thoralf

Direktlänk till inlägg 16 december 2012

EN BRA DAG SOM GER SD-FÖRHOPPNINGAR

Av Thoralf Alfsson - 16 december 2012 23:42

Jag tänkte återvända till Riksrevisionens granskning av Migrationsverket och de enorma kostnaderna. Det som slår alla rekord är fenomenet med ensamkommande barn. Under 2011 betalde Migrationsverket ut mer än 3 miljarder till kommunerna. Helt sanslöst!


 


 


När man läser Riksrevisionens kritik Migrationsverket är det mycket märkligt att det inte uppmärksammas i media. Men vi som är upplysta vet ju varför. Allmänheten skall hållas ovetande.

Bara verksamheten med ensamkommande barn kostar lika mycket som Tullverket och Kronofogdmyndigheten gör tillsammans.  


 

Ensamkommande "barn" i Mora enligt uppgifter på nätet.I lördags publicerade Barometern vårt genmäle angående kravet på enbart svenskt medborgarskap för riksdagsledamöter.  Läs vårt genmäle.


Det moderata kommunalrådet i Växjö Bo Frank skriver ibland en del intressanta saker. Nyligen skrev han om ett besök på SKL och beskrev diverse möten som bekräftar den skrattretande bilden över hur fega alla Allianspolitiker är. Nu väntar vi bara på att han skall kommentera Centerpartiets enfaldiga utspel om fri invandring, vilket också kom. Här kommer några citat från Bo Franks blogg.


”Det som också händer på SKL är att det kommer fram folk från andra partier, sossar och t o m folkpartister, och viskar att jag skall stå på mig i flyktingfrågan. Du vet hur det är i våra partier, säger de, du har helt rätt. Bara stå på dig. Och det gör jag. På mitt sätt.”


”Och Annie Lööf på radion. Hon är bara så bra.”


”Märker också att Fokus håller på att skriva upp moderaternas talman i riksdagen som efterträdare till Fredrik Reinfeldt. Detta är garanterat inte av omsorg av vårt parti!”

 

”Sifo. Sd fram igen. Detta samtidigt som en arbetsgrupp i centerpartiet föreslår fri invandring. Är glad att det inte var m som kom med detta. Kanske hade trott att fp kanske skulle kunna komma med ett sådant förslag. Men inte c!  Det blir motigt för mina centervänner ute i länet att förklara detta. Men jag är säker på att detta kommer att stanna som ett förslag. Känner inte någon centerpartist som skulle ställa upp på denna idé.”

 

Men det allra roligaste för Kronoberg kommer här.


”Årets Kronobergare. Bra kandidater. Det som gläder mig mest och som överraskar är att Växjös Imam är med bland finalisterna. ”


Så nu vet ni kronobergare vad ni har att se fram emot! En imam som årets kronobergare! De andra kandidaterna kan lämna walk over direkt! De har inte en chans mot imamen när det politiskt korrekta Sverige får bestämma.


Idag kom Sifo med ännu en glädjande opinionsundersökning! Nytt rekord igen 10,0 procent. Jag gissar att man på Expressen sliter sitt hår på samma sätt som matadoren i Ferdinand. Då tänker jag förstås inte på Thomas Mattsson då han redan slitit bort det mesta redan.


Det intressanta med denna undersökning är att det är första gången vi får tvåsiffrigt av ett opinionsinstitut som bygger sina undersökningar bara på telefonintervjuer. Det borde innebära att vi är mogna för 13-15 procent i Sentio eller YG.


Enligt media är det framförallt hos äldre som vi går framåt. Jag har alltid trott att vi har en stor potential i denna grupp, när det inser vad Sverigedemokraternas innebär för dem. Den 21 november hade jag ett anförande i riksdagen gällande mitt utgiftsområde i Skatteutskottet. Jag valde dock att hålla fram våra satsningar på pensionärerna och då inte bara skattesänkningar utan även höjningar av garantipensionen. Allt för att visa vad SD vill göra för pensionärerna. Enligt riksdagen är det ca 200000 personer som tittar på sändningarna från riksdagen varje dag. Därför får man också lägga upp sina anförande med avseende på detta. Jag gillar inte att se mig själv men jag gör ett undantag och lägger upp detta anförande på bloggen. 
 
