thoralf

Direktlänk till inlägg 8 september 2012

ÖSTRAN FÖRSÖKER I VARJE FALL

Av Thoralf Alfsson - 8 september 2012 12:29

Känner mig ganska trött ikväll efter ett besök på Australien museum och en liten båttur i Sydney harbour. Så det blir en tidig kväll och försöka ta igen några timmars sömn då huvudvärken börjar göra sig påmind. För den som vill se deltagarlistan och program kan gå in under riksdagen.se och kolla Skatteutskottets studieresa.


Kollade dock Barometern och Östran och kunde då konstatera att Östran tagit upp mitt blogginlägg om Adil Rabih som fortsatt begå brott i Sverige trots att han skulle varit utvisad redan 2010. Bra av Östran att man följer upp detta så att hela läsekretsen får reda på sanningen om hur svenskt rättsväsende fungerar.


Hur tror ni svenska folket skulle reagera om en person som skulle vara utvisad begår ett våldtäktsmord?


Har det inte redan skett så är jag övertygad om att detta kommer att ske. Jag anser att de som döms till utvisning skall sättas i speciella förvar ända tills de kan utvisas eller väljer att lämna landet själva. I annat fall skall de sitta i förvaret tills tiden för utvisningen gått ut. De skall aldrig vistas i frihet i Sverige.


Östran har dock inte gjort sitt jobb grundligt!


Jag har även begärt ut domar mot Adil Rabih vid Migrationsdomstolen i Malmö. En minst sagt bedrövlig läsning!


Den 21 september 2009 beslutade Migrationsverket enligt nedan.


 


Jag vill påstå att man gjorde det på minst sagt goda grunder. Att läsa bakgrunden till Migrationsverkets beslut är väldigt intressant och visar på ett gott exempel på hur dessa asylsökande fullständigt skiter i de regler som finns för asylsökande. Adil Rabih har under period av ca 2 år sökt uppehållstillstånd i Sverige inte mindre än 7 gånger. Här kommer en liten del av texten i bakgrunden till beslutet.


 


Trots detta beslutar Migrationsdomstolen i december 2009 att släppa Adil Rabih ur förvar då han överklagat Migrationsverkets beslut. Den svenska godheten vet inga gränser.


 


Det dröjer sedan mindre än två månader innan han grips för grov stöld i Stockholm och döms till 8 månaders fängelse och utvisning ur landet.

Nu har alltså Adil Rabih återigen dömts till fängelse vid Kalmar Tingsrätt. Det märkliga är att åklagaren Johan Henningsson inte yrkade på att utvisningen förändrades från att gälla till 2015 till livstids utvisning.


Östran får gärna köra även denna del i historien om Adil Rabih och hur det svenska rättsväsendet fungerar. Domen vid Migrationsdomstolen i Malmö är följande Mål nr UM4151-09


Om Migrationsverket hade fått verkställa denna utvisning redan 2009 hade ingen av dessa brott skett i Sverige. Adil Rabih kommer med stor sannolikhet begå fler brott i Sverige och det enda rätta är att han snarast möjligt förpassas ut ur kungariket Sverige!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lasse

8 september 2012 13:29

Hoppas du får det trevligt och avkopplande med många nya intryck där nere.

OT: Jag har på senare tid noterat att det i nästan alla reklamsnuttar som sänds på TV skall flikas in en mörkhyat barn eller en vuxen med mörkhyat alternativt icke nordiskt utseende. Oftast dyker de upp på något sätt.
Igår såg jag en reklamsnutt om medel mot hårlöss. Där fick ingen mörkhyad vara med. Nej, det hade ju varit förnedrande mot dem........

 
Ingen bild

PMS

8 september 2012 14:02

Livstids utvisning bör vara obligatoriskt vid brott som har straffvärdet 1år och högre.
Gravitationslagen omfattar SDare utomlands som tur är,men dock inte här hemma.
Håll hårt i hatten när du kommer hem.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 september 2012 14:57

Grattis Lasse du är något på spåret

 
Ingen bild

räven

8 september 2012 15:58

Det verkar nästan som att man kan överklaga tills man hittar nån som brinner för multikulturen.

 
Ingen bild

jägarn

8 september 2012 16:26

Ett bisarrt rättssystem.

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2012 16:35

Kan inte förstå varför inte danskarna kunde utvisat individen?

 
Ingen bild

Gruvmor i Stråssa

8 september 2012 18:21

Såg just häromdagen hur 2 civila polisbilar med 4 civilklädda poliser knackade på en asylbostadsdörr, utan resultat. Åtminstone en hade handklovar i bakfickan. Troligen väntade de på bråk, hot, våld. Men de fick tji. Alla killarna från den lägenheten var "någon annanstans" och deras PUT-granne hade förstås ingen aaaaaning om nåt, fast de vanligtvis umgås väldigt flitigt.

Mao ännu en "papperslös" som går under jorden, när han "hotats" med avvisning. Eller vem vet vad killen hade gjort, för att fyra poliser skulle åka för att hämta honom.

 
Ingen bild

ICH

8 september 2012 18:42

Är det Australiens skärpta asyllagstiftning riksdagen är där för att studera
http://www.spiegel.de/politik/ausland/australien-sperrt-fluechtlinge-aus-a-853808.html
Man går nu ut med video på youtube på olika språk med information att båtflyktingar inte har några fördelar utan kommer att skickas till Nauru och Manus, som tillhör Papua Nya Guinea. Där kommer man att hållas tills dess asylansökan utreds vilket kan ta upp till 5 år. Fria Tider har en artikel som beskriver detta närmare
http://www.friatider.se/kraftig-skarpning-av-invandringspolitiken-i-australien

Du kan ju be om råd hur de kunnat fått igenom lagen....

 
Svensson

Svensson

8 september 2012 19:00

Oj, du är i Australien, det har jag missat. Ett tips, säg att du är från Norge ifall dom frågar. Annars kanske dom blir nyfikna, och börjar prata om landet som tar emot så mycket invandring. Det är nog inget du vill prata om. Mvh Svensson.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 september 2012 19:22

Östran 11 tjänster bort sannolikt uppköpt för att köpas upp

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

8 september 2012 20:17

Vill på detta sätt tacka alla trevliga människor som kom fram och pratade med oss på Emmaboda marknad. Detta var det bästa mottagandet hitills. Ca 100 pennor m m gick åt som smör i solsken. Vi var alla överens om att " emmaboda marknad var succe ". Tack än en gång alla trevliga människor. Fick en liten magkänsla att nu har många vaknat upp och ser att det går åt skogen om vi inte gör något.

 
Ingen bild

SM811

8 september 2012 20:57

Adil har visat genom sina handlingar att han skall livstidsutvisas. Inget annat gäller.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 september 2012 21:37

Läggas ned känns mera rätt faktiskt

 
Ingen bild

klle

9 september 2012 00:39

även om han utvisas med skattebeald flygresa så kommer han garanterat tillbaka och söker asyl på nytt nu med annan historia och får ny ID.

sverige har ju vidöppna gränseri och med EU.
så det är frittfram för alla i hela Världen att komma hit begå brott.

en exempel i vardagen:
hadde inte 87-åriga damen gått till polisen så hade inget fått veta om detta försök till åldringbrott:
http://na.se/nyheter/orebro/1.1800073-forsok-till-aldringsbrott-i-orebro

troligen hade hon blivit rånad, och misshandlad till döds så hon inte skulle kunna vittna, och fått sitt hem länsat.

 
Ingen bild

LN

9 september 2012 00:56

@ Magentan
Din kommentar var alldeles för betydelsefull för att bara tillåtas passera förbi för att sedan bli bortglömd. Att jag friserade den en aning, hoppas jag att du kan ha fördragsamhet med. I sak förändrades inget. I hithörande ting tänker vi uppenbarligen i parallella banor.
http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/09/tugging-on-swedens-heartstrings.html

 
Ingen bild

Ludvig

9 september 2012 07:14

Synd att Sverige inte är en rättsstat längre.

 
Ingen bild

Nalli

9 september 2012 10:58

Det är fyra saker som har totalt havererat i Sverige.
Nr 1 Invandringspolitiken.
Nr 2 Jaktvårdspolitiken.
Nr 3 Rättsväsendet.
Nr 4 Journalisterna i PK-median.
Om jag har fel i mina åsikter så får Ni hjärna rätta mig, men då fordrar jag en riktig analys av Er. 
Ingen bild

Lotta

9 september 2012 11:30

OT/Did Muhammed excist? Intressant debatt mellan Robert Spencer och David Wood mot muslimerna, den rabiate islamisten Chaudri plus en som jag glömt namnet på.

http://www.youtube.com/watch?v=Que1xs81Wts&feature=youtube_gdata_player

 
Ingen bild

Hulda

9 september 2012 11:30

Nalli..Instämmer helt! I jaktpolitiken främst den helt vansinniga hanteringen av vargfrågan. Att återskapa ett problem som våra förfäder löste med tanke inte bara för sig själva, utan också med tanke på oss.
Nu ger några fårfarmare upp och kapitulerar, hundar dödas, jakten fördärvas, tamboskap dödas eller skadas och människor känner oro. Tack för det EU, Naturvårdsverket och korkade Svenska politiker..

 
Ingen bild

Magentan

9 september 2012 12:48

@ LN
Bra översättning. Får tacka för superlativerna om min person.
:-)

 
Ingen bild

Lotta

9 september 2012 16:53

Lyssna på debatten mellan Omar Bakri Muhammad och Wafa Sultan från i maj i år. Ett litet videotips speciellt riktat till Ahonen och hans gelikar. Sedan skitsnacket om att ”det bara är få som är rabiata islamister”, vi ser det i resultatet av den så kallade arabiska våren. Om de fanatiska islamisterna var så få kunde aldrig muslimska brödraskapet och andra fanatiska islamistpartier få så många röster i valen. Tror ni sedan på fullt allvar att de som senare lämnar sina hemländer för att ”fly” till exempelvis Sverige slänger sina medeltida åsikter och värderingar tillsammans med passet? Naivt, blåögt och urbota korkat.

http://www.youtube.com/watch?v=DQwn4-jXNLs&feature=related

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 20 april 23:23


Idag har vi kört upp till Skokloster där SD har ett möte för alla kommunföreningsordföranden i Sverige. Någon sa att vi var ca 170 anmälda. Jag förväntar mig en fullspäckad dag under lördagen med mängder av nyttig information angående kommande valrör...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 19 april 23:36


När Stefan Löfven för några dagar sedan gick ut med att Socialdemokraterna ville begränsa arbetsinvandringen till Sverige så blev jag faktiskt inte förvånad. Han hade i lördagsintervjun för någon vecka sedan flaggat för detta eller kanske skickat upp...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 19 april 14:02

I högermarginalen på bloggen hittar man nu en avdelning med länkar till mina granskningar av vissa kostnader för nyanlända i samtliga kommuner inom Kalmar län.    Granskningarna kommer även uppdateras om nya uppgifter tillkommer fram till valet 9...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 april 15:45

Ni som följt min blogg under våren vet att jag har granskat invandringens kostnader i samtliga kommuner i Kalmar län och redovisat det i ett blogginlägg för varje kommun. När jag kom till Kalmar kommun blev det också lite skriverier i Barometern. Län...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 039 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se