thoralf

Direktlänk till inlägg 3 december 2012

SD FORTSATT FRAMÅT

Av Thoralf Alfsson - 3 december 2012 18:27

Har idag fått vår debattartikel om dubbla medborgarskap för riksdagsledamöter och ministrar publicerad i Barometern.


http://www.barometern.se/reagera/debatt/ifragasatt-lojaliteten(3549947).gm


SD FRAMÅT


Jag använder mig delvis av sossarnas slogan "Kalmar fortsatt framåt" i rubriken till detta blogginlägg. Har sett vår medlemsstatistik för Kalmar län i eftermiddag då vi hade styrelsemöte för distriktet.


Under november månad har antalet medlemmar i partiet ökat med drygt 20 procent. Helt fantastiskt! Det är framförallt i Kalmar och Västervik som ökning är störst.


Efter mötet har jag uträttat några ärenden på stan och fått sympatiyttringar från flera personer som jag aldrig träffat tidigare. Det känns så himla bra inombords av dessa värmande ord.


Förra året tog vi ju fram ett julkort som vi skickade ut till de som var intresserade. Vi kommer även ta fram ett jul- o nyårskort i år. Vi kommer skicka ut ett tiotal till varje medlem i Kalmar län. Men även skicka till den som gärna vill ha dessa julkort (max 10st) till varje person. Skicka bara ett mail till mig med namn och adress så kommer korten under nästa vecka.


Kristdemokraten Dywik hängs nu ut av Östran för att han skrivit i positiva ordalag om Karl XII

http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/KD-ledare-hyllar-Karl-Xll


 

 
ANNONS
 
Svensson

Svensson

3 december 2012 19:02

Ser ut att bli en skön jul för oss som stödjer SD. Men kom ihåg, vi får inte slå oss till ro, alla svenskar ska med, vi lämnar ingen i sticket.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2012 19:05

Mycket bra debattartikel som jag hoppas får Barometerns läsare att vakna. Något annat som jag anser viktigt att SD tar upp är samordningsnummer, dvs ett slags personnummer som man bland annat ger utländska artister som har spelningar under en kort tid i Sverige. Dessa samordningsnummer borde självklart vara tidsbegränsade men sjukt nog gäller det för alltid idag. Detta har bland annat utnyttjats av blufföretag som köper 1000-tals bilar i Sverige som sedan säljs utomlands.

 
Ingen bild

Sven Dacke

3 december 2012 19:06

Thoralf

Ett gott utfört arbete ger alltid utdelning.
Det vet alla "Pursvenskar"

Lycka till med "jobbet" i fortsättningen

 
Ingen bild

räven

3 december 2012 19:19

Hej Thoralf!

Blev en aning besviken på svaret jag fick på frågan i "Fråga mig" som jag ställde. Menar absolut inte att du behöver hålla med. Men tyckte att jag förtjänade lite mer än ett endaste ord. :\

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2012 20:02

Ingen har väl kunnat undgå den senaste tidens mediadrev mot SD. Otaliga har intervjuerna varit i olika nyhetsprogram osv. I kvällens Rapport tog man upp att Moderaterna vill skärpa försörjningskraven för anhöriginvandrare. Som väntat var endast SD av samma åsikt. Då väljer Rapportredaktionen att intervjua flera 7-klövernpolitiker men SD filmar man endast när de går förbi. Vi får hoppas att många svenskar som följt drevet såg detta.

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

3 december 2012 20:47

Broder Thoralf,
Barometern censurerade mig. Sände detta till webbredaktören:

Så försvann min kommentar. Vad var anstötligt?
1. Att personer med medborgarskap i två länder har dubbla röster i EU-val?
2. Att SD-s riksdagskandidater måste lämna godkänt utdrag ur polisens belastningsregister?
3. Att det enligt regeringsformen (SFS 1974:152) 4 kap 11-12§§ krävs dom för brott som förskyller lägst två års fängelse för att vara uppenbart olämplig som riksdagsledamot.

Varför vågar Ni inte publicera detta? Påtala gärna vad Ni anser vara osanning.

