thoralf

Direktlänk till inlägg 4 januari 2013

RESUMÉ HÄNGER UT MIG

Av Thoralf Alfsson - 4 januari 2013 18:46

Nättidningen Resumé hänger nu ut mig i en artikel och menar att jag driver en hatkampanj mot Katarina Mazetti. Eller rättare sagt är det Katarina Mazetti som anklagar mig för detta. I sitt mejl skriver hon följande.


”Det är en SD- riksdagsman i Kalmar vid namn Thoralf Alfsson som driver kampanjen och uppmanar alla att kontakta Icakuriren. Han och en kille Mats i Bjärred och några till fyller Flashback och andra forum med kommentarer. Långt intressantare än min krönika är den enorma manipulativa internetmakt vissa i SD besitter, där de hetsar varandra till hot och förföljelser.”


Läs artikel i Resume.


Jag kommer bemöta Resumé och Katarina Mazetti på min blogg imorgon.

 
 
Ingen bild

Essendon

4 januari 2013 19:15

Tillämpa mottot:
Säg sanningen så vinner du.
Kärringen har inte en chans med sina argument!

 
Ingen bild

Hulda

4 januari 2013 19:23

Uthängd som värnare av alla äkta Svenskar och svensk kultur, det är en merit, Thoralf!
Nej, det är ingen mänsklig rättighet att få kommentera en krönika i Icakuriren.se. Där håller jag med.
Det är inte heller en mänsklig rättighet att förtala ett helt folk.

Efter allt vad Mazetti skrev i sin krönika - då måste man reagera.
Att Resume inte tar med de grövsta påhoppen av Mazetti säger också mycket.
Media ska kommentera vad som händer i samhället och ge läsarna hela sanningen...

 
Ingen bild

AWSvensson

4 januari 2013 19:41

Ja vad hade denne Mazetti väntat sig, tiden när Södermalm kantades av jublande PK-folk inför sådana kränkande artiklar över Sverigedemokraterna är ett minne blott. Det stundar nya tider nu som Svensson i Hedeby sa, mediamonopolet är brutet vilket inte sådana som Mazetti fattat,man kränker inte en stor del av Sveriges väljare utan reaktioner.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

4 januari 2013 19:44

Ja, det var ju en riktigt pinsam artikel i Resumé!

Ditt inlägg i bloggen var ju bara ett återgivande och personligt omdöme om en totalt omdömeslös och verklighetsbefriad krönika i ICA-Kuriren!

Men det är bra reklam för Sverigedemokraterna!

Några tusen nya väljare som får upp ögonen för censuren i gammelmedierna och bildar sig en egen uppfattning och därefter (är jag helt övertygad om) väljer Sverigedemokraterna i nästa val!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Calle

4 januari 2013 19:49

Även om det var så att Mazettan tog chansen att torgföra sitt kommunistiska budskap och sverigeförnekande i sin sista krönika i en tidning som vänder sig till vanligt folk ( inte som Ordfront ), så borde väl ansv.utg stoppat detta såvida inte även hon sympatiserar med dessa åsikter.Frågade henne vad hon tror att ICA-handlarna tycker om att de stora köpfesterna jul-nyår-påsk och midsommar på sikt försvinner. Dessa är ju svenska högtider och ngt. svenskt finns ju inte enl.deras husorgan.Handlarna kan ju även drabbas av anmälan om falsk marknadsföring, eftersom dom gör reklam för "svenska" och "härodlade" varor som ju inte finns, eftersom det inte finns ngt.svenskt.När det "svenska" inte längre finns, kommer handlarna att få konkurrens av" Ali-Babas Multikulti Stores"som kommer att få massor av köptrogna landsmän.Fick ett blaha std.svar om fria krönikörer.Kommer att tala med en stor,lokal ICA handlare under helgen och framföra vad jag ovan beskrivit.

 
Ingen bild

Da Capo

4 januari 2013 20:20

Inte mycket att skrika sig hes för!
Ingen rasism, ingen muslimofobi, bara
simpel alldaglig verklighet.
Men så är EXPO och consortes också
intelligenshaverister.
------------------------------------
Ulf Nilsaon: Ingen har kontroll över våldet. Världen har aldrig varit mera mediatät än den är just nu. ”Alla” har TV (om än mer eller mindre i åtskilliga fattiga länder). Miljoner och åter miljoner har datorer och därmed tillgång till oändliga hav av information. (Att mycket av denna information är idiotisk och onödig, bortser vi ifrån här.) Kort sagt bombarderas vi som lever nu med mer information än någon tidigare generation. Att allt fler människor på jorden kan läsa är också ett viktigt faktum. Och givetvis spelar appers tidningar och tidskrifter också en viktig roll.

Även i censurländer som Kina och Sovjet kan sanningen skymta fram ibland. Den sanning (eller snarare ”sanning”) vi ser och upplever är fruktansvärd. Det finns inget bättre ord: fruktansvärd. Framför mig på bordet när jag skriver detta ligger DN. Nästan halva förstasidan upptas av en bild, tagen av min gamle kompis Roger Turesson på plats i inbördeskrigets Syrien. Bilden visar 8-åriga Manal al-Younes, liggande på en soffa, svårt skadad av en klusterbomb, ett händelsevis förbjudet vapen. Poängen är naturligtvis inte så mycket att bomben ifråga är förbjuden utan att bilden med stor sannolikhet kunde tagits på flera andra platser i Syrien och andra länder. Det vi upplever inför denna jul är varken mer eller mindre än kaos i Mellanöstern, även kallat arabvärlden. I Syrien slåss Bashar Assads trupper mot folk man kallar islamister, men som ofta helt enkelt är folk. Man skjuter, bombar, sticker, stryper och när man får chansen torterar man dem man sen slänger i fängelse. Kort sagt - kaos, civilisation har upphört att gälla. Likadant är det i Egypten och Libyen och låt oss inte tala om Irak. Arabvärlden har gått sönder och ingen kan sätta ihop den igen, allra minst Israel som har nog med att hålla krutet torrt längs med alla gränser. Någonstans i utkanten av detta elände skymtar jag (för all del pessimist sen årtionden, första gången i Mellanöstern 1956!) … någonstans i utkanten av dramat skymtar jag atombomben. Tekniken är känd, tillverkningen jämförelsevis enkel.
Vem blir först?
Hur många tusentals offer?
Män, kvinnor, barn, javisst!
Vad jag försöker säga är att vi, framförallt de av oss som bor i Mellanöstern,har tappat greppet. Någonstans på vägen fick passioner och fördomar överhanden, samtidigt som tekniken tillhandahöll ständigt effektivare vapen. Glöm inte det senare! Att vapnen blir mera effektiva betyder fler döda, fler stympade och blödande och – glöm inte det heller! – ökat hämndbegär. Jag sitter här, i det snöiga men fridfulla Huddinge, och läser vad jag just skrivit. Är jag för dyster? Finns det ingenting att glädjas åt inför denna jul? Jovisst. Så länge det finns liv, finns det hopp, som de gamle sa. Likafullt anser jag (se ovan) att faran är större än någonsin. FN är en papperstiger. USA och Ryssland balanserar misstänksamt varandra och Kina har nog av sina egna problem. Länder som Sverige spelar naturligtvis inte den minsta roll i den stora ekvationen och slutsatsen kan bara bli att ingen har kontroll. Vissa kriser kan man bemästra, men stoppa utvecklingen mot mera våld i Mellanöstern – nej, det kan man inte. Och glöm för ingen del oljan! Utan den stannar världen så låt oss alla hoppas att inget otäckt händer prinsarna i Saudiarabien (obehagliga som de onekligen är)…
Så vi befinner oss i ett underligt vänteläge i jultid 2012. Vad om det väldiga
Kina? Hur farliga är de dussintals konflikter inom och mellan nationer (om det är ordet) i Afrika? Var bör vi, västvärlden, engagera oss och var bör vi nöja oss med att titta på? Visst har medellivslängd och välstånd stigit sen 1700-talet. Men precis detsamma gäller aggressivitet och fördomar – plus tekniken att massdöda. Slutsatsen kan bara bli en och jag upprepar den:
Vi har inte kontroll. Vi är passagerare på jorden som är ett underbart rymdskepp till större delen fyllt med underbara människor. Vi älskar arandra (ibland) och har det fint tillsammans. Men kontroll? Nej,icke…

 
Ingen bild

Hulda

4 januari 2013 20:22

Att Resume', Katarina Mazetti och Helena Rönnberg nu läser alla kommentarer NOGGRANT får vi räkna ned.
Att de tar varje chans att citera någon misshaglig mening eller uttryck, får vi också räkna med.
Att de inte tar intryck av alla kloka tankar här, utan kommer att fortsätta i samma PK-anda, får vi tyvärr också räkna med...

Men att vi påverkar ändå - det är säkert.
Många "vanliga" människor läser detta och deras ögon öppnas!

OCH...journalister och författare har bara, som vi andra en enda röst i valet nästa år..

 
Ingen bild

Tobias

4 januari 2013 20:39

Sjukt att denna människa kan spotta på och förneka ett helt folk och dess kultur. Sedan Klagar hon på SD som framstår som änglar i jämförelse.

 
Ingen bild

SM811

4 januari 2013 21:05

Som vanligt kommer dessa hatiska PK att framstå som okunniga.

 
Ingen bild

Da Capo

4 januari 2013 21:07

Sprid detta glada budskap vitt och brett,
över såväl stad som land:

---------- DISPATCH INTERNATIONAL ---------

(svenska vers.) ---- tidningen som skriver den
elaka sanningen om den sjuka verkligheten ----
kan gratis nedladdas, också av Kat.Mazetti och övriga batikhäxor, pseudohistorikern Henrik Arnatad och folkförrädaren Westerberg, på följande adress:

https://rapidshare.com/#!download|507p10|932460111|DI-nr1.pdf|1584|0|0

 
Ingen bild

Detta förklarar Mazettis misantropi

4 januari 2013 21:32

"Aldrig kunde jag tro i min radikala ungdom med grupp 8 och kvinnorörelsen att jag många år senare skulle se så många tjejer vackla omkring på skyhöga horsandaler med silikon i brösten och läppar som anknäbbar av restylaneinjektioner, och att det skulle betraktas som något fullkomligt normalt!
Jag ser dem ligga och sola i parkerna med bröst som pekar rakt uppåt och jag vill säga till dem på ett snällt sätt att vet du vilket problem de har på krematorierna numera med allt silikonet som kletar fast vid ugnarnas väggar? "
http://www.icakuriren.se/Diskutera-Fraga/Katarina-Mazetti/Kom-och-skrala-kulturgubbar/

 
Ingen bild

Da Capo

4 januari 2013 21:33

Följand om den sjuka verligheten i Nya Sverige kan inte läsas i DI,
det har tillkommit efter publiceringen.
------------------------------------------------------------
De försöker krossa oss igen – alltså gör vi något rätt!

I går, 3 januari 2013, drog vi igång veckoutgivningen av Dispatch International. Våra pappersprenumeranter fick sina tidningar som de skulle – precis som de kommer att få varje torsdag från och med nu.

De som tecknat prenumeration på vår online-utgåva på svenska, engelska och danska hade inte samma tur. Yttrandefrihetens och tryckfrihetens fiender har legat och lurat i vassen och lyckades stänga ner oss. Vi vet inte hur lång tid det tar att få upp sidan igen.

Som våra webbläsare är väl medvetna om, har våra fiender försökt förgöra oss ända sedan vi öppnade sajten för fem månader sedan. En helt orimlig situation i ett land som Sverige, som skryter med att vara en fyrbåk i den civiliserade världen – ett land med yttrandefrihet, demokrati och rättssäkerhet. Ett föredöme för andra.

Om detta hade hänt i kommunistiska Kina, Saudiarabien eller Venezuela vore det givetvis också en grov kränkning av de mänskliga rättigheterna, men vi skulle åtminstone förstå varför det hände.

Men detta är Sverige år 2013 – en aktad medlem i en räcka upphöjda internationella organisationer, en vars röst vanligtvis lyssnas till med respekt. Vi har, som ni vet, anmält hackerattackna mot Dispatch International till polisen och lämnat över våra analyser över varifrån vi tror att attackerna kommer.

Vi vet inte om polisen gör någonting för att stoppa detta försök att krossa en tidning, avslöja gärningsmännen och dra dem inför rätta.

Kanske tror polisen på det de läser i svenska mainstream-medier: Att Dispatch International inte är något annat än en äcklig liten ”hatsajt”, fylld av ”rasistisk” och ”främlingsfientlig” galla och därför inte bör skyddas av svensk lag.

Men helt klart tror inte våra belackare i mainstream-medierna och i hackervärlden på det de anklagar oss för. Om de hade trott på det skulle de inte ha slösat tid på att skriva om oss eller attackera vår webbsida.

Våra fiender agerar utifrån rädsla. De vet att de i årtionden har ljugit för allmänheten och därför befinner sig på mycket tunn is just nu, en is som kommer att spricka vilken dag som helst.

De är desperata – och det ska de vara. Och desperata människor begår desperata handlingar, som att använda vartenda fult trick som finns för att förhindra andra från att berätta den sanning de själva så länge har gömt undan. Om de tror att de kan förstöra Dispatch International tar de gruvligt fel.

Vi kommer att finnas kvar långt efter att den sista politiskt korrekta tidningen har förlorat alla sina prenumeranter.

Men vi kan inte förneka att den pågående attacken är besvärlig. Vi tvingas förlita oss på att våra online-prenumeranter förstår att vi kanske inte i tid kan leverera den produkt de har betalat för att läsa på webbsidan.

För att få ut vårt innehåll erbjuder vi därför hela den första tidningen i pdf-format gratis. Den finns bara på svenska, men vi hoppas att så snart som möjligt få ut vår vanliga online-tidning även på engelska och danska.

Sprid gärna länken till pdf-tidningen!

Klicka här för att komma till vår webbsida. Vi hoppas att de av er som har betalat för att få exklusiv tillgång till denna förstår varför vi måste göra såhär.

Vi jobbar på att rekonstruera webbsidan och göra den ännu bättre och säkrare. Det kommer att ta en del tid.

Den enklaste lösningen för er som kan läsa svenska är att börja prenumerera på vår papperstidning. Klicka här så hör vi av oss.
Vi hoppas att våra engelsk- och danskspråkiga läsare förstår att vår webbsida kan komma att ligga nere då och då.
Men snälla – överge oss inte! subscribe@d-intl.com
Bästa hälsningar
Ingrid Carlqvist
Lars Hedegaard
Chefredaktörer
https://rapidshare.com/#!download|507p10...|DI-nr1.pdf|1584|0|0

 
Ingen bild

Hacke

4 januari 2013 21:35

Vad man sår för man också skörda.
Det borde en såpass gammal människa som Katarina Mazetti ha klart för sig. Istället gråter hon ut likt en Åsa Linderborg hos pk-kollegorna när det är dags att ta konsekvenserna av sitt handlande. Och mediekollegorna är självklart inte såpass ärliga att de citerar hennes grova hat- och förtalsharanger i krönikan utan väljer ut några harmlösa bisatser.
Detta pk-etablissemang beter sig bara värre och värre och är idag sina egna värsta fiender. Vanlig hederlighet har de inte haft någon kontakt med sedan länge.
Men det är härligt att konstatera att vi numera har en så stor opinionsmakt att dom får ta till gråterskor och samfällt hysteriskt ropa på inskränkningar i yttrandefriheten när det blåser till resning mot deras hat- och förföljelsekampanjer.

Vad beträffar Icakurirens ägare hänvisar man nu klagomål till chefredaktören med motiveringen att man inte uttalar sig i politiska frågor. Detta är ju precis det man genom sin tidning gjort men sedan inte vill ta ansvar för.

Tack än en gång Thoralf, du är landets främsta visselpipa och folket har du bakom dig. Där ligger också roten till etablissemangets hat och rädsla som nu antar alltmer desperata former.

 
Stefan K

Stefan K

4 januari 2013 21:58

Har idag varit i kontakt med två lokala ICA-handlare och de tar direkt avstånd från Mazettis artikel. Det påpekar också att ICA inte har något samröre med ICA-Kuriren, annat än genom börsbolaget Hakon Invest. Däremot räds de att deras varumärke tar stryk av Mazettis nedvärderande artikel och det lär så bli då många nu kommer att förknippa ICA med Mazetti.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Dumle

4 januari 2013 22:06

Kan fröken Mazetti definiera "hot och förföljelser"?
Att människor uttrycker sina åsikter, trots att de går stick i stäv med Mazettis, har jag svårt att se som hot eller förföljelser.

 
Ingen bild

Pensionsrederiet al-Estoniyya

4 januari 2013 22:10

I ena sekunden kräver PK öppenhet inför andra folk och kulturer, och totalt kravlöst, skattefinansierat befolkningsutbyte. Och alla som inte är öppna för främmande kulturella influenser, och inte välkomnar att skänka bort sitt land, stigmatiseras som rasister.

I andra sekunden använder samma rasister svenskars nyfikenhet, tolerans och öppenhet mot andra folk och kulturer, emot svenska folket. Förnekar er kulturs existens, trampar på er identitet och självkänsla, hånar era svenska seder, och påstår att några sådana inte existerar (ja, då heter det plötsligt att "allt kommer utifrån", förutom "barbariet, rasism och töntigheter", förstås).

Mm, invandringen - som förövrigt varit marginell, jämte dom flesta andra folks och nationers (pga av den geografiska isolationen och klimatet) - används t.o.m av rasistiska anti-svenskar som Mazetti, till att förneka att ett svenskt folk ens existerar. 

Och om några svenskar ändå skulle existera, så menar alltså Mazetti att dom i så fall är gravt utvecklingsstörda och inavlade, trots att inavel är extremt ovanligt i Norden i ett historiskt perspektiv [1].

Vidare är Mazetti med all sannolikhet en sån som t.ex kallar nyanlända somalier (som inte kan svenska, och föraktar den svenska kulturen, svenskar, svensk sexualmoral osv, och skyddar sina barn från er) för svenskar. Trots att några svenskar ju inte existerar.

Vilket såklart endast syftar till att försöka underminera svensk kultur, och spotta på folket som välkomnat hennes förfäder. För hur skulle dom kunna vara svenskar, när inte ens hon själv blivit svensk, trots att hennes familj levt här i 200 år.

Och i och med att nåt liknande aldrig skulle kunna uttryckas av t.ex färöiska medborgare, eftersom 99% av befolkningen där är vikingaättlingar av samma ursprung [2] och därmed lojala med sitt folk, och stolta över sin kultur. Så är alltså Mazetti personligen, ett ypperligt exempel på varför kravlös massinvandring hotar svenska folkets existens.

/En assimilerad tjeck, som mår illa över denna otacksamhet och detta förakt mot svenska folket, och hädanefter kommer bojkotta ICA.

[1] http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Inavel
[2] http://sv.m.wikipedia.org/wiki/F%C3%A4r%C3%B6arna

 
Ingen bild

Hulda

4 januari 2013 22:15

Sefan K...
Det är den bästa vägen att få stopp på dessa dumheter. Vanliga hårt jobbande, förnuftiga ICA-handlare som sätter ned foten.
Lite tapp i dagskassorna och saker kommer att förändras i ICA-kuriren...
Ditt inlägg bör också läsas minst ett par gånger NOGGRANT av Katarina Mazetti och ICA-kurirens (än så länge) chefredaktör Helena Rönnberg.

 
Ingen bild

Arvid

4 januari 2013 22:16

Katarina Mazetti skrev: ....vet du vilket problem de har på krematorierna numera med allt silikonet som kletar fast vid ugnarnas väggar?

Arbetslinjen gäller, Katarina - här en ny arbetsuppgift för svensla ungdommar: silikonkvittgörare.
Så skapas produktiva jobb i det Nya Sverige, som Katarina Mazetti
tillsammans med 68-or och rödstrumper och övriga kulturmarxister varit med och skapat.

Orientering: kulturmarxismen härrör ur 'Frankfurtskolan', en lobbygrupp och en den tidens tankesmedja bestående av högintellektuella judiska kommunister och socialdemokrater. Deras teori var att arbetarklassen misslyckats med att göra revolution på grund av att den var för nära knuten till den västerländska kulturen. Därför hävdade Frankfurtskolan att den västerländska kulturen först måste fullständigt krossas, för att den sanna kommunismen skulle kunna införas i Europa. Det var även Frankfurtskolan som kom på den ljusa ideen att byta ut arbetarklassen som revolutionärt redskap mot samhällsomstörtare från medelklassen och använda sig av rödstrumpor, studenter, lågnivåakademiker samt minoritetsgrupper som feminister, vänstervridna invandrare,homosexuella, pedofiler och andra med apart sexualdrift.




 
Ingen bild

Observer

4 januari 2013 22:18

Var och besökte min stadsdels ICA-butik i em. och träffade handlaren själv.Lyfte naturligvis Mazettikrönikan och hans reaktion var ett svavelosande avståndstagande.Berättade att många kunder tagit upp frågeställningen om detta var att betrakta som ICA:s nya policyinriktning och de hade varit väl pålästa konstaterade han.Samtidigt berättade han att han haft samtal med kollegor i regionen och refererade den oro och ilska de kände.

 
Ingen bild

hasseboy

4 januari 2013 22:58

Det här har större politiskt sprängstoff än unionsupplösningen 1905. Om inte Mazetti visste att det hon skrev skulle väcka uppmärksamhet, varför skrev hon det överhuvudtaget? Är man någon som lever på att skriva om saker och ting, är man vacuum om man inte får uppmärksamhet om det ... och står man inte för det man skriver så är man inte heller någon-ting! Det här är politik ut i fingerspetsarna, att ta upp ett lands brännheta högaktuella diskussionsämne. Kom inte och säg något annat. Att man tar upp det, i mitt tycke, i en "mat -och dagligvarutidning" så får man själv ta konsekvenserna. De har själva satt stenen i rullning.

 
Ingen bild

Tony

4 januari 2013 23:01

Så typiskt för sådana krakar som Katarina Mazetti,
när det börjar att osa Svavel runt öronen över hennes
djupt kränkande omdömen om SD och deras väljare då
lipar hon ut om hot och trakasserier och polisanmäler,
men när hon själv kränker bortåt en miljon SD Sympatisörer
och sitter och gör sig lustig över dessa, är detta normalt
enligt henne. Det är nog dags för både hon och hennes
PK fränder att vänja sig, att framställer man väljare i landets
tredje största parti som en samling idioter, så kommer
reaktionerna att bli därefter. Hon må med denna idiotiska
krönika gjort sig populär hos mediafolket och likasinnade,
men definitift inte bland den del som i ett demokratiskt val
lagt sina röster hos ett visst parti.

 
Ingen bild

pelle a

4 januari 2013 23:09

Jag tror att ett bra sett att agera för oss gräsrötter är att helt enkelt sluta handla på ica,om inte ansvarig utgivare ber om ursäkt i ica-kuriren
Så tänker iallafall jag göra och det kommer jag att stå för så länge jag lever.
En sak som får mej att fundera är varför inte avpixlat har skrivit något om detta,konstigt.

 
Ingen bild

Magentan

5 januari 2013 00:33

Jaså minsann Thoralf, du fyller Flashback med kommentarer! Det var intressant. Det händer att jag tittar in där någon gång i månaden ungefär och läser lite, men jag har aldrig någonsin sett att du har skrivit där. Jag kunde inte hitta något av dig nu heller. Inte en enda mening.

Vill du vara snäll och upplysa oss om vilka trådar du har fyllt med alla dina kommentarer? För det kan väl aldrig vara så att Katarina Mazetti ljuger? Något sådant kan jag absolut inte tänka mig. Så här "säger" hon nämligen i Resumés artikel (citat):
”Det är en SD- riksdagsman i Kalmar vid namn Thoralf Alfsson som driver kampanjen och uppmanar alla att kontakta Icakuriren. Han och en kille Mats i Bjärred och några till fyller Flashback och andra forum med kommentarer. ..."

 
Ingen bild

Johnny Petersson

5 januari 2013 00:42

Men Thoralf, läs detta. Det handlar om vad man utsätts för och vad man vill som människa. : https://www.flashback.org/t2045619

 
Ingen bild

Söder

5 januari 2013 01:10

Allvarligt, tycker du ska anmäla Katarina Mazetti för förtal. Hon påstår ju helt utan grund att du sprider hets och förtalar henne på Flashback! Hon får helt enkelt lära sig att man står under svensk lag, som alla andra i detta land. Anmäl henne

 
Ingen bild

Hasse

5 januari 2013 01:33

Hon behöver inte smutskasta SD. Det sköter ni så bra själva genom att visa vilka ni är. Du och dina partikamrater får mig att skämmas över att vara svensk.

 
Ingen bild

Kalle

5 januari 2013 02:05

>Hasse

Då kan du inte vara en riktig svensk som är för Sverigevänlighet.

 
Ingen bild

T.A

5 januari 2013 02:06

Kontakta Resumé och be om att få framföra din åsikt i detta Thoralf.
Givetvis kommer du nobbas, men ändå.

Hasse: Jag rullar ut röda mattan när du går ombord flyget till Somalia, du kan bli en stolt somalier istället för skämmig svensk.

 
Ingen bild

Hasse

5 januari 2013 02:33

Att vara sverigevänlig är inte att riva ner allt det som byggt Sverige starkt. Jag är sannolikt mer svensk rent genetiskt och har betalat mer skatt än de flesta av er fascister.

 
Ingen bild

Morningstar

5 januari 2013 05:12

Ni kallar oss fascister och nazister men det är ni som beter er som just sådana men det är ni för urbota korkade för att begripa.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 januari 2013 06:08

Hasse : Byggt Sverige stark har svenskar gjort med lite hjälp av finnar juggar greker , efter 1980 så är det väl sådär med det va.

Du behöver inte skämmas för SD alls partiets väljare har fått nog
Det är inte olagligt att vara dum i huvudet i Sverige heller.

När du har börjat betala dina grannars räkningar kan du komma tillbaka och öppna käften, tills dess stäng igen bara.

Du har inte ens förstått att SD är 1 miljon väljare minst 2014
Utan tror tydligen att partiet består av 19 riksdagsmän som kallar för både det ena eller andra .

Håll dej till fakta ditt eget ordbajsande biter inte på någon här
Du beter dej som en finnig korkade SSU:are i 16 års åldern

När du kommer till hemmet så får du din belöning
Det är du väl värd , där kan du sprida din dynga i en veckoblöja
Du kanske till och med får gå ut en gång om året.

Lycka till foliehatt

P.s Vi skäms inte över dej vi lider och ber för dej

 
Ingen bild

Hulda

5 januari 2013 06:45

Hasse...
När man kallar en Sverigedemokrat för "facist", då har man slut på alla vettiga argument.
Du behöver läsa på mera om vad som händer i Sverige och då inte bara de politiskt korrekta källorna.
Om du efter några veckors intensivt studerande av riktiga fakta om invandringens baksidor, här, hos Avpixlat.info, och hos många andra hemsidor som dessa två länkar till, då är du ett hopplöst fall.

Enfald och dumhet kan vi tyvärr inte bota...

 
Ingen bild

Farbror grå

5 januari 2013 07:31

svar tii signaturen "Hasse"

Ni är väldigt oförskämd

Ni har uppenbarligen ingen som helst kunskap om vad "facismen" innebär.

I ert fall är jag helt övertgad om att en kurs i europeisk nutidshistoria skulle vara klädsamt.

Kanske har studieförbundet ABF på din ort något att erbjuda?

 
Ingen bild

Putte

5 januari 2013 08:35

Jag är överens med signaturen Hasse. Jag skäms också över att du är svensk Hasse.

 
Ingen bild

AWSvensson

5 januari 2013 09:43

Den kulan visste vad den tog ,då tänkte jag inte på rånaren i Södertälje utan den reaktion som Mazettis övertramp medfört för ICA kuriren som stängt ner inte bara möjligheten att kommentera artikeln utan alla möjligheter till diskussion.
Till Hasse vill jag bara säga ,detta är fel forum för korkade inlägg,vänd dig till någon PK sida där framstår du som stjärna.

 
Ingen bild

SDare

5 januari 2013 09:50

http://sdu.nu/2013/01/04/sdu-rekordstort-vaxte-med-45-under-2012/

Härlig läsning! Varje dag fyller en Svensk ungdom 18 år ända fram till valet 2014. Framtiden ligger i deras händer, vilket ungdomen har upptäckt. Gutt!!! Stå på er ungdomar och lycka till

 
Ingen bild

s-e karlsson

5 januari 2013 10:36

SDU ,Sverigedemokratisk ungdom går starkt framåt i Kalmar Län enligt lokalpress ,till och med ungdomen börjar få upp dom ljusblå , härligt,härligt ! God fortsättning alla goa SD:are på denna blogg .

 
Ingen bild

Solidus

5 januari 2013 18:10

När någon ljuger offentligt om en speciell person då är det straffbart.
Jag vet att du talar sanning Thoralf då jag läst allt och vi är många sanningsvittnen som ställer upp i en kommande rättegång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards