thoralf

Direktlänk till inlägg 2 november 2012

PK-DREVET GÅR MOT BORGHOLMS KOMMUN

Av Thoralf Alfsson - 2 november 2012 17:58

Barnen på asylförläggningen vid Lundegård får inte skollunch har någon upptäckt. Nu går det politiskt korrekta mediadrevet igång på alla cylindrar. Jag är övertygad om att Borgholms kommun inom några dagar tvingas servera halalslaktat nötkött och inte öländska kroppkakor till dessa asylsökande barn.


Det handlar om asylsökande som inte fått uppehållstillstånd i Sverige och de har sannolikt väldigt olika bakgrund, inte minst när det gäller matkultur. De går dessutom i en provisorisk barackskola på asylförläggningen vid Lundegård. Räcker det inte med att de får en viss skolundervisning? Föräldrarna får dessutom pengar för att handla mat till sig själva och till barnen.


Sverige håller på att fullständigt tappa kontrollen över hur invandringspolitiken bedrivs och Migrationsverket verkar vara bortom all kontroll. Dessutom vågar ingen politiker sätta ner foten och säga ifrån! Att centerpartisten Lisbeth Lennartsson skulle göra det är lika osannolikt som att folkpartisten Birgitta Ohlsson skulle lägga in veto mot EU:s långtidsbudget.


Men som Sverigedemokrat kan man bara fundera på hur många nya väljare vi får efter ännu ett ologiskt pk-drev i media.


Barometern, SvD, SVT, DN, DN


Är du inte medlem i Sverigedemokraterna så är det hög tid nu! Väldigt många har valt att bli medlemmar den senaste månaden. Gör det du också! 


https://sverigedemokraterna.se/medlemsansokan/



 
 
Ingen bild

SM811

2 november 2012 18:31

Nej till muslimska böneutrop
Om Botkyrkas ”böneutrop” – vilka i själva verket är själva beviset för att en barbarisk ideologi styr över grannskapet – tillåts att gå vidare, kan du vara säker på att de snart kommer till en moské nära dig. http://www.d-intl.com/sv/form/nej-till-muslimska-b-neutrop

 
Ingen bild

SM811

2 november 2012 18:33

Härligt att vi blir fler. SD 2014

 
Ingen bild

Hacke

2 november 2012 19:28

Denna ickehistoria kring skolmaten har gått som huvudnyhet i public servicemedian hela dagen. Man tror inte det är sant.
Kommer inte snart den dagen då svenska folket reser sig som en man och slår fast att nu får det f-nimej vara nog!? Även insomniafolket borde väl ha en gräns? Historiskt har vi ju stolta traditioner att försvara i upprorsväg.

 
Ingen bild

Hulda

2 november 2012 19:52

Tänkte idag på Agenda förra söndagen. Åsa Romson (Mp) ojade sig över att invandrade läkare körde Taxi.
Men vad tänker hon om de som skrev på elavtal, och bevisligen var analfabeter?
De kan inte ens köra Taxi....
Kamelskötarexamen kommer man inte så värst långt med i Sverige.

Vad som blir framtiden för en invandrad Somalisk kvinna i medelåldern, och som är analfabet, kan vi alla räkna ut.
Jobb, nej, isolering i hemmet och ingen som helst kunskap om varken Svenska språket eller kulturen.
Det kan säkert Åsa Romson också, men hon kan inte säga det offentligt....

 
Ingen bild

Tony

2 november 2012 19:57

Medlemskap inskickad!

 
Ingen bild

Lotta

2 november 2012 20:06

Rapport tar upp det allt oftare förkommande våldsbrotten på våra sjukhus. Det senaste exemplet är på Sahlgrenska i veckan där ett 20-tal vildar slogs på sjukhuset med knivar. Man talar om att bygga om på sjukhuset som att flytta väggar och att personalen skall utbildas samt förses med överfallslarm. Inte med ett ord nämner man vilka det är som ligger bakom.

 
Svensson

Svensson

2 november 2012 20:08

Kommunerna kommer bli toppstyrda av regeringen, ni ska servera det, och dom ska få backa tre gånger osv.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Jonas Nordh

2 november 2012 20:36

Vad innebär det för mig för mig att bli medlem, fördelar, förpliktelser etc?

 
Ingen bild

Medborgaren

2 november 2012 20:54

Med tanke på att merparten av ASen (AsylSökanden) saknar asylskäl och kommer att avvisas säger sunda förnuftet att de sysslolösa föräldrarna som redan fått bidrag till mat av oss skattebetalare skulle må bra av att laga mat till sina avkommor, men nu råder väl inget sunt förnuft i dessa kretsar!
Annars kan väl den naiva bloggerskan från Kalmar ta en kaffekorg o åka till lundegård...........

 
Ingen bild

Morningstar

2 november 2012 21:01

Finns det inget slott på Öland som man inhysa dom stackarna i? Enbart det bästa duger åt vår nya adel.

 
Ingen bild

Pelle P

2 november 2012 21:25

Ja du Morningstar,Borgholms slott kan funka.

 
Ingen bild

Nissolf

2 november 2012 21:28

Morningstar. Visst finns det slott på Öland, Borgholm Slott, tyvärr förstördes taket i en förödande brand i början på 1800-talet.
Sedan finns Solliden Slott, taket är intakt, men där finns en säkerhetszon, gated community :-)

 
Ingen bild

Hulda

2 november 2012 21:30

Appropå Bert Karlssons "Hotellstandard", bör självklart barnen på Öland få trerätters lunch. Givetvis äkta Halal-mat.
(Halal = ihjälplågade djur..)

 
Ingen bild

Nissolf

2 november 2012 22:17

För dom som inte vet kan jag berätta att den öländska kroppkakan innehåller en rejäl klump fläsk som uppenbarar sig först när man sätter gaffel och kniv i den grå läckerheten. Bra sagt av utbildningschefen kan man tycka, men aj-aj-aj så fel som det blev.

 
Ingen bild

nils

2 november 2012 22:28

@Jonas Nordh

Alla som delar partiets grundläggande värderingar och som inte innehar medlemskap i något annat parti på nationell nivå är välkomna att bli medlemmar. Genom att bli medlem bidrar du med ekonomiskt stöd samtidigt som du får ta del av information om partiet. Medlemskapet ger dig även rösträtt på partiets årsmöten, men du bestämmer helt själv hur aktiv du vill vara eller om du endast vill vara stödmedlem.

 
Ingen bild

Martin

2 november 2012 23:54

Det rör sig även endast om 2-3 timmar de har undervisning. Knappast så man behöver lunch när man inte ens har en halv normal skoldag.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 november 2012 07:42

Lisbeth Lennartsson Centern vad annars ?, tycker att det är förfärligt att barnen inte får mat med 2-3 timmars undervisning.
Vilket skitland Sverige är producerar barnfattigdom och hungriga barn

Det är ju upp till var och en och bedömma hur man ser på maten .
Sveriges skribentkår "riksdrevar" ihop med SVT68 i denna fråga
Nu är man framme vid ev lagbrott

Skulle Lisbeth inte känna till detta med maten, är det trovärdigt ?
Lasse o Bettan kan ev ha en lite uppseglande konflikt ?

Då tror vi att Lasse blir utlöst med skattepengar, samt att en catering firma tar över utspisningen (Majonäskungen) av dom nya pensionsräddarna minus dom som blir utvisade.
"Fittfrågan" kanske kan köra "mattrucken"

Låtom SD växa i riksdagen och bla Centern åka ut 2014 is this for real ?, det är ju väldigt konstigt att SD växer, assistancehärvan är mera än sannlös. skriver taxiläkarna intygen ?

Blir intressant att följa Sverigedemokraternas utveckling i Borgholms kommun 2014 heja Henning Penning SD:s bäste valarbetare norr Glömminge

Gubben o Gumman skriver som oberoende journalister utan koppling till Alfsson eller SD ,ej heller "Inte rasist men vänsterextremist"

 
Ingen bild

von Moltke

3 november 2012 09:01

En intressant detalj som kom fram i artikeln om de elavtalsslutande somaliska analfabeterna var att de själva uppgav att en namnunderskrift inte betyder så mycket i deras genomkorrumperade land. Om man har denna inställning till ett avtal, vad har man då inte för inställning till sanningen när asylskälen uppges för de blåögda batikhäxorna på Migrationsverket?

 
Ingen bild

Lotta

3 november 2012 09:02

OT/islamistparti bildat i Belgien. Snart i varje land nära dig. Skrämmande utveckling:

http://youtu.be/h1T_15IDAg8

 
Ingen bild

Rättvis

3 november 2012 09:58

Just nu pågår ett program i p1 om den svenska skolan. Det är ett nästan frispråkigt program och det framgår klart att skolan har väldiga problem.
Men frispråkigheten har sin gräns: ”Vad är det i undervisningen i Finland och Korea som ger så mycket bättre studieresultat”, säger en av debatt deltagarna, en lärare.
Nej, att hänvisa till FN:s undersökningar om IQ-kvot för olika länder…
Nej, nej det är omöjligt. Då skulle ju konsekvensen av invandringspolitiken bli uppenbar.

 
Ingen bild

J

3 november 2012 09:59

detta är nog det mest extrema inlägg du skrivit. Börjar förstå de som kallar dig en av de mest extrema SD:are som sitter i riksdagen. Men det är väl självklart att barn som inte bär svenska efternamn ska behandlas annorlunda i din värld.

 
Ingen bild

Jenny

3 november 2012 10:01

Se fördelarna med PK dervet..
Nu tvingas dessa inkompetenta politiker inse att flycktingindustrin inte är bara är en guldgruva...
Låt dem svettas och slingra sig...
Själv har jag inte semestrat på Öland sedan 80-talet och det hade varit sorgligt att återvända och se hur denna fina semesterort vanskötts.
Tänker på 70-talet när man var barn och bilade runt med mamma och pappa. Sverige kändes så tryggt, rent och fint...

 
Ingen bild

Lotta

3 november 2012 10:19

@J
I vilken värld menar du då att nedanstående personer tillhör?

"Borgholms utbildningschef Lars Bylund tycker inte att det är något konstigt att de asylsökande barnen inte får någon skolmat. Även tidigare år har de asylsökande barnen fått vara utan mat.

– Jag tycker i alla fall inte att det är mer osunt att föräldrarna själva lagar den mat som de tror att barnen mår bra av än att vi ska skicka upp kroppkakor och sånt från något centralkök i Borgholm och tro att det skulle vara bättre, säger Lars Bylund.

Tycker du inte att det är orättvis att de här barnen som redan har de rätt knapert inte ska få skolmat?

– Jag gör ingen sådan värdering, jag konstaterar ju bara att de här människorna kommer från ett främmande land i en utsatt situation och att de ändå av staten får ett bidrag för att kunna laga mat med sin familj, säger Lars Bylund.

Rektor Christina Lundberg är ansvarig för skolan på Lundegårds camping. Hon säger att de kämpar för att lösa frågan men att det är mycket komplicerat att kunna ge barnen mat med hänsyn till hygienföreskrifter och olika matkulturer.

– Vi håller på att titta på olika lösningar. Vi missunnar dem ingenting om vi bara kan hitta en lösning som är hållbar både från hygienisk och etisk synpunkt, säger hon.

 
Bosse

Bosse

3 november 2012 10:19

Visst skall väl barnen ha gratis mat. Sverige är ju kännt i andra länder som landet som "flyter av mjölk och honung"! Sverige, landet gratis!

(obs ironi)

http://yahoo.se

 
Ingen bild

Jenny

3 november 2012 10:24

J,
När slutade ni bry er om de svenska barnen?? Barngrupperna i skolan/dagis är idag så stora att våra egna barn far illa. Det är stökigt, stojigt och självklart blir undervisningen lidande. Jag som gick i skolan på 70-80 talet blir rent ut sagt chockad över att se hur försämrad dagens skola är. Mina egna små barn har det mycket sämre än vad jag hade.

Blandade åldersgrupper 5 ,6,7 & 8 åringar (totalt 27 barn) konkurrerar om en toalett och ett handfat. Små 5 åringar
som går nedkissade eftersom toaletten var upptagen hela rasten...
Barnen har heller inte tillgång till en matsal, utan äter skolmaten i klassrummet. Dessa 27 barn skall också försöka att hinna tvätta händerna...(de har bara tillgång till ett handfat).
(Kommunen anses dessutom vara en rik kommun.

Så ser dagens Sverige ut! Våra egna barn lider, men ingen bryr sig. Sverige är påväg i en nedåtgående spiral av fattigdom. Sådana som du "J" lever i det förgångna och dina korrekta åsikter är bara ett symptom på hur sjukt och dekadent det svenska samhället har blivit.

 
Ingen bild

J

3 november 2012 10:28

@Lotta

De tillhör några som idag inser att världen är större än Öland och att ett misstag inte kan överslätas med töntiga argument. Barn är barn, oavsett land man är född i. Finns de här ska de givetvis behandlas som alla andra barn. Tror att du har svårt att misstycka mot det? De ansvariga i Borgholm har nu lärt sig en läxa och kommer att behandla alla barn likvärdigt i framtiden, det är jag övertygad om.

 
Ingen bild

J

3 november 2012 10:53

@Jenny

Skolplikt gäller för alla barn i Sverige. Såväl skyldigheter, som rättigheter. Svårare än så är det inte.

 
Ingen bild

Lars-Inge

3 november 2012 11:15

@ J

"Föräldrarna får dessutom pengar för att handla mat till sig själva och till barnen."
Om du inte anser att Alfsson ljuger, vad är då problemet?

"Beträffande ditt påstående att: "Börjar förstå de som kallar dig en av de mest extrema SD:are som sitter i riksdagen."
Vilka är de och viken kompetens har dessa att göra detta uttalande?

 
Ingen bild

J

3 november 2012 11:21

@Lars-Inge

Du menar att pliktlagar inte gäller asylsökande. Spännande Lars-Inge! Finns det några fler lagar som asylsökande kan strunta i?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 november 2012 11:26

Mata inte J (Jinge) väntar bara på att någon skall skriva något som skall skickas vidare till tidningarna likt "Nyårscoopet"

Matfrågan är en extrem tidningsanka vem/vilka som satt DN i brand är väl ganska klart, för att sedan försöka fiska upp något mot Alfsson likt Jinge här, Alfsson är ett hot mot extremvänstern tvivlar du kan du ju titta på bloggen "Inte rasist men ...", listan där är väl trevlig.

J försöker här bättra på den gå INTE på det.

"Mest extrema inlägg" detta inlägg är inte ett dugg extremt däremot är mediadrevet vänsterextremt.

 
Ingen bild

Lotta

3 november 2012 11:28

@J

Kan inte se att utbildningschef Lars Bylund anser att något fel begåtts. Min fråga kvarstår då, i vilken värld tycker du Lars Bylund lever i? Barnen går i skolan i ett par timmar mot de svenska barnen som oftast går heldagar. Föräldrarna får bidrag till mat så vad är problemet?

 
Ingen bild

J

3 november 2012 11:33

nu är ju inte Bylund den skarpaste kniven i lådan, dock har han insett att semester var lämpligt. Skolverket kommer att korrigera honom, var så säker. Rättigheter och skyldigheter, gäller alla, oavsett hur man får inkomst. Det är vl inte så svårt att förstå Lotta, eller?

 
Ingen bild

Lotta

3 november 2012 11:40

@J
Du känner Lars Bylund personligen då eftersom du så självsäkert kan uttala dig om hans intelligens? Jo, det var just rättigheterna/skyldigheterna man utgick ifrån när man inte serverade lunch till "flyktingbarnen". Jag kan fortfarande inte se att något fel begåtts.

 
Ingen bild

J

3 november 2012 11:48

det bästa med denna diskussion Lotta är att vi faktiskt kommer att få ett svar av Skolverket. Jag går All In på att jag har rätt Lotta. Vi får återkomma.

 
Ingen bild

Lotta

3 november 2012 11:51

@J

Har rätt? Är det en tävling?

 
Ingen bild

Lars-Inge

3 november 2012 11:59

@ j

Hur vore det om du besvarade på mina adekvata frågor och således håller dig till ämnet innan du fortsätter som en (j)ubelidiot, vilket ditt svar mer än väl understryker.

En sista fråga, som antagligen du inte heller har förmågan att besvara. Vad i skollagen SFS 2010:800 bryter Borgholms kommun mot? http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/Skollag-2010800_sfs-2010-800/

@ Gubben o Gumman
Aj f-n är det dinge Jinge som ev. är i farten, då är det lätt att förstå den totala bristen på substans i hans kommentarer.

 
Ingen bild

Dille

3 november 2012 12:09

Våldsideologier omfamnar varandra och är varandras avbilder och förebilder. Himmlers SS fick åka till ”ärkefienderna” i Sovjet för att grundligt lära sig hur man byggde upp koncentrationsläger.
I Sverige bröt vänsterpartiet (dåvarande Sveriges kommunistiska parti) sig ut ur Kominterns för att bli nationalsocialister.
Flera ledande vänsterpartister dömdes för spioneri åt nazi-Tyskland.
Gå in på länken och se hur vänsterpartisterna försöker snacka bort historisk fakta
https://www.flashback.org/t1829939

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 november 2012 12:14

Lotta : Allvarligt talat om du vinner provrök inte J:s pipor

 
Ingen bild

Lotta

3 november 2012 12:17

Gubben o Gumman

Ok, jag lovar:-)

 
Ingen bild

Thoralf A

3 november 2012 12:19

I nästa vecka kommer säkert Borgholms kommun tvingas servera lunch till ca 200 barn med en rad olika kravspecar på maten. Allt enligt sin egen matkultur.

Borgholms kommun får nyanställa några personer och göra nya upphandlingar o.s.v Frågan är om 100 000 kronor/vecka kommer att räcka för skattebetalarna i Borgholms kommun.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 november 2012 12:30

Lotta : Tycker du inte J och resten avc vänsterplattfötterna skall ägna lite mera tid åt skolplikt
Fördjupningen för detta gänget ink DN kan väl vara en studie av Avisen DK:s artikel om särskolan i Danmark
Den arikeln har ju ingen Sverigevänlig skrivit men det blir väl SD:s fel ändå?

 
Ingen bild

Skånepåg

3 november 2012 12:46

O.T

Three surprising things you probably didn't know about Islam. This subject WILL affect you in the near future, so take the chance to inform yourself now - before it does.

Cirka 8 minuter väl värd använd tid.
http://www.youtube.com/watch?v=Ib9rofXQl6w

 
Ingen bild

Magentna

3 november 2012 12:51

Att Skolverket kommer att godkänna obefogade och kostnadskrävande yrkanden är inte detsamma som rättvisa. Det är endast ytterligare ett bevis på myndigheternas ängslan över att den "pursvenska" befolkningen i Godhetslandet Sverige inte visar sig vara tillräckligt underdånig. Den "lilla extra kostnaden" får man väl som vanligt fixa genom att dra in på ytterligare något inom äldrevården till exempel.

Thoralf skriver: "Jag är övertygad om att Borgholms kommun inom några dagar tvingas servera halalslaktat nötkött och inte öländska kroppkakor till dessa asylsökande barn."

