thoralf

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2012

PROPPEN UR?

Av Thoralf Alfsson - 5 oktober 2012 21:54

För en vecka sedan skrev jag ett blogginlägg med rubriken ”Trendbrott”. Under den gångna veckan har det fortsatt i samma spår. Har fått en rad trevliga samtal från personer som bara vill prata och ge goda råd eller som vill bli medlemmar i Sverigedemokraterna. Ännu bättre är att flera vill bli aktiva Sverigedemokrater.


Igår var vi ute på after work på Pipes och sedan vidare till Lilla puben. På Lilla puben kom en känd ”profil” i Kalmar och som troligen kommer bli än mer känd i Kalmar genom hans nya rörelse kom och pratade en stund. Han funderade på att bli medlem i vårt parti. Skall bli väldigt intressant att se hur detta utvecklar sig.


Idag träffade jag Thomas Kazantzidis som har Bistro bar han tackade för min hjälp mot Socialnämnden men hade även andra politiska spörsmål som han ville prata om. Frågar som vi är helt överens om till skillnad mot "majonäskungen" och hans bisittare.


En sak är fullständigt säker och det är att något har hänt under den senaste månaden. Jag har aldrig fått så mycket uppmuntrande kommentarer och så mycket samtal, mejl tidigare. Personer är inte heller lika försiktiga med sitt namn och att de skulle bli offentliga som Sverigedemokrater eller sympatisörer till SD.


I nästa blogginlägg om Stasi kommer jag publicera några mejl till regeringen som en privatperson skrivit och han har gett mig tillåtelse att publicera både mejl och hans namn. Ännu ett litet men entydigt bevis på att proppen är på väg ur.


Folk som ringer är så upprörda och trötta på Reinfeldt, Ullenhag, Lööf med flera. Hela jäkla 7-klövern!

 

SVT gjorde det igen. I kvällens reportage i Aktuellt om det växande motståndet mot EU i Storbritannien lyckades man med konstycket att inte nämna UKIP och dess partiledare Nigel Farage. SVT:s reporter Malin Syrstad hade gjort ett reportage, troligen i London utan att träffa någon från UKIP. Helt jäkla makalöst!  UKIP är på väg att bli tredje största parti i Storbritannien.


Uppenbarligen ser det politiskt korrekta SVT Nigel Farage som ett stort hot mot EU. Skulle man sända delar av hans tal i EU-parlamentet är man uppenbart rädd för att svenskarna skulle få en aha-upplevelse över vad som händer i Bryssel.


En favorit i repris. Har haft nästan 900 000 visningar! Kom ihåg att klippet är från 2010. Någon läsare av bloggen kanske är ny och därmed missat Nigel Farage.




Här kommer ett annat exempel. Detta skulle SVT visat delar av ikväll om de inte varit politiskt korrekta.



Som inte detta vore nog har man nu även plockat Uppdrag Granskning med Lars Vilks från SVT-Play.

Ska man skratta eller gråta. Censuren på SVT har slagit till igen. Vad tror ni plockats bort? En rondellhund eller två?


 



Jag har lagt till Dispatch International som en länk i högermarginalen.


Gårdagens fynd vid Slottsboden vid kungliga slottet. Ett guldsmycke med Vasakärven! Sista exemplaret! Kedjan lite för kort, så jag besökte en guldsmed i Borgholm som blev överförtjust över smycket och vem som var tillverkare. När de hörde vad jag fått ge för det trodde de knappt på mig. De värderade det till det dubbla. Nu väntar vi bara på Expo:s reaktion ;-)


 

 
 
Ingen bild

Utlandssvensk

5 oktober 2012 22:22

Stort Grattis till Thoralf och alla andra aktiva SD politiker!

Jag lämnade landet för länge sen men har följt svensk politik och aktivt kommenterat i många år. Dessutom har jag röstat immigrationskritiskt väldigt länge (började med NyD och sen 2002 SD). Så jag har väntat länge på den typ av genombrott som nu verkar ske.

Sen tror jag tyvärr att det på många sätt är för sent, dvs. att så stor skada har vållats att jag inte ser hur denna härva ska kunna redas ut utan att våldsamma konflikter och möjligen sammanbrott inträffar. Men samtidigt hoppas jag verkligen att jag har helt fel.

I vilket fall som helst unnar jag verkligen dig, Thoralf, all framgång. Du är en sann svenskt hjälte, precis som alla andra i SDs riksdagsgrupp. Jag förstår fullt ut (tror jag) vad det har inneburit att stå upp offentligt tidigt. Själv tog jag debatten med släkt, vänner och bekanta i Sverige för många år sedan och det var mycket långt ifrån en trevlig upplevelse. Inför valen 2002 och 2006 deltog jag i många debatter och man kände sig minst sagt ensam när man stod på SDs sida. Men jag vågade aldrigt ta steget fullt ut och bli öppet aktiv. Inte för att jag ångrar mitt val, Tvärtom, jag trivs mycket bra i mitt nya hemland (Schweiz) och är väldigt glad att mina barn växer upp här. Men ni som stod upp och vågade är, som sagt, hjältar.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

5 oktober 2012 22:31

Men äntligen finns en opposition i svensk politik, tror jag folk känner.

Nu måste ni bara synas och höras mer. Ni kommer vinna!

 
Ingen bild

Hulda

5 oktober 2012 22:41

OT...
Bahareh Andersson läxar upp Gudrun Schyman på Neewsmill. En mycket läsvärd artikel.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 oktober 2012 23:10

Känd profil ? Nazim ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 oktober 2012 23:13

SVT har idag promotat Freemuse en Boljevikrörelse från Danmark som vädrat morgonluft efter att sossarna tog över i landet igen.
Rörelsens rep i Sverige någon batikhäxa vill att förföjda musiker skall få uppehälle i Sverige.

Så här går det till när Sveriges in officiella regering arbetar med sitt mediaorgan SVT

 
Ingen bild

Magnus S

5 oktober 2012 23:42

Det rör på sig både här och där. Skoj. Jag har märkt sista tiden på mitt jobb att så gott som samtliga är med i melodin. Jag startar inte alltid ämnet men när det startat kan jag inte hålla tyst. Speciellt påpekar jag hur viktigt det är att rösta rätt 2014. Så gott som samtliga i fikarum eller rökruta är på och kvinnorna är inte sämst. När jag väl yttrat mitt är de inte nådiga. Det ser bra ut som sagt. Hoppas det inte är för sent..

Hin Håle skall ut på andra sida grinden igen och där skall han portas.

 
Ingen bild

OT

6 oktober 2012 00:46

För de nyvakna serveras kaffe och musik.

Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

"Multiculti, you've been livin' hell to me
You've prisoned me since nineteen seventy five
I've seen 'em come and go and I've seen them take
And not long ago I started askin' why

Multiculti, I hate every inch of you.
You've cut me and have scarred me thru an' thru.
And I'll walk a wiser weaker man;
Mister sosse Congressman why can't you understand.

Multiculti, what good do you think you do?
Do you think I'll be different when you're through?
You bent my heart and mind and you whart my soul,
And your stone walls turn my blood a little cold.

Multiculti, may you rot and burn in hell.
May your walls fall and may I live to tell.
May all the world forget you ever stood.
And may all the world regret you did no good.

Multiculti, I'll hate every inch of you."

 
Ingen bild

OT

6 oktober 2012 01:18

En hyllning till Thoralf - AC/DC - TNT: http://www.youtube.com/watch?v=6_Y3zbRxZ6Q

"See me ride out the media waves
Soon on your colour TV screen,
Out and fighting for you and me!
You all know what I mean,
Women to the left of me,
And women to the right,
Ain't got no gun
Ain't got no knife
Don't you start no fight

Cause my words is T.N.T
I'm dynamite T.N.T and
I'll win the fight T.N.T
I'm a power load T.N.T watch me explain what the media wont say"

 
Ingen bild

Stefan Månsson

6 oktober 2012 01:28

Onsdagens Uppdrag Granskning var befriande fräscht regisserat som en svensk roadmovie där Lars Vilks hade huvudrollen.
Det märktes att Janne Josefsson var imponerad av Vilks okuvliga försvar för yttradefriheten.

En del tramsiga "Guilt-by- association-argument" om barnalstring inom Islam var nog mest för syns skull. Medborgarna i Sverige är idag medvetna om att Islamiseringen sprids med barnvagnen.

Janne Josefsson inser, helt korrekt, att hans jobb som reporter är avslutat, om han inte samtidigt kastat in lite PK-floskler för syns skull.

Som helhet var dock perspektivet väldigt sakligt. Visst var en del av programmets påståenden om EDL och Counter-Jihad rörelsen kraftigt överdrivna och vinklade. Den Militanta Islamismen nämndes bara i förbifarten, trots att den är orsaken till över 19.000 terrordåd sedan 11 september-attackerna.

Pam Geller och Robert Spencer framstod som kompetenta ledare för anti-islamiseringen. För den som inte tidigare hade någon kunskap om Jihad var programmet en ögonöppnare.

Idag är Lars Vilks en modern hjälte i kampen för yttrandefrihet och mot islamisering. Han har gjort mer för demokrati och yttrandefriheten än hundratals Pk-politiker varit i närheten av

 
Ingen bild

OT

6 oktober 2012 02:04

En gång var FN något, numera tycker jag Sverige skall gå ur FN då det allt mer styrs av odemokratiska nationer.

Gammel yxor låt oss göra vår sista bataljon tillsammans med Thoralf. Basker blå (och numera gul också): http://www.youtube.com/watch?v=Cz3AP8lUhdg

 
Stefan K

Stefan K

6 oktober 2012 07:40

Du kan ha rätt i din analys Thoralf.
Personer i min närhet har tröttnat och jag vet fler som ärligt sagt att de tänker överge sina traditionella partier. Även på jobbet pratas det mer öppet nu än för ett år sedan.

Angående SVT:s agerande i fallet Vilks
http://avpixlat.info/2012/10/06/expo-och-svt-rojer-skyddade-adressuppgifter-i-vilks-dokumentar/

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

6 oktober 2012 09:31

Glädjande med dessa islossningsrapporter. Och det vill verkligen till att folk får upp ögonen i tid före 2014 som jag ser som något av ett ödesår för Sveriges framtid.
Om vi jobbar hårt på alla nivåer så vill jag tro att vi fortfarande kan rädda landet och starta återuppbyggnadsarbetet till det Sverige vi en gång kände.

 
Ingen bild

Stefan A.

6 oktober 2012 10:09

Tydligen har den gamla slasktidningen aftonbladet fått så många reaktioner från "miggor" i sin granskning av migrationsverket att de tvingas ta upp det totala kaoset som verkar råda där, miggorna uppmanas helt enkelt bevilja så många put som möjligt bara för att man skall kunna beta av anstormningen av asylsökande, Billström borde vara ett klart fall för KU.

 
Ingen bild

adfadfhjkfh

6 oktober 2012 10:14

I går hjälpte jag tillsammans med en annan "allmänhet" en polis vid ett engripande. När hon fått förstärkning av kolleger slog jag och den andra killen följe en bit och jag konstaterade att klotter står långt ner på skalan över vilka brott som är allvarligast och berättade sedan om vad jag hört av en närpolischef i Stockholm: hur invandrarungdomar i förorten åker in till innerstan endast i syfte att misshandla svenska ungdomar. Den andra killen fyllde på: "så är det - men sånt får man inte säga".

Jag lägger då och då ut länkar på FB-sida och även om folk inte vågar/vill kommentera på FB så börjar det leda till att ämnet kommer upp av sig självt när man träffas.

Vi ser definitivt en början till en förändring, men tyvärr tror jag att verkligheten måste bli ännu värre innan den opinionsmässiga förändringen får effekt på de politiska besluten.

Gå med i ett politiskt parti och påverka inifrån!

 
Ingen bild

sophia

6 oktober 2012 12:31

Anledningen till att SVT tog bort programmet för att sedan lägga upp det igen finns att läsa på avpixlat.info.

OT; hur lägger man upp länkar på denna sidan..

 
Ingen bild

Ulrika

6 oktober 2012 14:18

Det stämmer att något har hänt.
Jag kom i samspråk med två kvinnor vid Råstasjön i dag.
De var födda 26 och 56 och jag 65,efter lite allmänt småprat om den vackra sjön och annat kom vi in på vad som hänt med Solna och Sverige.
Det visade sig snart att vi alla tre sedan förra valet röstade genomgående på Sd.
Vi hade en trevlig stund vid sjön och skrattade gott åt vårat sammanträffande.
Den yngre kvinnan som hade dator hemma fick med sig addresen till dig och Avpixlat.

 
Ingen bild

Rune

6 oktober 2012 18:16

Det skulle ju vara intressant att få veta vad denne ofta omtalade Farage säger i sina anföranden. Hans utsagor finns tydligen endast på engelska.

 
Ingen bild

s-e karlsson

6 oktober 2012 18:53

Hur faen kan någon rösta på MP som vill höja skatten på bensin och samtidigt öka invandringen katastrofalt mycket , har röven och hjärnan bytt plats på såna människor ?

 
Ingen bild

Magnus S

6 oktober 2012 19:56

S-E@

De är inte insatta. Det är sådana personer som inget vet men vill låtsas som engagerade. Politik är krångligt och tråkigt men miljö är fint och viktigt resten orkar de inte sätta sig in i. Så tror jag det ligger till.

 
Ingen bild

s-e karlsson

6 oktober 2012 20:33

Där håller jag med dej Magnus S , förmodligen helt blåögda ! Mvh.

 
Ingen bild

UncleBob

9 oktober 2012 21:17

"Fler vill rösta på SD"
Har du röstat i SDS väljarenkät?
http://www.sydsvenskan.se/sverige/fler-vill-rosta-pa-sd/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards