thoralf

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2012

FICK ETT MEJL

Av Thoralf Alfsson - 29 augusti 2012 08:23

Jag får ganska ofta mejl från personer som vill berätta om t.ex sin arbetsplats eller något som de upplevt. Många av dessa kan jag inte publicera för att då skulle identiteten kunna avslöjas, andra kan vara väldigt långa men intressanta. Många reagerar på hur situationen ser ut i public service. Här kommer ett mejl som visar att det finns de som ser och avslöjar hur media har lagt upp sin strategi.


"Hej,


Var på gymmet igår under 3 timmar och ser då lite flyktigt på TVn.


Igår var det ett mycket utstuderat program.


Först ett nytt reportage om att kommunen försöker mörklägga rasismen i Forserum.


Sedan ett snyft om 2st invandrarflickormed arabiska namn som läste på en byggteknisk linje men tvingades bo i omöblerad lägehet och ett liggunderlag på golvet. De visades utan slöjor. Oj vad synd om dessa samt knappast representiva för sveriges skolungdom och muslimer!


Sedan på kulturnytt ( programledare med indiskt namn och utseende) en intervju med konstchefen i Jämtland som portat Vilks. Han är för multikulti men snart har han inga deltagare kvar.......


Allra sist ett program där svenska bortskämda blonda barn fick praktisera och göra smutsjobb i ett restaurangkök. Allt bara för att förnedra enligt min åsikt.Slutsats:
Invandrarbarn är det mycket synd om.
Svenska barn är enbart bortskämda.


Vem fan är det som planerar programtablåerna?


Är jag nu då rasist efter dessa konstateranden ?


MVH

N.N."


Expo kanske kan svara!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stefan A.

29 augusti 2012 08:53

Forserumshistorien verkar redan ha ändrats, i går "slog man fast" att en somalisk kvinna tvingades hälla mjölk över sig, i dag i tv-soffan hade det ändrats till "uppmanades", det är en jäv... skillnad det, på att tvingas eller uppmanas,hälla mjölk på dej är ett typiskt uttryck, plus en massa andra, som barn/ungdomar i oförstånd sprider omkring sig, försök ändra på det den som kan,Hamilton har gjort SVT till en kvällstidning, troligen genom sin tätatät med Helin och Mattsson, hon bör genast avgå och lämna plats till någon som kan hålla rågångarna öppna...

 
Ingen bild

Hacke

29 augusti 2012 09:38

Ja, det där såg ju ut som en högst ordinär kväll i tv-soffan tillsammans med indoktrineringsmaffian på SVT. Det värsta är att vi dessutom ska finansiera vår egen hjärntvätt. När folk får nog och vägrar betala alternativt slänger ut dumburken så väntar straffavgiften via skattsedeln som ett brev på posten.
Ibland har jag svårt att se ljuset i tunneln för framtiden för det här landet, sikten skyms alltmer av berget tumskruvar modell DDR 2.0 Där intar statliga public service en alldeles speciell ställning.
Man frågar sig med fasa hur detta fortfarande kan vara levande vardag för ett folk i ett Västeuropeiskt land år 2012.

 
Ingen bild

AWSvensson

29 augusti 2012 09:56

TV4/Novus väljarundersökning,SD 5,8% + 0,2% och 13% osäkra,både C och KD under spärren. Att studenter i Växjö får ligga på liggunderlag som följd av att alla instegslägenheter för ungdomar ockuperas av somalier väcker inte samma frustration som om det gällt huklebeklädda muslimer.

 
Ingen bild

Lotta

29 augusti 2012 10:16

På en annan blogg kan man läsa att 8-9-åriga somaliska flickor jagas av svenskar på motorcyklar som dessutom hotar att våldta dem. "sanningsvittne" är Rashid Musa från den kontroversiella organisationen Muslimska mänskliga rättighetskommittén. Vilka som föredrar småflickor är ju allmänt känt och inte är det svenskar.

 
Ingen bild

Lotta

29 augusti 2012 10:25

OT/Det kan gå hett till i Blomstermåla också. Mordhotades för att han lagade mat under ramadan.

http://www.ostran.se/NYHETER/Moensteraas/Hotade-doeda-man-som-aat-under-Ramadan

 
Stefan K

Stefan K

29 augusti 2012 10:27

Angående SVT:s senaste snyftare om kvinnor som tvingats hälla mjölk på sig och 10-åringar som jagas av motorcykelgäng, så det givetvis rent skitsnack.
Hade dessa händelser verkligen skett så hade media, lokalpolitiker och Expo gjort stora rubriker av detta för länge sedan.
Här står Rashid Musa (googla på honom få ni se) som obemött sanningsvittne i en statlig TV-kanal, vars syfte är att alla ska tycka synd om minoriteter och i synnerhet somalier.
Det luktar så mycket skitsnack om händelserna i Forserum att det luktar ändå upp i mellersta Sverige.

http://petterssons.bloggsida.se

 
Ingen bild

AWSvensson

29 augusti 2012 10:36

I soffan i statstelevisionen satt denna morgon Lotta Bouvin och den nu titulerande sossen Helle Klein som präst tillsammans med en i mängden av författare som lovprisat det mångkulturella. Lotta Bouvin som visat sina sympatier genom att pliktskyldigast lurat Reinfeldt att måla in sig i ett hörn,då Socialdemokraterna krävde att avståndstagande från SD,inget samarbete med SD inför valet 2010. Med detta i tankarna så förstår man att den opartiska Bouvin inte hade något emot att Helle Klein kunde notera att det fanns ett främlingsfientligt parti i riksdagen som dessutom var tredje största med 8%,tro inte hon syftade på Mp. Vardagsrasism var ordet för dagen, ett ord som får mig att tänka på att kanske det sovande folket börjar vakna,i varje fall tolkar jag deras jämmer på detta sätt.

 
Ingen bild

Hulda

29 augusti 2012 10:45

Såg också inslaget hos SVT igår om Forserum. Det var säkert pålagt "moms" ett antal gånger om "ungdomsgängets" framfart.

De blonda Svenskarna är gravt medie-k**a och spelar säkert rejält, men ger en felaktig bild av våra ungdomar.
Många av dem som jag känner är mycket duktiga och driftiga!

Ett kommunalråd uttalade sig i Forserumsreportaget (kan inte cirera exakt) om Kommunens Sverigedemokrater. Varenda SD,are var en för mycket.. Kunskapen om vad demokrati är, uppvisar stora brister hos vissa politiker. Reaktionen på hans uttalande och agerande kommer om två år....

 
Ingen bild

Lotta

29 augusti 2012 11:03

OT/ Forserud. Nu skruvar vi upp händelserna ytterligare. En skribent på svt:s sida jämför på fullt allvar händelserna i Forserum med raskravallerna i USA på 50-talet. Suck.

http://debatt.svt.se/2012/08/28/rasismen-i-forserum-jamforbar-med-rasstriderna-i-50-talets-usa/

 
Ingen bild

AWSvensson

29 augusti 2012 11:09

Lotta,minnet är som sagt kort,men denna jämförelse haltar betänkligt.Konflikter skapas av ekonomiska,religiösa och etniska skäl.
Oavsett om det vore skåningar eller somalier som kräver att bli försörjda av andra utan att bidra så skapar det konflikter.

 
Ingen bild

Mats (Malmo)

29 augusti 2012 12:24

Hulda
I inslaget i gårdagens rapport fick kommunalrådet frågan av SVT-reporten hur han såg på att man hade 13 % Sverigedemokrater i Forserum. Han sade att varenda en var för mycket.
Dum fråga, dumt svar. Lägg ner SVT.

 
Ingen bild

Erik

29 augusti 2012 12:47

OT
I tidigare inlägg på bloggen skriver Thoralf om att Villa Ossian skall läggas ner, idag går det att läsa att S och C har en deal så det ska vara kvar. Vilka krafter som kan mobiliseras av S när det gäller flyktingbarnen, eller rättare sagt pengar från staten som sysselsätter 10 Pårydsbor. Äckligt att de sen pratar om hur fina vi ska varamot alla flyktingar när det i långa loppet bara är en inkomstkälla från staten för att dölja andra tillkortakommanden i kommunen.

 
Ingen bild

SM811

29 augusti 2012 13:41

Kan bara säga att det är så många som är trötta på sju(k)klöverns invandringspolitik. Om man utgår från vad man hör och om dom skulle rösta därefter kommer SD att få mycket mer än 10% 2014.

 
Ingen bild

Ronny

29 augusti 2012 14:04

Ringde Lotta Orstadius på Smålandsnytt, och undrade varför reportern säger till (c) politikern att det finns " 13 % Sverigedemokrater i Forserum" . Undrade om inte detta var en medveten politisk smutskastning av SD. Givetvis babblar hon på ovidkommande. Hon påstår att detta var en relevant fråga!!? Ring och ställ henne mot väggen. 0470-778805..........

 
HM

HM

29 augusti 2012 14:19

OT som vanligt.

Här på Gotland är två ledande Miljöpartister från Karlskrona (Sofia Bothorp) och Oskarshamn (Elisabeth Wanneby) aktuella genom att ha öppnat ett bankkonto där man samlar in pengar bla för att "täcka eventuella skadestånd och rättegångskostnader" för aktivister som begår lagbrott i Ojnareskogen där ett stort polispådrag fn försöker skydda skogsarbetare och hjälpa dem kunna utföra sitt jobb.

Jag har skrivit bla om detta på min blogg idag.

http://ondiklinte.blogspot.com

 
Ingen bild

AWSvensson

29 augusti 2012 14:20

Ronny ,vore konstigt om inte en politisk motståndare känner till hur många procent andra partier har på orten,så den frågan får anses som ledande och skulle inneburit på Perry Masons tid "objection".

 
Ingen bild

Morningstar

29 augusti 2012 15:15

Läste härom dan på FB en kommentar som sade att det finns en scen i American History X med mjölkhällning på mörkhyade. Kan inte konfirmera det då jag aldrig sett filmen trots att den är rätt känd. Men tydligen skall den ha gått på nån av de svenska kanalerna bara någon dag före drevet. En händelse som ser ut som en tanke.

 
Ingen bild

tjosan

29 augusti 2012 15:56

@Morningstar, jag har sett filmen det är en koreansk kvinna, ett biträde i en affär som blir överfallen med mjölk..

 
Svensson

Svensson

29 augusti 2012 16:02

Om regering och pk-media tycker så synd om dessa invandrare som står längst ner på samhällsstegen, då borde dom göra något för att hjälpa dom, höja löner, göra så dom slipper bo i getton.Men istället använder man dessa invandrare som i reklamsyfte för deras ohumana politik.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Observer

29 augusti 2012 16:34

rapporteringen i medierna från forserum bekräftar ännu en gång den mycket dåliga kvaliteten på svensk journalister.Ordet källkritik tycks numera inte finnas i vokabulären.Med felaktiga fakta bombarderas sedan läsare,lyssnare och tittare.Det är en massindoktrinering som inte går av för hackor.Hade DDR fortfarande existerat så hade det varit prisutdelning på prisutdelning i Östberlin till svenskt mediafolk för föredömlig nyhetsrapportering.

 
Ingen bild

babar

30 augusti 2012 08:22

Jag skulle vara aspyfärdig om jag bodde i Forserum, alla som bor där är i stort sett uthängda som livsfarliga nazister av media.
Jag förstår inte varför inte Forserumsborna inte står upp för sitt samhälle, våga säga att allt i media är skitsnack.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se