thoralf

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2012

HULTSFREDS MARKEN PÅ LÖRDAG

Av Thoralf Alfsson - 23 augusti 2012 23:46

På lördag kommer jag tillsammans med ett helt gäng Sverigedemokrater vara på Hultsfreds marken. Nu har alla som bor i norra delen av länet en möjlighet att träffa mig och mina partikamrater.


När man träffar en person för första gången som representerar en myndighet som gör inspektioner och det första han säger efter att man hälsat är att man behandlar alla lika. Då tänds alla varningsljus och varningsklockorna ringer hos mig.


Med anledning av att Aleksander Radler har avslöjats som stasispionen ”IM Thomas” har jag ställt ännu en skriftlig fråga till justitieminister Beatrice Ask. En stor anledning till att Aleksander Radler kunna avslöjas är att man rekonstruerat ett stort antal dokument enligt uppgifter i media. Det borde även innebära att andra personer i Sverige också kan avslöjas. Därför har jag frågat justitieminstern om hon avser ta initiativ till någon åtgärd.


Visst förändras saker och ting. För några decennier sedan väckte en våldtäkt stora rubriker, speciellt i lokaltidningarna. Men så är det inte längre! Är sedan gärningsmannen av utländsk härkomst så har uppenbarligen media numera en praxis som innebär minsta möjliga utrymme i media. Nu har en jordanier döms till 2 års fängelse för våldtäkt vid Kalmar Tingsrätt. Han är boende i Vimmerby och 37 år. Han döms ej till utvisning! Kommer vi få se några rubriker i media.


Vänsterpartisten i Kalmar, Birgitta Axelsson Edström blir förstås inte upprörd när gärningsmannen är en ”flykting”. Hon upprörs istället av helt andra saker. På sin blogg skrev hon följande för några dagar sedan då Alexander Gerndt blivit uttagen till landslaget.


”Två aktuella inslag i nyhetsflödet just nu har stora likheter. Det handlar om Julian Assange och Alexander Gerndt. Den förstnämnda ska slippa undan åtal i Sverige för sexualbrott eftersom han framgångsrikt har arbetat mot korruption (genom en obegriplig politisk asyl i Ecuador av alla länder…). Den andre ska spela fotboll i landslaget efter att ha blivit dömd för att ha misshandlat sin fru. Bådadera var för sig får mig att må dåligt. När de dyker upp samtidigt blir det helt enkelt alldeles för mycket.”


Birgitta Axelsson Edström skriver aldrig en rad på sin blogg när någon invandrare begår våldtäkt i vårt närområde och sedan döms vid Kalmar tingsrätt. Inte ett ord om t.ex den grova gruppvåldtäkten i Mariannelund. Aldrig ett ord om invandringens baksidor. Aldrig ett ord om det kvinnoförtryck som grundas av islam.

Vilket hyckleri! Det får mig att må dåligt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda

24 augusti 2012 08:30

Feministernas undfallenhet att kritisera alla våldtäkter är häpnadsväckande. De sviker grovt de kvinnor och flickor som utsatts för detta fasansfulla övergrepp.
Det verkar vara bertydligt viktigare att vara politiskt korrekta och titta bort när överfallen sker.
För vilken feminist vill stå på barrikaderna på samma sida som SD?
Bedrövligast av dem är tveklöst Gudrun Schyman.
Med de mediakontakter hon har skulle ett utspel av henne göra nytta.
Men tystnaden är total....

 
Ingen bild

Irene

24 augusti 2012 09:40

Våldtäkter anses väl numera tillhöra den svenska kulturen och därför utan nyhetsvärde.Även mord hör snart till vardagen och behandlas som en "ickefråga".SvD ödslar inte mycket trycksvärta angående ett kvinnomord i Hallunda igår "En 22-årig man har gripits misstänkt för mord på en 21-årig kvinna" han ska höras,mordvapen har hittats,polisen är förtegen - allt presenteras på ung 30 rader längst ner på en sida. Annorlunda nyhetsvärde bedömer man somalierna i Nässjö kommun ha ty de tilldelas en halv sida.Jag SKA tycka synd om somalier det är tidningens budskap idag.Jag bor långt från Hultfred men jag hoppas att många andra sympatisörer dyker upp och att ni får en fin dag!

 
Ingen bild

Hacke

24 augusti 2012 10:06

Fulmedia har tydligen slagit in på en ny linje när det gäller den invällarrelaterade brottsligheten - total tystnad.
Då slår man två flugor i en smäll genom att man slipper trassla in sig i sin egna lögner eller väcka den nedsövda läsekretsen överhuvud taget med för media överkänsliga nyheter.
Risken är dock uppenbar att gammelblaskorna blir försvinnande tunna i framtiden. Men å andra sidan, vem sörjer denna självdöende gren inom hjärntvättsindustrin.

Har denna vänsterpartist aldrig slagits av tanken att det kan vara hennes eget hyckleri som får henne att må som hon förtjänar?

 
Ingen bild

AWSvensson

24 augusti 2012 10:10

Hur många som flytt från brott i hemlandet och fått asyl i Sverige, ja man kan inte räkna dem alla ,de prov på svensk godhet de krönt.
När det gäller rapporteringen av utländska grova brottslingar som tex våldtäkter så återkommer jag till definition av en nyhet.
Om en hund biter en man är det ingen nyhet,om en man biter en hund är det en nyhet. Lycka till på marken.

 
Ingen bild

Maja Dacke

24 augusti 2012 10:23

Birgitta Axelsson Edström har helt tydligt inte läst FUPen i Assange-fallet för då hade hon förstått att det inte varit fråga om någon våldtäkt i dess äkta bemärkelse.
FUPen fanns att läsa på nätet när det begav sig, och gav man sig tid att läsa hela i lugn och ro kunde man se: JA och övriga inblandade, inkl 'vittnen', förhördes och berättade utförligt sin uppfattning, och där framgick tydligt vad det var fråga om. Och inte var det våldtäkt när inget våld förekom och kvinnorna t o m bjöd in JA till den egna sänghalmen. Att de var missnöjda med JA och hans 'dubbelspel' är en helt annat sak.
Varför de i första hand gick till polisen kan ingen ha missat: För att fråga om man kunde tvinga JA till HIV-test. Sedan tog någon annan över och det blev rubricerat Våldtäkt.
JA är redan förhörd i sak och man hade tid att åter höra honom innan han då lämnade Sverige ... men gjorde det inte. Varför? Hade ingen sett 'möjligheten' i så tidigt stadium?
Och nu? Ingen vill åka till London för nya förhör. Varför?
Att 'de' inte ser det uppenbara med sitt handlande - avslöjat för världen vad intentionerna är? Jag ser det, ni ser det ... Och det är för j*vligt att det gått så åt h*ls'cke med svenskt rättsväsen.

 
Ingen bild

Stefan A.

24 augusti 2012 10:25

Kördes en debatt i morse i svt enl. formulär 1A, 1 st. förfördelad mörkhyad med en massa krav, 1 st. minister som ber om ursäkt och lovar bättring och 2 st. programledare som hejar på.

 
Ingen bild

Inge Sandén

24 augusti 2012 10:26

Här träffade du huvudet på spiken Thoralf,som man brukar säga,när sanningen är ostridlig.
"Aldrig ett ord om det kvinnoförtryck som grundas av islam".

Före islams inträde på svensk kristen mark,minns jag debatterna om kvinnliga präster,taxichaufförer och inte minst reformationen av den kristna läran,att man fick utan påverkan av prästen begära sitt utträde ur svenska kyrkan,arbeta på en söndag och t.o.m ta sig en svängom på Långfredagen och att det inte var en synd att hålla affärerna öppna på en söndag.
Allt detta i ett enda syfte kyrkan och den kristna läran skulle inte ha någon makt över vanliga människors liv och levene och hela tiden en strävan att göra kvinnorna jämlika med mannen.

Så hände något som "svennebanan" inte uppmärksammade i tid.
Det byggdes moskeér,pappor mördade sina döttrar och bröder dumpade sina systrar från balkonger och unga flickor blev bortgifta med kusiner och lärare och lärarrinnor som såg dessa nya förekomster vågade inte ingripa i tid för media låg steget före och alla som sade något om att den totalitära läran islam,var de bakomliggande orsakerna till det vi nu såg hända i vårt land stämplades som rasister av media och Gudrun Schyman med vänner.
Slutkläm och sammanfattning.
Alla de som varit med om dessa reformer från jämstäldhet mellan kvinnor och män och att religionen inte skulle styra människors liv och levene,bytte helt plötsligt sida och anslöt sig till en lära som låg 1000 år tillbaka i tiden och stod för allt som dessa reformatörer själva varit med att avskaffa.

Det är detta som är vår tids största hyckleri,vänsterkultureliten anförda av tokfeminister kramade en lära som heter islam och alla blev likt fan religösa på ålderns höst.

Läran islam är den enda orsaken till att vårt land splittrats och delats upp mellan vanliga människor som gått och går till sina arbeten varje dag och den intellektuellavänstermarxistikakultureliten,som äger all sorts media och därför hörs mest.

Det är till dessa krafter svenska folket säger ett rungande nej i valet 2014.

 
Ingen bild

Sverigeverket

24 augusti 2012 10:48

PK = HYCKLERI !!!
Så enkel är det. Men det fattar inte vänsterfacisterna (7-klövern och de flesta (alla?) journalister inkluderas där).

 
Ingen bild

ejpk

24 augusti 2012 10:52

Det bästa sättet att ta död på pk-maffian är att sluta köpa tidningar och byta TV-kanal så fort man använder ordet "invandrare, invandring" etc.
Så gjorde det polska folket och fick regimen på fall

 
Ingen bild

sven-erik karlsson

24 augusti 2012 11:09

Mejlade i förrgår en fråga till OT:s redaktion i Högsby varför han inte upplyste läsarna om att det var Armenier som utförde kidnappningen av en kvinna i Fågelfors , tror någon att jag fått svar ?

 
Ingen bild

Hulda

24 augusti 2012 14:59

Tittade in på EXPO,s hemsida förut idag. Där kunde man köpa div. textilprodukter, alla med texten "antirasist" på.
Visst kan vi alla köpa deras produkter, då rasismen vållar bla. Svenska unga flickor som blir utsatta för allt från att bli kallade "svenne-horor" till fullbordade grova våldtäkter pga. sitt ursprung.

Tom. fanns en body till små barn, som kan bli "antirasister" redan i vaggan.
För det var väl "rasismen" mot alla som EXPO vill bekämpa, eller...????

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

24 augusti 2012 16:54

Eftersom de flesta underrättelsetjänster vet om vilka svenskar som var med på den listan så kan man ju fråga sig vem de jobbar för nu, antingen frivillig, under hot eller ideologiskt?

De var beredda att hugga oss i ryggen. De förberedde sig på det. Nu ska de skyddas och kunna fortsätta arbeta för vår undergång?

 
Svensson

Svensson

24 augusti 2012 18:25

PK:s skyddande av brottslingar med en annan hudfärg, är ett konstigt beteende, vem tror dom att dom hjälper på det sättet ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

24 augusti 2012 19:46

Nemo saltat sobrius.... Tja, kanske så. En tumme i ögat på dem, kanske ett bra sätt att krama ur lite information.
Men för allas bästa vore en publicering av STASI-svenskarna det enda rätta.
Då kan ev. oskyldiga rentvå sig för sina efterlevande, så att de slipper leva med skam i onödan.....

 
Ingen bild

SM811

24 augusti 2012 19:57

Bara att konstatera att Birgitta Axelsson Edström inte är tillräknelig. Inte finns det ett uns av konsekvenstänkande där inte.

 
Ingen bild

Pierre

24 augusti 2012 21:19

http://www.barometern.se/nyheter/hogsby/%283407598%29.gm Vad är detta för trams !

Barometern citerar vänsterns Expo som absolut inte har någon trovärdighet, jag hoppas journalisten och Expo kan svara på vilka det är som attackerat somalierna då polisen på plats inte har någon gärningsman.

Jag funderar på att skaffa en skylt där det står "Barometern Nej Tack" på då de gräver ner sig djupare och djupare i dyn.


Vore det nu ett etniskt svensk gäng så visste vi detta redan men locket är på gällande de som är misstänkta i Forserum.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

24 augusti 2012 22:45

Så kan det gå när inte haspen är på. Ännu en seger för Sverige, att en lokalpolitiker från SD lämnar sin post. Bra jobbat!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=5244775

 
Ingen bild

Skånepåg

24 augusti 2012 23:56

@ Nyhetspojken.

För din kännedom.

Denna person som kallar sig för Ahonen är nog för de flesta läsare persona non grata här på bloggen. Håller sig aldrig till vad bloggägaren tar upp i sin text i tråden och har aldrig seriöst besvarat en fråga. Allt han är intresserad av är att uttnyttja bloggen till att komma med olika ad hominem argument och är således ett typiskt lågtstående och misslyckat internettroll, där hans inlägg inte ens är värda att läsa, besvara eller lägga ner någon som helst tid på. Har i dag besökt hans blogg på tidningen Östran där floskler och klyschor står som "spön i backen". Kritiska kommentarer på hans blogg besvaras med höginellektuella svar som t.ex "jag älskar dig också". I denna mans värld är det definitivt "något fel som är väldigt trasigt"!

 
Ingen bild

Nyhetspojken

25 augusti 2012 18:50

Tack för dina åsikter om Ahonen, men vad har det med mig att göra? Och tycker du inte att hans blogg tillför något till dig kanske du inte borde läsa den. Mina glada tillrop över att Sven-Erik Karlsson lämnat SD står jag för. En av de bättre sakerna som hänt den senaste månaden, nu väntar jag bara på nästa avgång och nästa.

 
Ingen bild

sven-erik karlsson

25 augusti 2012 19:21

Till " Nyhetspojken " jodå nu är jag fri att skriva vad jag vill utan att vissa åsiktspoliser lägger sej i !

 
Ingen bild

Nyhetspojken

25 augusti 2012 19:38

@sven-erik karlsson

Så är det naturligtvis, tror säkert att du kommer fortsätta att försöka uppvigla, sprida lögner och generalisera över den så kallade massinvandringen och allt annat som har med den att göra. Men nu ensam utan SD i ryggen, för det har ju visat sig flera gånger att dina åsikter inte är förenliga med SD´s, tuff shit! Så vem talar du för, enmanspariet Sven-Erik?

Jag respekterar dig dock för att du inte krälar och pudlar dig ;)

 
Ingen bild

sven-erik karlsson

25 augusti 2012 20:02

Om du bara visste hur många som beklagat att jag hoppar av , många gamla pensionärer som knappt har till saltet till vällingen ,stöttar mej ! På dom borde vi lägga pengarna istället för på den såkallade arbetskraftsinvandringen som är en enda stor bluff !

 
Ingen bild

Lotta

26 augusti 2012 18:30

@Nyhetspojken
"den så kallade massinvandringen" är du helt slut i huvudet? Vad kallar du 38000 "flyktingar" i år 41000 nästa år? Man släpper alltså på två (2) år in fler sk flyktingar i landet än vad det bor i hela Kalmar kommun. En kommun som 30 september 2011 hade 62 935 invånare. Fattar du vad det innebär att på två år ta hand om 79000 personer när det gäller bostäder, skola, vård, omsorg samt försörjning? I denna grupp om 79000 är garanterat inte sk ”ensamkommande flyktingbarn” inräknade samt alla andra varianter av lycksökare som ljuger sig in i landet. Hur länge tror du landet Sverige kommer mäkta med denna anstormning av människor? Svara ärligt nu.

http://www.migrationsverket.se/download/18.7fd98c12137b901bc11800019505/Migrationsverkets+prognos+30+juli+2012.pdf

 
Ingen bild

Nyhetspojken

26 augusti 2012 21:38

Ser inte det du tar upp som ett problem. Visst fortsätter man att inte ta hand om de som kommer hit, så kommer det bli ett helvete. Men tar man tag i utmaningen och börjar stötta de som kommer hit mer aktivt så kommer även 79000 att kunna integreras i det Svenska samhället. Men sen har vi ju alla dem som bott här länge och inte fått ett skit för att kunna komma in i samhället. Dom är många och arga, och därför går det riktigt hyfsat för SD just nu, eftersom konsekvensen av det fatalt dåliga arbetet med att ta emot och integrera nya svenskar, blir dagens förorter och liknande.

 
Ingen bild

Lotta

27 augusti 2012 11:59

Du ser inte det som ett problem med att försöka ta hand om 79000 personer på två år? Herre Gud i vilken liten glasbubbla lever du i? Du tar ju sedan själv upp problemet men du tycks inte begripa att det är just faktumet att vi tagit emot alldeles för många på för kort tid som ÄR problemet. Vi har helt enkelt inte kapacitet att ta emot så många. När skall det gå upp en talgdank för er naiva, dumskallar. Du skriver att många har bott här länge utan att ha fått ett skit? Människa hur blåst är du? De har ju fått precis allt, hem, vård, skola, omsorg, socialbidrag, retroaktivt barnbidrag, you name it. De har fått allt. Vem har utsett Sverige till hela världens socialbyrå? Vem har gett er godhetsapostlar rätt att ge bort vårt land och vår välfärd till kreti och pleti för att ni skall kunna känna er så där härligt goda? Inte jag och många med mig, skaran tycks hela tiden öka. Du förstår svenska folket blev aldrig tillfrågat om vi ville ha ett mångkulturellt land, det bestämde våra politiker i lönndom över våra huvuden. 

 
Ingen bild

Lotta

27 augusti 2012 12:25

Anna Hedenmo satt och gnällde i Agenda igår om att nya JAS-Gripen sammanlagt kommer kosta 93 miljarder under ett stort antal år. Pengarna räcker ju inte till allt konstaterade hon. Samma Hedemo som inte för ett ögonblick reflekterar över vad den årliga massinvandringen och dess många konsekvenser kostar oss svenska skattebetalare. Hycklare är bara förnamnet på en sådan individ. Har du missat larmrapporterna från städer som Borlänge, Katrineholm, Växjö, Södertälje med flera som bönar och ber om att de inte kan ta emot fler flyktingar? Fler och fler städer och kommuner komma följa i deras spår. En fråga vill jag att du svarar på: När tycker du att vi inte kan ta emot fler? När är gränsen nådd enligt dig?

Sist men absolut inte minst vill jag bjuda dig på en video som kan vara nyttig 
för dig att se:

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=youtube_gdata_player

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se