Stellan Bojerud
Ledamot av Sveriges Riksdag (SD)

 
Ingen bild

Sveno

3 december 2012 20:57

Det är kaos nu bland PKvetarna. Från arbetslösa(rasister) till medborgare som förlorat jobbet(röstar på rasister(SD)) stångar sig PK blodiga för att hitta de skyldiga till rasism, utanförskap och SDs framgångar. Det ger mig kalla kårar då de(PK) står för en viss abstrakt makt men när jag sansar mig så njuter jag av deras enfald. Min förklaring till SDs framgång är delvis medias belysning av problem samt lösningar med polarisering som tvingar de som tagit del av denna medicin att ta en ståndpunkt. För mig valde jag SDs sida av verkligheten.

 
Ingen bild

oveg

3 december 2012 21:12

Alf och SD:
"Ett liberalt argument mot fri invandring"

http://super-economy.blogspot.se/2012/12/ett-liberalt-argumentet-mot-fri.html

 
Ingen bild

Senaste nytt!

3 december 2012 21:22

Statsminister Fredrik Reinfeldts namn finns i en prostituerad kvinnas kundregister, uppger den nationalistiska nättidningen Realisten idag. Fria Tider har ännu inte fått uppgifterna bekräftade.
http://www.friatider.se/nattidning-reinfeldt-i-prostituerad-kvinnas-kundregister

 
Ingen bild

Jenny

3 december 2012 21:27

OT. Ni måste bara läsa vad den fantastiske Tino skriver. Jag fastnade speciellt för det här stycket
" Sverige har knappast någon ”skuld” till andra länder bara för att Sveriges medborgare har lyckats bättre på att bygga ett rikt samhälle än andra länders medborgare. Sveriges rikedom har inte skapats genom att plundra resten av planeten, utan för att generation av svenskar har arbetat hårt, investerat, gradvis byggt upp välståndet i landet och lämnat över det till kommande generationer. (Ibland påstås det att ”invandrare byggde Sverige”. År 1970 där grunden för Sveriges välstånd rimligtvis redan lagts var SCB endast 0.5% av befolkningen utomeuropeiska invandrare, vilket tyder på att Sverige huvudsakligen inte byggdes av invandrare)."

Det kan vara bra att läsa då vår sk. Tyckarelit gör allt föra att "sänka" det svenska.
http://super-economy.blogspot.se/

Jag tänker på min farfar som var född 1900. De hade det så knapert under kriget, men de gnällde aldrig utan jobbade stenhårt för att kommande generationer skulle få det bättre..

 
Ingen bild

Glada nyheter.

3 december 2012 21:38

Behrang Miri hamnade i hetluften när han som konstnärlig ledare för ungdomsverksamheten vid Kulturhuset i Stockholm tog ner Tintin-album från hyllorna. Nu har han sagt upp sig från sitt jobb.

Nästa år är Behrang Miri aktuell som en av artisterna i Melodifestivalen där han tävlar med bidraget "Jalla dansa sawa"

 
Ingen bild

H

3 december 2012 21:47

Senaste nytt....
Vi får verkligen hoppas att detta inte stämmer. Grovt omdömeslöst är bara förnamnet om detta är sant.
Utpressning och stor fara för Rikets säkerhet är väl de största farorna med en sådan händelse.
Kan självmordet i Sagerska Palatset kanske kopplas till denna ev. händelse?
Kan drevet mot SD, nästan på order av Reinfeldt vara en chansning att dölja något otroligt känsligt...

 
Ingen bild

Medborgaren

3 december 2012 21:47

Bara att återigen lyfta på kepan o gratulera Alfsson o övriga i SD-gänget för ett utmärkt jobb att rädda vårt vackra land!
Dessbättre börjar nu mängder med vanligt folk förstå, inte minst för att alltfler drabbas av multikulti på ett eller annat sätt.
Det som jag nu tycker är det största hotet är de extremt många företagsnedläggningar med massarbetslöshet som följd, statens tillgångar och framtida intäkter är väldigt osäkra i dessa tider.
Nya fattigsverige närmar sig rekordsnabbt, drastiska åtgärder krävs omgående!

