thoralf

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2012

GRÄV DÄR DU STÅR

Av Thoralf Alfsson - 20 augusti 2012 23:48

En ny opinionsundersökning som visar att Sverigedemokraterna med 8,4 procent är tredje största parti!

Som vanligt har man svårt att smälta detta på Aftonbladet men i absolut sista meningen i artikeln omnämns detta.


”Sverigedemokraterna är även fortsättningsvis tredje största parti.”


 Gräv där du står!  Jag måste säga att det är minst sagt frapperande hur mycket det finns att gräva i när det gäller det politiskt korrekta Sverige. Många beslut präglas inte av sunt bondförnuft utan av en rädsla för att inte göra det politiskt korrekta och då blir det ovillkorligen fel i de flestas ögon.


Jag har lyft på ännu ett lock i Kalmar kommuns hantering av sin ”invandrings och migrationspolitik” och hittat anmärkningsvärda uppgifter. Jag har begärt ut ytterligare dokument från kommunen och jag kommer sannolikt begära ut mer innan jag är nöjd. Jag har känslan av att det kan bli flera uppmärksammade blogginlägg ganska snart.


En eloge vill jag dock ge till de som lämnar ut dokumenten. Jag får en väldig snabb och mycket bra service på mina frågor och besvärliga uppdrag till tjänstemännen/tjänstekvinnorna.


Ibland får jag faktiskt känslan av att de tänker, äntligen! Jag tror att de upplever det fullständigt tokiga i vissa beslut som fattas av de politiskt korrekta politikerna men de kan själva inte göra något, utan att riskera sin egen position. Men när jag frågar om vissa saker kastar de sig in i detta med stor glädje och fixar ganska stora uppgifter på en eller två dagar. Jag tror att i vissa fall har de längtat efter att någon skulle gräva i hur våra skattemedel används.


Jag återkommer i detta med ett blogginlägg troligen i slutet av veckan.


När det gäller klimatet är kanske denna betraktelse värd att ägna några minuter på. Rubriken ”Det är Jesus (och Jonna) som talar”. Vad vet egentligen Jonna Sima? Hur många har hört talas om uttrycket en nyttig idiot?


I lokalmedia har kritiken varit stor mot att Ironman inte fick större uppmärksamhet av SVT än 18 sekunder i en sportsändning och jag måste hålla med. Det visar bara på hur Stockholms eller storstadsfixerade man är på SVT.

 
 
Ingen bild

kalle

21 augusti 2012 00:57

jag tror(hoppas) svenskarna insett att sin vardag är de redan i minoritet! på mitt jobb finns det mest inkvoterade utlänningar och där jag bor finns mest utlänningar. de flesta verkar vara muslimer även om de inte klär sig så.

jag har börjat inse att att som svenskarna äger tillhör nu utlänningar likamycket. det kan bli så i framtiden att svenskar kommer diskrimineras och till och med blir deporterade utkastade ur sitt egna land. det är fullt möjligt.
det går knappt att förstå.

 
Ingen bild

kalle

21 augusti 2012 01:17

Cavatus, I blog in English for international readers on cavatus's blog, but also in Swedish for my compartriots on aktualia.wordpress.comfäll ihop

såg på bloggen friatider,att cavatus skrev i kommentarena. dessa flygblad gjorde hjälpte nog till så 350 000 väljare kunde rätta Sverige på valdagen 2010. det var i sista minuten.
http://www.friatider.se/sd-fortsatt-tredje-storsta-parti

Du sprider väl flygblad och lappar för att personligen se till att dina önskemål besannas? Gå till korta.nu/flygblad och välj och vraka.
ja det är dags igen

 
Ingen bild

Hulda

21 augusti 2012 05:56

Den journalist som skrev den sista raden igår om att SD fortsättningsvis är tredje största parti, mår troligen inte så bra.

Det blev nog besök hos Företagshälsovården efteråt, för att gråta ut hos en psykolog....

 
Ingen bild

Ludvig

21 augusti 2012 06:40

Tredje största parti, mycket glädjande!

 
Ingen bild

HenrikP.

21 augusti 2012 08:28

Tänkte precis samma när jag läste om opiniosnsunderskningen.Texten om de övriga partiernas med eller motgång är tydligen högst intressanta men det parti som senast kom in i riksdagen nonchaleras i stort sett och får dessutom GRÅ stapel tillsammans med "övriga partier" vilket osynliggör dessa så mycket som möjligt. Varför inte GUL färg för SD?

 
Ingen bild

Arvid

21 augusti 2012 08:31

Hulda lämnade igår en tankeväckande kommentar om den "8,4-procentiga SD medaljens" baksida.
Men ju mer medaljen tillväxer, desto flera otrevligheter kommer att platsa på medaljens baksida - eller, ju jävligare det blir i landet, desto större blir SD-medaljen.
Ännu är det tydligen inte jävligt nog!

Vad finner vi "just nu" på medaljens baksida:

"Kat-smuggling, gängskjutningar, maffia-mord, människohandel, prostitution, bärplockare från Baklan, Halal-kött, slöjor, burkor, niqaber, heders/skam-våld, moskeer, lallande naiva fån till politiker (utom de från SD), ensamkommande "barn", omskärelse, dumnaiva journalister, EXPO, mutor, hot, rån, (gäng)våldtäkter, Rosengård, Södertälje, Rinkeby, Seveds väg, Erik Ullenhags myter, släktbråk, zigenarslagsmål, bortgifta småflickor, Syrier som åker på "semester" till hemlandet trots kriget, återförenade Somalier, Ramadan, Eid-firande med kniv och blodsutgjutelse, slagsmål på akutintag, och säkert minst 20 andra saker som ingen förnuftig Svensk önskat sig."

 
Ingen bild

Hulda

21 augusti 2012 08:46

@Arvid... Inte helt rätt citerat, men bra kompletteringar.
Ju mer Sverige förfaller, desto fler väljare stöttar SD.

Så jag vill helst att Sveriger återfrisknar och SD minskar. Men tyvärr blir det nog inte så.
Det blir nog ett delat Sverige med tiden. Med förorter där Sharia gäller. Där Kat säljs öppet och ingen polis vågar sig in.
Ett Sverige där kriminella invandrargäng hotar företag och kräver "skyddspengar".
Ett Sverige där fler och fler går beväpnade med olagliga vapen och gängskjutningar blir en del av vardagen.
Ett Sverige där de som har råd bor i inhägnade bevakade områden.
Ett Sverige där journalister inte får eller vågar beskriva verkligheten.
Valet 2014 blir ett ödesval. Vi kan inte få ett bra Sverige, det är försent. Men vi kan kanske stoppa förfallet.

 
Ingen bild

Hacke

21 augusti 2012 09:00

Jag ser verkligen fram emot emot ditt fortsatta grävjobb. I min omgivning har också jag upplevt att det finns fler som "håller med" i det tysta på ett helt annat sätt idag. Det känns upplyftande liksom väljarundersökningarna även om jag tror att de verkliga siffrorna är ännu bättre. Framförallt gammelmedias hets och förföljelse av folk som vågar tänka och handla efter det dom själva ser och hör än efter det dom blir matade med genom deras kanaler gör att sd-sympatisörer fortfarande ligger lågt med offentliggörandet av sin politiska tillhörighet.
Men tack vare ditt och dina kollegors fantastiska jobb i riksdag, departement och kommuner kommer snart alltfler att stolta och raka stå upp för sin politiska hemvist. Och när väl proppen går ur kan det som bekant gå ganska fort...

 
Ingen bild

zigge

21 augusti 2012 09:47

I TV4 på tisdagagens morgon var det ett inlägg om den söndersparkade Kortedalamannen med sin hund: Reportern sa att det var två pojkar som nu stod åtalade för gärningarna, men dessa hävdade att det var självförsvar.Från början enl. vittnen var det många fler som pucklade på och sparkade offret i huvudet. Kameramannen som filmade inslaget fokuserade på en papperskorg, där Expo hade klistrat upp en bild med orden "Stoppa nazisterna" detta enbart för att visa för svenska folket att de omnämnda "pojkarna" är nazister......????? . Äckligt!

 
Ingen bild

AWSvensson

21 augusti 2012 09:52

Vad har vi för skyldighet att försörja en massa somalier.
Har Somalia varit en svensk koloni.
Har vi något gemensamt ,religion, arbetsmarknad, samhällssyn etc.
Är vi grannländer.
Saknar vi arbetskraft som kan täckas upp av somalier och därför
söker sig somalier hit.
Är det det världsomspännande ryktet om generösa bidrag och en arbetsfri tillvaro som lockar.
Kunde politiker från sjuklövern svara på dessa frågor och ge oss ett enda vettigt skäl till att vi ska tvingas försörja dessa somalier genom nedskärningar i välfärden, tacksam för svar

 
Ingen bild

utvandrar så snart jag fyllt 65

21 augusti 2012 10:14

Det är med tilltagande förtvivlan som jag har bevittnat hur den för inte många decennier sedan fortfarande homogena svenska befolkningen alltmera har infiltreras av hundratusentals vare sig i eller till denna geografiska habitat hemmahörande eller anpassningsbara utlänningar och deras familjer och att flertalet av dessa mot svensk kulltur och mot det svenska värdfolket är fientligt och parasitärt inställda.

Genom detta av en landsförädisk och imbecill makteliten initierade, ivrigt och aningslöst understött av dess röstboskap och enligt dess egen uppfattning med bravur genomförda naturvidriga inflöde av kulturfrämmande migranter, skapas ett växande allmänt utanförskap, ledande till nedbrytning av såväl inhemskt språk som sedvanor, kultur och nationalitetskänsla. Sedan länge tvingas ursprungsbefolkningen uppleva växande främlingsskap i sina invaderade bostadsområden och arbetsplatser; de blir alltmera främlingar i sitt eget hemland.

Försök till integrationen av stora massor icke nordiska, icke västeländska utlänningar, flertalet anhängare av planetens vedervärdiga hatreligion, parallellt med ett bevarande av en självförsvarsavvand ursprungsbefolknings enhet och sammanhållning, är en omöjlighet.

Med tragisk nödvändighet kommer det invasiva inflödet att leda till för mångkulturella samhällen välbekant otrivsel, tillitsbrist, oro, hat, brottslighet och kanske slutligen en regelrätt etnisk katastrof. Varje folk, också det svenska, har en naturlig rätt till bevarad identitet, individualitet och nationell självkänsla inom det egna territoriet.

 
Ingen bild

Lotta

21 augusti 2012 10:16

OT/ 1350 utbildningsplatser skall bort från Linnéuniversitetet kan man läsa i tidningen idag. Så bra, då kan knappast behovet av nybyggda lokaler på Fredrikskans längre vara aktuellt.

http://www.östran.se/NYHETER/Kalmar/Linne-maaste-banta/(comment)/view#view

 
Lassekolja

Lassekolja

21 augusti 2012 10:17

Bra skrivet Arvid! Imponerande beskrivning av "Det nya Sverige"!
Hulda bör däremot bestämma sig, Du vill att SD minskar, i nästa stycke radar Du ett antal anledningar att rösta just på SD!? Bestäm Dig, hur svårt kan det va´?

Betr. "Aftonblaskans" artikel om opinionsundersökningen: Dom (Pär och Olof?) nämnde att SD är tredje största parti men ville inte erkänna det faktumet att SD även blev vågmästare! Alliansens 41,8% + SD´s 8,4% = 50,2%, det skulle inte poängteras för läsarna! Svagt!

Hörde idag om tankarna på att återinföra fastighetsskatten i stor skala. Pengarna börjar tryta när ytterligare 27.000 somalier skall försörjas livet ut!
Nu har (åter) SD chansen att lugna svenska folket med att istället vilja minska västvärldens mest omfattande invandring per capita, för att säkra de miljarder det handlar om.

Jag vill åter påminna de, som ännu inte lyssnat på första samtalet i Ring P1 torsdagen den 9/8-12 kl.09:21 - 09:26 att göra det. Klicka på länken och lyssna till den kloka kvinnan, som trots Täppas motstånd, försöker redogöra för vad som händer när muslimerna, om ett par generationer, tar över Sverige när dom blir i majoritet!
Är det någon som tror att "mussarna" INTE avskaffar Svea Rikes lag till förmån för Koranen inkl. sharialagar?!?!?

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?p

 
Ingen bild

Lotta

21 augusti 2012 10:27

OT/ Någon som vet vad som hänt Expressens sida? Går inte komma in på den? Hackad?

 
Ingen bild

Lotta

21 augusti 2012 10:45

OT/Nu funkar den igen. Glöm mitt inlägg.

 
Ingen bild

Knut K.

21 augusti 2012 10:52

@ 10:14

"MÖRDARSNIGLARNAS INTÅG"
beledsagat av moslemskt flöjtpipande,
numera vanligt förekommande i SR.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

21 augusti 2012 10:58

Hitler hade Leni Riefenstahl för att göra propagandafilmer.

Regeringen har SVT, SR, TV4 för att utföra samma sak.

Föresten, varför får vi aldrig höra några synpunkter från Russia Today, om det ny kriget som snart sätter i gång, när Obama på ett slugt sätt triggar "någon" att släppa ut lite giftgaser.

Men vi bloggare kan ju leta själva, värre är det med "Det sovande folket"

http://sv.wikipedia.org/wiki/Leni_Riefenstahl

 
Ingen bild

Da Capo

21 augusti 2012 11:12

Förljugna norska dagstidningen DAGBLADET.NO angriper stort antijihad-rörelsen och Fjordman:
http://www.dagbladet.no/2012/07/20/kultur/debatt/kronikk/
terror/22_juli/22616940

Fjordmans svar publicerades - men endast i pappersutgåvan [sic]. Fjordmans svar med titeln: "Skitsnack om antijihadister" är återgivet hos SNAPHANEN.DK:
http://snaphanen.dk/2012/08/16/tov-om-antiislamister/

Bland annat skriver Fjordman:

"Per Albin Hansson, svensk statsminister på 1930- og 40-tallet, var en ivrig brevvän med Mussolini og betraktade den socialdemokratiska modellen som nära besläktad med fascismen, den samhällsbildning i vilken såväl samhället som den enskilde är organisk knutna till den stora 'Staten' och dess starka centralmakt. Fascismens korporative statsbildning, i vilken icke folkvalda organisationer har stor makt över samhällslivet, återfinnes i dagens Norge i samarbetet mellan LO och Arbeiderpartiet. [själv kom jag osökt att tänka på EU, men svenska LO och Socialdemokraterna duger också]

Det är meningsløst att kalla antiislamister for högerextremister. [Hör ni det, där hos EXPO!]. Nazister var och är pro-islamiska. Den norske nationalsocialisten Tore Tvedt uttalar gång på gång att han inte har något problem med den pågående islamiseringen av det norska samhället [lika litet som EXPO har för Sveriges del], utan tvärtemot sympatiserar med islamiska jihadister, precis som de internationella socialisterna ofta gör. Adolf Hitler föredrog själv den islamiska brutaliteten framför den kristna 'kärleken till nästan'. Milliontals muslimer beundrar Hitler den dag som idag är. [Kanske gör ni det oxå, där hos EXPO?]

Jihad är heligt krig syftande till att globalt utbreda ett islamiskt herradøme med sharia-lagar. Varje människa som är emot detta är därför en kontra-jihadist.
Alla människor med förståndet i behåll borde vara aktiva anti-islamister."
- - - - -
(parentesernas är Da Capos]

 
Sven Dacke

Sven Dacke

21 augusti 2012 11:22

Alternativa nyheter

Jag påstår inte att nyhetsinformation från Ryssland är mera eller mindre sanningsenliga än USA styrd Svensk nyhetsinformation.

Men genom att läsa flera källor än dom vanliga FÅR MAN EN BREDARE BILD AV VAD SOM HÄNDER.

Läs på Svenska vad som händer i Syrien ur ett Ryskt perspektiv, lite annorlunda än vad vi matas med dagligen.

Obs, jag har ingen förkärlek för Ryssland, vill bara visa hur olika man kan rapportera ett skeende.

http://swedish.ruvr.ru/2012_08_07/84252515/

http://swedish.ruvr.ru

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 augusti 2012 11:25

Rätt länk

http://swedish.ruvr.ru/2012_08_07/84252515/

 
Ingen bild

Hulda

21 augusti 2012 11:53

@Lassekolja... Jag vill ha tillbaka det Sverige där SD inte behövdes. Så enkelt är det.

 
Lassekolja

Lassekolja

21 augusti 2012 12:16

OK Hulda, då är jag med!!!

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?p

 
Ingen bild

SM811

21 augusti 2012 12:57

Ser fram mot ännu fler avslöjande. Bra Thoralf.
Hur har det gått angående mediahuset?

 
Ingen bild

SM811

21 augusti 2012 12:59

Pratade idag med en bekant som var så trött på sju(k)klöverns politik och allt elände som invandringen ställer till med. Nu har vi 2 st till som kommer att rösta SD 2014.

 
Svensson

Svensson

21 augusti 2012 16:26

Reinfeldt fortsätter rasa, så är SD snart tvåa :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

degen

21 augusti 2012 16:48

även fast jag inte har någon anknytning från kalmar, så finner jag dina inlägg fängslande... vore kul om någon här hemma kunde ta tag i grävandet lite. för jag vet inte hur eller vart ja ska börja

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

21 augusti 2012 23:59

SD snittade på 6,8% för juli månad.

Jag tror SD lär åtminstone ta sig över 7% när det är dags att se snittet efter hela augusti månad.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2012 01:32

"Excellent letter to the Australian govt. by a law student there.

John Wall August 13:19

DIVORCE AGREEMENT.

Dear Australian Laborites, leftists, social progressives, socialists, Marxists and Gillard, et al: We have stuck together since the late 1950′s for the sake of the kids, but the whole of this latest election process has made me realize that I want a divorce.": http://vladtepesblog.com/?p=51938

Så med andra ord skilsmässan är mogen:

"...The time has come
To say fair's fair
To pay the rent
To pay our share

The time has come
A fact's a fact
It belongs to them
Let's give it back..."

Midnight Oil- Beds Are Burning: http://www.youtube.com/watch?v=1MFTK-71S2c

 
Ingen bild

calle

22 augusti 2012 18:41

@ TA
Med ditt grävande, oräddhet och energi, blir du nog en korsning mellan terrier och mullvad i nästa liv.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 07:50


    Det finns mycket konstigt folk. Igår kväll stannade jag till vid Kalmar tingsrätt för att ta några bilder av byggnaden som jag skulle ha till en grej som vi skall ha i valrörelsen. Då stannar en bil och en man med ett aggressivt sätt hoppar ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se