thoralf

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2012

ÅKLAGARMYNDIGHETEN (UPPDATERAD!)

Av Thoralf Alfsson - 18 augusti 2012 00:39

När jag kollade min post ikväll fanns det ett brev från Åklagarmyndigheten. Jag förstod omgående att det handlade om anmälan om Hets mot folkgrupp. Men innan jag hann öppna det förstod jag att jag inte behövde hetsa upp mig, utan kunde vara lugn.


Om åklagaren tänkt fälla mig för mitt blogginlägg hade det redan varit i varenda tidning i hela Sverige, med stora feta svarta rubriker. Men jag har inte sett en enda stavelse om detta på nätet.


Åklagarmyndigheten inleder inte någon förundersökning då förfarandet som anmälts inte är brottsligt.


 

 

Tyvärr är nog sanningen den att anmälan har skadat förtroendet både för mig och för Sverigedemokraterna bland allmänheten. Trots att jag inte begått något brott.


När någon anmäls eller är misstänkt för ett brott brukar alltid media vara väldigt försiktiga med att nämna namn eller andra uppgifter, allt enligt den så kallade pressetiken. Nu gäller denna pressetik inte Sverigedemokrater, ofta gäller den bara så kallade nysvenskar.


I mitt fall gällde ingen pressetik. Alla tidningar och inte minst public service kanalerna tog upp att jag anmälts för Hets mot folkgrupp.


Frågan är nu hur många av dessa som kommer gå ut och berätta för sina läsare, lyssnare och tittare att åklagaren lägger ner fallet eftersom inget brottsligt begåtts? Vad får vi se i Barometern, Östran, SVT, SR och Nyheter24 eller andra lokala tidningar som såg sin chans att smutskasta mig och Sverigedemokraterna!


Kommer dom att anamma "största möjliga tystnad" nu! Eller blir det en liten, liten notis på någon undanskymd plats där man i några kort ord berättar att åklagaren inte anser att något brottsligt begåtts.


UPPDATERING!


Kom alldeles nyss ihåg att kammaråklagare Johan Henningsson har egna erfarenheter av Somalia, då han jagat pirater i Adenviken med svenska flottan 2009. Läs artikel.


Markku Ahonen som tydligen fått mig och min blogg på hjärnan. Han underkänner kammaråklagarens beslutoch enar uppenbarligen att det är tjänstefel, åtminstone tolkar jag hans blogginlägg så, då han skriver att hets mot folkgrupp är ok för kammaråklagare Johan Henningsson. Läs blogginlägg.


I ett annat blogginlägg kallar Markku Ahonen mig för bödel! Funderar på om inte syftet med detta grova och falska påstående är att visa mig missaktning och därmed borde kunna betraktas som förtal. Frågan är om det inte skulle provas av rättsväsendet. Jag har aldrig dömts för något våldsbrott och därmed finns det absolut ingen grund för Markku Ahonens misskreditering av mig, dessutom på Östrans webbplats och därmed Gota Medias tidning.


 


 
 
Ingen bild

Hulda

18 augusti 2012 02:20

Se det som en merit att ha testat gränsen för denna gummiparagraf och vunnit!! Ett ytterst bra prejudikat!!
Minns jag inte fel, var en sk. "journalist" inblandad i anmälan. Hoppas att det blir en lärdom....

 
Ingen bild

kalle

18 augusti 2012 03:10

alla vet nog jag är sverigevänlig, icke politisk korrekt. och man får lida fär det ibland. oftast är det pursvenskar som är elaka och vill sabba. men paradoxalt är utlänningar mer förstående att man är sverigevänlig.

jag uppför mig korrekt och är trevlig mot alla ÄVEN med utlänningar och skojar och pratar med dom. och då blir politisk korrekta svenskar sura i smyg.
de vill verkligen att det skall vara segregerat mellan svenskar och utlänningar.

pk-folket kan jag inte förstå mig på. att dom polisanmäler med påhittade brott är ju bara för mycket. polisen borde kolla om anmälarna personnummer och idkort är riktigt. falskanmälarna borde bli dömda för att missbruka polismyndigheter till att driva sin personliga polistiska agenda.

 
Ingen bild

aardvark

18 augusti 2012 03:15

Det var ju tur att inte logisk slutledningsförmåga hade gått och blivit hets mot folkgrupp, för det var väll fler somalier = mer insmuggling av kat som frågan rörda och var "problemet".
 
Detta då Kat förbrukningen hos övriga samhällsgrupper, etnicitetet eller kulturer är i stort omätbar då de inte vill ta sin droger genom att idissla dem som en kossa.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 augusti 2012 05:22

Ja det var ju lite otur för dej fähund som anmält Alfsson att resultatet blev ett fett prejudikat, bra jobbat "Bubba".

Det börjar bli lite mera svettigt för alla oärliga Boljeviker främst inom media,sanningen skall göra eder fria stolpskott.
Fast Sveriges folk glömmer aldrig vad ni sysslat med.

Om möjligt Alfsson så lägg in "hitlåten" i blogginlägget, som en liten hälsning till anmälaren, och dom journalisterna som burit sej grisigt åt, nu e det finito med det, se papperet ovan.

 
Ingen bild

Tony

18 augusti 2012 07:44

Det är märkligt att man ska kunna anmäla andra personer för
både det ena och andra, och själv förbli anonym . I detta
fallet, när det inte föreligger ett brott borde anmälaren namnges
med stora feta bokstäver! Media är ju väldigt sura på att allmänheten ska kunna framföra sina åsikter anonymt på nätet, men
i sådana här fall är det tydligen OK.

 
Ingen bild

Stefan A.

18 augusti 2012 08:26

Blir väl några rader på en mycket undanskymd plats som bara en bråkdel av de som läste den första stora artikeln läser, så går det till när man vill "sätta dit" någon, pressetiken kan de stoppa upp någonstans där solen aldrig skiner.....

 
Ingen bild

Lobben

18 augusti 2012 08:44

Skönt att herr åklagaren fattade ett korrekt beslut att inte inleda förundersökning! Misstänker dock att han lär få en hel del samtal till sig angående sitt beslut...

Till Hulda och Gubben o Gumman. Något prejudikat är det inte frågan om i detta fall. Ett prejudikat kan det bara bli om ett ärende går till domstol och avgörs där. En rätt stor skillnad alltså!

 
Ingen bild

Hulda

18 augusti 2012 09:24

@Lobben... Böjer vördsamt mitt huvud inför kunskapen. Tom. jag har fel ibland;)
Skönt att det finns fönuftiga åklagare i Kalmar!

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 augusti 2012 09:31

Med mycket stor sannorlikhet kommer i alla fall Östran att ta upp detta med att polisen inte går vidare på förstasidan.

http://blogg.ostran.se/ihuvudetpaahonen/

 
Ingen bild

Lobben

18 augusti 2012 09:40

@Hulda... Ja, ibland har man fel. Hände mig också en gång, tror det var hösten -87! ;)

@Sven Dacke... Nej, polisen lär nog inte bli ifrågasatta i detta ärende då det är en åklagare som fattat beslutet.

 
Ingen bild

Gute

18 augusti 2012 10:02

Thoralf, förtroendet för dig växer hela tiden när du vågar sticka ut hakan och testa gränserna, det är såna politiker vi vill ha!

Åklagarmyndigheten väljer givetvis att inte gå vidare i det här ärendet, p.g.a att du skulle få för mycket publicitet och vanligt folk skulle stå på din sida!

 
Ingen bild

Ugglan

18 augusti 2012 10:42

Chansen att PK media skall publicera åklagarbeslutet är obefintligt.

 
Ingen bild

Inge Sandén

18 augusti 2012 10:52

Nej Thoralf,varken Du eller SD har skadats.
Säg mig någon som kan förklara hur SD kunde få 350000 röster 2010 och enligt gjorda undersökningar förväntas få 800000 i valet 2014.

Det betyder i praktiken vaje gång någon av ondska försöker att sväta ned SD och dess företrädare,så ökar partiet i stället.
Ännu har inte en enda inom PK-media tagit upp problematiken.
Hur mycket vi än försöker att med olika lögner svärta ned partiet,så ökar SD i stället varje gång.
Expo har tydligen missuppfattat sitt uppdrag.

 
Ingen bild

Tony

18 augusti 2012 10:54

Någon länkade till Östran, och det första som dyker upp är
rubriken "I huvudet på Ahonen". Och vad finns det där då??
Den människan måste leva i en bubbla, helt utanför verkligheten.
Talar den mannen med andra människor utanför den krets av
Pk folk , med vars åsikter han sympatiserar med?? Troligen inte!
Dom undersökningar han hänvisar till kan han stoppa upp någonstans, för dom har inget med verkligheten att göra, och det
kommer han att bli pinsamt medveten om i valet 2014, det är då
som Svensken kommer att visa vilka ledare som dom har förtroende
för, och inte i riggade undresökningar där media är inblandad!
Hur kan Östran upplåta utrymme till en sådan fjant som Ahonen?

 
Ingen bild

Pierre

18 augusti 2012 11:35

Jag hoppas nu att Östran och Barometern skriver att denna anklagelse blivit avskriven så Thoralf får upprättelse annars är det bara att börja bearbeta alla som prenumererar på dessa tidningar för att demokratin och det fria ordet ska få fortsätta att spridas.

Tummen upp Thoralf och att det skulle bli någon rättegång gällande sanningen du skrev var nog ingen mer än de obildade som trodde // Pierre

 
Ingen bild

Funtaren

18 augusti 2012 12:00

Jag är rädd att du hade lite tur där - om inte åklagaren haft egna kunskaper i ämnet utan varit en "normal" representant för rättsväsendet hade det nog kunnat dra iväg till rättegång bara för att det fanns en chans att sätta åt "en så'n där rasist".

 
Ingen bild

Magentan

18 augusti 2012 12:52

Läs om verkligheten i Malmö och Sverige i dagens krönika av Hera Lamppu Maduro, den modiga och handlingskraftiga Malmökvinnan - på Avpixlat!

Här är ett smakprov:
Citat: "...Förvånad över hur många som vågar berätta för mig om hur illa de tycker det är ställt med Malmö, Sverige och hur många som tänker som vi men inte vågar gå ut offentligt. Många är invandrare, tom min egen mor avslöjar först nu för mig att hon varit SD:are sedan länge!!! Vi blir fler och fler som vaknar men många har inte som jag hittat ett medium att uttrycka mig i eller få kontakt med andra som tänker likadant. Det är här vi nu måste hjälpa till allihop, ge folk en chans att hitta oss, för många finns där ute, ovetande om att de inte är ensamma. Sen stöter jag också på människor som köpt det politiskt korrekta rakt av, rena marxisterna, som är villiga att slåss för att få behålla sitt korthus, sin illusion, sin mellanmjölksdröm. ..."

http://avpixlat.info/2012/08/18/polisen-ar-bakbunden/#more-31834

 
Ingen bild

Rättvis

18 augusti 2012 14:01

Ja "pressetiken" är en pestböld som fungerar som en sköld för PK-iternas politik.

Är det för övrigt dessutom inte så att till och med domstolarna rättar sig efter reglerna om s. k. pressetik.
Dessa regler faställs av en samling journalister och publicister - En samling kommunister bestämmer alltså vad som ska censureras och vilka som ska smutskastas. Precis som i Sovjet alltså.

 
Ingen bild

SM811

18 augusti 2012 15:03

Det blir nog som du befarar. Största möjliga tystnad. Samma tystnad som det blir när SD ökar i opinionsmätningarna.

 
Svensson

Svensson

18 augusti 2012 15:23

Dom måste skriva misstänks, annars kan du stämma dom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OT

18 augusti 2012 18:12

Apropå "Vad svensk polis har att brottas med i det nya Sverige": http://avpixlat.info/2012/08/18/vad-svensk-polis-har-att-brottas-med-i-det-nya-sverige/

Skulle vara hemskt intressant att höra en erfaren polis åsikter om detta och specielt vad som behöver åtgärdas för att polisens arbetssituation skall förbättras.

Därför anser jag också att SD behöver skapa en informell grupp där erfarna poliser kan deltaga och tillsammans med SD skapa en åtgärdsplan. Om det inte är så att det redan ingår i den startade kampanjen.

P.S Som amatör, tycker jag de båda poliserna gjorde det bästa av situationen.

 
Ingen bild

Skånepåg

18 augusti 2012 20:08

@ OT
Det finns en olika hjälpmedel som skulle underlätta för svenska poliser som hamnar i en sådan situation. T.ex som framgår av bifogade länk:
http://www.security-discount.com/en/Stun-guns?gclid=CKnOoM_d8bECFY8umAodSzoA7g

Det finns även en s.k taeser som används av polismyndigheter. Något måste göras eftersom våldet inom alla fronter tycks accelerera i en allt snabbare takt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Taser

Skall det behöva gå så långt att vi behöva starta en insamling inom Sd för att utrusta polisen med välbehövlig hjälpmedel. Eller hur långt skall samhällsförfallet tillåtas gå innan någon inom högsta polisledningen tar sitt ansvar och inser varthän det barkar?

 
Ingen bild

Sigge

18 augusti 2012 21:30

Den gode Markku ger sig inte. Fantastiskt att han kan veta bättre än vårt rättsväsende (i detta fall t.o.m en åklagare) om vad som ska klassas som hets mot folkgrupp.

 
Ingen bild

Stefan A.

18 augusti 2012 23:09

Ahonen fick nog "den lille polisen" i julklapp....

 
Ingen bild

Sveno

19 augusti 2012 00:36

Tor alf du är sannerligen en god repressentant för det demokratiska sverige. Du är värd varje öre för dina undersökningar du företar dig som uppdagar det ena efter det andra. Att du sedan nu blir attackerad med ojusta medel är synnerligen beklagligt men väntat,du har blivit för stor. Du sprider det nya ljuset över småland låt turen vara med dig i fortsättningen också.

 
Ingen bild

Lingon

19 augusti 2012 01:09

Angående khat, finns det någon rimlig förklaring till varför gränsen till grovt narkotiabrott går vid 200 kilo!!! Jag har svårt att se någon annan anledning än försäljning ifall man har dessa mängder, bla. med tanke på att khat har en väldigt kort hållbarhetsitid, endast några dagar. Jämför detta med cannabis (lätt drog till skillnad från khat som är centralstimulerande som t.ex amfetamin). Men det är väl så att khat är en del av den fina afrikanska kulturen och man vill väl inte stöta sig med dessa människor.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

19 augusti 2012 02:37

Lingon du har nog en poäng där dels vill man inte fylla på svenska kåkar med mera pensionsräddare, dels så skall väl dessa få ha lite "lattjo", 200 kilo är ju löjligt 5 kilo hade varit korrekt.
Sitter man sedan dessutom och räknar om styrkan i kat till "Affe" så blir det Benny Hill status på myndighetsutövningen.

När det gäller finnen får man väl ha lite förståelse som AW Svensson skulle sagt, finnen är ju sosse.
Skulle sedan samma person ligga bakom anmälan skulle inte Gubben o Gumman bli speciellt förvånande

 
Ingen bild

h upp

19 augusti 2012 03:08

Den här kommentaren är invandringsfientlig.
(Snälla Markus, inte "invandrarfientlig" - "invandringsfientlig")

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

19 augusti 2012 04:03

h upp : Helt rätt ett sakfel, SD är kritiska till invandringspolitiken
Partiet drar inte alla över en kam sakfel 2,förtal.
Hoppas verkligen Alfsson anmäler finnen, sätt ner foten
Frågan är hur mycket felaktigheter man skall få skriva

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 augusti 2012 05:09

Vem är ansvarig för vad som en anställd bloggare som Ahonen skriver i tidningen Östran?

Står tidningens ansvariga utgivare bakom dessa påhopp

 
Ingen bild

pierre

19 augusti 2012 08:38

Kör på och anmäl förtalet mot dig då bödel verkligen är förtal om något, Östran och GOTA MEDIA är ju faktiskt ansvariga för vad deras bloggare skriver och ska på så sätt även ses ansvariga.

Det är dags att agera mot dessa antidemokratiska människor som får härja fritt i medias rödgröna tankesmedja då dessa inte kör med rent spel utan konstant ska rida på gränsen, pressetik verkar vara något tidningarna verkligen avrättat så vilka är det som leker bödlar kan man undra.

 
Ingen bild

H

19 augusti 2012 09:13

Gummiparagrafen "Hets mot folkgrupp" är bara enkelriktad. Har någon någonsin dömts för förtal av oss Svenskar?
"Nationellet ursprung" gäller väl också oss, eller?
Nej, jag insåg direkt när denna lag genomfördes, att detta kommer vålla problem. Hela tiden gränsdragningsproblem mellan Yttrandefriheten och denna Hets mot folkgrupp-lag.

Att kalla någon för Bödel på ett hårt och fientligt sätt är väldigt osmakligt. Men då detta påhopp drabbar en Sverigedemokrat finns säkert "förmildrande omständigheter".......

 
Ingen bild

Hulda

19 augusti 2012 09:14

Tappade namnet på mitt inlägg 09:13. Söndag..trött...

 
Ingen bild

SM811

19 augusti 2012 11:53

Desperationen sprider sig i de verklighetsfrånvända hjärnorna.
Ahonen hör tydligen till en av dom. Ahonens struntskriverier visar på hans ynklighet.

 
Ingen bild

Hulda

19 augusti 2012 12:11

I Malmö var det Zigensk "kultur-happening" igår kväll. Vanlig media rapporterar hälften som vanligt.
Avpixlat.info kompletterar med känsliga sanningar som vanligt..

 
Ingen bild

Skånepåg

19 augusti 2012 12:37

@ Hulda
Lägger till en länk så blir det enklare så.

Uppemot 200 zgenare var i farten: http://avpixlat.info/2012/08/18/polisen-uppemot-200-zigenare-i-stort-slagsmal/

 
Ingen bild

Skånepåg

19 augusti 2012 12:44

Beträffande den här märkliga pricken Markku Ahonen, som diskuterats här på bloggen,kan man undra om han också varit fotbolssspelare liksom sin store hjälte Rydström. Och då passar verkligen det klassiska uttrycket, att "det som man inte har i huvudet har man i benen"!

 
Ingen bild

babar

19 augusti 2012 13:42

Media som hänger ut oskyldigt folk borde bli skadeståndsskyldiga i såna här fall, dom har ljugit för läsarna.
Intressant att dom vägrar hänga ut dömda mördare men samtidigt hänger ut Sverigedemokrater som inte ens åtalas för brott utan bara fått en anmälan på sig, här i Sverige kan man bli anmäld för det mesta, alltid är det nån som blir kränkt, så att man dragit på sig en anmälan om något säger inte så mycket.

 
Ingen bild

Magentan

19 augusti 2012 14:23

Under de senaste två åren, från valet 2010 med SD:s inträde i riksdagen och den påföljande hejdlösa upptrappningen av medias och övriga etablissemangets ohämmade trakasserande av och ljugande om partiet och dess förtroendevalda och sympatisörer (t.o.m. tillåtelse till uppvigling att döda partiledaren i offentliga medier!) har jag med stigande förvåning konstaterat att SD-ledningen tydligen väljer att tiga och ta emot istället för att sätta ned foten.

SD har blivit en ganska stor och VÄXANDE faktor att räkna med numera. Även om en stor del av Sveriges juristkår för närvarande tycks vara upptagen med den enorma och (från skattemedel) vinstgivande svenska invandringsindustrin, måste det väl ändå gå att vaska fram åtminstone en eller kanske till och med (för second opinon) TVÅ icke PK-skadade jurister. Helst bland SD-folkets bekanta eller bekantas bekanta (för större tillit).

Att på egen hand försöka botanisera i juridikens djungel är inte tillrådligt.

 
Ingen bild

Skånepåg

19 augusti 2012 14:47

@ Magentan

Du har så rätt och stämmer helt med mina åsikter. Detta är helt enkelt ett måste, och som måste åtgärdas med högsta prioritet.

 
Ingen bild

Hulda

19 augusti 2012 15:21

@Skånepåg..
Mina datorkunskaper sträcker sig inte så långt att jag länkar vidare. Tack för hjälpen.
Vissa forbollsspelare kanske nickar bollen lite mer än de borde göra.

 
Ingen bild

kalle

19 augusti 2012 15:29

fantastisk bra åklagare, som har moral och kontakt med verkligheten. man kan tänka sig politiskt korrekta advokater och åklagare som bara har pengar i tanken och massinvandringsindustrin ger dom massor med inkomstkällor. och nämdemänn som är tillsatta av PK-iter, bedömmer utifrån politisk korrekthet.

skulle vilja veta vem som anmält och vilken bakgrund den personen har. jag tror det är nån som får sin inkomst från media eller jobbar inom nåt 7 klöverparti, eller jobbar inom 7 klöver lobbyorganisation som finnaseras med feta bidrag från skattebetalarna.

tror inte den personen vill att hans eller hennes bakgrund och leverne skall komma till allmän kännedom.

 
Ingen bild

kalle

19 augusti 2012 15:39

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=5234511

hulda: man håller ned högerknappen på musen och drar över den text man vill kopiera, när den blivit blåmarkerad. tryck[ctrl] och [c] samtidigt för att kopiera.
sedan här på bloggen för markören till kommentarfältet ,då trycker man [ctrl] och [v] samtidigt för att klistra in. ibland fungerar det inte bara göra om igen då.

 
Svensson

Svensson

19 augusti 2012 16:58

Statsminstern borde åka på förtal, när han säger att det aldrig har funnits några svenskar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

19 augusti 2012 17:36

@ Kalle

"man håller ned högerknappen på musen" ?????

Det är vänster musknapp som skall hållas nedtryckt, om man inte ställt om musens funktion i druvrutinen!

 
Ingen bild

Notarien

19 augusti 2012 19:07

@Skånepåg
"Druvrutinen"? För mycket vin? ;)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

19 augusti 2012 19:54

Notarien : Hihi

 
Ingen bild

AWSvensson

19 augusti 2012 20:44

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5235832
http://www.smp.se/nyheter/alvesta/kommunen-forbereder-en-okad-tillstromning%283399337%29.gm
Kommentar överflödig.

 
Ingen bild

Skånepåg

19 augusti 2012 20:44

@ Notarien

OK, ditt påpekande är helt korrekt. Drivrutin skall det givetvis inte vara, utan det skall stå "egenskaper för mus". Även den bäste kan någon enstaka gång skriva fel, eller hur?

 
Ingen bild

Tobias

20 augusti 2012 00:05

Jag har en teori beträffande denna stora förvirring kring vad "hets mot folkgrupp" egentligen skall innefatta. Thoralf skrev om ett samband som insatta människor väl känner till. Det var inget förtal, ingen lögn. Varför har då Ahonen så svårt att släppa detta? Jag kan bara tolka det som att Ahonen betraktar sanningen som oväsentlig i sammanhanget, och om detta stämmer så tror jag att detta är ett ypperligt exempel på vad som har gått snett i sfären av "rättrådiga" i vårt land.

Ahonen hänvisar till att man kan dömmas om man "sprider hot eller missaktning". Är det där skon klämmer? Är det "missaktning" även om det är sant? Jag kan bara tolka Ahonen på det viset! Vad säger då detta om vårt "nya samhälle"? Jo, att lögnen är vår vän och sanningen ett brott!

Problem och missförhållanden skall tigas ihjäl, och ve den som inte ställer upp på detta. Den som ägnar sig åt sanningssägande skall ut i kylan medan lögnaren skall få sitta tryggt i stugvärmen.

Plötsligt förstår jag hur det "mångkulturella lyckoriket" skall kunna förverkligas. Jag har länge sett det som omöjligt, men nu inser jag att det inte behöver vara lyckligt på riktigt. Det handlar bara om vilka som har rätt att uttala sig i frågan. Hur mycket sanning som kan begravas och hur mycket lögner som kan fabriceras.

Vi ser ständigt hur sanningen problematiseras och lögnen favoriseras. Människor som påpekar fakta i invandringsrelaterade brott jagas medan journalisterna själva vitpixlar, förvränger och utelämnar fakta. Samma sak i bekämpandet av "oönskade" politiska element. De flesta journalister verkar inte se några problem i rena lögner och förtalskampanjer mot SD. Återigen är lögnen ett acceptabelt, för att inte säga prisat medel i kampen för de självutnämnt goda.

Svenska folket måste fråga sig vilken framtid man egentligen vill ha. Skall ideologiska "sanningar" gå före fakta? Skall lögnen bli det nya röttesnöret då sanningen kan visa sig vara både "rasistisk" och "politiskt inkorrekt"? De med inflytande och makt i vårt samhälle har redan valt denna väg åt oss, och ska vi ha en chans att revoltera mot vansinnet så måste det ske snart, innan vi alla är i ännu högre grad förslavade och maktlösa. Leve sanningen!

 
Ingen bild

Ludvig

20 augusti 2012 07:13

Det var för väl att Åklagarmyndigheten tog sitt förnuft tillfånga. Tyvärr händer det inte alltid.

 
Ingen bild

Solidus

20 augusti 2012 17:11

Att jobba för sanningen är inte lätt. Sverigedemokraterna kan inte stanna upp för att anmäla för minsta lilla då tappar man farten och snor in sig i juridiska konflikter.

Jag satt och småpratde med en kund som är advokat, jag citerar honom ordagrant: "Processa aldrig!". Advokaten är en ansedd person i sin del av landet så jag kan tyvärr inte namnge honom här.

Jag är övertygad om att dessa rättshaverister som anmäler tjänar pengar på detta då de jobbar tätt intill tidningar. Det skulle vara intressant att se hur mycket pengar en viss anmälare tjänar och hur han lever.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 07:50


    Det finns mycket konstigt folk. Igår kväll stannade jag till vid Kalmar tingsrätt för att ta några bilder av byggnaden som jag skulle ha till en grej som vi skall ha i valrörelsen. Då stannar en bil och en man med ett aggressivt sätt hoppar ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se