thoralf

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2012

NÄSTAN 20000 KRONOR TILL MARIA CIMINI

Av Thoralf Alfsson - 20 oktober 2012 23:05

På en vecka har det kommit in nästan 20000 kronor till den rättsprocess som Maria Cimini driver mot Transportarbetarförbundet. Flera har dessutom hört av sig och sagt att de skall sätta in pengar när de får lön under den kommande veckan.


Skall vi nå 25000 eller till och med 30000 kronor kommande vecka?


Ett fantastiskt gensvar från mina läsare! Ett stort tack!


Vill du hjälpa Maria Cimini kan du sätta in ett bidrag på Bankgiro 5279-5465. Skriv också Maria Cimini på inbetalningen.


Mitt blogginlägg har också medfört att andra personer som uteslutits från Transportarbetarförbundet har hört av sig och skickat över sina uteslutningsbesked.


Så här kan det se ut för en utesluten Sverigedemokrat när han öppnar ett brev från Transportarbetarförbundet.


 


Hur många tror att det rör sig om Sverige 2012?


Det liknar mer hur en viss folkgrupp behandlades i Tyskland på 30-talet.


Det är följande rader som Transportarbetarförbundet grundar dessa uteslutningar på. Mycket vaga formuleringar.


 


 


Om man skall översätta detta på dagens politiska debatt borde Transportarbetarförbundet utesluta moderater, kristdemokrater, centerpartister och folkpartister som är aktiva för respektive parti.


Men glöm inte Miljöpartisterna! De vill ju stänga ner hela transportsektorn när det gäller lastbilstransporter.


Vid partiledardebatten i veckan tog Jimmie Åkesson upp kravet på höjd A-kassa men det anser väl Transportarbetarförbundet att det strider mot stadgarna.


Varför är inte ledarsidorna fulla av avståndstaganden från Transportarbetarförbundets diskriminerande åtgärder? Den stora frågan jag ställer mig är varför inga andra politiker från 7-klövern ifrågasätter de uteslutningar som Transportarbetarförbundet ägnar sig åt.


Men i grund och botten är detta en av anledningarna till att socialdemokraterna backat från ca 40-45 procent ner till 30 procent och att Sverigedemokraterna går framåt.


Men när alla 7-klöverns politiker är lika inkrökta som moderaten Anders Björk i TV-soffan kommer ingen förändring ske. Tragiskt för vårt land, Sverige!!


"Hackkycklingar"

"Agera väldigt ostört"

"Ingen har kollat deras politik"

"Fiskat i grumligt vatten"

"Enkelt budskap"

"Stoppa invandringen"

"Ingen har tagit itu med dom"

"Missnöjesparti"


Anders Björk


"Bara ett opinionsinstitut"

"Tendensen är inte tydlig"


Peter Wolodarski


Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer SD få verkligt inflytande över politiken och då kommer vi vara tvungna att ta fram "verktygslådan" och börja skruva i ordning Sverige igen!


Lyssna på "experterna" ca 8 min in i programmet då de "analyserar" Sverigedemokraternas framgångar.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Funtaren

20 oktober 2012 23:32

Jag vet ju att AP tittar in här regelbundet. Jag skulle vilja fråga AP varför man inte uppmärksammat denna stämning mer, och särskilt denna insamling? Detta är ju en extremt viktig fråga för allas våra medborgerliga friheter, inte bara för sverigedemokrater.

 
Ingen bild

Thoralf A

20 oktober 2012 23:39

Funtaren

Kan bara instämma i din undran!

 
Ingen bild

Magentan

21 oktober 2012 00:48

DN-Wolodarski har inte alls någon koll på de senaste Sifo-resultaten! När han satt där i soffan och svamlade så självsäkert om att SD nästan inte hade gått upp någonting i mätningarna och påstod (helt felaktigt) att det bara var ETT institut som hade höjt SD:s siffra, så inflikade programledaren (knappt hörbart eftersom Wolodarski bräkte så högt och brett) att SD fått 7,7 procent hos Sifo, men då blev denne bryskt tillrättavisad av Wolodarski som (återigen felaktigt) rättade honom med att bestämt säga: "Nä, Sifo har lägre!"

Därför ber jag nu Wolodarski vara så vänligt och gå in via nedanstående länk till TNS-Sifos egen hemsida. Där kan Du läsa följande information från Sifo 15 oktober 2012 om vad som gäller beträffande SD och Sifo-mätningar. De skriver:
(Citat) "... Däremot ser vi att Sverigedemokraterna i de tre senaste mätningarna ökar och når i oktober en ny rekordnivå på 7,7 procent." !!!

http://www.tns-sifo.se/nyheter-och-press/2012/10/vaeljarbarometern-oktober-2012/

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

21 oktober 2012 01:00

"Lämnat fälet öppet.", "Det finns ingen enkel lösning.".

Jo, det finns en enkel lösning. Det är bara det att det tycks vara det sista dom skall göra av ren princip.

Nämligen dra ner på invandringen och alla bidrag som de får samt alla köer de går före i.

"Man säger inte hur stor det av skatterna som kommer från invandring."

Det spelar väl ingen roll, det är alla de som är arbetslösa som kostar oavsett om det är invandrare eller ej. Så länge som vi har så pass hög arbetslöshet så skall vi dra ner invandringen till samma nivå som våra grannländer. Än lustigare är att man jagar gravt sjuka, en del döende eller under cellgiftsbehandling för att gå och jobba när vi har så många arbetslösa?

 
Ingen bild

Funtaren

21 oktober 2012 01:01

Magentan: man får ju förstå den stackars W - det kan inte vara lätt att byta tankemönster när man en gång vant sig av med att detta skall behövas.

 
Ingen bild

Magnus S

21 oktober 2012 01:11

Jag märker på jobbet och bekanskapskretsen att sympatierna är stora. Men ändå märks uppgivenheten. -De påverkar inget ändå. Då påvisar jag och mina rätta vänner att de måste verkligen välja rätt röstsedel nästa val 2014. Det är sista chansen. Folk måste få höra detta om och om igen annars går de och röstar på samma svenskfientliga parti återigen. Så korkade är vi svenskar tydligen..

 
Ingen bild

s-e karlsson

21 oktober 2012 04:24

Ett sånt d----a skitfackföreningsförbund borde man bara vara glad att bli utesluten ur ! Sätter in mitt bidrag idag som i dag är !

 
Ingen bild

zeke

21 oktober 2012 05:03

Fria Tider som du länkar till tycker inte heller att det är en viktig fråga,ta bort dem båda från dina länkar som tack för kaffet.

 
Stefan K

Stefan K

21 oktober 2012 07:51

Trion i soffan är inga experter. De måste säga det de säger, inte minst då deras kamp mot SD verkar misslyckas.
Kommunisten i soffan som älskar ordet "hen" är lika jobbig och tråkig som en finne på näsan när man ska på fest.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

McKinley

21 oktober 2012 09:12

Hela tiden går blicken till intervjuarens gräsliga toupe. Har inte Svt Nån stylist?

 
Ingen bild

Lotta

21 oktober 2012 09:32

Riktigt hånfullt att avsluta ett hotbrev med "Kamratliga hälsningar" som Transports ordförande Patrik Ljunggren gör.

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 oktober 2012 09:43

Är hen rätt person att försvara Sverige.

Om du inte redan hört Lördagens Radio intervju tycker jag du skall göra det, även om du blir mörkrädd eller skräckslagen.
Snacka om att bli avklädd inpå bara skinnetSynd bara att Thomas Ramberg inte fick förtroendet att ta hand om Fredrik, men kanske ett krav från Fredrik, vad vet jag?

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3071

 
Svensson

Svensson

21 oktober 2012 10:06

Om man funderar, så kanske transport bara vill ha utlänningar som chaufförer, det lönedumpas hårt inom transport.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

21 oktober 2012 10:08

All avgift man betalat in borde rimligen betalas tillbaka, det går knappast att förutse att ett medlemskap och/eller aktivitet i ett på demokratiskt vis inröstat parti i Sveriges riksdag skulle rendera i utslutning, man borde vara skyldig att i förväg informera om vilka organisationer som enl. transport icke är önskvärda, svårt att gissa sig till det med någon enstaka rad i stadgarna.Man hade kanske trott(och hoppats) att man kunde göra detta i tysthet,och det kan uppstå problem med allas lika värde och den demokratiska grundsynen, men det är bra upp med skiten på bordet, eller ännu hellre bort med samma sak från styrelsen.

 
Ingen bild

Hacke

21 oktober 2012 10:12

Härliga siffror med insamlingen. Det är så landets nya folkrörelse jobbar - solidaritet med utsatta medmänniskor i ett svenskfientligt Sverige.
En svenskfientlighet som soffpotatisarna i SVT gav fleraldigt belägg för genom direkta lögner (Wolodarski) och utbyte av sedvanliga floskelmantran.
Verkligheten och opinionssiffrorna talar dock sitt tydliga språk, tvärsemot dessa loosers i statsmedias godkända och välfyllda tyckeriförråd.

 
Ingen bild

SM811

21 oktober 2012 10:17

Vilket svammel av fd landshövdingen och hans bisittare till höger.
Ingen tendens till uppgång bara ett mätvärde. Vilken lögnhals. Bara att se på denna sidan och jämföra januari och till nu. https://sverigedemokraterna.se/opinionsmatningar/ De skall sitta och ljuga rakt ut utan att någon ifrågasätter, men sen har vi ju det där om PK och då kommer rapporteringen i en annan dager. Ljuga är då vanligt.

 
Ingen bild

Urban

21 oktober 2012 11:32

Det känns mycket bra att SD stiger i mätningarna.
Det är tydligen fler och fler som inser att de blivit grundlurade.
Det finns då bara ett alternativ när man kommit till insikt och man kan aldrig gå tillbaka till 7 klövern.

Fick förresten SD kuriren i brevlådan i veckan.
Utmärkt initiativ och tidningen hade en bra balans mellan politisk information och de SD företrädare som presenterades. Personerna verkar vara vanliga hyggliga människor och inte de monster som fulmedia vill göra gällande och politiken handlar om annat än det som vi matas med i TV. Det där kommer garanterat att både ge röster och ett positivt intresse för partiet.

 
Ingen bild

Magentan

21 oktober 2012 13:31

Det har blossat upp en enorm debatt i Dalarnas Tidning om svensk invandringspolitik. Debatten gäller främst de generösa bidragen till invandrarna och började i förra veckan med många arga kommentarer under en debattartikel. Kommentarsfunktionen stängdes då av.

Efter ytterligare en artikel i samma ämne någon dag efteråt strömmar det emellertid återigen in arga och upprörda kommentarer i rekordstort antal och debatten pågår för fullt fortfarande.

Det skulle passa alldeles utmärkt om hushållen i Dalarna inom den närmaste tiden fick ett sådant exemplar av SD-kuriren som "Urban" beskriver ovan.
Urban skriver (11:32): "Utmärkt initiativ och tidningen hade en bra balans mellan politisk information och de SD företrädare som presenterades. Personerna verkar vara vanliga hyggliga människor och inte de monster som fulmedia vill göra gällande och politiken handlar om annat än det som vi matas med i TV."
Exakt så ska ett utskick från SD se ut. Det skulle tas emot med MYCKET STORT INTRESSE i Dalarna just nu!

http://www.dt.se/nyheter/dalarna/1.5208814-riksdagsman-om-bidragsdebatten

 
Ingen bild

Hulda

21 oktober 2012 13:44

Magentan...
Mycket läsvärt runt denna insändare. Allt finns på Axpixlat och de länkar vidare...
Det är kusligt hur mycket pengar som vräks över Nybyggarna..
Undrar hur många procent människosmugglarna tar..?

 
Ingen bild

Ken

21 oktober 2012 14:11

Det räcker gott att vara med i a-kassan, fackförbunden kan man strunta i helt och hållet då de knappt gör någon nytta längre, helt impotenta

 
Ingen bild

Hm

21 oktober 2012 14:36

Minst tusen SD:are borde vid det här laget känna till denna viktiga process. Det borde inte vara något stort problem att ge 100 kr. Alltså borde det influtit åtminstone 100.000 kr vid det här laget. Jag bidrog med mer än 100 kr. Min slutsats är att 20.000 kr vid det här laget är ett tämligen magert resultat! Tyder detta på tröghet, ointresse eller vad? SKÄRP ER FÖR H---E!!!

 
Ingen bild

MB

21 oktober 2012 15:22

Då var mitt bidrag på plats,ingen stor summa,men många bäckar små.....

 
Ingen bild

Urban

21 oktober 2012 15:39

Håller med Hm. Många fler borde bidra för att hjälpa Maria att sätta Transportarbetarförbundet i skamvrån.
@MB Helt rätt alla bidrag räknas och visar på engagemang.

Kom igen nu ni andra.
Minst en hundring kan ni väl avvara för en god sak?

 
Ingen bild

matspp

21 oktober 2012 15:50

SDs ledning borde väl kunna se till att några medel avsätts för de uteslutna Sverigedemokraterna? SDU får inte vara med i Folk och Försvar! Så både de här uteslutningsärendena och att SDU inte får vara med i FoF måste tas upp i Nordiska Rådet.

 
Ingen bild

PMS

21 oktober 2012 16:14

Avpixlat skäms på er,tyvärr tror jag att ni är förgiftade av Ekerotharnas egen agenda,och det är inget som gynnar Sverige och svenskarnas interna problem med massinvandringen från patriarkaliska länder.
PS:Alla Abrahamistiska religioner är kvinnoförnedrande då kvinnan ska vara underordnad mannen,och därmed faller demokratin som ett korthus.

Abrahamitiska religioner används som en samlande beteckning för judendom, kristendom och islam. Den är liksom Bokens folk ett uttryck för samhörighet mellan dessa tre världsreligioner, som utgår från den mytiske patriarken Abraham, eller Ibrahim[1][2] som han kallas i Koranen och som framställs som en ganska ensam monoteist i en värld av månggudsdyrkare.[3] Beteckningen "abrahamitisk" har också använts för att skapa en gemenskap och dämpa tendenser till konflikter mellan de tre monoteistiska religionerna judendom, kristendom och islam, som alla uppstått i Sydvästasien.[4] Begreppet "abrahamitisk" har emellertid ifrågasatts eftersom de nämnda tre religionerna inte kan isoleras från det inflytande egyptiska, iranska och indiska religioner haft på judendomen, och därmed även på kristendom och islam. Monoteism, paradis, helvete, djävul, den yttersta domen, belöning eller straff efter den fysiska kroppens död, är alla föreställningar som judarna "importerat" före Jesus födelse.[5][6][7][8] Många (först var troligen jesuitiska missionärer) har även sett likheterna i namn mellan Abram/Abraham och dennes hustru Sara/Sarai, och de indiska gudomerna Brahma and Saraiswati.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Abrahamitiska_religioner

 
Lassekolja

Lassekolja

21 oktober 2012 17:10

Skickade följande mail till Svt:


Betr. förhållandet Svt/SD.


Med tanke på ensidigheten i Svt´s Nyhetspanel vid varje tillfälle när Sverigedemokraterna avhandlas, börjar det inte bli dags att programledaren ställer någon form av motfrågor? Om inte någon programledare har för avsikt att göra detta borde det, för den politiska jämviktens skull, även vara dags för att en av panelmedlemmarna, d.v.s en tredjedel(1/3) av panelen, kommer från den tredje politiska kraften i Sverige. Varför saknas alltid en motkraft när SD diskuteras? Förtroendet (det som återstår) för Svt´s "fria oberoende" skadas kontinuerligt så länge ojämvikten tillåts fortsätta!
Vore tacksam för någon form av svar! TACK på förhand! OSA!
Mvh (bl.a. namn, e-postadr. & tel.-nr)

Återstår att se vad/om dom svarar!?

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1094619-oonska

 
Ingen bild

Tony

21 oktober 2012 17:38

Läste någonstans att ett Engelskt företag lyckats framställa
bensin av luft, tja det är väl inte konstigare än att Reinfeldt
får hundratusentals bidragsberoende invandrare till en ekonomisk
tillgång!

 
Ingen bild

Gute

21 oktober 2012 17:39

Thoralf, jag beundrar ditt outtröttliga engagemang!

Det är tack vare såna orädda slitvargar till politiker som DU som gör att Sverigedemokraterna växer, och jag är glad att jag röstade på er 2010!

Fallet med den diskriminerade Maria ska göras till något stort, alla medborgare ska informeras om hur illa det röda facket behandlar oliktänkande!

 
Ingen bild

Medborgaren

21 oktober 2012 17:44

Tony, hur tror du det ska gå nu när den somaliska spetskompetensen, enligt sveriges radio, hotar att lämna Sverige?

 
Ingen bild

Dille

21 oktober 2012 17:49

Ett helt vanligt soffprogram
Deltagarna är helt överens om att väljarna ska hjärntvättas till att omfatta PK-åsikter
En av deltagarna (en kommunisttjej?) klagade på programledarna i partiledardebatten och menade att dessa svikit journalistiska ideal. Programledarna hade inte styrt programmet i kommunistisk riktning Ja de hade till och med ställt en fråga till Åkesson om invandringspolitiken.
Demokrati betyder folkstyre. Men hur ska folket kunna styra om inte tredje statsmakten (media) informerar om de olika partierna politik och konsekvenserna av den förda politiken?
Det märkliga är att programledaren inte läxade upp kommunisttjejen och talade om för henne att SVT har ett avtal om opartiskhet och om att ge ovillkorligt stöd till demokratin.
Men det kanske är folkdemokrati, d.v.s sådan demokrati som finns på Cuba och i Sovjet som man menar?

 
Ingen bild

AWSvensson

21 oktober 2012 17:55

Nu ses vi på Pippi arena nästa år.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 oktober 2012 18:16

AWS Svensson : Silver bird sallad arena menar du ?

 
Ingen bild

Skånepåg

21 oktober 2012 18:18

@ Thoralf

"Besökare idag: 1 283
Besökare igår: 1 445
Den här månaden: 13 270
Förra månaden: 14 507"

Från statisk för bloggen för ett litet tag sedan. Här är något om inte stämmer. Varje dygn besöks bloggen av över 1000 "besökare" likväl visar månadsstatistiken inte antal "besökare" i proportion till detta. Min vilda gissning är att det är någon inställning som är felaktig. T.ex att dygnsräknaren är ställd för alla besök, medan månadsräknaren är ställd för antalet unika besökare. Thoralf, något som du kanske borde kolla upp?

 
Ingen bild

Skånepåg

21 oktober 2012 18:23

Rättelse:
Statisk= statistik
F-n, jag måste ha ngt problem i knädatorns tangentbord som jag inte hittar? Har dammsugit, kört med högtryckstvätt, vänt det upp och ner och knackat med en gummihammare. Nu återstår bara att låna grannens skärbrännare!

 
Ingen bild

Funtaren

21 oktober 2012 18:25

matspp: Som Thoralf redan förklarat under ett annat inlägg så finns det en solidaritetsfond man kan ansöka om pengar ur.

 
Ingen bild

Thoralf A

21 oktober 2012 19:00

Skånepåg

Det är unika besökare både när det gäller dag och månad.

Vilket jag tycker är det mest ärliga sättet att räkna besökarna

 
Ingen bild

Nalli

21 oktober 2012 19:03

Skånepåg@
Söndag 21 okt 18:23
“Rättelse:Statisk= statistik”

Din dator har kanske inte hunnit att vänja sig vid dig ännu?

 
Ingen bild

s-e karlsson

21 oktober 2012 19:12

" Skånepåg" du kanske måste lämna in den på en service min fick jag åtgärda på det viset den var totalt Bay West men funkar fint nu igen . Mvh.

 
Ingen bild

Tony

21 oktober 2012 23:12

Medborgaren: Den Spetskompetensen är det nog en ren vinst att
bli fri från,men tyvärr fylls denväl på av andra raketforskare!

 
Ingen bild

matspp

21 oktober 2012 23:43

Funtaren: Tackar för upplysningen då jag missade detta.
Hoppas det inte bara är småpengar som betalas ut.

 
Ingen bild

Olle

22 oktober 2012 02:05

Dessutom går delar av fackavgiften till Vänsterextrema Expo!
Undrar hur många fackanslutna som vet det?
Klicka på "Ekonomi"
www.expomakt.wordpress.com

 
Ingen bild

OH

22 oktober 2012 09:49

Hur många procent av advokatens arvode går till Ramberg?

 
Ingen bild

Skånepåg

22 oktober 2012 18:45

Kommentar på Avpixlat av pseudonymen TraderT om stödet till Maria Cimini. Får hoppas att Avpixlat vaknar och gör en egen tråd om detta? Många som desutom gillar kommentaren av allt att döma!

http://avpixlat.info/2012/10/22/fredrik-virtanen-har-last-en-bok/#comment-689230575

 
Ingen bild

Daniel Andersson

22 oktober 2012 18:58

Stolt över att få bidraga. Jag ska fråga min fackliga representant i morgon om jag blir utesluten ur facket om mina partisympatier når fram. Han vet redan var jag står. Men är inte mitt fackförbunds demokratiska värderingar i linje med mina egna vill jag heller inte vara med.

 
Ingen bild

Hm

23 oktober 2012 00:09

Avpixlat har nu uppmärksammat insamlingen. Bör göra att kontot växer ännu mer, roligt!

 
Ingen bild

puls

23 oktober 2012 02:13

Bilda en solidaritetsfond. I beredskap för andra medlemmar som drabbas.

 
Ingen bild

san_ell

23 oktober 2012 09:24

Klart,
1000:- insatta och jag hoppas Maria gör mos av det jä_la transportarbetarförbundet.

 
Ingen bild

Thoralf A

23 oktober 2012 12:03

puls

Det finns redan en solidaritetsfond inom SD men så stora belopp det kan röra sig om i en rättsprocess kan inte fonden stödja.

Därför har jag startat detta upprop!

 
Ingen bild

HoHo

23 oktober 2012 22:02

Viktigt inlägg i Marias kamp för sina rättigheter: http://www.aftonlognen.se/debatt/debattamnen/samhalle/article12547295.ab

 
Mike Benson

Mike Benson

29 oktober 2013 07:50

Är du ute efter ekonomiskt bistånd , Är du i desperat behov av ekonomisk hjälp ? ( mikebensonss@yahoo.com ) är här för att ge dig ditt begärda lånebeloppet förutsatt . så allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och få tillbaka till oss omedelbart , ger vi dig 100 % garanti för att ditt lån är väl säkrad i detta bolag okej , vi ger ut lån i en takt av 2 % ränta fylla så gratis , kommer du att kunna betala tillbaka lånet . Vi ger ut lån till ett minimum av $ 1.000 till $ 1,000,000 i en takt av 2 % ränta . också kontakta oss för någon form av lån . för mer information maila oss och ansöka om följande lånet . via ( mikebensonss@yahoo.com )

TYPER AV LÅN VI ERBJUDER

personliga Lån
Business Lån
billån
hus Lån
Lån för att betala räkningar
Bolån
Student Loan

För alla andra typer av lån , göra maila oss så snart som möjligt med följande uppgifter som anger hur mycket du behöver som ett lån .

Lån ansökan

Fullständigt namn ................
Belopp som krävs : .....
Varaktighet när du kommer betala tillbaka lånet : .............
Syftet med lånet : ...............
Land : ...........
State ................
Adress .................
Sex ......................
Civilstånd .................
Telefonnummer : .................
När dessa uppgifter är få av mitt företag , kommer behandlingen av ditt lån påbörjas omedelbart . Kontakta oss via e-post
( mikebensonss@yahoo.com )

bäst hänsyn till din familj och vänner
Mike Benson

http://thoralf.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se