextremism) som driver samma hat och förakt?

SD säger sig stå för ett enande av sverige, men det visar sig att det blir hårdare klimat med dessa forum såsom avpixlat och denna blogg.

 
Ingen bild

s-e karlsson

7 februari 2013 05:44

Bra kvalitet på dagens flyktingmottagande , är det bra kvalitet när man läst att det är 22 personer i en tvåa med kanske endast en toalett ? Kvalite`n på boendet har dalat mer och mer viktigast är att man får ta emot så många som möjligt innan regeringsbytet nästa år !

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 05:46

Hm...
Jo, jag vet att journalister har fula trix för sig. Allt för SAKEN.
Jag vet givetvis också att det finns fler grupper än kvinnor inom media som får hot från olika håll.
Har skrivit om det förut några gånger.

Filip...
Du tar alldeles för hårt på ordet "fotsoldat". När vänsterextremister tänker så, tar de på sig luvtröjor, halsdukar och solglasögon. Sedan tågar de under röd-svarta fanor för att bekämpa "fascismen". I deras sneda världsbild är ett helt vanligt SD-torgmöte något farligt.
Det hårda klimat du tycker dig se, beror definitivt inte på varken Avpixlat eller Thoralfs blogg.
Det kommer sig av Göteborgskravallerna 2001, Reclaim-aktioner, vänsterns beteende under valrörelsen 2010, grova brott i våra förorter, hatbrott mot SD-politiker, uteslutningar av dem från Facket, EXPO,s hjätntvättsturneer i våra skolor, direkta lögner i media, bilbränder, hedersmord, tvångsgiften, feminister som vänder förtyrckta kvinnor ryggen, en galen självmordsbombare i Stockholm, "svenskar" som ansluter sig till Islamistisk krigföring utomlands, "svenskar" som åker till Köpenhamn och planerar attentat mot Jyllandsposten, en krönika i ICA-kuriren, Kulturchefen i landets största tidning, mordförsök av en Svensk konstnär, en Statsministiern som släpper in en Islamist i riksdagen och som faktiskt vill ha mer invandring(!), gängskjutningar i våra storstäder, omfattande vapen och knarksmuggling, utpressning av företag, medias lögner om ensamkommande "barn",s ålder, bråk på asylboenden, osv, osv.
Därifrån kommer det hårda klimat som verkar oroa dig. Lös alla de problemen och Sverige blir den idyll som en gång var.
De Sverigevänliga bloggarna har mycket att stå upp mot...

 
Ingen bild

Filip

7 februari 2013 06:56

Vad hjälper då det fakta att journalister skräms? Ser ni inte själva allvaret i att det liknas fascism och samma metoder som Hitler tog till gentemot dom tidningar, journalister som pratade emot hans välde - som givetvis blev värre då censuren kom igenom. Inga Absolut Inga liknelser i övrigt. Men att börja smyga runt bland journalisters hem nattetid, att lägga ut folks hemadress på nätet -vem vet vem som igentligen får tag på den och denna eventuella person kan ha en extremt dålig dag?
Sen att många anklagar folk för att vara sverigehatare och hatar svenskar. Det är mest SD väljare som skriver possitiva saker om SD på olika forum som senare ger sig på framförallt tjejer eller kvinnor med dessa "önskan om att du ska bli våldtagen" eller vi vet var du bor. En annan enkel grej som flera har råkat ut för är dom får ett mail, givetvis från ett nyskapat konto där det står "snygg IP adress och hemadress..."
Vad detta gör är att skapa oro och ängslan och rädsla för att inte kanske våga säga/skriva något som den personen vill dela med sig. Detta händer säkerligen ifrån båda läger, så vad som händer är att oskyldiga-som än inte valt sida, nu helt enkelt får en slags "invit" att slå följe med det mer extrema högern/vänstern i värsta fall.
Fatta vad ni gör, Allesammans.

 
Svensson

Svensson

7 februari 2013 07:35

Jag börjar undra om inte Fredrik Reinfeldt fjäskar för EU. För att han sen ska få ett jobb i EU. Han gör inte det här för Sveriges bästa.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Medborgaren

7 februari 2013 07:44

@Filip

Ett litet tips i all välmening, tänk först o skriv sen!

Jomen, annars är väl den berikning jag sett i verkligheten kraftigt ökat våld o brottslighet i samhället, ett sverige som med stora steg snart är tillbaka på medeltiden med Reinfelften som ledare, ökande svenskfientlighet o förakt för oss som jobbar o betalar skatt och finansierar vansinnesinvandringen!
Berikningen ser jag även varje dag på stan där klasvis med somalier väller runt eller hänger på nåt kafé, samtliga väldigt lediga o sysslolösa men alla med nya mobiler o nya vinterkläder, ny/barnfattigdom??

 
Ingen bild

Larsson

7 februari 2013 08:22

Nyss tog Centern politiskt självmord med sitt nya partiprogram. Tycker Reinfeldt att det är dags att göra samma sak med Moderaterna?

 
Cavatus

Cavatus

7 februari 2013 08:42

http://bayimg.com/NaJIIaAEc
-----------

Efter att ha sett UG igår finns det ytterligare en aspekt att lägga till, förut det faktum att man nu riktar in sig på stackars kvinnliga vänsterskribenter som det är så synd om för att de inte får ha sina åsikter ifred (SD-kvinnor göre sig icke besvär, för de har "fel" åsikter), och det är att många av de hemska mejl som lästes upp är ett resultat av att vi inte längre har några mentalsjukhus att tala om.

Psykvården är ju i princip nedlagd så galningar lever fritt i samhället och kan då fritt ägna sig åt att skriva till kvinnliga programledare och förolämpa dem för deras utseende och skriva de mest bestialiska saker de ska göra med programledarnas kroppar (t.ex. steka bröst). Det är ord av psyksjuka människor som skulle behövt varit inskrivna på mentalsjukhus.

Men i Sverige är ju alla lika mycket värda och ingen ska frihetsberövas i onödan, helst inte alls, vilket gör att "vanligt fölk" får ta smällarna. Det är samma sak med mångkulturen. "Vanligt fölk" får utstå mycket otrevligt. Unga skolflickor får, i det nya hotsamhället, ständigt höra att de är horor och svennehoror. Det är ingen bra start i livet, men kanske en bra träning inför vad som komma skall, när man hör hur långt samhällsförändringarna har gått.

Jag blir lite irriterad på UG att de inte frågar om när dessa trakasserier började och försöka dra historiska paralleller till Sverige förändringsvindar. Nej, det skulle vara alltför avslöjande för det mångkulturella samhällets framväxt.

http://www.korta.nu/juliacaesar

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 08:56

Filip...
Snälla, tänk till. Det finns säkert ingen Sverigdemokrat som sympatiserar med Tupac. Surfade lite igår runt honom. Det märks också tydligt vilka som reagerade våldsamt på hennes kritik mot klädkedjan och de röstar nog knappast på SD...

De andra kvinnorna fick säkert hotbrev från vanliga knäppgökar som misslyckats med sina liv och endast har hatet mot allt och alla som drivkraft.
Att kvinnorna sedan ibland lägger till saklig kritik som de får runt invandringen, beror nog på deras egna politiska åskådning.

Så Filip, vidga din blick och läs på bättre. Här och på andra Sverigevänliga bloggar. Om ett tag kanske tom. du kommer att "skåda ljuset"..!

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

7 februari 2013 09:01

OT: Stasiprästen Aleksander Radler lurade det inkompetenta Säpo i decennier!

http://www.sydsvenskan.se/kultur--nojen/kyrkoherden-var-stasiagent/

 
Ingen bild

Mordförsöket på Lars Hedegaard

7 februari 2013 09:06

Ingrid Carlqvist intervjuas av Dansk TV nyheter.
http://www.dr.dk/tv/se/tv-avisen/tv-avisen-318?_escaped_fragment_=/02:53#!/

 
Ingen bild

Jenny

7 februari 2013 09:08

Lästips Thoralf: Ni är ju för vårdnadsbidraget och att föräldrarna skall få välja själva. Jag tycker att det är toppen! Har själv små barn. Jag valde bort förskolan och var hemma. Lugna trygga barn är vad Sverige behöver.

Det finns gott om föräldralediga som väljer att lämna bort det äldre synskonet och jag kallar det barnvaktslyx på skattebetalarnas bekostnad!! varför inte ta hand om de egna barnet när man ändå är hemma?
Visst får man betala en avgift för 2 åringen -men den är starkt subventionerad och nu lockar sossarna med att det skall vara helt gratis.
Det kommer ju ständigt larmrapporter om hur stora barngrupperna är och att barnen far illa -nu blir det ännu värre och barnen kan ju inte hävda sin rätt. Fo
Förmodligen önskar de flesta 2 åringar att få vara hemma med mamma och syskon.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/barnen-far-betala-ett-hogt-pris-for-s-forslaget_7893024.svd

Gillar man inte tanken med kollektivuppfostran så har man faktiskt haft väldigt svårt att få artiklar publicerade, det har varit TABU i vänster media.

 
Ingen bild

Stefan A.

7 februari 2013 09:13

Upplevde att de här journalistdamerna försökte rida på stackars Julia,och hölls klokt nog i bakgrunden, vet nog att de själva inte har rent mjöl i påsen,alla har de försökt att piska upp ett SD-hat som inget annat parti har förunnats,inte minst före och efter valet, har för länge sedan tappat räkningen på hur många gånger man kallats low life bara för att man är Sverigedemokrat i deras betalda artiklar och ledare,om än i förtäckta ordalag(ordvrängeri var nog den enda lektionen man inte sov sig igenom på journalisthögskolan).
Reinfeldt försöker sig på en "Persson", han var något av en expert i att sätta sina ministrar på pottkanten genom "tvärtomuttalanden". R brukar skryta med att han åker land och rike runt och lyssnar,men han lyssnar tydligen inte på kommunalråden.Börjar avgången närma sig? för att vinna en tredje gång har alliansen redan gett upp...

 
Ingen bild

Lantjunkar´n

7 februari 2013 09:20

Jag undrar över hur länge till " gammelhögern " inom moderata samlingspartiet står ut?

Allt är ´tokot där nu´.M står för en helt galen migrationspolitik och gör vänstern sällskap när det gäller at slå sönder rikets försvar

 
Ingen bild

bonne

7 februari 2013 09:23

Partiet måste redan nu starta förberedelserna,och också ha en hög beredskap, för en valframgång modell större nästa år

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 09:27

Carl Sjöberg...
Man blir rasande när man läser din länk. STASI-listan måste fram i ljuset. Kommunismen fick in sina sk-tiga tentakler överallt i vårt samhälle under Kalla Kriget och det måste vädras ut.

Jag kan sätta mycket på att det finns VÄLDIGT känsliga namn med på denna lista. Både nu levande och döda.
Sk-t ska vädras ut....!

 
Ingen bild

SD påverkar,mer röstfiske från Moderaterna

7 februari 2013 09:31

Den som tar hit familj
bör stå för försörjning

Det som främst bör ses över när det gäller migrationspolitiken är anhöriginvandringen. Familjer ska kunna återförenas och kärlek över gränserna ska inte förhindras. Men det är ändå rimligt att ansvaret för denna rörlighet i första hand ligger på de människor som det berör. Det skriver den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/den-som-tar-hit-familj-bor-sta-for-forsorjning_7892640.svd

Tyvärr Moderater ni med despoten Reinfeldt i spetsen har förlorat all trovärdighet.
SD 2014

 
Ingen bild

Anneli

7 februari 2013 09:39

Du är bra trångsynt. Sitta där som man och påstå att du vet vilka som attackerar oss tjejer mest på nätet. Absolut största triggern är om man som tjej väljer att diskutera politik som inte är i linje med SD. DÅ kommer hoten. Om man som tjej väljer att tala om att det finns strukturer som hyllar maskulinitet och förtrycker femininitet. Utifrån sin EGEN livserfarenhet som kvinna. Och oftast oftast så är det män som DU som har hybris, och ska berätta för MIG att jag beskriver MITT liv fel. Trams.

 
Ingen bild

AWSvensson

7 februari 2013 09:56

Reinfeldt kunde i morgonens utsändningar från statstelevisionen meddela att han tyckte det var orimligt att zigenare från Serbien använde Lundegård på Öland som sitt vinterhärbärge,allt bekostat av skattetyngda svenskar. Genom att återvända innan avvisningsbeslut så kunde detta förfarande upprepas år ut o in. Så långt som att återinföra Luciabeslutet sträckte han sig inte.

 
Ingen bild

AWSvensson

7 februari 2013 10:01

Anneli,nog tycker jag att Thoralf rätt så utförligt beskriver vilka som står för näthatet ,kanske inte vad du väntat dig vilket din besvikelse tyder på.

 
Ingen bild

Magentan

7 februari 2013 10:08

@Filip, som skriver: "Det är mest SD väljare som skriver positiva saker om SD på olika forum som senare ger sig på framförallt tjejer eller kvinnor med dessa "önskan om att du ska bli våldtagen" eller vi vet var du bor."

Du påstår alltså tvärsäkert att det "är mest SD-väljare" som står för önskningar om våldtäkter osv. Det är allvarliga beskyllningar du slänger ur dig om oss SD-väljare. Har du fört någon slags statistik över vilka användarnamn som skriver det ena eller det andra på nätet? Hur kan du annars vara så säker på att det är samma personer?

Det är nämligen inte bara SD-are som skriver på Avpixlat och andra invandringskritiska fora. Långt därifrån, det finns flera andra partier som är betydligt mer radikala och invandringskritiska än SD, och som drar till sig en hel del rabiata anhängare som är mycket flitiga på nätet, t ex Svenskarnas Parti och Nationaldemokraterna plus andra ännu mer hatiska. Så har vi ju också alla de sjuka personer som borde vara omhändertagna för vård, som "Cavatus" skriver om.

 
Ingen bild

trorjaginte

7 februari 2013 10:08

Anneli
Vad bra för dig att kunna ursäkta alla dina personliga misslyckande i livet med "strukturer som hyllar maskulinitet".
Det kanske är dags att ta av sig offerkoftan nu.

 
Ingen bild

Björn Söder (SD) i Partiakuten

7 februari 2013 10:13

ca 18min in blir det intressant för då får vi lyssna på Söders utmärkta retorik.

http://avpixlat.info/2013/02/07/bjorn-soder-sd-i-partiakuten/#disqus_thread

 
Ingen bild

Dille

7 februari 2013 10:18

Invandringen berikar på nätet och Ullenhags fp berikar sig själva
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16194728.ab

 
Ingen bild

Magentan

7 februari 2013 10:29

Glöm inte att en grupp kvinnor som VERKLIGEN är svårt utsatta för mejlhat, både sexistiska och andra grova hat och hotelser, så är det SD-KVINNOR!

NI ÄR FANTASTISKA SOM ORKAR!

 
Jerker Nilsson

Jerker Nilsson

7 februari 2013 10:33

Medborgaren: sluta sprid hatlögner! Kriminaliteten ökar INTE. Den minskar!

http://alltidrottalltidratt.blogspot.se

 
Ingen bild

Thoralf A

7 februari 2013 10:56

Jerker Nilsson

Är det inte hög tid att vakna!

Det är minst sagt förvånande att det finns människor som är så inskränkta att man inte vet och förstår hur utvecklingen sett ut de senaste decnnierna.

 
Ingen bild

Inge Sandén

7 februari 2013 10:57

Tack "Hulda".
Du har på ett mycket högt intelektuellt förklarande sätt visat övriga läsare,att du har rätt och alias Filip är helt fel ute.

Om nu Filip är en helt vanlig svensk medborgare och inte ett troll utsänd från den sverigehatande sajten Expo,måste dina ord få honom att tänka efter innan han skriver så ogenomtänkt,att man genast känner en olust att svara,bra gjort av dig Hulda.

Ang "näthatet som både är inne och ute,tolkar jag så här.
P.g.a.Sverigedemokraternas starka frammarsch sitter det nu starka vänsterkrafter varje dag och funderar ut,vilka olika sorters kampanjer som ska tas till för att motverka SD,s framgångar.
Filip blir ju ett bevisat offer eftersom han tar upp Avpixlat och Toralfs blogg.
Det är ju själva syftet med det UG vill uppnå,att det är vi sverivänner som står för hatet på nätet.
Det är precis tvärt om.
Vi folket SD-röstare har trampat de starka vänsterkrafterna på deras ömma tår och att nu övriga sverigevänner också vaknat klarar dom inte av att hantera på ett hederligt sätt.

De som skriver hatmail till kända media personligheter och använder sig av könsord är perversa och klssas som sjuka.
Innan nätet fanns läste och skrev dom i olika s.k porrtidningar.
Allt som händer och skrivs idag om den misslyckade invandringen handlar bara om en enda sak.
Det sverigevänliga arbetande uppvaknande svenska folket mot en vänstermaxistikmediaelit,som tidigare oemotsagda fick i all sorts media bombadera svenska folket med sina lögner i sin strävan återuprätta det fallna DDR och liknande styrda totalitära stater.
Till sin hjälp har dom tagit till sig en lära som också prisar hat och våld.
AFA-ungdomarnas störningar av alla SD-möten är bra bevis på attdet är så.
Det är vänsterkrafter som står för hatet och de sverigevänliga visar med kärlekk sina åsikter.

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

7 februari 2013 10:58

Reality check tome guys - again.
Men jag misstänker att fascisterna härstädes är för tröga för att begripa =(

"Visst mothugg får man räkna med" är en fras som dyker upp bland kommentarerna på herr Alfssons blogg. Hot om mord och våldtäkt är alltså "visst mothugg"? Bra exempel på fascistiskt nyspråk.

Ska jag då tolka det som att att det är invandrare som har kallat mig för t.ex multikulti-fitta när jag debatterat med främlingsfientliga individer på nätet?

Så de som trakasserade Ungdomsstyrelsen när de valde att underkänna ansökan från SD:s ungdomsförbund, de var alltså invandrare?

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 11:08

Clusterfuck Coalition...
Varför inte börja med någon form av motion? Där kan du nog få utlopp för din frustration över att livet inte blivit som du önskade. Annars är vedhuggning ett bra sätt att få utlopp för ilska.

Det har jag gjort ibland och tro mig, det är effektivt. Säkert mycket bättre än att skriva ogenomtänkta inlägg här och kanske på andra forum på nätet.
MVH Hulda

 
Ingen bild

Medborgaren

7 februari 2013 11:11

@Jerker Nilsson

Tyvärr är det varken lögn eller hat när vi som är vid våra sinnens fulla bruk tvingas konstatera den tragiska utvecklingen i vårt vackra o en gång så framgångsrika land!
Ibland svider den kalla sanningen Jerker.............

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 11:18

Inge Sanden...
Tackar och bockar ödmjukt. "Mycket högt intellektuellt förklarande sätt".
Då jag bara har Grundskola och två år på Gymnasiet på en praktisk utbildning plus givetvis LHS (livets hårda skola) i mitt "CV", förgyller detta min dag!
Men jag är bara en i mängden som skriver förnuftiga saker här. Gläds varje gång jag tittar in här.
Men det bästa vore om vi inte behövde sitta här och skriva av oss vår irritation över vårt Sverige som är på väg att uppfylla våra värsta mardrömmar...

 
Ingen bild

Arman

7 februari 2013 11:27

Ser ständigt dessa hot om våldtäkt och stympning av kvinnliga journalister, politiker och andra offentliga personligheter på Avpixlat. Ofta avslutas meddelandena med "SD 2014!".
Är det blattar som lyssnar på Tupac som är ansvariga där med?

 
Ingen bild

Sundet

7 februari 2013 11:29

EU kräver mycket mer pengar från Sverige. Reinfeldt säger, att vi måste bara betala. Men danskarna säger att de ska obstruera om de inte får rabatt. Reinfeldt borde lära sig den vackra visan från VK2-tiden: När det ljusnar på andra sidan Sundet.....

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 11:39

Arman...
Det är en enkel match för den som vill att skriva vad som helst, var som helst på nätet.
Själv skulle jag kunna argumentera som en Vänsterextremist och förorda en väpnad kamp mot klassamhället om jag ville.
Men då vore jag ett "troll" och säkerligen är dessa "SD 2014" till stor del sådana.
Att vilja skära halsen av motståndare får mina tankar att söka sig till andra länder och kulturer med en bedrövlig kvinnosyn...

 
Ingen bild

AWSvensson

7 februari 2013 11:44

Arman du skriver också SD 2014 ,hur ska vi tolka det,en smygSD:are kanske.

 
Ingen bild

Skeggan

7 februari 2013 11:58

Som vanligt inte ett enda fördömmande ord mot dina egna sympatisörer! Du har ju trots allt någon sorts vett i skallen då du ibland gör imponerande grävjobb om olika saker och publicerar i bloggen - varför är du då så blind när det gäller till att kritisera sånt som inte är bra bland dina sympatisörer och inom det egna partiet? Vi har ju fortfarande inte sett dig ta avstånd från järnrörskamraterna med en enda stavelse.

 
Ingen bild

AWSvensson

7 februari 2013 12:08

Skeggan,skärp dig ,att traggla järnrör ,inte bra för hälsan,Nej kom med lite hållbara argument för massinvandring och skenande ekonomiskt bistånd i kommunerna.

 
Fotsoldat Lassekolja

Fotsoldat Lassekolja

7 februari 2013 12:11

Fredrik Reinfeldt: "Invandring berikar Sverige och skall fortsätta"!
TACK Fredrik för ytterligare SD-röster!

Betr. UG; även jag observerade vilken kategori ungdomar, som låg bakom de flesta "hatmejlen" och blev inte särskilt förvånad. Att som några kränkta kvinnliga PK-"journalister" blanda in SD är i högsta grad ohederligt men inte alls oväntat!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Freja

7 februari 2013 12:11

Jag är en medelålders kvinna, med bra utbildning och bra jobb, har alltid röstat M i hela mitt liv. I år har jag valt att inte förnya mitt medlemskap hos M. Efter valet 2010 känner jag mig lurad och kränkt av Reinfeldt och co, jag tänker inte låta mig luras igen! Självklart lägger jag min röst på SD 2014, det kommer även min make, dotter och mina gamla föräldrar att göra.

 
Ingen bild

Faktum

7 februari 2013 12:24

@Jerker Nilsson
Här kommer lite "hatfakta".

http://www.aftonbladet.se/debatt/article10607431.ab?nomobileredirect=true

 
Ingen bild

Olle

7 februari 2013 12:39

Ingen här som tänkt på att av tusentals hatinlägg fick reportrarna i UG bara tag på ca fem som ställde upp på en intervju. De är inte representativa för en hel grupp, och tyder ju snarare på att just de männen (oavsett bakgrund) vågade stå för vad de sagt, till skillnad från alla andra

 
Ingen bild

Medborgaren

7 februari 2013 12:52

@Olle
Uppenbarligen ingen heller som tänkt tanken varför dom får "hatmail"!
Kan det månne bero på att skribenten själv skriver galenskaper som andra drabbas av?
Exempelvis när stollen Mazetti skriver att svenskar har IQ 70, med mer sverigehat och tror att hon inte får kritik för det, hur dum får man bli?

 
Ingen bild

OH

7 februari 2013 13:16

Ni måste förstå att Statsministern vände orden helt fel. Han menade givetvis det de flesta av oss förstått. Sverige berikar invandrarna.

 
Ingen bild

SD-påverkar och är en maktfaktor

7 februari 2013 13:19

@Freja
Vi är många nyvaknade som gått över till SD,jag kommer och hugger ved till dina gamla föräldrar om dom behöver hjälp.
SD 2014

 
Ingen bild

Stefan A.

7 februari 2013 13:29

Det är en evig tur att SD kom in i riksdagen så vi har lite insyn i den lagstiftande församlingen, man kan inte numera utesluta att det finns krafter som med hjälp av det som drabbade Julia används för att försöka(påhejad av media) inskränka på yttrandefriheten, det är ingen hemlighet att Thoralfs blogg, avpixlat mf. är en nagel i ögat på etablissemanget, och inte drar sig för att gå hur långt som helst för att få tyst på deras röster på nätet, och nu i tuggummilagarnas tidevarv är det inte omöjligt att de hade lyckats.

 
Ingen bild

igor

7 februari 2013 13:39

Som allt annat beror det på hur man tolkar ordet, i detta fallet ordet "berikar". Det torde vara relativt uppenbart att invandrare berikar alla som hyr ut en fastighet, en campingplats eller ett slott till Migrationsverket. Det måste helt enkelt varit så Reinfeldt har tänkt. Då behöver han inte heller ljuga när han säger påståendet, då detta uppenbarligen är sant.
 
Att det däremot skulle berika i meningen tillföra resten av landet och dess befolkning någon i positivt bemärkelse är betydligt mer tveksamt. För att inte säga rent av lögnaktigt.

 
Ingen bild

igor

7 februari 2013 13:49

Angående Tupac (2pac). Är det detta som är en skyddsvärd kulturyttring nu för tiden? En man vars sånger till stor del består av hur han, och andra, skall döda folk i drivor, råna och stjäla, ha sexuellt umgänge med "bitches" och att röka en förbannad massa gräs.

Textmässigt sätt borde han ha varit en "kvinnohatare" av stora proportioner, approppå allt det påstådda hemska näthatet riktat emot kvinnor. Han om någon borde framstå som misogyn.

Det går naturligtvis att säga att 2pac skrev sånger om det hårda livet som en svart ung man i den dåliga delen av staden. Men han lyckades ta sig därifrån men fortsätta ändå på ingången bana och den slutade som den typen av banor normalt sätt brukar göra; med pang pang och död.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

7 februari 2013 13:58

Det mesta av "näthatet" är sånt som sägs i fikarum och arbetsbodar runt om i landet.
Man snackar om de senaste händelserna med kritik och ironi.

Innan internet fanns kom aldrig dessa synpunkter fram till journalister och politiker.
Kommer någon främmande in i fikarummet, så tystnar ju diskussionen märkbart.

Journalister och politiker borde, i stället för att strypa kommentarsmöjligheter, ta till sig av "näthatet" för det är ju folkets verkliga åsikter som kommer fram.

Sen finns det näthat som använder sig av hotande uttryck som "kn--a din morsa", "straffkn--a med basebollträ", "stena", "skära halsen av", "gruppvåldta" och andra sex- och vålds-uttryck.
Den här multikulti-vokabulären är ju en del av den "berikande invandringen" som Reinfeldt hyllar.

Av de näthatare som Uppdrag Granskning hittade var inte många ljushåriga svenskar.
Även i Instagramupploppet var påfallande många i lynchmobben svarthåriga.

Så vill man ha slut på näthatet, stoppa invandringen!

 
Ingen bild

Dille

7 februari 2013 14:11

För feministiskt initiativ är hedersmord inte en fråga om kvinnoförtryck. Ja så här argumenterar Schyman på SVT debatt ifrågan:
" Men detta är för det första inte en kvinnofråga och för det andra inte heller en fråga om islam, eller ens religion. Det är en demokratifråga."
Tydligare än så kan ett diktaturens kreatur inte exponera sin egentliga självbild

 
Systemfel

Systemfel

7 februari 2013 14:16

Nu ondgör sig Åsa L i Aftobladet över att andra än de sk "godkända" får komma till tals hos Publicistklubben (PK)

Publicister och hatare i samma debatt kan bli bakslag för PK
Så görs antidemokrater rumsrena

Främlingsfientligheten genomgår en normaliseringsprocess. Exempel: Publicistklubben i Stockholm har bjudit in en kolumnist på den högerextrema sajten Avpixlat, Mats Dagerlind, för att diskutera näthatet (Kulturhuset, måndag kl 19.30)

Visst kan det ses som en käck manifestation för demokratin att bjuda in även antidemokraterna. Men försvarar verkligen PK yttrandefriheten genom att ge utrymme åt dem som hotar den?

Avpixlat tillhör de som försöker skrämma myndigheter, journalister och näringsidkare. De orkestrerar en nätmobb i hopp om att nån "fotsoldat", för att använda SD:s riksdagsledamot Thoralf Alfsons ord, ska gå från ord till handling. När vi på Aftonbladet Kultur i december förra året inledde vår serie "Granska skiten", svarade Avpixlat med kampanjen "Granska PK-eliten", en manual som instruerar hur man ska hantera journalister.

På måndag kväll kommer Mats Degerlind enkelt parera alla kritiska frågor genom att säga att han bara är en kolumnist och inte ansvarig utgivare. (Avpixlat har av ljusskygga skäl sett till att inte ha nån). Alltså kan han inte ta ansvar för vad nån annan på sajten skriver och särskilt inte för läsarna som fyller kommentarfältet med alla möjliga utfall. Att bjuda in honom ter alltså sig, i alla fall på förhand, som tämligen meningslöst. Och spekulativt.

Att på detta sätt dubba Avpixlatkolumnister till publicister bland andra väcker frågan om järnrörsajternas skribenter - de blir fler och fler - också har rätt att söka medlemskap i PK. Enligt statuten räcker det med att man är en verksam publicist. Kanske måste PK fundera på en stadgeändring, så att medlemskap kräver att man är verksam på sajt som har ansvarig utgivare.

Med det här beslutet är risken uppenbar att PK har gillrat en råttfälla för sig själv. Om det är en fullständig mångfald av åsikter man vill värna, måste i rimlighetens namn högerextrema skribenter bjudas in till fler debatter - de har nämligen åsikter om allt.

Så normaliseras och banaliseras de antidemokratiska krafterna av dem som har till uppgift att göra precis motsatsen.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article16198482.a

 
Ingen bild

Hacke

7 februari 2013 14:21

Tänk så kränkta och olyckliga dessa till vardags så hatande kvinnor kan vara så fort dom får lite mothugg.
Själv förordar jag självklart en nolltolerans mot all form av hot om våld, sextrakasserier o d. Tror dock dessa stolligheter utgör undantag i den berättigade kritikerstorm dessa kvinnor får utstå.
Men vad är det egentligen för skillnad på det nu så aktuella näthatet och kvinnornas eget hat som strömmar ur gammelspalter, från scen och boksidor i en aldrig sinande ström. Vad jag förstår bara den att de uttrycker något mer sofistikerat. Den form av hat som inte bara sanktioneras utan också hyllas av det övriga pk-etablissemanget.

 
Ingen bild

Även jag har blivit både näthatad och live

7 februari 2013 14:30

Blond och vacker jag är så drar jag till mig människor som vill göra både ditt och datt med mig.
Boendes i Universitets staden Lund så har mina besök på nationerna inneburit grova sexuella försök på att påtvinga mig oönskade sexuella aktiviteter.
Ok vem vill "ta mig",det är samma visa!
Araber som vill ta "rövmödan på en blond "svensk",detta är inte acceptabelt!

Anmälningar angående våldtäkter på män har tiofaldigast i och med invandringen från Somalia,Irak och övriga rövknullar syn på galenskapen

 
Ingen bild

MakingBacon

7 februari 2013 15:14

Att vara tolerant innebär inte att visa tolerans mot de intoleranta.

Till exempel kan vi inte vara toleranta mot religioner som är intoleranta. De har inte i Sverige att göra.

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 februari 2013 15:37

Nu skall det bli ordning på Araby området.

Ännu mera pengar sätts av för att öka tryggheten för invandrarna meddelar SR Radio kronoberg.

Skolan renoverades för miljoner, och nu är det dags för nästa satsning att lyfta området. För inte länge sedan färdigställdes ett så kallat höghus med för Växjö imponerande höjd på hela 16 våningar.
Höghuset blev ett lyft för områdets klottrare, som nu belönas med ytterligare satsningar
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5051490

Den renoverade Araby skolan som hör till en av dom med sämst resultat i landet, och blir mer eller mindre en renrasig skola.

Växjöborna som röstade in Alliansen och för mångkultur, röstar emellertid med "fötterna " och placerar ut sina linluggar på andra skolor.

Och förmodligen fortsätter "karusellen" med samma karusellskötare även efter valet, för vi vill verkligen ha dagens utveckling, enligt pressen.

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

7 februari 2013 15:41

Det här näthatsfjantet är ju inget annat än en av rännstensmedia orkestrerad hatkampanj. När "järnrörskampanjen" inte leder till annat, än att fler söker sig till Sverigedemokraterna, får man hitta på något nytt.

Är det någon som hatar, är det etablissemangets notoriskt vänsterextrema hatjournalister. Från rännstenen har de sedan länge sjunkit ner till nästa nivå: kloakerna. Deras perplexitet inför det motstånd de plötsligt fått känna av, sedan internet möjliggjort direkta kommentarer, en funktion som numera till stor del blockerats, samt indirekta kommentarer via bloggosfären, förklaras till viss del av att dessa personer dittills framlevt sina dagar i ett virtuellt elfenbenstorn.

De har aldrig hållit i en murslev, tjafsat i en byggbod, gjutit ett betongfundament i ösregn eller iskyla, okulärbesiktigat förbipasserande köttbullar åtta timmar om dan vid ett löpande band eller kört bil i ur och skur från morgon till kväll för att sortera godispåsar och hänga upp fåniga reklamskyltar på ICA eller Willys. De saknar helt all kunskap om "verklighetens folk".

Att det finns ett uppdämt hat sedan årtionden mot halvbildade uppkomlingar (med ibland usla gymnasiebetyg!) som skriver allt och alla på näsan vad de ska tycka och inte tycka, har dessa mediala fåntrattar aldrig reflekterat över. När nu vissa av dessa verklighetens människor, av vilka somliga kanske (i likhet med flertalet svenska journalister) inte är mästare i verbal formuleringskonst, ger uttryck för vad de i djupet av sin själ verkligen tycker om decenniers politiskt lurendrejeri, slås proffstyckargänget av skräckblandad häpnad.

Dessa människor, som lever i en många gånger drastisk verklighet, där man kanske för första gången måste fundera över vilka räkningar man INTE ska betala, har ingen förståelse för att deras pengar ska "omfördelas" till personer, som inte har den ringaste anknytning till det svenska samhället, aldrig gjort ett handtag i detta och sedan ska bidragsförsörjas resten av livet av en alltmer krympande skara av bidragsgivare.

Sår man vind, skördar man storm. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att använda plumpa och vulgära formuleringar, för att bemöta näthatsmuppar som Åsa Linderborg, Göran Greider, Heidi Avellan eller andra självutnämnda genier i den postsvenska vulgärpressen. Men kanske skulle trots allt alla dessa osmakliga verbalutbrott mot besserwisserpressens drev kunna framkalla någon form av insikt om, att alla inte beundrar detta verklighetsfrånvända mediegläfs. Tyvärr är det antagligen för mycket begärt.

Nog om detta! Broder Thoralf, jag hoppas att vi träffas på lördag!

 
Stefan K

Stefan K

7 februari 2013 15:42

Är det fler än jag som börjar undra om Reinfeldt bedriver sin politik utefter personliga intressen och inte med Sveriges och svenska skattebetalares bästa i potten?

Reinfeldt har en utländsk bakgrund, om än avlägsen, och det kan förklara hans intresse för ett Sverige som de flesta av oss inte längre känner igen. Om ryktena är sanna angående en liten flirt med Nyamko Sabuni har vi förmodligen bara sett början. Med tanke på hennes ständigt kränkta bror, Kitimbwa, lär Reinfeldt aldrig våga inleda en politik som är bättre anpassad än den allt mer absurda verklighet vi lever i.

http://petterssonsblogg.se

 
Stefan K

Stefan K

7 februari 2013 15:48

Har ni förresten funderat över om Fredrik och Tobias ens hade behövt vara oense om regeringen hade bedrivit en mer anpassad politik och inte försökt slå nya rekord varteviga år?

Kanske hade Erik Ullenhags roll som integrationsminister varit onödig om svenska regeringar hade fortsatt anamma sossarnas Luciabeslut?

Kanske hade de miljarder som pumpats in i allt märkligare projekt kunnat användas till jobbskapande åtgärder som hade gynnat både etniska och invandrade svenskar, samt de flyktingar som kommer?

Kanske hade vår välfärd sluppit gå kräftgång om en mer anpassad och ansvarsfull invandringspolitik bedrivits i vårt land?

http://petterssonsblogg.se

 
Fotsoldat Lassekolja

Fotsoldat Lassekolja

7 februari 2013 15:54

@Freja, jag blir extra glad när jag läser Ditt inlägg. Även jag gick från Moderaterna, visserligen dom "gamla Moderaterna" men ändå. Jag lämnade M till förmån för NyDemokrati och därefter till SD, alltså för ca14år sedan!
Det är aldrig för sent att bli en bättre människa!
KRAM till Freja!

http://www.status.st

 
whatevsd

whatevsd

7 februari 2013 16:05

Tråkigt att det inte är någon här som helt enkelt säger att - det är riktigt dåligt att nätkommentarer tar sig sådana uttryck, och att, om det är SD väljare (vilket ett inte helt obetydande antal verkar vara med tanke på ämnen...) så är det fel ändå. Att angripa någon pga ens kön är väl inte ok eller? Det är ju ganska grova saker som inte riktigt känns som enkla mothugg. kontentan verkar vara 'sådant får du faktiskt räkna med, dessutom är det invandrare som står för näthatet och det är fel' vilket låter lite dubbeltydigt.
Sedan är det kanske inte så många personer som framför åsikterna, utan några med dubbla it-identiteter. Lite som på bloggkommentarer på, öh, vissa riksdagsledarmotssidor...

http://-

 
Ingen bild

Nalli

7 februari 2013 16:39

@ whatevsd
Torsdag 7 feb 16:05

” Sedan är det kanske inte så många personer som framför åsikterna, utan några med dubbla it-identiteter. ”

Hur stor det till själv då med ’Dina’ dubbla it-identiteter?


 
Ingen bild

Magentan

7 februari 2013 16:47

Invandringen berikar ...

Erik Ullenhags (FP) närmaste man, statssekreterare Jasenko Selimovic (också FP såklart) har låtit oss skattebetalare stå för ett 20-tal resor för sammanlagt 101 637 kr.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16194728.ab

(Selimovic kom till Sverige från Bosnien 1992.)

 
Ingen bild

Magentan

7 februari 2013 17:02

PS
Här i en Söndagskrönika från januari förra året berättar allas vår Julia Caesar om när Borlänge fick besök av Ullenhags Statssekreterare.

http://snaphanen.dk/2012/01/14/sondagskronika-statssekreteraren/

 
Ingen bild

Medborgaren

7 februari 2013 17:16

Reinfeldt har rätt, invandringen berikar, åtminstone ägarna till alla flyktinglyxhotell, flyktingadvokater, mm mm mm.
Dessvärre blir vi vanliga fånar som betalar kalaset allt fattigare..................................
För övrigt betackar jag mej för Reinfeldtens berikning som istället fullständigt raserar vad vi o våra förfäder byggt upp genom hårt o slitsamt arbete, något som är helt främmande för bidragshungriga lyxturisterna från MENA!

 
Cavatus

Cavatus

7 februari 2013 17:20

Lyssnar på Studio Ett och det är så tröttsamt att man vill dra paralleller mellan kvinnohat och högerextremism. Eftersom jag tydligen är högerextremist (inte för att jag tycker det själv) enligt medias definition betackar jag mig för att kallas kvinnohatare. Ett oerhört skrämmande radioinslag!

Man hör hur programledaren, Monica Saarinen, ger ledtrådar, insinuerar och styr diskussionen med en norrman i den åsiktsriktning som hon vill. Brrr! Ingen får tillfälle att opponera sig mot denna ensidiga propaganda!

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Hacke

7 februari 2013 17:22

Magentan

Frågan är om något kan stoppa denna sällslynt fula fisk och lismare från att nå sina ännu så länge dolda mål. Ingen har som han förmått att att utnyttja den särställning en invandrare har till köttgrytor och inflytande.
Klavertramp som dessa i privilegets fartblindhet har förstås fällt större lass än denne inkvoterade uppkomling.
Så man kan ju alltid hoppas.

 
Ingen bild

Medborgaren

7 februari 2013 17:26

SD måste skicka en blomma till såssehövdingen Lövfen!
Räkna med flera hundratusen nya väljare när nu såssarna ska bötfälla kommuner som inte tar emot flyktingar, eftersom det blir kommunernas skattebetalare som får bekosta den galenskapen faller garanterat detta stolleförslag inte i god jord!

SD har fantastiska ambassadörer överallt utan att dom själva begriper..................

 
Ingen bild

Tony

7 februari 2013 17:34

Kan inte i ett enda sammanhang komma på att Mats Dagerlind
i någon enda krönika uttryckt hat, och då tror jag att jag
läst dom allra flesta han har skrivit. Men jag förstår att
det känns obekvämt för dom journalister som inte gör sitt
jobb, att mötas av en både kunnig och påläst kollega som
vågar tala om hur fel ute merparten av alla dessa medioter
är, som trodde att bluffen inte skulle synas!

 
Ingen bild

Filip

7 februari 2013 17:47

Det är bara att kika på valfri SD klipp på youtube, avpixlat eller här. Antingen så bemöts alla motargument med att dom är extremvänster, ett offer, hjärntvättade eller så skrivs det saker som bottnar i dess könsidentitet.
Eller så kommer det fram rena hypotetiska funderingar kring att det är människor som trollar.
Att bemöta kritik samt begrunda den kritiken visar sig inte vara lätt för någon grupp inom den politiska sfären.
Allra minst hos SD har jag märkt. på andra politiska forum där bemöts man (jag iallafall) med djupgående frågor om hur man menar etc. Men inte här då flertalet börjar komma med de ursäkter jag tog upp ovanför i detta inlägg.

Någon länk till diverse påhopp kan jag inte ge då jag inte vill utsätta de kvinnor eller flickor som det även rör sig om som råkat ut för mordhot samt blivit kallad slyna och slampa.
Men jag ber att få återkomma utifall personerna/personen (beroende på hur många som verkligen vågar dela med sig) av det hat och kvinnoförakt dom har fått mottagit.

Sen detta försvar att "om man ger sig in i leken får man leken tåla"? Menar ni allvar med detta? Är det okej med hot och trackaserier mot människor? Om ni nu säger att det ska vara hårdare straff så hur kommer det sig att dubbelmoralen kommer fram att det är okej? jag kan inte tolka det som något annat då "om man ger sig in i leken får man leken tåla" kommer fram. Detta näthat har med hat mot demokratin, yttrandefriheten att göra. Om någon av SDs anhängare (politiskt valda eller väljare) blir utsatta för hot trackaserier - vilket ni säkerligen tyvärr har blivit -så kanske ni kan fundera på eran egen slogan "om man ger sig in i leken får man leken tåla". Då rimmar det oerhört illa då hatet och trackaserierna gentemot SD kritiker får ta emot direkta mordhot eller antydningar till sexuella övergrepp. Det är snarare ett manligt problem än något annat.

 
Ingen bild

T.A

7 februari 2013 18:06

Arman som ständigt ser hot om våld på denna sidans kommentarer. Jag ser det aldrig, så kom med bevis istället. Visst finns det puckon men gå in på diverse vänstersidor så kan du ta "ständigt" upphöjt till 2 för att beräkna antal kommentarer man kan kalla hat.

 
Fotsoldat Lassekolja

Fotsoldat Lassekolja

7 februari 2013 18:30

@Filip, Kritisera gärna SD men när Du gör det, ange gärna någon form av källa, eftersom SD-kritik till 99% brukar sakna verklighetsförankring!
TACK på förhand Filip!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tony

7 februari 2013 18:42

Filip@
Vad kallar du det för när till exempel SD inte kan hålla
ett torgmöte, utan att det ska förstöras av vänster pöbeln?
Det finns inte inskrivit i någon Lag att vissa får demonstrera
sina åsikter medans andra inte får det. Ni Bölar ständigt om
näthat, men dom största näthatarna återfinns bland slasktidnings-journalister som tror sig om att tolkningsföreträde, på alla för landet viktiga frågor, och menigheten ska helst hålla tyst.
Om alla fega tidningar låtit kommentars fälten varit öppna, så hade ju tidningarna kunnat styra bort en del av olämpliga kommentarer, men nu skriker man istället i högan sky över att
sanningar kommer ut utan att Media kan styra över den!

 
Ingen bild

OH

7 februari 2013 18:49

Nu börjar även Kamrat Jo--- Sjöstedt vakna. Han skriver att advokater tjänar miljoner enbart på att fylla i en ansökan om att få arbeta i Sverige. Man förstår att advokatfackets sekreterare tillhör landets mest hatiska individer gentemot Sverigedemokraterna. Det är hennes levebröd dessa invandrare.

 
Ingen bild

Filip

7 februari 2013 20:01

När det har angivits källor förut, se bara på youtube klippet om UG klippet och dess användare, där har det trillar in det ena efter det andra. Av någon anledning kan några inte hålla sina innersta känslor i styr. Därav vill jag inte riskera dessa kvinnors anonymitet - som jag då nämnde i tidigare inlägg.

Att kritisera tidningar, media osv ser jag inga som helst problem med. Men, folk får förstå att det inte behövs skrivas antydan till våldtäkt eller könsdiskriminerande åsikter gentemot dom som yttrar sig.
kan inte svara för tidningar eller medias syn på varför dom har tagit bort kommentarerna/möjligheten till att kommentera då jag inte jobbar inom branchen.

Som jag även skrev ovanför, så tyvärr har även era förtroende valda blivit utsatta samt ni väljare. Det stod klart och tydligt och det är lika illa vilka som än blir utsatta. Anledningen till min kommentar kring "den som ger sig in i leken får leken tåla" var för att det är en mantra jag sett på flera bloggar/blogginlägg tillhörande SD politiker. Nu ska jag tillägga att det är kommentarer från personer och inte bloggaren själv som skrivit.

Hat är hat och kränkningar är kränkningar Oavsett vilka som utövar det.

 
Ingen bild

Ludvig

7 februari 2013 20:27

Som vanligt så har vår statsminister inget vettigt att säga.

 
Ingen bild

Magentan

7 februari 2013 21:10

@ Filip.
Jag läser Avpixlat dagligen, så jag vet att det förekommer arga och olämpliga kommentarer som nästan alltid riktar sig till SD-fientliga PK-journalister eller politiker, både manliga och kvinnliga. Inte sällan rör dessa kommentarer tyvärr utseendet, särskilt om kommentaren gäller kvinnor, och då spårar vissa kommentatorer ur och skriver som omogna fjortisar (vilket säkert en del av dem är också).

Oftast handlar dessa kommentarer emellertid om vad skribenten absolut INTE skulle kunna tänka sig att göra med den som de kommenterar, eftersom de tycker vederbörande är så "fruktansvärt äckligt ful". Några direkta hotelser kan jag däremot inte påminna mig om att jag har sett på Avpixlat, och definitivt ingenting i stil med de hot som jag sett att SD-kvinnor får. Till exempel följande skriftliga hotelse som en av SD:s duktigaste och skickligaste kvinnliga politiker har fått, och som började så här: "Går du XXX inte med på ett sexuellt umgänge utan kondom. Kommer jag till att kroppsstycka dig, dina vackra bröst kommer då stekas i smör ...osv "

Aldrig har jag sett något sådant på Avpixlat. Men de kommentarer jag har sett där som innehåller nedsättande texter om utseenden anmäler jag ALLTID.

Jag skulle dock gärna vilja ha svar på följande fråga:
Varför får inte någon av alla de utsatta SD-kvinnorna vara med och berätta om sina hat- och hotmejl i dessa dagars intensiva och propagandistiska upplysningskampanjer i olika tidningar samt TV- och radioprogram???

 
Ingen bild

Assar

7 februari 2013 21:20

@Filip
Jag tycker vi ska skilja på hat och hot och det ganska ordentligt. Hat är ett ganska allmängiltigt ord och används frekvent av till exempel barn. Mina barn har maträtter som dom hatar. Dom hatar när det regnar, att gå upp tidigt på morgonen etc... När folk skriver kommentarer kan det ju uppfattas som hat, eller kränkande, av mottagaren medan den som skrev inte alls avsåg att skriva något hatiskt/kränkande. Med andra ord är det väldigt svårt att avgöra vad som är hat om man inte får se kommentaren och bilda sig en egen uppfattning. Skriver man en kommentar som uppfattas som hatisk av andra har man förmodligen problem med att formulera sig, kanske för att man är omogen eller helt enkelt obildad. Hot däremot är något som vi alla borde ta avstånd ifrån. Några hot har jag aldrig läst på någon av de sidor jag frekvent besöker. Om det nu framförs hot så sker det väl via helt andra kanaler, telefon, e-mail, hembesök, vad vet jag? Det senaste hotet jag läste om, där någon blev fälld, var Sebbe's hot mot JÅ. Samma sak där,egna tillkortakommanden, omognad eller sjukdom är förmodligen orsaken till att hot framförs.
Min poäng är att jag inte förstår din poäng. Du framför en massa beskyllningar som inte går att bemöta utan omfattande arbete, vilket det flesta av oss här inte har tid med. Om du vill bli tagen på allvar så försök att avgränsa dina inlägg, var saklig och bifoga gärna länkar. Om det nu är så att det du påstår stämmer borde det vara en enkel sak för dig att så snabbt som möjligt bifoga en länk till Avpixlat, eller valfri blogg, där hat och hot framförs så kan vi diskutera sedan.

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 21:48

Nu ökar vreden mot EU. Den hastigt inställda vargjakten retar upp många landsbygdsbor. Den livskvalitet de har haft försvinner nu pga. EU,s bestämmelser.
Även i naturen finns en påtvingad "mångkultur" som ställer till enorma problem. Kostnaderna höga och besvären många för de drabbade...

 
Ingen bild

Calle

7 februari 2013 21:50

Sett hela " Hej svensk" på TV 2 idag kl. 20.00 Lärorikt att få se Sveriges framtid.Förstår sjunkande skolresultat och bristande integrering bättre nu. Med dessa barns inställning blir dom aldrig svenska. Men det är väl inte meningen heller.

 
Ingen bild

Calle

7 februari 2013 21:55

se ovan
Fick även lära att "svenne" är ett fult ord, en svordom, ett rasistiskt uttryck. Dock inte åtalbart såsom ordet " blatte" vilket ju inte är konstigt eftersom det är en benämning på svenskar. Skall nu se UG och därefter ta dubbel dos blodtryckssänkande.

 
Ingen bild

SD-påverkar

7 februari 2013 22:43

Imorgon får ni alla gå upp med tuppen för att titta på SVT:s Gomorron Sverige kl. 06:45. Björn Söder medverkar då...

 
Ingen bild

Nedåt för Bonniers TV-verksamhet

7 februari 2013 22:47

Bonniers resultat 2012 visar en förlust på 217 miljoner kronor före skatt, jämför med en vinst på 664 miljoner kronor året innan. Bonnier Broadcasting, där bland annat TV4 ingår, halverade resultatet under förra året.
http://www.journalisten.se/nyheter/nedat-bonniers-tv-verksamhet

 
Ingen bild

Så mycket krympte redaktionerna

7 februari 2013 22:51

I dag arbetar cirka 3 590 personer på de 51 dagstidningar som ingår i Medievärldens undersökning.
Förra året försvann 376 tjänster. Det motsvarar 9,5 procent av tidningarnas redaktionella styrka.

http://www.medievarlden.se/sites/default/files/imagecache/article_image/bemanning2012c.png

 
Jerker Nilsson

Jerker Nilsson

7 februari 2013 22:56

Grattis Medborgaren, du har försökt bevisar sanningar om ökat våld med en artikel som är 8 år gammal :D - http://www.aftonbladet.se/debatt/article10607431.ab?nomobileredirect=true

http://alltidrottalltidratt.blogspot.se

 
Ingen bild

Hulda

7 februari 2013 22:58

Visst påverkar SD landets politik. Praktgrälet mellan Rossana Dinamarca och Hanif Bali hade aldrig ägt rum utan SD i rikspolitiken....
Men var fanns Billström och Ullenhag.? Satt de på kammaren och författade nya floskler?
Det som förvånade mig var den förnuftiga tjejen från Piratpartiet. Hon hade verkligen vettiga tankar om näthatet.
Fö. ser jag Piratpartiet som en dagslända. Snart är hon kanske en kraft för SD...

 
Ingen bild

Assar

7 februari 2013 23:14

ja Hulda, det var härligt att se Rossana Dinamarca, blev lite små kär måste jag erkänna. Jag vet inte varför. Att så fullkomligt opåverkad sitta och säga, mellan raderna, att nu kör vi in i väggen så det stänker om det, gör mig imponerad. FN rules, Har vi inga pengar,bostäder etc... so what, just do it!

 
Ingen bild

Faktum

8 februari 2013 08:02

@Jerker Nilsson
Japp, jag valde medvetet en 8 år gammal artikel av flera skäl:
För det första så är åldern på artikeln irrelevant, för samma nonsensuppfattning som du har idag, d v s att brotten inte ökar, den fanns även för 8 år sedan, och artikeln krossar denna myt.
För det andra så illustrerar artikeln på ett förtjänstfullt sätt hur politiskt korrekta debattörer ljuger när de hävdar att brotten inte ökar.
För det tredje är artikeln författad av en kriminolog.

Nå, vad sägs om att bemöta artikelns innehåll i stället för att komma med tramsargument att artikeln har ett par år på nacken?

 
Ingen bild

Lieberman

10 februari 2013 05:35

Ni verkar gilla att Bonnier går med förlust?? Varför denna glädje? Är det för att det är den mest inflytelserika Judiska familjen I Sverige? För att dom har givit ut böcker som har lärt er sanningen om hur judar samt några jävla zigenare samt andra hottentattare gick åt? Ni ska vara glada åt att det finns judar inom Sverige. Scherman på TV4 är jude. Jackie Jakubowski (Årets journalist 2000) ja listan kan göras lång. Men finner vi några inflytelserika goyim eller schwartzer? Nej för dom är lägre stående. Eller som i filmen Den bästa sommaren Där Kjell Bergkvist fick guldbaggen, där lär dom ut att unga tjejer ska bli horor. Jolla in detta klipp http://www.youtube.com/watch/?v=yv6u019BKCo klippet heter Hora och är upplagt av konevova.
Skulle inte detta vara sant? Det visar sig kanske att snubben bakom filmen är antisemit? För i Talmud står det att "En jude kan ha sex med en som är yngre än 9år" Sanhedrin54b . Detta ska då vara ett försök att avslöja oss. Ni måste stoppa detta!!!!!

 
Ingen bild

First Alliances Loan Firm

7 december 2014 10:24

Julen är på väg och du är rädd för att hantera det, eftersom du redan inte kan hantera din ekonomiska bördan? Du har många omgångar, du har gått till banken och de vänder dig ner på grund av en eller annan anledning. Du har gått till andra lån företag, men de har tagit dina pengar utan gett dig det lån du behöver från dem. sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt bistånd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: firstalliancesloanfirm@gmail.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards