thoralf

Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

FLYTT

Av Thoralf Alfsson - 11 januari 2013 11:54

Som någon redan räknat ut har jag "flytt" landet, till varmare breddgrader. Därmed blir det en naturlig bojkott av ICA från min sida.


Behöver några lata dagar innan riksdagen kör igång. Mazetti "förstörde" ledigheten till viss del.


Kommer säkert återkomma med lite reflektioner över detta. Mazetti har ju lockat fram diverse personer.


Nu skall jag lata mig vid poolen med Keplers sista bok, Sandmannen.


 


Hur många kommer ihåg Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet hösten 2009? Nu instämmer uppenbarligen FN:s säkerhetsråd i dessa farhågor för världsfredan. Islamisternas framgångar i Mali oroar säkerhetsrådet men uppenbarligen inte islamisternas framfart i Syrien eller Egypten.


"Rådet ser utvecklingen  som en allvarlig försämring av läget i Mali, och även som ett direkt hot mot internationell fred och säkerhet."

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hacke

11 januari 2013 12:14

Det finns få som jag unnar en skön och avkopplande semester som du Thoralf!
Ha det gott i värmen och välkommen tillbaks för nya nappatag med den svenskfientliga pk-eliten!

 
Ingen bild

AWSvensson

11 januari 2013 12:16

Ja du är väl i den positionen att du lugnt kan luta dig tillbaka i solstolen utan rädsla för att partiet går över styr och tvingas avbryta semestern. GoG har lovat att ta det extra lugnt vilket kan väcka farhågor.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

11 januari 2013 12:38

Ha det bra i solen. Även " muren " i Sverige håller på att falla. Tror att Rosengren glömde Sverige när han sa att Norge var sista.... Men även han tillhörde ju etablissimanget så det var ju lämpligt att utpeka Norge istället för att påvisa lögnerna här hemma. Mycket bra arbete Alfsson. MVH SD Kalmar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

11 januari 2013 12:43

AW Svensson : Ideprogram var det ja tralalalala

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 januari 2013 12:50

Och Centerns idéprogram med bland annat månggifte var riktat mot en helt ny väljargrupp.

MORMONER.

Den stora frågan om det finns tillräckligt med Momoner för att rädda centen kvar i Riksdagen

 
Ingen bild

Cavatus

11 januari 2013 12:55

Ja, muren håller på att falla. På Expo är Poohl-Pot uppbragt för att gammelmedia tar upp det jävsförhållande som råder mellan Kulturrådets tilldelning av 500 000 till Expo mot bakgrund av att Kulturrådets ordförande sitter i Expos styrelse. Poohl berör inte det faktum att Expos tidskrift även ifrågasätts som kulturtidskrift. På Kulturrådets hemsida försöker man slingra sig lite lamt. Nu har de i alla fall fått sina fiskar varma. Det kan vi tacka Fria Tider för. Just detta att gammelmedia hämtade uppgifter från FT retar Poohl som givetvis måste orera om "hatsajter" och liknande.

Men om han nu har så rent mjöl i påsen borde han väl inte ha något att skämmas över?

http://www.friatider.se/expo-bidrar-inte-till-demokratin-i-sverige

Thoralf! Det är dig väl unt att koppla av. Lööfgrodans situation lär du inte hamna i! Njut!

 
Ingen bild

Asylanter till Strövelstorp med tvång

11 januari 2013 13:01

"Vi läser med bestörtning i dagens tidning att Migrationsverket försöker tvinga på Ängelholms kommun mottagning av ett stort antal asylanter, med placering i Strövelstorp. Det skulle handla om ca 60 personer i första omgången. Vi ser detta som ett brott mot principen om det kommunala självbestämmandet.

Vi har blivit uppringda av oroliga Strövelstorpsbor, som undrat vad som är på gång. Tyvärr vet vi just nu inte mer än vad som står i tidningen. Däremot står klart att vi inte stillatigande kommer acceptera det här. Vi observerar de vidare turerna, men planerar en interpellation till kommunfullmäktigemötet den 28/1, troligtvis ställt till kommunalrådet Åsa Herbst.

Ärendet är tydligen för känsligt för att HD/NST skall våga ha kommentarsfälten öppna, men det går bra att diskutera här på vår hemsida istället. Alla får skriva oavsett åsikt. Allt vi bedömer håller sig inom allmänna kommentarsregler publiceras, så fort som möjligt. Håll god ton och var sakliga. Tack."

http://hd.se/angelholm/2013/01/11/syrien-krig-ger-flyktingar-i/

http://hd.se/angelholm/2013/01/11/kommunen-spar-problem/

https://angelholm.sverigedemokraterna.se/2013/01/11/asylanter-till-strovelstorp/

 
Ingen bild

Hatbrott mot svenskar?

11 januari 2013 13:08

Ett inslag i SVT:s ”Gomorron Sverige” den 8 januari handlade om ”hatbrott”. Om det hade haft som syfte att för tittarna klargöra innebörden av ”hatbrott” måste konstateras att man misslyckades. Man lyckades inte göra det ens för sig själva i TV-studion. En expert – Marcus Sverdén, chef på hatbrottsgruppen vid Stockholmspolisen – fanns med och förklarade iofs innebörden: ”att kränka någon pga sexuell läggning eller nationalitet”.
http://janmilld.wordpress.com/2013/01/09/hatbrott-mot-svenskar/

 
Ingen bild

Cavatus

11 januari 2013 13:09

Följ nu (från kl 13) chatten med Lisa Bjurwald:

http://www.dn.se/chattar/chattrum1

 
Ingen bild

Magentan

11 januari 2013 13:44

@ Thoralf
Bra att du meddelar oss vad du sysslar med när det dröjer lite längre än vanligt mellan dina blogginlägg, så vi slipper oroa oss. Man vet ju aldrig vad som kan hända i det här numera otrygga landet.

Ha det gott vid poolen!

 
Ingen bild

Magentan

11 januari 2013 13:50


@ Cavatus

Tack för intressanta länkar under det föregående blogginlägget, inte minst länken till den lysande artikeln om de otroligt höga kostnaderna för invandrareleverna i våra svenska skolor. Jag lägger in din länk här också så ingen missar att läsa den högst obekväma sanningen om hur Reinfeldt, Ullenhag & Co vräker ut enorma mängder med extra skattemiljoner till de svenska skolorna - men inte till för pursvenska eleverna.

http://freedomofspeech2014.blogspot.se/2013/01/sveket-mot-svenskarna-och-de-svenska.html

Några citat från den länkade artikeln:

"Svenska skolan har gått utför sedan 70-talet, då den var en av världens absolut bästa skolor, nu är den som bäst en medelmåtta i västvärlden. Sveriges gymnasister fick 2012 sämsta resultatet på läs-testet någonsin, sedan det introducerades för 12 år sedan och vi kvalar inte ens in på topp 20 när BBC rankar världens bästa skolsystem.

"... Trots alla försäkringar om att invandringen absolut inte skulle påverka den svenska välfärden på något negativt sätt så talar verkligheten sitt eget tydliga språk, inom skolan såväl som inom alla övriga viktiga samhällsfunktioner. Något det ständigt ljugs om."

"... Nu satsar man 105 miljoner extra kronor på att nyanlända elever i grundskolan ska få mer undervisning, och man satsar även ytterligare extra resurser på tio utvalda skolor i ”utsatta stadsdelar” (läs invandrartäta områden)..."

"Regeringen har dessutom redan tidigare budgeterat 25 miljoner för 2013 och 50 miljoner för 2014 för att barn till illegala invandrare ska få samma rätt till skola och skolskjuts som svenska elever, efter sin uppgörelse med Miljöpartiet [...] Detta sannolikt för att fira att Sverige nu har näst flest illegala invandrare per capita av 28 europeiska länder, endast Grekland slår oss på fingrarna där.

Ovanstående satsningar ska ses mot bakgrund av hur satsningarna på invandrarelever vs svenska elever redan ser ut. I den i princip helsvenska Äppelvikskolan i Bromma fick skolan 1600:- per elev i tilläggsanslag 2009, jämfört Rinkebyskolan som fick 47.900:- per elev. ..."

MÅNGA FLER BESKA SANNINGAR FINNS ATT LÄSA I LÄNKEN OVAN!!!

 
Ingen bild

Niklas Abrahamsson

11 januari 2013 14:00

Ha det gött nu du!

 
Ingen bild

SD påverkar

11 januari 2013 14:07

@Cavatus
Följde chatten,bad om svar då jag lämnade full identitet ända ner till hattnummer.
Så anonymiteten har noll och inget att göra med yttrandefriheten!
Det är bara så att tycker du inte som vänsterintelligentian så är dina åsikter fullständigt ointressanta.
Vänligast
Mats Berndtsson
Sverige
Skåne
Kävlinge
Vänligast
Mats Berndtsson

 
Ingen bild

Sverigevän

11 januari 2013 14:19

Expressen publicerar avpixlad bild på misstänkt rånare med ”rätt färg”!

Samma tidning som pixlar över Södertäljerånarna.

Rasdiskriminering så det förslår!

http://www.expressen.se/nyheter/ytterligare-tva-man-anholls-for-ranet-i-natt/

-------------------------
PS
Thoralf,
Rådbråka inte din hjärna för mycket på din ledighet om det där grisskära cellulitberget.
Kärringen ska trots allt ha ett litet tack för att hon har värvat nya medlemmar och röster till SD.

 
Ingen bild

Funtaren

11 januari 2013 14:20

Synd att Sverige är så ensamma om sin idiotiska asylpolitik. Vore skönt att söka asyl i Spanien. Vi kunde ju hänvisa både till att vi var flyktingar från politisk förföljelse och från dåligt klimat.

 
Ingen bild

biran

11 januari 2013 14:55

Det snöar och är kallt, Expo stjäl 400 000 från Kulturrådet och 1,8 miljoner från Allmänna arvsfonden och är helt oförstående till att folk är förbannade. Med andra ord det är som vanligt i demokraturen.
Ha en skön vecka Thoralf.

 
Svensson

Svensson

11 januari 2013 15:03

Koppla av nu, och njut av ledigheten. Vi ser till att vi handlar i andra butiker än Ica :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Da Capo

Da Capo

11 januari 2013 15:28

För allmän ochj nödvändig kännedom:
----------------------------------
Till Sveriges Radio,
att: P1:s programchef, Redaktionen för Studio 1

1. I ett inslag i Studio 1 den 26 december medverkade ett finskt krigsbarn vid namn Irma Rönnbäck, som hjälper ensamkommande unga män – på PK–svenska regelmässigt benämnda ”barn” – bl a som god man. Hon sade sig göra detta för att ”betala tillbaka” för den hjälp hon som krigsbarn fått i Sverige. Om hon känner detta behov är det givetvis det svenska folket hon skall ”betala tillbaka” till och inte till somalier, afghaner och andra som tar sig hit för att under sken av asylbehov parasitera på de svenska skattebetalarna.
Möjligen borde reportern Randi Mossige Norberg (?) ha påpekat denna självklarhet.

2. Med anledning av SR:s ständigt återkommande snyftreportage om enskilda s k ”flyktingöden” undrar jag än en gång om kravet på saklighet och opartiskhet inte längre finns inskrivet i direktiven för public service-radion?
Bl a agerar SR gång på gång överdomstol i av Migrationsverket och migrationsdomstolarna i laga ordning fattade avvisningsbeslut på ett sätt som bör betraktas som ”övergrepp i rättssak.” På vems mandat gör Sveriges radio detta?
Bland de faktauppgifter som åtminstone någon gång borde komma fram är att 94,5 procent - eller 1 166 307 -- en million etthundrasextiosex tusen trehundrasju -- personer - av dem som söker asyl/uppehållstillstånd i Sverige saknar asylskäl enligt FN:s flyktingkonvention.[1]

För redaktionens kännedom bifogar jag även ett uttalande från en handläggare på Migrationsverket:
”Generellt skulle jag säga att 75 procent av de asylsökande saknar verkliga skäl att beviljas uppehållstillstånd så som det stipuleras i Utlänningslagen. Av de resterande 25 procenten skulle jag säga att drygt hälften överdriver (ljuger) om sina asylskäl.
Uppskattningsvis 10 procent av de asylsökande skulle jag bedöma har skäl som uppfyller lagens krav och då är jag nog ändå generös. Av dem som fått PUT idag skulle jag säga att 90-95 procent inte borde ha fått det.” [2]

Dessutom vet ansvariga myndigheter – och än mindre Sveriges Radio - inte vilka som beviljas asyl/uppehållstillstånd och i förlängningen medborgarskap, eftersom 95,6 procent av de asylsökande saknar ID-handlingar. Uppgiften är från 2008. Med den ständigt ökande invandringen torde det idag vara ännu fler som tar sig in i landet utan att kunna identifieras.

Med vänlig hälsning
Inger-Siv Mattson, f d internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd
Alphyddevägen 55, 131 35 Nacka

PS Jag är tacksam om Studio1-redaktionen vill ha vänligheten att vidarebefordra mitt brev till Irma Rönnbäck. DS

Tabell 1 Antal procent som saknar ID-handlingar
2005 91,4 %
2006 90,3 %
2007 93,9 %
2008 95,6 %

http://undefined

 
Ingen bild

HM

11 januari 2013 16:11

Det här är väl ot så det ryker men nu har blogginnehavaren semester så jag kan skriva av vad en av mina hobbies kan leda till. Ett samlarområde jag har är att samla gamla fotografier och i och med att jag nyligen köpt en ganska stor samling gamla gotländska porträttfotografier tänker jag nu ordna samlingen och så smått katalogisera den. I och med detta håller jag nu på att ta undan allt gotländskt från fastlandet och så kom det sig att jag idag började googla på en mörkhyad Hassan som var fotograferad i Halmstad för c:a 100 år sedan: För den som är intresserad av en stunds lite underhållande och fördomsbekräftande läsning följ länkningen: www.hallandskonstmuseum.se/Samlingarna/visa/39012

 
Ingen bild

Medborgaren

11 januari 2013 16:54

Du kan lugnt sola vidare, vi har läget under kontroll!
Värre var det ju för centerannie som vackert fick åka hem från thailandssemestern i förtid för att rädda vad som räddas kan!
Har just avnjutit en fantastiskt god äkta svensk pizza, alla ingredienser, samtliga med ursprung Sverige (helt otroligt bra kvalitet), inhandlade på Willys samt egenhändigt bakad på äkta svensk granit i ugnen..........

 
Ingen bild

TN

11 januari 2013 16:58

Nu när thoralf är på en välbehövlig semester.Tänkte även jag komma med ett ot inlägg.

http://narrskeppet.blogspot.se/

 
Svensson

Svensson

11 januari 2013 17:44

Det här är en varning till andra företag, skäm inte ut er, det kostar mer än det smakar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

11 januari 2013 17:52

Njut av värmen Thoralf! En välförtjänt semester!
Här hemma jobbar "Somalie-svenskarna" och Centern för fullt för att öka på väljarstödet för SD. De har tagit över stafettpinnen från Katarina Mazetti..
För egen del helghandlade jag idag. Inte hos ICA...

