thoralf

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2012

NY KRÖNIKÖR PÅ AVPIXLAT

Av Thoralf Alfsson - 14 augusti 2012 11:26

Jag rekommenderar alla mina läsare att ta del av vad Avpixlats nya krönikör Stefan Torssell skriver i sin inledande presentationskrönika. Jag känner själv igen mig i de våndor jag hade innan jag skickade in min första stora debattartikel till Barometern undertecknad med namn och partitillhörighet, den publicerades den 19 juli 2005 om jag inte missminner mig.


Stefan Torrsells analys av Miljöpartiet är väldigt träffsäker.


”I dag lever miljöpartiet farligt. Det har spårat ur. Invandringspolitiken är absurd och partiet har byggt upp hela sin framtida existens på koldioxidhotet. De uppträder som en sekt med domedagsprofetior.”


Läs hela krönikan på Avpixlat.


Jag är övertygad om att detta bara är början på att allt fler personer öppet kommer redovisa sina åsikter.

 
ANNONS
 
Ingen bild

AWSvensson

14 augusti 2012 11:40

Har precis läst det, ja det är ett stort steg att bli offentlig person,2014 fyller jag 65 och om man blir tillfrågad så har jag nästan bestämt mig för att ställa min person till förfogande och lokalt bidra till en kursändring.

 
Ingen bild

Thoralf A

14 augusti 2012 12:23

Det låter alldeles utmärkt AWSvensson!

 
Ingen bild

Lärare

14 augusti 2012 13:09

Ja, har en bestämd känsla av att nu går det framåt för SD med stormsteg. Allt fler läser AP och Papperspolisen blev en succé!
Har själv röstat på SD i fyra val och talat mig varm om partiet för alla jag träffat (nästan alla).
Det blir lättare och lättare att värva röster, folk lyssnar och verkar mera insatt i SD:s politik nu än tidigare.

Thoralf!
Självklart lyssnade jag till Åkessons sommartal. Det var fantastiskt, synd att det inte sändes i TV. Kanske sänds alla sommartal i TV småningom, i Kunskapskanalen vore väl logist då!

Jag tänkte lite för snabbt där i en mandatperiod, fyra år, det skulle inte bli så stora ökningar då. Men 30 mdkr på två år är ju bra.

Tack för din blogg och ditt stora engagemang för partiet!

Nu kör vi för fullt...

 
Ingen bild

Lärare

14 augusti 2012 13:22

Ska naturligtvis vara logiskt och inte logist! För snabb igen!

 
Ingen bild

Hulda

14 augusti 2012 13:35

Proppen går tydligen ur nu när några skribenter hos Avpixlat vågar gå ut med foto och namn. Ytterst modigt!
Men det är bäst att SD växer "lagom" fort. Rätt personer måste hamna på förtroendeposterna runt om i landet.

 
Ingen bild

Tony

14 augusti 2012 14:44

Julia caesar, Merit Wager, Mats Dagerlind,Hera Lmpuu Madura,
Mrutyuanjai Mishra, Kapten Krok, Sten Thorsell, Thoralf Alfsson,
Pettersson, och en hel del andra. Vad har dessa personer gemensamt? Jo förutom att dom gör det jobb som dom halvfabrikat
till journalister i den övriga median inte gör, så är dom en
finne på ett icke nämnbart ställe hos övriga makteliten!
Det är alldeles utmärkt att det blir fler och fler med förmåga
att uttrycka sig väl, att den skaran växer, det blir då inte så
lätt för etablissemanget att avfärda dem som lågutbildade ensamma män från landsbygden som skriver i bloggar!

 
Ingen bild

Henrik

14 augusti 2012 15:17

Finns det någon orsak till att Avpixlat fortfarande länkar till din gamla bloggadress ?
Du har väl tagit backup på den gamla sidan med all fin information som finns samlad där ?

 
Ingen bild

Tobbe S

14 augusti 2012 16:15

Stefans sammanfattning borde skrivas in i den svenska grundlagen:
"Rånarligor, våldtäktsmän, kriminalitet, bedrägerier, ofog, ohyfs och mord ska inte accepteras eller urskuldas. Lögner och myndighetsmissbruk i det offentliga livet ska bekämpas. Rätten för alla människor att uttrycka sin åsikt ska skyddas av staten. Kritik och granskning av ideologier och religioner ska vara en del av det offentliga samtalet. Vi ska värna om vår svenska bildningstradition. Alla människor ska behandlas lika."

 
Ingen bild

Nalli

14 augusti 2012 16:27

Morgon och kvällsläsningen består bland annat av
Thoralf Alfsson, Fria Tider, Sweden Confidential ,Avpixlat och Di.

 
Svensson

Svensson

14 augusti 2012 16:40

Vilka krav har du på Sverige ?
Läs inlägget, Folk retar sig på att vi Sverigedemokrater har högre krav. (gick inte att kopiera in länken här)
Mvh Svensson :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

14 augusti 2012 18:29

Ynkedomen hos media blir bara större för varje dag, när SD s
Gustav Kasselstrand skriver en krönika om det lavinartade ökningen av överfalls våldtäkter i Sverige, ja då nekar samtliga
tidningar att publicera den. Ämnet är väl för känsligt när det
visar sig att merparten av brotten utförs av berikarna.
Det väcker ju naturligtvis en del frågor, var finns till exempel
alla feminister??? För dom är inte omedvetna om vad som sker, att många tjejer blir förstörda kanske för livet. Så HALÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GUDRUN SCHYMAN; du som gick i taket när en bild
av en kvinna som omslöt sina röda läppar om en korv, var håller du hus när det gäller dessa mycket allvarligare händelser??
Du är väldigt snabb att begära millimeter rättvisa mellan svenska
män ock kvinnor, men som den mångkulturkramare du är, är du klädsamt tyst när dessa grova brott sker! Men mer är tydligen inte svenska kvinnor värda i din märkliga värd! Skrämmande

 
Ingen bild

Hulda

14 augusti 2012 18:44

@Tony...
Helt rätt! Var gömmer Gudrun Schyman sig? Korvreklamen var precis i hennes smak. Den passade in i hennes syn på tillvaron och gav henne den publicitet hon så hett eftersträvar.
Men när Svenska flickor och kvinnor våldtas på löpande band, då tiger hon och alla andra feminister.
Undrar om hon skulle ingripa om en "nyanländ" skulle ge en Svensk 17-årig flicka lite "överaskningssex" framför henne..? Knappast..

Feministiskt Initiativ är inte seriöst. Alla andra feminister är också oseriösa. Det enda de är bra på, är att vara politiskt vänsterkorrekta.
En hårig armhåla i den Svenska Schlagerfinalen var viktigare att skriva om på div. debattsidor för feministmaffian än dessa våldtäkter. Skrämmande..

 
Ingen bild

Solidus

14 augusti 2012 19:23

Ja Thoralf, vi har ett jättearbete att ställa Sverige på rätt köl nu efter en havererad politik som söndrar och splittrar en nation. Bra att folk som har tid och hjärna hjälper till att rädda landet.

Alla stora expriment har slutat i kris eller krig.

Kolonialtiden - USA vs CSA 1861-65 - Japans expansion - Folkmordet på kristna Armenier - Svälten av Ukrainare som var en del av Sovjetunionens sätt att ta itu med "problem" - Nationalsocialismen 1933-45 märk väl att denna var socialistisk dvs Vänster, utrotandet av Judar, EU som håller på att krackelera och lilla Sverige som kör en annan variant av kolonialtiden.....

 
Ingen bild

Fredrik

15 augusti 2012 14:59

Ngn som vet varför det utdelas PUT till höger och vänster? Varför inte ge uppehållstilstånd i 1-3 år? Meningen är väl att dessa människor ska återvända hem. Eller har jag missat något?

 
Ingen bild

Ugglan

15 augusti 2012 17:37

Jag läste någonstans en analys av MP där det hävdades att partiet var bipolärt.

"MP har inte ännu bestämt sig vad det är för slags parti, vilken relation har man till staten? Man låtsasvara liberala till ytan men är ändå socialistiska i sin ekonomiska politik, vilket är helt vansinnigt. Utav alla riksdagspartier så är (MP) det partiet vars ekonomiska synsätt är minst kompatibelt med deras övriga partiprogram. Man är verkligen i grunden bipolära. Det förespråkas dels regelrätt kenyansk ekonomisk teori, där s.k stabiliseringspolitik tillämpas i form av offentliga satsningar. Det talas om stora statliga satsningar i infrastruktur så som järnväg, men också ökat tillägg till den offentliga verksamheten inom välfärdssektorn vid exempelvis sjukförsäkringar. Det nämns också satsningar på den beryktade barnfattigdomen som nu vandrat mellan tre partier, VPK (L.Ohly) > S (H. Juholt)Och nu (MP) som tydligen skall bekosta detta på något märkligt sätt, med anledning av att det är en positiv rättighet enligt Romson. Allt tidigare nämnt är klockren socialistisk politik. Alltså är man i magnitud med med VPK.

Fast det slutar inte där, för här kommer det verkliga bipolära; man är samtidigt extremhöger, ja fullkomligt liberala i sin politik när det kommer till asyl-&migrationspolitik, vilket i sammanhanget är helt galet och rakt igenom ologiskt. Man vill alltså ha fri invandring till ett tillgång till skattemedel för alla människor på jorden. Det finns ännu ingen nationalekonom som har kunnat visa på att det är en fysisk realitet med fri invandring till en välfärdsstat, men tydligen är Å. Romson övertygad. Inte ens den mest obstinate liberalen vill införa fri invandring innan välfärdssektorn är är nedmonterad, men tydligen vill (MP) både den, öka den & införa fri "rörlighet".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se