thoralf

Direktlänk till inlägg 5 februari 2013

JIMMIE SNART FÖRBI REINFELDT SOM OPINIONSBILDARE

Av Thoralf Alfsson - 5 februari 2013 20:09

Tidningen DSM presenterar i senaste numret listan på 2012 års viktigaste opinionsbildare. Resultatet är en omröstning där ca 300 personer med profession att följa samhällsdebatten deltagit.


Statsminister Fredrik Reinfeldt backar tre placeringar men Jimmie Åkesson klättrar fyra placeringar och trampar nu statsministern i bakhasorna. Jimmie Åkesson placerar sig pinnhålet högre än socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven. Finansminister Anders Borg toppar listan.


För den som inte redan har en prenumeration på tidsskriften DSN rekommenderar jag detta. För 265 kronor får du en läsvärd och intressant tidning som utkommer med ca sex nummer varje år. Gå in på www.dsm.nu och bli prenumerant, samtidigt som du stödjer en tidning som tar upp många tabubelagda ämnen.


Här kommer DSM och de tjugo i topp.


 


I artikeln tar man upp Sverigedemokraternas ”relation” till media eller kanske snarare medias ”relation” till Sverigedemokraterna. Tidningen tycker att Jimmie Åkessons resultat är anmärkningsvärt då omröstningen ägde rum samtidigt som medias ”järnrörskampanj”.


 


Tidningen analyserar även medias osäkerhet kring vilken strategi som skall styra hur SD behandlas. DSM har utan tvivel genomskådat medias ”fula tryne” och agenda. Det gäller inte minst våra public serviceföretag SVT och SR.


 


Tidningen har dragit samma slutsatser som så många andra svenskar när det gäller problemen i samhället.


 


Sverigedemokraterna får stort utrymme i artikeln där det refereras till flera andra undersökningar som gjorts angående Sverigedemokraternas framgångar. Bland annat tas den senaste partiledardebatten i riksdagen upp och Aftonbladets Lena Mellin omdöme sågas rejält av DSM. Vilket givetvis är angenämt att läsa.

 
 
Ingen bild

Sven Dacke

5 februari 2013 20:50

Mordförsök mot Lars Hedegaard?

Det är en mycket förvirrad bild som framträder. Men en sak framträder klart ur framställningarna; det finns inga vittnen till händelsen. Jag drar slutsatsen att Lars Hedegaard är den ende som har sett det som han påstår har hänt.

Naturligtvis på en Kommunistblogg

http://rodamalmo.blogspot.se/2013/02/mordforsok-mot-lars-hedegaard.html

 
Ingen bild

Lotta

5 februari 2013 21:11

OT/ Expressens Niklas Orrenius verkar inte ens säker på om det var ett mordförsök: "Nu har Lars Hedegaard beskjutits. Kulan missade. Kanske var det ett försök att mörda honom."
Om man riktar ett vapen mot någons huvud och trycker av, vad kan det annars vara än ett mordförsök? Endast Niklas Orrenius vet.

 
Ingen bild

Kalleman

5 februari 2013 22:37

När det gäller mordförsöket på Lars Hedegaard.

Man kan nu se vilken enorm skillnad det är mellan Svensk och Dansk media, danskarna fördömer attentatet, svenskarna försöker på olika sätt ursäkta det genom att förtala offret.

Hallå, Svt, Expressen, Aftonbladet, DN m.fl vad håller ni på med?


 
Ingen bild

jimmy

5 februari 2013 22:42

Skrämmande att Melin kan komma så högt upp på listan

 
Ingen bild

Anna

5 februari 2013 23:18

Jimmie före Jan Helin. Det måste svida ;o)

 
Ingen bild

Bojkotta skiten

6 februari 2013 01:15

Sånt här går licenspengarna till.
Christer
Din vän i etern:
Rosanna biter killarna i kuken
Hämndkissar i ditt handfat
Plötsligt oralsex på bussen
Musprutt i direktsänd radio
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3130&artikel=5433350

Detta dravel som vänstermedia sysslar med är bedrövligt,dock så kan man på ett bättre sätt förstå Marku Ahonens nedvärderande sexistiska syn på kvinnor och övriga medmänniskor,då detta verkar vara ett drag som går igen hos extremvänstern.

Säg upp licensen och bojkotta skiten(avser media).

 
Ingen bild

Nils

6 februari 2013 04:35

Jag har ätit pannkaka

 
Svensson

Svensson

6 februari 2013 06:52

Anders Borg kommer ta hissen ner, när det kommer fram siffror på vad invandringen har kostat Sverige. Reinfeldt är ute i kylan, när man tystade ner självmordet på sagerska, och sexskandalen.Jimmie har det där, som gör att folket ser han som en landsfader.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

6 februari 2013 07:25

Ny struntartikel i Svenska Dumbladet:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/expert-om-sd-manniskosynen-densamma-i-dag_7890888.svd

 
Ingen bild

Nils

6 februari 2013 07:46

Nu vill jag ha en glass. En 88:an. Så jag kan skratta när jag ser sifferkoden som HH ni vet alla vad jag menar..... mmmmmh glass på pannkakor, finns inget mer svenskt

 
Ingen bild

Stefan A.

6 februari 2013 09:01

Prenumererade på DSM ett tag för länge sedan då den var den enda lite avvikande tidningen från den vanliga konsensus som rådde i Svensk media redan då.Såg att även DSM hade sökt stöd hos kulturrådet för några år sedan, men det blev förstås kalla handen, medan det sedvanliga och årliga pengaregnet över expo fortsatte. Det bör tillsättas en haverikommission som granska det här kulturrådet, uppenbarligen låter man peronliga politiska hänsyn styra vart våra skattepengar går, och det ska man ge fullständigt fn i.....

 
Ingen bild

AWSvensson

6 februari 2013 09:02

Det är ju sorgligt att du ser något komiskt i 88/HH, vi andrar ser nog något helt annat. För övrigt kan du ju vara med och fira Sverigedemokraterna 25år,ett frö såddes, som förädlades och och uppvisar idag den vackraste blomprakt,tänk på att rosor har sitt ursprung ur törnen. Jag är så glad att jag är Sverigedemokrat, Nils häng med här.

 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 09:16

AWSvensson...
Ja, även om "Nils" inte var född då för 25 år sedan, så kan han ändå fira SD,s 25årsdag.
Men blir nog inte ett sent firande. Nils mamma ser säkert till att han somnar i rätt tid ikväll. Hans lågstadiefröken vill nog se att han hänger med på lektionerna och inte ligger på bänklocket och sover...

 
Ingen bild

Nytt brutalt våldtäktsfall i Indien

6 februari 2013 09:40

Är dessa artiklar om brutala våldtäkter ett alibi för att slippa skriva om verkligheten i Sverige?Här begås det avskyvärda gruppvåldtäkter också och media låtsas som det regnar.



- Vi har gripit den misstänkte. En utredning som rör övergrepp och mordförsök har inletts, säger polischefen Ajay Chaudhry.

Attacken ska ha skett i kvinnans hem i måndags, mindre än två månader efter den dödliga gruppvåldtäkten på en 23-årig student i samma stad. Vid gruppvåldtäkten användes också en metallstång.

Den uppmärksammade gängvåldtäkten har lett till stora protester över hela Indien och skärpta straff. Rättegången mot fem av de sex gärningsmännen pågår.
SvD
New Delhi TT-AFP

 
Ingen bild

Observer

6 februari 2013 09:44

DSM(Debatt Sanningssökande Mediakritik)söker varje år s.k kulturskriftsstöd och får varje gång avslag på sin ansökan.En mycket läsvärd tidskrift.När man ser vilka alster som beviljas stöd blir man minst sagt förvånad över varför DSM förvägras detta.Stöd DSM genom att prenumerera för 265kr/år pg. 18 02 40-4 alt bg. 5296-8070.I övrigt kan det konstateras att de svenska tongivande mediernas rapport om mordförsöket på Lars Hedegaard skiljer sig markant från den danska rapporteringen.Hedegaards Tryckfrihetssällskap är "islamfientligt" enligt de svenska beskrivningarna.Detta är den nya taktiken:Kritik av islam är fientlighet.Kritik av Mazettis närmast absurda skriverier är hat.Upplägget är uppenbarligen att sätta munkavle på berättigad kritik som inte passar tyckaretablissemanget.Knappast någon hållbar utveckling av debatten.

 
Ingen bild

Hacke

6 februari 2013 09:56

I Danmark tar man yttrandefriheten på allvar. Detta hade aldrig hänt i Sverige.

http://politiken.dk/politik/ECE1889431/politikere-er-forfaerdede-nu-maa-vi-staa-sammen/

 
Ingen bild

Tack Moderater och Miljöpartister

6 februari 2013 09:58

Somalier lyckas bättre i USA än i Sverige

Varför är vi i Sverige så usla på att integrera somalier? Somalier har lägst sysselsättning av alla invandrargrupper. Andelen sysselsatta i åldern 20–64 år har under 2000-talet konstant legat under 30 procent. Sysselsättningen för infödda har samtidigt legat runt 80 procent, för utrikes födda runt 65 och för utomeuropéer runt 50 procent.

En del av lösningen är att luckra upp reglerna på den svenska arbetsmarknaden. Fler låglönejobb behöver skapas för att människor ska få fotfäste. Och det måste bli lättare och billigare att anställa.
SvD
Lönedumpningen är ett faktum

 
Ingen bild

Moderaterna "host"inte främlingsfientliga

6 februari 2013 10:05

Fördömandena avlöser varandra i sociala medier och i tidningsspalterna. Moderaterna spelar ut invandringskortet och flirtar med Sverigedemokraternas väljare, bannar kritikerna. En desperat moderatledning letar efter vinnande fråga i valet nästa år när allt annat har misslyckats.

Jag vet inte hur Moderaterna har resonerat. Kanske ligger det krassa valtaktiska hänsyn bakom utspelet. Men alldeles oavsett detta så finns det en sakfråga i botten att diskutera.

Mottagarsystemet fungerar inte i dagsläget. De kommuner som har tagit störst ansvar för flyktingmottagandet vittnar om en ohållbar situation och alltfler flyktingar med uppehållstillstånd fastnar på asylboenden i brist på en kommunplacering.

Vi tar emot tre gånger fler asylsökande än Norge, åtta gånger fler än Danmark och tio gånger fler än Finland (år 2011). Mot den bakgrunden är det inte konstigt att även nivån på det svenska flyktingmottagandet kommer upp till diskussion.

Om nivån saknar betydelse borde vi ju tvärtom underlätta för flyktingar i olika krishärdar att ta sig hit.

Moderaternas utspel bör bedömas på sina meriter. Så länge det syftar till ett seriöst försök att fördela bördorna inom Europa mer rättvist finns det inget skäl att misstänkliggöra det.

Börjar partiet däremot slira i debatten och kritisera det mångkulturella samhället är det dags att ryta ifrån.
Ex-pressen

 
Ingen bild

AWSvensson

6 februari 2013 10:26

Det är inte kreti och pleti av somalier som kommer till USA. De som kommer till USA är medvetna om att där gäller arbetslinjen ,vilket innebär kanske flera jobb för att försörja sig. Trots det är inte resultatet speciellt lysande . Till Sverige kommer personer med vetskap om att här gäller arbetsbefrielse vilket selektera ut personer med avsikt att låta sig försörjas

 
Ingen bild

Magentan

6 februari 2013 10:44

@ "Moderaterna "host"inte främlingsfientliga" som skriver:
"Moderaternas utspel bör bedömas på sina meriter. Så länge det syftar till ett seriöst försök att fördela bördorna inom Europa mer rättvist finns det inget skäl att misstänkliggöra det."

Jag tycker det finns stor anledning att kritisera även ett sådant syfte. Jag ser ingen som helst anledning att tvinga in EU:s övriga länder i samma vansinniga invandringskarusell som Sveriges politiker (och röstberättigade väljare) håller på med. Miljarder människor vill till Europa så övriga EU-länder skulle snabb fyllas upp med hjälp av den internationella människohandel som Sverige för närvarande är allra duktigast i EU på att stödja och gynna.

Det måste till helt andra lösningar än massförflyttningar runt jorden av världens olika befolkningar.

 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 11:23

Sitter och funderar inför Uppdrag Granskning ikväll och ämnet näthat.
Ett hat som drabbar många och ett hat som är grovt och skrämmande.
Men i detta hat får aldrig rättmätig kritik blandas in.

Om Åsa Linderborg, Lisa Bjurwald och liknande personer som bedriver massmedial påverkan får just och saklig kritik, kan det aldrig kallas näthat.
Tyvärr spårar några helt ur, när ovanstående damer och andra som bedriver samma verksamhet för fram sitt budskap.
Div. sexuella anspelningar och rena hot, är aldrig försvarbart.
Bersök i hem eller på arbetsplatser, är aldrig försvarbart.
De som oavsett ämne ägnar sig åt detta har gått alldeles för långt.

Det samma gäller när politiker på alla nivåer blir hotade och tom. misshandlade.
Vargdebatten, inte att förglömma. Hot från båda sidor.
Samma gäller mig. Att diskutera invandring är otroligt laddat. Givetvis skulle jag vilja gå ut med namn och skriva om min hembygd och allt som händer där. En del av Sverige som jag älskar och är stolt över.
Men då skulle säkert ytterdörren snart få yxhugg och postlådan bli full av både det ena och det andra..
I den bästa av världar, respekterar vi varandras åsikter och ser det som en självklarhet att alla åsikter för framföras.
Tyvärr är inte Sverige så idag.

Tyvärr kämpar inte Åsa Linderborg och Lisa Bjurwald för allas rätt att framföra en åsikt som är tvärt emot deras egna.

 
Ingen bild

vmm

6 februari 2013 11:54

OT:

För ett par dagar sedan så sände SVT Forum (alltså det här som visas dagtid i SVT2) något seminarium om samarbete i Norden. Där framhölls det att samarbetet i Norden hade goda förutsättningar för länderna var så pass lika varandra; språkligt, kulturellt, värderingsmässigt osv. Detta verkade alla tycka vara positivt och grundläggande för ett lyckat samarbete. Hm. Vad hände med "vi gillar olika"? Varför var det ingen som reste sig upp och röt till om att det vore bra om vi vore helt olika så att vi kunde "berika varandra"? Varför sa ingen att det vore bättre om Sverige bildade union med Somalia och Afghanistan istället för Norge och Danmark så att vi får lära oss lite nya saker?

Kändes helt surrealistiskt att höra PK-människor prata om att det är positivt med kulturell och värderingsmässig närhet om man ska samarbeta eller bilda en union. Jag tror samma människor hellre skulle äta gift än säga samma sak i invandringsdebatten.

 
Ingen bild

pelle

6 februari 2013 12:06

Allt fler socialdemokratiska väljare upptäcker att Jimmie Åkesson
står för den oppositionspolitik som Stefan Löfven är oförmögen att
driva. S-väljarna ser ju själva att Löfven driver ingen opposition
mot flyktingfiaskot, inte mot det katastrofala EU, inte mot den allt
mer flummiga kriminalpolitiken, inte mot flumskolan, och absolut in-
te mot Reinfeldts pengasköseri med våra skattemedel. Den opposition
som förs, står Jimmie Åkesson för, och Stefan Löfven kan bara hjälp-
löst se sig överkörd som oppositionspolitiker.

 
Fotsoldat Lassekolja

Fotsoldat Lassekolja

6 februari 2013 12:14

Hulda, vi är många som gillar Dig! I Lisa Bjurwald´s Sverige existerar inga kommentarsfunktioner.

Betr. DSM, jag har varit prenumerant i många år och alltid rundat av den ringa prenumerationsavgiften 265:-kr ett par hundralappar uppåt. Att Jan Gillberg förvägras "kulturtidskriftsstöd" är inget mindre än en lika stor skandal som att SDU inte får bidrag som alla andra ungdomsförbund. Man hoppas onekligen att hela PK-Sverige får sitt straff en dag!

Betr. Lars Hedegaard: Varken Svt eller TV4 nämnde med ett enda ord något om mordförsöket i sina tidiga sändningar igår. När dom senare insåg att dom nog var tvungna att nämna något om det, fick Hedegaard prefixet "islamfientlig" och inte det mer korrekta "islamkritisk". Detta samtidigt som hela det offentliga Danmark ställde sig upp för tryck- och yttrandefriheten. Att det handlade om någon form av "fientlighet" mot något var i Danmark fullständigt irrelevant! TACK Danmark!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lärare

6 februari 2013 12:24

När kommer SD med sin TV och tidning?

Behövs verkligen nu.
Blir så jäkla trött på all ensidig rapportering i Media. Senast idag i P1, SD fyller 25 år, i normala fall gratulerar och intervjuar man "födelsedagsbarnet", men här intervjuades "motståndarna" i stället i sedvanlig ordning och hela programpunkten andades SD-hat. Visserligen fick Kasselstrand och ngr ND:are säga ngr ord.

Att man inte en dag som denna intervjuade och gratulerade Jimmie Åkesson, landets i särklass skarpaste och trevligaste partiledare, visade bara hur rädda och skräckslagna man är för SD:s framfart och den alltmer accepterade politiken som partiet för.

GRATTIS SD!

 
Ingen bild

Älskar ni det sköna titta här:

6 februari 2013 12:59


”Miss Saudi” är korad!


http://www.youtube.com/watch?v=2YITM7nqvNk

 
Ingen bild

Snart i Sverige

6 februari 2013 13:13

@Älskar ni det sköna titta här

Granna töser.

 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 13:19

Fotsoldat Lassekolja...
Tackar och bugar ödmjukt. Läser alla inlägg här själv, och uppskattar de flesta. Dock inte långa låttexter, även om de ursprungligen är skrivna av Kim Larsen.
Skulle också välkomna Lisa Bjurwald, Åsa Linderborg mfl. här. En debatt i ett kommentatorsfält, byggd på respekt åt båda håll - det vore trevligt!
Eller: En debatt på Avpixlat med några från EXPO mot Stefan Torsell! Men EXPO varken vill eller vågar säkert...

Instämmer med "Lärare".
Det behövs alternativ media, som en motvikt till den mer och mer utslätade, fega och likriktade "gammelmedia".
Inväntar nyhetskvällen och FÖRVÄNTAR mig att få se ett reportage om SD under 25 år och en seriös intervju med Jimmie Åkesson...
På det en lägesrapport om jakten på attentatsmannen som försökte mörda Lars Hedegaard.

 
Ingen bild

Kultur enligt http://www.aftonlognen.se/

6 februari 2013 13:22

Prima-Donner
”Mammuten” en raljant självbiografi om en briljant tusenkonstnär med kuk i blick

http://www.aftonlognen.se/kultur/article16190296.ab

Denna dekadens blir vår undergång,detta har historien visat gång på gång.
Romarriket,Sodom och Gomorra är väl praktexempel på detta.

 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 13:28

Snart i Sverige...
Är du säker på att det var inhemska Saudi-tjejer? Kunde också ha varit Gudrun Schyman, Åsa Linderborg, Lisa Bjurwald och Lena Sundström som hade möte i sann pk-anda. Hade liite svårt att se vilket...

 
Ingen bild

Nils DK

6 februari 2013 13:44

Grattis med de 25 år, SD. Sverigedemokraternas utveckling är berättelsen om ett lysande politiskt ledarskap.

 
Ingen bild

Julglöggen(svensk)

6 februari 2013 13:48

Nu gråter man i alla 7-klöverns partikanslier. Hur fasen skall man göra, nätcensur. Fasen att vi inte kan styra nätet och åsikter som Bengt Westerberg föreslagit

 
Ingen bild

Hulda

6 februari 2013 13:54

Aftonbladet har nu en chat. Svarar gör bla. En Pontus Ahlkvist. Bland hans "briljanta" kommentarer finner vi bla:
"Aftonbladet är en tidning
Avpixlat är en icke-journalistisk hatplattform av foliehattskarraktär"...
Då förstår man hur snacket går på redaktionen på Aftonbladet. Vad tycker de då om denna blogg och vi som kommenterar..?

Så tydligen är behovet akut efter alternativ media i både pappersform och som Tv på nätet...

 
Ingen bild

Observant

6 februari 2013 14:03

Lärare

Håller med. Det är på tiden att SD tillsätter en redaktör och redaktionsstab för SD-kuriren och andra utgåvor som t.ex infotidningar. Om man ska gå efter SD-opinionen på Avpixlat så torde väl Thorsell vara det hetaste namnet på redaktörsstolen. Dock vet jag ej om han har blivit tillfrågad eller sökt posten. Thorsells krönikor återspeglar i mycket själva grundtankarna som bar upp partiet under många år.

 
Ingen bild

En "pain in the ass"

6 februari 2013 14:22

Thoralf.
Känn ingen press!Måste säga att Avpixlat som knappt ville ta i dig med tång har länkat till dig multipla gånger på senare tid.
Detta är utmärkt då AP inte är ett Sverigedemokratisk organ som kan styras som så.
Visst anser man att SD är framtiden och är ganska positiva till Sverigedemokraterna.
Rösta SD 2014!

 
Ingen bild

Kalle

6 februari 2013 14:47

"" Den skandinaviska tidningen Dispatch Internationals danska chefredaktör Lars Hedegaard har utsatts för ett mordförsök, rapporterar dansk media."" skriver Fria Tider.

Det klagas på svenska fulmedia hur de försöker förvränga händelsen på ett eller annat sätt MEN har SD på något sätt gått ut och fördömt mordförsöket!!??

Tycker det har varit tyst från SD:s sida. Det berör ju också SD på sätt och vis med alla gapande och skrikande motdemonstranter som hotar och förstör för SD.

 
Ingen bild

Magentan

6 februari 2013 15:02

"Hulda" skrev: "Givetvis skulle jag vilja gå ut med namn och skriva om min hembygd och allt som händer där. En del av Sverige som jag älskar och är stolt över. Men då skulle säkert ytterdörren snart få yxhugg och postlådan bli full av både det ena och det andra..."

Exakt! För att undgå YXOR i dörrar, STENAR genom fönster, NEDKLOTTRADE HUSVÄGGAR, MISSHANDLINGAR, UPPSÄGNINGAR FRÅN FACKFÖRENINGAR RESPEKTIVE JOBB, MOBBNING, FÖRFÖLJELSER, DAGLIGA UTHÄNGNINGAR OCH LÖGNER I TV/RADIO OCH DAGSTIDNINGAR samt många andra former av OFÖRSKÄMD OFFENTLIG NEGATIV SÄRBEHANDLING från etablissemanget, PLUS RENA DÖDSHOT (!) så ska massor av människor i Sverige tvingas till anonymitet eller absolut TYSTNAD enbart på grund av sina sympatier för ett demokratiskt riksdagsparti med kritiska åsikter mot rådande okontrollerade massinvandringspolitik.

Jämför detta av statsministern sanktionerade MASSHATANDE och dess följder för över en halv miljon svenskar med några knäppskallars sjuka mejlande och enstaka kommenterande på nätet!

 
Ingen bild

oveg

6 februari 2013 15:47

"Den stora osynliga elefanten"
http://www.olandsbladet.se/index.php?id=21025&placid=4&template=

 
Ingen bild

Stig-Arne

6 februari 2013 16:37

oveg:

Tack för länken till Ölandsbladet - oerhört intressant!

Hälsningar från en gammalmoderat, som röstar SD 2014! (Man kan mycket väl vara moderat och rösta SD. Än har vi valhemlighet här i landet.)

 
Ingen bild

Frans Olsson

6 februari 2013 18:04

Hur någon kan tycka om Reinfeldt och hans kusin waberi är för mig en gåta, men det är kanske deras kusiner som fått order om att rösta på just Reinfeldt och dom andra vanstyrarna.

 
Ingen bild

Tony

6 februari 2013 18:14

Varför är man så intresserad av SD s historia, som
ju inte är äldre än 25 år! Nog vore det bättre att
forska i dom gamla partiernas smutsiga förehavanden
så sent som in på 50-60 talet inhyste Nazi sympatisörer.
För övrigt har Petterssons blog listat alla, inte allt
för lagenliga representanter!

 
Ingen bild

Magentan

6 februari 2013 18:24

@ Tony

Jag håller med dig och bidrar med en direktlänk till Petterssons blogg. Där finns en lista med tryckknappar till höger om inläggen, där man kan få fram en del skandaler när man trycker på valfri partiknapp.

http://petterssonsblogg.se/

 
Ingen bild

Stefan A.

6 februari 2013 18:34

Är tydligen en jättespricka i moderaterna, Reinfeldt dementerar nu Billströms uttalande i agenda, var det väl, om antalet invandrare, han vill ha mera, han får aldrig nog, men tydligen finns det andra moderater som fått nog.....

 
Ingen bild

Ludvig

6 februari 2013 19:16

Att Jimmie Åkesson kommer så högt förvånar mej inte, en del andra namn förvånar mej däremot.

 
Ingen bild

dasfasd

6 februari 2013 19:22

Nu är M-cirkusen i full gång. Sprickan mellan land och central maktelit har varit tydlig länge nog. Nu finns en ny spricka mellan statsministern och migrationsministern. DN om Reinfeldt:

"Den moderata arbetsgrupp som ska se över partiets politik inom integrations- och migrationsfrågor inför valet nästa år ska inte diskutera volymen av asyl- och anhöriginvandring, säger nu statsminister Fredrik Reinfeldt.

Därmed ger Reinfeldt nu en helt annan bild än migrationsminister Tobias Billström av uppdraget för arbetsgruppen."

 
Ingen bild

Hurra

6 februari 2013 19:25

Och här ännu mera glädjande nyheter om SD:s framgångar och Reinfeldts och Löfvens tapp till SD-

https://www.flashback.org/t2075631

 
Ingen bild

Tony

6 februari 2013 19:55

För övrigt tycker jag att sossarna kommer allt för
billigt undan när det gäller flyktingfrågan, dom har
inte på något sätt deklarerat att dom är villiga att
dra ner på takten , ifall dom får makten efter nästa
val. Att ersätta en huvudlös regering med en annan, som
för likadan politik är inget som gagnar landet!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards