thoralf

Direktlänk till inlägg 22 september 2012

JAG SKREV EN KOMMENTAR

Av Thoralf Alfsson - 22 september 2012 07:45

Igår skrev jag en kommentar på artikeln om moderaternas val av oppositionsråd. Bara en kort kommentar där jag upplyste Barometerns läsare om att Linda Blomdahl Petersson sökt jobb som politisk sekreterare hos socialdemokraterna, med andra ord hos Johan Persson.


Kommentaren godkändes inte av webbansvarig på Barometern!


Är Barometern en borgerlig tidning?


Barometerns läsare känner fortfarande inte till denna mycket kontroversiella omständighet och tidningen har uppenbarligen bestämt sig för att mörka detta!


Idag har dessutom tidningen 3 sidor om moderaterna men inte en enda mening eller ett enda ord om att Linda Blomdahl Petersson sökt jobb hos socialdemokraterna. Minst sagt märkligt!


Läser man sedan artiklarna så förstår man att Barometern tagit ställning för Linda Blomdahl Petersson och emot Per-Olof Jonsson. Det är utan tvekan anledningen till att tidningen förtiger denna omständighet. Man vill helt enkelt skydda Linda Blomdahl Petersson.


Jag förlorar än en gång all respekt för Barometerns journalister och redaktion. Samtidigt avslöjar de sin egen agenda och att de än en gång döljer ”obehagliga” sanningar för sina läsare.


Östran däremot har ställt valberedningens ordförande, Jan R Andersson mot väggen angående Linda Blomdahls Peterssons jobbansökan hos socialdemokraterna och då visar det sig att han behållit dessa uppgifter för sig själv och inte informerat hela valberedningen och därmed inte heller medlemmarna. Detta är minst sagt graverande för Jan R Andersson som uppenbarligen insåg tyngden i detta och valde att försöka mörka detta. Läs artikel i Östran.


Den socialdemokratiska Östran har spelat ut sina kort på ett mycket smart sätt när man publicerade detta ”scoop” efter medlemsomröstning men innan fullmäktigegruppens omröstning. Skickligt av Östran och Uffe Carlsson! Bara gratulera till att man lyckats splittra moderaterna i Kalmar inför öppen ridå.


PS

Min gissning över hur moderaternas ledamöter röstade i ett tidigare blogginlägg visade sig stämma till 100 procent enligt dagens artiklar i Barometern.   


EXTRA VIKTIGT!!!


Eftersom Barometern tydligen stoppar alla mina kommentarer på tidningens webbsida, detta var inte första gången, utan det har skett ett stort antal gånger. Därför skulle jag vara tacksam om alla mina läsare ville gå in på www.barometern.se och under artiklar som berör moderaterna skriva kommentarer och hänvisa till min blogg eller länka till detta blogginlägg.


Skriv gärna kommentarer under dagens nya artikel i Barometern.


http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/tuff-host-for-parti-i-konflikt(3445609).gm


Om ni gör detta vill jag också att ni lägger in en kopia på er kommentar i detta blogginläggs kommentarsfält eller skickar mig ett mail. Detta för att få en uppfattning om hur många kommentarer som Barometern webbansvariga censurerar bort! Hoppas på er hjälp för att avslöja Barometern.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Essendon

22 september 2012 08:46

Jag har meddelat Avpixlat.info att dom lägger in Barometern på "svarta listan".
Avpixlat har sedan en tid ett nytt vapen mot avstängda kommentatorsfält, nämligen genom att man lägger i ett bokmärke i
sin webbläsare och kommenterar via Disqus!
Använd metoden "uppdatering 4"
http://avpixlat.info/2012/09/19/yttrandefrihet-2-0-avpixlat-lanserar-ny-teknik-for-fria-kommentarer-i-gammelmedia/

 
Ingen bild

Funtaren

22 september 2012 09:02

Jag lade in en kommentar under "”Konstigt att inte ta hänsyn”" där jag påpekade att medlemmarna inte hade full info, och ifrågasatte om det var lämpligt att ha ett oppråd (m) som sökt jobb som (s) politisk sekr. "Måste godkännas av moderator".

 
Ingen bild

Funtaren

22 september 2012 09:10

En under "falang-kuppade-in-ny-ledare-for-moderaterna" också:

"58 av 400 röstade för Blomdahl Pettersson. Fantastiskt stöd.

Med tanke på hennes tidigare flörtande med (s) (jobbansökn som pol sekr (s)) känns det som om de moderata medlemmarna gått vinnande ur denna maktkamp. "

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 september 2012 09:25

Och kampen mellan Politiskt korrekta media och moderna bloggar med diretkommunikation med läsarna går vidare. Inte bara i Barometen Kalmar utan över hela Sverige.

Avpixlat har presenterat en gammal men uppdaterad variant där man kan kommentera artiklar, även utan att tidningar, exempelvis barometern kan göra något åt det hela.

Det verkar som om den "Arabiska Våren" äntligen kommit till Sverige, fast något sent på året.

Kanske dags för "folket" att återta makten över ordet

Vill påminna om att Sveriges regering satsar miljoner på att så kallade demokratirörelser ute i världen skall kunna kummunicera anonymt över internet med webbtjänsten THOR. Kanske dom "binder ris för egen rygg" för att använda ett pursvenskt ordspråk

Länk till Avpixlar ock kommentarfunktion

http://avpixlat.info/2012/09/19/yttrandefrihet-2-0-avpixlat-lanserar-ny-teknik-for-fria-kommentarer-i-gammelmedia/

 
Ingen bild

Tobbe S

22 september 2012 09:29

Lite utanför ämnet men viktig information
Mjölkattacken i Foresrum var lögn, eller en anka som det heter på tidningsspråk.
När SVT och kvällspressen i slutet av augusti sände ut nyheten om hur elaka svenskar i Foresrum hade tvingat somalier att "hälla mjölk över sig själva" för att "bli vita" trodde jag inte på det. Det lät för dumt....

Så här gick det till (enl bl a tidningen Höglandsnytt):
"Ordföranden för Samhällsföreningen i Forserum, Bo Jansson, bekräftar och berättar också hur det gick till när det som blev en ”mjölkattack” i media inträffade på riktigt.
– En somalisk flicka som går i skolan i Forserum sitter och dricker ett glas mjölk. En svensk pojke går fram till henne och säger på skämt: ”Bra att du dricker mjölk så att du blir vit”. Ingen blev sårad eller kränkt och ingen fick mjölk hälld över sig, sade han. När kan man förvänta sig att kvällspress och SVT ber Forserumsborna om ursäkt?

 
Ingen bild

Funtaren

22 september 2012 09:36

Ang Avpixlats kommentarsfunktion på externa medier: jag vill förtydliga att den inte på något sätt är magisk. De kommentarer man skriver in via den syns ENDAST hos andra avpixlare. Dessa kommentarer kommer inte att synas hos läsare som inte använder Avpixlats lilla programsnutt.

 
Ingen bild

charlotten

22 september 2012 09:37

Under "falang kuppade..." etc, skrev jag lördag kl 9.33 följande:

"Linda Blomdahl Petersson har förut sökt jobb hos socialdemokraterna, är Barometerns läsare medvetna om detta?"

Inväntar godkännande stod det, så nu får vi se...
Heter charlotten på disquis.

 
Ingen bild

SM811

22 september 2012 09:45

Länk till barometerns artikel.

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 september 2012 09:57

Till Funtaren

Helt rätt men i varje fall ett litet steg mot "Den Svenska våren" och både en spark i ändan på gammalmedia och allt mera viktig ju flera som lämnar gammalmedia på söndermalda träd till elektronisk kommunikation.

Kan betyda en hel del vid valet om några år

 
Ingen bild

Nyhetspojken

22 september 2012 10:10

Skumt att du inte får kommentera, men vad spelar det för roll om hon sökt jobb hos (S)? Hur som så finns ju dessa uppgifter både här och där på nätet för alla att läsa.

Du Thoralf blev tydligen åter igen förärad med ett helt eget inlägg på följande url:
http://tinyurl.com/bp6fpor

Det tar sig...

 
Ingen bild

AWSvensson

22 september 2012 10:32

Nyhetspojken,den hemsida du hänvisar till kan knappast någon utanför kretsen av sd hatare finna nöje i att läsa . Maken till dålig fattningsförmåga får man leta efter ,någon möjlighet att hjälpa de,dem att återkomma till verkligheten finns inte.

 
Ingen bild

SveaLydig

22 september 2012 10:44

Hur står det till med ideologin,att ena stunden söka jobb som socialdemokratisk politisk sekreterare, för att nästa dag bli oppositionsråd för moderaterna tyder inte att man politiskt brinner för något,snarare brinner man i båda ändar.
Kommentar Barometern 1042 22 09 12

 
Ingen bild

René Olsson

22 september 2012 11:01

Har länkat din insändare en gång samt själv skrivit ett inlägg angående detta om Linda. Väntar på att se om det kommer med i Barometern..

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

22 september 2012 11:09

Göteborgs-Posten papperstidningen 12-09-22

"Norges första muslimska minister utsedd.
Statsminister Jens Stoltenberg utnämnde i går Hadia Tjik (bi Iden) till ny kulturminister."

Vem vinner PK-landskampen?
Vilket ger mest poäng? Muslimsk kulturminsiter eller muslim i försvarsutskottet?

 
Ingen bild

René Olsson

22 september 2012 11:18

Fick in kommentarer på Barometern om detta.

 
Ingen bild

Nalli

22 september 2012 11:32

Detta stoppade jag in på fjorton ställen på Barometern.

Det skulle varit väldigt intressant att fått läsa om Thoralf Alfssons kommentar som Ni stoppade den 21 september 2012 eftersom han alltid skriver om sanningen.

 
Ingen bild

Notarien

22 september 2012 11:36

En passande utnämning som Stoltenberg gjort. Eftersom det inte finns någon norsk kultur heller att värna om så är det ju genialiskt!

 
Ingen bild

BirgerZorro

22 september 2012 11:56

Barometern är ju värre än de tidning som fanns på Sovjet-tiden; då såg man ju i alla fall när censuren varit framme. Men det syns ju inte hos Barran; bedrövligt.

Mina kommentarer ska ALLTID regleras av en moderator; jag undrar varför....... :)

 
Ingen bild

Lotta

22 september 2012 12:08

Kors i taket jag fick in min med en gång: "Varför vill inte Barometern att dess läsare skall få veta att Linda Blomdahl Petersson förut sökt jobb hos socialdemokraterna? Läs mer om detta på Thoralf Alfssons blogg: http://www.thoralf.se/"

 
Ingen bild

Nyhetspojken

22 september 2012 12:14

@AWSvensson
Ja, ungefär på samma sett som avpixlat är för SD-folket. Med den skillnaden att siten jag länkade till gör något positivt för Sverige, och alla dess invånare. Det är något man sällan ser på avpixlat eller den här bloggen, då man gärna gör skillnad på folk och folk.
Med facit i hand så är ju "interasistmen´s" arbetsmetoder riktigt framgångsrika. Vi har ju dessutom bara sett början på deras arbete än, och det glädjer mig!

 
Ingen bild

Thoralf A

22 september 2012 12:46

Lotta

Kan inte hitta din kommentar under någon artikel.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

22 september 2012 12:53

Rena julafton idag!
http://tinyurl.com/ctnhno5

 
Ingen bild

SM811

22 september 2012 13:28

Är det inte ett vänstertroll som har dykt upp här.

 
Ingen bild

Lotta

22 september 2012 13:34

@Thoralf
Det beror på att den är raderad. Publicerade den under rubriken Falang kuppade in ny.....

 
Ingen bild

Hulda

22 september 2012 13:53

SM811... När "Nyhetspojken" sitter framför sin TV om två år och ser på Valvakan, då försvinner leendet fort.....

 
Ingen bild

Skånepåg

22 september 2012 14:24

@ SM811

När någon tror att det är julafton i dag är det bara att konstatera, att han och likasinnade har "tomtar på loftet" och är icke medicinskt behandlingsbara!

 
Ingen bild

AWSvensson

22 september 2012 14:33

Börja om från början ,börja om från nytt ,varför sörja de kommentarer som flytt.
Blarrometern .

 
Ingen bild

John Smith

22 september 2012 14:41

Hej! Jag har lagd en kommentar på Barometerns sidan angående Moderaterna.

Varför nämner ni inte något om att Linda Petersson sökte jobb som politisk sekreterare hos Socialdemokraterna? Med andra ord Johan Persson. Vill ni läsa mer om detta så Hänvisar jag till Thoralf Alfsons Blogg Http://THORALF.BLOGGPLAT.SE

 
Ingen bild

Anonym SD

22 september 2012 14:44

En Fråga till Thoralf och resten av SD:arna, Jag som har röstat på Moderaterna 02+06 men SD 2010, om jag förstår er rätt ang resonemanget ang Lindas jobbsök. Menar Ni alltså att jag som gammal moderat ej kan engagera mig i Sverigedemokraterna? Tråkigt isåfall men då vet man ju vad som gäller. Nästa fråga vad röstade Thoralf på innan SD kom in i bilden?

 
Ingen bild

Skånepåg

22 september 2012 15:03

@ Anonym SD

Du borde väl ändå inse att det finns en väsentlig skillnad i det du skriver och vad som nu sker inom moderaterna. D.v.s här handlar det om en person som skall bli toppfigur inom partiet och inte bara ett "vanligt" partibyte. Jag själv var folkpartist under många år tills den här synnerligen obehaglige figuren Westerberg blev partiordförande, då tackade jag för mig. Var aldrig direkt politiskt engagerad utan knallade till valurnorna som vilken väljare i största allmänhet.

 
Ingen bild

Magentan

22 september 2012 15:27

"Med facit i hand så är ju "interasistmen´s" arbetsmetoder riktigt framgångsrika. Vi har ju dessutom bara sett början på deras arbete än, och det glädjer mig" skriver "Nyhetspojken" i en kommentar här.

Det är ju snarare Reinfeldt-regeringens arbetsmetoder och deras samarbete med MP som har varit så väldigt "framgångsrika" när det gäller att skapa alla snabbt växande problem ute i kommunerna pga av den invällande strömmen av outbildade människor från MENA-länderna, som är så glädjande för "Nyhetspojken".

Det är dock helt riktigt att vi ännu bara har sett början (på problemen).

 
Ingen bild

Magentan

22 september 2012 15:32

Här kommer en lista med exempel på vad regeringen Reinfeldt hittills har åstadkommit när det gäller DISKRIMINERINGAR MOT SVENSKAR och alla skattebetalare i Sverige:

– Nystartszoner för invandrarföretag
– Billigare att anställa invandrare
– Kvotering inom polis och brandkår
– Gratis tomter till utlänningar i Nordmaling
– Chefen för Arbetsförmedlingen prioriterar nyanlända framför svenska ungdomar och 55+
– Gratis körkort och andra förmåner till s.k "ensamkommande barn" i vissa kommuner
– Ingen invandrare behöver ta jobb om han har etableringsstöd
– Illegala invandrare får billigare vård och gratis svensk skola
– Svenska hyresgäster och pensionärer kastas ut från sina boenden för att ersättas med s.k "ensamkommande barn" från MENA-länder
– CSN ger inflyttnings­lån till invandrare, men svenska studenter blir utan
– Invandrare kan slippa betala tillbaka CSN-lån
– 600 miljoner till praktikjobb för invandrare
– Belöning upp till 12000 kr om man klarar SFI
– Invandrarna går före i lägenhetskön
– Falkenbergs kommun köper in stora villor för gratis boende, men endast för somaliska invandrare med många barn

(Listan är ursprungligen skriven av "Denoroligedemokraten" i en kommentar under FT:s artikel: "Reinfeldts beslut - Skattebetalarna ska amortera invandrarnas lån", men jag har lagt till ett par punkter.)

 
Ingen bild

Skånepåg

22 september 2012 16:22

O.T
Rena strömavhopp av politiker från de "gamla" partierna i Arjeplog.

http://www.swedenconfidential.info/2012/09/21/manga-politiker-slutar-i-arjeplog/#more-40379

 
Ingen bild

charlotten

22 september 2012 16:24

Min kommentar kl 9.30 idag godkändes tydligen inte. Skrev kommentar under artikeln "Falang kuppade...".

Har skrivet en ny kommentar under "tuff höst...". Jag skrev att "Linda B. P. har sökt jobb tidigare hos socialdemokraterna, vet Barometerns läsare om detta?"
Ligger kvar efter 10 minuter, skrev ca 16.10

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 september 2012 16:48

Verkar vara murvlarna själva som sitter och censurerar , när icke stötande kommentarer tages bort i den takten 7-8 borttagna.

Intressant är signaturen "Molle A" där Gubben o Gumman nu är nere på "kakhålet"?, allt annat under denna signatur tages bort i formel 1 fart så det måste väl vara någon toppmoderat bakom det nicket som någon påstår dessutom.

Testa och svara Molle A lite så får vi se ang censuren så går det bra att vänta till efter 21 då har blåsa fyllnat till.

Sedan är nog vissa nickname speciellt drabbade också :=)(=:

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 september 2012 16:49

"båda"

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 september 2012 16:53

"Kakhålet" enbart som ord censurera bort under signaturen Molle A
Tog 5 min denna gång

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 september 2012 16:54

Ang "Kakhålsgate" så angriper vi ett olämpligt uttryck och blir borttagna borde det inte vara tvärtom ?

 
Ingen bild

Madelene

22 september 2012 17:26

Kalmartidningen Barometern klarar inte ens en gång av att vara opartisk i den kris som moderaterna i Kalmar går igenom. Ett majoritetsbeslut om än knappt kallas för kupp och uppgifter och uttalanden om vad som hänt och händer i partiet publiceras utan någon som helst källkritik bara uppgifterna kommer från "rätt" håll i partiet. Det har varit fel uppgifter om den s.k "gå till köketuppmaningen" och vem/vilka som stått för en nedlåtande kvinnosyn för att ta två flagranta exempel. Men som sagt man har inte bemödat sig om att kontrollera sanningshalten. En minst sagt ynklig uppvisning i dåligt omdöme och faktiskt dj-t dålig journalistik. Lögn efter lögn upphöjs till sanning och tidningen har blivit ett redskap för en grupp inom moderaterna som handskas väldigt oförsiktigt med sanningen. Snyggt och prydligt går Kalmars största tidning på desinformationen. Man kanske får redaktionell fradga om sanningen knackar på dörren till tidningshuset?

 
Ingen bild

Funtaren

22 september 2012 18:32

Lotta: det verkar som om jag är grålistad hos dem. Min blev förhandsmodererad, medan du blev efterhandscensurerad. Hoppas min enda genomsläppta kommentar (hittills) får ligga kvar nu.

Sven Dacke: jag håller med om att det är ett snyggt finger i luften till fulmedia och övriga, och att det är positivt eftersom kanske en del av de sk "journalisterna" kommer att aktivera avpixlingen för att få leads till riktiga nyheter, eller kanske leads till kommentarbaserad nedsvärtning av SD och AP. Det har helt klart många positiva effekter. Men en del verkar tro att det är större än det är, vilket är orsaken till min lilla lätt glädjedödande kommentar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 september 2012 18:52

Puh nu är äntligen "kakhålgate slut, skönt att journalisterna läser Thor-alfs blogg

 
Ingen bild

Calle

22 september 2012 20:51

O/T
Gratisläste en Expressen i går 21/9. Nu har Expo uteslutet ytterligare en medlem ur SD.Fortsätter det såhär, att alla som inte delar Expo´s åsikter utesluts, kommer partiet att krympa radikalt. Skulle vänsterpartiet utesluta alla som uttrycker sig ogenomtänkt, skulle partiet inte ha många medlemmar.

 
Ingen bild

Lotta

22 september 2012 21:36

@Funtaren
Testade att lägga in samma inlägg igen utan uppmaningen att läsa mer på Thoralfs sida med länk. Fick in även den direkt utan problem men nu är den också borta.

 
Ingen bild

Jenny

22 september 2012 22:57

Håller med Calle! Sd måste skärpa sig, ni är ju vårt enda hopp.

 
Ingen bild

StefanM

23 september 2012 00:33

Jag la in en kommentar på "Tuff höst för parti i konflikt" i Barometern. Den syns inte ännu, kl 0.23 söndag.
Kanske censurstaben gått hem och sover.

 
Ingen bild

Anonym SD

23 september 2012 02:14

@Skånepåg
Hon fick ju inte jobbet, sen förstår jag inte varför vi inom SD intresserar elller bryr oss om vad moderaternarna gör.

 
Ingen bild

Jenny

23 september 2012 08:12

OT. Svenska skolan blir allt mer sjuk. I dagens Sverige får man inte ens säga till en elev, utan att få sparken.
Det här tycker jag är förskräckligt.
http://www.expressen.se/gt/stoppade-klotter---tvingades-sluta/

 
Ingen bild

Tony

23 september 2012 09:33

Vad som förvånar mig är,att så många läser denna
skittidning? Uppenbart är Barometern inte Intresserade
av att förmedla verkligheten som den är, och då ska den
heller inte ha några läsare! Räkna själva ut vad 2-3000
uppsagda prenumerationer gör för deras kassakista, det
enda språk som dom förstår!

 
Ingen bild

Skånepåg

23 september 2012 09:51

@ Anonym SD

"sen förstår jag inte varför vi inom SD intresserar elller bryr oss om vad moderaternarna gör.

Byt ut Moderaterna mot Barometern, så kanske det går upp ett "Liljeholmens"!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 september 2012 10:01

Det finns fler dåliga tidningar som inte bryr sej om folkets röst , sände en insändare om för mej ett aktuellt ämne : femtio kronor lägre skatt i månaden för oss pensionärer , det samma som en pink i Stilla havet ! Vilken tidning , jo Oskarshamns nyheterna .
Kanske,kanske den kommer in nu i veckan .

 
Ingen bild

Lotta

23 september 2012 10:01

OT/Brev från en familjehemsförälder för "ensamkommande flyktingbarn" eller en lektion i skolboksexempel 1A från den arabiska PUT-manualen 1.0 Vore intressant med en kommentar på detta från den igår så skadeglade Nyhetspojken och alla andra teflonskallar.
http://meritwager.wordpress.com/2012/09/17/skakande-berattelse-fran-en-familjehemsforalder-for-pastatt-eller-faktiskt-minderariga-asylsokande-pojkar-och-man/#more-60084

 
Ingen bild

Funtaren

23 september 2012 11:26

Jag svarade den person som svarat på min kommentar. Detta svar försvann dock / har ännu ej gått igenom.

Jag påpekade att det var bra att kunna ändra åsikt. Däremot inte bra att hoppa mellan olika politiska partier utefter karriärmöjligheter. Känns inte som en kontroversiell formulering...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 september 2012 12:46

Mönsterås.

Vänsterpartist i tårar över partikamrats invandringskritik !

Gråter man över att någon vill att Sverige och svenskarna ska komma i första hand , då är det nog något som är vaj i planeten !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se