thoralf

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2012

SVERIGES BÄSTA BUDGET

Av Thoralf Alfsson - 12 augusti 2012 22:18

Idag har Sverigedemokraternas riksdagsgrupp haft en budgetgenomgång på Hanöhus, utanför Sölvesborg. Den budget som vi kommer presentera senare i höst är utan tvekan Sveriges bästa budget på decennier. Man riktigt längtar till att våra förslag och satsningar presenteras av Erik Almqvist och de som får medverka vid presentationen.. Så gott som allt är verifierat genom utredningar av Riksdagens utredningstjänst. Allt känns väldigt väl genomarbetat.


Jag undrar i mitt stilla sinne hur media skall lyckas med att förkasta denna budget. Jag menar K-G Bergström, Pontus Mattsson, Mats Knutsson och andra journalister är väl inte dumma. De kan väl förhoppningsvis se sambanden och klarar väl addition och subtraktion, svårare än så är det inte.


Men den politiska korrektheten kanske väger tyngre än sanningen!




Läste följande på moderaten Bo Franks blogg.


"Har nu läst mig till att den dom som finns från förvaltningsrätten i Stockholm gällande att en socialbidragsberättigad familj har fått rätt till högre ersättning för att två barn inte skall behöva dela rum är generell. Alltså att det inte har att göra med något att göra med att det finns något speciellt medicinskt eller annat individuellt skäl.

 

Jag vågar knappt tänka tanken på vad detta kan få för konsekvenser för skattebetalarna i Sverige om denna dom skulle stå sig!"


Inte undra på att han vill ha mer pengar från staten när storfamiljerna från Somalia anländer till Växjö. Finns det lägenheter med så många rum? Eller får Växjö kommun börja köpa in stora herrgårdar för att uppfylla förvaltningsrättens dom?






Hittade idag en del uppgifter som Stasispionen Alexander Radler, tydligen själv uppgivit vid en jobbansökan till tjänsten som präst i Burträsk.


  • Teol kand 1972, Lunds universitet. 
  • Disputerar 1977, Lunds universitet. 
  • Oavlönad docent, Lunds universitet 1977.
  • Prästvigd Luleå stift 1977
  • Pastorsadjunkt och kyrkoadjunkt 1977-80, Burträsk, Luleå stift. 
  • Vikariat vid kyrkliga högskolan i Naumburg 1978/79
  • Vice pastor i Östra Ljungby församling, Lunds stift 1979
  • Docent resp universitetslektor vid Lunds universitet 1979 (kyrkohistoria)
  • 1979-1994 akademiska gästföreläsningar i Norden, Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, USA, Ryssland (Sovjet?)
  • konfirmationspräst i England somrarna 1980 och 1981
  • Tf professor i systematisk teologi Åbo Akademi 1982/83 
  • Hjälper till att bygga upp teologisk utbildning i Ryssland 1992 ff 
  • Professor i systematisk teologi vid kyrkliga högskolan i Naumburg 1992 ff. Därtill först vikarierande, sedan från 1993 ordinarie professor vid Martin Luther-universitetet i Halle-Wittenberg. 
  • Uppger sig under två decennier ha predikat i kyrkor i Lund med omnejd, samt i Stockholm.
  • “Under flera valperioder var jag politiskt aktiv som suppleant i Lunds stadsdelsfullmäktige, som medlem i stadsdelsnämnden, i sociala distriktsnämnden norr och dessutom som medborgarvittne vid Lunds polis”, skriver Radler.

Radler som medborgarvittne! Han lyckades uppenbarligen infiltrera sig i många positioner eller hade han hjälp från något håll.


Enligt uppgift skall kommunisten Radler varit medlem i moderaterna i Lund. Kan möjligtvis denna uppgift få den moderata justitieministern Beatrice Ask att vakna? När kommer Säpo vakna?

 
 
Ingen bild

kalle

12 augusti 2012 23:02

pk-media kommer nog på uppdrag av 7 klövern att göra allt de kan för att felvinkla och missuppfatta och juga hur det skulle bli med SD´s budgetförslag.

man kan riktig se hur redaktioner samlas i grupper och sitter i flera dagar och tänker hur de skall göra tv inslag och tidningsartiklar för att vilseleda tittare och tidningsläsare.

likabra SD utarbetar en förenklad version som medelsvensson som inte är så intressead av politik och inte har tid att sätta sig in i en budgetprepostion, att alla kan förstå på ett enkelt sätt.
då kan alla jämnföra mellan media´s förvrängning och deras egna tolkning.

kanske SDU ungdom kan göra videoklipp på youtube där dom sanningsenligt och sakligt förklarar hur vad skattepengar läggs på nu och hur sd budget skulle vilja lägga pengar på. de behöver inte själva vara med på bild, bara zooma runt i stadsmiljöer och påvisa hur saker är.

en bra inspirationskälla kunde vara filmen 1200 miljarder, fast med inslag på vad invandringspolitiken kostar och hur mycket EU medlemskapet kostar och förstör för sverige. och hur mycket som försvinner på statsbidrag till lobbygrupper och föreningar som stödjer 7 klöverns åsiktsmaskineri.

se själva gratis och copyright-lagligt denna film här:
http://video.google.com/videoplay?docid=3131814649006604738

(obs i mina inlägg i föregående poster, man får INTE göra kopior och vidare förmedla eller sälja, men det är väl så självklart så alla vet det. tips på videokameror till lågt pris med mik.ingång är sony HDR-PJ-serien)

 
Ingen bild

OT

13 augusti 2012 02:24

SVERIGES BÄSTA BUDGET, säger du!

Vi väljare väntar oss inget annat!!

Vinnie Jones Original: http://www.youtube.com/watch?v=43KZpqU94II

 
Ingen bild

OT

13 augusti 2012 03:31

Ungdommar! Lyssna, lyd lär!

Sabaton - The Final Solution: http://www.youtube.com/watch?v=Uz1ftZ5e3hQ&bpctr=1344822882

 
Ingen bild

Eric

13 augusti 2012 06:34

Moderaterna blev av med Radler - men istället har man fått Waberi.
Ser inte det som en förbättring..

 
Ingen bild

Stefan A.

13 augusti 2012 08:01

Fulmedia hittar säkert på någonting, fulmedia har ju bara två lägen när det gäller SD, massiv kritik påhittad eller sanningsenlig kvittar lika,eller total tystnad.Särskilt om man gör besparingar på Sveriges mest välbevarade statshemlighet, kostnaden för massinvandringen,då brukar "experter" kallas in för att bekräfta den inofficiella lögnen om vilka "jättevinster" man går miste om, om man inte tar in 25 000 analfabeter, med vidhängande klasar av ungar från Somalia.

 
Ingen bild

sven-erik karlsson

13 augusti 2012 09:10

Samtidigt kostar det mellan 200000 och 250000 tusen om ett ungt barnlöst par vill hämta sej ett litet barn i tex Chile !

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 augusti 2012 09:15

Helt klart att den utomeuropeiska invandringen, speciellt från Afrika kommer att ge enormt "avtryck" i det svenska samhället.

Undra vad framtiden historiker kommer att kalla den Rainfelska tiden.

Kanske "Den svarta perioden"

Kul för Rainfelt att hans färgade förfäder får revanch.

I Dagens Smålandsposten tar man upp sommartalet för ett parti som enligt opinjonsundersökningarna riskerar åka ut ur Riksdagen nästa val. Men man har naturligtvis missat att ta upp sommartalet av det 3:dje största partiet, fortfarande enligt opinjonsundersökningarna

http://www.smp.se/ledare/socialliberala-sommarvindar%283391521%29.gm

 
Ingen bild

Solidus

13 augusti 2012 10:25

Jag som skattebetalare och hårt arbetande fembarnsfar med eget företag vill att Sverigedemokraterna ser över kommunernas inblandning i verksamheter som konkurrerar med det privata näringslivet. Jag vill anställa fler men hela tiden poppar det upp nya kommunfinansierade småföretag som mot lagen konkurrerar med mig och andra.

Nr. 2 är att alla tidningar ej skall få över en halv miljard kronor i Presstöd. Tidningarna behöver ej intressera sig för att gräva fram sanningar då det finns stor risk att jävförhållande föreligger.

Ett exempel är en tidning som alla kan klara sig utan och det är Lysekilsposten. De har varje år erhållit över 3.100.000 kronor i generellt presstöd samt enskilda riktade stöd (icke redovisade). Nu har det blivit så märkligt att när tidningen nått 3.000 ex per dag på en fyradagarstidning så har de fått minskat stöd till 1.500.000:- och detta pga att tidningen säljer några fler nummer.

Vilken verksamhet som helst hade jublat över att en verksamhet går bättre men denna tidning gråter ut för att fler vill läsa den så nu hotas den enligt ägarna av det ena och det andra. Ändock har de plockat ut jättelöner.

Jag som driver företag i annan bransch klarar mig utan stöd och det beror på att kunderna tycker om det jag levererar men jag blir trött på att höra dessa gnällspikar som lever i en skyddad verkstad.

 
Ingen bild

AWSvensson

13 augusti 2012 11:02

I likhet med Jimmie så är man mer än trött på detta tjafset om att vi haft tur som föds i detta landet. Precis som att vår Fader skulle lottat ut välfärd och att Sverige står som vinnare. Nej mina föräldrar bodde i det här landet,de hade för avsikt att skaffa barn så i vilket annat land skulle jag kunnat födas.
Välfärden är varken kvoterad eller utlottad av högre makt, den är ett resultat av generationers slit och inget annat,och detta i ett land vars oattraktiva klimat ställt stora krav på dess invånare, och hållit lycksökare borta så länge vardagen bestod av slit för överlevnad. Så jag delar verkligen Jimmies och partiets syn på denna ”tur”.Men med dagens politik så kommer inte kommande generationer att få uppleva denna ”tur”.

 
Ingen bild

Inte-en-till

13 augusti 2012 11:49

"Enligt uppgift skall kommunisten Radler varit medlem i moderaterna i Lund. Kan möjligtvis denna uppgift få den moderata justitieministern Beatrice Ask att vakna?"

Om detta stämmer är det väl tvärtom mer sannolikt att Ny-Moderaterna fortsätter med strategin "locket på"?

 
Ingen bild

Jenny

13 augusti 2012 12:29

Solidus, jätte bra skrivet!
Det är idagens läge inget parti som är företagsvänligt och det är ju trotts allt företagarna som försörjer hela landet. Sverigedemokraterna är väl tyvärr till vänster, eftersom Sverige är ett litet socialist land. Det är lätt för ledare att spela på folks känslor för att vinna röster. Avundsjukan kan man vinna röster på och folk tänker inte längre än så.

Jag skulle så innerligt önska att SD före en företagsvänlig politik, med sänkta marginalskatter, så att det lönar sig att jobba mer - i stället för mindre. Att de satsade på en politik som gjorde Sverige världsledande och framgångsrikt igen.
SD behövs för att bryta PK, PK förgiftar vårt land. PK har sitt ursprung i vår socialistiska bakgrund och det innebär att man skall känna en slags skam om man lyckats få det lite bättre.
Vi skulle behöva en ledare i Sverige som inte fjäskar för allt och alla och som likt Magret Thatcher sa "Jag vill att man tänker och gör och inte bara "känner efter" hela tiden.

Skillnaden mellan Finland och Sverige är slående i hur man (politikerna) ser på sitt land, och får mig att rodna av skam över våra politiker..

http://meritwager.wordpress.com/2012/08/12/fler-skillnader-an-likheter-mellan-sverige-och-finland/

Sveriges problem är i första hand våra vänstervridna journalister och inkvoterade stollar..

 
Svensson

Svensson

13 augusti 2012 15:01

Våra pengar är inte era, för vi vet ni vill bara ha mera. Bidragspartiet Moderaterna förnekar sig inte.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 augusti 2012 18:01

AW Svensson : Tjaffset om tur är väl höjden av respektlöshet mot tidigare generationer, bör beivras framgent om möjlighet ges.
Någon måtta får det vara på socialismen som för övrigt dog i Europa på 90-talet utom ett fåtal länder .....

 
Ingen bild

Solidus

13 augusti 2012 20:31

Tack Jenny,

En eloge till dig också som tar upp det viktigaste och det är de nyttiga idioter som blir egna företagare.

Jag har anställda och känner dem som min andra familj och skulle vilja ge dem mer då de ger sin tid till mig och mitt företag.

Tyvärr så måste man nog vara med i någon förening eller orden för att inse var besluten tas. Men jag vill ej bli korrumperad och sitta på flera stolar.

Jag vill driva företag och anställa fler men idag så känns det meningslöst då alla självgoda tysta politiker inte fattar att vi betalar deras löner.

Jag röstar på Sd för det är det enda konservativa parti vi har men Jenny du har en poäng det heter ju "social"konservativt idag :-)

 
Ingen bild

Thoralf A

13 augusti 2012 20:47

Solidus o Jenny

Jag kan inte förekomma vår budget men som småföretagare tror jag inte att ni kommer att bli missnöjda!

 
Ingen bild

Lärare

13 augusti 2012 21:52

Hopppas nu att de prioriterar Pensionärerna redan från 2013 rejält. Där har SD många, många röster att hämta!

 
Ingen bild

Thoralf A

13 augusti 2012 22:48

Lärare

Du har väl lyssnat på Jimmie Åkesson sommartal så har du svaret.

 
Ingen bild

Solidus

14 augusti 2012 10:30

Thoralf,

Jag ser dig som en exemplarisk politiker som vågar säga saker och det är därför jag kommer att kryssa fram dig i kommande val.

Vi bor långt ifrån varandra men Kalmar är min semesterstad och när jag ville läsa lite om Kalmar idag så snubblade jag in på din blogg och det du skriver och gör är så otroligt bra.

Jag önskar dig och dina allt gott!

Vänligen

En av landets företagare

 
Ingen bild

J

14 augusti 2012 19:42

"Den budget som vi kommer presentera senare i höst är utan tvekan Sveriges bästa budget på decennier".
Så era tidigare budgetar har alltså varit värdelösa??? Det är ingen liten sågning du skickar till dina partikamrater.

 
Ingen bild

Hulda

14 augusti 2012 20:09

@J... Allt bra kan alltid bli ännu bättre. Så även en Sverigedemokratisk budget. Nästa års blir säkert ännu bättre!

 
Ingen bild

Solidus

14 augusti 2012 21:12

Bästa J, om du använder dig av matematik och försöker förstå lite av budskapet så kommer även du bli frälst.

Om jag som företagare (vilket jag är) ser att jag har fått flera nya kunder som ej betalar så måste jag budgetera för detta då mitt företag lever på betalande kunder.

Jag gör ergo en ny budget där jag inför kommande år ser till att kontrollera betalningsförmågan bättre genom att köra ett UC-check på nya kunder för att i god tid se till att de betalar i förskott så slipper mitt företag lida samt att jag slipper säga upp personal då de också kostar pengar.

Detta är en liknelse som du säkert förstår och då förstår du kanske att en Sverigedemokratisk budget måste bli bättre för varje år då vansinnespolitiken som de andra partierna genomför leder till att utrymmet i dito budget för nästkommande år ger större utrymme för stora besparingar som kan lätta upp trycket mot samhället.

En Sverigedemokratisk budget blir också bättre tack vare att insynen i hur det slösas med pengar ökar då Sd blev ett Riksdagsparti. De kan således använda RUT mfl för att räkna på de fakta som de facto föreligger.

Jag är helt övertygad om att en Sverigedemokratisk budget blir bättre för varje år då de som vågar ställa upp offentligt blir fler för varje år som ökar kunskapen inom ett parti.

Vänligen

Solidus

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards