thoralf

Direktlänk till inlägg 1 februari 2013

ELEKTRIKERFÖRBUNDET SKOR SIG SJÄLVA

Av Thoralf Alfsson - 1 februari 2013 20:11

Idag skriver Östran om Elektrikerförbundet som kritiserats av Deloitte som granskat förbundet. Det finns en hel rad av tveksamheter i förbundets redovisning. Kryssningar, leasingbilar, datorer och stora pensionsavsättningar är några saker som Deloitte tar upp. Det är märkligt att inga andra medier tagit upp denna granskning av Elektrikerförbundet. Läs artikel 1 och artikel 2 i Östran.


Elektrikerförbundet är ett av de fackförbund som driver kampanj mot Sverigedemokraterna med hjälp av Expo.


”I samarbete med stiftelsen Expo har förbundets 26 000 medlemmar, varav omkring 4 000 finns i Stockholm, genomgått en utbildning.

– Det handlar om myten kring Sverigedemokraterna. Jag har ställt som krav att alla ska gå den, från vaktmästaren till ordföranden, säger Göran Söderlund, som arbetat med diskrimineringsfrågor sedan 1995.”


Elektrikerförbundet kanske behöver en hel del annan utbildning än den antidemokratiska utbildningen som Expo erbjuder alla fackförbund.


 


Om jag varit medlem i ett fackförbund som använder sina medlemmars pengar till att smutskasta ett demokratiskt invalt parti i Sveriges riksdag skulle jag utan tvekan lämna detta fackförbund. Inte en krona till från min plånbok. Personligen tror jag det är enda sättet att bryta fackets dominans och politiska indoktrinering. Vem vill betala till ett fackförbund som dessutom är svenskfientligt?


Det är bara medlemmarna som kan påverka fackpamparna!

 
 
Ingen bild

andreas

1 februari 2013 20:54

Har redan lämnat transport,och det känns gött.

 
Ingen bild

Magentan

1 februari 2013 20:59

Storsatsningar inför nästa års val.

Det enda demokratiska riksdagsparti som offentligt vågar kritisera Sveriges under 30 år misslyckade invandringspolitik ska tystas med alla medel och på alla sätt.

 
Ingen bild

robban

1 februari 2013 21:25

det är väl dom som har de larviga kraven att elföretagen måste anställa de nyutbildade så de kan göra sin tid för att bli behörig elektriker. känner åtskilliga utbildade elektriker som inte får jobb för de har ingen behörighet och företagen får inte anställa dem på tid för förbundet och detta samtidigt som det är en brist på elektriker. (det är en ganska stor risk att anställa ett blåbär för en mindre elfirma)

 
Ingen bild

Funtaren

1 februari 2013 21:42

Tyvärr så är det inte ett alternativ att begära att folk skall gå ur facket. Facket behövs gentemot arbetsgivarna.

Det är heller inte ett rimligt alternativ att starta ett nytt fack. Det skulle bli för svagt jämfört med övriga.

Den enda lösningen jag kan se är att lagfästa att fackförbunden inte har rätt att utesluta medlemmar på de grunder som sker idag. Antar att det måste finnas någon möjlighet att utesluta rena sabotörer men den måste kraftigt begränsas så att det som idag händer inte kan hända. Här har SD en stor uppgift.

 
Ingen bild

AdHominem

1 februari 2013 21:51

Fy fan vad förbannad man blir på sånt här, finns snart inte en plätt i samhället som är kommunistfri. När ska folk fatta att Expo.s "antirasism" bara är en täckmantel för deras kommunistideologier? Läs på denna site som har granskat Expo och dess medlemmar ifrån topp till tå:

expomakt.wordpress.com


 
Ingen bild

Hulda

1 februari 2013 21:54

Bra Thoralf! Jag dem dag och natt! När höjdarna vräker sig i lyx och har tappat markkontakten, då måste de avslöjas.

SD kom in i riksdagen med stöd av runt 330 0000 fritt röstande väljare, varav många tusen säkert är medlemmar i Facket. Idag tänker det dubbla antalar lägga sin röst på SD.
Nu används hårt arbetande jobbares medlemsavgifter till annat än fackligt arbete. Elektrikerna vill säkert ha sina pengar till räkningar istället för att höra på EXPO,s förtal av SD.
Politisk propaganda skall inte Facket hålla på med! Inte heller lyxresor och stora pensionsförmåner.
Nej, hoppas att pamparna i Elfacket avslöjas, och att de snart har lagt sin sista kabel....

Förlåt,kunde inte låta bli..;)

 
Ingen bild

LP

1 februari 2013 22:41

Bra då att man gick ur facket för länge sedan. Arbetslöshetsförsäkring kan man ju fixa ändå.

 
Ingen bild

SD-påverkar och är en maktfaktor

1 februari 2013 23:44

Moderaterna stramar åt invandringspolitiken efter väljarflykt till SD

Sverigedemokraterna välkomnar det uppvaknande avseende asyl- och anhöriginvanringen som migrationsminister Tobias Billström idag ger uttryck för i en artikel i Dagens Nyheter. Det är mycket glädjande om moderaterna börjar lyssna på Sverigedemokraterna och tar ansvar för den akuta situation man tillsammans med såväl resten av alliansen som med det rödgröna blocket har ställt till med.

En sak är tydlig, Sverigedemokraterna påverkar debatten i rätt riktning.

Det är tydligt att man inom moderaterna och resten av alliansen oroar sig över Sverigedemokraternas framgångar och därför försöker plagiera vår politik. Tidigare har väljarna upprepade gånger fått höra tomt prat om språktester, burkaförbud och stramare regler och sedan istället få uppleva nya massinvandringsrekord. Nyligen har vi fått höra att Kristdemokraterna helt plötsligt blivit kritiska till EU och hur Reinfeldt efter sex år som Sveriges statsminister kommit på att han nu vill ta krafttag mot kriminella.

Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson kommenterar.

"Jag är förvånad över vilken syn man har på missnöjet inom både sitt eget parti och bland väljarna. Man verkar tro att de är hur lättlurade som helst, att de går på den här finten hur många gånger som helst. Det handlar om rent skrupellöst bondfågeri som jag inte tror går hem. Vare sig Reinfeldt eller Billström sitter inne med några lösningar på problemen kopplade till massinvandringen - de är snarare en del av problemet, och detta vet naturligtvis både väljare och lokalt arbetande moderater runt om i landet. Man försöker blidka välgrundad intern opinion med några köttben, det är inte snyggt. Samtidigt visar erfarenheten att väljarna föredrar originalet framför kopian, så egentligen ska vi nog bara tacka och ta emot"

Det är dock inte helt uteslutet att moderaterna menar allvar denna gång och Sverigedemokraterna håller alltid en hand utsträckt för samtal om hur man kan lösa den uppkomna situationen på bästa sätt. Vi är här för att ta ansvar och för att göra det bästa för Sverige.

Jimmie Åkesson igen.

"Jag träffar gärna Billström, Reinfeldt eller andra alliansföreträdare för diskussioner kring de här ödesfrågorna, i enrum eller i en tv-soffa. Jag stänger inga dörrar när det kommer till dialog och samtal, att samtala, även om man inte håller med varandra, är ett av demokratins viktigaste fundament"
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/moderaterna-stramar-aat-invandringspolitiken-efter-vaeljarflykt-till-sd-833542

 
Ingen bild

LosKrikon

1 februari 2013 23:48

En gång när jag var arbetslös frågade jag en fackligt aktiv varför jag inte fick vara med i facket, svaret blev "facket är för de arbetande". Fram tills den dagen hade jag tycket facket var något positivt. Den dagen ändrades allt och nu när jag har jobb är jag inte med och kommer inte att gå med heller. Jag skulle inte ens gå med om det var gratis, vilket det långt ifrån är.

 
Ingen bild

SM811

1 februari 2013 23:59

Även elektrikerna vaknar en dag och upptäcker vad de har gott på.

 
Ingen bild

Något att anamma här i Sverige

2 februari 2013 00:13

Journalisterna på den danska nyhetsbyrån Berlingske Nyhedsbureau får inte längre skriva en nyhet direkt från ett pressmeddelande om källan inte är känd och betrodd.
http://www.journalisten.se/nyheter/lurad-nyhetsbyra-stramar-upp-rutinerna

 
Ingen bild

T.A

2 februari 2013 00:17

Märkligt att dessa fackförbunds medlemmar inte går ur för jag är övertygad om att det är minst 15% av dom som sympatiserar med Sd.

Tänk er ett medlemstapp på 15-20% när "näthatet" eller en faktiskt helt vanlig åsikt bland arbetare visar resultat.

 
Ingen bild

Vicke

2 februari 2013 00:21

Funtaren

Det kan ta flera decennier att bygga upp en stark fackförening. SD byggdes heller inte upp på en dag. Men tiden är rätt nu för att starta en nationell oberoende fackförening. Och SD har idag tillräckliga ekonomiska resurser för att kunna bidra med det nödvändiga startkapitalet.

 
T.A

T.A

2 februari 2013 00:23

Apropå fackförbund. Visions företrädare är glad över att tillhöra ett förbund som motarbetar Sd..

http://marcusvision.blogspot.se/2012/07/oseriosa-s

 
Ingen bild

Tidningsdöden har nått SVT

2 februari 2013 00:24

Efter 20 år väljer SVT att lägga ner pappersupplagan av interntidningen.
I samband med att den ställföreträdande ansvarige utgivare Christer Mårtensson går i pension 2014 lägger SVT ner pappersversionen av "Vi på tv". Som redaktör har han varit med sedan starten 1994.
http://www.resume.se/nyheter/media/2013/02/01/tidningsdoden-har-natt-svt/

 
Ingen bild

Ha Ha Ha

2 februari 2013 02:04


---------------------------------------------
Mazetti har gjort bort sig igen,
Nu åt andra hållet!
---------------------------------------------

Mazetti skriver på invandringsfientlig sajt

Efter en krönika om svenskhet i Ica-kuriren drabbades Katarina Mazetti av en nätmobb. Ändå väljer hon att stoppa huvudet i getingboet och skriva en debattartikel på den invandringsfientliga sajten Avpixlat.

På sin krönika i Ica-kuriren fick författaren Katarina Mazetti 600 kommentarer innan ansvarige utgivaren beslöt stänga kommentarsfältet.
På sin debattartikel på den SD närstående sajten Avpixlat är antalet kommentarer i skrivande stund uppe i 1033 kommentarer.

Då har hennes debattartikel legat ute i knappt åtta timmar.

En del av kommentarerna är borttagna av avpixlats moderatorer, men med tanke på vad som skrivs i en del av kommentarerna som ligger kvar så torde de borttagna kommetarerna passera alla anständighetens gränser.

"Publicera för fasiken inga bilder på henne, hon framkallar vinterkräksjukan! Man mår illa!!!"

---------------------------------------------
http://www.resume.se/nyheter/media/2013/02/01/mazetti-skriver-pa-invandringsfientlig-sajt/

 
Ingen bild

Peter

2 februari 2013 02:07

Jag arbetar som elektriker på byggen i göteborgsområdet.
Jag ska inte påstå att alla gubbar i lunchrummet tänker rösta på SD, men absolut hälften.
Låt Expo köra sin "utbildning", vi går så många meningslösa utbildningar ändå.

 
Ingen bild

Flyktingar ger miljoner till klubb

2 februari 2013 02:43

Skuldtyngda Bodens BK tjänar miljoner på att låta flyktingar bo på sin träningsanläggning tre mil från stan.



- Visst ger Migrationsverkets pengar en chans till framförhållning, säger klubbens ordförande Olle Lindström till Norrländska Socialdemokraten.

