thoralf

Direktlänk till inlägg 1 november 2012

HAR MEDIA VAKNAT

Av Thoralf Alfsson - 1 november 2012 11:18

 


Jag skrev i mitt förra blogginlägg om att Sverige är "biggest loser" inom EU när det gäller långtidsbudgeten. Upp till bevis Birgitta Ohlsson!


Sverigedemokraterna är idag det enda EU-kritiska partiet i Sveriges riksdag. Kan det vara en orsak till SD:s opinionsframgångar?


Läs artikel DI, SvD,

 
ANNONS
 
Ingen bild

Edward Ulfertz

1 november 2012 11:42

Länken till SvD pekar också till Dagens Industri.
Rätt länk borde vara:
http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/ohlsson-missnojd-med-eu-budgeten_7632518.svd

 
Ingen bild

Göteborgare

1 november 2012 12:00

OT/ I Uppdrag granskning framgår att Reinfeldts och Borgs hantlangare Hans Lindblad säger
"Ge upp SAAB. Det går bra för Sverige nu. Vi kan ta en smäll i Trollhättan."
Det var ju inte dom som tog smällen, det var SAAB-arbetarna.
Man snackar om "arbetslinjen" och "allas lika värde" och sen behandlar man folket som skit.
Undrar hur många moderatröster det genererar i Trollhättan.

 
Ingen bild

Magentan

1 november 2012 12:05

OJ!!! Av olika anledningar vill jag helst se så lite som möjligt av Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Ohlssons anlete. En av många anledningar är att hon representerar FP - det parti som i hård konkurrens med MP är vårt mest Sverigefientliga parti.

Trycker man sedan på Thoralfs länk till DI är det samma bild där. Och och ve och pina, när man då desperat trycker på länken till SvD för att komma undan, så hamnar man på DI:s artikel i alla fall, och möts alltså av samma bild för TREDJE gången. Isch!

Nu får jag tyvärr vänta med att besöka Thoralfs blogg tills denna bild har hamnat så långt ned på sidan att jag inte behöver se den.

 
Ingen bild

Hacke

1 november 2012 12:24

Det måste vara värre än vad som framgår när t o m Brigitta Olsson (fp) reagerar.
Sverige har ju djupa traditioner på att svälja det mesta som andra länder med betydligt lägre smärttrösklar agerar kraftfullt emot. Där har man ju också till skillnad mot Sverige en öppen debatt och ett informerat folk att ta hänsyn till.

 
Ingen bild

SM811

1 november 2012 12:50

Flyktingförläggning. Måste ses av alla.
http://youtu.be/Wfc1jSERCYI

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

1 november 2012 13:27

Fd SKRÄPO chefen nummera chef för Invasionsverket satt i morgonsoffan och sa att Invasionsverket bör få äga bostäder.
För övrigt tänk vad enkelt det är att hoppa som chef mellan rödgröna myndigheter halleluja.

Detta bör innebära att staten köper upp hyresrätter samt bostadsrätter den senare sista utvägen för etniska svenskar att flytta hemifrån på sikt då hyresrätterna går åt i rasande fart till pensionsräddare.
Invasionsverket vill slippa lagen om offentlig upphandling

Om inte detta är etnisk diskriminering vad är det då, dessutom tvingas dom drabbade att betala för detta genom världens högsta påtvingande skatt.

Samtidigt lyfter SVT samt TV4 bloggbrevet från en svensk förtvivlad tjej som in te får bostad, icke ett ord om elefanten som traskar omkring i det svenska bostadsbeståndet.

"Alla skall ha rätt till boende oavsett vad man kommer ifrån", sa bloggerskan med påföljd att Steffo nästan gick av "Det var bra sagt", vi är inte lika säkra på att Steffo och hon menade samma sak.

Pga av dyra produktionskostnader byggs det lite i Sverige sedan ger man pensionsräddare förtur detta kombinerat med en vansining invandring och som lök pålaxen EU förlslag om vad skall erbjudas kommer att sluta med en katastrof, EU förslaget kan ju appliceras på Finland och andra länder med en frisk invandring, snacka om smäll för dumSvenne

 
Ingen bild

Lotta

1 november 2012 13:37

OT/Se under vilka vidriga förhållanden de stackars nyanlända "flyktingarna tvingas bo när de flytt för sina liv. Man tror knappt sina ögon.

http://avpixlat.info/2012/11/01/gustav-kasselstrand-flyttar-in/#dsq-form-area

 
Ingen bild

Hulda

1 november 2012 13:57

Lotta...
Ja, tänk om man skulle få några veckor där... Något för en etnisk Svensk småbarnsmamma att längta efter...
Denna lilla film bör spridas. Den ger säkert SD ett par procent väljarstöd till.

 
Ingen bild

Lotta

1 november 2012 14:01

@Hulda ja det kan man ju drömma om. Jag hopas SDU gör en uppföljning av hur det ser ut när "flyktingarna" lämnat stället om det nu finns något kvar av det vilket jag betvivlar.

 
Ingen bild

von Moltke

1 november 2012 14:03

@ Lotta och Hulda
Endast det bästa duger åt Sir Ali och Lord Muhammed.

 
Ingen bild

Tony

1 november 2012 14:25

Var limousinen ny anskaffad för vårt nya frälse tro?
Dumsverige slår ständigt nya rekord!

 
Ingen bild

Lassekolja

1 november 2012 15:04

Vem är egentligen förvånad? Det är logiskt att Sverige, som skilde sig mest (i positiv mening) från EU-genomsnittet vid EU-inträdet. blir störst förlorare när alla skall bli någorlunda lika. Alla minns väl vilket Herrans liv det blev när Göran Persson bara knystade om att vi bör passa oss för "social turism"!?
Att miljö och kriminalitet är gränsöverskridande är en sak, men resten....? Fler än Sverige borde lämna EU och göra om & rätt samt ställa villkor för ett nytt framtida EU av ett helt annat slag än idag!!!

 
Svensson

Svensson

1 november 2012 15:12

Sverige är ett litet land. Dom stora länderna ser Sverige som ett bidragsland. Ska vi klaga, då ska vi klaga på att vi ska ur EU.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

1 november 2012 15:47

O.T

Läste på Markko Ahonens blogg följande: "För några dagar sedan beskrevs jag på en extrempolitikers blogg som ”rabiat, okunnig och ologisk” och idag blir jag kallad ”En förvirrad förtidspensionerad gråsosse med alldeles för mycket fritid…av en idrottssponsor vars värderingar jag ifrågasatte häromdagen.”

Ahonen har på sin blogg för ett par dagar sedan fastslaget att: ”Rätta munnen efter magsäcken heter det” och inte som det gamla ordspråket ”rätta munnen efter matsäcken”. Så den här sponsorns uppfattning om Ahonen som förvirrad, saknar inte täckning och styrks ytterligare genom detta påstående. Att Östran fortfarande använder denna undermåliga blogg i tidningen blir minst sagt mer och mer förvånande. Men kanske säger även en hel del om hur Östran vill uppfattas av sin läsekrets. Har man läst ett antal av tidningens ledareartiklar, kan man verkligen undra?

 
Ingen bild

Lotta

1 november 2012 16:05

@Skånepåg

Ahonen visar återigen sin brist på kunskap i det svenska språket. Nu är det ju inte så konstigt när hans modersmål uppenbarligen inte är svenska utan finska. Undrar därför fortfarande varför sagda Ahonen befinner sig i det, i hans tycke svårt rasistiska landet Sverige och inte i det egna humana hemlandet Finland som vi ju alla vet är ett föregångsland när det gäller att ta emot flyktingar. Eller hur var det nu??? Kanske Ahonen kan svara på det?

 
Ingen bild

Thoralf A

1 november 2012 20:29

Skånepåg

Snart dags att börja samla på bevingade ordspråk från Ahonen.

 
Ingen bild

Magentan

1 november 2012 21:24

Måste bara lägga in följande sanna och tänkvärda tyckanden från Mattias Karlsson (SD) respektive Kent Ekeroth (SD):

"Federalisten Birgitta Ohlsson gråter krokodiltårar över att svenskarnas EU-skatt än en gång kommer att höjas. Hade varit mer klädsamt om hon hade stått för att hon varit med om att skänka bort vår självständighet till fogdarna i Bryssel."