Ingen bild

För Sverige i tiden

17 december 2012 00:09

Avpixlat´s Julkalender
är ett litterärt mästerverk,
en genomskådande och skarpsinnig analys av samtidens paradigm och
en skoningslös drift med dagens korrupta murvlar inom PK-media.

http://avpixlat.info/2012/12/16/avpixlat...alender-16-december/

 
Ingen bild

Leading Lady

17 december 2012 00:25

Göran Greider tigger om mer bidrag för att rädda sin blaska från konkurs,

i kvällens Agenda 2012.12.16 SVT2

Varför skulle Göran Greider´s förljugna feta arsle få mer bidrag än alternativa medier på nätet?
Greider ska inte få något bidrag alls.
Han får klara sig på samma villkor som Avpixlat och Dispatch International.

 
Ingen bild

SD påverkar

17 december 2012 00:48

SD bör påbörja ett omfattande lobbyarbete riktat till PRO,SPF osv,visst det är inte det lättaste men med lite relevanta siffror om SDs ekonomiska politik som riktar sig direkt till pensionärerna så kanske det lossnar till sist.
Det djupt orättvisa äldreförsörjningstödet bör dom informeras om tills det står dom upp i halsen,det finns uppskattningsvis 1,7 miljoner röster att hämta hos pensionärerna.
Garantipension kontra äldreförsörjningsstöd (ÄFS)
http://varjager.wordpress.com/2011/04/09/garantipension-kontra-aldreforsorjningsstod-afs/

 
Ingen bild

s-e karlsson

17 december 2012 03:02

Ja, Göran Greider har suttit alldeles för många gånger i gomorronsoffan och slängt skit om och på SD , nu kan han få ha sitt "stålbad" !

 
Ingen bild

s-e karlsson

17 december 2012 04:29

Henrik Rydström ondgör sej idag i ON över kungahuset, han tycker att 125 miljoner är för stort apanage ! Vad tror han att det skulle kosta med att ha presidentval vart fjärde år ? Det har han tydligen inte haft en tanke på !

 
Ingen bild

Det nya Sverige.

17 december 2012 05:10

Bister jul för många
Barnfamiljer med låg inkomst. Utförsäkrade. Fattigpensionärer. För många väntar en tuff jul.
Även fler äldre med bara garantipension söker upp hjälporganisationerna till jul, inte sällan för att få råd med julklappar till barnbarnen.
— Utförsäkrade som hamnat i hålet mellan a-kassa och försörjningsstöd. Ensamstående mammor blir också fler och fler, de behöver mat och pengar att kunna köpa lite jul till hemmet, inget märkvärdigt, skinka, gran, några julklappar till barnen. Fattigpensionärer är heller inte ovanliga, de är väldigt duktiga på att vända på slantarna men lever precis på gränsen och en tandläkarräkning gör att det tippar över, säger Susanne Björnheimer, föreståndare för Frälsningsarméns sociala arbete i Malmö.
http://hd.se/inrikes/2012/12/16/bister-jul-for-manga/#disqus_thread

 
Ingen bild

SD-kuriren på SDs hemsida.

17 december 2012 06:17

När dom senaste numren också blivit utlagda så är vi nöjda.
https://sverigedemokraterna.se/andra-sd-sidor/sd-kuriren/

 
Ingen bild

SD 9,7% United Minds

17 december 2012 06:45

Rännstensmedia basunerar ut:
SD backar kraftigt – väljarna sviker efter skandalfilmen.
Att dom 1,5% som gått bort ligger inom felmarginalen är tydligen ointressant,att SD fortfarande är 3dje störst det är även det inte något som är värt att nämna.
Analysen av Carl Melin, opinionschef på United Minds blir:
Järnrörsskandalen sätter nu sina spår även i väljar­opinionen.
Det är så patetiskt så att man inte tror det är sant!
www.aftonlognen.se/nyheter/article15942283.ab

 
Svensson

Svensson

17 december 2012 06:59

SVT börjar sända mindre sport, och det är även mycket repriser. Börjar deras pengar ta slut ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

17 december 2012 07:12

Mycket bra tal, men hur man kan stödja jobbskatteavdrag övergår mitt förstånd.

 
Ingen bild

Hulda

17 december 2012 07:22

Ja, Aftonbladets "krigsrubriker" om att SD tappar väljarstöd är bara skrattretande. Undrar om samma stora bokstäver används när SD ökar?
Men det kvittar nästan vad de skriver för sk-t om SD.
Verkligheten, diskussioner mellan människor och nätet är det som får människor att välja SD.
Varje kvinna med slöja eller burka, varje ensamkommande "barn", varje företagare som driver asylboende eller hyser in ensamkommande "barn" för enorma summor, varje utbränd bil, mm mm.

Allt detta påverkar betydligt mer än några förljugna artiklar i media.

 
Ingen bild

Stefan A.

17 december 2012 08:32

Att SD i det närmaste har fördubblats sedan valet är förstås inom "felmarginalen", medan varje tiondels minskning för SD i någon mätning är "statistiskt säkerställd", ungefär så kan man sammanfatta medias inställning till SD och opinionsmätningar...dom är för roliga, bjuder på skrattfest mest varje dag.....

 
Ingen bild

Rännstensmedia har havererat på riktigt!

17 december 2012 08:45

Riksdagsmannen Johnny Skalin (SD) representerar ett parti som oroar sig för anhöriginvandringen.
Själv har han nyligen bildat familj med en kvinna som fått uppehållstillstånd för att hon gift sig med honom.

Kommer din fru att konkurrera med andra Sundsvallsbor om jobb?

– Hon är ju en del av arbetskraften som alla andra. Men hon är välutbildad och anpassar sig i hög grad till det svenska samhället. Det innebär en kostnad om man träffar en människa från ett annat land, därför har vårt parti föreslagit att den som möter kärleken i ett annat land också ska bidra till samhällets initiala kostnader. På längre sikt kan det bli en vinst, speciellt om det är en högutbildad person.

Har du bidragit till att Sundsvall har tagit sig närmare gränsen för hur många invandrare Sundsvall klarar att ta emot?

– Jag beskriver jättegärna vår politik och vad den går ut på. Men din journalistik går inte ut på att bedriva en objektiv journalistisk verksamhet.

Din fru är uppväxt i en diktatur, med hög kriminalitet, missbruksproblem, fattigdom och en annan religion. Tror du hon får svårt att anpassa sig till vår kultur?

– Nej det tror jag inte.

Peter Jonsson 060-197155 peter.jonsson@st.nu
http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.5402755-skalin-sd-hittade-karleken-utomlands

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 december 2012 09:23

Kommunen får 1,16 miljoner kronor för Al-projektet, av dina skattepengar.

Projekt ska göra bostadsjakt lättare
ALVESTA i dag 06:47 | Uppdaterad i dag 06:51

Alvesta kommun har sagt ja till Al-projektet, som ska underlätta somaliska nyanländas bosättning och integration. Men frågan är var de ska bo.

Det finns i nuläget inga bostäder för s­omaliska invandrare. Ändå är Alvesta kommun en av fem kommuner i landet, som beräknas ta emot flest anhöriga från Somalia i relation till folkmängden.
– Vi får leta efter bostäder. Det är den svåra frågan. Vi har bostadsbrist och det är också en ekonomisk fråga, säger näringslivschef Tomas Hedevik.
Hur ska man få fram bostäder?
– Jag tror att vi får lösa det efter hand. Man har överdramatiserat situationen, det har inte kommit så många som vi trott. Vi har redan löst det i många fall, säger han.
Kommunen får 1,16 miljoner kronor för Al-projektet, som beviljats av Länsstyrelsen för statliga medel och som ska pågå under år 2013.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

17 december 2012 10:20

Gubben o Gumman blir så stolta när Thor-Alf talar till svenska folket från riksdagens talarstol, det kommer aldrig Johan Päron att få göraJust nu står en alliansindian och pratar om att sänka trösklar för pensionsräddare, varför talar hon inte i klarspråk etnisk diskriminering av svenskar ?

Gubben o Gumman skriver som Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson,SD eller Inte rasist men...hatar överfallsvåldtäkter

 
Ingen bild

Hacke

17 december 2012 11:51

Nära 16 000 kronor om dygnet för en ensamkommande!!
En skandal av denna kaliber hade självklart blivit förstanyhet över hela landet om det inte hade gällt vårt nya frälse.
Dessa har ju som bekant publicistisk immunitet förutom när media lyckats hitta något långsökt positivt eller snyftbart kring galenskapen förstås.

 
Ingen bild

AWSvensson

17 december 2012 12:45

Kalmar kommun ska styras från Växjö, en av många förslag för riket,därmed räknar staten med att spara in motsvarande 300 ensamkommande.

 
Ingen bild

Hulda

17 december 2012 13:08

OT... EXPO igen..
Hittade en någon vecka gammal text hos EXPO av Alex Bengtsson. Oron för SD,s ökade väljarstöd är stor. Slutsatsen:
"Och den partistrateg som i detta nu skissar på att "vinna tillbaka" SD-väljare genom att prata ännu mera om invandringen bör nog tänka en vända till."

Alltså, invandringen tål inte öppenhet och kritiskt granskande.
Vi medborgare ska hållas i okunskap om kostnader och problem.
Varför får jag bilder i skallen som liknar 30 och halva 40-talets Hitleryskland.....?

 
Ingen bild

Fully awake

17 december 2012 14:03

Sverige idag !

Efter att ha lagt några brev på lådan,samtalade jag med en över
åttio år gammal dam som trots snöslask lyckats ta sig de drygt
trehundra meter som skilde busshållplatsen från hennes hem.
Stödd på sin gåstol väntade hon i den dragiga kuren på den försenade bussen.
Hon var rädd för att halka och ramla omkull, eller som hon uttryckte det ''Ramlar jag så blir jag liggandes''.
Hundra meter från sagda kur ligger vårt alldeles eget hem
för ensamkommande barn.
Under samtalet körde en taxi fram till ''hemmet'', så när jag
strax därpå passerade förbi bilen stannade jag och växlade
några ord med chauffören, det visade sig att han hade körningar
tur och retur mest varje dag med ensamkommande som passagerare.
Strax därpå dök två rökande barn upp tillsammans med en svensk kvinna. Efter information på engelska av chauffören att rökning
var förbjuden i bilen, klv de in och när taxin rullade iväg blev
jag förärad ett upprätt finger av ett flinande barn.
Det känns väldigt tillfredsställande för mig som svensk skattebetalare att våra gemensamma medel prioriteras till de mest
behövande.

 
Kalle

Kalle

17 december 2012 14:56

Stämmer dessa rykten så är Aftonbladet verkliggen ute och cycklar i snöstormen!!!

""Aftonbladet gottar sig åt att SD går tillbaka med 1,5 procentenheter i senaste United Minds./.../
Tidningen hävdar att tillbakagången beror på järnrörsskandalen. Det florerar dock, än så länge obekräftade, uppgifter om att SD i den ursprungliga undersökningen hamnade på 14 procent men att Aftonbladet som står bakom United Minds vägrade godkänna det resultatet och tvingade institutet att räkna om, vikta om osv för att få ned SD:s siffra. Om detta stämmer är det förstås en jätteskandal""enligt Avpixlat.

ÄR detta sant så bevisar det jättestora behovet av nätidningar för att sanningen skall komma fram idagens ljus!!!

http://avpixlat.info/newsdesk/aftonbladet-sd-backa

 
Ingen bild

Kalle

17 december 2012 15:00

Den här URL:en är nog bättre. Den förra blev avkortad av någon anledning!!!

http://avpixlat.info/newsdesk/aftonbladet-sd-backar-kraftigt-i-united-minds

 
Ingen bild

lennart l

17 december 2012 15:31

Morgan Johansson (S) gjorde i dagens riksdagsdebatt angående polisväsendet, misstaget att begära replik på Richard Jomshof(SD)för att ställa SD till svars för en eventuell straffavgift på 25-30 miljoner till EU gällande datalagringsdirektivet. Morgan blev totalt utskåpat av Richard som uppmanade 7-klövern att lämna sandlådenivån med hink och spade och istället börja diskutera sakfrågor istället för att utgå från partibok. Morgan hade en näsa värdig pinocchio när han lämnade talarstolen.

 
Ingen bild

Rune

17 december 2012 16:12

"Enligt media är det framförallt hos äldre som vi går framåt. Jag har alltid trott att vi har en stor potential i denna grupp"
----------------------------
SD går fram hos de äldre för att under detta mediadrev så har många av de äldre för första gången fått höra och se Åkesson uttala sig i radio och TV. De har därmed kunnat konstatera att han talar förnuftigt och inte har horn, klövar och svans.
Den stora majoriteten av oss äldre använder inte datorer och får ju då förlita sig på tidningarna och etermedierna.
Det kommer att bli mycket intressant att se effekten när SD får delta i partiledardebatterna straxt innan nästa val.
Då är det ju längre inte möjligt att utesluta dem.

 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2012 16:29

@ Fully awake
Saant som du berattar borde komma ut till allmanheten. Skicka garna din berattelse till nagra tidningar.

 
Ingen bild

SD 7% i Norrbotten.

17 december 2012 16:31

Socialdemokraterna 56%
Moderaterna 15%
Vänsterpartiet 8%
Sverigedemokraterna 7%
Miljöpartiet 4%
Folkpartiet 3%
Centerpartiet 3%
Kristdemokraterna 3%
http://www.s-info.nu/region/show_news.asp?id=120&news=17806

 
Ingen bild

SIFO

17 december 2012 17:06

Sifo December 2012

Abdirizak (Sharia) Waberi af Somalia (M) 28,2
Nyamko (Negerboll) Sabuni af Burundi (Fp) 5,4
Abir (Al-Baath) Al-Sahlani af Tikrit (C) 4,5
Jesus Bin Den Helige Anden af Nasaret (Kd) 3,6

Nalin (Klappturk) Pekgul af Turkland (S) 32,1
Ayatollah Ali (Baba) Esbati af Qum (V) 5,9
Mehmet (Talibanskägg) Kaplan af Konya (Mp) 9,7

Sverigedemokraterna 10.0

 
Ingen bild

Hittar inte länken.

17 december 2012 17:29

Webbaserade återkommande undersökningar syftar på så sätt att besvarar frågan,"vilket parti röstade du på i valet 2010",om du då röstade på SD i riksdagsvalet 2010 blir du exkluderad ifrån undersökningsresultatet,allt enligt hur man viktar!(realiteten kan aldrig vara sann).

Därmed kan man misstänka att @kalle har rätt.
Tidningen hävdar att tillbakagången beror på järnrörsskandalen.

Det florerar dock, än så länge obekräftade, uppgifter om att SD i den ursprungliga undersökningen hamnade på 14 procent men att
Aftonlognen.se som står bakom United Minds vägrade godkänna detta resultatet och tvingade institutet att räkna om,eller som det heter vikta om för att få aftonlognens.se siffror att överensstämma med deras världsbild att SD rasar i opinionen då sanningen är att resultatet ligger inom felprocenten plus minus 2%.

Har det fuskats så ska aftonlognen.se jagas med blåslampa,och ålänningen Jan Helin som bor i en etniskt svensk enklav ska skickas med enkel biljett till där han kom ifrån!
Rännstensmedia

 
Ingen bild

Sentio 11,6%,fortfarande 3dje störst!

17 december 2012 18:03

Folkrörelsen Sverigedemokraterna tuffar på!
Partiet som värnar om medborgarna som byggde Sveriges välstånd.

Tyvärr så håller sjuklöverns politik på att degradera oss till U-lands nivå.

Vårt stolta land har gått från internationell beundran till att vi är världens skämt!
Att våldta ett land och dess medborgare inlindat i socialdemokrati och med diktatorisk med medföljande desinformation torde vara en handbok i hur man manipulerar sin befolkning till "vi gillar olika".
Endast om du tycker som vänsterextremisterna som ockuperar media i västvärlden!
Det som ligger närmast just nu är Nordkorea i jämförelse.
Sverige och svenskarna "Vakna" och det nu!
Gör uppror mot vänsterextremisterna som lierat sig med islamisterna!
Rösta Sverigedemokraterna 2014 för ett fortsatt Sverige med svenskar och dess invånare som anser att bor man i Sverige så finns det regler som måste följas!

 
Ingen bild

Kalle

17 december 2012 18:39

@ Hittar inte länken

Från Avpixlat Newsdesk. Finns i högerspalten på Avpixlats sajt.

http://avpixlat.info/newsdesk/aftonbladet-sd-backar-kraftigt-i-united-minds

""SD i den ursprungliga undersökningen hamnade på 14 procent men att Aftonbladet som står bakom United Minds vägrade godkänna det resultatet"" Källa:Rykten enligt Avpixlat newsdesk

""Järnrörsskandalen sätter nu sina spår även i väljar­opinionen.
Sverigedemokraterna backar för första gången sen i maj i Aftonbladet/United Minds."" källa Aftonbladet

Aftonbladets artikel:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15942579.ab

OM Avpixlats uppgifter stämmer så är det en stor mediaskandal!!!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

17 december 2012 19:48

Man kan inte låta bli att undra hur ett parti som enligt media ständigt "backar kraftigt" och "tappar väljare" ändå sakta men säkert arbetar sig uppåt i alla undersökningar?

 
Ingen bild

Magentan

17 december 2012 20:02

Aftonblaskans löpsedel idag lyder sålunda:
RASET FÖR
JIMMIE
ÅKESSON
efter järnrörs-
SKANDALEN
Nya mätningen. Så mycket tappar SD.

För att göra det hela ännu mer "trovärdigt" har man också lagt in en bild på Jimmie Åkesson, där han ser bekymrad ut.

http://www.lopsedel.se/2012/12/17/aftonbladet-17-december-2012/

Självklart så har jag inte köpt pappersblaskan, men på nätblaskan får man veta att 1486 personer intervjuades mellan 12 november och 16 december.

Nu är det faktiskt så, att i Sifos undersökning, som publicerade igår, deltog ännu fler personer, 1987 st, och den gjordes mellan 3 och 13 december. Alltså är den egentligen NYARE än Aftonblaskans eftersom HELA Sifo-undersökningen gjordes i december och INGET gjordes före eller under det stora "järnrörs"-drevet mot SD. I denna Sifo-undersökning ÖKADE SD till 10,0. En väldigt hög siffra för en ren telefonundersökning.

Aftonblaskan förutsätter tydligen att läsarna i allmänhet och AB:s läsare i synnerhet är oerhört korkade. Det är möjligt att detta stämmer vad gäller AB-läsarna, men knappast för läsarna i allmänhet, i synnerhet inte det där ca 10 procenten som röstar SD. 
Ingen bild

Rune

17 december 2012 20:49

Imponerande!
Att backa från fem, sex procent till tio, tolv på kort tid!
Hur skall detta sluta?

 
Ingen bild

OH

17 december 2012 20:51

Enligt ännu obekräftade rykten kommer aftonlognen att på fredag komma med nyheten att SD har 5,7 % av väljarkåren.

 
Ingen bild

SD påverkar

17 december 2012 22:29

Det är dags,nu byter vi nationalsång.
Vårt land:
https://www.youtube.com/watch?v=WwL5Bl3TRdY

 
Ingen bild

Putte

18 december 2012 05:01

Undrar hur det ska gå för C i nästa opinionsundersökning. Deras mål är ju att göra svenskarna till minoritet i vårt eget land. Enligt deras planer ska svenskarna som högst utgöra 20% av befolkningen i Sverige.

 
Ingen bild

Nalli

19 december 2012 21:02

@ Thoralf Alfsson
”Jag gillar inte att se mig själv men jag gör ett undantag och lägger upp detta anförande på bloggen.”

Jag gillade ditt anförande, de personer som inte var SD:are när de lyssnade på dig var det säkert många som blev det nu.
Pensionerarna och bönderna blev säkerligen mycket glada.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se