thoralf

Direktlänk till inlägg 18 september 2012

DUBBLA BUDSKAP HOS VÄNSTERPARTIST

Av Thoralf Alfsson - 18 september 2012 08:17

Fasaden börjar uppenbarligen krackelera hos Vänsterpartiet i Mönsterås. Christer Ohlsson som är vänsterpartiets första namn i Mönsterås och som sitter i kommunfullmäktige och är ersättare i kommunstyrelsen har skrivit på namninsamlingen om en folkomröstning angående  flyktingmottagning i kommunen.


De drivande bakom folkomröstningen är sverigedemokraterna Maria Cimini och Bernard Eek. Frågan gäller om Mönsterås kommun skall teckna avtal med Migrationsverket.


När namninsamlingen blev känd via media samlade sig 7-klövern i kommunstyrelsen till ett gemensamt och kraftigt avståndstagande från namninsamlingen. En av de som tog avstånd från namninsamlingen var just Christer Ohlsson.


Nu uppdagas det att vänsterpartisten Christer Ohlsson redan den 29 juni skrev på namninsamlingen. Till media säger han att han skrev på namninsamlingen som privatperson men kommunstyrelsens uttalande som partiföreträdare. Det kan man utan tvekan kalla för hyckleri och att komma med dubbla budskap.


Christer Ohlsson säger till media att ”Migrationsverket knappast tar något ansvar för flyktingarna när de väl flyttat hit. Risken är stor att det blir motsättningar på orten.”


Han fortsätter sedan på följande sätt.


”Vi måste akta oss så att vi inte får en ny flyktingmottagning i Mönsterås som den i Blomstermåla. Då blir bördan lite väl tung.”

 

Han tror dessutom att det kan finnas fler lokala politiker som kan ha skrivit på namninsamlingen. Att Christer Ohlsson har för avsikt att rösta nej till flyktingmottagning och avtal med Migrationsverket vid en folkomröstning råder det ingen tvekan om efter hans uttalande till Östran.


Jag uppskattar att han inte ljuger om varför han skrivit på namninsamlingen men det är ju synd att han inte vågar stå för sina åsikter även inom politiken, utan bara som ”privatperson”.


Christer Ohlsson har också uppfattningen att den flyktingmottagning som finns i Blomstermåla vid Salthäll fungerar väldigt illa och då borde han ju verka för att den slås igen.

Det är inte utan att fasaden hos vänsterpartiet krackelerar betänkligt i Mönsterås men jag har full förståelse för hans åsikter och att det finns andra verksamheter som behöver mer resurser inom det kommunala ansvarsområdet i Mönsterås.


Läs artikel i Östran, Barometern


 
ANNONS
 
Ingen bild

Cavatus

18 september 2012 09:37

Vem vet, han kanske smygröstar på SD också!!!??? Läs gärna Julia Caesars krönika om den förestående konfiskationen av svenskarnas sommarstugor för att hysa flyktinginvasionen:

http://snaphanen.dk/2012/09/17/sondagskronika-egen-hard-ar-inte-din/

 
Ingen bild

Funtaren

18 september 2012 09:52

Hur kan han då fortsätta att representera (v)?

 
Ingen bild

AWSvensson

18 september 2012 10:12

Det är inte lätt att ha ett sunt förnuft i en församling av idioter, antingen sänker man sig till deras nivå eller så gör man något konkret och byter parti

 
Ingen bild

Bert

18 september 2012 10:42

Christer Olsson är märkligt nog också medlem i skattebetalarnas förening, det är väl annars bara Moderater som häckar där.

 
Ingen bild

Åke Västervik

18 september 2012 10:44

...Det här är inget ovanligt längre inom de etablerade partierna...Tänk, det är inte bara en gång vi fått höra från andra politiker i vår kommun att: - Det är bra att SD finns, osv men precis som i denna Vänsterpartists fall, så vågar man offentligt inte bryta mot det politiskt korrekta, och det är det som kommer att få många på fall så småningom.

Det bästa man kan göra är att i KF vid väl valda tillfällen ställa dom mot väggen och be om en förklaring som håller, eller allra helst ett öppet erkännande att den nuvarande invandringspolitiken är totalt åt h-e på ren svenska!!

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

18 september 2012 10:48

Cavatus , det finns ju 200000 tusen registrerade husvagnar i Sverige som kan konfiskeras innan sommarstugorna kommer på tur ! Snart havererar Sverige fullständigt !

 
Ingen bild

Hacke

18 september 2012 10:59

Nog för att man börjar märka alltfler avfällingar inom 7-klöverleden mot den lika ohållbara som orörbara invandringspolitiken. Men att de skulle uttryckas så här nyktert från en vänsterpartist var mer än vad man hade vågat hoppas på.
Kanske kommer den dagen då han står upp för sin innersta övertygelse inför "kamraterna" i partiet också.

 
Ingen bild

Inge Sandén

18 september 2012 11:06

Välkommen hem med dina nya synintryck,som kan behövas när hetsen mot SD sätts igång inför valet.

Det känns att det kommer att vara lite lättare att stå upp för Sverigedemokraternas åsikter i det stundande valet.

När våra motståndare börjat att skriva,nu kan vi inte längre låta SD ha monopol på att äga kritiken mot den misslyckade invandringen och att släppa fram i ljuset vad dom hårdföra islamisterna vill göra med vårt land.

Alla som läst "Syriarernas röst i Ronna" som avslöjar att maffiaklanen i Södertälje har två invalda riksdagsmän och hur denna klan har tagit det syrianska folket som en gisslan,för att kunna styra Södertälje som en egen stat i staten.

Tycker också att det påminner mycket om imamernas makt över alla muslimer som försöker och vill anpassa sig till det svenska samhället,men som förhindras av dessa då det är koranens budskap som skall stå över den svenska lagen.
Pk-iterna kan inte längre
gömma undan alla de paralellsamhällen som växer upp som svampar i vårt land.
Det finns inte en enda normal svensk som skulle sagt ja till hur samhället ser ut idag 2012,om han fått frågan år 2000,så här ser Sverige ut 2012 med vår politik och beskrivit hur det ser ut i Rosengård,Rinkeby m.fl av en visionär som kunde blicka in i framtiden.
Därför är det för mig helt omöjligt,att inte SD skall öka för var dag som går då det ena avslöjandet efter det andra ser dagens ljus.
Det är dessa sanningar som varje normal svensk törstat efter och det hjälper inte hur mycket PK-maffan försöker skyla över alla missförhållanden som pursvensken får upleva.

När kulturmaxisterna blir avslöjade som vår tids största lögnare och understödda av falska godhetsapostlar inom kyrkan och universiteten,lägger alla pursvenskar som älskar sanningen och inget annat sin röst på SD,det är ett axiom.

Det är ute att kalla Sverigedemokrater för alla fula ord som PK-maffian hittat på,det är inne att få veta alla sanningar som svenska folket undanhållits av en elit,likt folket blev i forna DDR,muren rasade som ett korthus när sanningen besegrade lögnen.

Man kan inte skapa ordet "barnfattigdom" och sedan gå ut och låtsas,att man i godhetens namn vill avskaffa,det man själv varit med om att skapa.

 
Ingen bild

AWSvensson

18 september 2012 11:14

– Jag hade inte pengar till mat eller för att behandla mina skadade ben, säger han via sin tolk i rätten.
Jag kommer inte stjäla igen.
Ja så går snyftvalsen för den lägst stående varelsen på detta klot ,personen som stal från en utsatt person i tunnelbanan . Vore man ute efter mat så fanns det livsmedelaffärer att stjäla från. I det här fallet så verkar det snarare som att man var ute efter löjrom och gåslever vilka förvaras mindre åtkomligt.

 
Ingen bild

Inge Sandén

18 september 2012 11:33

@AWSvensson.
Det där med sina skadade ben,verkar vara lite påhittat i efterhand,då han inte förstått,att det är filmen som lett till gripandet.
Tycker filmen visar,att han hoppar upp och ner som en vig cirkusartist.

 
Ingen bild

Hulda

18 september 2012 12:06

Cavatus... Skrämmande läsning i din länk. Att ta emot människor från närområdet under en kortare tid, är en sak. Men få sitt fritidshus konfiskerat av staten för dagens behov, skulle säkert få alla ägare att explodera.
Många skulle säkert ta en dunk diesel och slippa obehaget att se sin kära sommarstuga bli ett "Halal-torp".........

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

18 september 2012 12:50

Jajamen, trehundra sjuttio st i Högsby kommun som varken har inkomst av tjänst eller av kapital , en stilla undran vem betalar för dom ? Jag anar svaret !

 
Ingen bild

Olandstoken

18 september 2012 13:53

Rolig prick Christer det är väldigt svårt att tro han har V kopplingar då han mer uppträder och diskuterar som en gammal socialdemokrat. 
Ingen bild

Magentan

18 september 2012 14:00


@ Thoralf
Som en kommentator skrev här för någon dag sedan så får man upp en "mystisk text" på skärmen när man försöker gå in på SD:s hemsida, nämligen:

"Enligt EU måste samtliga hemsidor som använder sig av kakor aktivt söka tillstånd från besökarna att få spara kakor på besökarens dator. Vilka kakor Sverigedemokraterna använder finns beskrivet på sidan om kakor. Om du inte vill att sidan sparar kakor på din dator kommer du att få lämna sidan."

Under denna text får man följande två alternativ att tycka på:
Ta mig härifrån / SD:s kakor är ok

Jag skulle gissa att minst 90% trycker på "Ta mig härifrån" för säkerhets skull.

Vill inte SD ha några besökare på sin hemsida eller?

Om det nu skulle vara så som det står i texten att EU har bestämt detta, så tycker jag att SD kan vänta med att göra som EU vill tills alla andra hemsidor också har liknande text.

 
Ingen bild

Hulda

18 september 2012 14:27

Nu kommer snart nätet explodera. Två av Kortedala-misshandlarna är dömda. MEN till alldeles för låga straff.
Den nya adeln får man inte stöta sig med....

 
Stefan K

Stefan K

18 september 2012 15:11

Jag tror inte Christer Ohlsson är ensam om denna åsikt bland pk-partiernas representanter. Framför allt tror jag moderata och socialdemokratiska politiker inser hur absurt den svenska flyktingpolitiken förs och vilka enorma konsekvenser den redan medfört och vilka gigantiska problem som står för dörren.
Att de inte vågar yppa dessa åsikter offentligt är givetvis fegt, men kanske ändå förståeligt. Att kritisera pågående invandringspolitik görs inte utan att detta får konsekvenser för den enskilde.
Heller bita ihop, knipa käft och låta Sverige förfalla.

Jag ogillar Vänsterpartiet, men ger en eloge till Christer Ohlsson för att han vågar vara ärlig. Ett tips Christer. Jag vet en Sverigedemokrat som närmast kommer från V.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 september 2012 15:30

Hellre Sverigevän än samvetsfänge

Bevingade ord från Gubben o Gumman

P.s Lars Ohly hade ungarna i privatskola och gick till privat sjukvård
D.s Lögnen är kommunistens bästa vän, glöm aldrig det (S V MP )

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 september 2012 15:34

Enligt televisonen så får en liten del av lasybilsturisterna jobb eller studerar vidare, så nu finns inga sakliga/ekonokiska argument för att stoppa detta.
Bevisligen ren skattestöld för i många fall ålderslögnare.
Dags att sluta pinka på Svenne Fredrik ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 september 2012 15:36

Sven-Erik Karlsson : Nu när du skall få 50kr extra i månaden så får du väl beställa tid för ekonomisk rådgivning på Högsby sparbank så du får hjälp att placera alla pengarna.

 
Ingen bild

Rune

18 september 2012 16:48

Angående den mystiska texten på SDs riksdagsblogg.
Det kan ju vara någon hackare som har lagt in något som inte är bra för datorn för den som accepterar.
Någon från SD bör klargöra om det är något som de själva har lagt in eller om det är någon som saboterar.

 
Svensson

Svensson

18 september 2012 16:58

Kluven vänsterpartist, höger handen vill göra en sak, den vänstra något annat.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

18 september 2012 17:00

G&G det blir till en hamburgare i månaden , nej förresten där får vi lägga till ! Mvh .

 
Ingen bild

Tips

18 september 2012 17:19

Den mystiska texten är inte så mystisk. Ställ in webbläsaren att automatiskt rensa kakor när du stänger den. Visserligen kommer då texten upp varje gång du vill kika in hos t.ex SD. Eller så kan du lägga in ett tillägg som sparar just den sida du önskar. Titta under inställningar i din webbläsare, så löser det sig nog :)

 
Ingen bild

Lotta

18 september 2012 19:00

OT/Stefan Torsells krönika från Avpixlat. Skrämmande läsning om hur det kan gå till i maktens korridorer. Rekommenderas.

http://avpixlat.info/2012/09/18/kulturvanstern-del-2/

 
Ingen bild

AWSvensson

18 september 2012 19:17

VillhaBfängelserförutlänningar Höyre i Norge vill satsa på särskilda,
enkla fängelser för utlänningar, klart
mer spartanska än de som norska fångar
kan låsas in i. De utländska fångarna
ska få mat och slippa att frysa, men
så mycket mer blir det inte, enligt
Aftenposten.

-Vi behöver inte lägga resurser på
dömda som ändå ska ut från det norska
samhället, säger Höyres vice
ordförande Bent Höie.

Tanken på ett slags B-fängelse för
utlänningar är ett vallöfte från
Höyre inför valet nästa höst.

 
Ingen bild

Hulda

18 september 2012 19:34

AWSvensson.. Ett utmärkt förslag som borde genomföras inte bara i Norge utan även i Sverige. "Tunnelbanerånaren", Kortedala-misshandlarna". Kat-smugglare" mm. mm.
Reinfeldt vill(måste) nu öka på anslagen till rättsväsendet. Detta förslag skulle minska kostnaderna drastiskt....

 
Ingen bild

SM811

18 september 2012 19:37

Lita aldrig på en kommunist eller muslim. Lögner och falskhet har de gemensamt.

 
Ingen bild

LasseLucidor

18 september 2012 20:09

Kortedala-skitstövlarna fick tydligen väldigt låga straff. Varenda j-a gång man läser om domar mot invandrare som begått grova brott inser man att det råder en otrolig diskriminering här i detta nuförtiden äckliga land. Orkar inte mer...Nu är det slut...

 
Ingen bild

Magentan

18 september 2012 20:36

Om "den mystiska texten på SD:s hemsida":

Tack för tipset "Tips"! Jo jag kan väl alltid fixa till det hela, men jag tänker på alla andra som nu inte vågar sig in på SD:s hemsida pga av den där meningslösa texten.

Varje person som backar ut från SD:s hemsida kan bli en missad medlem och/eller sympatisör för SD, och det är faktiskt ganska onödigt att missa sympatisörer och medlemmar på det sättet. Det är ju nästan lika korkat som att inte ha någon hemsida alls.
Men det är ju bra för 7-klöverns partier förstås, särskilt för vänstermobben som slipper ödsla tid på att försöka hacka SD-sidan som de gjorde före valet.

 
Ingen bild

joffe

19 september 2012 05:17

Magentan har rätt. Den mystiska texten som dyker upp på SD:s hemsida skrämmer mig som gammal gube och icke IT-expert.

Jag läser inte hemsidan längre! - Såna här tilltag borde fixas av SD snabbt som attan...

 
Ingen bild

OLandstoken

19 september 2012 15:35

@joffe, texten på hemsidan är helt i sin ordning och går du in på http://www.polisen.se/ så får du upp liknande som du ska godkänna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se