thoralf

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2012

RABIAT, OKUNNIG OCH OLOGISK

Av Thoralf Alfsson - 26 oktober 2012 17:01

 


Så kan man med tre ord sammanfatta Markku Ahonen! Hela hans förhållningssätt är minst sagt rabiat när det gäller SD. Han är dessutom väldigt okunnig om vår politik och jag gissar att han aldrig läst vårt partiprogram utan möjligen något utvald citerad mening i Aftonbladet.


Trots allt delar han åsikten att det är fel att facket utesluter någon på grund av politiska åsikter. Han går till och med så långt att han skriver ”men när fackförbundet Transport utesluter Mönsteråspolitikern Maria Cimini för att hon är medlem i SD så är det åsiktsförtryck av värsta sorten.”


Sedan är det dock slut på det ”roliga”. Sverigedemokraterna stöds mest av ”knäppjökar” enligt Ahonen. I så fall består Sveriges befolkning idag av 8,5 procent ”knäppjökar” enligt Ipsos väljarundersökning och antalet ”knäppjökar” ökar i varje undersökning.


Markku Ahonen visar sedan sin fullständiga okunnighet och brist på slutledningsförmåga när han kritiserar mitt förslag på att de skänkta pengarna till stöd för Maria Cimini skall gå till solidaritetsfonden om Maria vinner sin kamp mot Transportarbetarförbundet när de då får stå för alla Marias kostnader.


”Extrempolitikern Thoralf Alfsson driver en insamling till förmån för den rättsprocess som Maria Cimini kommer att driva mot Transport och det hade i sig kunnat vara en god sak om inte Alfsson hotat med att skänka de insamlade pengarna – om Cimini vinner processen – till Sverigedemokraternas solidaritetsfond. Pengar som alltså skulle kunna användas nästa gång Thoralf blir stämd för förtal så vad ni än gör så skänk inga pengar till förmån för Ciminis rättsprocess. Risken är annars stor att ni samtidigt kommer att stödja SD:s övriga extrempolitiker i deras främlingsfientliga “mission” för ett intolerant Sverige.”


Läs hela blogginlägget.


Här visar Markku Ahonen både sin okunskap och rabiata inställning till SD. Han uttalar sig om solidaritetsfonden utan att veta något om dess stadgar. Han tror uppenbarligen att den kan användas till att betala t.ex böter eller liknande.


I solidaritetsfondens stadgar står följande.


”Fondens syfte är att snabbt kunna hjälpa förtroendevalda, funktionärer, medlemmar eller

sympatisörer då de råkat ut för skadegörelse, misshandel, trakasserier eller annat som sätter

vederbörande i en besvärlig ekonomisk eller på annat sätt otrygg situation.”


 

Yxa i bilruta.


Att skänka pengar till en fond med detta som huvudsyfte anser tydligen Markku Ahonen vara förkastligt. Bristen på okunnighet är frapperande om nu inte Markku Ahonen vill att de personer som drabbats av vänsterextremisternas våld även skall lida ekonomisk skada, förutom materiella, fysiska skador och psykiskt lidande. Jag undrar vad Markku Ahonen har bakom pannbenet.Att Markku Ahonen försöker smutsa ner solidaritetsfonden är så fruktansvärt ruttet så jag finner inte ord för detta. Det är så fruktansvärt lågt!


AFA och Markku Ahonen spelar uppenbarligen i samma division. Jag bara ställer mig frågan hur Östran kan ha en bloggare på deras webbsida med den attityden och som inte känner någon solidaritet med brottsoffer, bara för att de är Sverigedemokrater.

Markku Ahonen är inte ett dugg bättre än de fackpampar som utövar åsiktsförtryck inom Transportarbetarförbundet.


Sveriges Radio gjorde under 2009 en sammanställning över vad vi Sverigedemokrater utsatts för. Läs listan och begrunda din egen dumhet Markku Ahonen!


Vem tror du får betala kostnaderna för detta i form av självrisker till försäkringsbolag och andra kostnader som dessa brottsoffer tvingas ta. Hur många tror du har fällts för dessa brott?


Om Markku Ahonen ändå inte förstår vad jag menar så kommer här några fler exempel.


 

 

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Skånepåg

26 oktober 2012 17:55

@ Thoralf

O.T

Vet ej om du sett detta norska program om vindkraft, men jag är fortfarande chockad över vad jag sett. Samtliga intervjuade forskare och professorer är minst sagt kritiska till hur politikerna "sitter i knäet på miljörörelserna och utan att ha förstånd att förstå vad det är man håller på med och beslutat om. Man har anammat miljörörelsernas okunnighet inom detta område som enbart är ett tyckande utan helhetsperspektiv och vilka konsekvenserna som det blir av detta "vansinne".

http://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/mdup11000912/25-09-2012

 
Ingen bild

Morningstar

26 oktober 2012 17:58

AFA är en ren terrorist-organisation och borde stämplas som sådan. Enda skillnaden är att AFA till skillnad mode Bader-Meinhof ännu ej mördat någon. Måste det verkligen gå så långt att någon eller några mister livet innan denna vederbärdiga vänster-extrema organisation blir i lag förbjuden att verka och dess medlemmar inplockade och lagförda?

 
Ingen bild

adfads

26 oktober 2012 18:13

"Sedan är det dock slut på det ”roliga”. Sverigedemokraterna stöds mest av ”knäppjökar” enligt Ahonen. I så fall består Sveriges befolkning idag av 8,5 procent ”knäppjökar” enligt Ipsos väljarundersökning och antalet ”knäppjökar” ökar i varje undersökning."

Jag träffade en sån här knäppgök senast i går, eller åtminstone en potentiell knäppgök. Han bor i Djursholm och förvaltar fastigheter och vet precis vilka det är som gör att ett område blir "slum" (hans uttryck). Vi gick inte in på exakta partisympatier, men antingen är han SD, eller så är han potentiell SD.

Med den här trenden kommer Ahonen snart att höra till en minoritet.

 
Ingen bild

Hulda

26 oktober 2012 18:29

Det råder säkert stor panik i de sju andra riksdagspartierna nu. Hur man än gör så ökar SD.
Även deras småfolk, som tex. Ahonen blir uppjagade och tar sådant som de borde låta bli om tankeverksamheten fungerade normalt.

Ju närmare vi närmar oss nästa val, så kommer AFA och andra liknande terrorgrupper att utföra många fega attentat.
Deras motovation ökar säkert i takt med SD,s ökade väljarstöd.
Men redan nu har säkert SD,s personal bra kontakt med både vanlig polis och SÄPO.

 
Ingen bild

Hacke

26 oktober 2012 18:30

O T. Det händer stora saker i takt med sd:s exempellösa framgångar på senare tid.
Två längre inslag på eftermiddagen (SR:s Studio 1 och Rapports 18-sändning) behandlade båda sd:s uppgång. Och kan man tänka, vid båda tillfällena var det kemiskt rent från de sedvanliga tasksparkarna och tjuvvinklingarna! Har det hänt ens vid något enstaka tillfälle tidigare?
Vågar man hoppas på något som åtminstone liknar genombrott även hos fulmedia?
Hur som helst, trevlig helg på er alla Sverigevänner!

 
Ingen bild

Lotta

26 oktober 2012 18:44

Tänk så avslöjande ett litet ord kan vara. Alla svenskar vet att det heter näbbar och klor inte näppar och klor. Ahonen avslöjar sig därmed som egentligen finsktalande. Vad säger få Ahonen om hans rasistiska hemland Finland som endast tagit emot en bråkdel av alla "flyktingar" som "flyr" från sina hemländer om man jämför med Sverige. Vet du vad Ahonen? Jag tycker du kan åka hem till ditt hemland Finland och där kämpa med dina "näppar och klor" mot alla "knäppjökar" till landsmän. Hyvää.

 
Svensson

Svensson

26 oktober 2012 19:02

Markku sluta spela tuff, att kasta sten på polisen är inte tufft. Skäm inte ut finnländarna i Sverige, om du skämmer ut dig själv, är en annan sak.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

26 oktober 2012 19:18

@ Svensson

Skulle vilja ersätta "om du skämmer ut dig själv" med "att du skämmer ut dig själv", eftersom det är det han gör.

@ Thoralf
Såg för en liten stund sedan, att han påstår sig läst stadgarna för solidaritetsfonden (var då?) och framhärdar att den går visst att använda för att ersätta rent brottsliga gärningar utförda av sverigedemokrater.

Om man ser ordvalet i stadgarnas sammanfattning så förstår jag inte hur han lyckas tyda det så? Men när det gäller honom är det egentligen inget som förvånar.
”Partiet har tidigare berättat om upprättandet av en solidaritetsfond med syftet att solidariskt ersätta dem som drabbas av våld och hot på grund av sitt engagemang i Sverigedemokraterna. Riksorganisationen har till denna fond tillskjutit ett bidrag på 30 000 kronor, men för att fonden ska kunna fylla sitt syfte uppmanas privatperson att bidra samt samtliga kommunföreningar att årligen inkomma med ett bidrag på 1% av partistödet.”

https://sverigedemokraterna.se/2012/06/14/solidaritetsfonden-ratt-bankgironr/

 
Ingen bild

Janne Andersson

26 oktober 2012 19:43

Debut på Thoralfs blogg.
Kan tala om att "knäppjöken" är av den typen som enkelt knäpper 15 högskolepoäng. Jöken är nämligen en juridisk översiktskurs, en universitets- eller högskolekurs som inleder de juridiska studierna och vad jag hört i vimlet sympatiserar en hel del av dem med SD.

 
Nalli

Nalli

26 oktober 2012 19:53

“ Sverigedemokraterna stöds mest av ”knäppjökar” enligt Ahonen.”
Då tycks Vi vara ”knäppjökar” båda Du och jag Ahonen. Välkommen in i gänget.
Som journalist så borde du kunna stava bättre.(knäppgökar)

http://hallandsposten.se/asikter/hplasaren/1.18122

 
Ingen bild

Skånepåg

26 oktober 2012 20:06

@ Janne Andersson

Så du menar att han skulle kunna ha universitetsstudier i bagaget och att han arbetat på något glasbruk är felaktigt. Eller blev det ajöken med studierna efter den där översiktskursen?

JÖKEN (juridisk översiktskurs), vad har detta i sammanhanget att göra när personen i fråga uppenbarligen avser ”göken”. Jag själv är en ”sketen” 65+ medicinare, men brukar inte föra det på tal utan når det finns verkligen fog för det. Men eftersom du kanske avsåg att ditt inlägg skulle imponera beträffande Herr Ahonen, så får det bli så den här gången.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 oktober 2012 20:15

Åforstarzan är Östrans svar på Expressens David Baas

 
Ingen bild

Ludvig

26 oktober 2012 20:34

Blev väldigt glad över den senaste väljarundersökningen. Statsministern kanske borde lägga ned tången nu. Men det är väl för mycket begärt.

 
Ingen bild

Ateisten

26 oktober 2012 20:42

Med min finska bakgrund måste bara få säga att jag skäms för att vara "besläktad" med Markku Ahonen.

 
Ingen bild

Magentan

26 oktober 2012 20:54

@Janne Andersson och alla andra nytillkomna.

Välkomna till Thoralfs blogg!

 
Ingen bild

Magentan

26 oktober 2012 20:57

Therese Borg, som hade drabbats av de vidriga ligisterna i Thoralfs filmklipp ovan, är enligt min åsikt den absolut bästa kvinnan bland SD:s representanter. Det hade nog varit nyttigt för Ahonen att ha ett litet snack med denna intelligenta SD-dam.

Som jag har skrivit tidigare i Thoralfs gamla blogg var Therese helt outstanding i SVT-Debatten om hedersproblematiken i våras. Det var underbart att höra henne direkt klippa av det till leda uttjatade rasist-dravlet om SD, som hennes motståndare naturligtvis tog för givet att de som vanligt skulle få dominera hela debatten med.

Trots att den stackars Kurdo Baksi flera gånger drog till med sitt infantila sandlåde-uttryck "Skade-Demokraterna" misslyckades han totalt att få Therese ur fattningen. Härligt Therese!!!

Minst lika bra var Therese senare i "Eftersnack", när hon med all rätt skarpt tillrättavisade Vänsterpartisten Christina Höj Larsen, efter att denna självbelåtet väntade sig att få ett erkännande från Therese för att hon "ingen gång i debatten hade sagt att Therese och SD är rasister".

Då kom Therese med årets bästa replik:
(Citat) "Menar du att du på något sätt skulle framstå som speciell för att du inte kallar oss för rasister? Varför skulle du ens komma på tanken till att börja med? Nu hamnar du på sidospåret igen. Skulle jag vara tacksam för att du inte belägger mig med en lögn?"

Så otroligt bra! PRECIS SÅ ska man bemöta alla dessa, vars enda syften är att sprida ut sina falska vrångbilder om SD. Det har blivit så självklart att man kan häva ur sig precis vad som helst om SD, medan SD:s representanter i stort sett nöjer sig med att ducka. Men det lyckas alltså inte med Therese!

Detta replikskifte mellan Therese och Christina Höj Larsen finns i slutet på nedanstående länk. Dra fram till slutet, ca 24:50, om ni inte vill se hela Debatt och Eftersnacket!

http://www.youtube.com/watch?v=Bv_26e9O37w&playnext=1&list=PL985DE125F4B186D0&feature=results_main

 
Ingen bild

Maja Dacke

26 oktober 2012 21:56

Ateisten - skäms inte för att du kommer från samma land som Markku Ahonen! För ni är väl inte närmare släkt?! I så fall ...

En gång i tiden hade jag en god vän, född i Helsinki men boende i Sverige sedan 25-årsåldern. Visst hade han en liten klang i svenskan men inte så det störde. Däremot var han och hans kompisar ganska tuffa mot en landsman till dem som inte hörde hur han själv pratade svenska.

På den tiden fanns en TV-serie som hette Snobbar som jobbar. Jo, visst minns du?! Med Roger Moore och Tony Curtis. De här kompisarna brukade ofta diskutera med mannen ifråga om den här serien - bara för att få höra honom säga: Snoppar som joppar!

Snälla kompisar, eller hur? (Som de sen vrålskrattade - jättesnällt?!!)(Och killen med snoppar som joppar förstod ingenting alls ...)

 
Ingen bild

OT

27 oktober 2012 00:05

Apropå de senaste opnionsmätningarna.

Alla vet att jag älskar att spela denna låt (över 50% av väljarkåren är bakom dessa ord)

"Watch the damned (God bless ya)
They're gonna break their chains (hey)
No, you can't stop them (God bless ya)
They're coming to get you
And then you'll get your

Balls to the wall, man
Balls to the wall
You'll get your balls to the wall, man
Balls to the wall - balls to the wall": http://www.youtube.com/watch?v=eSMZkF8JDuk

Och vad menas med dessa ord undrar ni då. Jo helt enkelt att ni kommer att bli ansvariga för de beslut ni tagit. Ganska enkelt och logiskt?

 
Ingen bild

OT

27 oktober 2012 00:52

Lite gamla godingar "Latma love song to Obama": http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ndFu-UU2V2g

 
Ingen bild

klle

27 oktober 2012 01:43

svenskar i Örebro blir smått terroriserade av pk-folkets parkeringsvakter. böter även om skattebetalare har betalat böter.
http://na.se/nyheter/orebro/1.1858483-ingen-p-bot-utanfor-mosken

men nysvenskar med fredens relion slipper böter för p-vakterna är rädda.Detta år 2012 hur skall det bli i framtiden då, med tanke på att befolkningen ökar snabbt och svenskarna minskar i antal lika snabbt

http://na.se/nyheter/orebro/1.1858483-ingen-p-bot-utanfor-mosken

 
Ingen bild

klle

27 oktober 2012 01:49

http://na.se/nyheter/orebro/1.1833051-har-ar-securitas-bild-av-en-bil-utan-tillstand

här rätt länk, vanligt att få böter trots man betalt. troligen kollar p-vakten noga vem som äger bilen, innan bötning så det inte blir bråk

 
Ingen bild

World Traveller

27 oktober 2012 08:37

7-klovern och Media har riktig panik nu.

Om de latsas som om SD inte finns saa kan folk faktiskt taenka sjalva och dra egna slutsatser om varfor vi tvingas till nedskarning efter nedskarning och SD oekar.
Om de istallet ljuger och svaertar ner SD saa mycket de kan saa blir folk forbannade och da oekar SD isllafall.
Om invandrargang misshandlar och raanar svenskar saa blir folk forbannade och da oekar SD.
Om 7-klovern och Media kallar de svenskar som blir forbannade for rasister saa blir ytterligare fler svenskar forbannade och da oekar SD aennu mer.
Saa lange nedskarningarna fortsatter och svenskarna behandlas som andra klassens medborgare i sitt eget land saa kommer SD att oeka och for varje nytt valdsdad av invandrargang mot svenskar saa kommer SD att oeka.
Och med dagens politik saa kommer allt detta att fortsatta och i och med att det fortsatter att vaella in bidragsmuslimer varav manga ar terrorister och yrkeskriminella saa kommer aven valdet att eskalera och det innebaer att SD kommer att oeka proportionellt.
Ju varre livet blir for de hederliga, skattebetalande svenskarna ju mer kommer SD att oeka och det finns egentligen ingen grans for hur manga roester SD kommer att fa naesta val. Jag ser inte 50% som en omojlighet. Svenska folket verkar antligen ha vaknat.

 
Ingen bild

Hulda

27 oktober 2012 08:41

När inte P-bolaget vågar (får?) ta tag i de felparkerade bilarna utanför Moskeen, måste de jaga hårdare på andra platser i Örebro.
Stålarna måste ju in.....

 
Ingen bild

Lotta

27 oktober 2012 09:30

OT/Har man sett, det rasistiska partiet Socialdemokraterna i Norge kommer framöver endast ge tillfälliga uppehållstillstånd till sk "ensamkommande flyktingbarn". När "barnen" fyller 18 år utvisas de likt vuxna till första asylland som "småttingen" kom till. Orsak? Det är för dyrt med "ensamkommande flyktingbarn". Kommentar på detta Ahonen?

http://touch.vg.no/article.php?artid=10055346

 
Ingen bild

AWSvensson

27 oktober 2012 09:38

Nu har man från medias sida tvingas erkänna att reglerad invandring inte är rasism. Eftersom Sverige i lag alltid haft reglerad invandring så måste dessa sett Sverige som rasistiskt under alla år. Som sagt detta kan man läsa i Smålandspostens ledare ,men jag är inte rasist men... saknas inte ,något erkännande till Sverigedemokraterna som ensamma stått upp för denna reglerade invandring ges inte.
http://www.smp.se/ledare/reglerad-invandring-ar-inte-rasism%283496139%29.gm

 
Ingen bild

s-e karlsson

27 oktober 2012 09:42

Ahonen påstår titt som tätt att vi som stöder SD kommer med märkliga kommentarer som om hans kommentarer inte är märkliga !

 
Ingen bild

Thoralf A

27 oktober 2012 09:43

Samma ledare i Barometern

 
Ingen bild

Inte-en-till

27 oktober 2012 10:14

Ett par kommentarer:

1) Jag råder alla som är kritiska mot massinvandringen att markera att de inte accepterar att bli förolämpade genom att bli kallade t ex "rasist" eller "främlingsfientlig". Min egen erfarenhet är att reaktionen blir att den andra personen kommer av sig totalt.

2) Det är mycket positivt som händer nu, inte bara SD:s uppgång.

I veckan som gick är väl den näst mest positiva nyheten att Billström agerar för visumtvång från Balkan. För bara något år sedan var det snack om "öppna gränser", men nu har verkligheten hunnit ikapp t o m vår lealösa migrationsminister.

 
Ingen bild

Skåneåg

27 oktober 2012 10:58

O.T

Live från Sd:s kommundagar:

http://www.youtube.com/user/sdwebbtv?v=3GzumDXhAGs

 
Ingen bild

Stefan A.

27 oktober 2012 11:15

Är du rasist? denna enda och enkla fråga ställde jag till alla i aftonslaskens 24-tim chatt, ingen dementerade, så då kan man bara dra slutsatsen att det kryllar av rasister på aftonslasken, en Svensk "völkischer beobachter"......

 
Stefan K

Stefan K

27 oktober 2012 14:43

Med Ahonens lite frånvarande begåvning och tolkning av rasism, så tycker t.o.m partikamraten Lotta Gröning att halva Sverige, om inte fler, är rasister.
http://mobil.kuriren.nu/?id=6599348

Du är oerhört pinsam Ahonen, men det vet du säkert.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Janne Andersson

27 oktober 2012 15:20

@Skånepåg

Är i fel forum märker jag. Här fick man uppenbarligen inte tala om vad göken med j innebär utan att bemötas av en "sketen" (enligt dig själv) snorkig medicinare.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 oktober 2012 15:56

@ Janne Andersson

"Är i fel forum märker jag. Här fick man uppenbarligen inte tala om vad göken med j innebär utan att bemötas av en "sketen" (enligt dig själv) snorkig medicinare."

Jag upplyste att även jag visste vad göken betyder och skulle detta var snorkigt så begriper jag "nada". Jag ställde även några raka frågor beträffande Ahonen, som du inte besvarat men som jag fortfarande är intresserad av att få svar på. Om du anser dig hamnat på fel blogg tack vare min kommentar, är det bara att beklaga. Men Ahonens skamlösa angrepp på Thoralf Alfsson har gjort att åtminstone jag tar mycket illa upp och där rent vidriga påståenden gör att man blir både f-b och "på sin vakt" beträffande vad nya kommentatorer skriver och egentligen avser!

 
illvilligabloggen

illvilligabloggen

27 oktober 2012 17:15

@Janne Andersson ...försök igen Du bara ibland
är det lite hårda tag på nätet och även jag
har ,vad jag minns blivit uppläxad av skånepågen
,för något år sedan ,har jag för mig..under mitt
namn janne den gången...men jag tog ingen skada
av det på minsta sätt ..bara vänlig nätpraxis
medan man lär sig..så tänk bara till försök igen
..du vet Janne ibland är det små troll inne på
sidorna ,det gäller att inte utrycka sig så...
själv har jag blivit kallad för nätets Margareta
Ribbing av kommentatorn Dumfy ..tror jag han
han hette ....ingen mening att vara för lättsårad..

http://illvilligabloggen.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

27 oktober 2012 18:04

@ Janne Andersson
@ illvilligabloggen

Har i kväll fått på f-n av en kollega som anser mig "obildad" och som läst bloggen. Den så kallade juridiska översiktskursen kallas på vissa högskolor/universitet för göken och på andra för jöken. Har även lär ha haft andra namn före dessa. Så vi har rätt och fel båda, men jag gräver inte ner någon stridsyxa eftersom jag aldrig haft den framme.

Passar på att samtidigt även be den illvilligabloggen om ursäkt om jag skrivit något som jag inte borde, i annat fall har du förtjänat det! Så de så, som man säger här i kalmar.

Är det något jag blir f-b på så är det lögn och fula påhopp i alla dess former, och där Ahonen enligt min mening mer än väl passerat gränsen beträffande personliga påhopp (ad hominem). Nu står massmedia på tå med förstoringsglas för att kunna göra en höna av en fjäder p.g.a Sd:s ökning i väljarundersökningarna och skall smutskastas till varje pris med vinklingar och "hitte på". Bara att läsa i en tidning att XX-partiet ökat kraftigt med 0,7 procentenheter och Sd obetydligt då det i själva verket rör sig om 2,7 enheter. Gör mig fly f-b.

 
illvilligabloggen

illvilligabloggen

27 oktober 2012 19:49

@ Skånepågen -jag fick säkert bara en välförtjänt
skrapa inget annat !

http://illvilligabloggen.wordpress.com

 
Ingen bild

Janne Andersson

28 oktober 2012 13:18

@ Skånepåg

Yrkesmän i din ålder brukar vanligvis fatta "nada" (skämt).
Nej, jag ville inte imponera på Ahonen, utan visa Thoralf att det finns många sympatisörer inom JÖKEN och samtidigt ge Ahonen en känga för felstavning av gökar. Jag hade inte alls för avsikt att imponera som du tog för givet. Därför uppfattade jag dig som snorkig. vilket du nog inte är. Egentligen. Skaka hand?

 
Ingen bild

Skånepåg

28 oktober 2012 16:07

@ Janne Andersson

"Skaka hand?

Tack för erbjudandet och ett bra förslag, som jag accepterar mer än gärna. Bra när ett missförstånd kan klaras upp så här enkelt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se