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2012 22:09

@Jenny

Tack för ditt lästips, bekräftar precis vad jag vetat hela tiden. Myten om att invandrarna byggde Sveriges välstånd.

 
Ingen bild

Hacke

3 december 2012 22:50

Tappen har gått ur tunnan. Sd stormar fram samtidigt som regimtrogna Tv4 hade ett inslag om Reinfelds akuta dilemma när man pratade invandrings/flyktingrekord och toppade anrättningen med härvan kring arbetskraftinvandringen.
Ser fram emot en kommentar från vår s k statsman.

 
Ingen bild

Tips till Ex-pressen

3 december 2012 22:56

Senaste nytt!
Jimmie Åkesson utklädd till tomte hållandes ett Toblerone som är inslaget i paket.Han kan ha inmundigat Åkessons glögg vidd tillfället.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIbOG8_N-kSnyper_rdy4vCoPcZb-jL7iH3r3cO2OcU73WlfAY5A
Hohoho!

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

3 december 2012 23:15

Lotta, invandrare från Estland, Finland, Italien, Jugoslavien, Ungern m fl länder fyllde under 1950-talet upp brister i vår bemanning inom industrin. De assimilerade sig och blev en del av det svenska folket.

Svenskarna byggde Sveriges välstånd med benägen hjälp av utländska vänner, som "försvenskade" sig och inte begärde särlösningar och förmåner.

Jag var svensk soldat i 52 år (pension som överstelöjtnant). Jag såg upp till den italienske kulsprutegevärsskytten S vid Pansarskjutskolan på Utö 1960.

Sedan passerade finnar, greker, jugoslaver, turkar m fl revy under alla dessa år. Ibland bra, ibland mindre bra, men alla resonabla.

Vi byggde kanske inte Sveriges välstånd, men under det "kalla kriget" 1948-1992 stod vi sida vid sida på vakt för Sveriges frihet och fred.

Invandrarna 1945-1975 gick i arbete från första dagen i Sverige. De önskade inget hellre än att accepteras av samhället. De krävde inte halalslaktade djurkroppar eller separation mellan män och kvinnor i badhus och moskéer.

Nej, dåtidens invandrare kännetecknades av tacksamhet och inte av krav.

Till flydda tider återgår min tanke ack så gärna.

Stellan Bojerud

 
Ingen bild

antikomunist

4 december 2012 01:13

“Don’t ask what your country can do for you. Ask instead what you can do for your country” – John F. Kennedy

Tänk vilket liv det skulle bli i pk Sverige om Reinfield hade sagt det

 
Ingen bild

SD rockar fett

4 december 2012 01:56

Jimmie Åkesson som Axl Rose ätandes Toblerone.
Rännstensmedias slutsats,hånar Mona S.

https://twitter.com/MXCartoons/status/275751330637811712/photo/1

 
Ingen bild

SD påverkar

4 december 2012 02:15

Sverigedemokraterna välkomnar en översyn av rådande lagstiftning för anhöriginvandringen. Partiledare Jimmie Åkesson konstaterar dock att förslaget bara är ett slag i luften såvida regeringen inte är beredd att driva igenom förslaget med hjälp av Sverigedemokraterna:

– Det måste sägas vara uteslutet att Miljöpartiet skulle acceptera ett regelverk som begränsar invandringen. Vill Fredrik Reinfeldt införa riktiga försörjningskrav måste han ha hjälp av oss. Om han inte är intresserad vill jag gärna veta hur han kan motivera en sådan inställning gentemot väljarna. Samtal är egentligen heller inte nödvändigt utan för oss är det tillräckligt om ett förslag om riktiga försörjningskrav för anhöriginvandrare lämnas över riksdagen.
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/sd-oeppnar-foer-samtal-med-regeringen-om-begraensningar-av-anhoeriginvandringen-818582

 
Ingen bild

Stefan A.

4 december 2012 06:12

Volvo skall, enl. plan iaf., hur det blir i verkligheten återstår att se, investera 35 miljarder i Sverige, men det genererar inte ett enda nytt arbete, troligen blir det minskning av arbetskraftsbehovet,så ser det ut vid investeringar i dag,borde ge arbetkraftsbristmytomanerna en tankeställare, men det gör det nog tyvärr inte, de föredrar att leva i en fantasivärld.

 
Ingen bild

Moderaternas somaliska islamist

4 december 2012 08:36

Kan Tobé be Waberi svara?
”Waberi anser att mannen skall svara för arbete utom hemmet och kvinnan inom. Han tar inte kvinnor i hand. Han har tydligt vid intervjuer visat att han inte tar avstånd från sharialag. Man och kvinna får inte dansa till musik. De äger inte heller som självständiga individer att ha sexuella förhållanden utan att vara gifta.
Vi på GD:s ledarredaktion har erbjudit Waberi att svara. Vi skickade ett mejl till honom för två veckor sedan, med kopia till Moderaternas gruppledare i riksdagen, Anna Kinberg Batra, samt till partiets vice gruppledare, Gävlebon Tomas Tobé.

Vi fick inget svar, så i måndags skickade vi en påminnelse. Inte heller på den har vi fått svar.
http://gd.se/ledare/1.5358603-kan-tobe-be-waberi-svara-

 
Ingen bild

SD påverkar

4 december 2012 09:08

Skärp försörjningskraven
Per Gudmundson på SVD stöder Sverigedemokratisk politik.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/skarp-forsorjningskraven_7723680.svd

 
Ingen bild

observer

4 december 2012 09:44

I landet som skryter med att ha snudd på den den högsta utbildningsnivån generellt i befolkningen i världen har nu en dramatisk förändring inträffat enligt pk-eliten.Den kraftiga opinionsökningen för SD beror endast på att lågutbildade människor,unga och gamla,lägger sin röst på partiet.Så var det med den höga utbildningsnivån,en bluff alltså.Det vimlar av lågutbildade med andra ord.Vem tror på detta påstående utom tyckaretablissemanget?
Sanningen är ju att de invandringskritiska synpunkterna med uttalade sympatier för SD:s uppfattningar numera finns i kretsar, där det inte råder någon brist på utbildningsnivån.Detta är naturligtvis väl känt i antiSDkretsarna.Men inte erkänner man detta eller en förd politiks tillkortakommanden.Nej, man fortsätter att producera falska alibin till sverigedemokraternas framgångar i opinionen bl.a genom att dumförklara väljarna.Kanske dags för pk-iterna att ta av sig skygglapparna och börja kolla in verkligheten,den som finns utanför Riksdagshuset samt tv- och tidningsredaktioner.

 
Ingen bild

SD påverkar

4 december 2012 09:52

Jonas Sjöstedt(V) använder Sverigedemokratisk retorik.
"Svensk är den som ser sig som svensk"
http://www.aftonlognen.se/debatt/article15876024.ab

Så länge du inte klickar runt på sidan så genererar du inga pengar till rännstensmedia http://www.aftonlognen.se/

 
Ingen bild

Ronny

4 december 2012 10:36

Skjutjärnsjournalisterna på Expressen går ut med en EXTRA nyhet, nämligen att Ekroth och Westling har varit på Julfest. Hur långt ned sjunker svensk media!? Man tror inte det är sant! Och bakom denna enorma nyhet står givetvis David Baas, Christian Holmèn och Karl-Johan Karlsson. Dom måste ligga bra till för Journalistpriset........

 
Ingen bild

AWSvensson

4 december 2012 10:48

Ja det är himmelsvid skillnad på de som kom som arbetskraftsinvandring i jämförelse med den sociala folkvandring som idag utgör större delen av invandringen. Men även dåtida invandring ,alltifrån handplockade yrkesmän till ASEA till outbildade till lagerarbete,slakterier med mera,om man ser över tiden och räknar in att andelen förtidspensionärer vilka toppades i gruppen greker och jugoslaver så vet jag inte om det för rikets finanser var positivt,i synnerhet som dessa jobb var på väg att rationaliseras bort och blev det också. Det positiva är att de var här för att jobba ,och gjorde så också från första dagen ,en blygsam summa i lån för bosättning,inköp av begagnat ,fjärran från dagen kravmaskiner.

 
Ingen bild

dille

4 december 2012 13:27

Sjuklöverns kvinnosyn manifesteras i att många av dess riksdagsledamöter gärna besöker prostituerade. Man ser kvinnan som en sak, bra att köpa ibland.
Det kanske därför inte så underligt att man värvar ledamöter som tycker ungefär samma sak?
På den saken borde egentligen Reinfeldt svara
http://gd.se/ledare/1.5358603-kan-tobe-be-waberi-svara-

 
Ingen bild

Hulda

4 december 2012 14:33

Den nya Edens lustgård Sverige...
Välj dina ord bättre! Man kan få fram samma budskap med mycket vackrare och mer lämpade ord.
Hoppas att Thoralf ordentligt överväger att ta bort ditt och sedan mitt inlägg.....

 
Ingen bild

kalle

4 december 2012 16:16

hoppas SD toppen kan hjälpa SD i hallsberg, som ändå är sveriges järnvägsknut. (V)an(S)tyret gör att hela hallsberg går under affärer går i konkurs, företag flyr. blir det fortsatt kaoz i hallsberg påverkas järnvägens drift också , således hela Sverige.
nu skall socialdemokraturen välja ut ny hövding! mygel och hemlighetsmakeri i kvadrat.

http://na.se/nyheter/hallsberg/1.1900361-forslagen-pa-doxryds-eftertradare-halls-hemliga

 
Ingen bild

Mattias

4 december 2012 16:20

OT: Petflaskor på fötterna ska det vara i vinter

http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/

 
Ingen bild

Sven Dacke

4 december 2012 16:38

Invandringen i Norge och skillnaden mellan länder.

Dataöversättning med Google. Vill du hellre läsa på Norska, använd länken i slutet

Frode Forfang blogg

Nordiska invandring steg
26. November 2012· Genom udiadmin
Vi tenderar att tänka på de nordiska länderna är relativt lika. När det gäller invandring, är det fortfarande mycket som skiljer. Jag träffade nyligen min chef nordiska motsvarigheter i Norrköping. I dessa resultat ingår vi brukar utbyta information om invandring mönster, främst inom asylområdet, eftersom variationer som är så stora. Men det är värt att titta på de allmänna migrationsmönster i de nordiska länderna.

I stort sett finns det några höjdpunkter som uppstått. Danmark är det mest populära landet att studera för utlänningar. Norge sticker ut när det gäller arbetstagare från Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Och Sverige är avgjort på topp i antalet asylsökande, utan även tydligt störst i familjen-invandring. I den mån Finland sticker ut, är det för att de har det minsta av alla kategorier.

Olika signaler
regler för invandring är inte det viktigaste förklaringen till dessa skillnader, med undantag för familjen, där Danmark sticker ut i restriktiv riktning, medan Sverige är den mest liberala, med Norge någonstans mittemellan, vilket återspeglas i siffrorna. Vad signalerar länder direkt eller indirekt överför till olika grupper, men kan betyda en del.

Låt mig säga några ord om hur många asylsökande, där skillnaderna mellan de nordiska länderna för närvarande är extra stor. Sverige räknar med att ha 44.000 asylsökande i år, 9500 Norge, 6000 Danmark, Finland 3400. Förutom det faktum att Sverige får flest, pekande pilar som också uppåt. Förra året kom det in knappt 30 000 asylsökande till Sverige, i sig ett stort antal. Nu säger prognoserna att de kan räkna med 54.000 nästa år.

De flesta ansöka om asyl i Sverige
Hur förklarar vi detta? Varför förväntar Sverige mer än fem gånger så många asylsökande som Norge nästa år. Det är verkligen inte så att asylansökningar bedöms väsentligt annorlunda. Vi är bundna av samma internationella konventioner och med beaktande av fallen relativt lika. Därför måste det finnas andra faktorer som spelar in. För Sveriges del tror jag att det spelar roll att det verkar externt som den mest generösa mot flyktingar i hela landet sänder ut signaler. Dessutom har Sverige redan ganska stora populationer av samma nationalitet som många asylsökande, som traditionellt en pull faktor. Jag utesluter inte att skillnader i det mottagande systemet kan spela en roll. I Sverige asylsökande ekonomiskt stöd för att hålla privata, medan asylansökan behandlas, vilket ger möjlighet att bo i de större städerna nära andra av samma nationalitet. Det uppfattas som attraktiva. I Norge blir det ingen ekonomiskt stöd om du vill bo utanför en flyktingförläggning.

Konflikter inte avgörande
Många kanske tror att det finns krig och konflikter runt om i världen för att avgöra hur många asylsökande Norge får. Det är en sanning som kan ändras väsentligt. Ett krig kan naturligtvis skapa en flyktingsituationen, men där flyktingar gå är en helt annan sak. Ett relevant exempel är Syrien. Majoriteten av flyktingarna väg över gränsen till Turkiet eller andra grannländer. En liten minoritet gå vidare till Europa, och av dessa lämnar det stora flertalet i Sverige och Tyskland. Mycket få har hittills kommit till Norge. Varför så få syrianer väljer Norge, finns det ingen tillfredsställande förklaring. Dessutom kan det ändra. Även om Danmark blir mer syriska asylsökande än Norge.

En speciell funktion som visar hur oförutsägbara antal asylsökande kan vara, är att Finland i år har sett en markant ökning av antalet asylsökande från Irak, trots att den allmänna trenden visar på en nedgång för denna grupp. Varför händer detta? Jag har inte ett bra svar, och det har inte de finska immigrationsmyndigheterna heller.

http://blogg.udi.no/2012/11/26/nordisk-innvandring-i-utakt/


 
Ingen bild

Baron Skugga

4 december 2012 16:39

Artikeln i Östran är rätt så objektiv, tycker jag. Hade väntat mig värre saker.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

4 december 2012 16:40

När inser tidningsägarna att det behövs en sanering i branchen. Tänker bl a på Östrans påhopp på Dywik.

 
Ingen bild

kalle

4 december 2012 16:46

pressstopp! den så kallade statsministern i utredning om sexköpsbrott!
http://www.friatider.se/anteckningarna-som-domstolen-inte-lyckades-tyda

fruktansvärt att 7 klövern kört sverige i botten, så de som leder landet ser det som naturligt att utnyttja sin medborgare det grövsta. fy-fan

 
Ingen bild

Dille

4 december 2012 17:58

Enligt Fria Tider så har Reinfeldt köpt sex och han verkar heller inte vara villig att kommentera saken. Inte ens en ynklig dementi: Så här skriver ”FRIA TIDER”
”Ännu under eftermiddagen hade inte statsministerns pressinformatörer på regeringskansliet velat svara på Fria Tiders frågor om hur statsministern ställer sig till anklagelserna.”
Är det inte en ynkedom med en så tystlåten statsminister?
Han är ju inte bättre än slaskmedia!
http://www.friatider.se/anteckningarna-som-domstolen-inte-lyckades-tyda

 
Ingen bild

Fredrik

4 december 2012 19:16

Med tanke på den senaste tidens berättigade kritik mot media ang överdrifter, källkritik etc så tror jag inte att de hjälper om SD-sympatisörer ska sprida lösa rykten om Reinfeldt. Varför sjunka till deras nivå? Det kommer få mig att tänka om ang SD iaf.

 
Ingen bild

Stefan A.

4 december 2012 19:48

Jan Helin hos Hübinette i kväll, ska bli roligt och jämföra och se om han skall "sättas dit" som hon försökte med Åkesson, eller om det blir ett lismande kollegor emellan...tror på det senare, eller snarare vet....

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

4 december 2012 20:58

Min försvunna kommentar finns å Barometern.
Rätt skall vara rätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se