thoralf

Direktlänk till inlägg 3 november 2012

JY

Av Thoralf Alfsson - 3 november 2012 21:50

Den 24 oktober 2012 dömdes en person till en månads fängelse vid Kalmar Tingsrätt för våld mot tjänsteman. Det var i detta fall en kvinnlig anställd vid Migrationsverket på Lundegård som utsatts för våld. Jag skrev ett blogginlägg om domen .


Min intuition gjorde att jag började efterforska lite gällande den dömda personen. Här kommer ett utdrag över vad jag fått fram genom de offentliga handlingar som finns om JY.


Eftersom Barometerns Jesper Ericson skriver mycket om "flyktingfall" har jag skickat alla domar från Kalmar, Helsingborg och Östersunds tingsrätter till honom. Men även domarna från Migrationsdomstolen i Malmö och i Stockholm. Jag tänkte att han kanske kunde göra en artikel om denna person för att nyansera budskapet i Barometern och inte bara ha snyftreportage.  Jag gjorde det i onsdags men han har inte ens svarat på mitt mejl. Så otacksammt!


JY sökte uppehållstillstånd 2009-04-06. Som skäl för sin ansökan anger han att han är kurd från Syrien men att han inte är medborgare i Syrien utan anser sig vara statslös.


Nu dröjde inte så länge innan han begick brott. Den 24 maj stal han en dator med tillbehör och en del kläder från sina rumskamrater vid asylboendet i Perstorp. Därefter åkte han till Danmark för att söka asyl i Danmark. Men polisen i Danmark upptäckte den stulna datorn och kunde då gripa JY och överlämna honom till svensk polis.


Han hade även hunnit med att krossa några fönster på asylboendet då han har svårt att hantera sin ilska.


Åklagaren vid Helsingborgs tingsrätt yrkar på fängelse och utvisning.


Nu inträder dock den svenska naiviteten och godheten!


Utdrag från domen.

”Det finns ingen uppgift om att J Y tidigare skulle ha dömts för brott.

 

De brott som prövats genom denna dom har ett straffvärde motsvarande fängelse tre månader.

 

Det saknas särskild anledning befara att JY kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet. Påföljden ska därför bestämmas till villkorlig dom. Den ska enligt huvudregeln i Brottsbalken förenas med böter. Eftersom JY varit berövad friheten som anhållen och häktad i 24 dagar ska böterna dock anses erlagda härigenom.

 

JY har visserligen dömts för brott som kan leda till fängelse och han hardömts till en svårare påföljd än böter. Gärningarna är dock inte av sådant slag att det kan antas att han kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i Sverige. Ej heller är brotten så allvarliga att han inte bör få stanna här.

 

Eftersom det saknas förutsättningar för ett utvisningsbeslut på grund av brott ska utvisningsyrkandet ogillas.”

 

Den 1 oktober 2009 avslås hans asylansökan av Migrationsverket men även att han skall utvisas. Migrationsverket menar att hans identitet inte har styrkts. Givetvis överklagar JY beslutet till Migrationsdomstolen i Malmö.


Nu är dock JY inte overksam. Den 15 april 2010 döms han vid Östersunds Tingsrätt för ofredande, stöld, bedrägeri, våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman till fyra månaders fängelse.


Ett litet smakprov från domen.


”När han kom till platsen såg han att det att det var tumult på golvet där Y låg fasthållen av häktesvakter. Holmberg var svettig och klagade över ont i knät. Y var rabiat, skrek och krängde med kroppen. Y spottade honom två gånger i ansiktet samt rev honom på handen vilket orsakade ett blödande sår. Y spottade därefter i såret och försökte bita honom i handen. Vidare hotade Y honom på engelska med innebörd att han skulle dödas.”

 

”Y har därtill uppgett att han har ett annat namn och att han använder namnet JY i Sverige av rädsla för att ska sändas till Tyskland. Hans rätta födelseår är 1990. Y uppgift om att han skulle vara född 1990 lämnar tingsrätten utan avseende då Y tidigare är dömd i Sverige under namnet JY, född 1988. Vidare förekommer han i ett asylärende under samma namn och födelseår.”

 

Här får vi alltså veta att han uppträtt under ett annat namn i Tyskland och han är rädd för att sändas till Tyskland


Den 4 maj 2010 avslår Migrationsdomstolen hans överklagan och fastställer att JY skall utvisas.


Den 6 oktober 2010 vinner Migrationsdomstolens beslut laga kraft då Migrationsöverdomstolen inte beviljade prövningstillstånd


”Migrationsverket beslutade den 23 juni 2011 att ta JY i förvar mot bakgrund av att det fanns

anledning att anta att han skulle komma att hålla sig undan från att bli utvisad och att han skulle kunna komma att begå brott i Sverige. Förvaret verkställdes samma dag. Den 27 juni 2011 överlämnades ärendet för verkställighet till polismyndigheten som övertog och fastställde beslutet

om förvar den 29 juni 2011. Förvarsbeslutet prövades på nytt den 12 juli 2011 enligt 10 kap. 9 § första stycket utlänningslagen.”


Nu berättar han om sin ”rätta” identitet.

”Vid flera tillfällen under handläggningen av hans asylärende samt vid verkställighetsförhör har han uppgett att hans riktiga namn är Aras Benar Ali samt att han är född den 1 juli 1990. Eftersom han är maktoumeen har han inga identitetshandlingar men han har en inte längre giltig tysk passhandling som han nu inger en kopia av, liksom en kopia av det uppehållstillstånd i Tyskland som han hade fram till den 31 januari 2008.”

 

Om han haft ett uppehållstillstånd i Tyskland är det väl bara att skicka honom tillbaka dit.


Sedan kommer också gråtscenen!


”Han har under sin tid i Sverige begått vissa handlingar som han inte är stolt över. Hans agerande är något som tynger honom och gör honom förtvivlad. Han är beredd att förändra sitt beteende och villig att söka hjälp och tala med psykolog för att lära sig att bättre hantera sina känslor.”

 

Den 28 juli 2011 avslår Migrationsdomstolen överklagandet om förvar för JY.


Vad som sedan händer är minst sagt märkligt.


Istället för att utvisas kommer JY eller Aras Benar Ali till Lundegårds asylförläggning de 26 januari 2012. När han inte är nöjd med boendet och de han skall bo tillsammans med misshandlar en kvinna anställd av Migrationsverket. Han åtalas vid Kalmar tingsrätt den 8 februari 2012.

Men den 9 februari inhiberades, verkställighet tillfälligt stoppas av utvisningsbeslutet.


Sedan kommer det mest makalösa utav allt jag sett och som gör mig fullständigt förvånad. Jag undrar vad i helsicke våra myndigheter sysslar med!

 

JY alias Aras Benar Ali beviljas tillfälligt uppehållstillstånd 2012-09-05 - 2015-10-03 trots att hela rättsprocessen kommit till beslutet om utvisning.


Den 24 oktober 2012 döms JY för andra gången till fängelse vid Kalmar tingsrätt.


Grattis Sverige till ännu en framgångsrik invandrare. Jag undrar bara hur många brott som JY begått som han inte fällts för och hur länge det dröjer innan det är dags för nästa resa?


Tänk om JY utvisats redan i juni 2009 när han begick de första brotten i Sverige men tyvärr är våra domare och nämndmän alldeles för naiva.


En person som kommer till Sverige och söker asyl och som redan efter en dryg månad åtalas och döms för brott som har fängelse i straffskalan skall givetvis omgående utvisas. Då har man inte ett ärligt uppsåt.


UPPDATERING!


En minst sagt märklig uppmaning från rikspolischefen! Tydligen har inte rikspolischefen skött sitt uppdrag, om inte annat framgår det av artikeln att endast 3700 avvisats medan 19000 väntar på att avvisas. Ett fullständigt misslyckande av polisen och polisledningen, som uppenbarligen inte prioriterat detta uppdrag.


Ännu ett sjukdomssymtom på patienten Sverige


Justitieminister Beatrice Ask borde omgående befria Bengt Svensson från hans uppdrag och tillsätta en ny rikspolischef!


 


Läs artikel i Fria Tider

 
 
Ingen bild

Eric H

3 november 2012 22:17

En fullständigt otrolig historia!
Dvs, om den inte utspelats i Sverige, då blir det ... liksom helt normalt.

 
Ingen bild

Hacke

3 november 2012 22:28

Tack Thoralf, du är en klippa! Utan din rättspatos och arbetskapacitet hade detta varit ännu en av dessa otaliga och groteska sanningsbilder som hållits i det fördolda av svensk fulmedia och övrigt etablissemang.

Den oslagbara kombinationen nätet-sd ska göra oss fria en dag.

 
Ingen bild

Hulda

3 november 2012 22:43

Denna berättelse bör vi alla skriva ut och sätta upp på varje anslagstavla i hela landet.
Vart är Sverige på väg...??

 
Ingen bild

kalle

3 november 2012 22:51

sen är han väl på jakt efter skandinaviska kvinnor att roa sig med.

i danmark visar polisen och media den råa verkligheten, en kvinna kan inte i vintermörkret gå från järnvägsstationen till sin bil på närliggande parkering. uan att bli brutalt överfallen.
hur ofta sker inte detta och polisen tystar ner all kriminalitet som sker .

http://www.friatider.se/tre-turkar-efterlysta-for-valdtakt-av-dansk-kvinna

http://lokalavisen.dk/45-aarig-kvinde-groft-voldtaget-paa-p-plads-af-tre-%20%20maend-/20121102/artikler/311029982/1265?ref=eblistermest

-----------------------------------------------------------
många äldre hittas döda i Mångkulturella Degerfors, nu är det så vanligt att polisen börjar raportera till media:

http://na.se/nyheter/degerfors/1.1868184-48-arig-man-misstankt-for-mord
.............................................................
och så de vanliga kopparstölderna:
http://na.se/nyheter/ljusnarsberg/1.1868597-kopparfylld-trailer-pa-villovagar

http://na.se/nyheter/2.2212/1.1867818-forseningar-i-tagtrafiken-efter-kopparstolder

öppna gränser gör sverige till kriminellas paradis

 
Ingen bild

kalle

3 november 2012 23:33

här kan låtsas rösta i usa valet.
http://www.votevotevote.net/index.php

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

4 november 2012 04:21

Helt rätt tänkt "Jäspan" på Barren kan behöva lite omväxling för att utvecklas inom sitt gebit.
Vem/vilka är det största problemet tidningsmannen svenska myndigheter eller pensionsräddaren?

 
Observer

Observer

4 november 2012 07:37

Svensk lagstiftning ger utrymme för ett trixande som det redovisade fallet utmärkt visar.En offentlig sammanställning av de olika "uppehållsmöjligheterna" skulle få människor att inse att i svensk asylpolitik är det omöjliga möjligt.Tacka sjutton för att de systemfrälsta mediarepresentanterna inte är villiga att granska denna situation.Visst börjar det bli en viss förljugenhet kring "fri och oberoende press" och "fri och oberoende television".

http://yzmg

 
Ingen bild

SDare

4 november 2012 07:43

http://www.sydsvenskan.se/malmo/hyreshojning-vacker-oro/

Varför gnälls det?
Det finns ju hur mycket pengar som helst i den bottenlösa skattekistan.

 
Ingen bild

Medborgaren

4 november 2012 08:44

Miljöpartiet i Schweiz vill kraftig minska invandringen till landet, anledningen sägs vara förstört djur o växtliv.........
Är det inte hög tid för 7-klöverpartierna att komma med lite kreativa anledningar när man nu målat in sig i hörnet, inte minst när det gäller invandringspolitiken.......

 
Ingen bild

Rune

4 november 2012 09:12

Det är ju uppenbart att denne Aras Benar Ali är på flykt från kriminalpolisen i sitt hemland och Tyskland. Och en sådan person ger Sverige asyl?
En fråga, vad är maktoumeen?

 
Ingen bild

World Traveller

4 november 2012 09:52

Och sana haer vinstlotter tycker media och alla politiker utom SD ar vaerda mer an vaara svenska ungdomar.

 
Ingen bild

von Moltke

4 november 2012 10:26

Det sägs ju ofta att våra "nybyggare" ska rädda välfärden. Nu börjar jag fatta upplägget, för tänk bara hur många personer som hade behövt friställas inom kriminalvården, migrationsmyndigheten, polisen, sjukvården, kommunen med mera, om vi inte hade haft alla dessa invandrare. Fy bubblan, dessa hade ju då blivit tvungna att arbeta inom...vågar jag säga ordet n ä r i n g s l i v e t.

 
Ingen bild

Stefan A.

4 november 2012 10:32

Denne person kom tydligen i åtnjutande av den treåriga tuten som gäller alla som påstår sig komma från Syrien, ansvaret för de som drabbas av denne persons framfart får delas lika mellan svenska journalister och den svenska regeringen.

 
Ingen bild

Lotta

4 november 2012 10:48

Snyftvalsen glömdes bort på 7 månader. Läste på Avpixlat om ytterligare en av Måddans entreprenörer som inte utvisades trots att han hotade och våldtog en tjej. En person som kommenterade det skrev att man i Schweiz utvisade alla "asylsökande" som begår brott oavsett straffvärde. Något vi skyndsamt borde ta efter.

 
Ingen bild

Nalli

4 november 2012 10:56

Denna detektivroman var en riktig rysare som handlade om
J Y /Aras Benar Ali.
Den är helt oslagbar.

 
Ingen bild

OT-PMS

4 november 2012 11:03

Dom börjar bli desperata nu.

Därför måste vi tala om klass och klyftor
Bara en offensiv välfärdspolitik kan stoppa Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna äter sig fram i opinionsundersökningarna och nu höjs rösterna: Vi måste våga prata om problemen med invandringen! Annars lämnar vi walk over till SD!
http://www.aftonlognen.se/kultur/kronikorer/linderborg/article15709238.ab

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

4 november 2012 11:22

PMS : Det är väl bra om donnan är inne på det spåret, utan "Danmarksdisskussion" växer SD så det knackar , att denna brud skall förstå att Svenne är trött på att bli rånad av kommuni(s)ter , och pensionsräddare, samt gummiryggar inom sjuklövern, kan vi inte kräva av henne.
Detsamma gäller svenska ungdomar och snart deras föräldrar också.

Det rent patetiska är att en stor välfärdspolitik skulle stoppa folkrörelsen Sverigedemokraterna är typiskt en icke ekonomiskt begåvad Boljevik, standardlösningen.

Åsne Lindeborg kan varken stoppa SD eller "Danmarksdiskussionen det tåget har gått.

Festen är slut i Sverige frågan är bara hur "rörigt" det skall bli

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

4 november 2012 11:25

Konstapel "Bengan" är det väl "choklad", blabla blabla bla i :=)(=:

 
Ingen bild

Hulda

4 november 2012 11:25

PMS...
Visst lossnar det i debatten för en diskussion om invandringen. Sakta men säkert.
Men hinner det diskuteras och vidtas åtgärder INNAN det är försent...

 
Ingen bild

OH

4 november 2012 13:16

Denne person, vem han nu påstår sig vara är en stor ekonomisk tillgång för kufarna inom såväl rättsväsendet som Rambergskans företagsamma gäng.Om detta hände i ex.vis Vitryssland skulle SVT och tidningar kalla landet för ett korrupt land.

 
Svensson

Svensson

4 november 2012 13:32

En ilsken papperslös.Det roliga är, att han finns inte egentligen i Sverige. Så då kommer han aldrig bidra med skatt. Då är frågan, hur kommer han försörja sig i Sverige ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

von Moltke

4 november 2012 13:46

Mycket av den samhällskollaps som vi ser idag beskrevs profetiskt av Émile Durkheim för över hundra år sedan. Jag har alltid känt en dragning till Durkheims idéer, men så tillhör han också en av de stora inom sociologin. Hans konservativa klarsynthet borde göra honom till en självklar "ideolog" inom den sverigevänliga rörelsen.

 
Cavatus

Cavatus

4 november 2012 13:48

Missa inte Julia Caesars söndagskrönika idag om att leva i inre exil i sitt eget land:

http://snaphanen.dk/2012/11/04/rapport-fran-gransen/

Oerhört läsvärd. Den har litterära kvalitéer och lämnar obönhörligt ut de politiker som prisger sitt land.

http://www.korta.nu/jc

 
Ladycobra

Ladycobra

4 november 2012 14:04

Tack för en utmärkt bra skriven blogg och jag är glad att du arbetar för SD som är det enda realistiska partiet i Sverige, alla andra partier är sverigefientliga och månar inte om oss skattebetalande svenskar, men tycker att de som kommer hit skall ha skattefria bidrag.

Detta får en invandrarkvinna med 3 barn i bidrag.


6.510 kr i etableringsersättning


4.500 kr i etableringstillägg


4.500 kr i bostadsbidrag


3.754 kr i barnbidrag


2.546 kr i underhållsstöd


= 21,810 kr i månaden skattefritt.


Utöver detta har invandraren rätt till


259.200 kr i retroaktiv föräldrapenning.


12.000 kr skattefri SFI-bonus


Invandraren kan välja själv i vilken takt föräldrapengen skall betalas ut. SFI-bonusen betalas ut vid avklarad kurs.


Inget av ovanstående bidrag kan dras in för att invandraren vägrar att ta emot erbjudet jobb.


KÄLLA: Statskontoret.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedan en video som visar demonstrationer där Somalier protesterar för att de inte får ett hus istället för 3 rum o kök bl.a


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_wn9Qca87-0#!



Läs mera i nedanstående artikellänk angående bidrag m.m


http://www.friatider.se/fredrik-malm-ger-fria-tider-ratt-om-invandrarbidragen


[SD-TV] , se nedanstående video, där SD redovisar kostnader för invandringen


http://www.youtube.com/watch?v=nRsnx41UWCA&feature=relmfu



Nedan länkar att gå in på när det gäller ÄFS Äldreförsörjningsstöd för invandrare, som av någon anledning är skattefritt och inte räknas som inkomst och många pensionärer som betalat snällt sin skatt kommer inte upp i bruttopension vad dessa ÄFS bidragstagare får i minsta belopp ca. 10.000 kr beloppet storlek beror på hyran som den bidragstagande har.



http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1298104/Fortfarande-kritisk-till-hur-AumlFS-aumlr-utformat.html


http://dagbladet.se/insandare/1.2164119-aldreforsorjningsstodet-ar-orattvist?m=print


http://www.sd-ale.se/index.php?option=com_content&view=article&id=33&Itemid=33



Läs nedan.och se på videon där en Filosofie doktor i ekonomisk historia berättar lite om kostnader för arbetslösa invandrare som blir fler och fler.


http://www.youtube.com/watch?v=NeCoiR0UZGc

http://ladycobra-beliver.blogspot.com

 
Beliver

Beliver

4 november 2012 14:14

Islaminiseringen i Europa är ett faktum.

Gå in på mina blogglänkar och läs om detta samt
ta del av intressanta artiklar och videos, fakta om kostnader för invandringen m.m

http://ladycobra-beliver.blogspot.com/

http://ladycobra.wordpress.com/

Nedan kan du gå in på videon där Jan Guliou intervjuas angående SD.

http://ladycobra.wordpress.com/2011/10/11/jan-guilou-uttalar-sig-om-sverigedemokraterna/

Gå in på nedanstående länk och läs om att Norge upprättar återvändande avtal för Somalier och Sverige gör tvärsom,, ser till att Sverige blir invarderat av Somalier till Moderaternas riksdagsman i Försvarsutskottets förtjusning, han vill naturligtvis ha hit sina landsmän och se till att Sverige Islaminiseras mer och mer.

http://avpixlat.info/2012/07/03/norska-regeringen-forbereder-atervandandeavtal-for-somalier/#more-27534

SR och Expo tar upp antidemokratiska Hizb ut-Tahrir, nybildat parti i Sverige.


http://avpixlat.info/2012/10/12/sr-och-expo-tar-upp-antidemokratiska-hizb-ut-tahrir/



Islam party – nytt parti i Belgien vill införa sharialagar


Två kandidater från ett nybildat radikalt islamiskt parti – Islam Party – i Belgien vann två platser i kommunfullmäktige i nyss genomförda lokalval i Bryssel. De två islamisterna, Air Jeddig L’Houcine and Redouane Ahrough, har svurit på att införa sharialagar i de två distrikten där islamisterna röstades in. På sikt vill de ha sharia i hela Belgien. De siktar även på att komma in i regeringen och vidare in i EU-parlamentet.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h1T_15IDAg8#!



http://avpixlat.info/2012/10/31/islam-party-nytt-parti-i-belgien-vill-infora-sharialagar/#more-38293


http://www.friatider.se/sharia-parti-invalt-i-bryssels-kommunfullmaktige



http://ladycobra-beliver.blogspot.se

 
Ingen bild

Lotta

4 november 2012 15:07

OT/Hittat som en kommentar på Snaphanen:

”Dessa gråråttor hade inte bott i landet alltifrån urminnes tid såsom svartråttorna. De härstammade från ett par fattiga invandrare, som för en hundra år sedan stego i land i Malmö från en lybsk skuta. Dessa voro”
hemlösa, utsvultna stackare, som höllo till i själva hamnen, simmade omkring bland pålarna under bryggorna och åto avfall, som kastades i vattnet. De vågade sig aldrig upp till staden, som ägdes av svartråttorna.
Men så småningom, när gråråttorna hade växt till i antal, blevo de djärvare. Till en början flyttade de in i några öde och utdömda gamla hus, som svartråttorna hade övergivit. De sökte sin föda i rännstenar och sophögar och höllo till godo med allt skräp, som svartråttorna inte gitte ta vara på. De voro härdiga, förnöjsamma och oförskräckta, och inom få år hade de blivit så mäktiga, att de företogo sig att jaga bort svartråttorna från Malmö. De togo ifrån dem vindar, källare och magasiner, svälte ut dem eller beto ihjäl dem, för de voro inte alls rädda för strid.
Och när Malmö var taget, drogo de bort i små och stora skaror för att erövra hela landet. Det är nästan omöjligt att förstå varför inte svartråttorna samlade sig till ett stort, gemensamt härnadståg och tillintetgjorde gråråttorna, medan dessa ännu voro fåtaliga. Men de svarta voro väl så säkra på sin makt, att de inte kunde tro på möjligheten att förlora den. ”De sutto stilla på sina egendomar, och under tiden tog gråråttorna ifrån dem lantgård efter lantgård, by efter by, stad efter stad. De blevo utsvälta, utträngda, utrotade”.

 
Lassekolja

Lassekolja

4 november 2012 15:29

Ytterligare ett exempel på att Sverige dessvärre är kört!
Både Bengt Svensson och Carin Götblad är pinsamt mesiga men 7-klövern´s våta drömlakejer.
När jag tittar på Cops på TV6 och jämför svensk polis med amerikansk, då återstår för oss svenskar bara att skämmas!
Inte så konstigt att vi är på väg åt h-e!

http://www.youtube.com/watch?v=Wfc1jSERCYI&feature

 
Ingen bild

Skånepåg

4 november 2012 15:41

@ Lotta

Läs Ahonens två senaste inlägg på hans blogg. Tydligare än så kan det inte framstå hur illa ställt det är med den här människan. Vill inte längre bemöta hans inlägg eftersom det då måste bli så "hårda bandage" för att bemöta alla lögner och rent ut sagt ren dumhet, och jag vill inte under några omständigheter riskera den här bloggens goda rykte för att bemöta hans kaskad av svammel, påstående och floskler. Det är faktiskt att jag nästan tycker synd om honom, eftersom han tycks ha låst sig i ett panikläge där alla spärrar tycks ha ramlat bort.

http://blogg.ostran.se/ihuvudetpaahonen/

 
Ingen bild

s-e karlsson

4 november 2012 16:49

Såg Borgholms kommunalråd på Smålands nytt härom kvällen , håret färgat kolsvart och i princip kolsvarta kläder , allt för att likna asylsökande så mycket som möjligt ?? Tvi vale !

 
Ingen bild

Funtaren

4 november 2012 17:52

Lilla asken har väl gjort en omvändning under galgen - SD ökar varje dag, och nu gäller det att snabbt stoppa denna. Om detta stannar vid tidningsrubriker eller omsätts i verklig aktivitet återstår att se.

 
Ingen bild

Skånepåg

4 november 2012 18:24

O.T
Även Systembolaget har fått "stora darren" och är PK inför julen och som framgår så heter det även här Vinterfesten i stället för julfesten. Nu sk-ter jag i Systembolsget och drar i slutet av november till Nordtyskland, går på julmarknader med familjen och köper mitt behov i dess olika former i lämpliga butiker.

http://1.bp.blogspot.com/-fzSUWwSHIrw/UJO5_15QMKI/AAAAAAAAPQw/NGehbaL8qc4/s320/systembolaget%2Bpk.jpg

 
Ingen bild

OH

4 november 2012 20:04

Jag anser att svensk polis som arbetar ute på fältet utför ett mycket bra och beundransvärt arbete. Betänk vad som kan vänta dom om dom t.ex beordras hämta in någon i Rosengård.De som skall ifrågasättas är de gossarna och gummorna som nöter sköna fåtöljer inom låsta dörrar i polishus och åklagarsoffor.

 
Cavatus

Cavatus

4 november 2012 22:12

Jaha, Kalmar ska spara miljoner på sjukvården:

http://www.exponerat.info/kalmar-lan-sparar-in-60-miljoner-i-sjukvarden/

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Ola Jennebrink

4 november 2012 23:22

I brist på grävande journalister får riksdagsmännen gräva.
Men hur får man det uppgrävda till allmänt beskådande?

 
Ingen bild

Magnus S

5 november 2012 00:26

Skånepåg@

Man riktigt känner hur hatet rinner längs med väggarna på Ahonens redaktion. En mycket, mycket obehaglig person. Det är med oerhört obehag man besöker hans blogg. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det..,

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 06:35

OT : Paniken sprider sej efter SD :s ökningar först vill Bengan utvisa flera (Om det nu är Bengan som själv kommit på ideen)
Idag kablar SVT68 ut att hårfrissan nu vill ha hårdare straff
Sannolikt är paniken total främst hos moderaterna som sannolikt har strömhopp till Sverigedemokraterna.
Givetsvis menar man inget med detta, kom med något bättre penningoikofober.

Bla Fredriks uppgörelse med Miljösekten kommer att göra att Allians mot Sverige förlorar valet 2014 DESSUTOM riskerar nu flera moderater vid köttgrytorna på allvar att få flytta ut från Rosenbad.
Utspelen är ett kvitto på att den poletten ramlat ned .....

Don närmsta två åren skall bli kul att se hur lojaliteten mot all jordens folk utom det svenska utvecklar sej i Sverige.
Några vänsterriksdrev i en ickefråga som skolmaten lär lysa med sin frånvaro, då har dom flesta kommunister insett att festen är slut

Åsne Lindeborg har begripit vart åt det lutar 2014, att tåget gått för henne och andra vänsterjournalister har Åsne inte hajjat.
"Danmarksdiskussionen är passerad utan att ha ägt rum i Sverige
Den har folket hemma vid köksbord och i fikarum klarat av redan.

Vänta bara när SD passerar 15% om ca ett år, med partiledardebatt och fortsatt kulturberikning ,så pekar det mot 20% 2014

Gubben o gumman skriver som fristående jornalister utan koppling till Thor-alf Alfsson eller "Inte rasist men ....vänsterextremist"

P.s Texten ovan får användas i utbildningssyfte på landets journalisthögskolor då i ämnet "Koll på läget"

 
Ingen bild

OT

5 november 2012 06:46

Jimmie Åkesson på DN-debatt:
”Vi har politiken som bryter utanförskapet”
Publicerad i dag 00:50

Felaktig utgångspunkt. Med fortsatt massinvandring kan utanförskapet inte raderas. Regeringen har misslyckats med sin integrationspolitik. Lösningen ligger i en förändrad invandringspolitik och en offensiv jobbskapande politik för alla, skriver Sverige­demokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

Den senaste tidens framgångar i opinionen för Sverigedemokraterna har föranlett de andra partierna att förändra sin strategi gentemot partiet. Företrädare för alliansregeringen tvingas dagligen ta del av undersökningar som visar att de tappar relativt stora väljarskaror till oss. Man har insett att det inte fungerar att sätta nedvärderande epitet på oss. Nu hävdar man i stället att vårt parti saknar integrationspolitik för att reda ut den röra man själv ställt till med och man påstår felaktigt att vi skulle vilja avskaffa sfi. När Per Schlingmann numera talar om integrationspolitiken som en valfråga så är det våra väljare han adresserar.

Vi kommer aldrig att köpa den felaktiga utgångspunkten om att det går att bedriva fortsatt massinvandringspolitik och samtidigt utradera utanförskapet. Ingen integrations­politik i världen kan fungera under nuvarande förhållanden. Den viktigaste åtgärden för att kunna vända segregationstrenden är att kraftigt minska invandringen.

Samtidigt ska det sägas att vi inte har varit tillräckligt tydliga med hur våra andra förslag kan minska utanförskapet. Vi har, precis som vi reflekterar över i partiets kommunikationsplan, varit alltför dåliga på att lyfta fram de mjuka aspekterna av vår politik. Sverigedemokraterna är det enda parti som kan erbjuda kraftfulla åtgärder för att begränsa utanförskapet men vi tänker inte låtsas som att vi har en quick-fix. Det kommer att ta lång tid att reda ut de problem som skapats av denna och tidigare regeringar.

Med invandringspolitiken är det som om de sju övriga partierna i riksdagen agerat utifrån att den ena handen inte vet vad den andra gör. Å ena sidan försöker man lösa problem inom bostadspolitiken, å andra sidan tar man inte hänsyn till att man under 2012–2013 tänker ta emot fler än 200.000 asyl- och anhöriginvandrare från avlägsna länder – sannolikt närmare 200.000 fler än vad samhället i dag klarar av.

Regeringen ingår en migrationspolitisk överenskommelse med MP utan att reflektera över om mottagandesystemet klarar av detta. Resultatet är kommuner som vädjar om invandringsstopp samtidigt som utredare på Migrationsverket nu slår larm om att myndighetens chefer beordrar dem att utfärda uppehållstillstånd på löpande band för att hålla kötiderna nere.

Inom sfi är man oförberedd på tillströmningen av analfabeter från Somalia trots att alla borde ha vetat att detta var en naturlig konsekvens av redan beslutad politik. Det är uppenbart att man aldrig reflekterar över vilka konsekvenser invandringspolitiken får utan allt fokus läggs i stället på att hitta integrationspolitiska särlösningar som man aldrig får att fungera.

Regeringens integrationspolitiska åtgärder handlar om ökat fokus på bidragsanställningar, inrättande av meningslösa aktiviteter som närmast kan liknas vid vuxendagis samt om populistisk plakatpolitik. När regeringen i sin höstproposition slår sig för bröstet över att man lyckats förflytta invandrare från den ena bidragsanställningsformen till den andra blir det uppenbart hur illa ställt det verkligen är.

Vi tror inte på särlösningar. Sverige har nu provat att möta massinvandring med bidragsjobb sedan 90-talet och utanförskapet bara fortsätter att öka. Vi tror heller inte på komplexa och diskriminerande åtgärder så som subventionerade anställningar för invandrare och sänkta skatter i bostadsområden med få svenskar.

Lösningen, förutom en förändrad invandringspolitik, ligger i att skapa goda förutsättningar till sysselsättning och anpassning. Det senare är minst lika viktigt då vi sverigedemokrater vill ha ett sammanhållet land och inte stadsdelar med namn som Little Mogadishu och Bagdad Town enligt amerikansk modell. Vi tycker till skillnad från de andra partierna att språk och värderingar är precis lika viktigt som arbete om man ska kunna bryta utanförskapet.

Det de nya liberala regelverken för arbetskraftsinvandring har åstadkommit är en massivt ökad invandring av lågkvalificerad arbetskraft. Detta drabbar i dag i första hand invandrare och vi menar att Sverige måste återgå till en behovsprövad arbetskraftsinvandring

Vårt svar på denna misslyckade så kallade integrationspolitik är en offensiv, sammanhållen jobbskapande politik – för alla. Särlösningarna har inte varit framgångsrika och vi kan i dag konstatera att anpassningen av invandrare fungerade bättre på den tiden då vi saknade integrationspolitik. Vi vill möjliggöra en förbättrad skola, inrättande av yrkesprogram och sänkt skatt för löntagare. Vi vill stärka starta eget-bidraget och storsatsa på komvux och yrkesvux.

Genom dessa förslag höjer vi kompetensen bland de arbetssökande och vi gör det mer lönsamt att arbeta. Dessutom gör vi det lättare och mer lönsamt att anställa genom sänkta arbetsgivaravgifter för små och medelstora företag, minskat sjuklöneansvar och förändrade turordningsregler.

Vad Sverige behöver är inte mer av bidragsjobb, vuxendagis och andra särlösningar utan vad som krävs för att bekämpa utanförskapet är en ansvarsfull invandringspolitik, en effektiv arbetsmarknadspolitik, en ändamålsenlig utbildningspolitik och tydliga krav från samhällets sida.

När vi i dag delar ut svenska pass till människor som inte kan ett ord svenska och efterskänker invandrares hemutrustningslån för miljarder sänder vi ut helt fel signaler. Det måste i framtiden bli tydligt att ansvaret vilar tungt hos den enskilde och medborgarskapet kan bli en nyckel i detta givet att det ställs krav för att förvärva det. Vad vi politiker däremot kan göra är att skapa förutsättningarna, vilket också är vad Sverigedemokraternas politik syftar till.

Jimmie Åkesson, partiledare Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 07:08

OT : Nu diskutteras Södertälje i SVT68:S morgonsoffa, skall vi i god konspirationsgrupper anta att paniken och sammordningen av debatten om brottsligheten beror på SDD:s ökning .
Kanske har ett block/tv överskridande möte ägt rum under rubriken :
"Rädde sina pengar den som kan" ?

Avhoppargrupper, insattsgrupper ,det sistnämnda bör pk Sverige ta bort omgående ty dom sista insattsgruppen verkade i Ryssland på 1940-talet och var inget bra alls för en folkgrupp.
Fast det är väl för mycket begärt.

Nicke på Expressen kanske kan dreva bort det, tack på förhand
Ty skall vi ändra negerboll till chokladboll eller döpa om kvarteret Negern etc , så bör här tänkas till.
Kanske kan Zoran "Innavlade jägare" Sorbril skojsa till det lite i Boljevik TV ?

Nu kommer det från SVT 68 "Polisen måste bli bättre på att lösa brott" snällla sluta nu vi orkar inte mera populism kl är bara 07.05

Gubben o Gumman skriver som , ja just det som oberoende journalister utan koppling till Alfsson SD eller "Inte rasist men ......vänsterextremist vänsterextremist EL LOBBO "

 
Ingen bild

OH

5 november 2012 07:33

Med Folkskolestadgan 1842 infördes skolplikt i Sverige, vilket betydde att läs och skrivkunnigheten samt förståelsen av vad som skrevs och sades ökade markant.Detta betydde att vid slutet av 1800-talet var analfabetismen i stort sett avskaffad. Med nuvarande Riksdags agerande (förutom SD) införs nu analfabetismen i rask takt genom dessa lycksökande vandrare .

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 08:06

OT : Nu har SVT68 ändrat från svensk till svenk från Rwahnda det tar sej sa mordbrännaren, den misstänkte har dubbla medborgskap ändå blev hn svensk i första sändningarna nu svensk från Ra... whatever

Så kan inte vänsterplattföttrna på bla SVT 68 förstå vadför SD växer
Vad fan gör karln i Sverige ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 08:12

OT : Smash and grabb kupp mot mattaffär och guldsmed i Emmaboda
Tänk om det är papperslösa Åforstjyvar hugaligen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 08:15

"I god konsprationsanda" skall det vara i artikeln om bla Södertäje

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 08:19

OT : Notera att Äscbos nya påläggskalv Måna lanseras tätare och tätare i SVT68 vilket sammaträffande va, senast som expertkunnig ang Amerikanska valet mellan pest eller kolera det sista var en personlig reflexion.
Tänk att en tjej kan vara så kompetent rena DDR inteligensen halleluja

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 08:38

OT : En grekisk politiker tycker att grekerna skall bestämma storleken på sitt eget sparpaket, jamen det var väl intellkuellt Nobelpris nästa år ?

 
Ingen bild

Sven Dacke

5 november 2012 08:42

Webbskola, vilka rättigheter har du att få del i handlingar och mycket mera.

Mycket bra programserie från SVT och Uppdrag Granskning

Se och du vet hur du skall göra för att få ut handlingar.

http://www.svt.se/ug/omug/20110704115153/anders_r_olsson_har_alla_svar

 
Ingen bild

Lotta

5 november 2012 08:54

Gubben o Gumman

Undrar också varför man dammat av Måna Muslim och låter henne uttala sig om både det ena och det andra? Såg Agenda där människan sitter och säger afroamerikaner? Men, men är inte alla amerikaner kort och gott? I Sverige är ju alla svenskar från att man satt ner skånkarna på svensk jord.

Skånkarna = fötterna

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 november 2012 09:14

Lotta : Enda rimliga förklaringen är väl att dom röda tar hand om sina "familjemedlemmar" men peta in Einsteina i svenska tv rutor är bara kontraproduktivt. så det skall vi vara glada för.
Fast SVT68 skjuter sej i båda plattskånkarna :=)(=:
Det är bättre hon blir växt/bär specialist inom SVT68 Kanske en serie om Chilevipska konkelbär eller soffblommor ?

 
Ingen bild

Lotta

5 november 2012 09:19

@Skånepåg
Har varit inne och läst på finnens sida. Man kan bara skaka på huvudet. Ingen idé att ödsla någon tid på individen. Men, visst är det konstigt att alla dessa godhetsapostlar alltid lyser med sin frånvaro när resultatet av deras så omhuldade mångkultur diskuteras. Ett typexempel är just den pågående diskussionen om JY. Då kör de vant ner vaccumskallen djupt ner i sanden och låtsas som om det regnar igen.

 
Ingen bild

Även en blind höna......

5 november 2012 10:54

Det är inte bara Somalia som kryllar av raketforskare!

Etiopiska barn som aldrig sett tryckta ord eller ens trafikskyltar fick pekdatorer i oöppnade förpackningar. Efter några dagar var de i full fart och efter ett par månader hade de hackat Android.

Pekdatorerna – Motorolas Androidbaserade modell Xoom – lämnades i oöppnade paket i två byar åtta mil från Addis Abeba. I varje by fick ett tjugotal barn i lagom ålder för att börja skolan göra vad de vill med paketen – den enda hjälp som gavs var instruktioner till några vuxna för att hantera solcellsbaserad laddning av apparaterna.

Enligt Negroponte hade barnen varken sett tryckt material, trafikskyltar eller ens paket med text på.

-Jag trodde att barnen skulle leka med lådorna. Men inom fyra minuter hade ett av barnen inte bara öppnat lådan utan också hittat strömbrytaren och startat datorn. Inom fem dagar använde de 47 appar per barn per dag. Inom två veckor, sjöng de abc-sånger i byn och inom fem månader hade de hackat Android, berättar Nicholas Negroponte.

Hacket bestod i att aktivera datorns kamera som någon av OLPC:s tekniker enligt Negroponte inaktiverat av misstag.
http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/datorer/article3574177.ece

 
Ingen bild

Hulda

5 november 2012 11:49

"Aftontragedin" skriver på hemsidan "54-årig svensk åtalas för folkmord i Rwanda."
Kan någon förklara vad får en då strax över 30-årig Svensk att åka till ett främmande land i Afrika och ev.utföra dessa fruktansvärda handlingar?

Mao. detta väcker endast förakt mot de journalister som inte kan vara ärliga, utan ska ljuga oss läsare rakt upp i ansiktet....

 
Ingen bild

OH

5 november 2012 11:50

Idag läste jag för första gången denne Ahonens blogg.Är han utvisad från Finland? Personen kan knappast ha alla hönsen hemma.

 
Ingen bild

Medborgaren

5 november 2012 13:25

Hulda, tom Mona Muslim använder begreppet "afroamerican".
Då måste det väl vara helt PK att säga "afrosvensken" eller "arabsvensken" eller?
Tänk så enkelt allt kan vara!

 
Ingen bild

Vakna!

5 november 2012 14:20

http://sdu.nu/ SDU vår snara framtid som drivs professionellt av Gustav Kasselstrand med medarbetare på ideell basis,dom behöver vårt ekonomiska stöd och det nu.

För mig är det då obegripligt att man inte lägger till en enkel flik på hemsidan för oss som vill stödja på ett enkelt sätt,enkelheten är A och O när det gäller donationer.
Har försökt uppmärksamma om detta det senaste året utan respons,vakna SDU och gå inte i moderpartiets statiska fotspår där det inte ens är lönt att komma med ideer då dom är som så många andra ledare som "kan själv" på trots att dom inte kan detta.
Ideer inplanteras av oss vanliga väljare och ni gör dessa till ert eget revolutionerande nytänkande,tyvärr tar det dock en evighet innan det implementeras och då som en nyupptäckt uppenbarelse.
Vakna och det nu!

 
Ingen bild

Sven Dacke

5 november 2012 14:28

Att försvara papperslösas "rätt" att svartarbeta i Sverige är att försvara en modern form av slaveri. De jobbar för ibland 25 kronor i timmen, har ingen reglerad arbetstid eller rätt till ledighet, och kan inte protestera mot vidriga arbetsförhållanden eftersom de då riskerar utvisning. Det är inte värdigt ett land som Sverige, men ger en fingervisning om var vi kanske hamnar om vi lyssnar på dem som vill öppna gränserna och montera ned välfärdsstaten.

http://www.smp.se/ledare/motsagelsefulla-budskap-om-papperslosa(3507683).gm#disqus_thread


Artikel i den ibland regimkritiska tidningen Smålandsposten Växjö, som förmodligen snart tvingas byta ledaskribent, för det kan väl inte vara PK att diskutera sanningen i Sverige

 
Ingen bild

Ludvig

5 november 2012 14:49

Det är väl sådana killar som berikar vårt land.

 
Ingen bild

Lotta

5 november 2012 16:01

OT/suveränt bra skrivet av Magica de Hex

Vi, ditt förödmjukade och föraktade folk
INSÄNDARE Du, Fredrik Reinfeldt, som är vår statsminister har lyckats få mig att känna att jag är lika mycket värd och lika betydelsefull som en SD-valsedel på ett Expressenomslag. Fast om det bara var jag som kände så, vore det väl inte så farligt. Men du och dina politikerkollegor har tydligen rationaliserat bort det där med demokrati, vad jag kan förstå? Och jag vet inte riktigt om ni trodde att det skulle passera utan större åthävor? Hur människor som vill kalla sig politiker kan splittra sitt folk så här är för mig helt obegripligt? Er smala lycka är att människor inte förstår omfattningen av ert svek mot nationen. Därför ser ni nogsamt till att några siffror om invandringen inte kommer ut. För det är tydligen det svåraste som finns i Sverige, att beräkna invandringskostnader?

Innan valet 2010 hade jag knappt lagt märke till dig. Du verkade väl lika hyfsad som någon annan? Lite tillknäppt kanske, men vem vill ha en spelevink till statsminister? Lite konstigt tyckte jag nog det var att du inte gick ut och såg till att SD fick en demokratiskt och rättvis behandling. För mig var det viktigt och jag trodde faktiskt att det var det för dig också? Det finns vissa saker man tar för givet. Men jag började fundera när jag såg den behandling SD fick av politikerkollegor och media. Det värsta var att ingen politisk företrädare gick ut och fördömde beteendet. Ingen av er verkade heller begripa hur kontraproduktivt det var och faktiskt fortfarande är.

Valnatten såg och hörde jag Lars Ohly och tappade hakan när han inte kunde dela sminkloge med Jimmie Åkesson och sedan började prata om ”utomparlamentariska åtgärder”. Och förväntade mig att övriga partiledare med dig i spetsen, samfällt skulle klargöra att valrörelsen är över nu och 5,7 % av medborgarna vill ha in SD. Allt annat är ett förakt för de människor som röstat in dem? Men ingen ifrågasatte hur han betedde sig och vad han sa? INGEN.

Det odemokratiska mobbarbeteendet har fortsatt i stort som i smått. Nej, de får inte vara med i kvittningssystemet, nej de får inte vara med i fotbollsmatcher och nej, vi kan definitivt inte rösta på något SD röstar på. Om det så är vår egen motion. Listan kan göras lång på mobbarbeteendet i sandlådan, sandlådan som pinsamt nog är vår Riksdag. Dessutom kan SD skylla sig själva om vänsterligister och AFA ger sig på dem. Det var innebörden i vad du sa på en pressträff. Men än hade jag inte tappat hoppet.

En riktig statsman hade naturligtvis involverat SD i riksdagsarbetet så mycket han kunde för att hålla dem upptagna. I stället för att ignorera och frysa ut 330 000 medborgares vilja. När någon av våra imbecilla reportrar frågade en finsk politiker om de verkligen skulle ha Sannfinländarna med i en regering, svarade den finske politikern med frågande röst att ”de är valda av Folket?” Det verkar vara lite svårt för Sveriges politiker och media att förstå det konceptet.

Fast jag tror att jag gav upp om dig, när jihadkrigaren Abdulwahab ville ha med mig och gärna flera svenskar till himmelriket. Tyvärr (för honom) verkade bombträningen varit helt förfelad. Men då var det var inte dina svenska medborgare du i första hand tänkte på. Utan viktigast för dig var att ingen skulle vara elak mot muslimerna. Ditt taffliga och senkomna tal gjorde ingen människa glad. Mummel mummel…oacceptabelt..mummel mummel öppet samhälle mummel…

Själv tog jag upp ämnet invandring offentligt och fick då höra om min likhet med diverse nazistkoryféer. Mycket tack vare dig, Fredrik, som har tolererat och själv gått i bräschen för tonläget i debatten. Du pratar om demokrati och tolerans utan att själv ha någonting av den varan? Känns det inte lite lögnaktigt? När SD ställer frågor till dig i riksdagen börjar du alltid prata om SDs historia, världens lidande människor, öppenhet och tolerans och människosyn. Svarar på frågan gör du däremot inte lika ofta.

För min del hittade jag Politiskt Inkorrekt efter valet, som senare blev Avpixlat, och det kändes så otroligt skönt att inte vara ensam att reagera. Men jag känner att ilskan som fanns på PI i många fall övergått till förtvivlan nu. Det är, och jag är ledsen att behöva säga det, helt och hållet ditt fel Fredrik. Du har haft alla chanser att styra mot demokrati och yttrandefrihet utan att ha tagit dem. Men det är ilska, maktlöshet och sorg över ett förlorat land som växer hos ditt folk. Och det är du som är ansvarig.

För en hel del av dina skyddslingar våldtar, mördar, rånar och bedrar. Faktiskt i så hög grad att det finns exempel på hur människor börjar gå samman i medborgargarden. Eftersom vår, genom politiska beslut, tandlösa polis tvingas stå med mössan och halalkorven i hand när stenarna haglar. Och du skickar fram lille Ullenhag som sprutar floskler omkring sig och bemöter fakta med känslomässigt svammel. Det är i princip vårt fel hur dessa människor beter sig tack vare vår strukturella rasism och avskyvärda främlingsfientlighet.

Att ens fundera på att stanna karusellen är så fruktansvärt att det inte finns ord för det, enligt er. Det är ”omänskligt och ansvarslöst” sa Ullenhag när SD påpekar att man kan spara 120 miljoner. Och när nu kommunerna går på knä tack vare Syrien och anhöriginvandring ska staten skjuta till pengar? Jaha. Same, same but different. Men som du så hurtigt sa ”Det mångkulturella samhället är så mycket mer spännande och intressant”. Jag har aldrig bett om, önskat eller efterfrågat detta nya ”spännande“ samhälle?

Jag har följt nätet under två år och jag både ser och känner en skillnad. Det jäser i det fördolda. För du har väl egentligen aldrig sagt något när SD-medlemmar förlorat jobbet eller blivit utsparkade ur facket? Har du verkligen läst den där listan med mänskliga rättigheter ni är så måna om när det gäller människor med utländsk bakgrund?? Det står där, rätten att gå med i ett fackförbund i artikel 23:4. Fast å andra sidan har du väl inte sagt något om den behandling sverigedemokrater får utstå?

Men om man låter medborgarnas ilska växa till sig under lång tid och kryddar anrättningen med en rejäl särbehandling när det gäller arbeten, bostäder och diverse ersättningar, så får man hat, som sakta jäser hos den del av folket som upplever sig övergivna och föraktade av sina folkvalda politiker. Du sitter på en krutdurk och du gör inte ett dugg åt saken? Fläskar på med mer floskler, bara. I bästa ”Låt mig berätta om Hibo” stil. Att få 5,7% av väljarna att känna sig helt maktlösa när de sänt en politisk signal måste väl vara höjden av dumhet hos en politiker?

Och det är mig du trampar på, föraktar och förödmjukar. Vi har ett företag och har betalat våra höga skatter i alla år. Men mig föraktar och avskyr du. Du gör ditt bästa för att kunna visa hur illa du tycker om mig. För du förstår, varje gång du låter bli att svara Jimmie Åkesson eller håller tyst när han blir förolämpad är det mig du spottar på.

Däremot vet du inte hur välvillig du ska vara mot den invandrare som kom igår och som förmodligen kommer att leva på försörjningsstöd resten av sitt liv? Men över honom eller henne öser du pengar i olika ersättningar och till allehanda projekt. En trebarnsmamma i etableringsreformen får 21800 i månaden påstod den oberoende sajten Fria Tider. En fp-riksdagsman skulle motbevisa detta och fick fram 21 500 i månaden. Du förstår säkert hur glad garantipensionären blir att läsa detta! Du har nedprioriterat ditt eget folk till förmån för alla som sätter sin fot i Sverige numera. Som man brukar säga nuförtiden: ”vem är egentligen svensk?” Fast de där oerhört svårdefinierade svenskarnas skattepengar duger i hela världens lilla socialkontor. Det är signalen du sänder till mig och resten av din befolkning. Och den har gått fram, loud and clear.

Jag förstår egentligen inte hur en statsman kan vara så aningslös? Det finns några saker människor är beredda att kämpa för. Det är familj, hem och land. Eller, är du kanske inte så aningslös? Ibland undrar man, alternativet är att ni inte förstår vad ni gör? Det här är en bruksanvisning för att utså splittring i ett land. Det är så här man startar inbördeskrig. Varför fortsätter ni på den inslagna vägen? Inget land i världshistorien har tagit in människor från andra kulturer och gett dem särbehandling framför den egna befolkningen. Din politik kommer att slita sönder vårt land. Jag känner förändringen hos människor, som skett på bara några år. Och det är du som är den högste ansvarige när det gäller nedmonteringen av vår demokrati. Du har lett vårt land in på en mycket otäck och farlig väg, genom din oförmåga att göra skillnad mellan invandringskritik och rasism.

Sverigedemokraterna kommer att växa och bli en folkrörelse. Det är lika bra att du lär dig leva med det.

Magica de Hex


http://avpixlat.info/2012/11/05/vi-ditt-forodmjukade-och-foraktade-folk/#more-37985

 
Ingen bild

Nissolf

5 november 2012 17:17

69,94% röstade INTE på Fredrik i Riksdagsvalet 2010.

http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/R/rike/index.html

 
Ingen bild

Lotta

5 november 2012 19:25

Så la sig då Borgholms politiker platt på rygg och kommer börja servera mat till de "asylsökande". Lisbeth Lennartsson (C) kommer gå ut med en enkät till alla föräldrar med frågor om vilka som inte äter fläskkött och vilka som är allargiker. Då hoppas jag att summan detta kommer kosta dras från de "asylsökande" bidrag. De som senare inte anses ha några asylskäl hoppas jag får en slutnota för kost och logi. Det borde i alla fall stoppa asylmissbrukarna från Balkan.

 
Ingen bild

Stundtahl

5 november 2012 20:04

OT/
-Herr Migrationsministern påstå i DN att Jimmie Åkesson "blandar ihop olika siffror".....!?
I detta uttalande borde isf. Herr Migrationsministern ge Svenska folket de korrekta siffrorna, -men det är möjligen en stilla bön att be om.

 
Ingen bild

Lotta

5 november 2012 20:08

Sitter och tittar på Rapport om valet i USA. Tidskod ca 19:35 pratar reportern Stefan Åsberg om att det i Illinois finns 2 miljoner illegala invandrare. Illegala invandrare? Heter det inte papperslösa?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards