thoralf

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

49 492 KRONOR TILL MARIA CIMINI MOT TRANSPORT

Av Thoralf Alfsson - 9 november 2012 23:13

Pengarna är överförda till Maria idag efter att vi även skrivit ett avtal om vad som skall ske om Maria vinner mot Transport och att facket då blir ersättningsskyldiga för Marias kostnader.


Sverigedemokraternas solidaritetsfond har dessutom gett ett femsiffrigt belopp till Maria Cimini.


Ett stort och varmt tack till alla som lämnat ett bidrag stort som litet!


Samtidigt vill jag ge ett stort ris till media som inte med ett ord nämnt insamlingen. (förutom Eric Erfors på Expressen)


Tyvärr har ju vår lokala media som Barometern, Östran och Radio Kalmar totalt undvikit att nämna insamlingen till förmån för Maria Ciminis kamp mot draken Transportarbetarförbundet.


Något som däremot engagerat media är hästen Mrs Medicott och den insamling som pågått på facebook. Antalet artiklar har varit många i media, inte bara lokalt utan även nationellt och i TV. Men inget förvånar mig idag! Det är skillnad på en häst och en kvinna som utesluts från facket, åtminstone i journalisternas värld.


Som jag nämnt tidigare ringde Pontus Mattsson från Sveriges Radio P1 i veckan. Han har även ringt till Maria. TV4 har också varit i kontakt med Maria och vill göra en intervju. Hoppas att det blir inslag i både TV4 och P1. Då kommer troligen Barometern och Östran "tvingas" att skriva artiklar för att inte framstå som "idioter"!


Är det någon som vill skänka pengar går det fortfarande bra till Bankgiro 5279-5465. Skriv också Maria Cimini på inbetalningen.


En blogg som dock har uppmärksammat Cimini och skrivit mycket bra och träffsäkert om detta är Trollan. Jag citerar ett längre stycke från blogginlägget.


”Transport inbillar jag mig har en majoritet av män, och när jag då kollar på Förbundskontoret så bekräftas denna bild. Jag  hittar 19 människor varav 1 kvinna där. Snacka om patriarkat! Dessutom har alla dessa på kontoret svenskklingande namn (eller ja, lite norska och tyska influenser kan anas). Och dessa har då uteslutit en kvinna. En kvinna med invandrarbakrund dessutom – Maria Cimini. För att hon är med i SD.


Maria är dock inte någon som stillatigande accepterar detta, så hon drar Transport inför rätta. Borde inte detta fall vara underbart att sätta tänderna i för alla feminister och vänsterfolk?  Det finns utrymme för hur många ledare som helst här för de som vill spy galla över vita män med makt  och som använder denna makt mot kvinnor?  Men så var det här med att Maria är fel. Hon är tydligen inte en av dessa  stereotyp SD man försöker peka ut när man pratar om SD. Och i vanlig ordning är det svårt när kvinnor är bångstyriga och inte uppför sig som feministerna vill att de ska uppföra sig. Hur ska man hantera dessa? Svaret har vi redan –  man undviker att ta upp dem i diskussionen. De ska inte synas. Till exempel missades många i Feministisk perspektiv när de granskar protester mot dagens feminism, det fanns inte en enda kvinna med där. Sen pratar man om härskartekniker…


Har jag fel? Hur kan det komma sig att jag inte hittar ett pip om att en kvinna dragit facket till rätta hos någon av våra större tidningar? Jag gör en sökning på Maria Cimini på SVD, Aftonbladet, Expressen och DN och får noll träffar. Däremot kan jag bland senaste nytt hitta en rubrik som säger  Åtal för misskötsel av häst hos Aftonbladet.  Om man nu är så sugen på att sälja att man ständigt har rubriker som utlovar skandaler från Hollywood för att få läsare – hur kommer det sig att man inte vågar ta denna story? Min gissning är väl att det skulle generera läsare med en rubrik som ”Transport utesluter kvinna” eller varför inte ”Kvinna tar strid mot Transport”. Men så fort SD kommer in i ekvationen så blir det så svårt – och våra tidningar är för rädda för att skriva om det. För hur ska man vinkla detta så att Transport framstår som hjältar? Som rakryggade står upp för alla människors lika värde samtidigt som de sparkar ut en invandrarkvinna, gift med en etiopier . ”


Läs hela blogginlägget.


Tyvärr har vi nu också fått en stenkastarmobb i den invandrartäta delarna av Kalmar. Närmare bestämt i samma område som den stora branden rasade, Berga Centrum. Ungdomspolisen i Kalmar på facebook


 


GRATTIS KALMAR! 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 november 2012 00:32

Stor mordbrand sönderslagna rutor kvaddad fritidsgård polisbil
Vore rätt klädsamt om bla polisen i Kalmar kunde lägga ned strategin med dialog.
Det är liksom ingen som bryr sej om era naiva metoder.
"Har någon sett något ring oss" , skall man skratta eller gråta
Ansvaret för detta har socialdemokraterna och Kalmars journalister
Sträck på er nu när dom som skall skydda er blir attackerade

Brandkår o ambulans bevakas av polis, polisen får väl hyra in ett vaktbolag som bevakar polisbilarna.

Vilken djävla parodi kalla oss gärna rasister hitta gärna på lögner skriv helsidor, men en sak är säker vi står inte på alla fyra och blir kn-llade i häcken.
Det finns för övrigt kjolar på bla Kapp Ahl at köpa åt kärringar

Gubben o Gumman skriver som fristående Sverigevänliga journalister utan koppling till SD, Alfsson eller Åfors hållfotsinläggsförbund

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 november 2012 00:49

Ett alternativ för konstapel Fred och Barney (ungdomsteamet) vore ju att köpa en skrotbil på Nygärde bildemotering innan man ger sej in för att mysa runt på Rimsmeden.
Impregneringsvätska mot brand finns till bra pris på Biltema
Ev kan ringar i olika färger i minskade storlek integrerade med varandra målas på rutorna, med miljövänlig fingerfärg från Rusta ?

 
Ingen bild

Nils Göransson

10 november 2012 01:03

Oavsett om stenkastarna i Berga är svenskar eller inte bör deras ansikten gå samma öde till mötes.

 
Ingen bild

klle

10 november 2012 01:07

vad var det för mer info om transport vi skulle läsa om ? enligt tidigare post.

kanske webbtv bolaget vågar skriva om denna nyhet? vill nån kontakta dom?
http://kumlanytt.se/

massinvandringsindustrin går på högvarv i Närke, och Jimmy hoppe blir rikare och rikare för varje dag.

polisen i sydnärke har snart hela årsbudgeten förbrukad till massinvandringsindustrin. medans idrottshuliganer och fotbollsklubbarna får betala för sina polisinsatser.
http://na.se/nyheter/askersund/1.1876287-skadegorelse-pa-gardshyttan

och kommunen som måste spara på skola och äldrevård startar skola åt massinvandringsindutrin! jo sant.
http://na.se/nyheter/askersund/1.1873008-kommunen-startar-skola-for-asylbarn

 
Ingen bild

DDR-SVT

10 november 2012 01:09

Ovan en skärmdump från fredagskvällens SVT Rapport. Samma bild visades senare även i SVT Aktuellt. Inslaget visades dessutom sömlöst tillsammans med ett inslag där man rapporterade om SD:s framgångar i flera opinionsundersökningar. SVT:s budskap är klart – man vill, i strid med regeln om opartiskhet i sändningstillståndet, utpeka SD som ett rasistiskt parti.

http://avpixlat.info/2012/11/09/sd-utmalas-som-framlingsfientlig-i-westerberg-utredning/#more-39018

 
Ingen bild

Funtaren

10 november 2012 04:29

Roligt att se att SD kunde bidra. Jag antar att Maria nu kan känna sig lugn ekonomiskt, trygg i förvissningen att även om detta drar ut på tiden och dessa pengar äts upp så är hon uppbackad av en massiv folkrörelse, och kan påräkna mer hjälp vid behov.

Ja, partivänner: vi har visat översittarna där ute att en sverigedemokrat aldrig står ensam! Det värmer ända in i hjärteroten att det finns en sådan solidaritet bland partiets sympatisörer!

 
Ingen bild

Da Capo

10 november 2012 06:41

"Vilken djävla parodi, kalla oss gärna rasister",
skriver idag Gubben & Gumman

Ha! - alla vi patrioter påstås ju vara vardagsrasister! Det vet alla nu, sedan en av Dumsveriges främsta "experter" i ämnet har uttalat sig. Nej, inte Pohl och inte Benktsson, inte Lodenius heller, utan Dumsveriges främste usling: Benkt Westerberg.
Men det visste vi ju redan. För egen del är jag på sakliga grunder främlings- och mångfaldsskeptiker samt övertygad islamfiende; generellt avskyr jag muslimer och neokommunister; jag anser att afrikaner hör hemma i Afrika samt att det är människorov i stor skala att släpa hit dem till livslångt klient- och utanför-skap i solfattiga Nord. Jag anser att araber hör hemma hos sig i Mellanöstern samt att Dumsveriges statsminister, som i sin personliga vendetta gentemot SD och andra oliktänkande nyttjar asylpolitiken som bestraffningsinstrument, bör intagas på en psykiatrisk klinik. Jag är inte vardagsrasist, jag är realistrasist och jag anammar inte den mentalt sjuka statsmaktens påbjudna falsarium om allas lika värde. Alla människors lika värde!! - vad är det, Benkt Westerberg, "värdelös" som du är? Alla människor är olika, något som ej kan värderas, möjligen uppskattas, men alla människor skall tillerkännas den värdighet de förtjänar, något som förnuft och kunslap får avgöra. Benkt Westerbergs värdighet är av honom själv i alla avseenden för länge sedan förverkad.

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 november 2012 06:53

En bra och balanserad ledarartikel om Bengt Westerberg och hans hat utredning i Smålandsposten av Marika Formgren

Förmodligen förstår man att den kan väcka känslor och går därför inte att kommentera, men det går tydligen att länka bloggar och bloggen Verklighetens folk finns med än så länge


Missa inte ledarartikeln
http://www.smp.se/ledare/bara-bengt-westerberg-vet-var-gransen-gar(3516680).gm

 
Maria Cimini

Maria Cimini

10 november 2012 08:10

Jag kan bara säga att värdet på denna fantastiska uppbackning, är bortom beskrivning. Detta har kostat mig mycket både ekonomiskt och socialt. Många så kallade vänner ifrån min tid i Stockholm har sagt upp bekantskapen med mig, en med orden att hon, då hon jobbar med män ifrån mellanöstern, ej kan ha en vän med sådana åsikter. Detta trots att alla de vet vem jag är, att den stämpeln ej och aldrig har passat in på mig. Jag har också vänner ifrån mellanöstern, kvinnor som kämpar för att kunna ens ha chansen att välja vilka män de vill umgås med och män som vill kunna visa sina tatuerade kroppar och älska sina hundar utan repressalier. Min högsta önskan som barn och tonåring var att bli aktiv i Greenpeace och Amnesty International. Jag hade enorma planscher på Martin Luther King, Dalai Lama och "Free Nelson Mandela" på väggen. Jag står på samma värdegrund som Ghandi, som Jesus och när facket påstår att jag ej delar deras, måste jag undra exakt vilken värdegrund de står på? Var var drn när Gunnar och Alva Myrdal dök upp och tusentals handikappade, "tattare" och lösaktiga kvinnor och tjejer tvångssteriliserades i Svenska rashygienens namn? Jag är feminist och aktiv inom välgörenhet på plats i världen. Jag ifrågasätter alla människofientliga ideologier oavsett om det är Kommunism, Nazism eller Kvinnosynen inom Islam och det är min Demokratiska rätt att göra så. Mina båda farbröder slogs emot Nazisterna under 2:a världskriget och jag har en nolltolerans mot alla former av rasism! Men vad hjälper allt detta? Att vara aktiv i SD är lika med rasist oavsett verkligheten.

http://Www.stigmata.se

 
Ingen bild

Da Capo

10 november 2012 09:01

Här argumenterar uslingen Benkt Westerberg
för "avskaffandet av gravitationskraften":

http://youtu.be/yEOkLHPA66A

 
Ingen bild

AWSvensson

10 november 2012 09:38

Maria Cimini. I nöden prövas vännen.

 
Ingen bild

Hacke

10 november 2012 09:49

Den svenska feministrörelsen är en vämjelig församling hycklare. Vilken godbit detta skulle vara om inte om fanns.
Men vi kan ju glädjande konstatera att deras eget organ Feminsitiskt Perspektiv har tappat halva prenumerantkåren och nu har en pappersupplaga på svindlade cirka tusen ex till de kvarvarande förblindade.
Gissningsvis med en geografisk spridning begränsad till Södermalm.

 
Ingen bild

Ännu mer desperata

10 november 2012 10:17

Kaffe latte intelligentian fattar som vanligt ingenting.
http://www.expressen.se/ledare/fortfarande-extremister/

 
Ingen bild

Dille

10 november 2012 10:20

I sin vånda över SD:s popularitet tar nu Expressen till sitt vanliga vapen: skändligt och lögnaktigt förtal
www.expressen.se/ledare/fortfarande-extremister/

 
Ingen bild

fd moderat

10 november 2012 10:21

Paniken är nu fullständig hos PK-eliten. De börjar sakta förstå att efter valet 2014 kommer Sveriges riksdag se mycket annurlunda ut mot tidigare.

Fallet Maria Cimini bekräftar bara att Sverige har världens sämsta journalistkår.

Själv firar jag SD:s fina uppgång med att kratta löv i helgen.

 
Ingen bild

Det nya Sverige

10 november 2012 10:41

En 17-årig man har anmält att han blivit utsatt för en våldtäkt vid Tegnérkyrkogården i centrala Växjö.
Enligt de första uppgifterna till polisen har flera män varit inblandade i övergreppet.

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/ung-man-valdtagen-vid-tegerkyrkogarden%283517158%29.gm#.UJ4fnoxwosw.twitter

 
Ingen bild

Tony

10 november 2012 10:58

Dom två stocholmsbaserade spyorna Expressen och Aftonbladet
har bråda dagar med att försöka ta udden av SD s
ökade opinionssiffror, god hjälp har dom även av det
"opolitiska" SvT, som låter den föraktfulle
Bengt Westerberg spy sin galla över den befolkning
som mot sin vilja tvingas ta emot stora horder invandrare!
Finns det verkligen en enda människa i landet som känner
sympati för denne obehaglige figur?

 
Ingen bild

Stefan A.

10 november 2012 11:22

Hur man kan sätta mannen som nästan krossade röda korset till utredare är en gåta.Hur många miljoner den mannen kostade RK i reda pengar och goodwill lär vi aldrig få reda på, alla stackars frivilliga som i ur och skur skramlade med sina bössor och alla som stoppade ned sina surt förvärvade skattade kronor däri, medan ordförande smörjde kråset och tog ut en lön motsvarande ett mellanstort börsbolag, det var skamligt, men så är det, det är vi småfolket som skall stå för gratis jobb och givande, medan en sådan som Westerberg skall ha betalt för att vara "god"....

 
Ingen bild

OH

10 november 2012 11:52

Ang.val av advokat.
Notera att ca 10% av advokaterna har anmälts till diciplinnämnden för oegentligheter.
Begär skriftlig garanti från den tilltänkta advokaten att han ej tillhör dessa rötägg.

 
Ingen bild

teekay

10 november 2012 12:44

svar till DA Capo
Suveränt bra kommentar om superfjanten Bengt Westerberg.

 
Ingen bild

Jämställd

10 november 2012 13:09

Maria Ciminis inlägg förtjänar nästan att stå som egen artikel.
Tack för att du uppskattar vår hjälp,och givetvis blir vi uppdaterade av dig när något nytt har hänt eller är på gång.
Trevlig helg
PS:SD behöver en stark kvinna som komplement till Jimmie Åkesson,så varför inte Maria!

 
Svensson

Svensson

10 november 2012 13:15

Senaste nytt. Alla svenskar är rasister, för alla ogillar vi någon. Där sprack regeringens myt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Mats B

10 november 2012 14:32

Tråden har dött,gillar vi inte Maria pga av hennes ursprung civilstatus och engagemang?
Gillar vi inte henne för att hon är i familj med en etiopier.
Då ska vi skämmas och duka under av den vansinniga invandringen från Afrika och dom muslimska arabländerna,att inte förstå helheten det är det som är vår undergång.
Vakna och stöd Marias kamp.
En tjuga från varje tusen besökare ger en ansenlig summa,att prioritera os hästar säger väl det mesta om det nersövda svenska folket.

 
Ingen bild

Funtaren

10 november 2012 14:52

Mats B: Vad yrar du om? Skulle vi inte gilla Maria?

Finns ingen anledning att forsätta skänka pengar när behovet är uppfyllt. Jag litar på att Thoralf / Maria återkommer om påfyllning behövs.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 november 2012 15:22

AW Svensson : I avsaknad av vännen prövas näven ?
Förresten vet du något om dom två sista kronorna i insamlingen?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 november 2012 15:23

Östran verkar på nätet ha missat den stenade polisbilen och nattens gängbråk mellan olika grupperingar på Olof Palmes gata
Grattis Kalmar

 
Ingen bild

Skånepåg

10 november 2012 16:03

@ Gubben och Gumman

"Förresten vet du något om dom två sista kronorna i insamlingen?"

Tror att det är Ahonen som drabbats av givmildhet och dåligt samvete för allt trams han skrivit här på bloggen, och ville därför kompensera för detta?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 november 2012 16:24

Skånepåg : Kom donationen in som 4 femtioöringar, eller lönebesked från Östran då ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 november 2012 16:43

Nu verkar Östran ha fått ordning på nyhetsrapporteringen : Dikeskörningstävling i Löttorp ?

 
Ingen bild

Skånepåg

10 november 2012 17:26

@ Gubben och Gumman

Tydligen heter det dikesdykningstävling. Som framgår av artikeln och videon i Östran är den sista idiottävlingen inte uppfunnen. Man hoppas enligt arrangörerna att detta även skall bli en olympisk gren i framtiden.

Nåsta idiotgren, anpassad till de "utsatta" storstadsområdena för att ungå rasiststämpeln, måste givetvis även skapas snarast och kast med stor eller liten gatsten mot lämpligt utryckningsfordon som måltavla låter väl passande. Vem månntro blir först att arrangera detta?

http://www.ostran.se/NYHETER/Oeland/kallsup_i_diket_gav_biljett_till_vm_i_wales

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

10 november 2012 18:06

skånepåg : Omskrivningen var bara för att AW Svensson skulle hänga med/känna igen sej det får inte bliförlångaord

 
Ingen bild

OT

10 november 2012 19:09

Till de ensamkommande (och Vetbästerberg, hen som är liberal med andras pengar, men väldigt konservativ med egna). Ännu ett "rasistiskt" inslag från mig.

"Du bist hier im meinem Land
Mein Land, Mein Land

Wohin gehst du, wohin?": http://www.youtube.com/watch?v=TicYn6r76RE

 
Ingen bild

OT

10 november 2012 19:34

Den svenska väljarkören säger "Du Hast nicht mir gesacht": http://www.youtube.com/watch?v=9gRQgYdlxbA

Och Hen, Vetbästerberg önskar att den svenska demokratin var likt den i DDR!

För övrigt anser jag (och miljoner andra) att de ansvariga politikerna skall få livstid i fotboja, max 200m från Rosengård.

 
Ingen bild

Tony Valdemarsvik

10 november 2012 19:51

Transport kommer att få problem med Maria ...hon är både smart och snygg:)

 
Ingen bild

Magentan

10 november 2012 19:56

Vem är allra, allra, allra bäst på att avslöja rasism?

Parallellt med regeringens nyutnämnde "Propagandachef" Bengt Westerbergs utredning för att bekämpa "Främlingsfienden inom oss" har två präktiga antirasister från Ungdom Mot Rasism arbetat med en avsevärt finare och mer avancerad skuggutredning med enligt deras egen utsago "både kvantitativa och kvalitativa metoder" (så det så).

De redogör för denna perfekta utredning i en artikel i SVD med titeln "Hälften av utrikes födda elever har upplevt rasism". Det verkar dock som om de glömde ställa samma typ av frågor till de svenska eleverna. Om de hade gjort det är jag ganska övertygad om att rubriken istället hade varit: "99,99 procent av de svenska, kvinnliga eleverna har upplevt rasism".
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/halften-av-utrikes-fodda-elever-har-upplevt-rasism_7657134.svd

 
Ingen bild

OH

10 november 2012 20:08

OT
Sverige idag är mycket likt DDR. Det är den röda Korsriddaren Westerberg ett bevis för. Förutom politiken har vi ett rättsväsende som starkt påminner om STASI. Det behövs en utrensning på samma vis som Tyskarna gjorde bland rättsväsende och jurister i DDR.Det är Poliserna som arbetar ute på fältet som håller landet uppe vad gäller dessa områden.

 
Ingen bild

Rättvis

10 november 2012 20:29

Bästerberg får mig att tänka på århundradets spion, Kim Philby, som - trots att han var kommunist - låtsades vara stockkonservativ och därför blev vän med nazihöjdare.
Philby blev även dekorerad av Franco.
Men bak ryggen spionerade Philby åt Ryssarna.

Jag vet inte varför Bästerberg hela tiden får mig att tänka på Philby. För Philby var tex inte girig som Bästerberg.

Någon som kan hjälpa mig?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se