thoralf

Alla inlägg under augusti 2012

Av Thoralf Alfsson - 23 augusti 2012 23:46

På lördag kommer jag tillsammans med ett helt gäng Sverigedemokrater vara på Hultsfreds marken. Nu har alla som bor i norra delen av länet en möjlighet att träffa mig och mina partikamrater.


När man träffar en person för första gången som representerar en myndighet som gör inspektioner och det första han säger efter att man hälsat är att man behandlar alla lika. Då tänds alla varningsljus och varningsklockorna ringer hos mig.


Med anledning av att Aleksander Radler har avslöjats som stasispionen ”IM Thomas” har jag ställt ännu en skriftlig fråga till justitieminister Beatrice Ask. En stor anledning till att Aleksander Radler kunna avslöjas är att man rekonstruerat ett stort antal dokument enligt uppgifter i media. Det borde även innebära att andra personer i Sverige också kan avslöjas. Därför har jag frågat justitieminstern om hon avser ta initiativ till någon åtgärd.


Visst förändras saker och ting. För några decennier sedan väckte en våldtäkt stora rubriker, speciellt i lokaltidningarna. Men så är det inte längre! Är sedan gärningsmannen av utländsk härkomst så har uppenbarligen media numera en praxis som innebär minsta möjliga utrymme i media. Nu har en jordanier döms till 2 års fängelse för våldtäkt vid Kalmar Tingsrätt. Han är boende i Vimmerby och 37 år. Han döms ej till utvisning! Kommer vi få se några rubriker i media.


Vänsterpartisten i Kalmar, Birgitta Axelsson Edström blir förstås inte upprörd när gärningsmannen är en ”flykting”. Hon upprörs istället av helt andra saker. På sin blogg skrev hon följande för några dagar sedan då Alexander Gerndt blivit uttagen till landslaget.


”Två aktuella inslag i nyhetsflödet just nu har stora likheter. Det handlar om Julian Assange och Alexander Gerndt. Den förstnämnda ska slippa undan åtal i Sverige för sexualbrott eftersom han framgångsrikt har arbetat mot korruption (genom en obegriplig politisk asyl i Ecuador av alla länder…). Den andre ska spela fotboll i landslaget efter att ha blivit dömd för att ha misshandlat sin fru. Bådadera var för sig får mig att må dåligt. När de dyker upp samtidigt blir det helt enkelt alldeles för mycket.”


Birgitta Axelsson Edström skriver aldrig en rad på sin blogg när någon invandrare begår våldtäkt i vårt närområde och sedan döms vid Kalmar tingsrätt. Inte ett ord om t.ex den grova gruppvåldtäkten i Mariannelund. Aldrig ett ord om invandringens baksidor. Aldrig ett ord om det kvinnoförtryck som grundas av islam.

Vilket hyckleri! Det får mig att må dåligt!

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 22 augusti 2012 22:36

 

Byagården eller Villa Ossian i Påryd.           Foto Thoralf Alfsson


Kalmar kommun kommer inte överens med Byalaget i Påryd som äger Byagården, som sedan 2007 är ett boende för ensamkommande barn och kallats för Villa Ossian.


Socialstyrelsen har ställt nya krav på fastigheten och det innebär en ny ombyggnation men nu kan inte parterna komma överens om ett nytt avtal. Jag ställer mig dock frågan om det inte är helt andra orsaker bakom socialnämndens och Byalagets misslyckade försök att nå ett nytt avtal.


Socialnämnden skall igår enligt en källa enhälligt beslutat att säga upp avtalet med Byalaget i Påryd.


När Kalmar kommun i november 2006 beslutade att ta emot 8 så kallade ensamkommande barn valde man att hyra Byagården i Påryd för verksamheten. Så här såg Byagården ut enligt Byalagets hemsida.


Byalaget hade ett krav och det var att värmesystemet i fastigheten skulle moderniserades. Kalmar kommun har hyrt denna fastighet som kallhyra, vilket inneburit att kommunen fått ta alla löpande kostnader och uppenbarligen en hel del av fastighetens underhåll. Enligt avtalet har Kalmar kommun betalat en kallhyra på 16000 kronor/månad men det är inte allt. Man har också betalat Byalaget 1000 kronor/månad för fastighetsservice. Vad denna fastighetsservice innebär är oklart. Här kommer nu en redovisning av Kalmar kommuns kostnader för denna fastighet.


Som ni ser har Kalmar kommun investerat ca 350 000 kronor i fastigheten trots att man inte äger den. Man har även betalat drygt 1,1 miljoner i kallhyra för fastigheten. Nu ser jag inte detta som något anmärkningsvärt, utan det är nog ganska normala förhållande. Det som sticker ut är dock att man investerat 350 000 kronor i en fastighet som kommunen inte äger.


 


Det intressanta inträffar efter att Socialstyrelsen gjort en inspektion av fastigheten i december 2010 och konstaterat vissa ”brister”. De ensamkommande "barnen" som ännu inte fått uppehållstillstånd får inte dela rum. Varje "barn" skall ha eget rum enligt Socialstyrelsen.


Jag tar mig för pannan! Det handlar om asylsökande ungdomar som är under utredning! Helt makalöst!


Enligt protokoll från Socialnämndens möte i juni har Byalaget kommit in med ett nytt förslag på hyresavtal efter en ombyggnad till egna rum.


”Byalaget har lämnat en preliminär uppgift om hyresnivån efter ombyggnation, 43 600 kr per månad och omfattar kallhyra dvs exklusive värme, el, sotning och sophantering. Fastighetsservice för gräs och snöröjning ingår ej.

Efter en ombyggnation blir det endast sex (6) platser och inte åtta (8) som egentligen är det optimala för att utnyttja personal och andra resurser mest effektivt.”


En hyreshöjning på 172 procent. Som om detta inte var nog föreslog Socialnämnden efter överläggningar att ge förvaltningen i uppdrag att förhandla fram ett avtal som innefattar 8 platser enligt följande.


”Efter ajournering lägger ordförande nytt förslag till beslut att ge förhandlingsmandat till förvaltningschefen att förhandla fram en total hyreskostnad om 50 000 kr per månad.”


En hyreshöjning på 212 procent! Betänk att det handlar om kallhyra, som skulle motsvara 600 000 kronor/år. Dessutom skulle avtalstiden vara 10 år. Helt sanslöst! En hyreshöjning med 34000 kronor/månad , under 10 år, innebär en ökad kostnad på drygt 4 miljoner kronor. Fastighetens marknadsvärde torde knappast vara mycket mer än 1 miljon kronor. Se detta exempel från Påryd.


Jag tror att ordföranden och socialdemokraten Roger Holmberg är totalt galen. Den enda i socialnämnden som hade förnuft att säga nej var moderaten Kajsa Hedin. Moderaten Jan-Ingemar Lundström sa uppenbarlige ja till detta om man skall tro protokollet då endast Kajsa Hedin reserverat sig mot beslutet.


Den 13 augusti begärde jag från Kalmar kommun ut alla kostnader för Villa Ossian i Påryd och det är en sammanställning av detta som jag presenterat ovan.


Jag är helt övertygad om att ordförande Roger Holmberg och merparten av ledamöterna i socialnämnden blivit informerade om min begäran. De har säkert också räknat ut varför jag kommit in med denna begäran.


Vid gårdagens möte i Socialnämnden beslutade man istället att säga upp avtalet med Byalaget i Påryd och flytta verksamheten till annan lämplig lokal. ;-)


Nu måste man givetvis ställa sig några frågor. Det avtal som gällt sedan 2007 har gett Byalaget inkomster på ca 1,2 miljoner kronor, utan att man egentligen haft några andra kostnader än fastighetsavgiften om man skall tro alla fakturor som kommunen betalat. Varför riskerar man denna kassako genom att komma med ett helt oseriöst nytt avtalsförslag med en hyreshöjning på runt 200 procent.


Antingen vill man inte bygga om Byagården eller så vill man få tillbaka fastigheten för annan verksamhet eller så vill Byalaget att den befintliga verksamheten med ensamkommande barn skall flytta från Påryd, ett smart sätt för att undgå debatt och uppmärksamhet. Trots att politiker vid ett flertal tillfällen i bland annat kommunfullmäktige framhållit att ”alla” i Påryd varit så entusiastiska över att få dessa ensamkommande barn till Påryd och att det fungerat så bra.


Att det är allt annat än idylliskt i Påryd har man dock kunnat läsa allt som oftast i media. Idag fanns denna artikel i Barometern.


 


Sverigedemokraternas absolut bästa valkrets i Kalmar kommun var för övrigt Påryd med nästan 8 procent i valet 2010,  en rejäl ökning sedan 2006!


En sak är i varje fall säker och det är att ombyggnaden inte motiverar den extrema hyreshöjning utan det finns andra faktorer bakom som inte framkommer i underlagen. Eller trodde Byalaget att man skulle kunna blåsa Kalmar kommun  på ytterligare 400 000 kronor/år, under hela tio år med flyktingpolitiken som alibi. Vem vet? Bara Byalaget i Påryd.


UPPDATERING!


Byalaget gråter ut i Östran! Men man säger inte ett ord om den 200 procentiga hyreshöjningen. Däremot har Östran fått fram andra kostnader som redovisas i artikeln. Att varje "barn" kostar 756 000 kronor/år borde få många läsare att reagera, och då är det bara kostnader för boende och personal på Villa Ossian som räknas in. Inte övriga kostnader som t.ex skolgång. Läs artikel.


Barometern gör som vanligt, det vill säga lägger inget upp på nätet. Men i pappersupplagan får det en hel sida. Även här gråter ordförande för Byalaget ut. Men även flera politiker från Påryd säger sig vara ovetande om vad som var på gång. Skitsnack!! Det har sina partikollegor i socialnämnden så de får väl fråga dessa varför de inte informerats. Det handlar om ett eget intresse eller var de redan medvetna om detta och bara spelar okunniga vilket kan vara bra i det politiskt korrekta Sverige.


Barometern har dock en sammanställning som är bra.


 


Enkel matematik. 756000*8 + 483000*12 + 550000*10 = 17 344 000 kronor/år


Kalmar kommuns kostnad för boendeverksamheten för ensamkommande barn 17,3 miljoner kronor. I denna verksamhet sparas det inte på slantarna!

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 21 augusti 2012 21:00


 

Jag svartpixlar bilden så att jag inte riskerar att bli stämd av Östran (Gota Media AB) p.g.a upphovsrätten till fotot på mig.Jag började faktiskt undra om media hade tänkt mörka att kammaråklagare Johan Henningsson inte startar någon förundersökning angående hets mot folkgrupp. Men idag kom det i media.


Som vanligt är det Östran som är först ut med ”nyheten”. Barometern kanske tänker mörka eller har man avvaktat hur Östran skulle göra. Läs Östrans artikel.


Östrans bloggare Marrku Ahonen har också kommenterat det hela ännu en gång. Uppenbarligen är han lite orolig över att jag skall lämna in en anmälan mot honom angående förtal. Dessutom menar han att jag förtalar invandrare då han skriver följande. Läs blogginlägg.


”Thoralf – som i vart och vartannat inlägg förtalar våra invandrare”


Jag tror Ahonen har väldigt svårt att hålla isär begreppen. Jag kritiserar ofta den invandringspolitik som bedrivs och massinvandringen. Jag tar ibland upp enskilda individer som t.ex den kriminelle och våldtäktsdömde Rafa Bahaduri. Om Ahonen vill ta den personen i försvar så får han gärna göra det. Jag anser att Rafa Bahaduri skall utvisas från Sverige på livstid efter avtjänat fängelsestraff. Är det detta som Ahonen anser vara förtal av invandrare så får han gärna tycka det. Jag tror inte ens att så många invandrare håller med Ahonen!


Enligt Tullverker smugglas det in hundratals ton khat i Sverige varje år. Vem tror Ahonen det är som använder denna drog? Är det norrlänningar? Är det dalmasar? Eller är det östgötar? Eller stureplanscentern? Det skulle vara väldigt intressant om Ahonen berättade vem han tror det är som använder all insmugglad khat?


Ahonen tycks inte ha särskilt stora kunskaper om rättsväsendet när han skriver ”det blir i så fall en ny erfarenhet för missnöjespolitikern från Kalmar från att vara den åtalade till att vara den som åtalar.”

Ahonen, jag kan inte åtala någon! Det kan bara åklagaren göra, jag kan bara göra en anmälan.


Ahonen jag är inte det minsta besvärad av att du uppmärksammar min blogg. Jag är bara road! Det innebär bara fler besökare och större spridning på mina texter. Jag vill därmed tacka dig för marknadsföringen.


Missa inte signaturen fallaci kommentar under Ahonens blogginlägg. En mycket klok kommentar, frågan är om Ahonen begriper att han kastade sten i ett glashus.


Idag har jag fått min replik på Pär Holmgrens debattartikel publicerad i Barometern. Jag hoppas att jag får lite mothugg på den inte minst för att jag själv har ett litet fel i min text. Då får jag förhoppningsvis en möjlighet att utveckla vissa saker lite mer.


UPPDATERING!


Då har även Barometern vaknat och kommit med en liten notis. Som vanligt har tagit bort möjligheten att kommentera ;-)

Av Thoralf Alfsson - 20 augusti 2012 23:48

En ny opinionsundersökning som visar att Sverigedemokraterna med 8,4 procent är tredje största parti!

Som vanligt har man svårt att smälta detta på Aftonbladet men i absolut sista meningen i artikeln omnämns detta.


”Sverigedemokraterna är även fortsättningsvis tredje största parti.”


 Gräv där du står!  Jag måste säga att det är minst sagt frapperande hur mycket det finns att gräva i när det gäller det politiskt korrekta Sverige. Många beslut präglas inte av sunt bondförnuft utan av en rädsla för att inte göra det politiskt korrekta och då blir det ovillkorligen fel i de flestas ögon.


Jag har lyft på ännu ett lock i Kalmar kommuns hantering av sin ”invandrings och migrationspolitik” och hittat anmärkningsvärda uppgifter. Jag har begärt ut ytterligare dokument från kommunen och jag kommer sannolikt begära ut mer innan jag är nöjd. Jag har känslan av att det kan bli flera uppmärksammade blogginlägg ganska snart.


En eloge vill jag dock ge till de som lämnar ut dokumenten. Jag får en väldig snabb och mycket bra service på mina frågor och besvärliga uppdrag till tjänstemännen/tjänstekvinnorna.


Ibland får jag faktiskt känslan av att de tänker, äntligen! Jag tror att de upplever det fullständigt tokiga i vissa beslut som fattas av de politiskt korrekta politikerna men de kan själva inte göra något, utan att riskera sin egen position. Men när jag frågar om vissa saker kastar de sig in i detta med stor glädje och fixar ganska stora uppgifter på en eller två dagar. Jag tror att i vissa fall har de längtat efter att någon skulle gräva i hur våra skattemedel används.


Jag återkommer i detta med ett blogginlägg troligen i slutet av veckan.


När det gäller klimatet är kanske denna betraktelse värd att ägna några minuter på. Rubriken ”Det är Jesus (och Jonna) som talar”. Vad vet egentligen Jonna Sima? Hur många har hört talas om uttrycket en nyttig idiot?


I lokalmedia har kritiken varit stor mot att Ironman inte fick större uppmärksamhet av SVT än 18 sekunder i en sportsändning och jag måste hålla med. Det visar bara på hur Stockholms eller storstadsfixerade man är på SVT.

Av Thoralf Alfsson - 19 augusti 2012 23:27

Äntligen fick vi känna på lite rejäl global uppvärmning. På min termometer fick jag som mest 29,6 grader under eftermiddagen. Just nu i skrivande stund när klockan är 22:28 är det 21,9 grader. Imorgon kan vi säkert läsa att detta inte skulle hänt utan den globala uppvärmningen på grund av koldioxidutsläppen.


Pär Holmgren kanske skulle ha väntat med sina debattartiklar om klimatförändringar. Han har tillsammans med VD:n för vindkraftsbolaget O2 skickat en hel rad debattartiklar men med anpassade siffror för varje region eller län till en rad tidningar. En av dessa publicerades i Barometern i lördagsupplagan. Jag har redan skrivit ett genmäle och dessutom blivit lovad en publicering i mitten av veckan. Jag hoppas att min text lockar fram flera så att det blir en debatt om bland annat vindkraften.


Under sommaren har jag roat mig med att läsa mera om Kalmars historia. Vilket är mycket intressant ur flera aspekter. Jag har ju lämnat in en motion i riksdagen om att alla riksdagsmän skall ha enbart svenskt medborgarskap Men den bifölls inte av någon ledamot från 7-klövern. Jag kan bara konstatera att man var betydligt klokare på 1400-talet.


 


Dessa historiska vingslag kommer jag alltefter som jag hittar intressanta och spännande historier lägga in på bloggen. Jag har redan många på lager.

Av Thoralf Alfsson - 18 augusti 2012 00:39

När jag kollade min post ikväll fanns det ett brev från Åklagarmyndigheten. Jag förstod omgående att det handlade om anmälan om Hets mot folkgrupp. Men innan jag hann öppna det förstod jag att jag inte behövde hetsa upp mig, utan kunde vara lugn.


Om åklagaren tänkt fälla mig för mitt blogginlägg hade det redan varit i varenda tidning i hela Sverige, med stora feta svarta rubriker. Men jag har inte sett en enda stavelse om detta på nätet.


Åklagarmyndigheten inleder inte någon förundersökning då förfarandet som anmälts inte är brottsligt.


 

 

Tyvärr är nog sanningen den att anmälan har skadat förtroendet både för mig och för Sverigedemokraterna bland allmänheten. Trots att jag inte begått något brott.


När någon anmäls eller är misstänkt för ett brott brukar alltid media vara väldigt försiktiga med att nämna namn eller andra uppgifter, allt enligt den så kallade pressetiken. Nu gäller denna pressetik inte Sverigedemokrater, ofta gäller den bara så kallade nysvenskar.


I mitt fall gällde ingen pressetik. Alla tidningar och inte minst public service kanalerna tog upp att jag anmälts för Hets mot folkgrupp.


Frågan är nu hur många av dessa som kommer gå ut och berätta för sina läsare, lyssnare och tittare att åklagaren lägger ner fallet eftersom inget brottsligt begåtts? Vad får vi se i Barometern, Östran, SVT, SR och Nyheter24 eller andra lokala tidningar som såg sin chans att smutskasta mig och Sverigedemokraterna!


Kommer dom att anamma "största möjliga tystnad" nu! Eller blir det en liten, liten notis på någon undanskymd plats där man i några kort ord berättar att åklagaren inte anser att något brottsligt begåtts.


UPPDATERING!


Kom alldeles nyss ihåg att kammaråklagare Johan Henningsson har egna erfarenheter av Somalia, då han jagat pirater i Adenviken med svenska flottan 2009. Läs artikel.


Markku Ahonen som tydligen fått mig och min blogg på hjärnan. Han underkänner kammaråklagarens beslutoch enar uppenbarligen att det är tjänstefel, åtminstone tolkar jag hans blogginlägg så, då han skriver att hets mot folkgrupp är ok för kammaråklagare Johan Henningsson. Läs blogginlägg.


I ett annat blogginlägg kallar Markku Ahonen mig för bödel! Funderar på om inte syftet med detta grova och falska påstående är att visa mig missaktning och därmed borde kunna betraktas som förtal. Frågan är om det inte skulle provas av rättsväsendet. Jag har aldrig dömts för något våldsbrott och därmed finns det absolut ingen grund för Markku Ahonens misskreditering av mig, dessutom på Östrans webbplats och därmed Gota Medias tidning.


 


Av Thoralf Alfsson - 16 augusti 2012 20:42


I veckan har jag varit lite i Stockholm och riksdagen för första gången efter semestern. Min dotter och jag var på Råsunda igår och såg landskampen mellan Sverige och Brasilien (en julklapp från min dotter, alltså ingen politisk muta). För övrigt en riktigt svag insats av svenska landslaget!


Idag vaknade jag upp i Stockholm och under förmiddagen flög jag ner till Kalmar för ett möte med Brandskyddet i Kalmar angående Källarmoskén och Bistro Bar. Jag fick en inbjudan i förra veckan. Om detta återkommer jag i ett blogginlägg senare.


Sedan blev det en vända på stan för att sedan åka över till Öland och en stund i kvällssolen med ett dopp i Östersjön, faktiskt riktigt behagligt.


Under dagen har jag träffat en hel del folk både på väg till Kalmar, i Kalmar och på Öland. Jag kunde inte annat än skratta när jag ikväll ännu en gång hörde uttrycket.


"FOLK ÄR FÖRBANNADE"


Folk är förbannade på Annie Lööf, hur våra skattemedel festas upp.


Folk är förbannade på brottsligheten.


Folk är förbannade på alla anlagda bränder.


Folk är förbannade på den hejdlösa invandringen.


Folk är förbannade på låga straffsatserna.


Folk är förbannade på den svenska flatheten.


Folk är förbannade på hur 7-klövern behandlar Sverigedemokraterna!


Alla vill se en förändring och betydligt hårdare tag mot alla som inte följer våra lagar och regler i samhället!


Men det mest positiva och mest överraskande är alla de lovord jag hört om Jimmie Åkesson idag. Dessa lovord har kommit från så många olika håll att jag har svårt att förstå det själv.


Nu skall jag äta lite sen mat men sedan återkommer jag i detta blogginlägg med ett antal reflektioner från de senaste dagarna.Vid min promenad från centralen till riksdagen i veckan upptäckte jag en ny butik på Vasagatan. Den enes död den andres bröd!


 


I dagens Ölandsblad lästa jag en väldigt ”rolig” sak. Det var Lisbeth Lennartsson, centerpartistiskt kommunalråd i Borgholm som vill driva igenom ett restaurangbygge i den sköna socitetsparken i Borgholm. Hon menar att det inte behövs en förändring av detaljplanen för att kunna godkänna bygget. Det innebär att ärendet inte behöver behandlas av kommunfullmäktige.

Den befintliga detaljplanen för området föreskriver att det är parkområde. Enligt Ölandsbladet motiverar Lisbeth Lennartsson beslutet på följande sätt.


”När något är för parkändamål och detta är en parkrestaurang, ska det vara möjligt att bygga utan planändring.”


Jag vet inte om jag skall   eller   

Undrar om Lisbeth därmed har anslutet sig till Stureplanscentern?


Klimatalarmisterna har julafton varje dag. I dagens morgonsoffa satt en kvinna och skylde Kinas och Brasiliens ”landcrabbing” på klimatförändringarna. Pär Holmgren bloggar på SMHI och han tar upp allt som kan tolkas som en klimatförändring enligt hans uppfattning. Däremot när andra tecken som tyder på motsatsen så är det största möjliga tystnad som gäller. Ett exempel på detta är Kebnekaise!


Årets sommar har varit kall vilket inneburit att senaste vinterns snö på toppen inte smält utan glaciärens tjocklek har ökat med ca 2m.


”Kebnekaisetopp tillfälligt högre”

Rubrik i dagens Ölandsblad.


Hur kan man på Ölandsbladet veta att det är tillfälligt? Klimatalarmisterna har uppenbarligen påverkat alla.


Undrar hur hög Kebnekaise var 1955?


 

Min far på Kebnekaises topp 1955.


Till slut får vi avsluta med lite humor från England.


Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2012 23:53

Visst är det märkligt att en av Danmarks största tidningar Jyllands Posten numera även har en Sverigedemokrat (Mrutyuanjai Mishra) som skriver en blogg via tidningens webbsida. När får en Sverigedemokrat samma möjlighet i någon av de nationella tidningarna i Sverige. Frågan är nog inte om utan när detta kommer att ske.


Någon kanske tycker att jag är väldigt optimistiskt men det är faktiskt en naturlig utveckling i en demokrati!


På Jyllands Posten har en hel rad politiker från Dansk Folkeparti bloggar. När får vi se Björn Söder blogga på Dagens Nyheter? Eller Erik Almqvists blogg på SvD? Eller Lars Isovara på Dagens Industri?


Tyvärr lär det säkert dröja ännu ett tag då den odemokratiska politiska korrektheten fortfarande styr det mesta i Sverige inom media.


Detsamma gäller nyhetsrapporteringen! För att få en objektiv nyhetsförmedling måste man idag besöka internationella medier innan man kan vara säker på att svenska artiklar är riktiga. Tyvärr upptäcker man allt som oftast att svenska medier plockat bort vissa uppgifter av ”hänsyn” till det svenska folket.


Barometern hade igår en mycket naiv ledare om utvecklingen i Egypten. Uppenbarligen tror fortfarande skribenten på den arabiska våren. Men än värre tycks vara att skribenten inte tycks veta var islamisten Muhammad Mursi hör hemma.


”Han måste i det arbetet sätta det muslimska brödraskapet på plats.”


Om man läser följande artikel från Jyllands Posten så förstår man vilken utveckling som pågår i Egypten under islamisten Muhammad Mursi.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se