thoralf

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

KEJSARENS NYA KLÄDER

Av Thoralf Alfsson - 14 september 2012 14:57

 


Såväl i Kalmar län som i Sverige har vi en kraftig majoritet av politiker som anser att analfabeter är en tillgång för samhället. I Australien anses analfabeter vara en stor belastning och därmed har några analfabeter ingen möjlighet att emigrera till Australien!


Vilka politiker har rätt? Vilka politiker bryr sig om utvecklingen i sitt land?


I Kalmar län borde man satsa allt på att skapa jobb! Istället för invandring! Då kommer människor flytta till Kalmar län, människor som också betalar skatt.


Efter att jag läst en artikel i Barometern där toppolitikerna i Kalmar län, inklusive landshövdingen träffats på en strategidag för att prata invandring inser jag att dessa politiker inte har ett logiskt tänkande, utan en naivitet som gränser till idioti när man inte ens begriper de mest fundamentala begreppen.


Dessa ”intelligenta” personer tror uppenbarligen att en beslöjad muslimsk, somalisk kvinna i 30-40 års ålder, som dessutom är analfabet har något att bidra med i det svenska samhället!


Hur kan man vara så jäkla korkad?


Nu var det tyvärr inte bara politiker och landshövdingen som medverkade på detta möte utan även Linneuniversitetets rektor Stephen Hwang, landstingsdirektören Alf Jönsson och chefstjänstemän från kommunerna, arbetsförmedlingen, polisen, Migrationsverket och regionförbundet men även en del från näringslivet.


Jag undrar om alla har tappat förståndet? Det är en gigantisk variant på Kejsarens nya kläder som pågår inom den svenska politiska maktsfären när det gäller invandringen!


Vad är det då som fått mig så uppretad? Givetvis hänger det samman med de samtal jag haft i Australien där man inte släpper in en enda människa i landet utan att han/hon har ett visum. Man har en total kontroll!

Det många dock inte känner till är att Australien årligen tar emot ca 200000 emigranter till landet men alla dessa är mycket välutbildade och fyller ett behov inom landet och därmed omgående är verksamma på arbetsmarknaden. Det är en av anledningarna och kanske den största till att Australien  haft tillväxt under 21 år i rad.


Den som däremot försöker ta sig in i landet illegalt via båtar kommer att placeras i tältläger på några öar i oceanen och riskerar att få sitta där i kanske fem år för att sedan skickas tillbaka till hemlandet.


I Sverige står vi istället med öppna armar och tar emot alla! Oavsett om vi har något behov av dem eller om de har något att erbjuda vårt land. Helt sanslöst!


Det är bara att citera lite från artikeln i Barometern (finns ej på nätet).


”Vi ska inte ducka – vi vill vara väldigt tydliga med att invandring är en tillgång för länet.”

Landshövding Stefan Carlsson


”Vi ska se invandringen som en resurs. Vårt län har inte haft så få invånare som i dag sedan 1887, sade Lisbeth Lennartsson (C), kommunalråd i Borgholm.”

 

”Det handlar om att vända på perspektiven och se två jämbördiga parter som behöver varandra.”

 

”Från LRF:s sida ser vi förstås ett kommande arbetskraftsbehov inom lantbruket. Men också affärsmöjligheter i form av nya entreprenörer och odling av nya grödor som efterfrågas av en ny konsumentgrupp, sade Per-Göran Sigfridsson, förtroendevald i LRF Sydost.”

 

Undrar om Per-Göran Sigfridsson syftar på den somaliska gruppen och tänker sig att svenska bönder skall starta odling av khat?


I en annan artikel i Barometern har man pratat med arbetsförmedlingen angående de varsel som lagts de senaste dagarna och där säger man följande.


”Det blir allt tydligare att det krävs utbildning för att få jobb. Människor utan vare sig erfarenhet eller utbildning har nästan inga möjligheter alls.”


Borde inte alla herrar och damer på strategidagen känna till detta? Därmed borde de väl själva begripa att dessa invandrare har mikroskopiska möjligheter att konkurrera på dagens arbetsmarknad i Sverige. De riskerar istället att hamna i ett livslångt bidragsberoende.


Det är minst sagt upprörande att vi har politiker och höga statliga tjänstemän som inte har något bondförnuft och vågar se sanningen i vitögat och agera därefter.


Den politiska korrektheten vet snart inga gränser när det gäller invandringen till Sverige. Den ena miljarden efter den andra läggs till den redan enorma kostnaden för invandringen i nya integrationsprojekt och boenden för alla asylsökanden eller "nya kläder till kejsaren".


Det går snart inte en vecka utan att någon minister gör ett utspel om nya miljoner eller till och med miljarder för att klara invandringen.


Det finns uppenbarligen inte en enda politiker inom 7-klövern som har en annan uppfattning!

 

De senaste dagarna har vi även kunnat läsa att det börjat gå grus i det svenska maskineriet med vikande konjunktursiffror och ett antal varsel och konkurser även i Sverige och vårt närområde. Jag tror att detta bara är början på en rejäl nedgång även för Sverige. Att i det läget fortsätta med den enormt kostsamma invandringen till Sverige är fullständigt vansinnigt och minst sagt ansvarslöst mot Sveriges befolkning.


Att finansminister Anders Borg dessutom tagit på sig spenderbyxorna för att vända den dåliga opinionen för alliansen gör inte saken mindre besvärlig. Anders Borgs rykte som en duktig finansminister kan snart vara ett minne blott.


7-klöverns politiker bäddar just nu för Sveriges undergång som välfärdsstat!


SvD,


 
 
Ingen bild

g resande

15 september 2012 03:25

Det är en märklig sysselsättning att kommentera politiken. Särskilt om man som Thoralf är politiker själv, och måste hålla sig inom vissa ramar när man uttrycker sig.
Det följer en form av förbannelse med välsignelsen i att komma in i riksdagen, man kan inte enkelt avfärda dom som criminally insane, man måste vara - seriös.

Det är uppenbart att att vara seriös är att avfärda dom som criminally insane.
Det går inte an att avfärda dom som criminally insane om man vill vara seriös.
= Schizofren situation?

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

15 september 2012 06:34

Utanför ämnet . En äldre dam 92 år tillhörande den handikappförening för hörselskadade i Högsby där jag är aktiv som ekonomiansvarig ,sa till mej på senaste medlemsmötet 10/9 att hon inte kände igen sej i Högsby längre , inga svenskar på gatorna , inga affärer som fanns så många förr ,det enda som var sej likt enligt henne så var det Emån som rinner förbi !

 
Ingen bild

Pelle

15 september 2012 08:29

Javisst är det fascinerande att såpass i övrigt intelligenta människor får härdsmälta i hjärnan när det kommer till invandring. De är uppenbarligen helt oförmögna att tänka klart i denna fråga..och jag tror det beror på det rådande åsiktsklimatet som styrs av media, tyvärr.

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 september 2012 08:38

Sverige är fantastiskt !

Telia är inblandat i övervakning av medborgare i vissa länder, frågan är hur mycket dom är inblandade i liknade verksamhet i Sverige.

Övervakning av Svenska medborgare blir allt mera sofistikerad på ett flertal sätt.

Och sedan skänker Regeringen bort miljoner av våra skattepengar till bland annat utveckling av en tjänst som kallas "Thor"

Vad är nu THOR.
Mycket förenklat.
THOR är en anonymiseringstjänst som döljer din dators IP adress så att du kan kumminicera på internet anonymt.

Förs jagar dom "oss" sedan betalar dom pengar för att det som kallas demokratirörelser ska jobba dolt på Internet.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tor_(n%C3%A4tverk)


Men igår blev jag glad, när "våra" gerilla journalister äntligen kom hem till det domkratiska Sverige där vi har yttrandefrihet.

Märks att dom varit borta länge från Sverige.
Allt flera bloggar stänger nu ner kommentarsmöjligheten, i rädslsa för vad "folket" verkligen tycker.


 
Ingen bild

pojis1@yahoo.se

15 september 2012 08:58

Ser mest svartskallar i kalmar numera, ut med dom, tär på oss både fysiskt och psykiskt på oss vanliga svenaska skattebetalare.

 
Ingen bild

Tomas

15 september 2012 09:17

De här makthavarna låter som de maktfullkomliga kommunisterna i det gamla östblocket som försvarade de socialistiska landvinningarna i högstämda tal samtidigt som alla såg hur illa realsocialismen fungerade i praktiken. Det vore klokt om de lärde av historien istället för att försöka lura folket över ännu ett val.

 
Ingen bild

Hacke

15 september 2012 09:24

Nu börjar det gå grus i maskineriet också i den svenska ekonomin och enligt gängse 7-klöverlogik måste det bero på att vi tagit emot för få flyktingar/invandrare.
Jag blir inte minsta förvånad om ett utspel i den vägen snart kommer från Reinfeldts bröder och systrar hos mp eller varför inte från profeten Ullenhag själv.

 
Ingen bild

SDare

15 september 2012 09:31

Jag har precis som pojis1@yahoo.se börjat reagera på mörkret i Kalmar. Visserligen är hösten på ingång, men med rådande utveckling så lär det förbli höst och vintermörker för all framtid.


 
Ingen bild

Åke Västervik

15 september 2012 09:55

Mkt kloka ord Thoralf...I dag ska vi träffa släkten i Nässjö, där jag har kusiner bl.a, och där har det blivit mkt mörkt på gatorna samt att jag lär nog få höra om Forserum eftersom det inte ligger alls långt därifrån....
Det finns många enl. kusinerna som säger att de ska rösta på SD i nästa val, eftersom folk nu har fått nog av denna idiotiskt ansvarslösa invandringspolitik!

 
Ingen bild

joffe

15 september 2012 10:05

Det gläder mig Thoralf att du på ditt besök i Australien gillar landets invandringspolitik som du beskriver mycket belysande - ett system där man ställer stora krav . Detta till skillnad från det svenska sanslösa, som basunerar ut ”Kom och sug ut oss dumma Svenskar. – Analfabeter välkomna! Det är så synd om er alla som lider! Här i Sveriges välbärgade land behöver ni inte jobba, bara uppbära bidrag!- Sveriges skattebetalare fixar gladeligt er välfärd livet ut!”.
För 30 år sedan bestämde vi fem i min familj av osunda politiska skäl att emigrera till Australien. Det var redan då en schysst men jobbig ansökningsprocess. Den omfattade tester, klara polispapir, ingående läkarundersökning, skolutbildning gällande tonåriga barnen, föräldrars utbildning och yrkeskunskaper passande för det nya landet Ekonomisk möjlighet för nyetablering och fler krav som jag inte nu kan påminna mig. Vi fick göra flera besök till AU Amassaden som då låg behändigt i Sthlm för ytterligare frågeställningar.
Efter ca ett år fick vi permanent aussievisum gällande endast ett år. Naturligtvis fick vi betala vår egen resa och att själva fixa jobb bostad och skolgång för ungdomarna Down Under. Det gällde och gäller fortfarande att jobba hårt för framgång i detta land . Det beror på en själv om det lyckas. Det var till en början ingen dans på rosor, kan jag lova. Medborgarskap skänks inte bort utan krav!
Som politiskt intresserad har jag följt Svensk utveckling under alla år och efter min idol Gösta Bohman och brevväxlingen med honom har jag inget förtroende för svensk politik på något sätt. Mycket mer om er nuvarande politik kunde här bli sagt men den delen sköter ni bäst själva...Vi är australiensare men har niverkligen glömt vad landsfäder som Erlander och Churchill sagt? Skäms!
Med facit i hand gjorde vi rätt som packade upp. Vi klarade oss galant, och älskar Australien ty i Sverige hade vi inte kunnat bo kvar med den falska PK pressen och SVT-politiserat utbud jag hade motvilligt jobbat med. Min SD-vän Thoralf samanfattar mycket klart:
”7-klöverns politiker bäddar just nu för Sveriges undergång som välfärdsstat!”
Detta är beklagt men den sanna verkligheten för oss svenskar när och fjärran som följt svensk utveckling och statistik under senare år!

 
Ingen bild

Jenny

15 september 2012 10:10

Tips: http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ingen-enkel-vag-till-god-integration_7502118.svd

Lite fakta fel dock. 70% står utanför arbetsmarknaden, skriver författaren, men vad gör resterande 30%??
De jobbar ju givetvis med jobb som också kostar samhället pengar. Vad kostar inte tex. alla tolkar.....

Min arbetskollega kom hit från Tyskland på 60-talet och då var det inte tal om tolkhjälp, han fick lära sig svenska direkt.

 
Ingen bild

ICH

15 september 2012 11:21

Man häpnar inför ett uttalande som att "Kalmar län behöver en positiv befolkningsutveckling. Därför ska vi se till att nyanlända invandrare får ett så bra bemötande att de stannar kvar här".
Naturligtvis skall man behandla människor bra. Det gäller alla människor, nyanlända invandrare men även svenskar.

Har dessa maktmänniskor inte ens förstått segregeringens grundläggande mekanismer?
Att människor vill bo med sina egna landsmän, något som även gäller för svenskar, liksom för väl integrerade invandrare vilka jag betraktar som svenskar. Därför flyttar svenskar när antalet invandrare med för oss avvikande kulturer ökar inom ett bostadsområde. Således kan samma svenskflykt gälla för en hel stad som vi sett i Södertälje och Malmö vars befolkning kontinuerligt bytts ut. Samma förlopp kan för den delen komma att gälla hela Sverige om inte detta vansinne tar slut - de bäst utbildade sticker från landet.

Vad tror dessa stollar händer den dagen statens finanser inte räcker att täcka alla förlusterna ute i kommunerna och skattebetalarna blivit färre relativt totala befolkningen? Hur tror dom reaktionen hos "nysvenskarna" blir när pengarna sinar?

 
Ingen bild

SM811

15 september 2012 12:01

Håller helt med vad du skriver. Dag efter dag läser man hur dessa korkade politiker och PK försöker övertrumfa alla andra och komma med rena dravel att massinvandringen är utvecklande för landet. Mage till dumhet går ej att finna. Jag måste säga att de uppför sig som "idioter" helt utan konsekvenstänkande och helt avsaknad av verklighetsanknytning.

 
Ingen bild

Anders

15 september 2012 12:49

Det du skriver är klokt och din analys av hur det är ställt i Kalmar och annorstädes är klar och tydlig. Du finns på min bloggtopp.

Men en sak jag allt oftare undrar över - varför hör vi inte din partiledare framföra liknande tankar och funderingar. Varför är det så j**la tyst från partitoppen? Börjar dom bli "svullna" om magarna av det överflöd dom nu kan unna sig då dom hamnat i den övre skalan av inkomstligan? Har dom blivit så "dästa" i kropp och själ och i skallen att dom inte orkar utmana galenpannorna i riksdag och regering längre? Har dom tappat orken att gå ut och rekrytera nya väljare? Varför mullrar och blixtrar det inte från SD:ledarna? Tror dom att det skall strömma nya väljare till SD automatiskt i valet 2014?

Jag börjar undra hur det står till i det politiska parti som skulle rädda oss från undergången?

Anders

 
Ingen bild

Observatör

15 september 2012 12:50

Fantastiskt träffande ordval - Du sätter tummen på problemen - Ansvariga och höga "samhällsviktiga" personer/funktionärer verkar ju ha lärt in vissa mantra utantill. Logiskt tänkande är inte att tänka på. Det skulle kunna kompletteras med en fin karikatyr med en av dessa "förerträdare" med byxorna vid anklarna som bli körda i ba..n av det politiskt korrekta. förhoppningsvis kan man i framtiden ställa dem till något sorts moraliskt ansvar med uttrycket "Vad var det jag sa?". Fortsätt såhär Thoralf - Du gör en mycket god gärning såväl lokalt som nationellt

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

15 september 2012 13:31

Förhoppningsvis blir det en "skräll" nu i veckan när riksdagen öppnar för höstsäsongen !

 
Ingen bild

joffe

15 september 2012 13:42

Anders säger precis det som gäller !

SD ledare måste agera i kraftfulla ord och mening och mesighet ger inget resultat. Lär och lyssna av Wilders och andra ledare som i kraftord talar om sanningen av eländet. Poppa upp er i internationell anda. Tystnad och undfallenhet ger inget valresultat 2014

 
Ingen bild

Lassekolja

15 september 2012 13:57

Tack Thoralf för ännu ett mycket bra inlägg! Positivt att Du emellanåt kör med befriande "raka rör", något som även Kent E. brukar tillämpa.
Du träffar helt rätt, ett av grundproblemet för Sverige är just att de, som bär ansvaret för Sveriges bästa vägrar ta detta ansvar. Märkligt om inte detta självklara är inskrivet i den svenska grundlagen.
Om det nu mot förmodan är som samtliga 7-klöverpolitiker är så övertygade om, alltså att västvärldens mest omfattande överföring av utomeuropeiska anal(!)fabeter är så lyckosam för Sverige, varför gör inte 7-klöverpolitikerna sitt yttersta för att klargöra detta för oss som tvivlar, så att även vi (uppenbarligen korkade) Sverigedemokrater ges möjlighet att glädja oss och i ett lyckorus istället också verka för ökad invandring? Då kunde ju även vi insett att om vi med glädje skär ner resurserna till "vård, skola och omsorg" så kunde vi ju öka den, för Sverige så nödvändiga invandringen betydligt mer!?!?!

 
Ingen bild

Carl Ericsson

15 september 2012 14:36

Exact SD måste börja köra hårt nu, provocera sjuklövern rejält.
Med tanke på alla orättvisor vi hör varje dag så finns det massor med material.
Om inte kommer min röst hellre bli blank en att jag ger den till SD om de ändå kommer falla in i ledet

 
Ingen bild

kalle

15 september 2012 14:46

7 klöverns kreatur är inte så klipska så de klarar en utbildning och sedan utföra ett krävande arbete. de vill inte heller utföra enklare arbeten. så kvarstår gör en karriär inom politiken.

7 klöverns kreatur är angelägna om att lyda direktiv uppifrån och angera utifrån det, i utbyte att de får tillgång till feta löner och förmåner som betalas av skattebetalarna.

nu är det höga herrar inom massinvandringsindustrin som styr i toppen, och gör feta vinster. så väl människosmygglare i nätverk utomlands till högsta toppen i svenskt näringsvilv.
se bara på investor AB :
http://www.aleris.se/sv/Psykisk-halsa/Aleris-vardenheter/Aleris-Ungplan/Ungplan-Ensamkommande/

när välfärden är nedlagd och privatiserad så får fattiga pursvenskar en spruta och somnar in.

7 klöverns kreatur (även vänsterhycklarna) som blivit rika på massinvandringsindustrin har råd att köpa sig välfärd och sjukvård av privata sjukhus och äldreboenden!

 
Svensson

Svensson

15 september 2012 16:24

Man tror att dom skojar, men dom tycks mena allvar. Hur kan människor bli så här, alla vet ju att det här leder till katastrof.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 september 2012 17:19

Att läget är som det är beror på att kulturkommunisterna främst inom media har förmat "borgeliga kommunister" det är så jävla löjligt så man kan kissa på sej.
Fega giriga landsförädare falskflaggade så det rycker om det.
Värst av allt dom förstår det inte själva, riktiga träskallar eliten finns i näringslivet.

Invandringen är positiv för Sverige vad bra börja då från schratch och gå igenom beviljade förtidspensioner från 1979- talet
Ta sedan dagens kostnader samt ta ut alla domar från 1980 och framåt och gör en statistik över den.

 
Ingen bild

Söndag

15 september 2012 18:01

I en rad arabiska skitländer pågår nu upplopp efter Muhammedfilmen. Människor skriker och väsnas över hur kränkta de har blivit. Expressen och Aftonbladet har fylliga reportage där de låter de lättkränkta muslimerna komma till tals och sprida sitt hat. Men de riktiga offren är inte den lättkränkta araberna, utan de människor som har fått sätta livet till i terrorattacken mot amerikanska ambassaden. Svenska media förnekar sig aldrig, man ställer sig aldrig på offrens sida, utan alltid på förövarens. Hade man varit intresserad av att förmedla en riktig nyhet så hade man gett röst åt de förtvivlade fruar, barn, mammor, pappor och många andra som nu aldrig får se sina anhöriga bara för att muslimerna för femtioelfte gången anser sig ha blivit kränkta.

 
Ingen bild

LasseLucidor

15 september 2012 18:09

Håller med Anders och någon till som skrev att SD´s partiledning har blivit alldeles för uppblåsta av sin egen betydelse och ägnar sig mer åt att utesluta frustrerade partimedlemmar än att stå upp och kraftfullt fördöma den vanvettiga politik som förs inom flera områden.
Fan, dom börjar ju mer och mer likna de andra strutsarna. Röstar nog blankt nästa gång.

 
Ingen bild

ICH

15 september 2012 18:19

Joffe och Carl tror ni verkligen att media vill släppa fram SD?
Jag börjar nästan tro att SD har bättre siffror än vad alla dessa valbarometrar visar. Men vi kan väl vänta med kritiken tills vi fått höra vad Åkesson har att säga i den TV-sända partiledardebatten nästa månad.
Jag skulle även tippa att SD haft fullt upp med att göra sin skuggbudget samt att de samlat på sig fakta som man kommer att presentera nu när riksdagen återupptar sitt arbete efter sommaruppehållet.

 
Ingen bild

Lotta

15 september 2012 18:58

Just nu på National Geographic kör man 11 september-attackerna. Mycket intressant. Verkar som om man kör program flera gånger under kvällen.

 
Ingen bild

Da Capo

15 september 2012 19:52

JIPPO ENLIGT MOHAMMAD

Stämningsbild från Hyde Park i *SIDNEY - AUSTRALIEN* från i går.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/15/article-2203696-150629B6000005DC-190_634x413.jpg

Polisuppbåd försöker hålla stånd mot det muslimska slöddret med hjälp av batonger och pepparspray - fler bilder här:

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/09/al-qaeda-urges-muslims-across-the-world-to-kill-us-diplomats-as-violent-protests-spread-to-australia.html

Kanske syns Thoralf Alfsson på någon av bilderna?

Han är ju där nere för att studera vad som skall bli
framtida vardag i Kalmar. Är polisen i Kalmar rustad
för vad som komma skall?

 
Ingen bild

Sven Dacke

15 september 2012 20:29

Sverige är sämst i Norden på yttrandefrihet konstaterar Smålands Posten

http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/ratten-att-tala-fritt(3436124).gm

Ja tack det vet vi, speciellt vi som försöker kommentera olika artiklar i SMP och andra lokala tidningar

Fast dom nyligen hemkomna jurnalisterna var lyckliga att komma hem till det som dom betraktar som yttrandefrihetens högborg, men det är för att dom inte hör till SD utan är kommunister som nu för tiden har "frikort"

 
Ingen bild

SM811

15 september 2012 21:39

När det handlar om massinvandring finns det hur mycket pengar som helst. Mer Somaliska analfabeter som skall utveckla Sverige.
"Kommun köper miljonvillor till somalier"
http://www.friatider.se/kommun-koper-miljonvillor-till-somalier

 
Ingen bild

OT

15 september 2012 23:45

Apropå "Flammen & Citronen": http://www.youtube.com/watch?v=hfaY03KGyrU

"...Det fick mig att tänka på vad som skulle ha skett 1940, när Danmark blev ockuperat av Nazityskland, om den nuvarande eliten hade suttit vid makten den gången..."[1]

"...I det långa loppet kan lögnen endast behålla sitt övertag med tvångsmedel. Annars kommer den att vissna när den exponeras för händelser i den verkliga världen..."[1]

"...Vår uppgift är tydlig: Vi ska fortsätta att berätta sanningen oavsett vilka konsekvenser det kan få för oss..."[1]

"...Om vi håller oss till sanningen kommer vi att segra. Om vi ger efter för rädslan kommer vi att förlora."[1]

[1]: http://dispatch-international.com/sv/content/den-andra-ockupationen

 
Ingen bild

OT

16 september 2012 00:04

"Soul Asylum - Runaway Train": http://www.youtube.com/watch?v=NRtvqT_wMeY

"The news doesn't inform you right!
Like a firefly without a light
News were there with no torch burning
I was a voter that could use a little information

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets they keept!
Promised us to tell the truth, which they didn't keept
Many more promise politicians couldn't keep

It seems no one can help us now
They are in it too deep
But there's a way out
Vote in the 2014 election, but before that, get informed"

 
Ingen bild

OT

16 september 2012 00:43

Apropå det invandringsindustriella komplexet.

Som en härlig gudomskälla (pärleporten): http://www.youtube.com/watch?v=lY0hDGissJ4

Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i sjukklöverns hjärta bor.

De har öppnat skattekistan
så att jag kan bliva rik.
Genom skattepengar har de frälst mig
och bevarat mig som sin.

De har öppnat pärleporten......

För övrigt gäller - the sound of silence: http://www.youtube.com/watch?v=BvsX03LOMhI

 
Ingen bild

joffe

16 september 2012 02:05


1)
Evening TV news is
where they begin with
"Good evening"
and then proceed to tell you
why it isn´t ...

2)
I am not a racist!
I'm a pianist!
I press down both white and black!

3)
Rasister är alla som över huvud taget ifrågasätter en kostnad kopplad till invandring!

4)
I Sverige är det främlingsfientligt att vilja ha gränskontroller, en fungerande integration eller att ha samma krav på invandrare som på svenskar!

 
Ingen bild

OT

16 september 2012 04:03

"...I'm afraid the yews was right..."

Rowan Atkinson in Hell: http://www.youtube.com/watch?v=9UbqZ_oN5do

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

16 september 2012 07:43

Mycket bra inlägg Thoralf! Ungefär som i Kanada där man måste visa att man måste visa att man har något att tillföra landet för att få flytta dit! Antingen flyttar man för man fått ett välbetalt jobb i Kanada och annars gäller att man får deponera en stor summa pengar för att visa att man kan försörja sig själv i Kanada. Om jag minns rätt höjdes den summan från motsvarande cirka två miljoner kronor till tre miljoner kronor rätt nyligen.

http://karlskrona.nu/blogg

 
Ingen bild

vmm

16 september 2012 08:43

När det gäller t.ex somaliska kvinnors möjligheter att få jobb så tror jag inte det enbart handlar om bristande utbildning och kompetens. Jag tror man måste ta med en kulturfaktor också. Den vuxna somaliska kvinnan som kommer till Sverige har förmodligen aldrig haft en livsplan som innehåller att hon ska lönearbeta utanför hemmet. Det är mannens uppgift. Ända sedan hon var liten flicka har hon tänkt sig sitt liv som mamma och hemmafru. Självklart kommer hon inte så fort hon kommer till Sverige bli en annan människa och göra allt hon kan för att få ett lönejobb utanför hemmet. Hon är nog rätt så nöjd med att vara arbetslös och vara hemma för det stämmer överens med hennes livsplan.

Så kommer det svenska samhället in och analyserar situationen. Aha, invandrare, särskilt invandrarkvinnor, har svårt att få jobb. Dom har bristande utbildning. Så vi lär dom svenska, lär dom läsa, skickar dom på utbildningar och praktikplatser. Ändå får dom inte jobb. Attans! Förklaringen kanske är att dom är dubbelt diskriminerade, både som kvinnor och invandrare. Det startas antidiskrimineringsprojekt och projekt där invandrarkvinnor ska utbildas och peppas. Men, mina vänner, det kommer inte att spela någon roll så länge man inte erkänner och tar hänsyn till kulturfaktorn. K-faktorn. K-ordet. Det förbjudna ordet. I den kultur som hon kommer från så ingår det inte i hennes livsprojekt att hon ska lönejobba. Självklart leder det till problem när hon kommer till en kultur där det ses som självklart att alla, även kvinnor, självklart vill ha ett jobb. Får man inte ett jobb så måste det vara fel på din utbildning eller på arbetsgivaren. Vi kan inte, eller vågar inte, eller vill inte, ta med k-faktorn i beräkningen och erkänna att vi har en stor grupp människor i samhället där dom vanliga svenska åtgärderna inte har någon som helst effekt eftersom vi inte har samma kulturella grundsyn och inte samma livsprojektplaner.

I ett mångkulturellt Sverige så finns det ingen lösning. Antingen avskaffar vi paradigmen om mångkultur eller så får vi inse att människor som lever här har helt olika livsplaner.

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 september 2012 08:54

Som en del av er har Newsmill stäng av möjligheten att kommentera artiklarna vilket gör att jag slutat läsa, men av en tillfällighet hittade jag denna balanserade och mycket bra artikel om SVT och ö vriga medias ständiga krypandet för Islam-

Författare är BITTE ASSARMO som skriver mycket om religion.

Läs artikeln
Det är ett litet hopp för framtiden att set i alla fall finns några journalister som inte dygnet runt går med öronskydd och mörka solglasögon, och som ser vad som händer här.

http://www.newsmill.se/artikel/2012/09/14/svenska-journalister-kryper-f-r-islamistisk-fundamentalism

 
Ingen bild

Hulda

16 september 2012 09:04

vmm.... Mycket klokt skrivet. Somaliska kvinnors livsuppgift är att sköta man, hem och barn.
Gärna många barn som kan kämpa för Islam och "profeten"....

Sven Dacke...Ögnade igenom Newsmillsartikeln och den var tänkvärd. Kanske några ögon har öppnats. Men Jan Hjärpes förblir stängda....

 
Ingen bild

SM811

16 september 2012 09:20

SD-REKORD (7,2%)

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/utspel-utan-direkt-lyft_7503018.svd
http://www.tns-sifo.se/media/419502/vb_sep_2012_svd.pdf

 
Ingen bild

Nalli

16 september 2012 09:40

Har “ Ni” prenumererat på Tidningen Dispatch International ??? Om inte så gör det NU.
Givetvis har jag prenumererat på den.
Här är filen till prenumerationen.
http://dispatch-international.com/sv/content/prenumerera-nu

 
Ingen bild

Magentan

16 september 2012 09:54

Enligt en debattartikel i dagens GT/Expressen har SVERIGE IDAG HÖGST ANALFABETISM I HELA EUROPA!!!

Artikeln har rubriken "Sverige håller på att rasa samman" och där räknas upp en mängd exempel på Sveriges snabba tillbakagång, varav den rekordhöga analfabetismen är ett.

Författarna till artikeln är dels en partilös ledamot av Göteborgs kommunfullmäktige (invald på Vägvalets lista) samt en före detta ledamot i regionfullmäktige, Västra Götaland (Sjukvårdspartiet). Enligt min mening kunde artikeln emellertid lika gärna vara skriven av en Sverigedemokrat, men då hade den med all säkerhet fått stämpeln "rasistisk" och inte kommit in i tidningen.

Från att svenskarna redan på 1700-talet låg i topp internationellt när det gäller läskunnighet har vi alltså under det senaste decenniet med rekordfart ramlat ner till bottenskrapet i Europa.

Från Wikipedia:
"Efter att Johann Gutenberg under 1400-talet uppfunnit boktryckarkonsten började den breda massan människor för första gången lära sig läsa. I Sverige (inklusive Finland) var läskunnigheten tidigt mycket hög. Redan i kyrkolagen 1686 ålades klockaren att lära alla barn i församlingen att läsa. Läskunnigheten var därför allmän i Sverige redan på 1700-talet, vilket är mycket tidigt sett ur ett internationellt perspektiv."

http://m.expressen.se/gt/ledare/debatt-sverige-haller-pa-att-rasa-samman/

 
Ingen bild

Ludvig

16 september 2012 10:01

Tack Sven Dacke för rekommendationen att läsa Bitte Assarmos artikel, det var annat är de flesta journalister som helt böjer sig för islamisterna.

 
Ingen bild

Hacke

16 september 2012 11:19

Tack Magentan för den länken. Det är tydligt att det är fler än sd som börjar vakna upp ur koman.
Det vore väl den perfekta öppningsrepliken för Åkesson att sedan spinna vidare på i den stundande allmänpolitiska debatten:
"Sverige har idag högst analfabetism i hela Europa! Smaka på det faktumet mina damer och herrar och fundera på hur det överhuvud taget är möjligt att låta det gå så långt i ett land som tidigare var en förebild inte bara på detta område o s v, o s v"

 
Ingen bild

Hulda

16 september 2012 11:50

SM811... Hörde detta på radion 06,00 i morse. Tanken var genast - tack vare tusentals inkommande Somalier och massa annat elände.

Visst är det bra när SD ökar, men varje tiondel är resultatet av bilbränder, tunnelbanetjuvar, bidragsfusk, ensamkommande unga män, slöjor, bhurkor, hedersmord osv. osv. i all oändlighet..

Ett Sverige som det borde vara behöver inget SD.

 
Ingen bild

Atvid

16 september 2012 12:24

CITAT:

Sveriges invandring måste tiodubblas!

Gotland behöver fler invånare. Utan kraftigt ökad invandring riskerar välfärden att kollapsa. Gotland hamnar i bottenskiktet även vid en jämförelse mellan landets kommuner. Bara fem andra kommuner har lägre andel utrikes födda än Gotland – Storuman, Piteå, Öckerö, Ovanåker och Lekeberg. Flest utrikes födda har Haparanda (39,8 procent), Botkyrka (38,1), Södertälje (32,7) Malmö (30,5) och Burlöv (27,0). Uträkningar som Sveriges kommuner och landsting, SKL, gjort visar att Sverige som nation behöver en nettoinvandring på i genomsnitt 350 000 personer per år fram till år 2035. Det vill säga en tiodubbling av dagens invandring på i snitt 30 000 personer årligen. Gotland skulle, precis som Sverige, behöva tiodubbla sin invandring. I stället för dagens runt 200 personer skulle ön behöva en inflyttning på cirka 2 000 personer.
http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7937850

 
Ingen bild

Lotta

16 september 2012 12:59

OT/Denna bok av Anders Ohlsson är väl rätt aktuell även idag:

http://www.scribd.com/doc/72374819/26/Iran-1979-Muslimskt-massmord-på-kommunister#outer_page_77

 
Ingen bild

Ronny

16 september 2012 13:19

Jag är mycket förvånad, över att Miljöpartiet, är så tysta i media, över deras "fantastiska" jobb, att överrösa Sverige med 10 000 tals Somalier!! Varför så tysta? Dom borde överrösa debatt och ledarsidor med glädje över denna enorma resurs för landet! Upp till bevis........

 
Ingen bild

Osunt

16 september 2012 13:22

@Nalli, "Har “ Ni” prenumererat på Tidningen Dispatch International"

Varför det, den innehåller bara gammal skåpmat som är publicerat sedan länge på nätet. Skall det bli något får de börja agera som en tidning.

 
Ingen bild

Rättvis

16 september 2012 13:33

Om tre dagar så har SD suttit 2 år i riksdagen, dvs halvtid för mandatperioden.
Och väljarna ger SD med beröm godkänt. Eller vad sägas om senase sifo-siffrorna enligt vilka SD får 7,2 procent och därmed tangerar alltime high.
Det här innebär att SD, om det vore val idag, sannolikt vore tredje största parti. Detta därför att Sd brukar vara underskattade i opinionsundersökningar och miljöpartiet tvärt om, dvs överskattade.

Grattis SD!

 
Ingen bild

Lassekolja

16 september 2012 14:41

"Sverigedemokraterna får den här gången 7,2 procent, vilket är en tangering av deras toppnotering från december 2010. Här är det också tydligt att det främst är männen som attraheras av SD med 9,5 procent manliga väljare mot 4,8 procent kvinnliga"!
(citat fr. SvD)
STORT GRATTIS SD!!!

 
Ingen bild

SM811

16 september 2012 14:55

@Hulda.
Hade samma anda som Tage Erlander hade "Luciaöverenskommelsen" fortfarande gällt så kanske det hade varit bra i Sverige.
Att Olof Palme kom och började förstöra folkhemmet har vi sett hur det har blivit. Tage sa vid ett tillfälle "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden." Klokt sagt. Tur att det finns ett parti SD som vill vända den fruktansvärda utvecklingen i Sverige.

 
Ingen bild

Tony

16 september 2012 17:11

SD s 7,2 % i Sifos mätning kan nog omräknas till det dubbla
i verkligheten!

 
Ingen bild

Systemfel

16 september 2012 18:51

Enligt uppgifter till SVT föreslår regeringen att ersättningen ska höjas för dem med lägst inkomster genom att den så kallade grundnivån höjs den 1 januari från 180 kronor per dag till 225 kronor per dag. I månaden handlar det om en höjning från 5400 kronor till 6750 kronor. Det handlar om en stor grupp, förra året var det 66 000 personer som ersättning på grundnivån.

Ingenstans står det var dessa pengar ska trollas fram. Handlar om en dryg miljard kronor.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/nya-aldersregler-pa-vag-for-foraldradagar

 
Ingen bild

Morningstar

17 september 2012 04:07

Och Svinfeldt tror förmodligen att för att han kastar ut lite smulor så skall alla plötsligt bli omvända och rösta på Moderaterna. Dom drömmarna kan han ju glömma.

 
Ingen bild

Rättvis

17 september 2012 07:44

Så är då t-banerånaren fast. I vart fall har han erkänt.
Men...

Polisen har fortfarande inte kunnat fastställa identiteten på mannen, men han uppger i förhör att han är 28 år gammal och hemmahörande i Tunisien. Han saknar enligt egen uppgift id-handlingar.

Ja där har vi den svenska dumheten i ett nötskal. Jag säger dumheten därför att polisen redan hade misstankar om honom, Misstankar grundade på film från tunnelbanan.

I andra länder kontrollerar man papper på folk för att fastställa om vederbörande har rätt att vistas i landet.
Så icke här. Och Johnny och hans familj fick betala priset. Den här gången var det Johnny.
Nästa gång är det du eller jag eller vår granne.


 
Ingen bild

s29

17 september 2012 11:48

Javisst är invandringen en tillgång. När jag bodde i Södertälje på 70-talet så hade vi bara glas runt entredörrarna,nu har man minsann fått riktig stålplåt.

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

17 september 2012 16:53

Det finns ju 200000 tusen regristrerade husvagnar i Sverige , det vore väl något att konfiskera till invandrarbostäder ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se