I dag bor femton män, tolv kvinnor, varav fem är gravida, och tre små barn i träningsanläggningen.

Om Migrationsverket behöver anläggningen även i vår får klubbens fotbollsspelare träna på annat håll.
Boden TT

 
Ingen bild

Göran A

2 februari 2013 03:13


SD BÖR NÄR DE FÅTT MAKTEN I SVERIGE:

*Stifta lämpliga nya lagar
*Skyffla in dessa BEDRÖVLIGA! "Gotti-Gott-Gott" självändamålsenliga organisationer i FÄNGELSE!
*Skyffla in alla lands-skadliga journalister i fängelse!

 
Ingen bild

Göran A

2 februari 2013 03:28

Dessutom finns trevliga och bra straff att återinföra, från ex 1600-talet som jag tycker skulle vara lämpliga på alla dessa JÄVULST TRÖTTSAMMA grisar som man GÅNG PÅ GÅNG läser om, sådana i etablissemangen som ÄTER PÅ ANDRAS BEKOSTNAD, ÅKER LIMOUSINE OCH SVINAR HEJVILT och DESSUTOM aktivt skadar demokratin i landet eller förtalar landet kan vara:

->FYRDUBBELT GATLOPP genom Stockholm!
(Samma straff som brandvakten som drack sig full fick när slottet Tre Kronor brann upp)

 
Ingen bild

Farbror Grå

2 februari 2013 07:00

Etablisemanget har "bromsspår i kallingarna" nu.Elektrikerförbundets smuskastningskapanj är inget annat än indoktrinering

 
Ingen bild

Stefan A.

2 februari 2013 07:27

Sosseriet sitter fortfarande djupt i facken, folket/medlemmarna behöver uppfostras och få ideologisk skolning så de tänker "rätt", och de skall själva betala för det,håller man med om det ska man vara med i facket och det är bra som det är, tycker man däremot att man kan tänka själv skall man gå ur, eller förändra förutsättningarna genom att rösta bort nuvarande politruker från deras ledande poster, och det går, brukar inte vara någon rusning till fackliga möten.

 
Svensson

Svensson

2 februari 2013 08:18

Elektrikerförbundet kommer åka på en riktig "kyss" när skatteverket börjar granska dom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Mutkolvarna på Migrationsverket

2 februari 2013 09:18

Vem kan sjunka så lågt att man tar betalt från människor i nöd när man sitter vid ett statligt verk? Fast om man kan betala då är man kanske inte så nödställd och vet en skrupelfri anställd på migrationsverket om det då blir kanske frestelsen för stor, vad vet jag? Hur pengakåt kan man bli, hur lågt kan man sjunka?

Jag känner att jag som svensk inte anses värd mer än skit i mitt eget land och när det händer något fult och ont då lägges hundhuvudet i mitt och i mina barns knän. Jag är trött på det och använder mig därför av den rättighet vi har, att få ut offentliga handlingar vid Tingsrätt och Hovrätt.

Det Sydsvenskan undanhöll oss var att det var Talal Abdelrahman och Francois Anougba som nu sitter häktade för mutbrott på Migrationsverket i Malmö. Varför ska skribenter på Sydsvenskan veta men inte läsarna? Är det svårt för skribenterna på etablerad media att blåmarkera och klistra in?

http://petterssonsblogg.se/2013/02/01/mutkolvarna-pa-migrationsverket/#more-43738

 
Ingen bild

Hulda

2 februari 2013 09:23

Mellan Facket och Sossarna sitter navelsträngen tyvärr kvar. Vi minns kollektivanslutningen med fasa men den är nu borta.
Själv har jag suttit i en fikahörna och hört om "våra" kandidater inför ett val.. Men givetvis var jag olydig.
Allt som Sossarna och Facket gör med bla. EXPO mot SD är tecken på stor panik.
Med alla problem som massinvandringen ger oss, kommer fler och fler Fackmedlemmar att trotsa de som vill hjärntvätta dem.
Löfven och alla Fackpampar kommer inte att bli glada under nästa valvaka...

 
Ingen bild

Ludvig

2 februari 2013 09:56

Tur att man inte är medlem i elektrikerförbundet Ett problem mindre.

 
Ingen bild

Annika

2 februari 2013 10:20

Jag lämnade facket ett drygt år innan jag upptäckte SD, och jag kommer inte att gå tillbaka till något fackförbund om inte SD driver det.

 
Ingen bild

Caesar2014

2 februari 2013 10:52

Ni kan vara säkra på att de flesta av "fotfolket" inom byggbranschen kommer lägga sin röst på SD.

Att fackförbunden gör så här är helt suveränt (även om det är med medlemmarnas surt förvärvade slantar).

Det de PK-rövskallarna inte fattar är att ju mer de försöker muta in pöbeln(~läs boskap)i PK-fållan med grisfösar-substitutet EXPO. Ju mer kommer Svensson sparka bakut och hårt.

Jag är snart 40, jobbar inom bygg och jag kommer aldrig att acceptera ens lite att vissa ska tvinga mig att tycka eller göra.
som dem...Aldrig! Oavsett om det är facket, mediapack, vänner eller bekanta...

 
Ingen bild

Lotta

2 februari 2013 10:54

OT/bra film

http://www.answeringmuslims.com/2013/02/muhammad-cross-dressing-and-london.html?m=1

 
Ingen bild

Tony

2 februari 2013 11:01

Ja Mazetti tanten undrar varför det inte reageras över när
Tyskar Danskar och Norrmän köper upp stugor i Småland och
på västkusten, om det är för att dom är etniskt vita??
En i sanning korkad fråga!För det första så kommer dessa inte hit och begär livstidsförsörjning av Svenska skattebetalare,
utan tillför i stället kapital genom inköp i närområdet, skatt på
fastigheter, hjälp av hantverkare, osv, vidare ställer dom inte en massa orealistiska krav på att vi ska anpassa oss efter deras
sätt att leva,
Det visar också på ett tydligt sätt att Svensken inte har något
emot utländsk inblandning, utan tvärtom välkomna den om bara
inte det ställs krav på, att vi är dom som ska anpassa oss,
detta finns det för övrigt lång erfarenhet av sedan tidigare!

 
Ingen bild

argveteran

2 februari 2013 11:11

UNIONEN, klart bra och ALERTA

 
Ingen bild

s-e karlsson

2 februari 2013 12:10

Expo borde skämmas som inte producerar något utan bara lever på bidrag bla från Arvsfonden dvs döda människors pengar ! Skäms,skäms !

 
Ingen bild

Magentan

2 februari 2013 12:12

Det verkar som om Expo är klara med lärarutbildningarna i SD-hat i våra svenska skolor. Tydligen ska Westerberg & Co nu ta över i skolorna och fokusera anti-SD-utbildningen på eleverna istället, medan Expos SD-hat-utbildning alltså ska koncentreras till Fackföreningarna.

En av de lärare som deltog i Expos "utbildning" för något år sedan har beskrivit sina erfarenheter i en mycket intressant skildring på Robsten Blog under titeln "Expo på besök".
LÄS DEN!
http://robsten.blogspot.se/2011/05/expo-pa-besok-kronika.html

 
Ingen bild

Ett sladdbarn

2 februari 2013 15:36

Förbundsledningen får passa sig så dom inte åker på en propp. Att avsätta styrelsen är väl inte att tänka på, dom kommer nog att bjuda på motstånd. Många vill inte lämna facket dom tror att dom missar sin arbetslöshetsför-säkring då. Vi väntar med spänning på hur det ska gå. Kommer styrelsen ner med fötterna på jorden? Den som lever får PLC.

 
Ingen bild

Hulda

2 februari 2013 15:54

Tony... Där jag bor, köper både Tyskar, Holländare, Norskar och Danskar sommarstugor och mindre bostadshus. Visst är det dystert att många unga lämnar bygden och flyttar in till städerna, men vad ska man göra.
Men tack och lov att inga andra grupper köper dessa hus och flyttar hit!
Nordeuropeer flyter omedelbart in i samhället. De har samma syn på det mesta.
Inga problem med religion eller kultur. Alla sociala koder funkar omedelbart. Pålitlighet och ärlighet har varit gemensamt för alla jag mött hittills.

 
Ingen bild

Hulda

2 februari 2013 16:05

Magentan...
Ja, det var en rejäl sågning av EXPO och deras "hjärntvättare"...
Mycket skarp och läsvärd.
Den var tydligen skriven för snart två år sedan. Undrar ur det ser ut idag? Knappast bättre....

 
Ingen bild

J B Doe

2 februari 2013 16:16

Jag tror nog att Moderaterna menar allvar när de säger att de vill minska invandringen. Inte för att man har övergett sin agenda att byta ut befolkningen, men man inser att det helt enkelt inte längre finns bostäder för de invällande. Det går ju inte att inhysa folk i tält om de är vana vid ett tropiskt klimat. Som en extra bonus kanske man lyckas hejda överströmningen av väljare till SD.

 
Ingen bild

Qvinna

2 februari 2013 16:39

Facket har spelat ut sin roll för länge sedan o sitter i knät på arbetsgivaren.
När jag hamnade i en sk " kränkande särbehandling " på min arbetsplats stod facket handfallen o gick arbetsgivarens ärenden.
Då jag valde att säga upp mig o drev ärendet vidare på egen hand via bra kontakt med " privata " journalister vaknade facket o hörde av sig igen .
To late! Resultatet blev ett uppslag i min egen facktidning o min stolthet i behåll : )
Är sedan dess enbart med i ā- kassa..

 
Ingen bild

Hulda

2 februari 2013 16:45

I efterdyningarna av torsdagens Uppdrag Granskning och Schymans vägran att svara på reportens frågor, sågas hon och Fi, nu rejält på SVT Debatt och Newsmill.
Den annars så mikrofonk-ta Gudrun tog inte chansen att stödja de Muslimska kvinnor och flickor som plågas, förtrycks och förföljs av fäder, män och Imamer.
Politisk korrekthet går först när Schyman öppnar sin kommunistiskt röda mun....

 
Ingen bild

B-E Johansson

2 februari 2013 17:39

Man behöver inte vara "svenskfientlig" för att man motarbetar SD - inte ens med odemokratiska metoder. Skärp argumenten! Du är ju riksdagsman

 
PFEP

PFEP

2 februari 2013 17:53

Som timmerman har jag varit i byggnads i många år, idag är jag enbart med i A-kassan, gissa varför?

http://hotmail.com

 
Ingen bild

Solidus

2 februari 2013 18:25

Jag har sparat bilder från den tid jag jobbade på ett stort konferenshotell i Göteborg på redlösa fackliga ledamöter som låg nedpissade på golvet. Jag hade möjlighet att kolla in hur mycket facket konsumerade och de stod för 80% av hotellets inkomster. De sprang runt nakna i korridorerna mellan hotellrum. Jag tror att hela Rosenlunds glädjeflickor fick en rund slant.
Kan ju sälja bilderna på Tradera :-)

 
Ingen bild

Ulf

2 februari 2013 19:38

->Solidus! Spara bilderna!
När SD kommit till makten utgår jag ifrån att man kommer göra lagändringar som gör att DESSA KAN STÄLLAS TILL SVARS!!

Det är nämligen väldigt viktigt att man visar att sådant beteende från sådana inte är ok i en demokrati.

 
Ingen bild

s-e karlsson

2 februari 2013 19:51

Herre Gud ,återigen ett kvitto på att man gjort rätt !

 
Stian

Stian

10 maj 2013 13:36

Bra då att man gick ur facket för länge sedan. Arbetslöshetsförsäkring kan man ju fixa ändå.

http://www.em.no

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards