thoralf

Direktlänk till inlägg 10 december 2012

FULLT KRIG ELLER FULT KRIG

Av Thoralf Alfsson - 10 december 2012 23:40

Ewa Björling hotar EU med fullskaligt krig enligt media angående EU:s planer angående snuset. För några dagar sedan var det minister Maria Larsson som besökte EU-kommissionären Tonio Borg och försökte övertala om snuset alla fördelar. Läs artikel i DN


EU bedriver ett fult krig i denna fråga. När man känner till reglerna för vin och skatter så förstår man hur EU fungerar och vilka länder som skall gynnas. Min negativa inställning till EU har mångdubblats sedan jag kom in i riksdagen och med egna ögon får uppleva alla problem som alla EU-direktiv ställer till med.


Om nu Ewa Björling menar allvar med fullt krig bör hon omgående be Fredrik Reinfeldt och Anders Borg att tala förstånd med Barosso.


Känner jag dessa ministrar rätt så handlar det bara om lite vapenskrammel som ganska snart tystnar och så får Sverige ge vika ännu en gång. EU plockar av varje nation sina traditioner sakta men säkert. Ewa Björling har snart tystnat, var så säkra på det.


Jag är övertygad om att det fula kriget vinner över det fullskaliga kriget.


Täppas var åter tillbaka i Ring P1 idag. Ju fortare SR plockar bort honom desto bättre för lyssnare och licensbetalarna. Han inledde med järnrör, järnrör. Vet inte om det var någon sort av ny hälsningsfras från hans sida.

Senare i programmet gjorde han sig skyldig till ett osmakligt angrepp på rullstolsburne fd. riksdagsman Lars Isovara från Skellefteå. Hur kan man från SR:s ledning tillåta dessa helt oprovocerade påhopp från Täppas.


Barometern tar idag upp min osannolika historia med skorstenshuven. Tänk att detta intresserar Barometern så mycket att det får plats i den tryckta upplagan. Jag skulle bli betydligt gladare om man någon gång uppmärksammade mina motioner eller vår budget i riksdagen. Eller varför inte arbetet i Skatteutskottet och de debatter som följer med Skatteutskottet. Att jag och delar av Skatteutskottet var i Australien på studiebesök borde ha varit betydligt mer intressant för Barometern än en skorstenshuv. Men vi har väl olika prioriteringar. 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin Melin gör en PK-pudel!

11 december 2012 01:08

Låt mig få klargöra några saker.
1. Nej, jag sympatiserar inte med SD – jag vet inte hur jag kan säga det på ett annat sätt. Jag stöder inte deras syn på invandring och i flyktingfrågan. Den som påstår annat får gärna peka på var exakt de likheterna finns.
2. Nej, jag skriver inte att vi skall begränsa invandringen, jag skriver att vi måste börja ta hand om de flyktingar som kommer hit. Idag kommer det fler hit än vad vi kan ta hand om. Jag skriver INTE att vi skall sluta ta emot flyktingar. (Jag skriver att vi måste öppna upp ögonen för att de som kommer hit inte får någon dräglig tillvaro). Jag är för en generös flyktingmottagning!
3. Gällande att ”skicka tillbaka” en person som begår brott. Nej, det gäller såklart inte de som riskera dödsstraff sitt hemland, men jag har ännu idag inte än stött på en regimkritiker som snattar på Åhlèns… Och ta just det med en nypa salt. Kom med förslag på hur vi skall minska den brottsligheten istället.

http://avpixlat.info/2012/12/11/det-knakar-allt-mer-i-pk-fogarna/#disqus_thread

http://martinmelinblogg.se/man-valjer-vad-man-vill-tro/

 
Ingen bild

Wagner

11 december 2012 01:34

"Maria Larsson som besökte EU-kommissionären Tonio Borg och försökte övertala om snuset alla fördelar" Först går Wikström ut och kallar Tonio Borg för dinosaurie och sen ska nästa kvinna förhandla med samma man.

Tyst diplomati hade kanske varit att föredra även i detta fall...

 
Ingen bild

Rännstensmedia blöder.

11 december 2012 03:00

60 bort från Hallpressen
Färre prenumeranter och minskade annonser 60-talet reportrar, redigerare och annonsproducenter kommer att mista jobben när tidningskoncernen Hallpressen minskar personalen för att spara pengar.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jonkopingsnytt/60-ska-bort-fran-hallpressen

 
Svensson

Svensson

11 december 2012 07:03

Det börja kännas som dom politiskt korrekta börjar bli lite desperata, man kan bara skratta åt deras löjliga utspel.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

11 december 2012 07:24

Inte för att jag gillar snus men när Sverige har den sämsta statsminister vi någosin haft så tror jag att det blir som du förutser. Och att SR kan ha kvar den odugliga programledaren Täppas över går mitt förstånd. Så pass otrevlig som han är mot de som ringer till programmet.

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 december 2012 07:47

Besked om svenska elevers kunskaper
TT INRIKES i dag 07:25 | Uppdaterad i dag 07:28Foto: Scanpix
I dag klockan tio presenteras resultaten från Pirls och Timss, två stora internationella mätningar i läsförmåga respektive kunskaper i matematik och naturvetenskap. I Sverige har över 10 000 fjärde- och åttondeklassare deltagit.
Det är första gången Pirls och Timss sammanfallit, och fjärdeklassarna har deltagit i båda medan åttondeklassarna har prövats i Timss. Beskedet många väntar på är om den trenden med dalande ( allså att eleverna presterar allt sämre) svenska resultat håller i sig.

--------------------------------------------

Är det någon som kan lösa gåtan varför resultaten sjunker trots att vi har ett stort inflöde med spännande och fjärran kulturer

Det är ju enbart positivt enligt Regeringen

 
Ingen bild

Stefan A.

11 december 2012 08:32

Skrev och skällde på centerpartiet för att tiden för momsredovisningen för mindre företag skall minskas till bara två månader, till den 28 feb, kommer att bli rusning till redovisningsbyråerna,men det var inte deras fel, det var ett EU-direktiv förstås.Man jobbar ständigt för att göra EU till en federation och då blir vi inte herrar i vårt eget hus längre,utan slavar under de folkrika länderna. Tanken med EU är bra när det gäller fritt flöde av varor utan krångel,och även gemensam valuta(lite för tidigt än bara) men man kan stanna där,
att hålla på och plottra med småsaker eller att Bryssel skall bestämma hur många vargar det ska finnas i värmland eller hälsingland kan man strunta i, det skall de som bor där bestämma.

 
Ingen bild

SDare

11 december 2012 08:41

Fullt vansinne!
Lyssnade just nu på P4 Kalmar. Det talades om campingägare på Öland som tjänar X antal miljoner kronor på att hyra ut till Migrationsverket. Nästa inslag handlade om vilka besparingar som måste göras, genom att stänga X antal skolor.
Tror fan Uggla hade rätt i sin gamla låt från -77. Dom är bögar allihop

 
Ingen bild

s-e karlsson

11 december 2012 09:26

Här i Högsby var Juholt ute på reklamturne igår och givetvis så måste vi ta emot fler asylanter ,att en egenföretagare i Grönskåra hotar att flytta sitt företag hade ingen som helst betydelse utan det var enligt Juholt det bästa som kunde ske att hålla pumparna igång vad det gällde invandringsströmmen .
Mvh Sven-Erik Karlsson och Sven Hammarström

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

11 december 2012 09:33

Sven Dacke : Vi kan bara hoppas att det ringer en klocka i huvudet på Svenne Banan, "Det här är inte bra" säger en förståsigpåare i TV soffan

 
Ingen bild

Errbe

11 december 2012 09:39

Vill du protestera mot skrämselpropagandan om den kommande klimatkatastrofen har du nu chansen här:

http://www.frihetsportalen.se/2012/12/upprop-till-granskningsnamnden/#comments

Ju fler som engagerar sig desto större chans är det att SVT verkligen får en knäpp på näsan.

 
Ingen bild

kalle

11 december 2012 09:42

detta är vägledande, PK-ismen sprack när mamman stod upp och kritiserade. och allt fler kommentarer i media gjorde att rektorn skyllde på läraren!

http://na.se/nyheter/laxa/1.1911112-laxachefen-skolverket-gor-larare-osakra

detta vara en vägledning om att SD kan få egen majoritet i valet 2014.
tror till och med sossar och allans mot sverige kommer rösta på SD. de tar bara hand om de feta arvodena nu och hoppas andra skall rädda sverige, alltså att SD skall ställa allt till rätta medans 7 klöverns hycklare får behålla det de roffat åt sig.

 
Ingen bild

Boris Stekenburg

11 december 2012 10:39

Snusar Reinfeldt?
Jag har noterat att han ibland verkar ha en lite utbuktad överläpp.
Fast det kanske är en miniprilla med khat i själva verket.
Pris ske lov om snuset blir det som får det svenska folkets avståndstagande till denna kriminella organisation att växa så att det kanske på sikt kan leda till vårt utträde.

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

11 december 2012 10:41

USA brukar betecknas som förbundsstat och EU som statsförbund. Det är dock värt att notera, att amerikanska delstater har långt större friheter i många frågor gentemot den federala regeringen, än EU:s formellt självständiga medlemsländer har mot Bryssels understundom märkliga påhitt.

Nyligen legaliserade Colorado och Washington (inte huvudstaden utan delstaten uppe i nordväst) bruket av marijuana. Samtidigt vill EU tvinga oss att förbjuda snus!

 
Lassekolja

Lassekolja

11 december 2012 11:58

@Boris Stekenburg, Reinfeldt´s utbuktade överlapp består inte av snus, det är antingen högfärden, rädslan för eller ilskan p.g.a ett växande SD, som vill ut!

Betr. Täppas F., det vore intressant att veta vilken hållhake Täppas har på SR. Om ingen hållhake existerar är det för mig obegripligt att han får fortsätta att leda Ring P1. Han är helt i avsaknad av vanligt folkvett. Han avbryter samtal helt utan förvarning. Han beter sig som en barnunge när en inringare är minsta kritisk till den fullständigt havererade invandringen. Ingen är snabbare med "rasiststämpeln" än Täppas. Hade SR varit ett privat företag hade Täppas fått gå för länge se´n! Idag(tisdag) höll han med en inringare med utländsk brytning om att "SD inte har någon politik" och man undrar verkligen varför ingen SD-are bemöter sådant skitsnack!?
Är trogen Ring P1-lyssnare men efter programförkortningen, fr.40min till 30min., har endast ett par invandringskritiska samtal kommit ut. Det finns all anledning att tro att censurtrycket har ökat iom ett växande SD. Har tidigare ringt själv men har problem med andningen(KOL) och vädjar till dem, som har förmågan att ringa till programmet!(099/51010!)
Snälle Thoralf, kan inte Du ringa och "räta ut begreppen" för Täppas och svenska folket?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Despoten Reinfeldt får på pälsen.

11 december 2012 12:16

Hot mot politiker kan inte ursäktas
Trakasserierna betraktas ibland överslätande, i synnerhet när de drabbar politiker som uppfattas som kontroversiella.
Exempelvis sade statsminister Fredrik Reinfeldt till TT angående valrörelsens olika attentat mot SD att ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”
Det är en typ av uttalande om våld mot oppositionen som man normalt bara påträffar i auktoritära stater, och som en demokratisk statsminister ska hålla sig för god för även i en brinnande valrörelse.
Våld, hot och trakasserier mot förtroendevalda är systemhotande. För den som vill engagera sig politiskt är risken en på åtta att ett förtroendeuppdrag leder till påtagliga obehag. Den som aktiverar sig i SD möter en femtioprocentig risk. Så kan vi inte ha det.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/hot-mot-politiker-kan-inte-ursaktas_7744408.svd#article-comments

 
Ingen bild

Urban Jakobson

11 december 2012 12:25

Att Melin skriver och beklagar sig är inte speciellt förvånande,hans fru hör väl till den värsta av de värsta när det gäller att vara pk.

 
Ingen bild

Att tala är silver men tiga är guld

11 december 2012 13:09

Melins inlägg visar med all tydlighet att i Sverige kan man inte uttrycka vad man egentligen tycker om invandringen. Nu har Melin även tillrättavisats av TV5 där han är programledare. För att inte hamna i kylan gäller det att göra en dubbelpudel. " Jag delar SD:s problembild men är oense om hur vi ska lösa den" suck!

 
Ingen bild

Argus

11 december 2012 13:24

Tänk om SD kunde få ut sitt politiska budskap till de svenska väljarna, ty då skulle SD få egen majoritet i nästa val.
Pensionärerna skulle glädjas av en rättvis skattesänkning och fattigpensionärerna eftersom orättvisorna kring äldreförsörjningsstödet tas bort,som huvudsak gäller invandrare.
Barnfamiljerna skulle få en verklig ekonomisk valfrihet, att själva ta hand om sina barn eller låta samhället vårda dem på dagis. Arbetslösa skulle ha rätt till allmän arbetslöshetsförsäkring och dessutom få bättre möjlighet till jobb, genom femte jobbskatteavdraget och minskad arbetskraftsinvandring. Företagen får bättre villkor.Vi får ett försvar med allmän värnplikt och en gemenskap i Fädernas kyrka. Svensk kultur och traditioner hålls levande. Skolans försämring bryts. Lag och ordning upprätthålls med minskad brottslighet som följd. Ett framtida samhälle blir tryggare med SD, ett verkligt folkhem.
Fördelarna med SD politiken är överlägset större än de övriga riksdagspartiernas politik.
Frågan är hur länge skall den svenska allmänheten undanhållas
denna SD politik? Svenska folket måste väckas ur sin mångkulturella törnrosa sömn, men hur ?

 
Ingen bild

PK-trams

11 december 2012 14:11

Kinapuffen är kränkt igen,skäms för sitt ursprung.
Jag är redo för ugnen
Patrik Lundberg. Jag minns ett luciatåg på mellanstadiet. Klassen fick rösta fram tärnor, stalledrängar och så vidare.
Själv blev jag framröstad som en av tre pepparkaksgubbar. Den andre var från Ungern och den tredje kom från Libanon.
http://hd.se/mer/2012/12/11/jag-ar-redo-for-ugnen/

 
Ingen bild

Nalli

11 december 2012 14:15

@ Thoralf Alfsson

Kära Thoralf Alfsson jag hoppas att du har hämtat dig ifrån den smärre chocken som du fick enlig Anders Blank eller kan det vara så att det var Anders som fick en jätte stor chock när han läste om SD-rekord på 10,9% i Yougov i december 2012.
Hur ska detta sluta tänker nog Anders Blank det kommer nog att bli 20-30% för SD 2014.

 
Ingen bild

Täppas bör omyndigförklaras!

11 december 2012 14:17

regtur 49 minut sedan
Täppas ser till att P1 är politskt korrekt!

Ring P1 med Täppas idag 11 dec: En invandrare (och tolk, som
talade perfekt svenska) påstod att invandrare föder många barn för att få sin
försörjning säkrad. Den ointelligente extremisten Täppas påstod flera gånger
att detta inte var sant. Invandrare föder färre barn än svenskar! Det är
statistiskt säkerställt, påstod han med bestämdhet. Inringaren fick knappast
någon chans att förklara sig.
Täppas statistik bygger i så fall på att den också inkluderar
alla invandrare från kanske 40 år tillbaka fram till idag från nordiska länder,
övriga västeuropeiska länder, USA, Australien, Japan och andra civiliserade
länder. I dag tar vi emot analfabeter i massor från MENA länder. Men Täppas är
för korkad för att klara av att göra denna enkla analys.
I Täppas inskränkta värld är vi alla svenskar, så hur tolkar
han egentligen sin statistik?. Täppas är den mest ointelligenta och
världsfrånvända fjant, som tillåts vara programledare i radio.
Jag är imponerad och glad över att en invandrare vågar ringa
in till P1 och berätta om hur saker och ting förhåller sig i vårt samhälle. Han
träffar ju dem han tolkar för. Och de är troligen inte Holländare, Tyskar,
Danskar etc.

 
Ingen bild

Martin Melin gör en dubbel PK-pudel!

11 december 2012 14:36

Stackars krake,inkvisitionen har i form av Ex-pressen kastrerat Martin Melin,PK-frugan har säkert även hon tagit ett rejält skamgrepp för att rätta in honom i PK-ledet.
Denna toffel till man och polis har böjt sig framåt och tagit emot tillrättavisningen utan motstånd!
http://www.expressen.se/nyheter/martin-melin-backar-efter-kritikstorm/

 
Ingen bild

Stefan A.

11 december 2012 14:39

Inte lätt att vara beroende av och verka i den hårda stockholmska PK-djungeln, fallgroparna är många, som inte minst melonen Melin(hård utanpå,soft invändigt)fick smaka på, mycket roande har det varit, men nu börjar det likna en manisk sjukdom hos eliten, och det är mindre roande, en elit som saknar sjukdomsinsikt och inte längre förstår att var och en har rätt till sin åsikt utan att behöva kölhalas i media, enda medicinen tillgänglig för tillfället torde vara omedelbar nedläggning av de sjukdomsframkallande alstren.

 
Ingen bild

Magentan

11 december 2012 15:37

Den gode polisen Martin Melin skrev sanningen i sin blogg och seglade därmed på ett rejält blindskär. Han skulle nog ha rådslagit med sin kära hustru innan han tryckte på enter-knappen, eller vilken knapp man nu trycker på för att klicka in ett nytt inlägg i sin blogg. När man har en hustru (deckarförfattarinnan Camilla Läckberg) som har SD som ett rejält hatobjekt, kan det inte vara särskilt lyckat att skriva blogginlägg som i stort sett till alla delar stämmer överens med SD:s politik.

Enligt hans hustru är SD "en varböld som vi borde sticka hål på". Det kan ni läsa i artikeln här i Sydsvenskan från 19 september 2011.
http://www.sydsvenskan.se/journalist/andreas-ekstrom/verklighetens-tolk/

I följande kan ni läsa det blogginlägg från Melin som satte igång hela karusellen.
http://martinmelinblogg.se/da-sa-det-sista-om-invandringen-pa-bloggen-for-nu/

Och här kommer en av Melins pudlar (med mycket bra läsarkommentarer under.)
http://martinmelinblogg.se/lite-fakta-igen-da/#comments

 
Ingen bild

Svempa

11 december 2012 17:18

Har inget naturligt behov utav att känna skadeglädje. Men nu efter att två dagar i rad ha läst, att 160 journalister sägs upp från två tidningar så uppträdde en känsla utav nämnda glädje . Den som gräver en grop……… 
Lassekolja

Lassekolja

11 december 2012 17:54

@Argus, bra-bra, instämmer helt!!!
Hur kan vi effektivt delge väljarkollektivet den sanna bilden av SD? I nuläget tror en alldeles för stor andel av allmänheten fortfarande att SD består av ett gäng järnrörsbeväpnade rasister av värsta sort. Hur ändrar vi detta? Hur tar vi död på alla fördomar, halvsanningar och rena lögner om SD? Den som har svaret på den frågan kommer att erhålla det av SD nyinstiftade priset "Hedersutmärkelse i den verkliga DEMOKRATIN´s tjänst till Alfred Nobel´s minne", ett pris som är så prestigefullt att få att någon prissumma inte behövs utan äran och (den verkliga) hedern räcker fullständigt!

http://www.status.st

 
Ingen bild

PK-vansinne

11 december 2012 19:06

På Vreta Kloster skola var till en början varken tomtar eller pepparkaksgubbar välkomna i luciatåget i år.

Alla killar skulle vara stjärngossar annars fick de inte vara med i luciatåget. Det beskedet fick föräldrarna till barnen i årskurs två.
– Pojkarna som inte vill vara stjärngossar har blivit tillsagda att de får sitta bredvid och titta på. Att exkludera barn på det här sättet strider mot skollagen, säger Malena Lundborg, en av föräldrarna på skolan.
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/skola-ville-inte-ha-tomtar-och-pepparkaksgubbar-6249435-artikel.aspx

 
Ingen bild

L-E

11 december 2012 19:24

Barometern framställer dig ju som folklig och som en riktig människa. Det är väl snällt iaf. :-)

 
Ingen bild

s-e karlsson

11 december 2012 19:48

Var på SPF julbord idag ,lucia med tärnor och stjärngossar men ingen pepparkaksgubbe ! Har SPF anammat idiotin också ?

 
Ingen bild

Tony

11 december 2012 20:32

Vad händer med den Svenska skola trumpetar Rapport
ut ikväll med anledning av att inlärnings resultatet
för Svenska elever sjunker som en sten jämfört med
andra länder. Ja man kunde ju dragit till med vad händer
i Sverige, för allt hänger samman, med stökigt och oroligt
i klassrummet på grund av att vissa elever inte har någon
som helst intresse av att lära sig något om det Svenska
samhället! Detta lägger givetvis hinder i vägen för dom andra
som har som mål att lära sig något, men det lotsas PK TV inte om!

 
Ingen bild

Tony

11 december 2012 20:48

Eftersom jag är mycket läsintresserad, fick jag frågan av
min hustru om jag ville ha en bok i julklapp. Svarade att det går bra och gav henne en lista över vilka författare JAG INTE
ville ha en bok av, kan ej nämna alla här ,men två uppblåsta typer vars böcker jag inte vill ta i är Jan Guillou och ovan
nämnda Camilla Läckberg, två typer som riktigt pöser över i
sin egen förträfflighet!

 
Ingen bild

Hulda

11 december 2012 21:18

Tony..
Själv har jag sedan länge meddelat att Jonas Gardell,s böcker icke kommer över min tröskel.
Annars är historiska romaner och faktaböcker väldigt välkomna. Är en nyfiken läsare som läser det mesta. Utom då ovan nämd författare och skvallertidningar.
----------------------------------------------------------
Kan inte sluta förvånas över allt runt våra barns Luciafirande och skolavslutningar.
När jag var i den åldern fanns inte diskussionen.
Nu springer lärare och rektorer benen av sig för att vara politiskt korrekta och är livrädda för att bli kallade för "rasister".

Istället stoppas barn från att vara pepparkaksgubbar och tom. Psalmer ska godkännas av Skolverket.
Barnen är ledsna och deras föräldrar förb---de. Men deras åsikter väger lätt mot det nya Sverige som ska tvingas på oss....

 
Ingen bild

Bertil

11 december 2012 21:44

Patetiskt hur man säger säg gå till krig för snuset men förslag som kan innebära att Sverige får höjd avgift med ca 10 miljarder röstas igenom utan att blinka. Populism är väl ordet jag söker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se