thoralf

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2012

SVERIGE FÖRNEKAR SIG INTE

Av Thoralf Alfsson - 26 augusti 2012 21:19

Jag måste säga att jag finner den enorma mediestormen angående det moderata twitter om Nalin Pekgul, som helt absurt. Att detta ord ”klappturk” hade sådan sprängkraft är minst sagt avslöjande över hur pinsamt låg det svenska politiskt korrekta etablissemanget befinner sig.


Är du svensk kan du förtalas med vilka ord som helst utan att någon reagerar men har du invandrarbakgrund så sköter journalisterna allting åt den ”krängta” invandraren. Media underblåser verkligen skillnaden mellan vi och dem. Alla ”svennefittor” och ”svennehoror” skiter ni fullständigt i men gud nåde den som säger ”blatte” eller ”klappturk”. Då ringer alla larmklockor och pk-eliten rycker ut!


När Markku Ahonen kallar mig för "bödel" på Östrans hemsida reagerar inte någon journalist! Att kallas "klappturk" är betydligt mycket värre eller helt avskyvärt i förhållande till att bli kallad för "bödel" om man skall tro det mediedrev som gått idag.
Har ni journalister inget annat att göra?


DN, SvD


Jag skulle annars vilja rekommendera journalister och anställda på Expo att se dessa videoklipp från Memri. Sedan ser jag fram emot att ni skriver en kommentar på bloggen. Vi vet ju att ni inte bara läser mina blogginlägg, utan även alla kommentarer i er jakt på något uppseendeväckande ordval.

Ni behöver inte skämmas över att skriva en kommentar på min, en sverigedemokrats blogg. Det kallas yttrandefrihet och ni är också välkomna att kommentera på min blogg. Här behandlas alla lika. Om ni nu vågar!


Men jag har inga större förväntningar på Poohl och Bengtsson éller någon annan på Expo eller övriga mediekåren från Barometern till Aftonbladet skulle kommentera någon av dessa färska klipp.


Först bör ni se detta klipp. Varför visas aldrig liknande klipp i SVT eller någon annan svensk kanal. Jag vet att de flesta vet svaret men det kan också vara förklaringen till att Sannfinnländerna får 17 procent i opinionsudersökningarna och SD på 6 procent. Så länge det svenska folket hålls ovetande om hur verkligheten och hur den ”arabiska våren” ser ut, desto bättre.


Klicka på bilderna för att se klippen (öppnas i nytt fönster)!


 


Eller lyssna på den här Hizbollah ledaren!


 


I hur många svenska moskéer predikas samma budskap?


 


Eller lyssna på denna kvinna i slöja som med sådan glädje berätta om hur hon bara blev gladare och gladare för varje jude som dödades. Hur många kvinnor i slöja i Sverige har samma uppfattning och känner glädje när judar dödas. I Malmö finns det sannolikt en hel del med samma uppfattning.


 


En Sverigedemokrat har uttalat sig och anser att islam skall förbjudas. Vad anser du efter att du sett dessa klipp?

 
ANNONS
 
Ingen bild

tjosan

26 augusti 2012 21:45

Så länge SD hoppar upp och bockar så fort Expo har hittat något så länge kommer det att fortsätta. Varför säger ingen inom ledningen att i vårt parti får man ha sina personlig uppfattningar utan att vi lägger oss i det.

SD verkar så rädda för allt som Expo klagar över. Stå upp i istället och avfärda snusliberalerna i Expo en gång för alla.

Med andra ord så är det bara att säga till Expo om han vill förbjuda islam så är det hans personliga uppfattning som inte partiet stöder, men eftersom vi lever i ett fritt land har alla rätt till sin personliga uppfattning. Ni behöver inte göra avbön så fort något sägs.

 
Ingen bild

Lotta

26 augusti 2012 21:50

Ingen kommentar är också bra att använda. Det gör så många andra. Oavsett vad någon Sverigedemokrat säger eller gör kommer alltid PK-eliten få tolkningsföreträde. Det innebär att det är fullständigt lönlöst att över huvud taget uttala sig vid sådana tillfällen.

 
Ingen bild

Hulda

26 augusti 2012 22:11

Dagens reaktioner på ordet "klappturken" är ett bevis på den nervositet som finns i samhället.
Alla vet att invandringspolitiken har havererat, man ingen journalist, Allians, eller Rödgrön politiker vågar ens andas om problemen, för då är deras framtid vid köttgrytorna över...

Om två år är det valrörelse. Det ska verkligen bli spännande....!!

 
Ingen bild

Essendon

26 augusti 2012 22:15

PK-Media liksom Expo är Svenska folket fiende. Låt dessa dö sotdöden. Om några år är dessa borta och saknad av ingen.
Precis som gamla DDR...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 augusti 2012 22:18

Hulda : Minst 20 stycken får gå hem från Rosenbads köttgrytor
I Katrineholm, Norrköping , Malmö, Borlänge är tiden i KF
över för ett antal hycklare, folkrörelsen/ångvälten SD rullar
vidare över Sverige

 
Ingen bild

Morningstar

26 augusti 2012 22:20

En kul grej hände på FB igår. Nån hade skärmdumpat förstasidan på AB. Där slog man på stora trumman att medieprofilen Pontus Schultz hade dött i en olycka i Frankrike. Ovanför hade dom en avsevärt mindre text och bild om Neil Armstrong.

Många kommenterade typ "Vem faen är Pontus Schultz?". Tydligen ledde detta till att AB blev mejl-bombade, bl a före detta kalmariten Roger Sahlström. Detta ledde så småningom till att AB ändrade sin förstasida. Så att text och bild på både Armstrong respektive Schultz blev jämnstora. Här ser vi tydligt hur uppblåst deras självuppfattning om det egna skrået är. En avliden kollega till dem själva är värsta scoopet medan den första mannen på månen bara får närmast en liten notis, om än på förstasidan men ändå. Vet inte vad som ligger bakom denna Pontus Schultz' berömmelse men vandrat på månen har han i alla fall inte gjort. I det här fallet var det tydligen inte bara Schultz som var ute och cyklade. Det gjorde tydligen hela AB's redaktion också. Här ser vi tydligt hur bra jobb dom gör. Så bra att dom måste höja lösnummerpriset. :)

 
Ingen bild

Inge Sandén

26 augusti 2012 22:29

Tänker på samma sätt "tjosan".
Helt fel att utesluta personer som uttalar sig som enskild person.
Partiledningen måste lägga till sig med ett standardsvar.
Vad enskilda sympatisörer säger om läran islam ligger ljusår ifrån då våra motståndare inom AFA och liknande org.visar sitt hat mot SD i ord som inte kan skrivas.
Kritiken mot läran islam är mycket stor bland våra väljare.

Själv röstar jag SD,därför att min egen åsikt är,att islamvännerna tagit över Adolfs judehat.

Vi har fått en ny religion i Sverige som heter PK-korrekt.
Varje ord skall vägas på guldvåg.

Säger som drängen sade,då han varit på besök i Stockholm och fick frågan när han kom hem.
Nå,vad tyckte du om Stockholmarna?
Artiga och trevliga.
Hemma har dom alltid kallat mig för "drängajävel"men i Stockolm sade dom "bonajävel"

SD-ledningen skall inte vika sig för Expo och TV-24nyheter.
Det räcker med att PK-iterna viker sig för muslimernas krav på särbehandling.
Här hittar vi själva knuten till alla motsättningar mellan svenska folket och den vänsterintellektuellamarxistkultureliten.

 
Ingen bild

alf

26 augusti 2012 22:36

Thoralf
Kan du inte fixa Creeper och MediaCreeper till din blogg, likadant som i AP så vi kan se vem som är intresserad av lite sanningar ibland.

 
Ingen bild

boa

26 augusti 2012 23:39

Jag hörde Per Norling i Bollnäs framföra, som jag uppfattade det,sina personliga åsikter om Islam. Jag håller helt och hållet med honom om att islam inte borde få ha något berättigande i vårt land. När jag därefter också lyssnade till distriktsordföranden Roger Hedlunds uttalande om uteslutning av Norling ur partiet tappade jag nästan mina sympatier för SD. Börjar SD att efterrapa de andra partierna, fackförbund och andra organisationer genom uteslutningar av personer som inte dansar PK-valsen. Jag är gammal nog att minnas Sjöbo-OLLE och lokalpolitikerna som uttalade sig om invandringen framför dolda kameror i Janne Josefssons valstugerepotage. De var framsynta och såg farsoten med ohejdad invandring. Vad jag kan minnas blev de flesta,om inte alla, av dem uteslutna ur sina moderspartier. Med facit i hand kan man se att de hade rätt i sina framtidsversioner. Skall nu SD börja vika sig för PK-etablisimanget, vad har vi då kvar att tro på. Eller tycker SD-ledningen att Islam är något bra? Stå upp och stötta både Per Norling och Sven-Erik Carlsson.


 
Ingen bild

Bernhard EK

27 augusti 2012 00:44

Jag tycker inte heller att Islam passar in i vårat samhälle. Vill partiet utesluta mej av den anledningen så får dom väl göra det. I min värld så har kvinnor samma rättigheter som män,och man respekterar djurens rätt,samt förlitar sig på vetenskapen före religösa skrifter.Förövrigt anser jag att sossarnas generösa bidragssystem är orsaken till främligsfientligheten som råder i vårat samhälle. Det fungerade bra på 50-talet då folk var ärliga,men har missbrukats sedan 60-talet. Själv så känner jag många invandrare bra som dåliga. Jag träffade t.e.x en Italienare på 80-talet som kom till Sverige 65 han jobbade i tre år sedan blev han "psykiskt sjuk" och försörjd resten av livet av oss skattebetalare. Han hade dåliga tänder så han åkte till Italien och satte in guldtänder,räkningen gick till Svenska försäkringskassan som givetvis betalade. Den första Turken jag kom i kontakt med var däremot väldigt kreativ,han hade tre jobb som städare. Arbetstiden på varje jobb var 6 timmar,men han fixade det på 4 därför hann han med. Han betalade skatt på samtliga. Vad jag försöker säga är att det finns bra och dåligt folk. Vad vi som Sverigedemokrater skall stå för är väl realism? Och religion hammnar utanför realism i min värld.

 
Ingen bild

PMS

27 augusti 2012 00:54

Blir islamkritikerna uteslutna från SD så är det färdigröstat för min del.

 
Ingen bild

Ludvig

27 augusti 2012 06:17

Tack för upplysningar om hur illa det är ställt i vårt gamla fosterland.

 
Ingen bild

Stefan A.

27 augusti 2012 07:05

Lite kontroversiella(enl. Svenska förhållanden förstås)uttalanden verkar ju vara enda chansen för SD att få någon tid i SVT/SR, även om det är en rättegång där åtal och dom redan är klart så är det iaf. lite reklam,om islam kan man säga att skulle denna företeelse uppstått i dag i en pursvensk sekt så skulle samma personer som i dag frenetisk försvarar denna religon kräva totalförbud för densamma, hyckleriet är den Svenska eliten mest framträdande egenskap, och vi får antagligen vad vi förtjänar när vi fortsätter köpa dessa hycklares blaskor och klickar på betalande annonsörers alster...sluta med det..

 
Ingen bild

mullis

27 augusti 2012 07:58

jag har ett behov av att ännu en gång tacka Thoralf för att han orkar driva bloggen och allt grävande, jag är säker på att budskapet går fram, även i maktens korridorer i Kalmar.

 
Stefan K

Stefan K

27 augusti 2012 09:02

Islam har en agenda, det borde framgå av alla som besökt Youtube och sett de hundratals filmer med samma innehåll som ovan.
Det är en ren ynkedom att svenska journalister och politiker inte vågar erkänna att människor likt de i filmerna ovan redan finns i Europa inklusive Sverige och att de har en stor makt i den muslimska sfären. Därmed inte sagt att alla muslimer delar deras uppfattning.


Angående "klapp-turk" och andra benämningar som får rasiststämpel över sig, visar det hur urvattnad ordet rasism blivit och hur det används i alla sammanhang där en person med utländsk bakgrund står i blickfånget. Jag köper inte att vi i majoritetsbefolkningen aldrig kan drabbas av rasism, för visst tusan är svennehora och viting lika rasistiska ord som svartskalle och svarting?


Personligen tycker jag det bör vara SD:s uppgift att i debatter och andra sammanhang fråga media, politiker och vänstersocialisterna på Expo varför de inte reagerar över filmer som de ovan och varför de inte ser lika allvarligt på de brott och den rasism som drabbar både svenskar och invandrare med västeuropeiskt ursprung.


Sedan Thoralf har jag två råd. Se för guds skull till att ni sprider i leden om dessa twitter- och facebook kommentarer. Ända ned på gräsrotsnivå borde man veta att media och Expo hugger på varje fel valt ord och gör detta till en riksnyhet. Dessutom finns det ingen anledning att SD utesluter medlemmar i parti och minut bara för att Expo granskar. Ingen på vänsterkanten, allra minst Expo, har väl krävt Simon Fors avgång, trots att han twittrat om att alla moderater förtjänar att skjutas och Per Gudmundsons avrättning.

Om Belinda Ohlsson på Debatt läser detta, vore det önskvärt att bjuda in representanter från SD och Expo i en debatt om rasism och övrig politik...och utan de ständigt inbjudna vänsterungdomar som sitter på åhörarplats och förstör viktiga debatter.

http://petterssons.bloggsida.se

 
Ingen bild

Funtaren

27 augusti 2012 09:13

Man kan inte förbjuda åsikter eller ideologier. Se på Tyskland, Frankrike och Österrike för konsekvenserna av sådana ambitioner. Eller, för den delen, sverigedemokraters situation i Sverige idag.

Det man kan göra är att i största möjliga utsträckning vaccinera folk mot de oacceptabla beståndsdelarna i dem genom grundlig utbildning i kritiskt tänkande och objektiv information om ideologier / religioner så att de inte kan lura i folk vad som helst. Förbud leder bara till det vi anklagas sträva efter - martyrstatus.

 
Ingen bild

Arvid

27 augusti 2012 09:22

Våga se sanningen genom töcknet!

http://tinyurl.com/toleratethetruth

 
Ingen bild

AWSvensson

27 augusti 2012 09:53

Hur många PK-iter har framfört att Sverigedemokraterna borde förbjudas, något som avspeglats sig i stora rubriker om yttrandefrihet,nej snarare ett mysigt hycklande om det riktiga i detta. Att däremot uttrycka att Islam:s värderingar fungerar inte i ett västerländskt land, ett land som bygger på kristna värderingar, utan borde i denna form förbjudas får Pk folket att gå i taket. Sverigedemokraterna bygger sin uppfattning på verkligheten ,medan Islams fiktiva ideer bottnar i medeltida vanföreställningar.

 
Ingen bild

1984 = 2012....

27 augusti 2012 10:36

Är ingen beundrare av varken Åkesson eller hans ledarskapskompisar, men i brist på alternativ tvingas jag att utan entusiasm rösta på SD - som ju dock emellanåt öppnar käften om det pågående vanstyret och den vansinniga massinvandringen jämte det tilltagande islamkryperiet.

 
Svensson

Svensson

27 augusti 2012 10:49

Det roliga med det här, var att det var en Moderat. Moderaterna som försöker tysta alla andra med andra åsikter. Kan vara ett tecken på att även Moderater börjar tröttna på massinvandringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

AWSvensson

27 augusti 2012 10:54

Detta krypande för Islam och Pk folk så fort media, utkommenderad av yttrandefrihetens fiende Expo hittat någon bagatellartad synpunkt, gör att Expo tro sig framstå som vinnare när det i själva verket är nationen Sverige och en av dess grundpelare åsikt/yttrandefrihet som är förlorare.

 
Ingen bild

AvKyJJ

27 augusti 2012 11:00

Här finns ett intressant klipp från ICLA´s möte i Bryssel med
Fader Samuel där han säger att en moské är farligare än ett
kärnkraftverk.

http://www.libertiesalliance.org/2012/08/20/brussels-2012-father-samuels-speech-with-english-subtitles/

 
Ingen bild

Calle

27 augusti 2012 11:20

Det är det fina med riksdagsmannen T.A Han tar inte skit och gör i brallan när påhoppen från Expo och övrig vänster duggar tätt.

 
Ingen bild

Lotta

27 augusti 2012 11:43

Så aktuell. Paul Weston pratar om creeping sharia.

http://www.youtube.com/watch?v=qHDASz4xdD4&feature=youtube_gdata_player

 
Ingen bild

Observer

27 augusti 2012 12:01

Nalin Pekgul bror heter Kurdo Baksi.Som broderns namn indikerar härstammar de från den kurdiska befolkning som finns bl.a i Turkiet."Klappkurd" är således en mer korrekt bedömning.Deras avlidne fabror som också fanns i Sverige men begravts i Turkiet applåderade åt våld och extremism samt tyckte att det skulle Europa drabbas av.Något avstånd från farbroderns uppfattningar har man aldrig sett dessa syskon ta avstånd ifrån.Ej heller förfasades våra politiker och medier över detta när uppfattningarna fördes fram.Lite terror är ju inget att hetsa upp sig för varken för de ovan nämnda syskonen,politiker eller för våra så alerta journalister.Vi kan konstatera att ordet "klappturk" smäller högre än bomber i de svenska mediernas och de korrekta politikernas värld.

 
Ingen bild

Bengan

27 augusti 2012 12:06

Hon är väl snarare en "klappkurdiska".
Hon är ju född i Kurdistan av kurdiska föräldrar.

Frågan är då vad man ska kalla hennes bror som tycks hata svenskar i allmänhet (svenskar som alltså föder honom och ger honom ett hem, sjukvård mm) och SD i synnerhet.

 
Ingen bild

AWSvensson

27 augusti 2012 12:07

Observer,enligt PK-logiken så är alla som bor i Sverige svenskar,således alla som bor i Turkiet turkar. Så Pk folket hade nog accepterat ordet klappsvensk.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 augusti 2012 12:22

@ Observer

I ett radioprgram i början av 90-talet, intervjuades Nalin Baksi av en av sveriges radios journalister. Allmänt prat om dittan och dattan under en knapp halvtimma, sedan kom i slutet frågan: "Nå Nalin hur trivs du med att vara svensk?". Blixtsnabbt kom svaret: "Jag är inte svensk, jag är kurd!".

 
Ingen bild

Sven Dacke

27 augusti 2012 13:17

Se filmen 1984 av George Orwell, mannen som skrev instruktionsboken om hur samhället skall styras och som säkert finns på bokhyllan hos alla ledande politiker

http://www.youtube.com/watch?v=hATC_2I1wZE&feature=player_embedded

 
Ingen bild

SM811

27 augusti 2012 14:14

Muslimerna gick hand i hand med nazisterna under kriget. Inte så underligt att de vill utrota alla judar. Sådan är islams lära.

 
Ingen bild

Nalli

27 augusti 2012 14:36

Så länge en SD:are håller sig till sanningen ska de inte kunna uteslutas ur partiet.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 augusti 2012 14:52

@ Nalli

Instämmer.

M.h.t gamarna/media räcker det mer än väl med att utdela en "symbolisk" varning!

 
Lassekolja

Lassekolja

27 augusti 2012 15:39

Bra inlägg Stefan K, Nalli och Skånepåg m.fl.
Vad är det för fel att kalla en spade "en spade" och en klappturk "en klappturk" när man kallar oss, som värnar vårt Välfärdssverige och de generationer som byggde landet, för "främlingsfientliga rasister" och ännu värre?

Lika mycket som jag tycker att SD´s ledning inte bör vara så lättskrämda och utesluta till höger och vänster, lika mycket tycker jag att SD-företrädare, runt om i landet med tanke på mediaklimatet, bör tänka på dom säger!

KÄMPA PÅ alla SD-hjältar! Hösten 2014 "tar vi dom"!!!

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?p

 
Ingen bild

Hulda

27 augusti 2012 16:46

Nu stänger SR,s Studio Ett möjligheten att kommentera inslagen. Att något varit på gång har märkts då endast "snälla" inslag gått att kommentera på sistonde.
Rätten att fritt uttrycka en åsikt minskar. främst för de som inte bräker som alla andra får i fårhagen.
Vem vågar uttrycka en politiskt inkorrekt åsikt om tex. invandringen och sedan bli måltavla för extremvänstern?
Nej, Sverige blir trängre och trängre för det verkligen fria ordet.

Det som våra medier inte vill ha kritik mot är Mångkulturen. Inte ett enda kritiskt ord får förekomma.....

 
Lassekolja

Lassekolja

27 augusti 2012 17:31

Hulda@, jag instämmer helt med Dig men det handlar samtidigt om "Frihet under ansvar"! Eftersom nu media fungerar som dom gör är det ju ganska korkat att skriva på ett sätt att det slutar så här. Själv har jag blivit avstängd av GP(Göteborgs-Posten) två gånger. (Gert Gelotte påstår att jag stigmatiserar invandrare, vilket inte stämmer. Jag har däremot kritiserat politikerna, som ju bär hela ansvaret för att situationen i Sverige förvärras år efter år!) Som väl är finns metoder att klara även detta!
Om jag fick råda hade vi inte haft en enda muslim i Sverige, möjligen de afganska tolkarna under förutsättning att dom konverterar!

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?p

 
Ingen bild

AWSvensson

27 augusti 2012 17:41

Lassekolja, personer som öppet uttalar motstånd mot den gängse samhällsnormen kan drabbas av stigmatisering, exempelvis invandringskritiker, så du är i gott sällskap.

 
Ingen bild

Hulda

27 augusti 2012 18:36

@Lassekolja.. Men om detta "ansvar" innebär en självcencur, främst vad gäller invandring och mångkultur, vart är vi på väg då?
Det heter något i stil med "fri och obunden" debatt, det som SR bjuder in till, men det blir inte så.
Givetvis finns det gränser i alla kommentatorfält, men när den politiska korrektheten styr kommentarrna, blir det fel.

Nej, skjortkragen känns trängre idag och blodtrycket högre....

 
Ingen bild

Helene

27 augusti 2012 19:40

Jag kommer mycket väl ihåg Nalin Pekgul när hon i TV berättade hur rädd hon var för att hennes familj och släkt skulle få reda på att hon umgicks med svenskar. Såna är de, dessa rassekurder!

 
Ingen bild

ICH

27 augusti 2012 19:48

Det är intressant hur den infantila twittermaffian som i alla möjliga och omöjliga sammanhang hostar upp sitt eviga "allas lika värde" anser det OK när Nalin Pekul kallar Jimmy Åkesson rasist och nazist* medan samma twittermobb går i taket om Nalin Pekgul lite skämtsamt kallas "klappturk" med referens får man förmoda till det tidigare youtubeklippet "skogsturken". Vad är det egentligen som är så kränkande? Att hon kallas för turk? Är det lika kränkande att kalla någon för kines, somalie, polack eller norrman?
Vilekt lågvattenmärke!
* I en intervju i Dagen som gjordes på valnatten, kallade Pekgul bland annat Åkesson för ”en skicklig maktmänniska och rasist”. Hon sa också att ”helt plötsligt har vi nazister i riksdagen.”
Kent Ekeroth gjorde en anmälan till JK att såväl Åkesson som övriga i Sverigedemokraternas riksdagsgrupp därmed har utsatts för förtal. Det menade däremot inte JK........
http://rod.se/demokrati/inte-förtal-kalla-åkesson-nazist.

Som flera andra påpekat tycker inte heller jag att SD ständigt skall stå med mössan i handen så fort Expo nyser.

 
Bengan

Bengan

27 augusti 2012 22:19

Det var inte förtal att kalla Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson för rasist och nazist. Det slår nu Justitiekanslern fast.
...
Kent Ekeroth, sverigedemokratisk ledamot som sitter i Justitieutskottet, har gjort en förtalsanmälan med anledning av en intervju med Nalin Pekgul (S) i tidningen Dagen.

I intervjun, som gjordes på valnatten, kallar Pekgul bland annat Åkesson för ”en skicklig maktmänniska och rasist”. Hon säger också att ”helt plötsligt har vi nazister i riksdagen.”

http://rod.se/demokrati/inte-f%C3%B6rtal-kalla-%C3%A5kesson-nazist

http://rod.se/demokrati/inte-f%C3%B6rtal-kalla-%C3

 
Ingen bild

va-fan-tror-du

27 augusti 2012 22:35

Ni e fan sjuka i huvudet allihop. Gå o häng er istället. Detta landet mår bättre utan er än utan muslimer. Hade muslimerna velat ta över detta landet så hade de gjort det för länge sen och inte om 10 eller 100 år..

 
Ingen bild

Niclas

27 augusti 2012 22:42

En sak som personerna på de där fyra bilderna har gemensamt är att de inte är invandrare i Sverige. Ska vi lägga upp en bild på Charles Manson och jämföra honom med dig bara för att ni båda kommer från en kristen kultur? Ta och tänk över allt och lägg ner det här jävla skitpartiet nu.

 
Ingen bild

Skånepåg

27 augusti 2012 22:47

@ va-fan-tror-du

Trodde att de flesta spyflugorna hade blivit mat åt fågelungarna i sommar. Men en och annan har tydligen överlevt vilket är mycket trevligt, för då får vi även fortsättningsvis genomtäkta och verkligen lustifika kommentarer att skratta åt.

 
Ingen bild

Magentan

27 augusti 2012 22:54

Angående de intelligenta kommentarerna från "vad-fan-tror-du" och "Niclas" (om dessa nu råkar vara två olika personer)

Länder där okunniga och aningslösa korkskallar är i majoritet går alltid under. Om korkskallarna dessutom har bestämt sig för att vara "världens godaste och mest generösa" korkskallar så är färden mot undergången ännu effektivare och snabbare.

Sverige går mot sin undergång med accelererande hastighet. Men jag tror faktiskt England och Frankrike leder racet. De verkar ligga aningen före oss - ännu så länge.

 
Lassekolja

Lassekolja

27 augusti 2012 23:33

Jag blir så stolt över att vara svensk när intellektet flödar över när sådana som "va-fan-tror-du" yttrar sig!
Här har vi definitivt en potentiell Nobelpristagare!

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?p

 
Ingen bild

kalle

28 augusti 2012 00:04

mona salin , som bedrev " röstskola" i vivalla, örebro. alltså de hade värdiga kuvert med röstsedlar ilagda och så fick de nysvenskar som inte visste någonting om val i Sverige, lämna fram kuverten och rösta!

nu skall belöningen komma i form av äventyrsland och nybyggnation för nybyggarna var arga att alla löften bara var tomt snack.
600 Miljoner och DU skattebetalare betalar.

se hur det är i vivalla innan superbyggena:
http://www.swedenconfidential.info/2012/08/27/den-mangkulturella-stadsdelen-vivalla-i-orebro-byggs-om/#more-37079

 
Ingen bild

Nils

28 augusti 2012 00:09

Vad menar du med din fråga på slutet? ska man tolka det som att du stöttar personen som inte ställer sig bakom religionsfrihet. Tycker du att man ska få vara med i sd om man tycker att islam ska förbjudas och att alla muslimer ska utvisas?

 
Ingen bild

Magentan

28 augusti 2012 00:27

I sitt inlägg ovan skriver Thoralf: "... Jag skulle annars vilja rekommendera journalister och anställda på Expo att se dessa videoklipp från Memri. Sedan ser jag fram emot att ni skriver en kommentar på bloggen. [...] Ni behöver inte skämmas över att skriva en kommentar på min, en sverigedemokrats blogg. Det kallas yttrandefrihet och ni är också välkomna att kommentera på min blogg."

Kan det vara så att Thoralfs enträgna vädjan redan har hörsammats? Kan det vara ett par journalister eller Expo-anställda som döljer sig bakom de mystiska signaturerna "vad-fan-tror-du" respektive "Niclas"?
:-)

 
Ingen bild

Morningstar

28 augusti 2012 01:43

@Niclas. Kul att du tar upp fallet Manson. Läste nämligen en ny artikel om honom tidigare i somras. Där trädde en delvis annan bild fram av honom än den vi har blivit itutade i decennier. Visserligen var han kriminellt WT och ingen duvunge heller. Men nån sekt fanns det aldrig och någon egentlig ledare var han inte heller. Han beordrade aldrig några mord , utan dom begicks helt och hållet på initiativ från dom andra i gruppen. Vad som hände var att ingen annan än Richard M Nixon uttalade sig i media om honom före rättegången. Detta ledde till att han blev på förhand dömd som skyldig i det folkliga medvetandet. Men han har också uttalat sig att han inte vill bli fri. På grund av omständigheterna under sin uppväxt har det visat sig att han är närmast analfabet och trivs i fängelset på grund av att det ger honom fasta rutiner att förhålla sig till och att han nästan inte känner till nåt annat liv. Innan han slutligen åkte in på livstid så hade han gjort ett antal andra voltor på kåken för småbrott. Men det är ju iofs inte så lätt att veta. Inte ens jag visste det förrän för någon vecka sedan.

 
Stefan K

Stefan K

28 augusti 2012 08:32

Svar till Magentan
Jag har inget till övers för Expos partipolitiska förföljelse av SD och deras personliga agenda som genomsyras av vänstersocialism, men jag är säker på att deras officiella representanter besitter en högre intelligens än de två namngivna signaturerna (som råkar publicera sina verk inom 5 minuter, häpp).
Jag tror snarare att de bägge (eller om det är samma person, Thoralf vet) tillhör de som står på svenska torg, blåser i vuvuzelor, kastar sten, skriker ut sitt hat och att inga "rasister" ska få gå på "våra" gator, de gator som är skattefinansierade och som de bägge garanterat inte bidragit till. De kanske även tillhör den ljusskygga lilla skara som så modigt smyger runt på nätterna och kastar in stenar genom sovrumsfönster, vandaliserar bilar och sprejar husfasader med hatiska slagord, följt av en välkänd bokstavskombination på tre bokstäver.

http://petterssons.bloggsida.se

 
Daniel

Daniel

28 augusti 2012 09:01

Bloggen "Inte rasist, men", en inofficiell del av Ministeriet för Åsiktsenighet, vars enda syfte är att märka ord, har slagit ner på ditt inlägg, Thoralf. De skriver:
"Efter att publicerat fyra filmer med extremt negativt innehåll och text därtill, är det svårt att tolka det på annat vis än att han vill få oss läsare till att tänka 'självklart ska vi förbjuda islam'."

Nu är det alltså förbjudet dels att TÄNKA vissa saker och dels att ANTYDA något så att andra också kan lockas att tänka det förbjudna.

Angående Sverigedemokraten som sagt att islam ska förbjudas så håller jag inte med honom. Sådan extrema ideologier såsom nazism, kommunism och islam ska inte vara förbjudna i en demokrati. Endast de handlingar som dess följare utför som är antidemokratiska ska vara förbjudna (hets mot folkgrupp, "passivt" blockerande av andras yttrandefrihet genom att föra oljud och dylikt på demonstrationer med tillstånd, könsingrepp på spädbarn, hets mot homosexuella och ickemuslimer osv)...

För övrigt kommenterade min mor Sverigedemokratens uttalande med: "Bra! Det tycker jag också!" Hon är 73 år, har hittills alltid röstat åt vänster, hängde med rödstrumporna i Stockholm på 70-talet, demonstrade mot Vietnamkriget osv. Hon säger att det Sverige hon ser nu är inte det Sverige som fanns förr och som hon kämpade för att förbättra.

http://interasistmen.se/uteslutningar-avhopp/vill-

 
Ingen bild

Magentan

28 augusti 2012 10:29

@ Stefan K

Tack för ditt svar på min undran. Du har säkert rätt i det du skrev.
:-)

 
Ingen bild

Lärare

28 augusti 2012 10:46

Varför ska Pär Norling uteslutas?
Han talade inte för partiet, det var hans helt personliga åsikt. Dessutom är han rätt ny som politiker och kanske inte mediatränad. Skulle tro att journalisten fick ut det han ville, han provocerade säkert fram det.
Islam hör inte hemma här svårare än så är det inte!

För ngr år sedan satt Stefan Einhorn i TV och uttryckte sin rädsla för islams utbredning i Europa!

Vi har ju åsiktsfrihet än så länge.

Uteslut inte Pär Norling! 
Ingen bild

Albert

28 augusti 2012 16:02

Ärligt talat Alfsson, en SVERIGEdemokrat ska väl kunna uttrycka sig på svenska? Jag skulle gärna se dig göra ett av Leijonborgs språktest...fara för utvisning kanske:D Jag ger mig fan på att om du knyter handen står alla fingrarna rakt ut.

 
Ingen bild

sophia

28 augusti 2012 16:06

Islam hör inte hemma här och ska SD utesluta alla som tycker så lär det inte bli många kvar.

 
Ingen bild

Skånepåg

28 augusti 2012 16:36

@ Albert

Vad är problemet?

Från din egen urusla text:
- ska= skall
- språktest...fara för utvisning kanske= kan kanske innebära fara för utvisning.
- Jag ger mig fan på att om du knyter handen står alla fingrarna rakt ut.= Du saknar således den elementära förmågan, att om du själv knyter höger hand så tittar du på den oknutna vänstra i din totalla virrighet. Ett litet tips: På vänster hand sitter tummen till höger och på höger hand sitter tummen till vänster. Om du rabblar detta ett antal gånger varje bönestund, så skall du se att med tiden kommer du att klara av det här problemet.

 
Ingen bild

Skånepåg

28 augusti 2012 16:38

Rättelse till ovanstående: totalla= totala

 
Ingen bild

tjosan

28 augusti 2012 19:06

Så här svarar SSU:s ordförande på den kritik som Krister Kronlid skrivit om:
"SSUs ordförande Gabriel Wikström anser att uttalandet saknar grund och är märkligt.
– Jag delar inte den uppfattningen och har aldrig stött på det själv, även om Krister Kronlid självklart har rätt till sin uppfattning."

Lär er nu SD hur ni skall svara när Expo hör av sig så slipper vi ert nigande för Expo.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se