"Jo, lagom osmakligt att spela indignerad när hon är den störste EU-vurmaren av dem alla."

 
Ingen bild

joffe

2 november 2012 09:49

Thoralfs blogg är för mig en ryggradskota. Efter JC är Thoralf den jag uppskattar mest som varande utlandsboende sedan årtionden.
Just hemkommen fr en långkryssning med intressanta diskussinsmedmänniskor från jordens hörn, stärks min uppfattning att SD i Sverige är enda tänkbara parti för landets nationella kulturella värdefulla överlevnad.
Vilda diskussioner föregick då vi tog upp kontroversiella ämnen. Alla var överens att globaliseringen var ett failure. Nationer kan inte LÅNA slantar för att betala för de på ändalykten sittande analfabeterna som kommer till västernländer för att snylta. No way!- Ett land som Sverige lider nu av intellektuell framtida torka och den innovativa svenska internationellt kända gårdagssuccén är ett minne blott
Aningslöst utan krav importerar 7klövern problem från FEL länder och utarmar skolväsende och fördunklar tillvaron för etniska svenskar som nu lever i misär på lägre pension än en anhöriginvandrad exvis somalier. Jag själv tillhör den grupperingen.
Att Europa är dåtid, USA nutid och Asian blocket framtid visste vi på 70-talet. Men att EU är ett failure beskrivs bäst genom att lyssna på David Cameron mfl.men dessa detaljer förmår inte nå fram till svenska folket via censur och PK-idioti och en journalistkår som är vänsterstyrd sedan barnsben, icke allsidigt undersökande och rapporterande om den SANNA BILDEN AV SVENSKA FOLKETS SVERIGE AV IDAG!
EU kommer aldrig att hålla i längden då olika länder i denna del av världen har olika kulturvärlden och nationella värderingar som aldrig kan enas som i USAs stater eller att jämföra med Australiens stater. EU är ett failure och låt denna vansinniga union upplösas och låt Grekland gå tillbaka till sin Drakma för turistisk överlevnad.
Birgitta Olsson och Brysselmaffian som sitter och tickar stora arvoden och sover på sina möten SKULLE omedelbart upplösas. Kasta hela EU-soppan i the big bin och återgå till vettig NATIONALISM. Gå¨tillbaka till Monopolets GÅ ÖPPNA ögonen och bevara Sverige med snus, surströmming och okontrollerad mopedkörning... Skapa ånyo sunt förnuft utan politiserande 7klöveridioti med FPs virrighet och MPs desslikes.
Återgå till gränsskydd och nationalistiska gränslinjer. Globaliseringen, öppna gränser och landets belåning för att spela ALLAN i världshavet är och förblir Sveriges undergång i långa loppet. Det såg vi som hade ögonen öppna redan på 60-70talet... ’’
Vad göra? Avge den enda tänkbara röst på ett sunt förnuftigt parti 2014. Sverigedemokraterna som har alla hästar hemma...