Liksom Thoralf (och J) är även jag övertygad om att Skolverket kommer att tvinga kommunen att servera särskilt tillredd mat åt dessa deltids-skolbarn, trots att de icke förvärvsarbetande, hemmavarande föräldrarna har tilldelats extra pengar för detta. Sådana praktiska och kostnadsbesparande åtgärder kan naturligtvis inte godkännas i (vänster-)extremlandet Sverige.

 
Ingen bild

Lotta

3 november 2012 13:11

Den djupt rasistiske migrationpolitiske talespersonen för Centern Johan Hedin ställer sig bakom Borgholmspolitikerna. Det rör sig inte endast om kostnad för serverad mat utan man måste dessutom skaffa fram en lokal som motsvarar Livsmedelsverkets krav för att kunna servera mat. Detta innebär enligt Hedin att man kan bli tvingad att bussa iväg barnen till en annan plats. Detta istället för att gå 50 meter till hemmet. Logiken i detta kan endast J förstå.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/centern-forsvarar-att-asylbarn-inte-far-skollunch_7637668.svd

 
Ingen bild

Medborgaren

3 november 2012 13:19

Någon mer än jag som tror att sveriges statskassa snart är tom?
Reinfelt med kumpaner har ju jobbat hårt att slösa bort vårt gemensamma kapital som våra förfäder slitit ont för att trygga kommande generationer.
Plundringen av vårt land ger omdelbart synliga effekter på försämrad välfärd för oss som jobbar o betalar skatt och inte minst för de som slitit hela livet och är värda en behaglig ålderdom.
Ska det behöva bli revolution innan våra politiker,SD undantaget, får arschlet ur vagnen och rätar upp skutan Sverige?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 november 2012 13:21

Lotta : Ja men det var väl trevligt då kanske det kan bli riktigt rabalder i denna icke fråga i media och tv lite till.
Vilket parti växer då J och DN ?

 
Ingen bild

Tony

3 november 2012 13:26

J,
"Rättigheter och skyldigheter gäller alla" Nja
Sina rättigheter har i vart fall Svenska fattigpensionärer
fått lära sig att dra ner på, men skyldigheterna för dem,
till exempel att betala mer för sämre vård bara ökar!
Men varför bara stanna vid att dom barn som nu bor på Öland
ska få mat, det finns ju tusentals svältande barn i Nordkorea
som hade varit glada att få ett mål mat om dagen, och säkert
i många Afrikanska länder också , kanske borde det startas
chartrade flygresor till landet med den outtömliga kassakistan,
Svenne banan betalar via skattesedeln, givetvis för flygresorna
med. Kanske något för sign J, att arrangera! Har nu möjligtvis
funderat över varför föräldrarna får bidrag?

 
Ingen bild

Lärare

3 november 2012 13:57

Det är inte klokt hur snabbt det går utför i samhället. Jag tänker på "skolmaten" som verkar vara en världssensation som den rapporterats i alla medier hela dagen.

Vi har pensionärer i detta land som får nöja sig med vad de får. Indragning av kaffe, halva ägg osv som vi hört nu genom åren. Låga pensioner, de ska ju betala för massimporten från bl a Somalia Afghanistan osv...

Varför inte göra reportage om dessa istället, de är värda allt gott de kan få som dom har jobbat och slitit för oss alla.

Verkar som om hela PK-etablissemanget fått "spader" nu och mer lär det bli, jag tippar 12% för SD i dagsläget. Ut och skaffa röster och medlemmar, nu ska vi ta dom!

 
Ingen bild

OH

3 november 2012 14:24

Beträffande böneutropare anser jag de skall tillåtas under förutsättning att dom sjunger, gal eller läser ur Svenska psalmboken eller bibeln.

 
Ingen bild

von Moltke

3 november 2012 14:44

Det är ju något fel när utgångspunkten är den att utländska medborgare per automatik ska erhålla samma förmåner som svenskar.

 
Ingen bild

Lasse

3 november 2012 15:13

Jag såg under veckan här i Kalmar två st tiggande kvinnor på knä samt en man med käpp som hade eller troligtvis fejkade spasmer.
Alla med en Cola-mugg i handen för att samla in pengar.
Hemadress Lundegård ?

 
Ingen bild

Hulda

3 november 2012 15:44

Lasse... En välriktad spark på ett visst ställe och "spasmerna" går säkert över bums!
Skolmaten borde självklart bara serveras barn till Svenska medborgare. Kostar, kostar...

 
Gruvmor i Stråssa

Gruvmor i Stråssa

3 november 2012 15:45

Två nya medlemmar här!

http://gruvmor.wordpress.com

 
Ingen bild

Nissolf

3 november 2012 17:42

Snart 1000 asylsökande i Borgholm kommun??

http://www.olandsbladet.se/index.php?id=20495&placid=3&template=&PHPSESSID=b3477bf691a277ba8d103bc97b62c08a

 
Ingen bild

Medborgaren

3 november 2012 18:31

Kors i krösamoset, Borgholms kommun ska nu snabbutreda ärendet!!!!
Har någon snabbutredning någonsin gjorts av Borgholms kommun?
Hur vore det om även Invasionsverket snabbutreder ASens (AsylSökandens) asylskäl?
Det görs ju i Finland och i stortsett alla får omedelbart åka hem, eftersom dom saknar asylskäl!
Då är ju även matproblemet löst...............

 
Svensson

Svensson

3 november 2012 19:33

Fallet ska snabbutredas,annars brukar utredningarna ta lång tid. Hade det varit svenskar det rörde sig om, då hade dom börjat utreda först 2016.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Olandstoken

3 november 2012 19:38

Troligtvis kommer SD få mycket nya friska röster i Borgholm efter att sjöbodar och båtar blivit utsatta för inbrott under veckan på Kapelludden.

Tänk er 1000 asylsökanden utspridda i Borgholm med omnejd , nu börjar faktiskt de bosatta inse att det inte är några svältande stackare som kommer hit och suger ut de sista skattekronorna kommunen har utan det handlar om ekonomiska flyktingar som haft råd att äta sig feta och betala sin väg ut ur sitt land.

Människohandel är vad dessa campingägare sysslar med och gällande kapelludden ska det undersökas vilket arrende denne har då det tydligen är lite märkligheter gällande detta.

 
Ingen bild

Ronny

3 november 2012 19:38

Nu är det mer tydligt än någonsin att svensk media ,både tidningar och SVT/SR har en gemensam drive mot SD, precis efter SD nya toppnoteringar. Bl.a så lierar SR Jansson& Wester för att smutskasta Sverige, i radio idag 11-12, fick man höra vad rasistiska svenskarna är. Expressen har ett Hitler reportage, där dom varnar för att ha nationella tankegångar. I en kommun drar man upp John Hron fallet, för att skrämma. Den s.k.skribenten, och Expomedarbetaren David Baas på Expressen, skriver dagligen nidbilder av SD. Är man nu så "blåögd" att man inte ser den gemensama sammarbetet i media, är man blind. Vaddå DDR.....:)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 november 2012 19:57

Ölandstoken : Vi får hoppas Lisbeth och gänget inte hajjar vad som kommer att ske 2014 med ytterligare två års chockberikning.

SD:s riktiga inflytande voteringsmässigt kommer inom kommunpolitiken
Då i dom kommuner där det språrat ur fullständigt Borgholm kan vara en sådan vi får se

 
Ingen bild

Ludvig

5 november 2012 14:46

Ja dessa barn är ju i skolan så länge som 2,5 timmar om dagen, det är klart att dom måste ha middag och inte fläskkött. Bevare mej väl.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

5 november 2012 17:09

Snabbutredning klar!
http://ostran.se/NYHETER/Oeland/Tvaervaendning-om-skolmaten-asylsoekande-barn-faar-lunch
http://www.barometern.se/nyheter/oland/asylbarnen-lovas-skolmat(3508986).gm

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards