thoralf

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT

Av Thoralf Alfsson - 22 december 2012 16:45

Ibland bara längtar man efter att få skriva ett blogginlägg. Idag har en person kontaktat mig angående Ring P1 och skickat över material som sträcker sig över en längre period.


I mina ögon är det mycket avslöjande för Ring P1. Nu måste jag i lugn och ro sammanställa det till ett blogginlägg.  Jag längtar till stunden jag kan klicka ”publicera”

 
 
Ingen bild

Jonas Nordh

22 december 2012 17:03

Det här kommer bli intressant!!

 
Ingen bild

Hacke

22 december 2012 17:25

Låter som en tidig julklapp. Allt som kan avslöjas kring den v-/mp-styrda statsradion är till gagn för yttrandefriheten och demokratin.
Inte minst deras Ring P1 som man slagit sig för bröstet för och velat framställa som ett fritt forum för folkets egen röst. Denna Potemkinkuliss har varit föremål för kontinuerliga justeringar ända sedan tillkomsten för att behaga etablissemanget har nu dessutom avslöjats som renodlad Stasiverksamhet.
Det verkar som fulmedias allt grövre tilltag i förföljelsen av oliktänkande börjar ta sig ohanterliga former och förhoppningsvis snart slår tillbaka mot avsändaren med full kraft.
Jag vill samtidigt passa på tillfället att önska dig Thoralf och alla andra Sverigevänner härinne en riktigt God Jul!

 
Ingen bild

lennart l

22 december 2012 17:52

Vi överlevde domedagen än en gång
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article15974504.ab

Herman Lindqvist som utlandssvensk tillåts skriva sanningen om Sveriges invandringsproblem utan att bli rasistförklarad.

 
Lassekolja

Lassekolja

22 december 2012 17:59

Hela den här "DDR-historien" förklarar varför inte ett enda samtal försvarade SD under de veckorna, "SD-gate" pågick. Ett praktexempel där "verkligheten överträffar dikten"!!!
Är trogen RingP1-lyssnare sedan långt tillbaka i tiden, då programmet hette Klarspråk och enbart var en bandspelare, alltså inget samtal. Jag kunde ringa in ett samtal på min lediga lördag för att avhöra det på bilradions mellanvåg/kortvåg på måndag morgon då jag befann mig på Autobahn i Sydtyskland! Väldigt märkligt på 80-&90-talen!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Arnsrike

22 december 2012 18:42

Tack för Julkortet, passar på att önska God Jul, och väntar på att du trycker på publicera!

 
Ingen bild

Rune

22 december 2012 18:52

Blir intressant!
God Jul! Thoralf och även till stammissarna som brukar vara här.

 
Ingen bild

Mogge, Norrköping

22 december 2012 19:35

God jul Thoralf.

 
Ingen bild

Observer

22 december 2012 20:15

God Jul Thoralf! Du gör en ovärderlig insats och slår med hästlängder i ditt grävande och sammanställande de personer i medierna som leker ett slags variant på min barndoms lek gömsle.Sitter just nu med inbetalningskortet till Radiotjänst och är oerhört tveksam till om ytterligare pengar ska gå till statsradion/televisionen.Satt f.ö.under förmiddagen i ett långt julhälsningstelefonsamtal med bekanta i det forna DDR. När jag berättade om registreringarna i P 1 skrattade man och sade:Nu ligger ni långt efter oss,det systemet avskaffade vi i samband med die Wende och återföreningen.Keep up the good work Thoralf!

 
Ingen bild

s29

22 december 2012 20:18

God jul Thoralf och tack för ditt Sverigekulturella arbete.

 
Ingen bild

w-son

22 december 2012 20:23

Ser fram emot ditt blogginlägg.
God Jul Thoralf och tack för ditt och övriga SD:ares arbete för vårt arma land.

 
Ingen bild

Anonym pga åsiktsregistrering

22 december 2012 20:23

Thoralf Alfsson, tack vare sverigevänner som dig så finns det hopp för framtiden. Jag önskar dig en God Jul och du har min röst i valet 2014. Tack för du finns.

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2012 20:25

Manga skaemtar om SR registrering av Sverigedemokrater och ovriga kritiker till invandringen och islam men jag tycker inte det ar nagot att skaemta om. Jag tycker det ar skraemmande och ett tydligt tecken pa att de svenskar som var agenter at STASI (= landsforradare) fortfarande har makten i Sverige, eller raettare sagt mer makt nu an de hade under Kalla Kriget. Fragan ar vad SR och EXPO och andra PK-organisationer har tankt anvanda registren till. Ar det for att vid eventuella framtida oroligheter nar kanske svenskar gor uppror mot staten och/eller islamiseringen av landet saa ska listorna anvandas for att soka upp och arrestera, eller varre, alla som star namnda i dessa listor?

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2012 20:27

Thoralf, ta garna en titt pa AP ikvall. Dar ar en artikel om tidningen Amelia dar hatet mot oss dryper over kanterna. De verkar ha slaeppt alla hamningar och det ar aendaa langt kvar tills valet 2014.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

22 december 2012 20:29

Tag det lugnt Thoralf!
Även om du är Sveriges bästa grävande journalist så måste du koppla av lite och fira jul.
Ha det bra!

 
Ingen bild

Thoralf A

22 december 2012 20:33

Edward Ulfertz

Jag ha också planerat för ledighet. Men det här blogginlägget tycker jag blir intressant. Så risken är stor att det blir en sen kväll, skriver bäst med en kopp te eller ett glas vin vid sidan om datorn.


 
Ingen bild

Tobbe S

22 december 2012 20:37

Detta kommer att bli spännande. Hoppas ditt material räcker för JK-anmälningar och polisanmälan. Har registreringen varit systematisk och lett till diskriminering, på politiska grunder, ligger en DO-anmälan och PO-anmälan också på lur. Att fegkonservativa gammelmedia och maktbevakande PK-opinion skall reagera är en fåfäng förhoppning.
/Tobbe S

 
Ingen bild

UncleBob

22 december 2012 20:50

God Jul Thoralf Du är en svensk vardagshjälte!
Det skall bli intressant att läsa vad du skriver om Ring P1 för det bjuder ju på så många självmål av PK/Täppas.

 
Ingen bild

Dumle

22 december 2012 20:56

God Jul Thoralf, och alla sverigevänliga människor landet runt. Ett fantastiskt år är snart till ända. Nästa år kommer att bli ännu bättre. Passa på att njuta av ledighet, god mat&dryck, samt umgänge med nära och kära.

 
Ingen bild

Hulda

22 december 2012 20:57

Jag får också önska Thoralf och alla andra här en riktig God Jul.

Även de journalister som säkert tittar in här då och då, önskar jag en God Jul.

Kör nu alla lugnt och försiktigt i trafiken så att ingen behöver hamna på sjukhus eller något ännu värre.
Ta det lugnt med Julspriten. Julen tillhör barnen och de vill knappast ha berusade vuxna som beter sig dåligt eller tom. bråkar.


Nu till allvaret. Hoppas att det Thoralf förvarnar om är något som rejält punkterar Vänstern inom SR.
Det är skrämmande att jag själv kanske är registrerad och att Vänsterextremister kan ha tillgång till mitt telefonnummer, namn och åsikt.
Med dessa enkla uppgifter kan man hitta var jag bor, titta på satelitbilder över mitt hem och få andra uppgifter om mig....

 
Ingen bild

SDare

22 december 2012 21:06

Finns ingen säkerhet med var du bor, så länge uppgiften är offentlig. En sida heter extrakoll. Finns antagligen hur många som helst. Trist! Hur som helst, så riktigt GOD JUL på er allihop :)

 
Ingen bild

Hulda

22 december 2012 21:38

Nu rapporterar Expressen om att två svenskar åtalas i USA för terrorbrott. De ska ha tränats för att bli självmordsbombare.

Skrämmande att någon som kanske gått i dagis, Kyrkans barntimmar, varit med i elevrådet, blivit konfirmerad och varit full vid studenten kan hitta på något sådant.
Kan någon som vet något om dessa svenskar förklara....

 
Ingen bild

Fredens religion levererar.

22 december 2012 21:42

Fatwa mot jul i Australien.

Imamen i en moské i Sydney-förorten Lakemba, en av Australiens största, har uttalat en fatwa mot julen. Församlingsledaren Yahya Safi anser att muslimer inte ska befatta sig med någon del av julfirandet - inte heller utbyta julhälsningar med kristna, rapporterar tidningen Sydney Morning Herald.
Stockholm TT

 
Ingen bild

sarak

22 december 2012 22:06

En lugn skön jul tillönskas dej Thoralf och en hälsning till alla SDvänner: ta det försiktigt med julglöggen, vi har ögonen på oss.

 
Ingen bild

DanielVarg

22 december 2012 22:33

God jul Thoralf.
Tack för detta året av underhållande läsning.
Du driver en av Sveriges bästa bloggar.

 
Ingen bild

SD påverkar.

22 december 2012 22:42

Populistiska KD flirtar med väljarna genom att framföra SDs åsikter och politik.

Våga värna det kristna kulturarvet.

Det är lätt att nonchalera centrala argument i stridens hetta. Ibland försvaras traditioner enbart för att de är traditioner, för att vi är vana vid dem. Sådant har givetvis ett värde, kontinuitetens, trygghetens och gemenskapens värde. Men de kristna högtiderna och traditionerna bär något ännu mer och något större som vi inte ska skämmas för att lyfta fram.

Nämligen; dessa traditioner är viktiga just för att de är kristna, för att de berättar något om vårt land, vår kultur och vår historia och för att det berättar om kristendomen - religionen och traditionen på vilket vårt land är byggt.

Värnet av våra traditioner betyder mycket – för den enskilde – men också för civilsamhället och samhällsgemenskapen.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vaga-varna-det-kristna-kulturarvet_7772386.svd#article-comments

 
Ingen bild

Kalleman

22 december 2012 23:12

Jag önskar dig och din familj en riktigt God Jul och tack för en berikande bloggsida.

 
Ingen bild

PK-Sverige mörkar våldtäkter utförda av invandrare

23 december 2012 00:26

Brå (Brottsförebyggande rådet) har gjort två stora undersökningar angående våldtäkt och invandrare. Den första blev offentlig, men den andra gömdes undan. Myndigheter och politiker vet hur det ligger till. Men allmänheten ska inte få veta.

För de tre staplarna som utmärker sig: Övriga Europa, Västasien och Afrika handlar det till viss del om att de utgör stora grupper i invandrarpopulationen. Men det är inte hela förklaringen. De utrikes födda från Afrika är till exempel bara 1 500 fler i populationen än de utrikes födda från Norden, (Ja, du läste rätt. I åldrarna 15-54 är de utrikes födda afrikanerna idag fler än de utrikes födda från Norden). Trots att båda grupperna utgör nästan lika stora populationer är stapeln för Afrika mycket högre än den för Norden. Det beror på afrikanernas överrepresentation.

För Västasien är det framför allt Irak som drar upp stapeln. Irakierna utgör en stor grupp i Sverige, och de råkar ha den näst högsta överrepresentationen för våldtäkt. Endast Nordafrika har ett högre värde.

Kan det möjligen ha varit resultat i den här stilen som utredarna på Brå fick fram 2005? Resultat som bekräftade den första rapporten och gjorde att man kunde börja dra slutsatser. Slutsatser som, om de hade publicerats, kanske hade fått folk att reagera. Reaktioner som kanske hade gjort invandringen till en valfråga i riksdagsvalet ett år senare.

Det får vi kanske aldrig veta, men en sak vet vi med säkerhet: Undersökningsresultaten finns, men de släpps inte till allmänheten.
http://affes.wordpress.com/2012/08/05/invandrarna-och-brotten-5-valdtakt/

 
Ingen bild

eeee@sverige.nu

23 december 2012 00:26

Tack Thoralf för alla dina inlägg!
Följer dej med intresse.

 
Ingen bild

Två svenskar åtalas för terrorbrott !

23 december 2012 00:58

Två svenskar står åtalade för terrorbrott i USA.
De två svenskarna, Mohamed Yusuf och Ali Yasin Ahmed greps i Djibouti i somras och utlämnades sedan till USA, uppger UD.
Enligt FBI misstänks männen ha tränats för att bli självmordsbombare av en somalisk terrorgrupp.

 
Ingen bild

Herman Lindqvist talar ur skägget.

23 december 2012 01:10

I dag är Svenska kyrkan fortfarande majoritetens kyrka, men samtidigt den enda religionen som kan angripas utan begränsning. För de unga i dagens skolor är religion lika med islam och utövarna av den religionen är de enda troende som det tas hänsyn till.
Att skymfa islam straffar sig omedelbart.

En gång hade svenska lärosäten gott rykte i världen. Nu sänks de akademiska kraven undan för undan på universiteten och skolornas resultat ligger på Balkannivå. Ingen ansvarig politiker vågar uttala att ett av huvudskälen till de dalade resultaten är att allt för många nyanlända elever drar ner medeltalen. Hur skulle de kunna hänga med? För fyrtiofem år sedan var antalet utlandsfödda i Sverige några få procent, i dag är de cirka 15 procent. I vissa kommuner är procenten mycket högre, som Malmös 31 procent. I Göteborg är var femte invånare utlandsfödd. Problemet är att de problem som uppstått som en följd av sakernas tillstånd, inte får benämnas problem.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article15974504.ab
Du är välkommen i SD Herman.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards