thoralf

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2012

SKOJARMINISTRARNA BILLSTRÖM OCH ASK

Av Thoralf Alfsson - 30 augusti 2012 23:51

Vad sysslar migrationsminister Tobias Billström och justitieminister Beatrice Ask med egentligen?


Den 23 februari 2010 dömdes Adil Rabih till 8 månaders fängelse för grov stöld och våldsamt motstånd. Han dömdes även till utvisning.


”Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2015-02-23.

Överträdelse av förbudet kan medföra fängelse i högst 1 år.”


Ur dom B186-10 Stockholms Tingsrätt.


Adil Rabih friges från detta fängelsestraff den 22 juli 2010.


Det märkliga och helt "omöjliga" är att den 20 juli 2012 bor Adil Rabih i en av Migrationsverkets hyrd lägenhet i Blomstermåla, trots att han skall vara utvisad. Han är med andra ord inte utvisad utan försörjs uppenbarligen av Migrationsverket och de svenska skattebetalarna både med en lägenhet och med övriga utgifter. Troligen har han försörjts av de svenska skattebetalarna ända sedan han kom till Sverige under 2007.


Vad sysslar de moderata ministrarna Billström och Ask med?


Som inte detta vore nog begår han nya brott i Blomstermåla då han hotar att döda en annan person boende i samma lägenhet. Lägenhetskamraten lagar mat på dagen men det gillar inte Adil Rabih, som är muslim från Algeriet, då Ramadan (fastan) startat, trots att lägenhetskamraten inte är muslim accepterar inte Adil Rabih att han lagar mat.


Adil Rabih har nu dömts för olaga hot och narkotika brott till 4 månaders fängelse vid Kalmar Tingsrätt (dom 2494-12).

I denna dom omnämns inte att Adil Rabih tidigare dömts till utvisning. En mycket märklig omständighet. Jag tror personligen att man vid Kalmar Tingsrätt medvetet undanhållit denna uppgift för att ingen skall begripa hur illa det svenska rättsväsendet fungerar.

Om han utvisats hade han inte kunnat begå dessa nya brott med enormt stora kostnader som följd för de svenska skattebetalarna. Ansvaret för detta missförhållande har utan tvekan justitieminister Beatrice Ask och migrationsminister Tobias Billström.


Som om detta inte vore nog så får man minst sagt hjärnblödning när de lokala tidningarna skriver om detta brott och domen. Då tänker jag inte på den helt ok artikeln som Östran publicerat både på nätet och i pappersupplagan. Nej, Jag tänker på hur fruktansvärt politiskt korrekt som journalisten Eva Bergqvist Andersson skriver i Barometern. För att ni skall förstå vilken politisk korrekt censur som bedrivs på Barometern måste ni läsa båda artiklarna.


Eva Bergqvist Andersson utelämnar alla uppgifter om att det handlar om en muslim som under ramadan hotar en icke muslim som lagar mat under dagtid. Att den dömde tidigare dömts till fängelse utelämnas också. Vem kan respektera en sådan journalist? De moderata ministrarna Billström och Ask applåderar säkert den moderata tidningen Barometerns politiskt korrekta censur.


Jag känner mig snarare spyfärdig över Barometerns agerande!

I Barometerns artikel finns mailadress till journalisten, passa på och fråga henne varför hon utelämnar dessa uppgifter i artikeln.


Skönt att en helt ny tidning snart kommer i brevlådan! Dispatch Internationel


PS

Jag har ställt frågor angående Adil Rabih till både Migrationsverket och Migrationsdomstolen. Frågan är om jag kommer få några svar.


Moderaten Bo Frank i Växjö sågar moderaterna i Kalmar jämns med fotknölarna på sin blogg. Läs blogginlägg.


 
ANNONS
 
Ingen bild

kalle

31 augusti 2012 01:40

detta är nog vanligt i de politiskt korrekta domstolarna.
det var ju en pappa i uppsala som stängt in familjen i en lägenhet och då visades att han hade flera olika svenska id!


fantastiskt med en fri tidning utöver Nationell idag.
visste inte att den fanns:
http://dispatch-international.com/content/subscribe-dispatch-international

hoppas SD media bolag startar upp snart. då blir jag prenumerant direkt

 
Ingen bild

Sven Dacke

31 augusti 2012 06:14

Bättre länk till svenska upplagan av Dispatch International

http://dispatch-international.com/sv

 
Ingen bild

Sven Dacke

31 augusti 2012 06:40

När man läser dom båda artiklarna om den stackars flyktingpjken och kommentarerna av läsarna börjar man undra vilken av tidningarna som står på Svenska folkets sida och vilken som enbart tjänar Alliansregeringen.

Enligt min uppfattning är saken solklar, och sedan blir det intressant att se hur snabbt dom svänger i uppfattning hos Barometern den dagen då "folket" kanske visar mera öppet vad dom tycker om situtionen, det som i PK kallas främlingsfientligt även om dom flesta normalbegåvade inser vad det handlar om.

I dag är dom mest lönsamma industrierna Krigsmaterial och Flyktingindustrin, något som bland annat Investor snabbt insett

 
Ingen bild

Stefan A.

31 augusti 2012 07:32

Får väl bli en KU-anmälan eller nått,om varför systemet med utvisning inte fungerar. Dispatch måste man pröva för och se om man kan få en second opinion även utanför nätet, mainstream media passar bättre till att slå in resterna efter surströmmingsmiddagen med.

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

31 augusti 2012 08:28

Kommunalrådet Roland Åkesson Mönsterås påstår idag i OT att det behövs folk från andra länder för att klara arbetskraftsreserven i framtiden , herregud hur har han tänkt sej klara ut det ? Hälften av dom som kommer kanske har tio år kvar till pensionen och det säjs att det tar minst tio år för en invandrare att komma ut i jobb , hur många är det då kvar som kan jobba ?

S-E Karlsson fri debattör.

 
Ingen bild

Arvid

31 augusti 2012 08:47

Jan Milld har, som många redan vet, varit allvarligt sjuk.
Jan är emellertid på bättringsvägen och hans blogg
*Blågula Frågor* har blivit uppdaterad.
Passa på att uppdatera dig själv om Jans fantastiska
arbetsinsats för ett annat och bättre Sverige.

http://www.bgf.nu/


se även: http://janmilld.wordpress.com/

 
Ingen bild

Lotta

31 augusti 2012 09:36

Bo Frank uttalade sig även på TV igår om anstormningen av somalier. Han sa att det kan ta 15-20 år innan de nyanlända kommer ut i arbete. Ulltussen tyckte att man inte skall ha den inställningen att alla som kommer till vårt land kommer ha svårt att få arbete. Finns det något som kan få den naive sk politikern att någon gång inse vad det är han och övriga sju(k)klövernpartierna håller på med? De håller på att ruinera landet. Bo Frank sa att man antingen får spara in på allt annat eller höja skatten för att klara invasionen. Hur var det nu med prioriteringar? Förresten förstår jag inte varför tusentals somalier har här att göra när läget i landet tycks vara på väg att förbättras. Kolla på Finland, där skickar man numera hem somalierna igen.

 
Ingen bild

SDare

31 augusti 2012 09:40

http://www.goteborgsfria.nu/artikel/94061

Den rätta vägen även för Barran..........Hej då!

 
Ingen bild

Hacke

31 augusti 2012 09:56

Man blir minst sagt mörkrädd när man ser fulmedias självpåtagna och dessvärre ännu så länge hjälpligt fungerande censurroll. Vi får aldrig sluta att via mejl och annat påminna dom om deras smutsiga hantverk.
Minst lika mörkrädd blir man då man tänker på det stora mörkertalet kring sådana som Abdil Radil. Det är ju bara tillfällligheter då det uppdagas.
Och när det ändå inträffar händer ändå ingenting. Man blir spyfärdig.
Det är tur du finns Alf och rätar ut alla oklarheter som fulmedia medvetet sprider om dessa vidrigheter - och att du bara orkar!

 
Ingen bild

AWSvensson

31 augusti 2012 09:58

Länk till Lotta.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smalandsnytt/miljonersattning-racker-inte

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

31 augusti 2012 10:09

Har mailat till eva.bergquist.andersson@ot.se om Adil Rsbih.

 
Ingen bild

SM811

31 augusti 2012 11:15

SD valfilm är ännu mer aktuell idag än när den visades 1:a gången. http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

 
Ingen bild

Magentan

31 augusti 2012 11:36

Bo Frank säger följande om regeringens löfte att dela ut 1,3 miljarder till de kommuner som tar emot somaliska anhöriginvandrare:
"-Det här löser långt ifrån allt. Många av somalierna som kommer har extremt dålig utbildningsbakgrund och kommer vara beroende av socialbidrag under lång tid. Kommunen kommer att ha en ökade kostnad i mellan 10 och 15 år."

"EN ökad kostnad mellan 10-15 år"?! Ha ha ha! Snälla Bo Frank, det här är bara en liten BÖRJAN. Den stora invasionen av somalier och andra muslimska MENA-folk kommer nästa år - och nästa år och nästa år och nästa år och nästa år och nästa år och nästa år och nästa år och nästa år och nästa år och nästa år... Detta är en never-ending-story! Krigen i olika länder ute i världen (främst de muslimska) tar aldrig slut. Och Godhetslandet Sverige ska ju välkomna alla som vill komma hit.

Dessutom har vi den snabba inhemska förökningen. Muslimer från MENA-länderna hämtar alla sina giftasvuxna (dvs tonåriga) barns tillkommande från hemlandets släktingar-klanmedlemmar ("kärleksinvandring" kallas detta för av stupida svenskar). Bo Frank får alltså alldeles strax multiplicera nuvarande antal barn med 2 till att börja med (därefter sätter ju som bekant den rikliga barnproduceringen igång).

Nåja, allt kommer så småningom att lösa sig. När vi har importerat tillräckligt många av krigsländernas olika invånare (och därmed automatiskt även deras problem och oförmåga att fungera tillsammans) kommer inbördeskrigen att bryta ut även här.

Sveriges (och Europas) godhetspolitiker bäddar för krig. Är det målmedvetet eller omedvetet?

 
Ingen bild

Helene

31 augusti 2012 11:49

Ca 1.50 in i sändningen, här säger Bo Frank att det tar 10-15-20 år innan "pensionsräddarna" kommer i arbete:

http://www.svtplay.se/video/265079/30-8-19-30

 
Ingen bild

Lotta

31 augusti 2012 11:50

Kan detta vara upphovet till skrönan i Forserum där en somaliska skall ha tvingats hälla mjölk över sig för att bli vit?:

http://www.youtube.com/watch?v=4ZSgyod-Y6U&feature=youtube_gdata_player

Filmtipset fick man föredömligt från den rabiata svenskhataren Kurdo Baksi:

https://mobile.twitter.com/#!/KurdoBaksi/status/238711234516627457

 
Ingen bild

Calle

31 augusti 2012 12:29

@ Thoralf
Spyfärdig är bara förnamnet på det illamående man får av att läsa SANNINGEN om tillståndet i Sverige. Har moder Svea en så infekterad, rutten och stinkande kroppsdel är enda utvägen amputation, om hon skall överleva.

 
Ingen bild

Magentan

31 augusti 2012 13:34

Till Den Fria Debattören S-E Karlsson:

Vill bara ge dig ett erkännande för ditt goda och listiga beslut! Jag tror jag förstår precis hur du tänker.

 
Ingen bild

Lärare

31 augusti 2012 14:25

Sprid galenskaperna till så många som möjligt!
Nu är det bråttom. Svenskana måste få veta vad som händer med deras skattepengar.
SD skulle bli största partiet om hela svenska folket vaknade!
Nu ger vi järnet!

 
Ingen bild

Mamma

31 augusti 2012 14:37

Du som fick skit om vilka som minsann tuggar khat :-)

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-ser-khatmissbruket-ut

 
Svensson

Svensson

31 augusti 2012 15:06

Jag skulle inte köpa en begagnad bil av Billström eller Ask.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

räven

31 augusti 2012 15:34

Haha, jag hade inte läst barometerns version förrens länken i detta inlägget. Jag måste säga att jag skrattade lite för mig själv samtidigt som jag insåg att det måste krävts en aning tankearbete för att skriva runt verkligheten kring brottet.

 
Ingen bild

Tobias

31 augusti 2012 15:50

Läste detta hos http://intrumcleaner.nu/kalmar-tingsratt-sveriges-egna-bermudatriangel/ om Kalmar Tingsrätt, så det verkar som det inte bara gäller migrationen.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

31 augusti 2012 16:26

@Magentan
"Nåja, allt kommer så småningom att lösa sig. När vi har importerat tillräckligt många av krigsländernas olika invånare (och därmed automatiskt även deras problem och oförmåga att fungera tillsammans) kommer inbördeskrigen att bryta ut även här."

Riktigt fin Breivik retorik där!
Måste vara jobbigt att gå och fantisera ihop sånt där hittepå hela tiden. Var istället stolta att bo i ett land som faktiskt försöker hjälpa till. Inte för att det funkar optimalt på något vis som det är nu. Men stora satsningar på en fungerande integration, löser nog iaf en del av problemen och vore en bra början.

 
Ingen bild

Ludvig

31 augusti 2012 16:33

Tänk så hemskt att grannen lagade mat, och vad synd om muslimen. Men om han bara lugnar sig så får han väl sina fina lagar här i detta land också, då det blir förbjudet att laga mat under fastan och de ljusa timmarna.

 
Ingen bild

Sven-Erik Karlsson

31 augusti 2012 16:55

Tack Magentan ! Kuckelimuck , vi är på samma linje !
Trevlig helg !
S-E Karlsson numera fri debattör .

 
Ingen bild

Lotta

31 augusti 2012 17:43

Läslektyr till de naive, blåögde Nyhetspojken

http://m.cbn.com/cbnnews/world/2012/August/Nazism-to-Salafism-Islamists-Threaten-Germany/

 
Ingen bild

OT

31 augusti 2012 19:26

Humor på hög nivå ur Grönköpings veckoblad?

Etikprövningsnämnden krävs på förklaring: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=5253610

"...ser allvarligt på uppgifterna om att Centrala etikprövningsnämnden ska ha förfalskat flera tillsynsdokument..."

 
Ingen bild

Magentan

31 augusti 2012 19:47

@ Nyhetspojken

Visst är det bra att hjälpa, men ganska idiotiskt att hjälpa på fel sätt.

Vill också upplysa dig om att flera av mina närmaste vänner är sekulära muslimer som har bott i Sverige i mer än 20-30 år. De har lärt mig en hel del - dels om islam, dels om hur de bokstavstroende fundamentalistiska muslimska landsmännen i deras hemländer fungerar.

Du har möjligtvis inte tänkt på att det faktiskt finns sekulära muslimer här som har flytt hit just på grund av hot från fundamentalisterna i sina hemländer. Nu finns samma fundamentalister och samma hot här.

Förmodligen har du heller inte fattat att orsaken till i stort sett alla sprängdåd och annat dödande i t ex Irak och Afghanistan är de olika muslimska gruppernas hat till varandra. Läs lite på nätet om t ex skillnaden mellan shia- och sunnimuslimer, så kan du sedan med skammens rodnad på dina kinder lägga ner det där Breivik-tramset du försöker pracka på mig.

 
Ingen bild

Tony

31 augusti 2012 20:16

Det är tur att Polisen har sina fartkontroller, för det håller
ju uppe den annars usla uppklarings statistiken när det gäller
brott. I) Ystad har man på vissa gator sänkt till 40 km i timmen
så nu har man både 30 40 och 50 att hålla reda på, och då måste ju Kling och Klang ut och sätta dit människor som ,jobbar för att hålla den ständigt ökande bidragsskaran med livets nödtorft,
och givetvis är man på detta område effektiv, många åkte på tusentals kronor i böter och en del fick lämna in körkortet.
Och visst , det är ju ett brott att överträda gällande hastighet,
men som vissa böter på tusentals kronor för att ha kört 36-37 km
i timmen på 30 sträcka. Men ok, man hade kunnat svälja dessa
straff om inte polisen i andra sammanhang varit så jävla usel på att klara upp brott, till exempel åldringsrån,bostadsinbrott,
eller stöld på öppen gata, med i stort sätt noll uppklarings- procent, och där man för en gångs skull lyckats, så
döms bösset till några timmar samhällstjänst, dessa förövare daltas det med till tusen, samtidigt som offret blir spottade i ansiktet av samhället en gång till med dessa löjliga straff för
förövarna!

 
Ingen bild

Hulda

31 augusti 2012 20:21

På SR/Ekots hemsida toppas nu med en artikel som är en blodtryckshöjare av rang.
"Kräver kriskommision i Forserum".
De har mycket krav, de där....
Var finns kraven på kriskommisioner som ska granska gängvåldtäkter, bilbränder, stenkastning på poliser, bussar och räddningspersonal?
Eller varför utvisade inte försvinner från landet.
Som utreder fusket med de ensamkommandes ålder.
Och en massa annat som gör förnuftigt folk rasande....

 
Ingen bild

Stefan A.

31 augusti 2012 20:41

komma i arbete..komma i arbete...komma i arbete upprepar skäggfjunet Ullenhag ständigt som ett mantra, vilka arbeten kan man undra, ger en flashback om en annan folkpartist, då gällde det zigenare i Malmö,och folkpartistiskan svarade på alla frågor...ge dem jobb..ge dem jobb..ge dem jobb..precis som om man delar ut jobb som godis, papegojsjukan verkar vara frekvent förekommande hos just folkpartister...

 
Ingen bild

Magentan

31 augusti 2012 21:05

@ Hulda

Vi pursvenskar har tydligen en hel del att lära av Forserums somalier när det gäller krav. Sätt igång nu alla svenska tjejer och lämna in era krav på att det ska finnas en mobil polisstation utanför varje skola, där ni snabbt och lätt ska kunna kila in och anmäla varje gång ni blir kallade för "jävla svennehora", blir tafsade på eller utsatta för andra sexuella trakasserier.

Enligt en större undersökning av Skolverket har ungefär varannan högstadietjej blivit utsatt för olika former av sextrakasserier, så där skulle det nog bli avsevärt mer att göra för poliserna än vad det blev i den mobila polisstation som somalierna kommenderade ut i Forserum. Väl på plats med tolkar och allt så var det inte en enda somalie som kom dit och anmälde något.

Läs mer om detta fiasko på länken:
http://avpixlat.info/2012/08/31/fiasko-for-mobil-polisstation-i-forserum/

 
JT

JT

5 september 2012 20:08

Congratulations!

Sweden has made it to the top position of the dumbest nation on earth!

Congrats! Keep committing cultural and national genocide until you all bend to Mecca, which will bring glad tidings to the neverending stream of Muslim migrants that seem to have an open ticket for entry, so they can rape, threaten and assault more Swedes.

Generally, a government with even basic sense will begin to get horrified at bad statistics and make a decision based on those discoveries. But not in Sweden. Thus, the title is well deserved.

Congrats once more! This is a time to celebrate. But get used to not having any alcohol. It will soon be banned nationwide.

http://themuslimissue.wordpress.com/2012/09/05/sweden-dumbest-nation-on-earth-deport-violent-muslim-again/

http://themuslimissue.wordpress.com/2012/09/05/swe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se