Det ringde en säljare igår och jag accepterade en prenumeration på en tidning som rör mitt jobb.
Ser fram emot en säljare som vill få mig att bli prenumerant på ICA-kuriren. Då ska vi ha ett lååångt innehållsrikt samtal...

 
Ingen bild

Lotta

11 januari 2013 17:56

OT/Centern i Färgelanda sågar idéprogrammet jäms med fotknölarna. Skriver debattinlägg i Dalslänningen om illitterata storfamiljer som löser arvstvister med Kalasjnikovs:

http://www.expressen.se/nyheter/utspel-mot-invandrare-fran-c-lokalpolitiker/

 
Da Capo

Da Capo

11 januari 2013 18:05

OAVSETT NÄR STRAX INFALLER, SÅ PÅGÅR
I NYA SVERIGE ETT UTDRAGET FOLKMORD.

"Strax kommer vi alla att se ungefär lika dana ut
Inte bara i klädsel. Vi får också alla samma hudfärg.
Litet mörkare än nu, om vi är vita kaukasier. Litet
ljusare, om vi i botten har en afrikansk bakgrund.
Litet rundare ögon än nu i öst, litet snedare ägon i väst."

Konstaterat av Staffan Heimerson,
(född 1935) svensk journalist, "världsreporter", författare, kåsör, tv-producent, globetrotter och föreläsare, som arbetar på Aftonbladet, bland annat som tidningens utrikeskorrespondent i främst Paris.

Se gärna denna video två gånger - den är lärorik.
Sprid också gärna länken!

http://youtu.be/rSFiMcmpMnA

http://undefined

 
Ingen bild

MakingBacon

11 januari 2013 18:17

Varna mer vad islam egentligen är

http://www.youtube.com/watch?v=KMx6cZ8-tsw&feature=share&list=UU3-_ckONfpNZwRbcIsYo1YQ

 
Ingen bild

Morningstar

11 januari 2013 18:26

Nytt idéprogram, säger Måns. Fri utvandring, säger Bill, Plyfoni, säger Bull. :)

 
Ingen bild

Lärare

11 januari 2013 18:57

Ha det skönt Thoralf, ta väl vara på dig. Du behövs!

Idag började ICA-bojkotten. Tänk jag tror det gett resultat! Frågade kassörskan på COOP (som ligger i samma byggnad) om hon märkt ngn ökning av kunderna idag. NJA,kanske sa hon hurså? Jag berättade, hon svarade att de hade pratats om det i lunchrummet.
Där ser man, vi fortsätter bojkotten...

 
Ingen bild

P A

11 januari 2013 19:16

Mer om ICA bojkotten och hatmedia här,
.
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/

 
Ingen bild

Solidus

11 januari 2013 19:23

Bästa Lärare, Vi som bojkottar ICA gör äntligen någon nytta. Jag föreslår att vi under Thoralfs semester uprättar en lista på samtliga företag som verkligen hatar Sd och demokrati.
Jag köper inga dagstidningar, handlar inte skor på Brandos samt överlever ICA:s produkter.

Samtidigt så tycker jag att vi skall gynna alla företag som har Sd - sympatisörer som ägare då de blivit uthängda av media mfl.

Dessa kan vi också lista som alternativ.

Vänligen
en flerbarnsfamiljefar som enligt Mazetti har ett IQ70 då jag har helsvenska gener sedan 1200-talet.

 
Ingen bild

Lärare

11 januari 2013 22:18

Vi fortsätter bojkotta Ica! Men vilka företag är det som är sd-sympatisörer?

 
Ingen bild

Det jäser i kommunerna

11 januari 2013 23:01

Fel man på fel plats hos M

Sedan 2010 sitter Abdirisak Waberi i Sveriges riksdag. Han är en av de 349 ledamöter som ska representera oss. I en SVT-dokumentär sa Waberi bland annat att ”islam har en tolkning”. En absurd ståndpunkt som han delar endast med fundamentalister. I Waberis tolkning av islam ingår bland annat att man inte ska ta kvinnor i hand, män och kvinnor ska inte dansa med varandra och att mannen är familjens överhuvud. I samma dokumentär uttrycker han att han vill bo i en stat som har muslimska lagar, en teokratisk stat.

I en intervju med tidningen Ottar säger Waberi att ”mannen kan ha fyra hustrur”. Detta är ett axplock av alla skandalösa uttalanden som Abdirisak Waberi gjort. Att denna man var rektor för en muslimsk friskola ända tills han blev riksdagsledamot är i för sig en skandal. Men en ännu större skandal är att Moderaterna i Göteborg frivilligt genom sin interna demokrati beslutade att Abdirisak Waberi skulle vara på deras vallista till riksdagen. Detta gjorde de 2010 efter att Waberi berättat för Sverige att han vill bo i en teokratisk stat och att män ska ha fyra fruar. Var är omdömet? Var är den moraliska kompassen?

Om vi bortser från att en del av de saker som Waberi stödjer är olagligt, såsom bigami, så undrar man varför Moderaterna låter en friskolerektor som inte ens följt läroplanen sitta i riksdagen. Vad är det för signaler som Moderaterna skickar till andra friskolor? I områden som Fosie och Rosengård så finns det många tjejer som kanske vill trotsa en hederskultur. De ser sig omkring och ser om samhället stödjer dem. Det de ser är ett regeringsparti som av någon konstig anledning har satt någon i riksdagen som inte stödjer tanken om att kvinnor ska leva ett fritt liv. I Ottar-intervjun säger Waberi att ”kvinnan oroar västerlandet".

När människor som Waberi sitter i riksdagen så är det en signal till alla som förtrycker kvinnor genom en hederskultur att makten är på deras sida. Även om det finns en retorik som fördömer hederskultur så ser folk att Moderaterna har satt någon i riksdagen som stödjer alla förutsättningar för hederskulturen. Waberi har till och med struntat i den svenska läroplanen för att upprätthålla fundamentalistiska patriarkaliska strukturer.

En demokrati måste vara öppen. Att Waberi sitter i riksdagen väcker nog frågetecken hos de flest i Sverige och majoriteten av muslimerna som inte delar hans åsikter. Den stora frågan som Moderaterna måste svara på är varför de väljer att sätta någon i riksdagen som använder religion för att förtrycka det motsatta könet. Favoriserar partiet en fundamentalistisk version av islam i stället för en pragmatisk och modern version av islam?

I den svenska partidemokratin har medborgarna gett partierna förtroendet att genom sina valberedningar ge oss vallistor som inte består av personer som trampar på demokratiska principer. Genom att sätta Waberi på sin vallista och få honom invald i riksdagen har Moderaterna förbrukat det förtroendet.

Nima Gholam Ali Pour
http://ekuriren.se/ledareasikter/debatt/1.1658333-fel-man-pa-fel-plats-hos-m

 
Ingen bild

Ludvig

12 januari 2013 09:12

Önskar dej Thoralf avkopplande dagar!

 
Ingen bild

Solidus

12 januari 2013 21:05

Bästa Lärare, vi alla känner någon som sympatiserar med Sd som driver egna företag som jag själv tex och många kommer till mig och handlar tack vare att jag vågat ta parti. Jag själv vill inte göra reklam för min egen firma, det vore förmätet.

Dock kommer jag att framträda offentligt om att Hemvärnet stänger ute Sverigedemokrater och detta skall jag låta Thoralf ta del av. Jag lägger sista pusselbiten nästa vecka.

Då skall jag framträda offentligt då jag själv blivit utsatt.

Vänligen

En svensk med IQ70 enligt Mazetti. Det var droppen för mig och den som hoppar på och mobbar någon som denna sk. journalist gör så är jag per definition en 5 - 32:a förr hette det femfemma men enligt lagbok så är det paragraf 32 som gäller och då kan jag ju inte rå för vad jag gör.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se