thoralf

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012

FACKELTÅG

Av Thoralf Alfsson - 24 augusti 2012 22:54

Ännu ett fackeltåg. Denna gång är det inte i Malmö utan i Forserum. Enligt uppgifter i media har dessa trakasserier mot somalier pågått under 2 år. Att över 100 personer redan flyttat från Forserum tyder på att dessa uppgifter är sanna.


Varför har inget hänt tidigare?


Varför har inte Migrationsverket reagerat tidigare? Men framförallt varför har kommunen inte reagerat? Har dessa trakasserier polisanmälts tidigare? Varför har i så fall ingen tidigare tagit tag i de ungdomar som alla inblandade tycks veta vilka de är. Vad har polisen sysslat med tidigare?


Sedan är jag också lite förundrad över att alla inblandade tycks känna de som trakasserat somalierna men ingen tycks vara anmäld, för t.ex ofredande. Media har heller aldrig berättat vem som ligger bakom dessa trakasserier! Det är verkligen märkligt! Om det är etniska svenskar som ligger bakom brukar inte media vara sena med att förmedla detta.


Politikerna flockas i Forserum, jublar de också?  Läs artikel.


Är det bara en medieballong? Är det verkligen hela sanningen som förmedlas av media.  Jag önskar att jag bodde i Forserum så man hade möjlighet att få fram lite fakta som inte behandlats av pk-media.


I Höglandsnytt finns följande artikel med rubriken "Somalier flyttar inte på grund av trakasserierna enbart"


I själva verket kanske ingen flyttat enbart på grund av trakasserier, utan av andra anledningar. Kanske ett uppdrag för Janne Josefsson och Uppdrag Granskning till hösten att sticka hål på en mediaballong som politikerna flockats runt?


Tyvärr har jag inget större förtroende för den svenska mediekåren och deras grundläggande arbete.


Idag fick Anders Behring Breivik sin dom vid tingsrätten i Oslo. Synd att inte Norge har en ännu vassare lagstiftning! Ett straff på 21 år borde multipliceras med antalet som han dödade.


Idag har polisstyrelsen för Kalmar län haft ett styrelsemöte i Västervik. I bilen till Västervik var nästan det enda som pratades om i radion innan klockan 10, den kommande domen i Oslo. När jag körde in till Västervik hajade jag dock till när jag såg följande vägverksskylt. Kändes väldigt "groteskt" (trots stavningen) med tanke på att Breivik ”uppträde” som polis på Utöya.


 


Vid dagens styrelsemöte gjorde länspolismästare Anders Kjaersgaard sitt sista möte, han slutar den 31 augusti för att bli länspolismästare i Blekinge. Efter mötet frågade min kollega om han på något sätt var släkt med en annan Kjaersgaard i Danmark som också skall avgå, vilket han inte var. Men han berättade att han ganska ofta fått frågan och att han ibland brukade skoja och säga att Pia Kjaersgaard är hans fru. Vilket ofta fått frågeställarna väldigt ställda och mållösa   


Jimmie Åkesson får vara med i en trailer för SVT:s Agenda! Utvecklingen går framåt!


Sven-Erik Karlsson i Högsby har ännu en gång skrivit en kommentar på nätet som SD tar helt avstånd ifrån. Sven-Erik har idag sagt upp sitt medlemskap i Sverigedemokraterna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Magnus S

25 augusti 2012 00:53

Jag hänger på alla dina frågor Thoralf. Men det är inte viktigt för media. Det viktiga är att de får bussa hjärntvättade broilers från ssu och ung vänster från närliggande kommuner för en maktdemonstration i lilla Forserum för mångkultur och att agera så fort det minsta motstånd mot den allsmäktige mångkulturen visa sin blågula lilla nos. Det är sorgligt vart vårt land tagit vägen.

Men som Rocky Balboa brukar säga; Det är inte hur hårt du slår som spelar roll. Utan det är hur hårda smällar du orkar ta emot och ändå orka resa dig och kämpa vidare som bär till seger.

 
Ingen bild

Magnus S

25 augusti 2012 01:24

Det sista jag skrev vill jag tilldela S-E Karlsson. Du kommer alltid vara en go gubbe för mig och jag förstår alltid hur du menar. Även om svenskfientliga äxpo med (ond) vilja väljer att misstolka det.

 
Ingen bild

sven-erik karlsson

25 augusti 2012 06:39

Tack Magnus det är ord som värmer ! Som sagt var, jag tar smällarna när dom kommer och reser mej på nio , kommer att i fortsättningen ta flera ronder , utan att behöva tänka på EXPO !
Mvh Sven-Erik .

 
Ingen bild

Hulda

25 augusti 2012 06:47

Finns det ingen här som har insideinfo från Forserum? Det låter lite för tillgjort i "gammelmedia".
Är det äkta Svenskar som ligger bakom dessa omtalade trakasserier?
Har verkligen allt detta hänt?
Kort sagt, jag har känt sedan detta började, att något är skumt i Forserum.

 
Ingen bild

Hans

25 augusti 2012 07:47

Flashback har en intressant tråd om detta

 
Ingen bild

Pierre

25 augusti 2012 08:34

http://www.olandsbladet.se/index.php?id=20034&placid=3&template=

Då var det dags igen och som jag sagt till alla som inte trott på mig i Borgholm så får de nu tillbaka samma problem som de haft med dessa asylsökanden.


Jag hoppas alla kommer bli nöjda på Öland nu då de får sin mångkultur.

PS SD kommer nog behöva många politiskt aktiva 2014

 
Ingen bild

Skånepåg

25 augusti 2012 08:34

@ Hans

Tycker inte att tråden i Flashback tillför något i sak. Eller är det något speciellt som du avser?

https://www.flashback.org/t1944754

 
Ingen bild

Hulda

25 augusti 2012 09:01

@Hans.. Tycker som Skånepåg att Flashback inte tillför några fakta. Är det Svenskar eller inte, det svaret vill jag ha.
Vi ser ju hur det står till i Malmö och Judarnas situation.
Där klagar alla om ökad antisemitism. Men ingen vågar säga VILKA grupper som främst hotar Malmös Judar.
Det enda som kryper fram är att Mellanösternkonflikten är orsaken. Vi här kan ju tom. med vårt sittfläsk förstå helheten, men kan alla det...?

Detta hymlande med sanningen och svävande svar kanske också gäller i Forserum?

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 augusti 2012 09:14

EFTERLYSNING !

Är det någon som sätt till en riktig granskande journalist?

Uppdrag är att granska händelserna i Forserum på ett objektivt och helt neutral sätt. Personerna är kända av polisen och det borde inte vara så svårt att att få kontakt med gruppen som orsakat allt ståhej.

Jag försvarar inte vad som hänt, och alla skall känna sig säkra i Sverige, till och med Sveridemokrater, lärrinnor i skolan som dagligen får höra att dom är horor med mera.

Till skillnad mot vår stadsminister anser jag inte någon skall förvänta sig stryk för sina politiska åsikter. Alla skall kunna tycka och säga vad dom vill, både Jimmie Åkesson, Lars Vilks med flera.

Så snälla "riktiga" journalister, granska nu och berätta sanningen, för utan sanning kan vi inte lösa dagens problem

 
Ingen bild

Hacke

25 augusti 2012 09:19

Det finns alldeles för många välbekanta frågetecken kring historien i Forserum som media förbigår i vanlig ordning. Men när sanningen så småningom kryper fram lär det som vanligt bli den stora tystnaden som råder i fulmedia. Kvarstår för all framtid gör då ändå händelsen som "Rasistdåden i Forserum".
Redan för många år sedan hade vi en av alla dessa mediala "rasistdåd" i min lilla stad. En irakier hade blivit överfallen, misshandlad och bunden i sin butik av gärningsmän som han beskrev som svenska skinheads. Hela samhället mobiliserade med plakatmålning i skolorna, demonstration, politikertal, insamlingar och stöd för den drabbade. Genom ett tämligen snabbt polisarbete klarades historien upp och det framkom att det handlade om en intern knarkuppgörelse där det var landsmän till den drabade som var förövare.
Det blev omedelbart tyst i media med endast en liten notis kring sanningen och än idag minns folk händelsen bara i sin ursprungsversion.
Här kan vi verkligen snacka om mytbildning, Ullenhag. Och i media har du som alltid din bästa medlöpare till lögnspridningen och propagandan.

 
Ingen bild

Skånepåg

25 augusti 2012 09:59

Så tycker utflyttarna om invandrare.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/sa-tycker-utflyttarna-om-invandrare/

 
Ingen bild

Skånepåg

25 augusti 2012 10:03

Observera att min ovanstående kommentar berör en länk från Sydsvenskan år 2005. Tror inte att tidningen skulle "våga" göra en ny liknande (och mot förmodan lika "ärlig") enkät i dag?

 
Ingen bild

robban

25 augusti 2012 11:37

tycker det är lite vekt att SD hela tiden ska spela undfallande när någon medlem skriver eller säger en kommentar på nätet. jag hade också lämnat ett parti som inte kan skilja mellan privat och partiutalanden. du är väl i princip den enda SD are som är aktiv,va fan gör de andra 19 i riksdagen? börjar fetelönen göra folk bekväma och att bli mainstream för att inte stöta sig med media? kan på rak hand ränkna upp kanske 5 pers i eran riksdagsgrupp men vilka de andra är har jag faktiskt inte en susning om. få dem att agera och synas lite.

 
Ingen bild

Ateisten

25 augusti 2012 12:23

Jojmensa, fackeltåg när somalierna snyftar om trakasserier...

Hur många fackeltåg mobiliserades av pk- och godhetsfolket när 7 afganer våldtagit och misshandlat en tvåbarnsmamma Småland?

Hur många fackeltåg mobiliserades av pk- och godhetsfolket när somalier våldtagit och misshandlat en ung svensk tjej i Borlänge?

Ja ni vet ju att listan kan göras lång...

Man kräks över dessa multikulti-människor...

 
Ingen bild

Hulda

25 augusti 2012 12:52

@Ateisten.. Ja, man kan verkligen undra över många uteblivna fackeltåg.
Också över uteblivna riksdagsdebatter, insändare, debattartiklar, seminarier, konferanser, nyhetsartiklar, , granskande reportage, utredningar, ekonomiska sammanställningar, osv, osv.
Men allt detta är så oerhört laddat att vidröra att ingen vågar.

"Rasist" -stämpeln kommer DIREKT och bränns med brännjärn i pannan på den som ifrågasätter den politiskt korrekta "sanningen".

Du Sverige är inte vad du har varit. Vi saknar dig.........

 
Ingen bild

Hans

25 augusti 2012 13:38

https://www.flashback.org/t1944221p77 Nu börjar det hända lite på flashback

 
Ingen bild

Hans

25 augusti 2012 13:40

Glömde, ang. fam Stråle

 
Ingen bild

kalle

25 augusti 2012 14:32

jag håller med thoralf, man vill ju veta mer om varför det händer så konstiga saker hela tiden. verkar som media vill bygga upp en sensation varje gång, och då får de klippa och klistra och förvränga verkligheten, så det passar in i mediaarbetarens virtuella världsbild.

här är mer sjuka saker som hänt i sveriges nya vardag.
http://www2.blocket.se/news?loc=0&id=291692&ca=8

#hur är det möjligt att en person utan kompetens får jobba som läkare ? patienter dör, men ingen bryr sig, bara landstinget kan spara pengar temporärt inför budgetredovisningen.

# hur kan personer hittas döda överallt hela tiden, i Sverige?
är det äldrerån-mord och förövare dödar sina offer för att slippa vittnen och polisutredning och domstol.

skulle man rota i varje händelse så visar det sig nog att det är besparingar som orsakar missöden inom sjukvård och misstag inom myndigheter.

brottsligheten extrema ökande beror nog på många med inte rent mjöl ipåsen flyttar hit.

sedan den politiska korrektenheten går före allt sunt förnuft.
blanda även in extrem girighet hos de personer som bestämmer, så har man alla ingredienser som behövs för att få ett av världens rikaste och mest välfungerande samhällen att raseras till total KAOZ!

det blir nog ingen rolig framtid för Sverige om 7 klöverns kreatur skall få fortsätta vanstyra landet.

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 augusti 2012 15:11

Den ena märkligheten efter den andra.

Den skrämmande händelsen i Forserum där företaget MENA service har en framträdande roll som kanske förklarar varför media har fått så stort intresse.

Läs vilka personer som är bakom förataget och förmodligen går ett och annat ljus upp, men tyvärr inte för Sveriges sovande journalister.

http://www.proff.se/befattning/dan-tobias-holmer-str%C3%A5le-/-/10647363/

Titta speciellt på Ann Maria Zetterberg Littorin och övriga enkelt "klickbara" förgreningar.

Så jobbar makteliten i Sverige för att vi etniska Svenskar mitt i livet skall integrera oss med invandrarna på deras villkor.

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 augusti 2012 16:04

Företaget bakom kampanjen för facebook gruppen "Ja till somalier i Forserum"

http://www.youtube.com/watch?v=GGZH0ca4s_o

 
Ingen bild

SDfredde

25 augusti 2012 20:37

Sd har alla mina tre röster
detta land är helt förlorat
jag har gett upp
30000-100000 somalier hit varje år
har ni tänkt på att dessa personer komnmer aldrig göra något här...än mer an få bidrag från vi arbetare(skattebetalare)

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2012 00:10

Till er Forserumsbor som gick i fackeltagat vill jag bara saga: Skaems pa er!

Ga i fackeltag for nagot av alla de svenska offer vi har. Grabben som blev misshandlad och som araberna och somalierna satta eld pa, tjejen i Bollnas som gruppvaldtogs, 78-ariga Inger i Landskrona som slogs ihjal av en palestinier.

Var ar ert medlidande med dom?

Till er andra i Forserum: Ta ingen skit, varken fran invandrarna, kommunen eller media.

 
Ingen bild

sven-erik karlsson

26 augusti 2012 08:34

World Traveller , exakt , mycket bra ! Mvh .

 
Stefan K

Stefan K

26 augusti 2012 10:00

När man trodde pk-media redan visat sin sämsta sida, så tar vi del av medias katastrofalt enögda bevakning av Forserum. Läs gärna denna oerhört utmärkta artikel, skicka runt den bland vänner och tvinga era lokala journalistpajaser att bemöta den.
http://sockerbitar.se/dags-att-vanda-blad/

http://petterssons.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se