Thoralfs blogg är för mig en ryggradskota. Efter JC är Thoralf den jag uppskattar mest somvarande utlandsboende sedan årtionden.
Just hemkommen fr en långkryssning med intressanta diskussilonsmedmänniskor från jordens hörn, stärks min uppfattning att SD i Sverige är enda tänkbara parti för landets nationella kulturella värdefulla överlevnad.
Vilda diskussioner föregick då vi tog upp kontroversiella ämnen. Alla var överens att globaliseringen var ett failure. Nationer kan inte LÅNA slantar för att betala för de på ändalykten sittande analfabeterna som kommer till västernländer för att snylta. No way! Ett land som Sverige lider nu av intellektuell framtida torka och den innovativa svenska internationellt kända gårdagssuccén är ett minne blott
Aningslöst utan krav importerar 7klövern problem från FEL länder och utarmar skolväsende och fördunklar tillvaron för etniska svenskar som nu lever i misär på lägre pension än en anhöriginvandrad exvis somalier. Jag själv tillhör den grupperingen.
Att Europa är dåtid, USA nutid och Asian blocket framtid visste vi på 70-talet. Men att EU är ett failure beskrivs bäst genom att lyssna på David Cameron mfl.men dessa detaljer förmår inte nå fram till svenska folket via censur och PK-idioti och en journalistkår som är vänsterstyrd sedan barnsben.
EU kommer aldrig att hålla i längden då olika länder i denna del av världen har olika kulturvärlden och nationella värderingar som aldrig kan enas som i USAs stater eller att jämföra med Australiens stater. EU är ett failure och låt denna vansinniga union upplösas och låt Grekland gå tillbaka till sin Drakma för turistisk överlevnad.
Birgitta Olsson och Brysselmaffian som sitter och tickar stora arvoden och sover på sina möten borde omedelbart upplösas. Kasta hela EU-soppan i the big bin och återgå till vettig NATIONALISM. Gå¨tillbaka till Monopolets Gå och öppna ögonen och bevara Sverige med snus, surströmming och okontrollerad mopedkörning... Skapa ånyo sunt förnuft utan politiserande 7klöveridioti med FPs virrighet och MPs desslikes.
Återgå till gränsskydd och nationalistiska gränslinjer. Globaliseringen, öppna gränser och landets belåning för att spela ALLAN i världshavet är och förblir Sveriges undergång i långa loppet. Det såg vi som hade ögonen öppna redan på 60-70talet... ’’
Vad göra? Avge den enda tänkbara röst på ett sunt förnuftigt parti 2014. Sverigedemokraterna som har alla hästar hemma...


Thoralfs blogg är för mig en ryggradskota. Efter JC är Thoralf den jag uppskattar mest somvarande utlandsboende sedan årtionden.
Just hemkommen fr en långkryssning med intressanta diskussilonsmedmänniskor från jordens hörn, stärks min uppfattning att SD i Sverige är enda tänkbara parti för landets nationella kulturella värdefulla överlevnad.
Vilda diskussioner föregick då vi tog upp kontroversiella ämnen. Alla var överens att globaliseringen var ett failure. Nationer kan inte LÅNA slantar för att betala för de på ändalykten sittande analfabeterna som kommer till västernländer för att snylta. No way! Ett land som Sverige lider nu av intellektuell framtida torka och den innovativa svenska internationellt kända gårdagssuccén är ett minne blott
Aningslöst utan krav importerar 7klövern problem från FEL länder och utarmar skolväsende och fördunklar tillvaron för etniska svenskar som nu lever i misär på lägre pension än en anhöriginvandrad exvis somalier. Jag själv tillhör den grupperingen.
Att Europa är dåtid, USA nutid och Asian blocket framtid visste vi på 70-talet. Men att EU är ett failure beskrivs bäst genom att lyssna på David Cameron mfl.men dessa detaljer förmår inte nå fram till svenska folket via censur och PK-idioti och en journalistkår som är vänsterstyrd sedan barnsben.
EU kommer aldrig att hålla i längden då olika länder i denna del av världen har olika kulturvärlden och nationella värderingar som aldrig kan enas som i USAs stater eller att jämföra med Australiens stater. EU är ett failure och låt denna vansinniga union upplösas och låt Grekland gå tillbaka till sin Drakma för turistisk överlevnad.
Birgitta Olsson och Brysselmaffian som sitter och tickar stora arvoden och sover på sina möten borde omedelbart upplösas. Kasta hela EU-soppan i the big bin och återgå till vettig NATIONALISM. Gå¨tillbaka till Monopolets Gå och öppna ögonen och bevara Sverige med snus, surströmming och okontrollerad mopedkörning... Skapa ånyo sunt förnuft utan politiserande 7klöveridioti med FPs virrighet och MPs desslikes.
Återgå till gränsskydd och nationalistiska gränslinjer. Globaliseringen, öppna gränser och landets belåning för att spela ALLAN i världshavet är och förblir Sveriges undergång i långa loppet. Det såg vi som hade ögonen öppna redan på 60-70talet... ’’
Vad göra? Avge den enda tänkbara röst på ett sunt förnuftigt parti 2014. Sverigedemokraterna som har alla hästar hemma...
Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se